Her Telden (11.Haziran.2018)

Her Telden (11.Haziran.2018)

Yayın: 11.06.2018 00:44
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU’NA “OVACIK İLÇESİNDE İKİ YENİ BÖLÜM AÇACAK..”, EFLANİ’DE AŞÇILIK BÖLÜMÜ…
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,Sayın SEDAT NAMAL tarafından OVACIK İlçesinde yaptırılan binaya MESLEK YÜKSEKOKULU açmak istedi,ancak,YÖK bu isteği geri çevirdi,kabul etmedi..
OVACIK’TA MESLEK YÜKSEKOKULU OLMAZ dedi YÖK..
Bunun üzerine KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SENATOSU Safranbolu SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU’NA çok gözde iki bölüm açma kararı aldı ve bu iki bölüm OVACIK’TA DEVREYE ALINACAK..
Safranbolu SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU,OVACIK’TA iki yeni bölüm açacak ve bu anlamda verilen bilgilere göre,OVACIK’A Öğrenci gitmez,bu nedenle ÇOK/ÇOK GÖZDE,OKULU BİTİREN ÇOCUĞUN hemen İŞ/AŞ BULACAĞI iki yeni bölüm açılacak ki,ÖĞRENCİ bu cazibe nedeni ile OVACIK’TA okumayı kabul etsin,deniliyor.
GERÇEKTEN HAKLILAR BU ANLAMDA..
Yurdun birçok yerinden veya Karabük’ten okumak,hem de YÜKSEKOKUL Okumak için GENÇ ÇOCUKLAR neden OVACIK’A gitsinler ki,o nedenle öyle bölümler açılıyor ki,DİPLOMA CEPTE,İŞ HEMEN HAZIR bölümler..
Bu arada EFLANİ MESLEK YÜKSEKOKULU’NA DA,yeni bir bölüm açılıyor ve AŞÇILIK BÖLÜMÜ bu yıl öğrenci alacak,galiba GIDA TEKNİSYENLİĞİ gibi bir bölümün açılması da düşünülüyor,ancak,o konuda somut bir bilgi yok..
YENİCE İlçesi ise Başbakan söz verdi,bakalım sonuç ne olacak..?

GEREK AK PARTİ GENEL BAŞKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN,GEREKSE MHP GENEL BAŞKANI SAYIN DEVLET BAHÇELİ,TİTİZ DAVRANIYOR..
MHP Genel Başkanı Sayın DEVLET BAHÇELİ,AK Parti ile kurdukları CUMHUR İTTİFAKI noktasında,İTTİFAKIN zedelenmesi ihtimaline dikkat çekti ve bundan uzak durulması yolunda uyarılarda bulundu.
O uyarılar sonucu AK Parti Genel Başkanı ve CUMHURBAŞKANI Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DA aynı anlamda uyarılarda bulunarak,kendi Parti tabanı CUMHUR İTTİFAKINI zedelemekten uzak durmaya çağırdı.
HER İKİ LİDER,BU UYARILARDA BULUNURKEN,AKLIMIZA NE GELDİ..?
Birkaç hafta önce,AK Parti Karabük İl Başkanı Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ,yaşanan gelişmeler karşısında “İTTİFAKIN RUHUNA ZARAR VERMEMEMEK İÇİN SUSUYORUM..” anlamında açıklamalar yapmıştı.
Demek AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,bu yönde ki bazı gelişmeleri,bu yönde ki bazı tutumları CUMHUR İTTİFAKI GENEL BAŞKANLARINDAN çok daha önce görmüş,İTTİFAKA ZARAR vermemek için susmuş..
Sayın GENEL BAŞKANLARIN uyarıları bize bunları hatırlattı iyi mi..?
Galiba,ÜLKE GENELİNDE,AK Partililer ile MHP’LİLER arasında YEREL MÜCADELELER ve bu mücadeleler ile birlikte ATIŞMALAR/SATAŞMALAR yaşanıyor..
Karabük’te HAVAALANI OLAYINDA OLDUĞU gibi anlaşmazlıklar yaşanıyor..
Gelişmeler bize o işaretleri veriyor..

“KEŞKE,AK PARTİ SAYIN TUĞBA YEĞİN’E DEVAM ETTİRSEYDİ..” GÖRÜŞÜ VE CHP’Lİ SAYIN GÜLSÜN BENİÇ,İYİ PARTİ ADAYI SAYIN TENZİLE ÇELİK
Siyasi Partiler ve Siyasi Partiler Milletvekili Adayları CANLARINI DİŞLERİNE takarak çalışıyorlar,bütün amaç BİR OY FAZLA ALMAK,Partinin oy oranını arttırmak..
Bu nokta da BAYAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI MÜTHİŞ ETKİLİ OLUYOR..
Geçtiğimiz gün birkaç arkadaş oturduk sohbet ediyorduk,bir Kardeşimiz “AK PARTİ KARABÜK’TE EN BÜYÜK HATAYI,Sayın TUĞBA YEĞİN’İ ADAYLIKTAN ÇEKMEKLE YAPTI..” dedi..
“BUNUN ÇOK DUYGUSAL BİR TEPKİ YÖNÜ OLDU.PARTİLİLER YAPILANLARI İÇİNE SİNDEREMEDİ..” dedikten sonra “MESELA,CHP’Lİ BAYAN MİLLETVEKİLİ ADAYI Sayın GÜLSÜN BENİÇ ile İYİ PARTİ BAYAN MİLLETVEKİLİ ADAYI Sayın TENZİLE ÇELİK ÖYLE ÇALIŞIYORLAR Kİ HAYRET EDİYORUM..” dedi.
Bu iki Milletvekili Adayının da,pek fazla Seçilme şansı olmamasına karşın,Listenin daha üst sıralarında olan MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA TAŞ ÇIKARTACAK ölçüde Siyasi çalışma yapıyorlar anlamında uzun/uzun bilgiler verdi.
Aynı zamanda AK Parti sempatizanı olarak bildiğimiz o Kardeşimiz “EVDE BİZİM HANIM,TUĞÇE KIZIMIZA YAPILANI BİR TÜRLÜ İÇİNE SİNDİREMEDİ,BELKİ PARTİYE OY BİLE VERMEYECEK..” şeklinde sözler etti.
Siyasi Partiler bundan sonrası için iyi dikkat etsinler..
BAYAN ADAYLAR ÇOK DAHA SIKI ÇALIŞMA YAPIYORLARMIŞ..

ŞUNUN/ŞURASINDA 13 GÜN KADAR BİR SÜRE KALDI VE “KARABÜK’TE MİLLETVEKİLİ DAĞILIMI NASIL OLUR..” SORUSUNDA BELİRSİZLİK..!!
Şunun/şurasında CUMHURBAŞKANI ve MİLLETVEKİLİ Seçimine 13 gün kaldı,ancak,MÜTHİŞ BELİRSİZLİK herkes gibi bizimde dikkatimizi çekiyor doğrusu,tam bir belirsizlik yaşanıyor..
AK Parti kanadı “BU SEÇİMİ KESİNLİKLE 3-0 ALIRIZ..” diyorlar..
YAPTIKLARI HİZMETLERİ,BUNUN GEREKÇESİ OLARAK GÖSTERİYORLAR..
CHP’LİLER “MİLLET İTTİFAKI 2 VEKİL ÇIKARTIR..” görüşündeler ve çıkacak Milletvekillerinin CHP,İYİ PARTİ,SAADET Partisi FARK ETMEYECEĞİNE işaret ediyorlar..
Örneğin SİYASETİ ÇOK İYİ BİLEN ve öyle tanınan Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ 1-1-1 dahil olmak üzere 2-1 biteceği gibi sonuçlar üzerinde duruyor ve AK Parti 2,MHP 1 gibi tahminler dile getiriyor..
AK Parti içinde “3-0 GİBİ BİR SONUÇ BEKLEMEYEN..” ve sayıları azımsanmayacak ölçü de çok olanlar “2 AK PARTİ,1 İYİ PARTİ veya CHP GİBİ..” bir tahminde bulunuyorlar..
KALDI 13 GÜN ve MİLLETVEKİLİ ADAYLARI,PARTİLER son düzlüğe girdiler..
MÜTHİŞ BİR SEÇİM YARIŞI YAŞANIYOR..

GEÇTİĞİMİZ CUMA GÜNÜ,BİR YAKINIMIZIN CENAZESİ İÇİN GİTTİĞİMİZ EFLANİ’DE,MHP SAFRANBOLU İLÇE BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ ADAYI..
Geçtiğimiz Cuma günü,bir yakınımızın cenazesi için Eflani’ye gitmiştik,MHP Safranbolu İlçe Başkanı çok sevgili Kardeşim Sayın CELAL TOKATLI Seçim çalışmaları için gelmiş,kendisi ile karşılaştık,ayak üzeri bir süre sohbet ettik.
Daha sonra Sayın CELAL TOKATLI yanımızdan ayrıldı,bir süre sonra MHP Milletvekili Adayı Sayın ÇETİN İPEK geldi,kendisi söylemeden bir daha atik davrandık ve “SEVGİLİ KARDEŞİM SİZİN İSMİNİZİ SIK/SIK ZEKİ İPEK YAZIYORUZ,SAKIN KUSURA BAKMAYIN DALGINLIK..” dedik.
Sayın ÇETİN İPEK genç,cana yakın bir insan “BAK ABİ BİR DAHA OLMASIN HAA..” falan diyerek takıldı,daha sonra çalışmalarından söz etti ve “ABİ CUMA NAMAZINI OVACUMA’DA KILDIK.ORADA ESNAF ZİYARETLERİ YAPTIK.VATANDAŞLA KUCAKLAŞTIK,SOHBET ETTİK..” gibi bilgiler verdi.
Ovacuma gezisinden sonra Eflani’ye gelmişler ve cenazeye de katıldılar,Sayın ÇETİN İPEK eğitimi/öğretimi/sosyal davranışları itibarı ile çok ciddi beğeni kazanıyor,seçmen kendisini cana yakın buluyor,samimi buluyor..
Sayın ÇETİN İPEK yanımızdan ayrıldıktan sonra,yaşlı bir büyüğümüz “MHP KEŞKE BU ARKADAŞI LİSTENİN BAŞINA KOYSAYMIŞ..” falan dedi ve baktık Sayın ÇETİN İPEK gerçekten bir sempati çemberi kurmuş.
Seçilme şansı az olmasına karşın,seçime müthiş asılıyor..
Safranbolulu olduğu için İlçe Başkanı ile birlikte EFLANİ’YE gelmişler..
Sayın CELAL TOKATLI/Sayın ÇETİN İPEK ve bir ekip uyumlu çalışıyorlardı..

MHP KARABÜK TEŞKİLATLARINDA ÇOK BÜYÜK EMEĞİ OLAN BİR KARDEŞİMİZ “İL BAŞKANIMIZIN ÇAYCUMA’DA OLMASI DEZAVANTAJIMIZ..”
MHP Karabük Teşkilatlarında çok büyük emeği olan bir Kardeşimizle sohbet ediyorduk,MİLLETVEKİLİ LİSTESİNDEN söz etti,Partinin İl Başkanı Sayın ADEM KAR’IN Karabük dışında olmasının sakıncalarını anlattı..
Bilindiği gibi MHP Karabük İl Başkanı Uzman Hekim Sayın ADEM KAR,halen ÇAYCUMA İlçesinden Hekimlik yapıyor,her ne kadar, Karabük’e çok sık gelip/gitse de Karabük’te olmayışı bir parça sakıncalı oluyormuş,o Kardeşimiz bunları anlattı..
Sonra,daha önce ki İl Başkanı Sayın BURHANETTİN ARSLAN’IN GÜNÜN HER SAATİNİ Parti Lokalinde geçirdiğinden falan söz etti,o anlatırken “İYİ PARTİ OLAYINA SICAK BAKTI VE MHP İLE O AN İTİBARI İLE BAĞI KESİLDİ..” falan gibi bilgiler verdi.
MHP İl Başkanı Uzman Hekim Sayın ADEM KAR,Karabük’ün tek ÖZEL HASTANESİ MEDİKAR’IN kuruluşunda büyük rol oynamıştı,hissedardı ve bu anlamda çok emeği geçmişti..
Sonra MEDİKAR Hisselerini sattığı söylendi..
Daha sonra da ÇAYCUMA İlçesinde Hekimlik yapmaya başladı..
Aslında Karabük’te de kalabilirdi,ne düşündü ise ÇAYCUMA’YI yeğledi..
O MHP’Lİ Kardeş uzun/uzun bunları anlattı ve “KEŞKE SÜREKLİ BURDA OLSA..” dedi..

BU İDDİA DOĞRULANIRSA,YENİCE IRMAĞI İLE FİLYOS NEHRİNİN, GEÇTİĞİ BELEDİYELER MARZİNÇ’TEN KARABÜK BELEDİYESİ GİBİ YARDIM ALIR
Geçtiğimiz gün ÇEVRE DERNEĞİ Sayın BÜNYAMİN COŞKUN’UN,Dünya Çevre Günü nedeni ile yayınladığı bildiriyi yazmıştık ve bu arada Sayın BÜNYAMİN COŞKUN’UN bildirisinde MARZİNÇ ile ilgili hiçbir görüşe yer vermediğini söylemiştik.
ÇOK KISA BİR CÜMLE KULLANMIŞTI Sayın BÜNYAMİN COŞKUN.
Bu yazımızdan sonra,çok önemsediğimiz ve şu an itibarı ile isminin verilmesinden yana olmayan bir Kardeşimiz aradı,bize “Sayın BÜNYAMİN COŞKUN AÇIKLAMA YAPMAMIŞ OLABİLİR..” diyerek girdi konuya..
“SİZDE YAZDINIZ,MARZİNÇ ATIK SULARINI DİNLENME/ÇÖKERTME HAVUZUNA ALIYOR,ÇÖKEN SUYU KARABÜK BELEDİYESİ ŞEBEKESİNE VERİYORMUŞ.SU BURADA KESİNLİKLE TEMİZLENMEZ,ATIK SU İÇİNDE Kİ ZARARLI MADDELERİN BÜYÜK PARÇALARI DİBE ÇÖKER,ESAS TEHLİKELİ MADDELER SU DİBİNE ÇÖKMEZ..” anlamında bilgiler verdi..
Daha sonra da “EĞER YENİCE IRMAĞININ GEÇTİĞİ BELEDİYE,FİLYOS IRMAĞININ GEÇTİĞİ BELEDİYELER,BU İŞİ KURCALARLAR,DOĞRULARLAR İSE,KARABÜK BELEDİYESİ GİBİ,ONLARDA ÇOK CİDDİ PARALARI YARDIM OLARAK ALABİLİRLER..” diyerek güldü..
“BAK BEN YALNIZCA ATIK SU İÇİN SÖYLÜYORUM..” dedi “BACALARDAN ÇIKAN GAZLAR İÇİN SÖYLEMİYORUM.BACALARDAN ÇIKAN GAZLAR SÜREKLİ ÖLÇÜLÜYOR.ZARARLI OLMADIĞI ÖLÇÜMLERLE BELLİ.BURADA TÜM GAZLAR BACALARDAN ÇIKIYORDUR UMARIM..” falan gibi sözler etti.
Bizde “MARZİNÇ ARTIK KİRLETİCİ OLMAKTAN ÇIKTI..” demiştik..
O Kardeşimiz “PEK ÖYLE DEĞİL..” dedi.

CUMHURBAŞKANI ADAYI SAYIN MUHARREM İNCE “COŞKULU VE KALABALIK DİNLEYİCİ KİTLESİ İLE..” FARK ATTI,ANCAK,MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ..
Cumhurbaşkanı Adayı Sayın MUHARREM İNCE geçtiğimiz Cuma günü Karabük’e gelerek bir miting yaptı ve bir Pazar önce ki Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM’IN mitingine,hem katılım,hem heyecan anlamında FARK ATTI denilse yeridir.
MİTİNG ALANI MÜTHİŞ KALABALIKTI,COŞKULUYDU..
O SICAK HAVAYA RAĞMEN COŞKULU BİR KALABALIK VARDI..
Kimse yanılgıya düşmesin,CUMHURBAŞKANI ADAYI Sayın MUHARREM İNCE’Yİ dinlemeye gelen kalabalık içinde “CUMHURBAŞKANLIĞI’NDA OYUM Sayın MUHARREM İNCE’YE,MİLLETVEKİLLİĞİNDE İSE KENDİ PARTİME VERECEĞİM..” diyen o kadar çok insan vardı ki…
Yani Sayın MUHARREM İNCE’NİN alacağı oy ile CHP’NİN Milletvekilliği’nde alacağı oy farklı olabilir,hatta hatırı sayılır ölçü de farklı olabilir,eğer CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ İKİNCİ TURA KALIRSA orada Milletvekilliği Seçimi olmayacağı için insanlar daha rahat oy kullanma imkanına sahip olacaklardır..
Sayın MUHARREM İNCE’NİN Mitingi kimseyi yanıltmasın..

SAYIN MUHARREM İNCE’NİN MİTİNGİNDEN SONRA,ÖNEMLİ GÖREVLERDE BULUNMUŞ VE ÇOK SIKI BİR MHP’Lİ KARDEŞİMİZ NELER SÖYLEDİ..
CUMHURBAŞKANI Adayı Sayın MUHARREM İNCE’NİN Mitinginden sonra,çok kıymetli refikimiz KARABÜK POSTASI Gazetesi’nin bulunduğu pasajdan geçiyorduk,eski bir Öğretmen ve önemli görevlerde bulunmuş Öğretmen bir Kardeşimizle karşılaştık.
“BEN SON YILLARDA BÖYLE KALABALIK,BÖYLE COŞKULU BİR MİTİNG GÖRMEDİM..” dedi,sonra da İstanbul’da müşterek bir tanıdığımızı arayarak,telefonu bize de verdi,konuştuk..
Sayın MUHARREM İNCE,öncelikle müthiş bir hatip,konuları dağıtmadan İNCE/İNCE ESPRİLERLE öyle güzel anlatıyor ki,Mitinge gelenler hem anlıyorlar,hem kendilerini rahat hissediyorlar,bir kasılma hali içinde olmuyorlar..
O MHP’Lİ Kardeşimiz “YAHU ABİ EĞER KARABÜK BÖYLEYSE,MUHARREM BEY BU İŞİ BİTİRMİŞ..” gibi bir söz etti,biz “MEYDANLAR YANILTICI OLABİLİR.25 HAZİRANI GÖRMEMİZ GEREK..” falan dedik,ancak,O Kardeşimiz “ABİ KARABÜK’TE MEYDAN BÖYLEYSE..” diye ısrarcı oldu..
Sayın MUHARREM İNCE’DE kalabalık ve coşkudan çok/çok umutluydu..

20 kişi görüş bildirdi

  1. Hasan arif coş

    Bu CHP adayları bir acayip.
    Muharrem İnce muhteşem bir hava yarattı.
    Dine bakış açısını düzeltti.
    Ama adaylar mübarek Ramazan ayında ulu orta yiyip içerler oruç tutmuyorsunuz bari açıkta yiyip içmeyin
    Değilmi Doktor bey.

  2. Proje

    Hastanenin yetersizliği konusunda bayadır bahsetmiyosunuz ve sürekli 2.inci hastene yazıları yazıyordunuz noldu Ahmet bey yazmamanız konusunda talimat mı geldi.

  3. Serhat

    Milyonali bindirme kıtalarla miting yaptı, çoğu insan mecbur için geldi (sıkıysa gelmesin, yardım alamaz, ataması yapılmaz, işinden atılır vs.); ama ince’nin mitingine gelenler ise her şeyi göze alıp, korku duvarını aşıp gelmişlerdi. Yani Milyonali’nin mitingine gidenlerin çoğu korkudan giderken, İnce’nin mitingine gelenler korkularını ayaklarının altına alıp gelmişlerdi.

    Gölbek yanılıyor, bu mitingden sonra konuştuğum bir çok kişi daha önce CHP’ye oy vermediklerini ama bu rüzgarın güçlenmesi için meclis seçimlerinde de CHP’ye vereceklerini söyledi. Karabük’te CHP’den bir vekil garanti artık

  4. Burhan Serhat

    Hasan Arif Coş isimli yorumcu, AKP provakatörü müsün sen, CHP rüzgarından panik yapıp aklı sıra dinle CHP adaylarını vurmaya çalışıyorsun ama millet yemiyor artık bunları; sizin ne tür Müslüman olduğunuzu halk gördü; milletin evlatları KPSS kuyruğunda beklerken kendi adamlarınızı torpille memur yaptınız, halkın parasıyla utanmadan saray diktiniz, devlette liyakati, memlekette adaleti öldürdünüz. Bütün ömrünüzce oruç tutsanız ne olacak, tek bir hırsızlığınızın/adaletsizliğinizin telafisi bile olmaz.

  5. Hasan arif coş

    Eee
    Sonuç
    Oruç var mı oruç.
    Yoksa sadece nutuk mu var mübarek Ramazan diye

  6. Merak

    Merak ediyorum chp adaylarınndan chp il başkanlarından chp yöneticilerinden kaç kişi oruç tutuyor
    CHP’de Ramazan ayında çay ikramı var mı.
    Bendeki Merak hemde insanın başına ne gelirse meraktan gelir

  7. bi merak da benden

    Sayın Gölbek bir sorum olacak.
    Bu Şükrü Gökkaya Rafet Bey’in adamı değil mi? O zaman neden kendi facebook sayfasında sürekli Tayyip Erdoğanı yeriyor. Eleştiriyor. Muharrem İnce’yi ön plana çıkarıyor. Cumhur ittifakına ihanet değil mi bu?
    Hadi tamam tarafsızsın, o zaman biraz da Devlet Bahceli’yi elestirsin yüreği yeterse.
    Demem o ki Rafet Bey bu arkadasın yularını biraz tutsa artık.

  8. Belgin Ortacı

    CHP’lilere “oruç var mı oruç?” diye soran din bezirganı, sizde ahlak var mı ahlak? İnsanlık var mı insanlık? Milletin hakkını hukukunu yandaşlarınıza peşkeş çektiniz, milletin malı deniz yemeyen keriz dediniz, eşinizi dostunuzu akrabanızı partilinizi beslerken dönüp halka bakmadınız. Bu kadar hırsızlığı, yalanı, iftirayı, kötülüğü oruç paklar mı sanıyorsunuz, yağlı kazıklar sizi bekliyor öbür tarafta.

  9. Araştırma Hastanesinde 40 Tl Toplanıp İktidar Partisine Zorla İftar

    Emeğinden başka,evine çoluğuna çocuğuna aş ve sıcak bir yuva özlemi içinde olan taşeron kadrosundakiler kadroya geçirildiler ancak Karabük Üniversitesi Araştırma Hastanesinde çalışanlara birebir baskı yapılarak 40 Tl para toplanıp 8 Haziran’da GERDAN et lokantasında AKP milletvekili adayları,AKP teşkilatına iftar verdirilmiş…Bunu da düzenleyenler Malum sendika ve sekreterler grubu adına ZEKİ SATUK,Damla Yılmaz Ekemen ile diğer 4 kişi…..
    Bu hastane personeli üzerinde çok yoğun bir baskı olduğunun kanıtıdır….İnsanlardan zorla para toplayıp oruç açmanın vebalini sizlere bırakıyorum…

  10. karabüklü

    NE DEMİŞ ATALARIMIZ YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL YA DA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN.SAYIN MUHARREM İNCE KEŞKE CHP GENEL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞUNDA DA BEN NAMAZ KILARIM HATTA BUGÜNE KADAR 50 VAKİT BİLE KILMIŞIMDIR DESEYDİ, KEŞKE CHP GENEL BAŞKANLIĞINA ADAY OLDUĞU VAKİT DE CUMA NAMAZI ÇIKIŞI AÇIKLAMA YAPSAYDI KEŞKE AH KEŞKE ÖYLE YAPAYDI DA CHP İÇİNDEKİ DİNİ BÜTÜN SEÇMENLERİN OYUNU ALARAK CHP GENEL BAŞKANI SEÇİLEYDİ……………..YEMEZLER ARKADAŞLAR ARTIK YEMEZLER O DEVİRLER GERİDE KALDI, MUHARREM İNCE’NİN YAPTIĞINI DEMİREL ÇOK YAPARDI , ERZURUM’ A GİDİNCE KURANI KERİMDEN AYETLER OKUR CUMA NAMAZINA GİDERDİ , İZMİR E GİDİNCE LAİKLİKTEN DEM VURURDU GEÇTİ O GÜNLER BEYLER GEÇTİ , YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜNECEK YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OLACAKSIN .

  11. radar

    Tuğba yeğin yazılacağına Tuğçe yeğin yazılmıştır. bilginize .

  12. KARABÜKLÜ DOĞRU DEMİŞ

    KARABÜKLÜ DOĞRU DEMİŞ.ESKİDEN BERİ DİNİ DUYGULARININ KUVVETLİ OLDUNU SÖYLEYİP YOLSUZLUĞUN DİKİNİ YAPSAYDI,GÖTÜRSEYDİ VATANDAŞA DAHA ÇOK YARANIRDI MUHARREM İNCE.DİNİ KULLANARAK YOLSUZLUK YANDAŞLARI KORUMA FİLAN GİBİ DÜMENLERİ İYİ YAPARIM DESİYDİ ÇOKTAAAN SEÇİLİRDİ.NEM PARTİSİNE BAŞKAN OLURDU HEMDE GİRDİYİ SEÇİMLERİ SİLER SÜPÜRÜRDÜ.

  13. tonyukuk

    Akılları sıra muhalif parti adaylarını ellerinde kalan tek silah dinle vuracağını zanneden zavallılar.Sizin her tarafınız müslüman olsa kaç yazar,1 ay değil 11 ay oruç tutsanız kaç yazar, 5 değil 555 vakit namaz kılsanız kaç yazar.Yediğiniz kul hakkına hangi sevap yetecek (oda varsa), şu mübarek günde insanlara iftira atıp bel altı vururken aklınızca duyduğunuz hazzı, öbür dünyada cehennemde odun sıkıntısı olmayacağını bilmekten ötürü ben duyuyorum.Kafanıza göre,işinize geldiği gibi uyguladığınız,dejenere ettiğiniz dine, dünyanın nefretini kazandırdığınız müslümanlığa, gerçekten dinini yaşamaya çalışan mütedeyyin insanlarımıza en büyük kötülüğü yapan siz bezirganların kıblesinin de menfaat ,para olduğu gayet aşikar.Dindar olmak demiyeceğim, dindar görünmekle her işin hallolduğunu zanneden,ama ahlakın herşeyden önce geldiğini bilemeyecek kadar menfaatin lağım çukurunda debelenen siz zavallılar son 15 yılda müthiş artış gösteren deizminde müsebbiblerisiniz.
    yazık şu ülkeye,yazık şu topraklar için can vermiş şehitlerimize.Kimler için toprağa düşmüşler….

  14. Hasan arif coş

    Ya arkadaş Yorum yapacağınıza cevap verin.
    Oruç tutmuyorsun madem
    Neden tutar gibi yapıyorsunuz.
    Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol

  15. ORUÇLUYUM BİLADER

    ORUÇLUYUM BİLADER ALLAH NASİP MÜYESSER EYLER İFTARA KADAR YAŞARSAM,İFTARIMI KUL HAKKI YİYEREK HARAM YİYEREK AÇACAĞIM O ZAMAN ÇOŞ’AN ARKADAŞLARA HOŞ GELİYOR.HARAM KUL HAKKI İLE AÇACAĞIM ORUCUMU GEMİCİKLERİMLE DENİZLERE AÇILARAK ŞÖYLE BİR HAVA ALIRIM HERALDE.ALLAH YÜCE KİTABIMIZDA YAZAN AHLAK,ADALET,HAKKANİYETTEN AYIRMASIN BİZİ YOKSA O ORUÇ TUTMUŞ,BU ORUÇ TUTMAMIŞ,O ORUCU GİZLİ YİYORMUŞ BU ORUÇ TUTMADINI MİLLETE GÖSTERİYORMUŞ.EYER ÜLKE BUNLARA GELDİYSE BİZ ZATEN İYİYE GİTMİYORUZ DEMEKTİR.YÜCE KİTABIMIZ KURAN BİZLERE NE DİYOR,İYİ İNSAN OLUN AHLAKLI İNSAN OLUN HARAMDAN UZAK DURUN KUL HAKKINDAN UZAK DURUN DİYOR.YOKSA ANANIDA AL GİT DEMİYOR DİMİ AMA.

  16. Necmettin Bağlar

    Hasan Arif Coş, oruç değil ama hergün haram yiyen sahiplerin kemik atmışlar, hadi koş!

  17. seçmen

    yıllardır mhpye oy vermiş birisi olarak bu sefer Muharrem İnce bu sefer Chp.Çünkü bıktık artık ama yol yaptık,köprü yaptık vs demenizden.ekonomik ve sosyal hayatımızın bozulmasından bıktık.bağırmanızdan çağırmanızdan bıktık.

  18. eagle

    yok oruçluymuş yok namaz kılmıyormuş size ne kardeşim kul hakkı yetim hakkı yerken oruçmu kalır bakanınız bakara makara derken nerdeydiniz ayakkabı kutularındaki paralar aklanıyor değilmi yol yaptık köprü yaptık dediniz ülkeyi 20 yıl borçlandırdığınız ortaya çıktı hala aynı saçmalıklarla insanları kandırabileceğınızı düşünüyorsunuz yazık dünya değişti iletişim kanalları gelişti kimse yalanlara inanmıyor artık

  19. Gönüllü

    İftara Katılmak gönüllülk esaslı idi istemez iseniz katılmaya bilirdiniz. Ayrıca toplanan para 40 lira da değildi. Bu yazıya pek bir anlam veremedim.

  20. Başka bi seçmen

    Aynen bizde artık chp den bıktık artık oy moy yok chp ye, yıllardır chp ye oy verdik sonuç hdp ile beraber kurucumuz Ataturke hakaret eden pkk nın kravatlı takimi hdp ile yanyana ; ve askere polise kurşun sikan pkk lı teröristlerin cenazesine katılan milletvekillerini hala listeye alan terörist selo ya özgürlük isteyen bi parti artık bizim partimiz olamaz biz artik yokuz tüm ailemle birlikte 16 yıl sonra hep gitsin diye dua ettigimiz tayyibe de oy vermek varmış herkese şeker tadında bir bayram dilerim

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.