Gürel “Çocuk Trafik Eğitim Parkında” İncelemelerde Bulundu

Gürel “Çocuk Trafik Eğitim Parkında” İncelemelerde Bulundu

Yayın: 03.06.2021 10:22
Paylaş:
A+ A-

Çocuklarımıza trafik bilincinin aşılanması, farkındalık oluşturulması, trafik işaret ve ışıklarında ne şekilde hareket edileceği ile teoride öğrendiklerini uygulamalı olarak da görmeleri amacıyla yapımına başlanan “Çocuk Trafik Eğitim Parkı” inşaatına Vali Fuat Gürel, Vali Yardımcısı Muhittin Gürel ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ile birlikte kontrollüğünü İl Özel İdaresinin yaptığı Çocuk Trafik Eğitim Parkında incelemelerde bulunarak, Genel Sekreter Uzun ve teknik personellerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, Vatandaşlarla İftar Yaptı

Yayın: 29.03.2024 11:06
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, iftar programında vatandaşlarla buluştu.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmalarını sürdüren Çetinkaya, Bahçelievler ve 75. Yıl Cumhuriyet mahalleleri sakinlerine yönelik iftar programına katıldı.

Ezanın okunmasıyla vatandaşlarla orucunu açan Çetinkaya, kendisine destek veren hemşehrilerine teşekkür etti.

Ramazanın birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Çetinkaya, “Biz de bu dayanışmayı iftar sofralarımızla büyütüyoruz.” ifadesini kullandı.

Çetinkaya, daha sonra partisinin önceki dönem Karabük il başkanları, milletvekilleri, İl Gençlik Kolları başkanları ve Merkez ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.