Her Telden (11.Aralık.2018)

Her Telden (11.Aralık.2018)

Yayın: 11.12.2018 07:43
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ,KARABÜK GÜNDEMİNE ÖYLE BİR OLAYI GETİRDİ Kİ,ADETA, ”YEREL SEÇİMİN ODAĞI OLDU.”
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,Karabük gündemine öyle bir olayı getirdi ki,sanki “KARABÜK’TE YEREL SEÇİM BU TEMEL KONU ETRAFINDA ŞEKİLLENECEK GİBİ veya ŞEKİLLENEBİLİR..”
Sayın VERGİLİ,”BİR MÜDÜRÜN KENDİSİNİ FETÖ İMAMLARI İLE BİRLİKTE ZİYARET ETTİĞİNİ ve KENDİSİNİ O VESİLE İLE TANIDIĞINI..” ileri sürdü ve FETÖ olayını gündeme taşıdı.
Bir Okurumuz da “ADNAN RUMUZU İLE..” bir Yorum göndererek “BU KONU İKİ TARAFIN KESKİN BİR BIÇAK GİBİ..” diyor ve oradan yola çıkarak bir görüş koyuyor ortaya.
KARABÜK’TE YEREL SEÇİMLER,YAPILAN ve YAPILACAK HİZMETLERİN anlatılması ile geçsin isteriz,bu bizim en büyük dileğimiz,ancak görünen o ki,YEREL SEÇİM böyle geçmeyecek.
KARŞILIKLI SUÇLAMALAR DAHA ÖN PLANDA OLACAK..
Baksanıza,ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KARABÜK NÜFUSUNA KAYITLARINDAN yola çıkılarak,olay nelere tırmandı veya tırmandırıldı,oysa ki O ÖĞRENCİLERİN mutlaka Karabük nüfusuna kayıtları gerekiyor.
Mutlaka,ADRESE DAYALI NÜFUSLARINI KARABÜK’E ALDIRMALARI GEREK.
En azından, ÖĞRENİM SÜRELERİ BOYUNCA, Karabük’e aldırmaları gerek.

ÇOK ÖNEMSEDİĞİMİZ VE YILLARINI “MHP ÇİZGİSİNDE GEÇİRMİŞ BİR KARDEŞİMİZ..” ve “Sayın RAFET VERGİLİ YENİDEN SEÇİLECEKTİR..” Sözleri
Dün İşyeri Komşumuz olan GAZETE BAYİİ ve KIRTASİYECİ Sevgili ADNAN KERVAN’IN Ulu Cami’de ki cenaze merasiminden dönüyorduk,yılların dostu,arkadaşı,bir Kardeşe rastladık.
MHP ÇİZGİSİNDEN HİÇ AYRILMAMIŞ,ÜLKÜCÜ BİR KARDEŞ..
Birlikte yürürken “Sayın RAFET VERGİLİ,BU SEÇİMİ KAZANARAK,YENİDEN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLECEK..” dedi,daha sonra da “HERŞEYE RAĞMEN SEÇİLECEK..” sözlerini ilave etti.
“NASIL HERŞEYE RAGMEN..” diye sorduk,O Kardeşimiz genel Merkez Politikalarından söz ederek “BİLİYORSUNUZ,Sayın VERGİLİ KARABÜK’TE CHP SEÇMENLERİNDEN BÜYÜK MİKTARDA OY ALIYORDU..” dedi.
Sonra da “GENEL BAŞKAN Sayın DEVLET BAHÇELİ VE GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİ,HER GÜN CHP’YE,HER DAKİKA İYİ PARTİYE ÇOK AĞIR ELEŞTİRİLER GETİRİYORLAR.CHP’LİLER ELBET TAHRİK OLURLAR,İYİ PARTİLİLER BİZE YAKIN İNSANLAR,AMA,ONLARDA ELBET KIZARLAR BU ELEŞTİRİLERE..” dedi.
“O NEDENLE HERŞEYE RAĞMEN Sayın RAFET VERGİLİ SEÇİMİ KAZANACAK..” diyorum şeklinde bir açıklama yaptı ve Karabük’te ciddi bir etken olan BAZI CEMAAT OYLARININ tamamen Sayın VERGİLİ’YE geleceğine dikkat çekti.
“Sayın RAFET VERGİLİ,KARABÜK’TE BU SEÇİMİ RAHAT KAZANIR..” dedi.

BİR ZAMANLAR “FETÖ ADINA,SOSYAL MEDYA DA,ÇOK DEHŞETENGİZ YAZILARI ÇIKAN FUAT AVNİ’Yİ KARABÜK’TE KİM ŞİKAYET ETMİŞTİ…”
Bir zamanlar FETÖ adına “SOSYAL MEDYA DA,FUAT AVNİ OLARAK,NE DEHŞETENGİZ YAZILAR ÇIKIYORDU..” bunları hatırlayan çok insan vardır mutlaka,ne dehşetengiz yazılar çıkıyordu.
Bu yazıların KARABÜKLÜLERİ İLGİLENDİREN BÖLÜMLERİ DE VARDI.
Karabüklülerin tanıdığı bazı insanlar,Karabük Siyasetçileri ile ilgili yazılar da çıkıyordu ve bunları CUMHURİYET SAVCILIĞINA şikayet eden bazı BÜROKRATLARIN OLDUĞUNU iyi hatırlıyoruz.
KİMLERDİ BU BÜROKRATLAR ACABA..?
FUAT AVNİ adı ile yazılan o yazılarda HAKARET EDİLEN O BÜROKRATLAR KİMLERDİ,hatırlayanlar vardır mutlaka,O BÜROKRATLAR FETÖ’NÜN direkt hedef aldığı isimlerdi.
Neyse,hayırlığı olsun..
BÜROKRATLARA,SİYASETÇİLERE,İŞ ADAMLARINA hakaretler yağdırılıyordu ve bu hakaretleri Cumhuriyet Savcılığı’na SUÇ DUYURUSU olarak şikayet ettiğinizde de HİÇBİR ŞEY YAPILAMIYORDU.
Zira O SOSYAL MEDYANIN ucunu başına kimse bulamıyordu..
HANGİ BÜROKRATLAR SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞLARDI..?

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN “ADRESE DAYALI NÜFUS KAYITLARINI VEYA SEÇİMLERDE OY KULLANABİLMEK İÇİN ADRESLERİNİ..”
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Öğrencilerinin ADRESE DAYALI NÜFUS KAYITLARINI Karabük’e aldırmaları için,bu olmasa bile YEREL SEÇİMLERDE Karabük’te OY KULLANABİLMELERİ için çok ciddi çalışmalar olduğu biliniyor.
ÖZELLİKLE SİVİL DEMOKRATİK KİTLE KURULUŞLARI FAAL ÇALIŞIYORLAR.
Bu Kuruluşların İDEOLOJİK TEMELLİ olanı var,DİNİ KONULARI TEMEL ALANI var,birkaç koldan ÖĞRENCİLERİN KARABÜK’TE OY kullanabilmeleri için yoğun bir tempo da çalışmalar yapılıyor.
ÖZELLİKLE YURTLARDA KALAN ÖĞRENCİLER ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR VAR.
Bu gelişmeler,ufak/ufak tartışma konusu yapılacak gibi görünüyor,hatta,şimdiden bu tartışmaların uç verdiğini görmek bile mümkün,ancak,bu çalışmalar özellikle ADRESE DAYALI NÜFUS bağlamında düşünülürse KARABÜK AÇISINDAN çok/çok yararlı olabilir.
SİVİL DEMOKRATİK KİTLE KURULUŞLARI ÇALIŞIYORLAR..
SİYASİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI ÇALIŞIYORLAR..

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI AVUKAT SAYIN İSMAİL ALTINÖZ “KARABÜK MERKEZ ADAYIMIZ ÇALIŞIYOR,İLÇELER AY SONUNU BULABİLİR..”
AK Parti Karabük İl Başkanı Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ,Karabük Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL ile birlikte ev ve Mahalle çalışmaları yaptıklarını söylüyor.
ÇALIŞMALAR DAHA DAR ÇERÇEVE DE TUTULUYORMUŞ ve ev ziyaretleri,bunun yanı sıra ayağı yere basan Karabük’ü güzelleştirip,kalkındıracak bir dizi projelerin üzerinde çalışmalar yapıyorlarmış.
CUMHURBAŞKANI Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,Sayın İSMAİL ALTINÖZ’E kesin direktifini vermiş ve “HOCAYI KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SEÇTİRECEKSİNİZ/SEÇECEKSİNİZ..” demiş.
AK Parti MERKEZ İLÇE,KADIN KOLLARI,GENÇLİK KOLLARI yoğun bir tempo içinde çalışmalarına devam ediyorlarmış ve Sayın İSMAİL ALTINÖZ bu nokta da “SEÇİMİ ALACAĞIMIZDAN HİÇ KUŞKUMUZ/KORKUMUZ YOK..” diyor.
Çalışmalar daha küçük halkalar şeklinde,ama,yoğun biçimde sürüyormuş

ŞU ANA KADAR,YENİCE İLÇESİNDE “BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI GARANTİ OLAN..” TEK İSİM CHP ADAYI SAYIN SABRİ CEBECİK VE ÇALIŞMALAR.
YENİCE İlçesi,müthiş politize olmuş bir toplum yapısı ile bilinir/tanınır ve gerçekten de öyledir,YENİCE İlçesinde Siyaset yapmak başlı/başına bir keyiftir doğrusu.
AKTİF SİYASETİN İÇİNDE OLDUĞUMUZ DÖNEMLERDEN BİLİRİZ.
Şu ana kadar YENİCE İlçesinin,YEREL SEÇİMLER BAĞLAMINDA,Belediye Başkan Adaylığı açıklanmış tek kişisi CHP YENİCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI Sayın SABRİ CEBECİK.
Sayın SABRİ CEBECİK çalışmalarını sürdürüyor.
Diğer Parti Adayları belirlenene kadar,Sayın SABRİ CEBECİK belirli bir mesafe almaya çalışıyor ve bu çabalarında da başarılı bir çizgi yakalamış görünüyor.
Örneğin AK Parti Belediye Başkan Adayı kim olabilir..?
Örneğin Sayın ZEKİ ÇAYLI,MHP Adayı olacak mıdır..?
Veya İYİ PARTİ Belediye Başkan Adayı çıkartmayarak CHP Adayı Sayın SABRİ CEBECİK’E Mİ destek verecektir,bunların hepsi ilerleyen günlerde net biçimde ortaya çıkar elbet..
ŞU AN İTİBARI İLE,BİR TEK CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ..
Sayın SABRİ CEBECİK çalışmalarını sürdürüyor..
YENİCELİLER Sayın CEBECİK çok etkili çalışıyor görüşündeler..

AK PARTİ SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI NOKTASINDA,İSMİ ÖNE ÇIKANLAR VAR,İSMİNDEN HİÇ SÖZ EDİLMEYENLER VAR..!!
AK Parti,OY ORANI OLARAK,diğer Partilerden hayli ilerde olduğu SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI noktasında,heyecanlı bir bekleyişe girdi ve Safranbolu Adayı bakalım kim olacak..?
Olayın tam bu noktasında ve aniden Sayın MEHMET CEYLAN beklentisi, çok ama çok,arttı,olayın bu noktasına Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN,Sayın MEHMET CEYLAN lehine ADAY/ADAYLIĞINDAN çekilebileceği yolunda ki haberler çok etkili oluyor sanıyoruz.
AK Parti Belediye Başkan Aday/Adayı olarak başvuru yapmış olan ÜNLÜ İŞADAMI Sayın ŞEFİK DİZDAR’IN çeşitli çevrelerde “BEN Sayın MEHMET CEYLAN LEHİNE FERAGAT EDEBİLİRİM..” şeklinde söz ettiği,hatta,bu görüşünü bizzat Sayın MEHMET CEYLAN ile birçok Parti yetkilisine de duyurduğu yolunda iddialar var..
Bu arada “Sayın MEHMET CEYLAN’A 24 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİNDE ÇOK BÜYÜK BİR HAKSIZLIK YAPILDI.O NEDENLE KENDİSİ BÖYLE BİR TALEPTE BULUNMAZ,KESİNLİKLE BULUNMAZ.ANCAK,PARTİ GÖREV VERİRSE BAŞKAN ADAYI OLARAK GELİR..” görüşleri de dikkatleri çekiyor..
Bu arada CHP,sandık koyarak,ADAYINI ÖN YOKLAMA ile belirleme kararı almış bulunuyor ve Mimar Sayın ELİF KÖSE ile Sayın İSMET ZÜHTÜ SARAÇ bu yoklamaya Aday/Adayı olarak katılacaklar.
Mimar Sayın ELİF KÖSE,hem ön yoklama da,hem Seçimde şanslı görülüyor.
MHP’DE ise Sayın FATMA DANIŞMAN ismi bekleniyor..
Safranbolu’da İYİ Parti’nin ise CHP’YE destek vermesi bekleniyor.

CHP BİR YANDAN “PARTİ LOKALİ SATIN ALARAK,MAL SAHİBİ OLMAK SEVİNCİNDE..” ÖTE YANDAN “ÖN YOKLAMA YAPMA..” ÇALIŞMASINDA
CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR ile dün bir süre sohbet ettik “BİZİM DÖNEMİMİZE BİR ÇOK İLK SIKIŞTIRIYORUZ..” dedi ve buna ilişkin bilgiler verdi.
“CHP TARİHİNDE İLK KEZ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ÇIKARTTIK..” dedi.
Bu gerçekten önemli bir olay,gerçi,CHP Tek başına SEÇİMLERE GİRSE veya PARTİLER eskisi gibi tek başlarına seçimlere girse AK Parti yine 3-0 YAPIYORDU.
İTTİFAK İLE CHP MİLLETVEKİLİ ÇIKTI.
Ancak,yine de CHP İL/İLÇE ÖRGÜTLERİNİN BAŞARISIDIR ELBET.
Bu arada CHP SAFRANBOLU İLÇE ÖRGÜTÜ için bir PARTİ LOKALİ satın alınmış ve KİRACI OLMAKTAN kurtulduklarına dikkat çekiyor Sayın ABDULLAH ÇAKIR,hatta,darısı diğer İlçe Örgütlerimizin de başına gibi görüşlerde veriyor.
Bu arada CHP Genel Merkezinden SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI belirlemek üzere ÖN YOKLAMA kararının beklendiğini söylüyor ve İKİ ADAY/ADAYI yarışacaklarmış Safranbolu da..
MİMAR Sayın ELİF KÖSE ile Sayın İSMET ZÜHTÜ SARAÇOĞLU Ön Yoklamaya girecekler ve birisi Belediye Başkan Adayı olarak bu Yoklamadan çıkacak.
CHP HAYLİ HAREKETLİ BU SIRALAR.

KENDİ EVİNDE,ALDIĞI BİR BERABERLİĞİN KARABÜK’Ü SEVİNCE BOĞDUĞU KARABÜKSPOR’U,BU HALE DÜŞÜRENLER VE OCAK AYI TRASFERİ..
Koskoca KARABÜKSPOR,ne yazık ki KENDİ EVİNDE ALDIĞI BİR BERABERLİĞE sevindiğimiz bir hale düşürüldü,SÜPER LİG TAKIMLARINA kök söktürün,sahaya çıktıklarına pişman eden KARABÜKSPOR ne yazık ki bir beraberliğe sevinir hale düşürüldü..
ŞİMDİ OCAK AYINDA TRANSFERLER VAR.
KARABÜKSPOR gerekli parayı bulup TRANSFER YAPABİLECEK Mİ..?
KARABÜKSPOR Kulüp Başkanlığına bakan bir Kardeş,dik durduğundan,cebinden para verdiğinden söz eden açıklamalar yapıyor,doğrudur cebinden para vermiştir,veriyordur da.
Ancak CEBİNDEN 60-70 MİLYON LİRA VERENLERİ UNUTMASIN SAKIN..
Kimse YAHU NE İYİ CEBİNDEN VERİYOR demez,onlara deniliyor mu..?
Denilmediği gibi bir de HESAP SORULUYOR,öyle değil mi..?

4 kişi görüş bildirdi

  1. Gerçek

    Bu fetocular yakalandıkca çoğalıyor sanki her tarafı sarmışlar yakalananlardan çok dışarda gezenler var bunlara kim sahip çıkıyor kim koruyor neden gizli kalmış fetocuları devletimiz çıkarıp cezasını vermiyor mesela Karabükteki gizli kendini gizlemeye çalışan yada korunan fetocular kim bunları koruyan kim biran önce bunlar açığa çıkartılıp halkımızın kafasındaki soru işaretleri giderilmelidir

  2. CEBİMDEN VERİYORUM

    NEDİR O YA,CEBİMDEN PARA VERİYORUM TAFRALARI SENDEN KİM PARA İSTEDİ GEL KARABÜKSPORA MASRAF ET DEDİ YA,KAYYUMA GİTSEYDİ ŞİMDİ ÇOK ŞEY ÇÖZÜLMÜŞ OLACAKTI KİM NE YAPTIYSA HESABINI VERİCEKTİ.CEBİMDEN VERİYORUM BEN PARA HARCIYORUM İKİDE BİR BUNNARI SÖYLEMENİN NE ALEMİ VAR.KİMSE SAHA GEL BURAYA PARA HARCA FİLAN DEMEDİ HADİ GÖRELİM OCAK TIRANSEFERİNİ AÇTIR ZATTEN TAKIM DÜŞMÜŞ SEN GELİŞMELERİN HIZINI KESİYOSUN ELEKTRİKÇİ

  3. Tonyukuk

    Vergili nokta atışı yapıp bir müdürün direk ismini vererek kendisini fetö imamı bilmem kimle ziyaret ettiğini söylüyor,bu müdür hala çıkmış basın açıklaması yapıyor,havadan sudan,fuat avniden bahsediyor.Ya Vergili iftira atıyor ki böyle hassas bir konuda bir belediye başkanının,seversiniz-sevmezsiniz,desteklersiniz-desteklemezsiniz ama dürüstlüğüne laf söylenemeyecek bir insanın yalan söylemesine,iftira atmasına ihtimal vermiyorum, o zaman savcılar ne iş yapar.Alın size ihbar.Çaycı,çorbacı,memur,öğretmen,bankasyanın önünden geçen,arkasından dolanan kim varsa içeri tıkıldı.Alın size açık ihbar,mertçe,korkusuzca,sözüne güvenilir,kıvırmayan bir insan tarafından üstelik.Ya vergili iftiradan ceza alacak,ya müdür fetöden ceza alacak.Ok yaydan çıktı.

  4. mesut78

    Tonyukuk sen ilk önce şöyle demelisin… Eyyy Rafet başkan 2,5 yıldır aklın nerdeydi de belediye başkanlığı seçimlerindemi aklın başına geldi.. ben senin dürüstlüğüne ve güvenirliğine bu saatten sonra inanmam.. savcı’nın yerinde olsamda kişiye basın ve görsel medya üzerinden hakaret ve iftira atmaktan dava açarım.. yazını böyle düzelt bence..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.