Gümüş, Mesleki Çalışmaları Devam Eden Öğretmenleri Ziyaret Etti

Gümüş, Mesleki Çalışmaları Devam Eden Öğretmenleri Ziyaret Etti

Yayın: 03.09.2021 23:42
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Mesleki Çalışmalarında Öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Zati Ağar İlkokulunda ve Misakı Milli Ortaokulunda mesleki çalışmalara katılan öğretmenleri ziyaret etti. Hem mesleki çalışmalarını icra eden hem de 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına hazırlanan öğretmenlerle samimi bir ortamda sohbet eden Hasan Gümüş, geçen eğitim öğretim yılındaki çalışmalarından dolayı öğretmenlere teşekkür ederek yeni eğitim öğretim yılı için başarılar diledi.

Öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, öğretmenlerin en büyük kıymetleri olduğunu, geleceğe hazırladıkları gençlerin en önemli rehberleri olduğunu söyledi.

Son olarak öğretmenlerde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş’e ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.