Her Telden (11.Ağustos.2016)

Her Telden (11.Ağustos.2016)

Yayın: 11.08.2016 08:32
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK ESKİ VALİSİ,KARABÜK ESKİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ,KARABÜK ADLİYESİ’NİN ESKİ SAVCI VE HAKİMLERİ VE ABİLER/ABLALAR..
Karabük eski Valileri,Karabük eski İl Emniyet Müdürü,Karabük Adliyesinde görev yapan Savcılardan,Hakimlerden FETULLAH GÜLEN Örgütüne destek verdikleri gerekçesi ile GÖZALTINA alının,TUTUKLANAN insanlar var.
DEMEK,KARABÜK BİR DÖNEMİ BU İRADENİN EGEMENLİĞİNDE geçirmiş,hatta uzun dönemi bu iradenin egemenliğinde GEÇİRMİŞ ve bu durum KARABÜK YÖRESİNDE Örgütün çok ciddi bir örgütlenme içinde olduğu gibi algılanmalı mı..?
BU YÖREDE ÖRGÜTÜN ABLALARI VAR MI,ABİLERİ VAR MI..?
Elbet TUTUKLANAN isimler var,ancak,bu isimlerden çok daha fazlasını icra eden HİMMET TOPLAYAN,ABLALARA,ABİLERE kaynak temini için BİR DİZİ İŞLER ÇEVİRENLER oldu mu..?
BUNLAR TİTİZ BİÇİMDE ARAŞTIRILIYORDUR MUTLAKA..
Böyle yapıldığına yürekten inanıyoruz.
Hatta UCU NEREYE DOKUNURSA DOKUNSUN,bunun çok ciddi biçimde araştırılmasında yarar olduğunu bizzat Sayın CUMHURBAŞKANI söylüyor,direktif olarak veriyor..
TUTUKLANAN İSİMLER var,peki,Kamuoyu tatmin oldu mu acaba..?
Kamuoyu,tutuklananları olayın SİLÜETİ olarak mı görüyor..
Yoksa “İŞTE BUNLAR BU İŞE HAYAT VERENLER Mİ..” diyor..

“SAYIN PENSİLVANYA YOLCULARI,KAPTANINIZ 15 DAKİKA ÇAY VE İHTİYAÇ MOLASI VERMİŞTİR..” NOKTASINDA NERELERE GELDİ BEEE
Bir dönem ABD Ülkesinin PENSİLVANYA Memleketine SEFERLER DÜZENLEYEN insanlar vardı,EL ETEK ÖPTÜKLERİNİ ballandıra /ballandıra anlatan insanlar vardı.
“SAYIN PENSİLVANYA YOLCULARI,KAPTANINIZ 15 DAKİKA ÇAY VE İHTİYAÇ MOLASI VERMİŞTİR.ÇAYLAR ŞİRKETİMİZİN KÜÇÜK BİR İKRAMIDIR..” anonsları yapılmadığı kalmıştı..
EEE,NE OLDU..?
Bu insanlardan hangisi sıkıntı yaşadı/yaşıyor,ama TUTUKLANAN İNSANLAR VAR,tutuklananlar hareketin SİLÜETİ BİLE DEĞİLLER,bırakın gerçeklik gibi bir durumu,silüeti bile olmayan isimler var.
AKTİF Mİ/PASİF Mİ BİR SENDİKA VARMIŞ,buraya Üye olanlar tutuklanmış,peki bu Sendika NE KADAR HİMMETTE BULUNMUŞ,ne kadar BİN,ne kadar MİLYON HİMMET vermiş..?
“PENSİLVANYA YOLCULARI,HEDEFLEDİKLERİ MENZİLE VARMIŞLAR,VARMAKLA KALMAYIP SAFRANBOLU EVİ BİLE HEDİYE ETMİŞLER Kİ HEMEN HER RESİMDE ÇIKIYOR BU EV..” ama bir sıkıntı yaşamıyorlar..
Yaşamamakla kalmayıp,ispiyonculuk bile yapıyorlar galiba..!!
Allah için konuşun,BÖYLE Mİ/DEĞİL Mİ..?

SAFRANBOLU TURİZMİNE ÇOK CİDDİ BİR “DERİNLİK KATAN CAM TERAS..” YÜKSEK KİRA BEDELİNE RAĞMEN ÇOK İYİ ÇALIŞTIRILIYOR..
Çok uzun yıllar,dolaylı yollar kullanılarak,ÇOK/ÇOK DÜŞÜK BİR KİRA BEDELİ İLE müstecire verilen SAFRANBOLU CAM TERAS,yeniden ihale edilince YÜKSEK BİR KİRA BEDELİ ile çalıştırılmaya başlandı..
ÇOK UCUZ KİRA İLE YILLAR/YILI ÇALIŞTIRILDI BURASI.
Şimdi KİRA BEDELİ OLDUKÇA YÜKSEK ve burayı alan Firma gerçekten iyi çalıştırıyor,YÜKSEK KİRA BEDELİNİ çıkartıyor ve para da kazanıyor ki,böylesine güzel çalıştırıyor..
Uzun yıllar KÖYLERE HİZMET BİRLİĞİ’NE verildi,o Birlik burayı bir Firmaya verdi ve ucuz kira bedeli ile çalıştırıldı,üç otuz paralık bir kira bedeli ile çalışmak zorunda kaldı..
ÖYLE OLMADI MI..?
O DÖNEMLERDE YAZDIK,ELEŞTİRİLER GETİRDİK,ama,CAM TERAS önüne görünmeyen bir CAM DUVAR ÇEKİLMİŞ gibiydi, getirdiğimiz haklı eleştiriler oraya toslayıp dönüyordu.
SONUÇTA,HAK YERİNİ BULDU,KİRA BEDELİ ÇOK YÜKSELDİ..
KAZANAN İL ÖZEL İDARESİ OLDU ELBET.
Şimdi gayet güzel çalışıyor/çalıştırılıyor,öyle değil mi…?
Kira pahalı,çalışma şekli güzel,ÖYLE DEĞİL Mİ..?

FETULLAH GÜLEN ÖRGÜTÜ NEDENİ İLE “TUTUKLANANLARIN YARGILANMA AŞAMASI DA..” ÇOK ENTERESAN GEÇECEKTİR,BEKLEYELİM.
FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ’NE yakın olanların bir bölümünün tutuklandıkları biliniyor,tutuklananların MAHKEMELERİ BAŞLAYACAK elbet ve o zaman ortaya neler saçılacaktır neler.
O MAHKEMELERDE VERİLECEK İFADELER,ortaya yepyeni resimlerin çıkmasına sebep olabilir/olacaktır mutlaka,belki Karabük ve civarı Mahkemelerinde bunlar yaşanmaz,ama,büyük İllerde bunların yaşanacağı kesindir.
YARGILAMALAR BAŞLASIN HELE.
Gerek O HAİN,O ALÇAK DARBE hakkında,gerekse PENSİLVANYA ile örtülü/açık ilişkiler hakkında ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR yapılacağı kesin..
Bakın FETÖ Terör Örgütü’nün ifadelere ilişkin talimatından söz ediliyor ve bu ifadeler aşaması,bir dönemin ünlü sözü ile BARSAK TEMİZLİĞİNE dönebilir,hatta,dönecektir tahmininde bile bulunmak mümkün..
Karabük Özelinde ise,AK Parti ne yapacak bakalım,AK Parti Genel Merkezi “İÇİNİZDE PARALEL YAPI NOKTASINA BULAŞMIŞLAR VARSA SÜRATLE TEMİZLEYİN..” yolunda bir talimat vermiş..
AK Parti bakalım nasıl bir yol/yöntem izleyecek..?

FETÖ ÖRGÜTLENMELERİNDE,EN CİDDİ FONKSİYONU İCRA ETTİĞİ SÖYLÜNEN “IŞIK EVLERİNDEN..” KARABÜK’TE VAR MI DERSİNİZ..?
FETÖ Terör Örgütü örgütlenmesinde,en önemli rol IŞIK EVLERİNCE icra ediliyormuş ve bu evlerde ÖĞRENCİLER BARINDIRILIP gelecek için hazırlanıyormuş..
Buna yönelik bilgiler salkım/saçak televizyonlarda,basında..
KARABÜK’TE 52 BİN CİVARINDA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ VAR ve bu Öğrenciler mutlaka dikkat çekmiştir,o nedenle Karabük’te de IŞIK EVİ/EVLERİ olsa gerektir..
KİMLER FİNANSE EDİYOR BU EVLERİ ACABA..?
Çok ince,çok titiz bir araştırma yapılıyordur mutlaka ve CUMHURBAŞKANIMIZ Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN ucu kime dokunursa dokunsun bu işin üzerine gidin talimatı verdi,gidilecek görüşlerini dile getirdi..
“UCU KİME/KİMLERE DOKUNURSA DOKUNSUN…” dedi.

15/16 ALÇAK DARBE GİRİŞİMİ,VATANDAŞIMIZA SOKAĞA ÇIKARAK DARBE ÖNLEME,SORUN ÇÖZME REFLEKSİ KAZANDIRDI VE YURTLAR
KREDİ YURTLAR KURUMU,Karabük’te bulunan YÜKSEKÖĞRENİM ÖĞRENCİ YURTLARI için YEMEK ve KANTİN hizmeti verecek KİŞİ / FİRMA SEÇİMİ yapacak.
OLAĞANÜSTÜ TİTİZ DAVRANILMASI GEREK.
Bakın KREDİ YURTLAR KURUMU bünyesinde,geçtiğimiz yıl/yıllarda BU İŞLERİ YÜRÜTEN kişiler oldu,firmalar oldu ve bazı sıkıntıların yaşandığı da Kamuoyu’na yansıdı.
YEMEKLER BEĞENİLMEDİ,ÖĞRENCİLER YEMEK FİŞLERİNİ YAKTILAR..
ZEHİRLENME OLAYLARI OLDU..
Bunlar fazla dallanıp/budaklanmadan ve en önemlisi KARABÜK İÇİN SORUN TEŞKİL ETMEDEN bünye içinde çözümlendi,fazla yaygarası yapılmadı..
BUNDAN SONRA,BÖYLE OLMAYABİLİR..
KENT MEYDANI,günlerdir DEMOKRASİ ve MİLLİ İRADE NÖBETİ tutan yüzlerce/binlerce insanı konuk etti,KREDİ YURTLAR KURUMU bu işler için LİYAKATE ÖNEM VERMEZSE,KENT MEYDANI başka amaçlarla bir araya gelen ÖĞRENCİLERİ AĞIRLAYABİLİR..!!
O FİRMA/BU FİRMA BİZİ İLGİLENDİRMEZ…
KREDİ YURTLAR KURUMU LAYIK OLANI TESPİT ETMELİ..
Etmeli ve gelecekte KARABÜK’E SORUN YAŞATMAMALI..
Geçmiş yıllarda meydana geldiği iddia edilen ve dar bir çevre içinde tutulması başarılan gelişmeler bu defa çok geniş yankılanan olaylar zinciri haline gelebilir.
KREDİ YURTLAR KURUMU ve bu Kurum üzerinde SİYASİ OTORİTE TESİS ETTİRMEYE çalışanlar,bu yazdıklarımızı göz ardı etmesinler hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır..
ÇOK ADİL,LİYAKAT İÇİNDE OLMAYA ÖZEN GÖSTERSİNLER..

“RUS UÇAĞININ DÜŞÜRÜLMESİNDE FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PARMAĞI DAHLİ VARSA..” FACEBOOK’TA YAYINLANAN GÖRÜŞLER NE.
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,Rusya gezisi sırasında,düşürülen RUS UÇAĞI hakkında çok önemli bir tespit yaptı veya en azından bir gönderme de bulundu.
RUS UÇAĞININ DÜŞÜRÜLMESİNİ,FETÖ Terör Örgütü ile bağlantılı hale getirdi ve bunun TÜRK/RUS İLİŞKİLERİNİN bozulması amacını güttüğü anlamına gelebilecek ifadelerde bulundu.
O TARİHLERİ İYİ HATIRLIYORUZ.
Özellikle FACEBOOK sütunlarında BU HAREKETE ALKIŞ TUTAN,RUS UÇAĞININ Düşürülmesine çılgınca sevinen ve Facebook sütunlarında hamasi naralar atanlar vardı.
Demek bu insanlar FETÖ Terör Örgütü ile dolaylı veya direkt ilgili olan bir harekete ÖVGÜLER DÜZÜYORLARMIŞ,o hareketi OLUMLU buluyorlarmış.
BURADAN ÖYLE BİR VARSAYIMA VARMAK MÜMKÜN DEĞİL Mİ..?
Sayın Cumhurbaşkanımız RUS UÇAĞININ düşürülmesi ile TÜRK/RUS İLİŞKİLERİNİN bozulmasının amaçlandığını,bunun BAŞKA ÜLKELERE yararı olacağının hesaplandığını söylüyor..
Ama,FACEBOOK delikanlıları UÇAK DÜŞÜRÜLMESİNE çılgınca alkış tutuyorlar ve FETÖ ile bağlantılı olması muhtemel bir eylemi ne yazık ki olumlu görüp alkışlıyorlardı..
Neyse,ÜLKEMİZ UÇURUMUN KENARINDAN DÖNDÜ…
Allah bu ÜLKE İNSANINI KORUDU/KOLLADI GERÇEKTEN..

15/16 TEMMUZ ALÇAK DARBE GİRİŞİMİ,İL GENEL MECLİSİ NOKTASINDA YAŞANAN SIKINTIYI AK PARTİLİLERE UNUTTURDU MU…?
15/16 Temmuz HAİN BİR ASKERİ CUNTANIN,ALÇAKÇA DÜZENLEMEYE ÇALIŞTIĞI DARBE Girişimi,günlük hayatımızda ne var ne yok hepsini sıfırladı iyi mi..?
GÜNLÜK SORUNLARI ELİMİZİN TERSİ İLE KENARA İTTİK.
Size basit bir örnek..
AK Parti Karabük İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞI noktasında yaşadığı sıkıntıyı unuttu mu,Sayın AHMET SÖZEN’İN İl Genel Meclis Başkanlığı artık FİİLİ BİR DURUM aldı,herkes kabullendi galiba.
Bakın İL GENEL MECLİSİ çok önemli bir organ,İL GENEL MECLİSİ Yerel Parlamento ve böylesine önemli bir Organ,nedense 15/16 Temmuz HAİN DARBE GİRİŞİMİNİ KINAYAN BİR bildiri bile yayınlayamadılar..
TBMM BUNU YAPTI..
TBMM’DE GRUBU BULUNAN 4 SİYASİ PARTİ ORTAK BİR BİLDİRİ YAYINLAYARAK DARBE GİRİŞİMİNİ ŞİDDETLE KINADI,ama,Karabük İl Genel Meclisi böyle bir yolu giremedi ne yazık..
BU OLAYIN BİR BAŞKA YÖNÜ ELBET.
Bizim yazıya başlarken yazdığımız ifadeler,artık,GÜNLÜK HAYATA DÖNMEMİZ GEREKTİĞİNİ vurgulamak içindi ve AK Parti yaşadığı böyle bir sıkıntıyı unuttu mu,içselleştirdi mi..?
Oysa Sayın AHMET SÖZEN PARTİDEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ değil mi..?

 

8 kişi görüş bildirdi

  1. Kitabın orta yerinden

    Ahmet bey,bugün yine kitabın orta yerinden yazmışsınız gerçi her gün aynı yapıyorsun.Pensilvanyaya gidenleri Karabük insanı bilmiyormu o dönemi Karabük insanı yaşadı.

  2. bilen adam

    Föte uzantıları hala ak parti il yönetiminde bulunuyor bunlar ne zaman temizlenecek merakla bekliyorum isim isterseniz onu da veririm!

  3. tonyukuk

    Ahmet Bey merhaba; zaman zaman özellikle kardemir hakkındaki yazılarınızdaki objektif olmayan değerlendirmeleriniz sebebiyle sizi eleştirsem de; pensilvanya yolcuları ile ilgili yazdığınız yazıları takdirle karşılıyor ve ilgiyle okuyorum.Söylediklerinizin her satırı doğru ve adrese teslim. hain darbe girişimi sonrası bu konuda hiç çekinmeden yazılar yazdınız,karabük gerçeklerini dile getirdiniz ve getiriyorsunuz. Etliye sütlüye bulaşmadan bu konuda yazı yazmaya çalışan,ancak yüreği yetmeyen diğer gazetecilerin sizi takip etmesini tavsiye ediyorum.
    Dediğiniz gibi daha 3-4 sene öncesine kadar bu yapılanma içinde olan, bu yapılanmanın içinde olduğunu haykıran,bundan nemalanan,biryerlere gidip el etek öpen,saygıdeğer hocaefendimiz derken ağzından salyalar akan,birilerinin görmesi için kapısının önünde zaman gazeteleri 3 saat bekleyen, misafir gelince hemen tv kanalı değiştirip fetullahın kanallarını açan, bunların okullarına,derneklerine maddi yardım için kuyruğa giren zevat gitti,ağız dolusu küfürler savuran,demokrasi nöbetlerinde birbirini ezen bir zevat oluştu.tabiki vatanına,bayrağına,dinine bağlı, bu harekete hiç bulaşmamış insanlardan bahsetmiyorum.ama baktığınızda evvelin hızlı fetocusu şimdinin hızlı demokrasi nöbetçileri maalesef ön saflarda,hem de hiç utanmadan,sıkılmadan. sayın cumhurbaşkanımıza sonuna kadar katılıyor ve destek veriyorum.Bu işin ucu nereye giderse gitsin,kime dokunursa dokunsun sonuna kadar gidilmeli,devletin kılcal damarlarına kadar işlemiş bu hain yapı temizlenmelidir.vatanına,bayrağına bağlı vatandaşlar olarak üzerimize düşen ne ise yapmalıyız.Devletimizle el ele,birlik içinde bu temizliğe katkı vermeliyiz.Ben daha bu temizliğin başlangıç olduğunu, ülke genelinde ve karabük özelinde daha birçok vatanhaininin günyüzüne çıkacağına inananlardanım.karabük özelinde gerek bazı siyasetçiler,bazı büyük işadamları (büyük olduklarını zanneden desek daha doğru),kardemir de olmak üzere birçok kuruluşda da bu temizliğin yıl sonuna kadar tamamlanacağını düşünüyorum. İstisnasız,tavizsiz tam bir temizlik ülkenin bekası için şart.ha bu arada ben bugüne kadar Ak partiye oy vermiş bir insan değilim,sakın ola ki buradan bir ince propaganda falan yaptığım izlenimi doğmasın.Ama artık iş siyasetten,sağdan-soldan çıktı,vatanın kurtuluşu noktasına geldi.Bu noktada hepimize büyük görevler düşüyor. Bu amerikan uşağı,CIA ajanı şerefsizin ve hala bunun arkasından gidenlerin kökünün kazınması günümüzün kurtuluş savaşı olacaktır.

  4. AK PARTİLİ

    BİLEN ADAM AK PARTİDE FETÖ UZANTILARI KİMLER ACABA BİRAZ TARİF ETSENE İSİM VERMEDEN TARİF ET İSTERSEN.İSİM VERİNCE YAYINLAMIYORLAR TARİF ET BAKALIM

  5. karabük sevdalıları

    Ahmet Bey

    “tutuklananlar hareketin SİLÜETİ BİLE DEĞİLLER,bırakın gerçeklik gibi bir durumu,silüeti bile olmayan isimler var.” diye yazmışsınız. Olabilir tabi ama bence asıl olay daha arkada. Bugünkü haberlerden birini aşağıda iliştiriyorum.

    “MASAK DEVREYE SOKULACAK

    FETÖ soruşturması kapsamında yer alan şirketlerin örgüt ile ilişkisine ilişkin ön incelemenin MASAK tarafından yapılması kararlaştırıldı. Böylece ilişki tespit edildikten sonra gözaltı işlemleri yapılacak.”

    Eğer MASAK herhangi bir şekilde engellenmeden bu işi yapabilirse – ki Sn Cumhurbaşkanı bu kararlılıkta devam ederse yapar- Karabükte çok şeyler görürüz.

  6. karabük sevdalıları

    Sn tonyukuk yine yazınızın çok büyük kısmına imzamı atarım. Ancak maalesef be defa Ahmet Bey ile ilgili görüşünüze katılamayacağım. Zira daha düne kadar Karabük’te o büyük olduklarını zanneden iş adamlarının ağzından az yazılar yazmadı Çok etkili isimlerden aldığım bilgiler filan diye. Şimdiki yazıları evet diğer gazetecilere göre daha etkili ama o böyyük iş adamlarının ne mal olduğu bugünün konusu değil. Gerçek vatansever olanlar onların ne mal olduğunu bile bile prim vermez ağzından yazılar yazmazdı.
    Belki o iş adamları çok güçlü görünüyordu ama en azından çekimser kalabilirdi. Onlara prim vermemeliydi diye düşünüyorum. Ha bu arada neden o kadar güçlü göründüklerini neden o kadar pervasız bir şekilde hırsızlık haksızlık arsızlık şımarıklık yaptıklarını da hepimiz gördük. Bu örgüte sırtını dayayan hainler küçük dağları ben yarattım demez de ne der? Ammaaaa keser döndü sap döndü. Cumhurbaşkanımız ne dedi? UCU KİME DOKUNURSA DOKUNSUN. Ucu saadet zincirindeki eski , yeni AKP milletvekillerine, , vatansever geçinen belediye başkanlarına , ulu ulu ak saçlı genel müdürlere , nayloncu iş adamlarına , yandaş hakimlere, savcılara , emniyet mensuplarına , kime dokunursa dokunsunnnnnn. İnşallah hak yerini bulacak memleket bu hainlerden temizlenecek.

  7. gerçekler

    Ahmet bey çelik iş sendikası hakkında hiç bir şey yazmıyorsun yere göge sıgdıramadıgın cengiz gül cuvcuv oldu sıra öbürlerinde. fadıl demirel nerde burayı ne pahasın olsun tms vermicez diyordu fetocu yargıçlara güveniyormuş demekki keser döner sap döner bigün hesap mutlaka döner.

  8. bilen adam

    SAYIN AK PARTİLİ SEN AK PARTİNİN İÇİNDE İSEN KİMLER OLDUĞUNU GAYET İYİ BİLİRSİN AK PARTİNİN KASASI SEÇİMDE OLUK OLUK AKAN PARALAR NERDE ŞİMDİ ÇANTAYLA GELEN PARALAR

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Adalet Bakanı Tunç, Karabük’te konuştu:

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Neymiş, 17 bakan İstanbul'da. Niye 17 bakan İstanbul'da? 17 bakan Türkiye'nin her yerinde, 81 vilayetinde, halkının arasında. Hem ülkeyi yönetiyor hem de milletini dinliyor.” dedi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Karabük'ün Safranbolu ilçesine gelen Bakan Tunç, ilçe merkezindeki bir otelde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu.

Daha sonra Sunal Tülbentçi Öğretmenevi önünden partililerle Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'na kadar yürüyen Tunç, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir seçildiği takdirde Safranbolu için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Gerçek belediyeciliğin AK Parti belediyeciliği olduğunu dile getiren Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994'te Büyükşehir Belediye Başkanı olarak CHP'den devraldığı İstanbul'u 4,5 yılda yaşanır hale getirdiğini, bunun da AK Parti'nin kurulmasını sağladığını anlattı.

Tunç, AK Parti'nin iktidarda olduğu 22 yıldır hep “önce insan” dediklerini belirterek, “Eğitimden sağlığa, sosyal politikalardan kültüre, adalete, güvenliğe varıncaya kadar her alanda insanımızı güçlendirmek için çalıştık. İstikrarlı kalkınma hamleleriyle Türkiye'mizin 81 vilayetini yatırımlarla donattık.” diye konuştu.

Terörle mücadeledeki kararlılıklarından hiçbir zaman taviz vermeyeceklerini vurgulayan Tunç, ülkenin, çocukların, gençlerin huzurlu bir geleceğe kavuşabilmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Tunç, temel hak ve özgürlüklerin önündeki engelleri birer birer kaldırdıklarına işaret ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu ülkede bir daha darbeci, vesayetçi anlayış hortlamasın, milli iradenin önü kesilmesin diye reformlar yaptık. Anayasa değişiklikleri yaptık. Tüm bunları sizler onayladınız. Referandumlarda sizlerin huzuruna geldik, evet oylarınızla Türkiye'nin önünü açtınız. 22 yıldan bu yana 81 vilayetimizi yatırımlarla donatırken dünya projeleriyle tanıştırırken şer güçleri de hiç boş durmadı. Ülkemizin önünü kesmek, Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan düşürmek, AK Parti iktidarını sona erdirmek için türlü türlü hilelere başvurmadılar mı? Parti kapatma davaları, 367 krizleri, Gezi olayları, 17-25 (Aralık) emniyet yargı darbe girişimi, 15 Temmuz hain darbe kalkışması, tüm bu karanlık günleri, geceleri milletimize yaşatmak istemediler mi? Ne yaptık? Size güvendik. Sizler hep o önümüze konulan taşları birer birer ayıkladınız ve bizim önümüzü açtınız.”

– “Milli irade bayrağını hiçbir zaman yere düşürmeyeceğiz”

Demokrasiye hep beraber sahip çıkacaklarını, milli irade bayrağını hiçbir zaman yere düşürmeyeceklerini vurgulayan Tunç, şöyle devam etti:

“O başbakanların asıldığı, bakanların asıldığı, siyasetçilerin zindanlara tıkıldığı, darbe mağdurlarının hapislerde çürütüldüğü o eski günlere bir daha geri dönmek yok. O geri dönmek isteyenler de hiçbir zaman bu ülkede iktidar yüzü görmeyecek. Bu millet onlara fırsat vermez, vermeyecek.

Şimdi belediye seçimlerinden sonra diyorlar ki acaba 'AK Parti'yi tökezletebiliriz de yeniden bir istikrarsızlık ortamı oluşturabilir miyiz? Yeniden ekonomiyi olumsuz etkileyerek 2028'den önce bir proje yapabilir miyiz?' Sizin projeleriniz tutmaz.”

Tunç, hakkaniyetli, adaletli ve dengeli dış politikayla dünyada insan haklarını, mazlumun hakkını, Filistinli mazlumu savunmaya, “Dünya beşten büyüktür.” demeye devam edeceklerini anlattı.

Bir belediye başkanının, bakanıyla, milletvekiliyle uyum içerisinde çalışmasının o şehre avantaj getireceğine vurgu yapan Tunç, şunları kaydetti:

“Ali Büyüközdemir, gençliğiyle, dinamikliğiyle, çalışkanlığıyla ve bizlerle uyumlu çalışmasıyla Safranbolu'muza değer katacak. O tarihi eserleri yeniden gün yüzüne çıkaracak, onarım bekleyen tarihi evleri yeniden ayağa kaldıracak çalışmaları hükümetimizle beraber yapacak. Şunu söylüyorlar biz bunu dediğimiz zaman; '17 bakan, siz seçim çalışmasındasınız.' Bakanların seçim çalışmasında olmasıyla ilgili anayasal yasak mı var? Nereden çıkardınız bunu? Kendi beceriksizliğinizi, kendi kayıp yıllarınızı örtmek için sürekli bunu gündemde tutmaya çalışıyorsunuz. Neymiş, 17 bakan İstanbul'da. Niye 17 bakan İstanbul'da? 17 bakan Türkiye'nin her yerinde, 81 vilayetinde, halkının arasında. Hem ülkeyi yönetiyor hem de milletini dinliyor.

Sen geleceksin vatandaşa o hükümetin çalışmalarını, bakanların çalışmalarını karalayacaksın, dezenformasyon yapacaksın, biz milletimize doğrusunu anlattığımızda da rahatsız olacaksın öyle mi? Sen işine bak. Sen İstanbul'a yaşattığın kayıp yıllara üzül, üzül. Sen kendi perişanlığına üzül. Nasıl İSKİ skandallarıyla bu ülkeyi çalkalandırdınız geçmişte. Şimdi de para kuleleriyle maalesef İstanbul'a o kara görüntüleri yaşatıyorsunuz.”

– “Millete hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam edeceğiz”

Tunç, bakanların milletiyle beraber millete hizmet yolunda hiç durmadan çalışmaya ve koşturmaya devam edeceğinin altını çizerek, “Maalesef öyle bir karalama yapmaya çalışıyorlar ki o karalamayı şunun için yapıyorlar. Yaptıkları bir eser yok. Ürettikleri bir icraat yok. Çaktıkları bir çivi yok. Sırf onu gölgelemek, örtmek için böyle dezenformasyona başvuruyorlar. Nereye başvurursa başvursunlar, milletimiz 17 sandıkta 'Recep Tayyip Erdoğan' dedi, 22 yıldan bu yana 'AK Parti' dedi, 'Cumhur İttifakı' dedi. Şimdi 18. sandıkta da inşallah yine 'AK Parti' diyecek, 'Recep Tayyip Erdoğan' diyecek, 'Cumhur İttifakı' diyecek.” ifadelerini kullandı.

Bakan Tunç, millete güvendiklerini ifade ederek, “Seçimlerden sonra da inşallah 2028'e kadar 4 yıllık seçimsiz geçecek bir süre var. Geçmişte enflasyonu tek haneli rakamlara düşürdüğümüz gibi yine düşüreceğiz. Yine emeklimizin, memurumuzun, işçimizin maaşını, alım gücünü artırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Programda, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve AK Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir de konuşma yaptı.