Halil İbrahim Bulut; Ben Kazanırsam, Eflani Kazanır

Halil İbrahim Bulut; Ben Kazanırsam, Eflani Kazanır

Yayın: 17.03.2019 22:52
Paylaş:
A+ A-

“Eflani’de oy kullanacak 1628 hemşerimin,ayırım yapmadan,herhangi bir baskı uygulamadan, gönülden verecekleri tüm oylara talibim..” diyen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Bulut “Seçimi kazandığımda gün geçtikçe geri giden İlçemiz süratle toparlanacak ve atılımlar yapacaktır..” diyor.

Cumartesi günü Gazetemiz Bürosunu ziyaret eden,İYİ Parti Eflani Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Bulut “Gün geçtikçe geri giden ve adeta geri gitmesi belirli mevki de bulunan insanlar tarafından tahrik ve teşvik edilen Eflani İlçemizin Belediye Başkan Adaylığına talibim.1628 Eflani seçmeninin oyuna talibim,herhangi bir baskı yapmadan,iyi hizmet edeceğime inandıkları için gönülden verecekleri oylarını istiyorum.Vereceklerine de inanıyorum..” dedi.

İYİ Parti Eflani Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Bulut “ Yıllardır henüz tamamlanamayan bir Otel İnşaatımız var,bunu süratle tamamlayıp Huzurevi haline getireceğim.Burada neresinden baksanız 60-70 hemşerimize iş verilecektir.100 Civarında yaşlı insan barındırılacaktır.Ayrıca TOKİ tarafından kullanılacağı açıklanan eski Cezaevi yerine Açık bir Cezaevi yapılmasına gayret göstereceğim.Böylece mal alımları Eflani’den yapılacağı için ciddi bir alışveriş potansiyeli ortaya çıkacaktır..” anlamında bilgiler verdi.

İYİ Parti Eflani Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Bulut “Yüksekokul Öğrencilerimiz için,ucuz ve çağdaş barınma alanları,yerleri temel düşüncelerimiz arasında,ayrıca Eflani’ye mevsimlik gelen işçiler içinde aynı şeyleri düşünüyoruz.Bu arada dere ıslahları,dere temizliklerine özen gösterilecek ve bugün ki rezalet durumlar ortadan kaldırılacak.Başıboş köpekler Eflani Merkezinin en büyük sorunları arasında.Terminal Binası yine aynı.Eğer ben kazanırsam Eflani kazanacak.İlçemiz süratle toparlanacak..” şeklinde görüşler dile getirdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflani’de Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni Kursu Verildi

Yayın: 20.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

“Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni” kursu

Eflani İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Eflani Şehit Hasan Yılmaz Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan “Süt Sığırcılığında Sağım Hijyeni ve Sanitasyon” kursuna 24 kişi katıldı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ekin Şenol, yaptığı açıklamada, kurs talebinde bulunan çiftçilerle, Eflani Şehit Hasan Yılmaz Halk Eğitimi Merkezi’nde bir araya geldiklerini belirterek, çiftçilerden gelen taleplere çözüm önerileri sunduklarını bildirdi.

Kursiyerleri, hayvan yetiştiriciliği ve hastalıkları konusunda bilgilendirdiklerini vurgulayan Şenol, hayvancılıkta verim, kalite ve sürdürülebilirliği hedeflediklerini kaydetti.

Şenol, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık’ın, kursiyerlere Tarım ve Orman Bakanlığı’nın çalışmaları hakkında da bilgi verdiğini belirtti.

Kursa davet ettikleri Karabük Üniversitesi akademisyenleri Doç. Dr. Şahin Çadırcı ve Dr. Öğretim Görevlisi Alper Çağlayan’ın, çiftçilerin sorularını yanıtladığını aktaran Şenol, “İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcımız Erdal Kaya, sahadaki tecrübelerini kursiyerlerle paylaştı. Eğitimleri başarıyla tamamlayan 24 kursiyer, belge almaya hak kazandı.” ifadelerini kullandı.