Her Telden (10.Ocak.2019)

Her Telden (10.Ocak.2019)

Yayın: 09.01.2019 19:47 |Güncelleme: 10.01.2019 07:56
Paylaş:
A+ A-

DÜN YİNE YAZDIK,YİNE ANLATMAYA ÇALIŞTIK.AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROF.DR.SAYIN BURHANETTİN UYSAL TOPARLAYICI OLUYOR
Dün yine yazdık,yine anlatmaya çalıştık,AK Parti Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,Partisi içinde çok ciddi bir toparlanma sürecini sağlamaya çalışıyor,hatta sağladı sayılır.
AK Parti’nin Kuruluş sürecinden bu yana,PARTİ İÇERİSİNDE etkin görev almış isimlerin sahaya inmesini temin ediyor.örneğin çalışmalara Sayın ÖMER AYAR katılıyor,birlikte ziyaretler/geziler yapıyorlar.
Gerçi,Sayın ÖMER AYAR Partisinden hiç mi hiç kopmadı,çağrılan/davet edilen her etkinliğine katıldı,birkaç ADAY/ADAYLIĞI denemesinden umduğu sonucu alamamasına karşı hiçbir zaman küskünlük göstermedi Sayın ÖMER AYAR.
Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN bu yönde yaptığı çalışmalara bir örnek olarak Sayın ÖMER AYAR’I verdik ve Sayın UYSAL bu yönlü çalışmaları ile AK Parti saflarını sıklaştıracak gibi görünüyor.
Bu yönde ciddi mesafeler aldı sayılır..
Sayın BURHANETTİN UYSAL,öylesine hızlı bir tempo da çalışıyor ki,hayret etmemek mümkün değil,örneğin ziyaret etmediği,kapısını çalmadığı SİVİL TOPLUM KURULUŞU bırakmıyor.
GEZİLERİNİN ÇOK ETKİLİ OLDUĞU,KATILANLARCA BELİRTİLİYOR..
Bu arada,yaptığı geziler sırasında KARABÜK’E İLİŞKİN DÜŞÜNCELERİNİ ANLATIYORMUŞ Sayın UYSAL ve anlattıklarına çok olumlu tepkiler geldiği,yine birlikte gezdiklerince aktarılıyor..
MÜTHİŞ BİR PERFORMANS GÖSTERDİĞİNİ HERKES KABUL EDİYOR..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ,GEÇİRDİĞİ KÜÇÜK BİR RAHATSIZLIK NEDENİ İLE BİR SÜREDİR DİNLENİYOR VE ÖZLETİYOR..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,geçirdiği küçük bir rahatsızlık nedeni ile evinde dinleniyor,hastalığının tamamen giderilmesi için,sanıyoruz,ilaç tedavisini sürdürüyor.
Karabük Sayın RAFET VERGİLİ’Yİ ÖZLEDİ..
Kısa süreli dinlenme,Karabük yaşayanlarına Sayın RAFET VERGİLİ’Yİ özletti ve dikkat ederseniz KARABÜK SİYASET DÜNYASI DA SESSİZ bir hal aldı,Sayın RAFET VERGİLİ’NİN aksiyoner tavrını özledi.
Bu arada evinden BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YÖNLENDİRİYOR..
Biliyorsunuz YENİŞEHİR FİDANLIK BAHÇESİ olarak bilinen araziye ŞEHİR PARKI kuruyor Sayın VERGİLİ,bunun çalışmaları da sürdürülüyor ve yine Sayın VERGİLİ Karabüklülere çağrı yaptı ve “30 MART GÜNÜ ŞEHİR PARKINDA ÇAY İÇMEYE DAVET ETTİ..”
Sayın RAFET VERGİLİ,Karabük’te MARKA BİR İSİM haline geldi.
Bir süredir kendisini özlettiriyor..

SİYASİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KADAR,İL GENEL VE BELEDİYE MECLİS ÜYE LİSTELERİ DE ÖNEMLİ VE LİSTELER NASIL OLACAK..?
Siyasi Partilerin BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI belirleniyor,henüz belirlenmemiş yerlerde de birkaç güne kadar gerekli düzenlemeler belirleme ve isim tespitleri tamamlanacak.
ÖYLE GÖRÜNÜYOR.
Bu arada İL GENEL MECLİS ÜYE LİSTELERİ ÇOK ÖNEMLİ..
BELEDİYE MECLİS ÜYE LİSTELERİ ÇOK ÖNEMLİ.
Geçmiş yıllarda,özellikle,İL GENEL MECLİS ÜYE LİSTELERİNE genellikle O SEÇİM BÖLGESİ KIRSAL KESİMİNİN ağzı laf yapan,öne çıkmış isimleri listelenir ve seçimlere öyle girilirdi.
ŞİMDİ ÜRETKEN,FİKRİ AKSİYONU OLAN İSİMLER TERCİH EDİLECEK.
BELEDİYE MECLİS ÜYE LİSTELERİ içinde aynı şeyleri söylemek mümkün,özellikle O PARTİNİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYINA çok ciddi fikri destek verebilecek,üretken isimlerden kurulu BELEDİYE MECLİS LİSTELERİ yapılacak..
GELEN BİLGİLER O YÖNDE.
Biz özellikle İL GENEL MECLİS LİSTELERİNİ merak ediyoruz,İL ÖZEL İDARE BÜTÇESİNE EK GELİR GETİREBİLECEK projeleri düşünen isimlerin İL GENEL MECLİS ÜYESİ olmasında büyük yararlar var elbet..
SİYASİ PARTİLER,LİSTELERİNİ YAPARKEN BU KONULARA DİKKAT EDECEK..

SAYIN DURMUŞ YALÇIN,İYİ PARTİ ADAYLIĞINI KABUL ETMEYİNCE,KAMUOYU’N DA, BÜTÜN GÖZLER SAYIN DURSUN ALTIPARMAK’A ÇEVRİLDİ..
AK PARTİ-CHP-MHP-SP Karabük Belediye Başkan Adayları belirlendi ve çalışmalarını sürdürüyorlar,bu anlamda İYİ Parti Karabük Belediye Başkan Adayı’nın açıklanması bekleniyor.
İYİ Parti Belediye Başkan Adaylığı için Sayın DURMUŞ YALÇIN’A teklif götürdü,ancak,Sayın YALÇIN çok geçerli özel nedenlerini anlatarak İZİN İSTEDİ ve Aday olmadı.
İYİ PARTİ DE GÖZLER Sayın DURSUN ALTIPARMAK’A ÇEVRİLDİ.
Sayın DURSUN ALTIPARMAK,İYİ Partinin KARABÜK İL KURUCUSU ve bu anlamda büyük çaba harcadı,İlçe Teşkilatlarını kurdu,çalışmalarını başlattı.
Bu arada İYİ PARTİ-CHP İTTİFAKI DA SÖZ KONUSU..
İttifaksız bir seçim yarışı her iki parti açısından da hüsran olur..
Böyle bir gerçeği gerek CHP GENEL MERKEZ Yetkilileri,gerekse İYİ Parti yetkilileri bilirler elbet ve Karabük’te CHP-İYİ Parti İTTİFAKI’NIN dışında bir başka geçerli yol olmadığını onlarda takdir ederler..
OLASI BİR CHP-İYİ PARTİ İTTİFAKI’NIN 20 BİN OYU GÖRÜNÜYOR..
Elbet bir seçimde iki partinin oyları,toplandığında aynı sonucu vermeyebilir,ancak,görünen o ki,CHP’NİN 11 bin ,İYİ Parti’nin 9 bin oyu ile yola çıkılacak,elbet bu rakamlar,Siyaseten 20 bin etmeyebilir de,Siyaseten çarpan etkisi ile çok daha yüksekte olabilir..
GÖZLER ŞİMDİ,SAYIN DURSUN ALTIPARMAK’A ÇEVRİLDİ.

KARABÜK’ÜN,EN ETKİN KURULUŞLARI ARASINDA ÖNEMLİ BİR YER TUTAN,”MÜSİAD KARABÜK ŞUBE KONGRESİ..” AY SONUNA YAPILIYOR..
Karabük’ün en etkin Sivil Demokratik Kuruluşlarının başında gelen MÜSİAD KARABÜK ŞUBESİ ay sonuna KONGRESİNİ yapacak ve buna ilişkin çalışmalar sürdürülüyor.
Halen Sayın AHMET NUR’UN Başkanlığını yürüttüğü MÜSİAD,Karabük’te etkin çalışmalar yaparak,etkin bir STK haline geldi,özellikle Ticaret Alemi,şu ana kadar yapılan çalışmalardan oldukça memnun.
Başkan Sayın AHMET NUR,dengeli,tutarlı,dürüst ve çalışkan kişiliği ile MÜSİAD Karabük Şubesi’ni,Karabük’te çok önemli bir STK konumuna taşıdı ve hiçbir söylentiye de muhatap ettirmedi.
Kamuoyu’na ,Sayın AHMET NUR Başkanlık görevini yeniden almak istemiyor şeklinde,çıkan bir dizi haber noktasında “HENÜZ KESİNLEŞEN BİR DURUM YOK.ANCAK,Sayın AHMET NUR YENİDEN GÖREV ALMAK İSTEMEDİĞİNİ BİRÇOK YERDE DEKLARE EDİYOR..” gibi haberler duyuluyor.
Bu arada MÜSİAD Genel Merkezi’nin de Sayın AHMET NUR’UN görevine devam etmesi yolunda bir eğilim içinde olduğuna ilişkin,resmi olmayan bir dizi haber/haberler geliyor..
MÜSİAD KARABÜK ŞUBESİ,şu ana kadar hiçbir olayda yanlı davranmadı.
ÇEKİŞMELERİN ve SİYASETİN ÜZERİNDE KALMAYI BAŞARDI..
Bakalım bu yapı sürecek mi,yoksa,yeni bir yapı mı ortaya çıkacak..?

SAFRANBOLU KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI SAYIN FATİH ÜRKMEZER “MÜTHİŞ ÇALIŞMALARLA,KENTİ ATAĞA KALDIRMAYA ÇALIŞIYOR..”
Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sayın FATİH ÜRKMEZER,geldiği günden bugüne kadar,öylesine çalışmalar yapıyor ki,İlçe yıllar boyu unuttuğu SOSYAL ÇALIŞMALARI hatırlamaya başladı.
Adeta hatırlamaya başladı..
Düşünün,MİMARLAR ODASI Karabük Temsilciliği ile birlikte “ASMAALTI SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA PROJESİ..” uygulamasına geçiliyor ve bu nokta da bir HATIRLATMA YAPALIM SİZLERE..
KARABÜK BELEDİYESİ geçmiş yıllardan bu yana, Mimarlar Odası Karabük Temsilciliği ile “HİÇBİR ANLAMDA BİRLİKTE ÇALIŞMA YAPMADI..” hatta sürekli bir didişme hali içinde olduklarını bile söylemek mümkün..!!
SAFRANBOLU’DA,TEMSİLCİLİK ile BELEDİYE, BİRLİKTELİK YAPIYOR..
Ne kadar güzel değil mi..?
Kim ne derse/ desin,Sayın FATİH ÜRKMEZER’İN çalışmaları,sosyal atılımları,Safranbolu’da kendisini açık/seçik ve net biçimde hissettiriyor ve İlçe uzunca bir zamandır unuttuğu SOSYAL DAVRANIŞLARI,bu dönemde hatırlamaya başladı.
Özellikle SİNEMA,MÜZİK,BAYANLARIN ÜRETİME girmesi olayları..

AK PARTİ “İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI,BU HAFTA İÇERİSİNDE BELLİ OLUYOR..” ŞEKLİNDE HABERLER VE HEYECANIN DORUK YAPMASI..
AK Parti İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ bu hafta sonu veya önümüzde ki hafta ortasına kadar belli olacağına ilişkin,güçlü sinyaller geliyor ve heyecan doruk noktalara çıktı.
SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK..?
YENİCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK..?
ESKİPAZAR-OVACIK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİM OLACAK..?
Bu nokta da,henüz RESMEN AÇIKLANMAMIŞ olmakla birlikte EFLANİ Belediye Başkan Adayı’nın Sayın İBRAHİM ERTUĞRUL,YORTAN Belediye Başkan Adayı’nın Sayın YILMAZ TİRYAKİ olacağına kesin gözü ile bakmak mümkün..
AK Parti İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLER OLACAK..?
Heyecan son aşamaya gelmiş durumda..
AK Parti içerisinde ESKİPAZAR Belediye Başkanlığı için Sayın MUSTAFA YARKAN hayli önde gidiyor gibi bir izlenim var,esas olarak,SAFRANBOLU ve YENİCE Belediye Başkan Adayları büyük merak uyandırıyor..
AK PARTİ SAFRANBOLU-YENİCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI kimler olur..?
Bu isimler SEÇİM SONUCUNU ETKİLEYECEK kadar önemli..

CHP-İYİ PARTİ KARABÜK’TE “İTTİFAK YAPMAK ZORUNDA..” GÖRÜŞÜNÜ DİLE GETİREN HER İKİ PARTİ SEMPATİZANLARI VE PARTİLERİN KARARI
31 MART YEREL SEÇİMLERİ için Siyasi Partilerin hazırlıkları sürüyor/sürdürülüyor,olayın tam bu noktasında CHP ile İYİ Parti arasında yapılacak bir İTTİFAK MÜTHİŞ ÖNEM KAZANDI.
CHP KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI Sayın MEHMET DURUM.
İYİ PARTİ HENÜZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLAMADI..
Kurulması,HER İKİ PARTİ TABANI TARAFINDAN,ciddi biçimde arzu edilen bir İTTİFAK’IN,YEREL SEÇİME 20 BİN OY ile gireceği üzerinde fikir veriliyor ve “O ZAMAN İTTİFAK ÇOK İDDİALI HALE GELİR..” görüşleri dile getiriliyor..
İstenen,arzu edilen ve en mantıklısı görünün KARABÜK MERKEZ İYİ PARTİ Adayına,SAFRANBOLU-YENİCE-OVACIK CHP ADAYINA oy verilmesi için bir İTTİFAK KURULMASI şeklinde.
HER İKİ PARTİ TABANI DA BUNU ARZU EDER BİR GÖRÜNTÜ VERİYOR..
Bu konu kısa süre içerisinde açıklık kazanacaktır mutlaka..
Bir İTTİFAK KURULMASI olayı,ciddi biçimde,gündem de..

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK ATAMASI/SEÇİMİ,MART AYI ORTALARINDA YAPILACAK VE BU ÖNEMLİ GÖREVE KİM GELEBİLİR SİZCE..?
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,bu kentin SOSYAL ve EKONOMİK Yaşamı noktasında hayati rol oynuyor ve bunu herkes canı gönülden kabul ediyor elbet olaya,yalnızca,KARABÜK’ÜN penceresinden bakmamak ve ÜLKE EĞİTİMİNE,YETİŞECEK İNSANINA, BİLİMİNE/KÜLTÜRÜNE ,katkısı noktasında da bakmak gerek.
Bilindiği gibi KURUCU Rektör Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,halen görevde ki Rektör Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ için çok büyük emek harcadılar,çok büyük hizmet verdiler,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ her alanda iyi yerlere taşıdılar..
MART AYI içerisinde yeni Rektör kim olabilir,birçok isimden söz ediliyor ve bunların içerisinde Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT,Prof.Dr.Sayın İBRAHİM TÜMEN,Prof.Dr.Sayın AHMET GÜRBÜZ,Prof.Dr.Sayın MUSTAFA BOZ isimlerinden sıkça söz edildiğini görmek mümkün..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ..
Hele/hele KARABÜK AÇISINDAN ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ..

9 kişi görüş bildirdi

  1. Bir Yeniceli

    Evet. Önemli bir konuya değinmişsiniz. İbrahim Tümen,biçilmiş kaftandır, üniversite için. Bu bölgenin çocuğu İbrahim Tümen’e sahip çıkılmalıdır. Bir çok üniversiteye kendi çocuklarının atandığı gözönüne alınmalı ve İbrahim Tümen değerlendirilmelidir.

  2. muhlis

    Evet Sayın Ömer Ayar ı yakından tanırım. Aktif siyaset görevini devretmiş olsa da kurucu üyelerinden olduğu partisinden hiç bir zaman kopmadı. Ne zaman çağrılsa, bir şey talep edilse ben görevi bıraktım demeden koşa koşa gitti. Adaylık başvurularından umduğunu bulamasa da partiye hiçbir zaman küsmedi. Gerçekten bizlerin gözlerinde gerçek bir dava adamıdır ve Ak Parti sevdalısıdır. Ak partinin Sayın Ömer AYAR gibi aktif siyaseti iyi okuyabilen siyasetçilere her zaman ihtiyacı olacaktır.

  3. SERTAÇ BAŞKAN YENİCE ŞAMPİYON

    SERTAŞ BAŞKAN YENİCE ŞAMPİYON BİR BAŞKA İSİMLE SABRİ CEBECİK BAŞKAN OLUR ZEKİ BAŞKAN İKİNCİ AK PARTİ ADAYI ÜÇÜNCÜ OLUR BUNU BÜTÜN YENİCE KABUL EDİYOR ZATTEN.YENİCEYE SERTAŞ GİBİ GENÇ DİNAMİK ÜRETİM KAPASİTESİ OLAN BİR İSİM LAZIM.SERTAŞ BAŞKAN YENİCE ŞAMPİYON

  4. Önemli degil

    sayin golbek su musiad’in yaptigi yada bbasardigi seyler neler allah askina bir soyleyin de biz de bilelim. ya adamlar is adami biz siradan halkiz. kac kisiye ekmek kapisi olmuslar, kac ogrenciye burs vermisler, kac yoksul aileye gida, giyim yada yakacak, kura yardiminda bulunmuslar. bunlari reklam yapmadan bir aciklamayla bildirebilirler. illa isim verilmesi gerekmiyor. ama ne yazikki bizlet.hic bir yerde neler yaptiklarini duymuyoruz. lutfen siz soyleyin yanlismiyim. bu arada sayin nur a sorum su kardemir calisanlar vakfinin durumu ve senetler ne alemde? saygilarimla

  5. CHP merkezde ittifak mı yapacak???

    Karabük merkezde CHP iyi parti ittifakına CHP il başkanın, İyi parti ekseninde sıcak bakıldığı iması bile CHP tabanında rahatsızlık yaratmıştır…Abdullah Çakır’ın basına böyle bir imada bulunmasının hiçbir karşılığı yoktur eğer var ise adayı belirlenmiş sahaya çıkmış,çalışmalarını sürdüren Mehmet Durum’a ihanet ediyor demektir…Buna hakkı yoktur..Kaldıki bu durum bir istifa sebebidir…..
    CHP örgütsel gücüyle,politikalarıyla,parti proğramıyla iktidar alternatifi bir partidir…AKP iktidarlarının kötü politikalarına karşı halkın yanında onun sorunlarına çözüm üretecek yegane bir partidedir…İttifak olacaksa CHP çatısı altında olmalıdır….Buradan 10 ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum..

  6. Yortan

    Ak parti yortan da 3 dönem kuralını uygulamalı, halk yortan da değişim istiyor. AK partiye gönül vermiş bir seçmen olarak ak parti yortan belde başkanlığı da yapmış olan ihsan sugecti yi aday olarak görmek istiyoruz. İhsan başkan in en iyi şekilde yortan a hizmet edeceğini düşünüyoruz.

  7. TAMAM ABİ CHP ÇATISI OLSUN

    CHP MERKEZDE İTTİFAK MI YAPACAK diyen arkadaşsen ne kadar katı tavizsiz CHPlisin ya.Senin CHPliliyine hayran oldum.Aynen senin dediyin gibi ittifak olucaksa CHP de olmalı.Peki Safranbolu Yenice nerde olmalı.İttifak sıcak bakan edende yok İl Başkanı onun kararını Genel merkez verir diyor.Sende tutmuş İl Başkanı istifa etmeli filan diyosun.Senin derdin çok katı tavizsiz CHP li görünüp benden iyi İl başkanı olur algısı yaratmak.
    Peki eskiden CHP Belediye reyis adayı olan Öner kölemenoğlu Kemal Kande Enver tümen,hatta Liberal partiden gelen Erdal demir CHP limiydi sen gibi katı tavizsiz CHP limiydi onlar.Ayıptır bu Partiye günahtır,senin gibi çok sıkı CHPli görünüp her seçim sırtı yerden kalkmayan CHP ye yazık.
    İttfak olursa belki seçim kazanılır bir belediye başkan yardımcılığı belediye meclis üyelikleri kazanır belediye ile yakın temas olur.Yoksa kaç senedir kaç seçimdir belediye meclisine isim girmedi CHP den bir düşün.Biraz mantıklı olun biraz politikacı olun

  8. CHP Çatısı olsuna cevap..

    Bak kardeşim benim buradan yaptığım yorum harfiyen doğrudur ve bu yorumdan sonra “”Abdullah Çakır bu ittifaka sıcak baktığı ibaresini bile, yazının içinden kaldırılmış…”Ahmet Gölbek bile yazısını revize etmiş….
    İttifakın bir çatısı olmalıdır ve o adres CHP dir….Sen önce git CHPliliğini sorgula….Senin gibiler, siyaset pazarlık masalarının olsa olsa mezesi olur..Açtırma kutuyu söyletme kötüyü…

  9. Gökhan Sarıkaya

    Geçen seçimlerde Karabük Chp belediye başkanı adayı Erdal Demir i kim sattı .önce o dönem il başkanı , merkez ilçe başkanı ve yöneticileri. Yazık sizin gibi Chp Li yim diyen kişiler partisine o vermeyip MHP ye o verdiler . Bırakın il gen l meclisine bile vermeyen bir zihniyetten bu memlekete ne hayır gelir . Çıkmışsınız birde konuşuyorsunuz . Siz önce kendi içinizde barışın sonra çıkıp konuşun . Chp içinde hep aynı eski yüzler oldukça bir yere varmanız zor . Yeniler gençler gelsin diyorsunuz , o yenilerinde, gençlerinde önünü kapatıp küstürmekten başka ne işiniz var anlamıyorum .

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara “Gezici Tiyatro” gösterileri düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı “gezici çocuk tiyatro” gösterileri düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 16-18 Nisan'da Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen oyunlarla çocuklar coşku dolu bir gün geçirdi.

Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatrocular tarafından sergilenen “Hayalci Tırtıl” isimli tiyatro oyunu ile çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Masal kahramanları ile sohbet edip interaktif şekilde oyuna dahil olarak oyun içerisinde yer alan çocuklar, etkinlik boyunca eğlendiler.

Keyifli bir gün geçiren çocuklar, gösteri sonunda kendilerine sunulan ikramlar ve minik hediyelerle evlerine döndüler.

– “Oyun yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaştı”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, çocuklara sanatı, sosyalleşmeyi ve tiyatro kültürünü aşılamanın çok kıymetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, uzun süredir bölgemizdeki okulları destekliyoruz. Özellikle köy okullarının fiziksel koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra öğrencilerin daha geniş bir perspektifle dünyayı algılamaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda profesyonel tiyatro oyuncularının sergilediği, çevre bilincini ve hassasiyetini artıran 'Hayalci Tırtıl' isimli çocuk oyununu bölgemizdeki ilkokul öğrencileri ile buluşturduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında oyun bölgemizdeki 3 okulda sergilendi ve yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaşmış olduk. Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, bölgemizdeki okullara nitelikli eğitim prensipleri çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla destek olmaya devam edeceğiz.”