Hastane Ziyaretleri Devam Ediyor

Hastane Ziyaretleri Devam Ediyor

Yayın: 22.11.2019 21:17
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatı ile Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirilen hastane ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Hasta ve hasta yakınları ile ilgilenmek, her hangi bir ihtiyaçları olup olmadıklarını sormak, bir nebze olsun moral olmak için yapılan ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını belirten müdürlük personeli, “Onların gülümsemeleri bizleri daha da mutlu ediyor” ifadelerini kullanırken, ziyaretlere yoğun iş temposundan vakit buldukça katılan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin de selamını ve geçmiş olsun dileklerini iletiyorlar.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada:

Safranbolu Belediye Başkanımız Sayın Elif Köse’nin talimatları ile hasta ve hasta yakınlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Safranbolu Belediye ailesi olarak vatandaşlarımızın sadece mutlu günlerinde değil hastalık gibi olumsuz durumlarda da yanlarındayız ve olmaya devam edeceğiz” denildi.

Ziyaretlerden dolayı Başkan Köse ve ekibine teşekkür eden hasta yakınları ise çok güzel bir uygulama, belediye vatandaş her zaman yan yana şeklinde konuştular.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum FK Teknik Direktörü Özbalta, Keçiörengücü maçını değerlendirdi:

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ahlatcı Çorum FK'nin teknik direktörü Serkan Özbalta, 2 Nisan Salı günü deplasmanda oynayacakları Ankara Keçiörengücü maçına en iyi oyunlarını ortaya koymak üzere çıkacaklarını bildirdi.

Özbalta, yaptığı yazılı açıklamada, pes etmeden, oyun disiplininden kopmadan mücadele ederek lig sıralamasının play-off hattında merkezi konuma ulaştıklarını belirtti.

Ligin henüz bitmediğini hatırlatan Özbalta, şunları kaydetti:

“Son haftalarda oyun ve oyunsal disiplinle mücadeleyi pes etmeden, bırakmayarak play-off hattında merkezi bir konuma geldik. Ben, ekibim ve oyuncularımız henüz bu işin bitmediğini, henüz bir şeyi garantilemediğimizin farkındayız. Planlaması yapılmış, yapılanması ile birlikte oyun kültürü oluşturulmuş, mücadele gücü yüksek, kendi sahasında oynadığı maçlara arzulu bir şekilde çıkan, çalışkan ve saygı duyulacak bir takıma karşı oynayacağımızın bilincindeyiz. Her maça olduğu gibi inatçı ve mücadeleci, iyi oyunumuzu ortaya koymak üzere çıkacağımız müsabakada, taraftarımızın da desteği ile arzu ettiğimiz sonucu almak istiyoruz.”