Gürel, Uzaktan Eğitime Destek Olmaya Devam Ediyor.

Gürel, Uzaktan Eğitime Destek Olmaya Devam Ediyor.

Yayın: 15.03.2021 20:11
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle haftanın bazı günleri okula giderek seyreltilmiş sınıflarda eğitimlerine devam eden ve diğer günlerde uzaktan eğitim yoluyla çevrimiçi olarak eğitimlerine devam eden öğrencileri evlerinde ziyaret ederek tablet hediye etmeye devam ediyor.

Öğrencimiz ile yakından ilgilenerek tablet, kırtasiye malzemesi ve çeşitli hediyeler vererek sevindiren Özlem Aras Gürel, “Çocuklarımızın her anlamda daha sağlıklı, kaliteli ve iyi bir eğitim alabilmeleri için maddi ve manevi her türlü desteği vermek için çalışıyoruz. Uzaktan eğitimlerini sürdüren öğrencilerimiz hediye etmiş olduğumuz tabletler ile çevrimiçi gerçekleştirilen derslerine devam etme imkânına kavuşuyor. Bundan sonraki süreçte de özellikle eğitim alanında öğrencilerimize gereken her türlü desteği ve katkıyı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Yasemin Canbaz’ın eşlik ettiği ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden öğrencimiz ve ailesi, anlamlı ziyaret ve hediyeler için Özlem Aras Gürel’e teşekkür ettiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İskilip Belediyesi cenaze nakil ücreti almayacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikci, cenaze nakil işlemlerinden ücret alınmayacağını bildirdi.

Çizikci, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe merkezinde ücretsiz verilen cenaze nakil işlemini İskilip'e bağlı köylerde de ücretsiz olacağını belirtti.

Sosyal belediyecilik anlamında çalışmalar yaptıklarını anlatan Çizikci, geçmişte her kilometre için 15 lira ücret alınan cenaze nakil hizmetinden vatandaşların artık ücretsiz yararlanacaklarını kaydetti.