Hafta Sonu Yağış Bekleniyor

Hafta Sonu Yağış Bekleniyor

Yayın: 15.10.2020 20:40
Paylaş:
A+ A-

Meteroloji Genel Müdürlüğü’nden açıklanan verilere göre, Karabük hafta sonunu günü gök gürüntülü sağanak yağışlı geçirecek.

Haftasonu ile birlikte yeni yağışlı hava yurdu etkisi altına alacak. Yağışla birlikte kent genelinde 8 ile 10 derece arası sıcaklık düşüşü yaşanacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahmin raporuna göre,  Pazar günü görüntülü sağanak yağış bekleniyor. Cumartesi günü en düşük sıcaklık 11 en yüksek sıcaklık 30 derece, Pazar günü ise en  düşük sıcaklık 12 en yüksek sıcaklık 22 derece olacak.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.