“Gülümse Karabük”

“Gülümse Karabük”

Yayın: 16.01.2020 19:41
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel’in himayelerinde hayata geçirilen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Gülümse Karabük” projesi kapsamında Esentepe Ortaokulunda eğitimlerini sürdüren 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencileri Vali Fuat Gürel’i ziyaret etti.

Çocuklarımız hep gülsün, onların hatıralarında unutulmaz bir gün ve bize sıcak bir tebessüm oluşsun diye hayata geçilen “Gülümse Karabük” projesini çok önemsediklerini belirten Vali Gürel, “Karabük’ümüzün ve Safranbolu ilçemizin güzel yerlerini gezeceksiniz, akşam da evinize gittiğinizde ailelerinize bizim selamlarımızı iletmenizi istiyorum. “Gülümse Karabük” güzel bir proje, hazırlayan ve takip eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hem kaynaşmamızı sağlayacak hem de çocuklarımızın ilimizin tarihi ve kültürel değerlerini tanıması adına güzel bir proje olduğunu düşünüyorum. Hepinize eğitim hayatlarınızda başarılar diliyorum.”diye konuştu.

Öğrencilerle gelecek hedefleri konusunda bir süre sohbet eden Vali Gürel, günün anısına öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek çeşitli hediyeler verdi.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da 1 kişinin yaralandığı trafik kazası kamerada

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Alaca ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

Erdal K. idaresindeki 19 BE 891 plakalı otomobil, Çorum-Yozgat kara yolu Zile Kavşağı'nda Ali Yücel Ç'nin kullandığı 60 DG 424 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü, sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesine, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.