Güneş, “Tüm Gücümüzle Sahada Olacağız”

Güneş, “Tüm Gücümüzle Sahada Olacağız”

Yayın: 25.05.2018 22:14
Paylaş:
A+ A-

Ak Parti Karabük Milletvekili Adayı Niyazi Güneş adaylıkların kesinleşmesinden sonra ilk kez konuştu.

Güneş, “Ak Parti Milletvekili Adaylarının önce ülkemize sonra şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreçte aday adayı olan arkadaşlarımızla beraber bu heyecanı hep birlikte yaşadık. Sonuç olarak Genel Başkanımız ve Partimiz bu önemli sorumluluğu bizlere yüklemiştir. Biz de 24 Haziran’a kadar her kesimden hemşehrimize ulaşmak için tüm gücümüzle sahada olacağız. Tüm hemşehrilerimizi kucaklayacağız. İnanıyorum ki diğer arkadaşlarımız ve teşkilat kademelerimizle birlikte Karabük’te ulaşmadığımız, kucaklaşmadığımız hemşehrimiz kalmayacak. Ak Parti olarak Karabük’teki sandıklardan 24 Haziran akşamı hem Cumhurbaşkanlığında hem de Milletvekilliğinde güçlü bir şekilde çıkacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Yayın: 28.03.2024 12:08
Paylaş:
A+ A-
Vali Mustafa Yavuz’un başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde ilimizde alınacak tedbirlere ilişkin “Seçim Güvenliği Toplantısı” gerçekleştirildi.
Cumhuriyet Başsavcısı, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, kolluk yöneticileri ve ilgili kurum yetkililerinin katıldığı toplantıda, seçimlerin ilimizde huzur ve güven içinde gerçekleştirilebilmesi amacıyla seçim öncesinde, seçim sırasında ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirler görüşüldü. (Esra Oğuzkağan Özkan)