Hastane Ziyaretleri Devam Ediyor

Hastane Ziyaretleri Devam Ediyor

Yayın: 04.10.2019 22:59
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatı ile sürdürülen hastane ziyaretlerine ara verilmeden devam ediliyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerin hasta ve hasta yakınları tarafından memnuniyetle karşılanırken, bazı hasta yakınları, bu tür ziyaretlerin hastalarına moral olduğunu, Başkan Köse ve ekibine böyle güzel bir uygulamadan dolayı teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise; “Safranbolu Belediyesi olarak her daim hemşerilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı, projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda Kültür Müdürlüğü personelimiz her hafta Safranbolu Devlet Hastanemizde yatmakta olan vatandaşlarımızı ziyaret ediyorlar. Onlarla sohbet ediyor, moral oluyorlar. Geri dönüşlerin güzel olması ile bizleri fazlası ile sevindiriyor. Ben bir kez daha tüm hasta vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyor, ne zaman ihtiyaç duyarlarsa yanlarında olacağımızı vurgulamak istiyorum. Bu vesile ile tedavi gören tüm hastalara acil şifalar, yakınlarına kolaylıklar diliyorum” dedi.

Müdürlük personeli hasta ziyaretleri esnasında hasta ihtiyacı doğrultusunda hediyeler takdim etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans düzenlenecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da, Karadeniz Teknik Üniversitesince (KTÜ) “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans organize edilecek.

Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirilecek programa, Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (GALSİAD) Başkanı, SİMA Alüminyum Genel Koordinatörü Celalettin Kırboz, Gebze Teknik Üniversiesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Türkmen, GALSİAD Başkan Yardımcısı SEYKOÇ Sima Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çığlı, konuşmacı olarak katılacak.

Konferans, yarın 14.00'de Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Amfisinde düzenlenecek.