Her Telden (10 Nisan 2020)

Her Telden (10 Nisan 2020)

Yayın: 09.04.2020 22:44
Paylaş:
A+ A-

SAYILARI AZ BİLE OLSA, ŞİRİNEVLER HASTANESİ’NDE MASABAŞI ÇALIŞAN BAZI İSİMLERİN SAHAYA ÇEKİLMESİ VE SİYASETİN MÜDAHALESİ …
Belki sayıları az olabilir,ancak öyle bile olsa,MASABAŞI ÇALIŞAN bazı SAĞLIK ELEMANLARININ sahaya çekilmesine,SİYASET MÜDAHALE EDER veya ETMEYE çalışır mı..?
DÜNYA ve ÜLKE ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR..
Böyle bir ortamda,gerek ŞİRİNEVLER Hastanesi’nde, gerekse HERHANGİ BİR Hastane de, MASABAŞI ÇALIŞAN bazı isimler varsa ve İdare bu isimleri “SİZE SAHADA GEREKSİNİM VAR, BUYRUN SAHADA ÇALIŞIN..” derse, iyi yapmış olmaz mı..?
Böyle durumlarda SİYASET DEVREYE girer ve “BİZİM BİR ARKADAŞIMIZI, MASABAŞINDAN ALIP,SERVİSLERE YÖNLENDİRMİŞSİNİZ, ESKİ YERİNE VERMENİZİ TALEP EDİYORUM..” gibi bir yaklaşımla gelirse bu hoş olur mu..?
Gerek KARABÜK’TE,gerekse YURDUN HERHANGİ BİR YERİNDE,Hastane çalışanları,SAĞLIKÇILAR, canlarını dişine takarak çalışırken,Servislerde /sahada gerek duyulan SAĞLIK ELEMANLARI masabaşından alınabilir/alınmalıdır da.
Bu durumlarda “BİZİM BİR ARKADAŞIMIZI MASABAŞINDAN NEDEN ALDINIZ..” demek,gerçekten hiç hoş olmayan,tasvip edilmesi mümkün olmayan bir tutumdur..
DÜNYA ve TÜRKİYE,BÜYÜK BİR İLLETLE MÜCADELE EDİYOR..
Bu nokta da herkese MÜCADELE SAHASINDA ihtiyaç olabilir,değil mi.?

TABLO,HER GEÇEN SAAT,HER GEÇEN GÜN DEĞİŞİYOR VE KARABÜK’TE YAPILAN TEST SAYISI ARTTIKÇA VE KARABÜK DIŞINDAN GELENLER…
Karabük,Dünya ve Ülkemizi,ciddi biçimde sarsan,tedirgin eden şu covid-19 veya koronavirüs illetine karşı,en azından şu ana kadar,işi çok/çok iyi götürdü,halende götürüyor..
TEST SONUÇLARI POZİTİF ÇIKAN SAYIMIZ 45 OLDU.
Ölüm oranımız,bugün için,3 olarak biliniyor.
Yapılan TEST sayısı arttıkça,bu rakamın artma ihtimali var elbet,bir de,KARABÜK DIŞINDAN gelenler de,bu virüsün çıkmasına ve yayılmasına tanık olmaya başladık.
Eskiden Belde olan OVACUMA’DA, ne yazık ki, böyle oldu.
Gelen bir kişi,birkaç bulaşı yapmış galiba.
Karabük covid-19 veya koronavirüs ile mücadeleye devam ediyor.
Ancak pozitif çıkan,hastaneye bu nedenle yatan sayısı da artıyor.
Tüm birimlerimizle,sıkı mücadeleye devam ediliyor elbet..

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ Sayın CUMHUR ÜNAL,TBMM’DE “KARDEMİR VE KARABÜK’Ü ANLATAN KONUŞMASI..” KARDEMİR NOKTASI
AK Parti Karabük Milletvekili Sayın CUMHUR ÜNAL,geçtiğimiz gün TBMM’DE söz alarak 3 NİSAN tarihini,bu tarihin KARABÜK’ÜN kuruluş yıldönümü olduğunu,KARABÜK DEMİR/ÇELİK Fabrikalarını ve KARDEMİR’İ anlattı.
ÇOK İYİ YAPTI,GELİŞMELERİ,YAŞANANLARI TBMM ZABITLARINA GEÇİRDİ.
Sayın CUMHUR ÜNAL,bu konuşmasında Sayın TÜRKER İNANOĞLU,Sayın ŞEFİK DİZDAR,Sayın KAMİL GÜLEÇ ve Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN’I,bu insanların Karabük’e katkılarını da dile getirdi.
DÜNYA ve ÜLKEMİZ ÇOK SIKINTILI BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR.
Bu sıkıntılı süreç KARABÜK’Ü ve KARDEMİR’İ,çok ama çok olumsuz etkileyecek,olayın bu noktasında KARDEMİR gerçekten,Karabük açısından da,Ülke açısından da hayati öneme sahip.
ŞU AN İTİBARI İLE KARDEMİR İYİ GİDİYOR DEMEK ÇOK ZOR..
Kısa süre içerisinde PARASAL SIKINTILAR olabilir mi, KARDEMİR bu nokta da FİNANSAL ARAYIŞLARA girebilir mi ve bu durum “YALNIZCA, BU DÜNYA ve ÜLKEMİZDE YAŞANAN COVİD-19 İLE İZAH EDİLEBİLİR Mİ..?”,olayın bu noktasında çok ciddi tartışmalar çıkabilir/çıkacaktır gibi görünüyor..
Cumhurbaşkanımız “TAM KAPASİTE ÜRETİM..” yolunda mesajlar veriyor..
KARDEMİR Yönetim Kurulu veya PROFESYONEL KADRO ne düşünüyor..?
Mutlaka bu konular uzun/uzun müzakere edilmiştir,görüşülmüştür..
KARABÜK’ÜN OLMAZSA/OLMAZI,ciddi bir yol ayırımında görünüyor.

“ ABİ ; KARDEMİR’İN HAMMADDE ALIMLARINDA,ÜRETİM NOKTASINDA VE SATIŞLARIN DA AZAMİ DİKKATİN GÖSTERİLMESİ GEREK,YOKSA..”
Dün,uzun yıllar Karabük DEMİR/ÇELİK ve bir süre de KARDEMİR’DE etkin görevler almış bir Kardeşimizle görüştük,sohbet ettik,söz döndü dolaştı KARDEMİR’E geldi.
O Kardeşimiz “BEN Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN ve Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN DÖNEMLERİNDE ÇALIŞTIM..” dedi ve yapılan çok olumlu işlerden söz etti.
“KARDEMİR, HAMMADDE/MAL ALIMLARINDA,KONJONKTÜRÜ ÇOK İYİ TAKİP EDEREK,EN KALİTELİYİ,EN UCUZA ALMAYA GAYRET ETMELİ VE O DÖNEMDE ÖYLE YAPILIYORDU.UMARIM YİNE AYNISI YAPILIYORDUR..” dedi.
Üretim noktasında “ EN YÜKSEK VERİM,EN AZ FİRE,ÇOK İYİ PİYASA ANALİZİ VE BU ANALİZ SONUÇLARINA GÖRE SATILABİLECEK MALLARIN İYİ TESPİTİ ŞART.ELBET BUNLAR İÇİN O İKİ İSMİN PİYASA DENEYİMİ İLE PROFESYONEL KADRONUN,PİYASALARI TAKİBİ ÖNEMLİYDİ..” gibi bilgiler verdi ..
KARDEMİR için, dilerim hiçbir sıkıntı yaşamadan yoluna devam eder,dedi
Hepimizin ortak temennisi bu elbet.

KARABÜK’E EN BÜYÜK DESTEK,YARDIM “ÖZ ÇELİK-İŞ SENDİKASI ÜYELERİNDEN GELDİ VE HEM MADDİ,HEM MANEVİ DEĞERİ ÇOK YÜKSEK..”
Karabük’te DAYANIŞMA/YARDIMLAŞMA açısından,en büyük,en ciddi destek ÖZ ÇELİK-İŞ Sendikası üyelerinden geldi,İŞVERENİN yıllarca çalışan işçilerine verdiği RAMAZAN KUMANYALARINI,Karabük Valiliği SOSYAL DAYANIŞMA VAKFI’NA bağışladılar..
KARDEMİR İşvereni tarafından verilen RAMAZAN KUMANYALARI,öyle suyuna tirit,göstermelik değil,İÇERİK OLARAK bir Aileye bir ay boyunca yetebilecek gıda maddelerini ve diğer maddeleri içeriyor.
MADDİ EDERİ MİLYONLA İFADE EDİLECEK KADAR ÖNEMLİ BİR TUTARI VAR.
MANEVİ AÇIDAN ise ÖZ ÇELİK-İŞ Sendikası üyeleri,topluma “ŞU AN İTİBARI İLE BİZİM MADDİ KAYGIMIZ YOK,İYİ DURUMDAYIZ,İHTİYACI OLAN İNSANLARIN YARDIMINA KOŞMAK BİZİM GÖREVİMİZ…” gibi ulvi bir mesaj vermiş oldular.
ÖZ ÇELİK-İŞ Sendikası ÜYELERİ maddi/manevi olarak büyük bir iş yaptılar.

MÜBAREK “RAMAZAN AYININ BAŞLAMASINA..” 13-14 GÜN KADAR BİR SÜRE KALDI VE BU İLLET COVİD-19 RAMAZANI HORA GEÇİRMEYECEK..
Eflani civarında,kötü olan bir durum varsa,iyi olmayan,iyi gitmeyen bir durum varsa “HORA GEÇMEDİ-HORA GEÇMEYECEK..” gibi deyimler kullanılır.
Burada yola çıkarak 13-14 gün sonra başlayacağımız MÜBAREK RAMAZAN AYI, bu covid-19 veya koronavirüs nedeni ile HORA GEÇMEYECEK gibi görünüyor..
Ne toplu İFTAR YEMEKLERİ olacak.
Ne TERAVİH NAMAZLARI olacak..
Ne de AİLE ARASINDA İFTAR YEMEĞİ düzenlemeleri olacak.
Tabi bunlar daha toplumsal sıkıntılar,bir de BİREYSEL SIKINTILAR yaşanacak,örneğin BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ nedeni ile ORUCUNU TUTAMAYACAK çok sayıda insan çıkacaktır ortaya.
Bir de,İŞ YERİ KAPATILDIĞI İÇİN işini kaybetmiş,SEYYAR SATICILIĞI kendiliğinden engellenmiş insan gurupları çıktı ortaya ve bunların yeni bir İHTİYAÇ SAHİBİ İNSAN kesimi yarattığı da düşünülürse..
BU YIL RAMAZAN AYI HORA GEÇMEYECEK.
Haa, denilecektir ki,O ZAMANA KADAR BU SIKINTI BİTEBİLİR,keşke bitse,keşke böyle bir beklenti içerisinde olanlar haklı çıksalar ve şu illete RAMAZAN AYINA KADAR BİR ÇÖZÜM bulunsa..
Pek bir ihtimal yok,ama,beklentilerimiz o yönde..

DEDİK YA, “1725 CEZAYİR KÖKENLİ İNSAN KARABÜK’Ü TERK EDEREK ÜLKELERİNE DÖNDÜLER VE TORTULARI..” DİYE,ONLARA HİZMET VEREN..
Karabük toplumunun yüzde 99 civarında ki yaşayanı “ŞİMDİ BUNLARDA NEREDEN ÇIKTI.ZATEN TEK HASTANEMİZ BİZE ZAR/ZOR YETİYOR.BU İNSANLARI KARABÜK’E KİM YOLLADI..” gibi yaklaştığı 1725 CEZAYİR KÖKENLİ insan artık Karabük’ü terk ettiler.
Biz,CEZAYİRLİLER GİTTİ,ancak,TORTULARINI BIRAKTI yazmıştık.
Bakın 12 CEZAYİR KÖKENLİ insan da covid-19 virüsü çıktı,hastane de yatıyorlar,ne yazık ki 12 tanesinde yapılan testler pozitif çıktı,bu insanlar Hastane de yatıyorlar.
BU OLAYIN BİR YANI..
Bir diğer yanı ise,1725 CEZAYİR KÖKENLİ insanı koruyup/kollamak,o insanlara hizmet vermek üzere,görev yapan POLİSLER ile DİĞER ELEMANLAR karantinaya alındılar..
ONLARIN YAPILAN TESTLERİNDEN DE POZİTİF ÇIKANLAR OLDU..
Kendileri gittiler,geride böyle bir sıkıntılı durum bıraktılar yani..
KARABÜK YAŞAYANLARI BUNLARIN GELİŞİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ..
Demek ki pek haksız bir iş yapmamışlar değil mi..?

BU COVİD-19 MU DERSİNİZ,KORONAVİRÜS MÜ DERSİNİZ,HER NE İLLETSE ARTIK,BİZE GÜNLÜK VE UZUN VADELİ SORUNLARIMIZI UNUTTURDU
COVİD-19 MU dersiniz,KORONAVİRÜS MÜ dersiniz,ne derseniz deyin,bize GÜNLÜK veya UZUN VADELİ bütün sorunlarımızı unutturdu,ancak BU BAĞLAMDA TEK BİR SORUNUMUZU DAHA NET GÖRMEMİZİ SAĞLADI,öyle değil mi..
Yıllardır yazıp üzerinde durduğumuz DEVLET HASTANESİ olayını,artık,daha net biçimde gördük,hissettik ve “KARABÜK’ÜN KİŞİ BAŞINA DÜŞEN HASTA YATAĞI SAYISI ÜLKE ORTALAMASININ ÜZERİNDE..” diyenlerin yanlışlığı,bu yaşadığımız kötü pratik ile,net ortaya çıktı.
KARABÜK’ÜN SÜRATLE YENİ BİR HASTANEYE İHTİYACI VAR..
Bakın bu manada ŞİRİNEVLER HASTANESİ EK BİNA BÖLÜMÜ yapılacak,bunun için BİR PARA AYRILMIŞTI,işte o para ile “AYRI BİR DEVLET HASTANESİ YAPILABİLİR..” böylece Karabük’e harcanacak para,yine Karabük’e harcanmış olur..
SAĞLIK BAKANLIĞI’NIN EK BİR BÜTÇE YAPMASINA GEREK KALMAZ.
Veya,geniş bir çevrenin OLMAZ KARDEŞİM diye yaklaştığı SOĞUKSU Mahallesi’nde ki 11 KATLI DEVASA BİNA tadilattan geçirilerek DEVLET HASTANESİ haline getirilebilir.
Olmadı BEŞBİNEVLER Bölgesi’nde bulunan ve mülkiyeti KARABÜK ÜNİVERSİTE’NİN olan YARIM KALMIŞ BİNA Hastane olarak kullanılabilir ve BU İLLET bize HASTANE NOKTASINA net biçimde gösterdi işte.
Ne dersiniz..

ÖYLE YA ; GÜN “BİZİM İSMETPAŞA OSB İŞİ NE OLDU,ARAÇ ÇAYI İŞİ NE OLDU,KARDEMİR GİRİŞİNDEN ÇEVRE YOLU NE OLDU..” DİYECEK DEĞİLİZ
DÜNYA ve ÜLKEMİZ öyle bir İLLET HASTALIK ile boğuşuyor ki,şimdi çıkıp ta “YAHU BİZİM İSMETPAŞA OSB İŞİ NE OLDU,KAMULAŞTIRMA İÇİN ÖDENEK FALAN ÇIKTI MI..?” diyecek halimiz yok elbet.
Veya “ALLAH’IN KARABÜK’E BAHŞETTİĞİ,BİZİM KARABÜK YAŞAYANLARI OLARAK REZİL HALE GETİRDİĞİMİZ ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMELERİ NE OLDU..” diyecek değiliz elbet..
Hani KARDEMİR ÖNÜNDEN yapılacak ve ŞEHİR İÇİ TRAFİĞİ rahatlatacak denilen ÇEVRE YOLU,olmadı,Karabük Belediyesi’nin repertuarında olan KESİNTİSİZ KARAYOLU konusu hangi aşamadadır acaba diyecek durumumuz yok.
KARABÜK-BARTIN KARAYOLU’NU HATIRLIYOR MUSUNUZ..?
KARABÜK ÇEVRE YOLLARI halen aklınızın bir köşesinde mi..?
Batırılıp/meçhule uğurladığımız KARABÜKSPOR olayını zaten toplumsal olarak hafızalarımızdan,HUKUKSAL OLARAK ise üzerinde durmayarak rafa kaldırmıştık zaten..
Listeyi uzatalım mı,bu kadar yeterli olur mu..?
Ne dersiniz..?

13 kişi görüş bildirdi

  1. önemli degil

    sayin golbek sizden farkli konularda haberler bekliyoruz… mesela kardemir iştiraki olan kardokmak ve karcelde yapilan yoneticilerin ibrasinda baba ogul guleclerin yasal olmayan hisse takasından dolayi ibra edilmemiş. sizin bundan haberinizin olmamasi imkansiz. neden bunu haber yapmayıpta ikide bir omrunu uzun etsin diye dua ediyorsunuz? zannetmeyin ki geçmişin hesabi sorulmayacak. daha kardemir uzerinden yapilan ticaretleri, mal alim satimlari, tasima sirketi gibi daha neleri. 307 tane adamin hakkini bu ibra olayinda oldugu gibi senelerce gasp ettiler. yasal olmayan bir sekilde hesabını kestiler. eee allah buyuk. illaki hesabini sorar. hem de her iki cihanda. zannetmeyin ki yolbulan öldü kurtuldu. biz hakkımızı helal etmedik. geride kalanlarada edecek degiliz. birde su ramazan kolisi yardımı yapan kardemir calisani isciler diyeceğinize sendika uyesi calisanlari deyince elinize ne geciyor. onlarida allayıp pullama derdinde olmayın. kimin ne oldugunu herkes biliyor. bagista ön plana çıkarılması gereken sendika degil işçidir…cunku bu yardimi isciye kardemir yapiyor sendika degil.

  2. ÖNEMLİ OLMAYAN KİŞİ

    MESELA NE GİBİ HABERLER BEKLİYORSUNUZ AHMET BEY HEMEN HERGÜN BİRÇOK KONUYU DİKKATE GETİRİYOR BUNLAR SİZE YETMEDİYSE DAHA NELER YAZSIN ADAM İŞTE SANADA ÖZGÜRCE YAZMA FIRSATI VERMİŞ SEN YAZ O ZAMAN BİZDE AYDINLANALIM BİLADER BELLİKİ SEN 2010 YILINDA HESABI KESİLENLERDENSİN SENDE SİZİ SATANLARI YAZ İSTERSEN O ZAMAN KİMLER KİMLERE SÖCÜYORDU ŞİMDİ KİMLER YALAKALIK YAPIP KUYRUK SALLIYOR ONNARI FİLAN YAZ HADİ KOÇUM BENİM.

  3. SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE MASA BAŞI

    MASABAŞI ÇALIŞAN bazı SAĞLIK ELEMANLARININ sahaya çekilmesi YAZINIZ MÜKEMMEL OLMUŞ AHMET BEY ANCAK HASTANEDE KADROSU OLUP DA MAAŞINI HASTANEDEN ALAN HER TÜRLÜ İŞLEMLERİ HASTANECE YÜRÜTÜLEN ANCAK HASTANEDE ÇALIŞMAYIP İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE MASA BAŞINDA OLAN HASTANENİN KADROLU SAĞLIK ÇALIŞANLARINI GÜNDEME GETİRSENİZ.30 YILLIK SAĞLIK ÇALIŞANLARI SALGIN LA MÜCADELE EDERKEN DAHA MESLEĞİNİN BAŞINDA HASTANEDE KADROSU OLUP HASTANE YÜZÜ GÖRMEMİŞ SAĞLIKCILAR VAR AHMET BEY.

  4. önemli degil

    biraz daha gecsin yazacak cok haber cikar merak etmeyin..senelerce kardemiri nasil babalarinin ciftligi gibi yonettiklerini, kimlerin nasil nemalandigini, binlerce ortagin nasil zarara ugratildigini, menfaatler bitince insanlarin nasil birbirine dustugunu herkes gorecekki bunlar daha baslangici. hesabi kesilen olup olmamam onemlimi sence? birisi hayatini kaybetti onlarca insan hakkini helal etmedi bunu kac kisi yasar dunyada? bundan kotusu varmi? calisanin hakkini yasal yolla gaspedip birlikte olan olusumlar bu insanlarin ve cocuklarinin gelecegini caldi. onlardan bunlardan ayrimi yok. iscinin, calisanin hakkini yiyen iki cihanda rahat yuzu gormesin. senin tuzun kuruysa,.hani su kredi, kredi karti borcu kapatilan tayfadansan eyvallah. sanada laf yok. sende geregini yapiyorsun. ne diyeyim.

  5. Helal sana önemsiz

    Ahmet abi yeni hastane yazmış şehiriçi yolları yazmış Karabük Bartın yolu yazmış Araç çayı yazmış İsmetpaşa OSB yazmış Karabükspor yazmış yazmışta yazmış bunlar önemli deyil kişiyi ilgilendirmiyor o işten atıldığı dün sövüp bugün yalakalık yapan insanlar tarafından kandırılmış onları unutmuş gidiyor.Kardemir takıntısını var işten atılmış ya bide sen düşünsene bana gaz verenin oğlu şimdi nerde bana gaz veren gazeteci bozuntuları şindi kimleri alkışlıyor kabul et beni kandırdılar kandıranların tuzu kuru benim hayatım kaydı desene.yok yazıcak çok şey varmışta senin için dışın kardemire kin çelik işe kin olmuş psikologa görün arkadaşım.

  6. önemli degil

    sukurki senelerce kardemirin ekmegini yedim karsiliginda alin terimi akittim. hic bir zaman kardemirin kotulugunu dusunmedim. yoklugu zamaninda biz gorduk. simdikiler degil. ucretsiz izinleri,senelerce 0 (sifir) zammi biz yasadik. almis oldugumuz %42 zamlari sizin o goklere cikardiginiz hft ve o yemekten doymayan ovdugunuz yoneticiler elimizden nasil aldi herkes biliyor. elimizdeki eldiveni ayagimiza giydigimiz botu eskitmemek icin caba sarfettik. kiyida kosede kalan hurdalari, toprak altinda kalan kok komurunu sirf yuksek firinlar cokmesin, cikacak her damla celige ihtiyacimiz var diye toplayan bizdik. isci bu fedakarligi gosterirken hangi yonetici luksunden vazgecti. iste bizim isyanimiz bunaydi. hani sizi kandiran doyorsunuz ya, bugun olsa yine ayni seyi yapardik. yalakalik yapmadik. ihanetin, alin teri hirsizlarinin arkasinda degil karsisinda olduk. hepimiz carsida basimiz dik geziyoruz. cunku zaman bizi hakli cikardi. nerde karabuksporu batiranlar…nerde hft. bakin kardokmak ve karcelde olanlara. daha bunlar baslangic. seyredin gorun.

  7. Büyük resim gocuman

    Adamlar kurnaz. Cambaza bak numarası ile, Güleçler şöyle yaptı böyle yaptı diye haber yaptırıyor. Bu sayede işbilmezler işgal ettikleri koltuklarda gün dolduruyor, onlarda şirketin içini bosaltiyor. Karabukspora benziyecegine bende katılıyorum. Adam başa geldi şirket bodoslama aşağa döndü.

  8. KIM

    Onmelı degıl yorumlu hemserım

    Hatayı kabul etmek erdemlıktır,oyle ınsanların cenazesıne gıdıp show a benzemez, siz hala kıme hakkınızın helal kıme edılmeyecegını bıle bılememıssınız nerde sızın senkıka yonlendırıcılerınız ? sızı gaz a getırıp guleclerın shell de oturtum sıgara ıcırenınız ? sız sendıkal hakkı bırakıp eskıyalık yaptık yapmaya tesebbus ettık demıyorsunuz haktan hukuktan bahsedıyorsunuz ? sen basıretlı bır aılenın ferdı ebeveynı olsaydın yaptıgın hareketlerden dolayı aılenı ve dıger arkadaslarınızı bu duruma dusurmezdınız ? yapmayın ılk once kendınızı sınayın sonra saga sola hareket edın sımdı kardemır batsa o kadar ıscı arkadasın ekmeksız kalsa umrunda degıl gıbı yazıyorsun !!! nerde hadı adaletsiz dedıgın adalet ? sızı gaza getıren gazetecı postu altındakı kısıler hala belırlı yerlere ıstenılen yerler ustunden haber yapıyorlar ama cok dıkkatlı olsaydın sunu gorurdun Kardemırı su an Yolbulanlar ve omer faruk oz yonetıyor guleclerın veremıyecegı hesabının olmadıgını zannedıyorum dıger taraftan yolbulanlarda bana degmıyen yılan bın yasasın zıhnıyetıyle koltukta gozukerek ısı bılmez adamlarla fabrıkayı bataga goturuyorlar ahmet bey daha ne yapsın her seyı yazıyor tarafsız olarak ne yazıcak ekmegıne sahıp cıkmayan eskıyalık yapma boyutunda kılerımı yazsın cabuk unutuyorsun sızın sorunlarınızı tarafsız ve ne kadar sure gecerse gecsın tek yazan AHMET beydır haksızlıktan bahsedıyorsun hala gecmıste oldugu gıbı haksızlıgı ve yanlısı yapıp onu bunu sucluyorsun.

  9. önemsize gaz verenler

    önemsize gaz verenler nerde arkadaş Kardemiri basıp bariyerleri kırarken kolunu kırdıgınız Güvenlikçiyi işten attılar size gaz veren meyhanecinin oğlu şimdi nerde bi bakbakalım.Kardemiri yöneten Mutullah amcaya Kamil babaya ağız dolusu sövenler şimdi kimlerin köipekliyini yapıyolar.Ahmet abi hep durdugu yerde duruyor 25 yıl önce durdugu yerde duruyor Seni gaza getirenlere tek lafın yok onnarı allaha havale etmenin acızliği içindesin sana bişey söyleyeyim diyelimki güleçler kardemirden tasfiye oldu hepsi yolbulanların oldu senin ne karın olacak yahutta yolbulanlar tasfiye oldu tosyalılar geldi senin ne karın olacak.Hala hatada ısrarcısın arkadaş beni kim yaktı gül gibi ekmeyime kim kan doğrudı desene bi defa yok odunumda odunum,neyse sevineceyin birşyey deyim kardemir çok kötüye gidiyor artık ne Mutullah amca ne Kamil baba yok iş bilmezler işi başında sobe oynuyolar

  10. önemli degil

    o bahsettigin olaylarin hic birine karismadim, hic bir yerde bulunmadim sadece attigim imzanin arkasinda durdum. hic bir allahin kuluna beddua etmedim. ama yapilan uygulamalar karsisindada kimin sucu gunahi varsa hakkimida helal etmedim. senelerce ekmek yedigim yerin kotu duruma dusmesini isteyeninde allah a havale ettim.

  11. KARABUK HESAP

    ANLADIGIM KADARIYLA OLAY SOYLE

    SIMDIKI KARDEMIRI YONETENLER BAZI MOBIL SANAL GAZETECI OLMAYAN ADAMLARA SIPARIS USTUNDEN HABER YAPTIRIYOR ,GULECLER SUNU YAPIYORDU BUNU YAPIYORDU EEE SONRA KARDESIM SUNU SORMAZLARMI ADAMA KARDEMIRDE KAC TANE YUKSEK FIRIN VAR KAC TANESI SU AN CALISIYOR NEDEN ? KAPASITEYI DUSUYRUYORUZ DIYENLER YONETICILERIMIZ DEGILMI ? EEE BAHSETTIGIM SANAL GAZETECI OLMAYAN GAZETECILERIN WEB LERINDEN ADAMLAR EKSIK OLMUYOR UC BUVUK MILYON TANA CIKIYORUZ YOK SUNU URETTIK BUNU URETTIK NASIL CIKIYORSUNUZ SPK ACIK SIRKETE DEMEZLERMI YONETICI OLARAK NEDEN YANLIS VE YALAN ACIKLAMA YAPIYORSUNUZ DIYE ? YA YALAN KARDESIM HANGISI DOGRU ? BIR TANE YONETICI CIKSIN DESIN BAKALIM KAPASITE DUSURDUK DIYE FABRIKADAKI HERKES BEN DAHIL BILIYORUZ URETIMIN DUSTUGUNU DUSURULDUGUNU ? SABIT GIDERLER ADI USTUNDE AYNI SABIT !!! NERDE URETILIYOR BIR YERDE BASKA BIR KARDEMIR VARDA BIZIM HABERIMIZMI YOK ? BU SEKILDE DEVAM EDILMESI YANLIS ISCISINDEN FORMANINE MUHENDIS INE HERKES BILIYOR BUNU KENDILERIDE BILIYOR AMA VARMI BIR YERDE HABER NERDE KARABUKTEKI YANLI GAZETECILERDE SADECE REKLAMLARI IZLIYORUZ GERCEK TEKTIR VE SAKLANAMAZ …

  12. KARABUK

    YAA ARKADAŞ BURASI KARDEMİR ÜZERİNDEN BİRBİRİNİZİ KARALAMA YERİMİ YOK GEÇMİŞTE O BUNU DEDİ ŞİMDİ BUNU DİYOR YOK YALAKALIK YAPIYOR YOK BEN ŞUNU DEMEDİM NE BU YA AHMET ABİ BÖYLE YAZILARA BU SÜTUNLARDA YER VERME KARABÜK ÜN HİÇMİ BAŞKA SORUNLARI YOK TABİKİ ONLARCA SORUNU VAR EN ÖNEMLİSİDE CORONA KRİZİ BU ESNAFIN DURUMU NE OLACAK DİYE DÜŞÜNEN VARMI SİZDE ÇIKMIŞSINIZ GEÇMİŞİN SENDİKA HESAPLAŞMASI YAPIYORZUNUZ BURADAN YAPMAYIN ALLAH AŞKINA

  13. Anonim

    yedigi kaba tukuren satilmis 3 5 adini yazamayan saklaban batakci cikmis hala daha kardemir icin can cun ediyor . bi tukenmediniz hain haindir siz ekmeginize hiyanet ettiniz. kendinizi bi onemli adam sandiniz bocek olduğunuzu unuttunuz hainler

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniçağa’da çıkan anız yangını söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA)- Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü.

Aşağı Kuldan köyü mezarlık mevkisinde bir arazide anız yangını çıktı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Yeniçağa Belediyesi itfaiyesi ile Yeniçağa Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Yangın, ekiplerin müdahalesiyle ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.