Her Telden (1.Ekim.2018)

Her Telden (1.Ekim.2018)

Yayın: 30.09.2018 20:15 |Güncelleme: 01.10.2018 08:48
Paylaş:
A+ A-

DEMİR TÜCCARI BİR KARDEŞİMİZ “BANKALAR KREDİ MEKTUBU VERMEK DAHİL,TÜM KREDİLERİNE KISITLAMA GETİRDİ VE KARDEMİR SATIŞI..”
Geçtiğimiz Cuma günü,Demir Tüccarı bir Kardeşimizle,Cadde üzerinde hem yürüdük hem sohbet ettik,KARDEMİR yeni bir SATIŞ SİSTEMİ getirerek,KARDEMİR HİSSELERİNİN BLOKE ETTİRİLMESİ İLE DE SATIŞ YAPACAKMIŞ.
O Kardeşimiz “KARDEMİR YÖNETİMİ ÇOK İSABETLİ BİR ADIM ATTI..” dedi ve Ülkenin içinden geçtiği EKONOMİK DALGALANMA nedeni ile BANKALARIN TEMİNAT MEKTUBU VERMEK DAHİL,TÜM KREDİLERİNE KISITLAMA GETİRDİĞİNİ anlattı.
Birçok tüccarın TEMİNAT MEKTUBU Limitini arttırmak için yaptığı girişimlerin olumlu sonuç vermediğinden söz etti ve “ÖRNEĞİN BENİM TEMİNAT MEKTUBUMLA,KRİZ ÖNCESİNDE 100 TON DEMİR ALABİLİYORDUM,ŞİMDİ BU RAKAM 50 TONA DÜŞTÜ..” gibi bilgiler verdi.
Teminat Mektubu limitini arttırmak için yaptığı girişimden de henüz olumlu bir sonuç alamamış ve “ÖYLE GÖRÜNÜYOR Kİ,BANKA TEMİNAT MEKTUBU LİMİTİMİ ARTTIRMAK İSTEMEYECEK..” falan gibi yaklaşımlar gösterdi.
KARDEMİR kendi hisse senedini “AÇIKLANACAK YERE BLOKE ETTİREREK,MAL ALMA İMKANI GETİREREK,TEMİNAT MEKTUBU OLAYINA YENİ BİR İLAVE GETİREREK MAL VERME YOLUNU AÇMIŞ..”
O Demir Tüccarı arkadaşımız “ÇOK İYİ BİR SİSTEM GETİRDİLER..” diyor..
Böylece SATIŞLARI ARTTIRABİLİRLER gibi bilgiler veriyor..
Yoksa KARDEMİR MAL SATIŞLARI durağanlaşma eğilimi gösterebilirmiş.

KARDEMİR “HİSSE SENEDİ BLOKESİ İLE MAL SATARAK,PİYASALARI RAHATLATTI…” BİLGİLERİNİ VEREN DEMİR TÜCCARI “KARAR İSABETLİ..”
Bir Demir Tüccarı Kardeşimiz KARDEMİR Yönetiminin “HİSSE SENEDİ BLOKESİ İLE DE MAL SATIŞINA İLİŞKİN..” aldığı kararı çok isabetli bulduğunu/bulduklarını anlattı.
“ZATEN BU KONU ÜZERİNDE ÇALIŞMA YAPILIYORDU..” diyerek “SATIŞ MÜDÜRLÜĞÜ YETKİLİLERİ,HUKUK BÜROSU VE DİĞER İLGİLİ BİRİMLER BU KONU ÜZERİNDE ÇALIŞMA YAPIYORLARDI..” gibi bilgiler verdi.
Yapılan çalışmalar,bu çalışmalar sonucu ortaya çıkan tablo KARDEMİR Yönetim Kurulu’na aktarılmış ve YÖNETİM KURULU’NUN tüm Üyeleri bu sisteme geçilmesi için onay vermişler..
“ÇOK İSABETLİ BİR KARAR ALDILAR..” dedi.
Alınan bu karar uyarınca KARDEMİR hem TEMİNAT MEKTUBU ile,hem de BLOKE EDİLMİŞ KARDEMİR HİSSE SENETLERİ ile satış yapacakmış ve böylece BANKALARA BOYUN eğilmesinin önüne geçilmiş..
O Kardeşimiz “ZATEN YENİ SATIŞ KAMPANYASI GEREKLİ İLGİYİ GÖRMÜYORDU..” diyerek “DAHA ÖNCE SIRAYA GİRENLER,BU KEZ FAZLA İLGİ GÖSTERMİYORLARDI.ZİRA ELLERİNDE Kİ TEMİNAT MEKTUPLARI İLE DAHA ÖNCE,ATIYORUM 100 TON MAL ALIRKEN,FİYATLAR NEDENİ İLE BU 50 TONA İNDİ..” gibi bilgiler verdi.
YENİ SATIŞ SİSTEMİNİ ÇOK OLUMLU BULDUKLARINI ANLATTI.

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ “ÜLKEMİZE SATTIĞI KÖMÜRE YENİ VERGİLER KOYDU, HURDAYA VERGİ KOYMADI..” İZABECİLER KEYİFLİ..!!
AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ,biliyorsunuz,kimi çevrelerin TİCARET SAVAŞLARI gibi tanımladığı bir dizi kararlar aldı ve içinde Ülkemizin de olduğu,bazı Ülkelerden ALDIĞI,O Ülkelere SATTIĞI bir dizi mala YENİ VERGİLER koydu..
Örneğin Ülkemizin ABD’DEN aldığı KÖMÜRE yüzde 13-14 civarında yeni vergi koydu ABD,buna karşılık Ülkemize sattı HURDAYA yeni vergiler konulmadı ve bu durum DEMİR/ÇELİK SEKTÖRÜNE ciddi bir HAKSIZ REKABET getirdi.
KARDEMİR/İSDEMİR/ERDEMİR Kömüre konan yeni vergiler ile ton başına 20-25 dolar fazla ödeme yaparken,ARK OCAKLARININ kullandığı HURDAYA yeni vergi konulmayınca,ENTEGRE TESİSLER haksız bir rekabetin kucağına itildi..
Kaldı ki,ABD Ülkesinden,Ülkemize gelen KÖMÜR miktarı,HURDA miktarından çok daha az,ancak,ABD koyduğu vergiler ile önemli bir HAKSIZ REKABETİN tetikleyicisi oldu..
Örneğin KARDEMİR bu haksız rekabetten çok etkileniyor..
Peki bu duruma karşı ne yapılabilir..?
İşte, o nokta da yapılabilecekler,hayli sınırlı galiba..!!

CHP İL BAŞKANI SAYIN ABDULLAH ÇAKIR,BAYIR MAHALLE SAKİNLERİNE VERİLEN DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ VE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ SORDU
Geçtiğimiz günlerde yine yazdık ve Kamuoyu ile paylaştık,CHP Uzunca bir süredir devam eden SESSİZLİĞİNİ bozdu ve Milletvekili Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY “YEREL SEÇİMLERDE EN AZ 4 BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NI ALACAĞIZ..” dedi gibi bir değerlendirme yapmıştık..
Bu kez CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR,Karabük’ün çok önemli sorunlarına yönelik düşüncelerini ve eleştirilerini dile getirdi ileriye dönük olarak “CHP KARABÜK’E HER ANLAMDA SAHİP ÇIKACAKTIR..” gibi bir algı verdi..
CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR,Bayır Mahalle sakinlerine verilen “DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ SÖZLERİ NEDEN TUTULMADI,BU İNSANLAR NEDEN MAĞDUR EDİLDİ..?” diye sordu.
Gerçekten BAYIR MAHALLE sakinlerine SİYASET KURUMU SÖZ VERMİŞTİ..!!
O SÖZLER NEDEN TUTULMUYOR ALLAH AŞKINA..
CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR,yine yaptığı açıklama ile “YIKTIRILAN DEVLET HASTANESİ’NİN ARKA KISMINDA KALAN GENİŞ BİR ALAN KENTSEL DÖNÜŞÜM KAPSAMINA ALINDI.YILLARDIR HİÇBİR GELİŞME YOK..” diyerek,oralarda ki MÜLKİYET SAHİPLERİNİN çilelerine değindi..
O, YÜZLERCE MÜLKİYET SAHİBİ,BÜYÜK SIKINTI ÇEKİYORLAR..

CHP İL BAŞKANI SAYIN ABDULLAH ÇAKIR’IN YAPTIĞI AÇIKLAMALARA,AK PARTİLİLER BİLE ; “BAŞKAN ÇOK HAKLI GÖRÜŞLER DİLE GETİRMİŞ..”
CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR,Bayır Mahalle sakinlerine verilen SİYASİ SÖZLERDEN yola çıkarak,oralarla ilgili söz edilen KENTSEL DÖNÜŞÜM olayından yıllardır bir sonuç çıkmamasından söz çıkarak ÇOK HAKLI ELEŞTİRİLER dile getirdi.
Bayır Mahalle sakinlerinin AK Parti mensubu insanları bile “BAŞKAN BU GÖRÜŞLERİNDE ÇOK HAKLI,DEVLET HASTANESİ YERİNE AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ/HASTANESİ YAPILACAKTI.DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KURULACAKTI.HANİ NEREDE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ..” gibi konuşuyorlar..
YIKTIRILAN DEVLET Hastanesi’nin bir sokak ilerisi ise KENTSEL DÖNÜŞÜM BÖLGESİ ilan edildi,orada YÜZLERCE HAK SAHİBİ,MÜLKİYET SAHİBİ mağdur durumda bekliyorlar..
İŞYERLERİNİ KİRAYA VEREMİYORLAR,İMAR AFFINDAN yararlanamıyorlar,gerektiğinde DOĞANGAZ bile alamıyorlar,buna benzer sıkıntı içindeler ve İLGİLİ BİRİMLERDEN ÇIT ÇIKMIYOR..
CHP İL BAŞKANI KARABÜK’Ü BAYIR MAHALLEYİ SARSTI DOĞRUSU..!!

BAYIR MAHALLE DE OTURAN VE MHP’Lİ OLARAK BİLİNEN BİR KARDEŞİMİZ ; “ RAFET BAŞKAN DEVLET HASTANESİNİ YIKACAKLAR DERKEN..”
Geçtiğimiz Cuma günü,Ulu Cami’de kıldığı namazdan çıkan ve Bayır Mahalle’nin en eski sakini olarak tanıdığımız,bildiğimiz MHP’Lİ bir Kardeş ile sohbet ettik.
Sözü CHP İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR’IN açıklamalarına getirdi “BABA,CHP İL BAŞKANI HAKLI..” dedi,sonra da “AK PARTİ BAYIR MAHALLE SAKİNLERİNİ YALNIZCA DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİNDE KANDIRMADI KI..” dedi.
“HATIRLA,Sayın RAFET VERGİLİ,BAYIR MAHALLE/NAMIK KEMAL MAHALLESİ/ATATÜRK MAHALLESİ/YENİ MAHALLE/SOĞUKSU MAHALLESİ SAKİNLERİNE,DEVLET HASTANESİ’Nİ YIKACAKLAR,DEVLET HASTANESİ YIKILACAK HABERİNİZ OLSUN DERKEN,AK PARTİLİLER YALAN SÖYLÜYOR DEMEDİ Mİ..?”
O Kardeşimiz bize bunları sordu.
Gerçekten de öyle olmuştu,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,Devlet Hastanesi’nin yıkılacağına ilişkin RESMİ YAZIŞMALARI gösterirken,AK Partili Siyasetçiler “İNANMAYIN,ÖYLE BİRŞEY YOK..” diyorlardı.
Bizimle konuşan ve MHP’Lİ olarak bildiğimiz Kardeşimiz “AK PARTİ BAYIR MAHALLELİLER OLARAK BİZİ KAÇ SEFER KANDIRDI.DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NDE DE NE SÖZLER VERDİLER,HEP HATIRLIYORUZ..” dedi.
Sonra da KENTSEL DÖNÜŞÜM BÖLGESİ içinde akrabalarının binası olduğunu anlattı ve “DOĞRUDUR,İŞYERLERİNİ KİRAYA VEREMİYORLAR,NE YAPILACAKSA BİRAN ÖNCE YAPILMALI.İNSANLAR ORADA MAĞDUR EDİLDİ..” falan gibi görüşler dile getirdi..
“GERÇİ KARABÜK’TE DOĞRU GİDEN DE BİRŞEY YOK Kİ..” dedi O Kardeş.
Ancak,en çok Bayır Mahalle’nin mağdur edildiğini anlattı..

KARDEMİR,ESKİPAZAR VE YENİCE İLÇELERİNE “VARDİYA OTOBÜS SEFERİ KOYDU..” VE BU DURUMUN TİCARİ,SİYASİ ETKİLERİ OLACAKTIR…
Biliyorsunuz,KARDEMİR Yönetim Kurulu ESKİPAZAR ve YENİCE İlçelerine “VARDİYA OTOBÜS SEFERLERİ KOYDU..” ve kimse bunu sıradan bir uygulama olarak görmemeli/göremez.
BU KARARIN TİCARİ OLARAK ÖNEMLİ ETKİLERİ OLACAKTIR..
BU KARARIN SİYASİ OLARAK ÖNEMLİ ETKİLERİ OLACAKTIR..
Ticari olarak etkileri VARDİYA TAŞIMACILIĞI ile O İLÇELERE giden insanlar NEDEN KARABÜK’TE ALIŞVERİŞ yapsınlar ki,ayrıca,O İLÇELERDE konut fiyatlar,konut kiraları ciddi biçimde kıpırdanacaktır..
Siyasi olarak “AYNI OTOBÜSTE GİDEN/GELEN İŞÇİLER..” gerek KARABÜK MERKEZ için yapılan seçimlerde,gerekse KENDİ GİDİP/GELDİKLERİ İlçelerde DAHA KONSERVATİF OY kullanma noktasına geleceklerdir..
BÖLGESEL TAVIRLARI ile SİYASİ TAVIRLARINI gözden geçireceklerdir.
KARDEMİR Yönetimi,ESKİPAZAR ve YENİCE İlçelerine “İŞÇİ TAŞIMACILIĞI İÇİN VARDİYA OTOBÜS SEFERLERİ..” koyarak,Karabük Ticaretine ve Karabük Siyasetine yeni bir çehre,yeni bir düzen gelmesinin yolunu aralamıştır.
SÜREÇ İÇİNDE BUNLARI HEP BİRLİKTE GÖRÜRÜZ ELBET.

ÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN YUNUS DEĞİRMENCİ , “BU DÖNEM KAR ETMEK DÖNEMİ DEĞİL,AYAKTA KALMAK DÖNEMİDİR..”
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,çok önemli açıklamalar yaptı ve öncelikle “İŞÇİ ÇIKARTMAYA YÖNELİK TAVIRLARI ELEŞTİREREK,BÖYLE ORTAMLARDA İŞÇİ ÇIKARTMAYI DÜŞÜNMEK ÇOK YANLIŞ BİR TUTUMDUR..” dedi.
Bilindiği gibi bazı işverenler işçi çıkartmayı düşündüklerini falan söylüyorlar,hatta “YARIM MESAİ ÜCRETİNİ DEVLET ÖDESİN..” falan diyenler bile çıkıyor..
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ayrıca çok önemli bir konuya değiniyor “İŞLETMELER İÇİN BU DÖNEM KAZANÇ ELDE ETMEK,KAR EDER HALDE DURMAK DEĞİL,AYAKTA KALMAK DÖNEMİDİR..” anlamında görüşler dile getiriyor.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ çok ama çok haklı.
Örneğin KARDEMİR,her ne kadar “DÖVİZ BORÇLARI NEDENİ İLE SIKINTIYA DÜŞMEYECEĞİNİ AÇIK BİR DİLLE ANLATIYOR OLSA BİLE..” dövizin artması ile vereceği KUR FARKI bile çok/çok büyük rakamlar olsa gerektir..
Bir de nakit tablosu,döviz stoku KARDEMİR kadar güçlü olmayan İŞLETMELERİ DÜŞÜNÜN,onlar elbet KAR ETMEYİ,PARA KAZANMAYI bir kenara bırakarak AYAKTA DURMAYI yeğlemek zorundalar..
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı’nın açıklamaları çok önemli..
Hatta çok/çok önemli.

KARABÜK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE YAPILACAK “ATIK SU ARITMA TESİSİ İÇİN..” YAPILAN FİZİBİLİTE VE PROJE İHALESİ ÇOK ÖNEMLİ…
Karabük ORGANİZE SANAYİ BÖLGE Müdürü Sayın ALPER TOLGA SAKA çok önemli bir konuya açıklık getirerek ATIK SU ARITMA Tesisi yapımı için FİZİBİLİTE ve PROJE İhalesi yapıldığını söyledi.
DİLERİZ,BU İHALE SÜRATLE SONUÇLANIR..
Ve ;ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ATIK SU ARITMA TESİSİ bir an önce yapılır,zira,ARITMA TESİSİ olmayan ender OSB’LERDEN birisi Karabük ayrıca,SEKTÖR ÇEŞİTLİLİĞİ nedeni ile çok tehlikeli ATIKLARI BARINDIRAN sular KARABÜK KANALİZASYON ŞEBEKESİNE deşarj ediliyor.
MARZİNÇ,KENDİ ATIK SULARINA ÇAĞDAŞ BİR ÇÖZÜM BULMUŞ..
Diğer tesisler için SU ARITMA TESİSİ şart elbet..
Karabük ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ yıllarca neden ARITMA TESİSİ kurma yoluna gitmedi,akıl erdirmek hayli zor,kimbilir belki de Basın/Yayına veya Börek/Baklavaya para kalmaz falan diye mi düşünüldü acaba..?
Neyse bu sorun gideriliyor artık..
Olan bize oldu diye bir şaka yaparak “BİZE BİR OFİS PARASI BİLE ÇIKMADI..!!” desek alınan/gücenen olur mu acaba,hani OSB’DEN ofis parası falan istedi diye iftiralar olmuştu ya..
Bir türlü unutamıyoruz o iftirayı doğrusu..!!

8 kişi görüş bildirdi

  1. Gercek

    Kardemirin satis politikasiyla ilgili en dogru yerden aciklama yapilmistir Ticaret odasi baskanligi ve aciklamada dogru karar oldugu ve tesekkur ettikleri belittilmistir,malesef bazi medya temsilcileride yine sahiplerinin talimatina gore haber yapmaktadirlar, herhalde economist olmuslar her gun boy boy aciklama yapiyorlar Turkiyenin hangi ilinde acaba binlerce kisinin calistigi ekmek kapisi olan bir kurulusa bu kadar vindansiz ve mehnetsiz saldiriliyordur varmidir baska bir il ? Ben duymadim Birakalim.artik tum sehir saldirmayi elestirmeyi kapimiza sahip cikalim baska KARDEMIR yok

  2. ÜMRANİYESPOR GÖGÜS REKLAMI

    ÜMRANİYESPOR GÖGÜS REKLAMINI GÖRDÜNÜZ,ÜMRANİYE BELEDİYESİ YAZIYORDU.HERALDE BEDAVA BELEDİYE REKLAMI YAPIYOR ÜMRANİYESPOR.BÜTÜN FUTBOL KULÜPLERİNİ BELEDİYELER FİNANSE EDİYOR.BAŞAKŞEHİR,ERZURUMSPOR DAHİL.BİR TEK KARABÜK’TE BELEDİYE KARABÜKSPORA PARA DESTEYİ VERMİYOR.VERİYORDA EFKARI UMUMİYEMİ DUYMUYOR YOKSA.
    MARZİNÇTEN ALINAN 33 MİLYONUN YARISI KARABÜKSPORA VERİLSE KARABÜKSPOR AYAĞA KALKARMI ACABA

  3. karabukspor

    sayın Ahmet abi,
    Madem Kardemir ,Karabükspor’u istemiyor, Marzinc ile anlaşılıp belediyeye 30 milyon vereceğine Karabükspor’a 60 milyon ver bundan sonra ana sponsor sen ol, denilemez miydi?
    Karabük belediyesi,Türkiye’nin borçsuz belediyelerinden değil miydi? Belediye Marzinc’e bu teklifi sunamaz mıydı?
    Aydınlatırsanız seviniriz.

  4. Desdek

    Kardemirin Karabükspora desdeği mutlaka olmalı ama Belediyeninde, Marzincinde ve de Kargazın desdeği mutlaka sağlanmalı. belediye önce kendi desdek veripde bunu kamuoyuna açıklarsa pekala Marzinç ve Kargazdan da desdek isteyebilir.

  5. Proje

    ESki valilik ne zaman yıkılacak.karabükün girişi virane şehir gibi görünüyor.

  6. İzan

    Karabük’te bir haber ajansı var.habercilikten bihaber.celik iş sendikasının genel başkanı sayın değirmenci için şimdiden çıtayı aşağıya çektiğini iddia ediyor.celik iş sendikasının küçük ve orta ölçekli işletmelerde de örgütlü oldugunu,bu isletmelerin krizlerden çabuk etkilendiğini anlayamayan izansiz:o beyanatta Kardemir gibi dev bir şirketten bahsedilmiyor.anladin sen onu.saldir bakalım. Ekmek teknemiz Kardemir ve sendikamıza.daha once de bu gaflete düştün kuyrugunu kıstırıp Ankara’ya kaçtın.issiz kaldin herhalde.biz bu filmi izledik.istersen arşivinden sende izle de hatiralarin sana ders olsun.

  7. Celikisci

    Izan rumuzlu arkadasimiz cok dogru konulara temas etmis kendini gazeteci diye tanimlayan ama yaptigi isle ilgili hic bir sorumlulugunu tasimayan zaat i muhterem yine biseyleri kasiyor resmen kendine celik is ve kardemir uzerinden haram rant elde etme pesinde bunu yaparkende kardemir ve celik is cilerinin uzerinden yapiyor.Biz seni 2010 surecinden cok iyi biliyoruz zaat i haramzade hic bir kardemir calisan arkadasimizin seni muhatap almayacagini gazeteciligini birak insan bile kabul etmeyecegini biliyoruz bu zaati haramzade bu kadar alcalmiski bu sozlerinin kendi dusunceleri oldugunu bile yazamayacak kadar aciz Celik is sendikasi sadece karabuk ve kardemirden ibaret degil bursa eskisehir kayseri kocaeli sakarya istanbul adana hatay …….gibi sanayide gelismis bircok ildeki isyerlerinde orgütlu ve uye sayisi 50 binlere dayanmis ve buyumeye devam eden gundemi ve siyasi ekonomik gelismeleri cok iyi takip eden bir sendika Allahimiza sukurler olsunki kardemirde isci cikarmak yada ekonomik anlamda zorluk yasayacak durumda degildir suan icin
    Sayin Zaat i haramzade biraz gazetecilik yapsan da soyle bir istanbul kocaeli gebze bolgelerindeki isyerlerinin dolar kurunun artisindan kaynakli ne kadar zor durumda oldugunu ve her turlu ekonomik tedbirlerin (isci cikarmak dahil) gundeme geldigini ve bunun Sayin genel baskanimiz in bunun onlenmesi adina bir aciklama yapmis olmasini dahi ard niyetli yorumlayip buna kendi gorusunun oldugunu dahi yazamayan bunu ancak kardemir calisanlarinin fikrini kullanarak yaptigini ve gecmisteki sahtekarligini gayet iyi biliyor kardemir iscisi sen merak etme zaat i haramzade.

  8. KARABUK

    BEN ŞAHSEN KARABÜKTEN VE KARABÜKSPORDAN ÜMİDİMİ KESTİM, BU KARABÜKTEN VE KARABÜKSPORDAN NE KÖY OLUR NEDE KENT OLUR(KASABA BELKİ OLUR) . ÇÜNKÜ YAPILANLARA VE ORTADA OLANLARA BAKARSAK KARABÜKÜN VE KARABÜKSPORUN DURUMU HİÇ İYİYE GİTMİYOR AKSİNE KÖTÜYE GİDİYOR.GENEL OLARAK BUNLARI DÜZELTECEK YETKİLİLERİMİZ BİR ÇABA SARFEDİYORMU BUNLARA BAKMAK LAZIM.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans düzenlenecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da, Karadeniz Teknik Üniversitesince (KTÜ) “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans organize edilecek.

Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirilecek programa, Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (GALSİAD) Başkanı, SİMA Alüminyum Genel Koordinatörü Celalettin Kırboz, Gebze Teknik Üniversiesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Türkmen, GALSİAD Başkan Yardımcısı SEYKOÇ Sima Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çığlı, konuşmacı olarak katılacak.

Konferans, yarın 14.00'de Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Amfisinde düzenlenecek.