Her Telden (1.Şubat.2018)

Her Telden (1.Şubat.2018)

Yayın: 31.01.2018 21:39
Paylaş:
A+ A-

SAFRANBOLU TİCARET KESİMİ HAYLİ HEYECANLI VE “BİLBAORDLARA YANSITILMIŞ BAŞKAN ADAYLARI..” ESNAF ODASI İLE TSO SEÇİMLERİ..
Safranbolu TİCARET KESİMİ hayli heyecanlı günler geçiriyor ve Kentin muhtelif yerlerinde ki BİLBAORDLARDA Başkan Adaylarının reklam afişlerini görmek mümkün.
ESNAF ODASI BAŞKAN ADAYI ile TİCARET ve SANAYİ ODASI Başkan Adayı BİLBAORDLARA reklam afişlerini koymuşlar,bakın böyle bir gelişme KARABÜK’TE GÖRÜLMÜYOR..
Esnaf Odası Seçimi yapıldı bitti,geçti gitti..
BİLBAORDLARA RESMİNİ ASAN OLMADI..
Şimdi NİSAN/MAYIS AYLARINDA Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri yapılacak,yine Safranbolu’da görülen BİLBAORD DÜZENİ Karabük’te yok,bu sözlerimiz yanlış anlaşılmasın,KULİS ÇOK bilbaordlara reklam asan yok..
SAFRANBOLU TİCARET HAYATI HAYLİ HAREKETLİ GÜNLER YAŞIYOR..
Esnaf Odası Seçimlerinde Sayın CEMİL ALTAN ile Sayın MUSTAFA DUMANER YARIŞACAKLAR,bu ikisinden birisi Başkan Seçilecek,Yönetim Kurulu ile birlikte Odayı Yönetecek.
TİCARET ODASI SEÇİMLERİ BİRKAÇ AŞAMALI..
Sürprizlere her zaman açıktır Ticaret Odası Seçimleri..

TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ İÇİN KARABÜK SESİZ VE DERİNDEN GİDERKEN, SAFRANBOLU BİRAZ DAHA HAREKETLİ GÖRÜNÜYOR..
Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri NİSAN/MAYIS Ayları içinde Tüm Ülkemizde olduğu gibi,KARABÜK ve SAFRANBOLU’DA DA yapılacak ve bu anlamda ticaret kesimi hareketlenmeye başladı sayılır..
KARABÜK KULİSLERİ SESSİZ ve DERİNDEN GİDİYOR..
SAFRANBOLU BİRAZ DAHA REKLAMA DÖNÜK GÖRÜNÜYOR..
Örneğin Safranbolu’nun birkaç yerinde bulunan bilbaordlara konular reklamları gördük ve orada “BEN TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKAN ADAYI OLACAĞIM..” diyen bir isim vardı.
TSO Seçimleri birkaç aşamalı ve işin başında “BEN BAŞKAN ADAYI OLACAĞIM..” diyebilmek için,çok ciddi bir çalışma düzeni gerekir,bütün MESLEK GRUPLARINDA örgütlenmek gerekir.
MESLEK KOMİTESİ SEÇİLECEK,O KOMİTE KENDİ İÇİNDEN MECLİS ÜYELERİNİ SEÇECEK,MECLİS ÜYELERİ TOPLANACAK BAŞKAN VE BAŞKANLIK DİVANI’NI SEÇECEK,DAHA SONRA YÖNETİM KURULUNU,SEÇİLECEK YÖNETİM KURULU DA BAŞKANI’NI SEÇECEK..
Zincir bir yerinde arıza verirse,niyetli için her şey biter o an..

İŞYERİ SAHİBİ, PERAKENDE SATIŞ YAPAN İŞYERİ SAHİPLERİNİN “EN BÜYÜK RAKİBİ İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ YAPANLAR..” VE SIKINTILAR..
Bu Yöre de işyeri sahibi olan ve PERAKENDE SATIŞ yapan Firmaların,Kişilerin en büyük rakibi ,İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ YAPANLAR ve bu iş gittikçe yaygın hale geliyor..
ÇOK YAYGIN HALE GELİYOR..
Ne almak istiyorsanız,o ticareti yapanı İnternetten buluyorsunuz,ürünlerine bakıyorsunuz ve sipariş veriyorsunuz ,ertesi gün istediğiniz ürün elinizde oluyor..
YA KREDİ KARTI İLE TAKSİT veya KAPIDA PEŞİN ÖDÜYORSUNUZ..
Sözlerimize iyi dikkat edin,BU TİCARET ŞEKLİ GÜN GEÇTİKÇE YAYGIN HALE GELİYOR,İnternet üzerinden alışveriş yapanların sayısı emin olun ÇIĞI GİBİ BÜYÜYOR..
İŞYERİ SAHİPLERİ dertli mi/dertli ve ne yapabiliriz gibi bir düşüncenin içindeler,bu nokta da işyeri sahipleri ESNAF ODASI’NIN veya TİCARET ODASININ kapısını çalmaya hazırlanıyorlar..
“BİR ÇÖZÜM BULUN DEMEK İÇİN..” hazırlık yapıyorlar..
İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ GİTTİKÇE ARTIYOR,GİTTİKÇE ÇOĞALIYOR..

KARABÜK VE SAFRANBOLU “TİCARET YAPANLAR DERNEKLERİ,ODALARI..” VE İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILAN SATIŞLARA KARŞI ÖNLEMLER..
Bugün,özellikle Karabük’te,hangi işyerine gitseniz “İŞLERİMİZ FEVKALADE AZALDI,SİFTAH YAPMADAN İŞYERİ KAPATIYORUZ..” gibi yakınmalar duyabilirsiniz..
TİCARET PİYASALARI ANORMAL DERECE SIKINTILI..
İŞYERİ SAHİPLERİ gelişmelerden müthiş sıkıntı duyuyorlar..
Bunun temelinde PİYASALARIN DURGUN olduğu kadar,İNTERNET ÜZERİNDEN yapılan ve gün geçtikçe artan satışların etkisi çok,bu etkiyi gözden kaçırmak çok yanlış olur..
İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILAN SATIŞLAR,İŞYERİ SAHİPLERİNİ ZORLUYOR..
İşin bir başka enteresan yönü ise,BU TÜR SATIŞLAR GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR,gün geçtikçe yaygın hale geliyor,tüketici için cazip yönü var,kolaylık yönü var,var oğlu var.
TİCARET ODALARI,DERNEKLER NE ÖNLEM ALABİLİRLER ACABA..?
Karabük ve Safranbolu ODALARI,DERNEKLERİ bu konuyu düşünmeli..
İŞYERİ SAHİPLERİ ÇOK AMA ÇOK DERTLİLER,emin olun çok dertliler..!!

VATAN HASTANESİ “NE YAZIK Kİ ARDINDA ÇOK BÜYÜK BİR MAĞDUR İNSAN KİTLESİ BIRAKTI..” VE MİLYONLUK EŞYALAR DEPOYA GİTTİ..
KARDEMİR mülkiyetinde bulunan binalarda hizmete alınan VATAN HASTANESİ ne yazık ekonomik sıkıntıya düştü ve burada çalışan yüzlerce insan MAĞDUR OLDU,MAĞDUR EDİLDİ..
AKÇELİ HAKLARINI ALAMADILAR..
KARDEMİR yıllarca o binalarda ki tıbbi cihazlara,diğer eşyalara dokunamadı ve binalar öylesine bomboş kaldı,sonuçta hukuk kararını verdi ve bu eşyalar bir depoya kaldırıldı..
ŞİMDİ O BİNALAR NE OLARAK KULLANILACAK ACABA..?
Bu arada VATAN HASTANESİ kanalı ile mağdur edilen yüzlerce insan,bütün umutlarını kaybettiler ve yıllar içinde kendilerine yeni bir hayat ,yeni bir yol çizdiler..
VATAN HASTANESİ SERÜVENİ,ne yazık,ACI BİÇİMDE SONLANDI..!!

“AKADEMİK BİLİŞİM 2018 KONFERANSI İÇİN..” KARABÜK’E GELEN 7-8 BİN DOLAYINDA KONUĞUMUZ VAR VE MADDİ/MANEVİ BIRAKTIKLARI..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Karabük’e gerçekten,çok ama çok büyük katkı yapıyor ve bakın sömestr tatili nedeni ile ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ azaldı Karabük’te.
ÖĞRENCİ azalınca,işyerlerinin maddi geliri de azalıyor elbet..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ böylesine ölü bir sezonu AKADEMİK BİLİŞİM 2018 KONFERANSLARI ile giderdi sayılır,ven azından hayli azalttı sayılır ve gelen 7-8 bin öğrenci öğretim üyesi bu Yöreye ciddi bir gelir bırakıyorlar..
ÖYLE DEĞİL Mİ..?
Bu insanlar KYK mekanlarında kalıyorlar,Karabük ve Safranbolu esnafından alışveriş yapıyorlar ve en önemlisi KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ gördüler,hayran kaldıkları da kesin olarak biliniyor..
HEM MADDİ GELİR BIRAKIYORLAR..
HEM DE,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN REKLAMINI YAPIYORLAR..
Hep diyoruz ya,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Karabük’ün lokomotifi,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Karabük’ün hepçeker vasıtası,bakın aynı durum şu an itibarı ile yaşanıyor..
İSTERSENİZ,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ, BİR AN İÇİN YOK SAYIN..
Bakın ortaya nasıl bir KARABÜK,nasıl bir SAFRANBOLU çıkar..
İsterseniz bunu biran için düşünün..

KARABÜK BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPTIRILAN,100 YIL MAHALLESİ’NDE Kİ “SOSYAL DONATI ALANLARI..” BİR TÜRLÜ DEĞERLENDİRİLMEDİ..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,100 Yıl Mahallesi’ne çok şık,çok güzel bir SOSYAL DONATI ALANI yaptırdı,burası için çok büyük umutları da vardı Sayın VERGİLİ’NİN.
Bu alan bir türlü değerlendirilemedi..
Birkaç kez ihale yapıldı,gerektiği değeri bulamadı sanıyoruz.
KARABÜK-KASTAMONU Karayolu üzerinde ve Karabük istikametinde sağ tarafta kalıyor,çok güzel bir SOSYAL DONATI ALANI,içinde birçok işin yapılabileceği,birçok iş yeri var..
HEMEN YANIBAŞINDA CAMİ BİLE VAR.
Özellikle ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN çok yoğun olduğu bu alanın,şimdiye kadar iştahlı müşteri bulamamasına hayret etmemek mümkün değil ve demek Karabük’ün ticari hayatı böylesi bir Tesisi kaldıracak kadar yetkin değil..
ORTAYA BU DURUM ÇIKIYOR ELBET..
Henüz bir müşteri bulunamadı bu SOSYAL DONATI ALANINA..

GELECEKTE YAPILACAK YEREL VE GENEL SEÇİMLER “BÜTÜNŞEHİR VE SİYASİ İTTİFAK İLE..” ÇOK ÖNEMLİ GELİŞMELER YAŞAYACAKTIR..
Eğer bir ERKEN GENEL SEÇİM yaşanmazsa 2019 yılında yaşanacak YEREL ve GENEL SEÇİMLERİN en belirleyici unsuru “BÜTÜNŞEHİR VE SİYASİ İTTİFAK..” olacaktır.
YEREL Seçimlerde BÜTÜNŞEHİR YASASI çıkartılır ve 2019 YEREL SEÇİMİNDE uygulanırsa,bugün yaptığımız seçimlere hiç benzemeyen bir seçim sistemi önümüze gelecek.
BÜTÜNŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLECEK..
Ayrıca İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI SEÇİLECEK..
BÜTÜNŞEHİR Belediye Başkanlığı için,TÜM İLÇELER,TÜM KÖYLER OY VERECEKLER ve olayın tam bu noktasında tanınmışlık çok ama çok önem kazanacak elbet.
Ayrıca SİYASİ İTTİFAKLAR DA bu nokta da önem arz edecek..
2019 YILI YAKLAŞTIKÇA SEÇİM ATMOSFERİ BERRAKLAŞIR ELBET..
Şimdilik flu görünen SEÇİM ATMOSFERİ berrak hale gelir o zamana kadar..

14 OCAK GÜNÜ YAŞADIĞIMIZ BİR RAHATSIZLIK VE PROF.DR.SAYIN KEMALETTİN UÇANOK BAŞTA TÜM HOCALAR “STRESTEN UZAK DUR..”
14 Ocak günü,çok Sevdiğimiz,çok önemsediğimiz bir Kardeşimiz olan Sayın RASİM ERTAŞ ile sohbet ederken başlayan bir sağlık sorunumuz var ve tedavi görüyoruz.
MEDİKAR HASTANESİ Doktoru Uzman Hekim Sayın TURHAN TANRIKULU başta olmak üzere,ANKARA ÜNİVERSİTESİ Cebeci KALP DAMAR Hastanesi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Sayın KEMALETTİN UÇANOK’UN bize sıkı sıkı tembihi “AMAN STRESTEN UZAK DUR..” oldu/oluyor..
Prof.Dr.Sayın KEMALETTİN UÇAKOK ile geçtiğimiz gün Büromuzu ziyaret ettiğinde yine konuştuk/görüştük,yine aynı tembihatta bulundu, yine “AMAN STRESTEN UZAK DUR..” dedi.
Üzerimizde, en yüksek stres kaynağı, KARDEMİR KARABÜKSPOR..
Kısa süre içinde birlikte olmaktan onur duyduğumuz Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden bu anlamda izin aldık sayılır ve o nokta da bize geniş bir anlayış gösterileceğini de umuyoruz zaten.
ANKARA’DA BİR DİZİ SAĞLIK RANDEVULARIMIZ VAR..
BİRKAÇ GÜN AYRI KALABİLİRİZ,BAĞIŞLAYIN BİZİ..
Bir süreliğine hoşçakalın..

3 kişi görüş bildirdi

  1. Emekci

    Ahmet sürekli servis araçlarının bakımdan gecirileceğinden veya bir kısmınin gectiğinden bahsediyorsunuz Bugün 4 12 vardiyasına 5000 evler sağ taraftan gelen servisin frenleri boşaldı ve balıklar kayasında bir kaza daha yaşandı bence 2000 model deil şuan kardemir servislerinin 2013 modelden eski olmaması gerekir bunu dile getirmeniz gerekli sonuçta 18 yasında bir aracla calısanlarının ulasımını sağlamak kardemir gibi bir dünya şirketine yakışmaz bunu dile getirmenizi istiyoruz

  2. RCP

    İnternet üzerinden yapılan alışverişlere ne gibi önlem alınabilir diye sormuşsun Ahmet Abi. Değişim ve gelişimin önünde hiç bir önlem alınamaz. Set çekilemez. Yapılacak tek şey değişim ve gelişime ayak uydurmaktır. Global marketlere karşı mahalle bakkalları yıllardır konuşuldu, halende konuşulmakta… Lakin hiçbir önleyici tedbir alınamamaktadır. Zira tükedici aleyhine tedbir alınması yerine , tehdit karşısında ancak kendi hizmet kaliteniz ve fiyat rekabetinizi güçlendirerek önlem alabilirsiniz. Değişmeyen tek şey değişimdir. Selamlar….

  3. karabüklü

    İNTERNET ÇIKTI TİCARET DE FAZLA KAZANMA DEVRİ SONA ERDİ.ARTIK HERKES ÖZELLİKLE GENÇ KESİM HER ŞEYİN FİYATINI İNTERNET DEN SORGULAYIP BULUYOR.ÖYLE 10 LİRAYA ALIP 100 LİRAYA SATMA DEVRİ BİTTİ.TAMAM MALİYETLER VAR AMMA HERKESE VAR.MAĞAZADA SATANA VARSA AZ VEYA ÇOK İNTERNET DEN SATANA DA VAR.HİÇ UNUTMAM KARABÜK ÜN İLERİ GELENLERİNDEN BİR ABİMİZ ŞİMDİ KAPALI KARABÜK ÜN EN İYİ MAĞAZASINDAN BUNDAN 20 YIL ÖNCE ALDIĞI TAKIMIN İSTANBULDA 3 TE 1 FİYATINA SATILDIĞINI GÖRDÜĞÜNÜ ANLATIRDI.DEVİR DEĞİŞİYORSA İNSANLARDA DEĞİŞECEK ESKİDEN HER YER KASETÇİYDİ VAR MI ŞİMDİ YOK .BIRAKIN KASEDİ CD BİLE YOK.FOTOĞRAF MAKİNASI DA YOK.HER ŞEY CEP TELEFONUNDA. ÖYLE 10 LİRAYA ALIP KURTARMIYOR DİYEREK 100 LİRAYA SATMAK OLMAYACAK.AYAK UYDURAN KALACAK UYDURAMAYAN TARİH OLACAK. BAKIN ŞÖYLE MAZİYE KARABÜK DE NE FİRMALAR VARDI?
    SERVİS KAZASINDAN BERİ İNSANLAR AZ DA OLSA KARDEMİR SERVİSLERİNDEN BAŞLAYARAK ,MİNİBÜS VE OTOBÜSLERİN ESKİLİĞİNE . BAKIMSIZLIĞINA , ŞÖFÖRLERİN YETERSİZLİĞİNE PARMAK BASIYOR. BAŞTA VALİ OLMAK ÜZERE SORUMLU VE YETKİLİLER AÇIKLAMA YAPIYOR AMA NAFİLE.GÜNÜ KURTARMAK İÇİN YAPILAN AÇIKLAMALAR.ESKİ TAS ESKİ HAMAM.BEN YAKLAŞIK 1 YILDIR ÖZELLİKLE MİNİBÜSLERİN ESKİ OLDUĞUNU ŞÖFÖRLERİN YA KİMİSİNİN ÇOK GENÇ KİMİSİNİN ÇOK YAŞLI OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM ,HATTA BİR KERESİNDE KARABÜK TE NE KADAR ZEVAT VARSA KAPULLU MİNİBÜSÜNDE YOLCULUK YAPMALARINI İSTEMİŞTİM.EVET MİNİBÜSLER ESKİ , ŞÖFÖRLER YAŞLI AMA EN BÜYÜK TEHLİKE ŞÖFÖRLERİN TELEFONLA KONUŞMASI.GEÇEN GÜN KAPULLU MİNİBÜSÜ İLE VALİMİZİN KÜÇÜCÜK KONAĞININ ORADAN AŞAĞIYA İNİYORUZ YİRMİLİ YAŞLARDAKİ ŞÖFÖRÜN TELEFONU ÇALDI VE KARESİN ORAYA KADAR BİR ELİNDE TELEFON DİĞER ELİNDE VİTES ÇOCUK DİREKSİYONU DİRSEĞİ İLE TUTTU.UYARDIĞIMDA BİR DE TERSLENDİM , İŞİN GARİP TARAFI BENDEN BAŞKA SES ÇIKARAN DA OLMADI. KENDİMDEN ŞÜPHE ETTİM CANIM AMMA TATLIYMIŞ DİYE.HATTA BİRAZ DA KIZDIM KENDİME. YAŞLANDIKÇA MIZ MIZ MI OLDUM NE? ACABA DEDİM KARABÜK TE HİÇ TRAFİK POLİSİ YOK MU? ARADIM TARADIM YOK.SADECE KÖPRÜLÜ RAFET PAŞA NIN PARKÇILARI VARDI. SANIRSAM ONLARDA CEZA YAZAMIYORLAR. RİCA ETSEK EMNİYET MÜDÜRÜNE MADEM TRAFİK POLİSİ BULUNDURAMIYOR BARİ OTOPARKÇI ARKADAŞLARA BİRAZ YETKİ VERSELER DE CEZA DA YAZSALAR.VE DAHİ RAFET PAŞA BU OTOPARK İŞİNİ ESENTEPE YE DE GETİRSE.5 ARABANIN SIĞDIĞI YOLDA BAZEN BİR TANESİ GEÇEMİYOR. ESENTEPE DEĞİL SANKİ TEKSAS MÜBAREK.YAK DÖRTLÜYÜ İSTERSEN 3.SIRAYA PARK ET, İSTERSEN YOLU KAPAT.NASIL OLSA DÖRTLÜN YANIYOR MAZERETİN VAR.
    EYYY AĞZI VAR DİLİ YOK SORU SORMAYAN KARABÜK BASINI KARŞISINDA İSTEDİĞİ GİBİ AT OYNATIP,ŞÖYLE ÇALIŞIYORUZ,BÖYLE YORULUYORUZ,GECEMİZ GÜNDÜZÜMÜZ YOK DİYE AÇIKLAMA YAPAN SORUMLULAR , GÜNÜNÜZÜN TADINI ÇIKARIN.YAKINDIR REİS TÜM BÜROKRASİYİ YENİDEN DİZAYN EDECEK MİLAT 2019 , O GÜVENDİĞİNİZ , SİZE KOL KANAT GEREN 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNU DA DEĞİŞECEK.ÇALIŞANLARI TENZİH EDERİM AMA BİR ÇOĞUNUZA MART KARI YAĞACAK, YAKINDIR… YAKIN……….

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Prometeon, TEGV’in “Ateşböceği Öğrenim Birimi” tırlarının lastik tedarikçisi oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Endüstriyel ve ticari lastik üreticisi Prometeon, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile Ateşböceği Öğrenim Birimi tırlarının lastik tedarikçisi olarak anlamlı bir iş birliğine imza attı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, söz konusu işbirliği projesi kapsamında TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı ve Prometeon Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökçe Şenocak geçen yıl yaşanan depremden etkilenen Adıyaman iline giderek, “Tasarım Mucitleri Ateşböcekleri Birimi”ni ziyaret etti.

Şenocak ve Tosyalı, Adıyaman “Tasarım Mucitleri Ateşböcekleri Öğrenim Birimi”nde eğitim gören 9-10 yaş aralığındaki çocuklarla bir araya gelerek 3D kalemlerle çizimler ve 3D yazıcılarla tasarımlar gerçekleştirdi. Etkinliğin devamında Twin setleriyle Robotik Kodlama çalışmaları yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEGV Genel Müdürü Tosyalı, TEGV olarak 2023 yılında yaşanan depreminin ilk gününden bu yana bölgeye destek sunmak üzere tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, “Ateşböcekleri'miz ile deprem bölgesindeki çocuklara eğitim imkanlarımızı ulaştırdık. Bölgedeki çocuklarımıza yönelik sunduğumuz şartları her geçen gün çoğaltarak daha fazla çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz. Bu süreçte Prometeon ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği Ateşböcekleri'miz için oldukça anlamlı. Ateşböcekleri'mizin yolları güvenle kat etmelerine destek veren Prometeon Türkiye ailesine, TEGV olarak en içten teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Prometeon Türkiye CEO'su Şenocak da TEGV'in Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşları arasında yer aldığını ve Ateşböcekleri'nin bir parçası olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “TEGV, 6 Şubat depremleri sonrasında bölgedeki çocukların eğitimleri başta olmak üzere rehabilitasyonu için de önemli bir görev üstleniyor. Prometeon Türkiye olarak bu süreçte TEGV Ateşböcekleri'nin lastiklerinin sağlayıcılığını üstlenerek onların her daim mobil olmasını ve güvenle yol kat etmelerine destek olmak istedik.” açıklamalarında bulundu.

Bu iş birliğini, çocukların eğitimine ve gelişimine yaptıkları bir katkı olarak nitelendirdiklerini belirten Şenocak, “Bugün de bu anlamla iş birliğimiz için Adıyaman'daki Tasarım Mucitleri Ateşböceği Birimi'ni ziyaret ederek çocuklarımızla güzel vakit geçirdik. Prometeon olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha iyi bir eğitim sunulması için TEGV'i desteklemeye devam edeceğiz.” değerlendirmelerinde bulundu.