Gürel, Erkek Öğrenci Yurdunda İncelemelerde Bulundu

Gürel, Erkek Öğrenci Yurdunda İncelemelerde Bulundu

Yayın: 21.09.2021 21:42
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkez)Vali Fuat Gürel, Karabük Üniversitesinde yüz yüze eğitime başlamasına sayılı günler kala, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan 3 Bin kişi kapasiteli Bahaddin Gazi KYK Erkek Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulundu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan KYK Yurtlarında hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven,  “KBÜ’de 27 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesinde il genelinde bulunan 7’si kız, 2’si erkek olmak üzere 9 yurdumuzda tüm hazırlıklar tamamlandı. Yurtlarımızın kapasitesi 5 Bin 586 kız, 4 Bin 910 erkek olmak üzere toplam 10 Bin 496. Yurtlarımızda Pandemi sebebi ile hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyularak planlama yapıldı, artık öğrencilerimizin gelmesini bekliyoruz.”dedi.

Bahaddin Gazi KYK Erkek Öğrenci Yurdunda bulunan öğrenci odaları, kütüphane, kafeterya, yemekhane ve sosyal alanlarda incelemelerde bulunan Vali Fuat Gürel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’den çalışmalar hakkında bilgi alarak, tüm yurt çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, üniversitemizde okuyacak öğrencilere başarılar diledi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.