Her Telden (11 Şubat 2021)

Her Telden (11 Şubat 2021)

Yayın: 10.02.2021 20:28
Paylaş:
A+ A-

Sayın MUSTAFA SARIGÜL’ÜN GENEL BAŞKANLIĞI’NI YÜRÜTTÜĞÜ TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ PARTİSİ “PARTİ LOKALİNİ TUTTU MU..?”
CHP’DEN istifa ederek TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ Partisi adı altında, yeni bir oluşuma giden, Sayın MUSTAFA SARIGÜL Ülke genelinde süratle örgütleniyor ve bu bağlam da hiçbir sıkıntısının olmadığını söylüyor.
GALİBA KARABÜK ÖRGÜTÜ İÇİN İL BAŞKANLIĞI LOKALİNİ TUTMUŞLUR..
Henüz bir açıklama yapılmadığı için,nerede tutmuşlar,kimler devreye girmiş gibi ayrıntılar hakkında,doyurucu bir bilginin olmadığını da söylemek gerek.
CHP KARABÜK İL ÖRGÜTÜ’NE YAKIN BİR YERLERDE OLDUĞU SÖYLENİYOR.
Sayın MUSTAFA SARIGÜL’ÜN,geçmiş yıllarda başlattığı TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ’Nİ bir süreliğine uyumaya almıştı ve daha sonra CHP içinde kalmaktan vazgeçerek PARTİLEŞME sürecine girdi, PARTİ KURDU ve Genel Başkan seçildi..
ŞİMDİ ÜLKE ÇAPINDA,ÖRGÜTLENİYOR..
Eski arkadaşlarının büyük bölümü ile yollarına devam ediyor,ayrılan arkadaşlarının yerine, yenilerini koyarak TÜRKİYE DEĞİŞİM HAREKETİ Partisi olarak yoluna devam ediyor..
ÖRGÜTLERİNE HER GÖRÜŞTEN İSİMLER ALMAYA GAYRET EDİYOR..
Yakın da Karabük’te de bir hareketlenme başlar elbet..

CHP’DEN İSTİFA EDEREK,DİĞER İSTİFA EDEN İSİMLERLE BİRLİKTE YOLA ÇIKAN Sayın MUHARREM İNCE ve “KARABÜK ÖRGÜTLENMESİ OLAYI..”
CHP’DEN İstifa edere, istifa eden CHP’Lİ 3 Milletvekili ve Eski Milletvekilleri ile birlikte PARTİLEŞME sürecine giren Sayın MUHARREM İNCE en kısa süre içerisinde MİLLET HAREKETİNİ bir Parti çatısına dönüştürecek.
BUNU HERKES BEKLEMEYE BAŞLADI..
Olayın tam burasında CHP’DEN seçilerek Milletvekili olan Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY’DA Partisinden istifa etmişti biliyorsunuz ve KARABÜK ÖRGÜTÜNÜ kurmak elbet Sayın AKSOY’A düşer.
Bakalım nasıl bir örgütlenmeye gidecekler Karabük’te..
Kurulması kesinleşen Parti için YER BAKILDIĞINA ilişkin bilgiler de geliyor elbet,bu arada CHP Bünyesinde Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY’A çok büyük tepkilerin olduğunu da söylemeden geçmek mümkün değil.
Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY Karabük’te nasıl bir örgütlenme yapacak..?
Görev alacak kişiler ESKİ CHP’LİLER Mİ olacak..?
Yakında peşisıra açıklamalar gelir elbet..

“Sayın MUHARREM İNCE,OLAĞANÜSTÜ KURULTAY İÇİN HAREKETE GEÇİNCE İMZA VERİP KENDİSİNE, GÜÇ VEHMETMESİNE SEBEP OLANLAR..”
CHP Cumhurbaşkanı Adayı olan ve kaybeden,CHP Eski Milletvekili Sayın MUHARREM İNCE bir aralar “OLAĞANÜSTÜ KURULTAY TOPLANMASI İÇİN,KURULTAY DELEGELERİNDEN İMZA İSTEDİ..”
Karabük delegasyonu içerisinden de imza verenler oldu..
Elbet vermeyen de/vermeyenler de olmuştur..!!
Dün CHP İçerisinde hayli etkin görevlerde bulunmuş bir Kardeş ile sohbet ediyorduk “ÖNCE Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY’UN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMASI İÇİN ÇABA GÖSTEREN İSİMLER,İSTİFA ETMELİLER..” dedi.
Daha sonra da “HAYDİ BUNLAR PİŞKİN DAVRANIP İSTİFA ETMİYORLAR..”
Ama,”ŞOV MERAKLISI OLDUĞU HER HALİNDEN BELLİ OLAN Sayın MUHARREM İNCE’NİN,OLAĞANÜSTÜ KURULTAY TOPLANMASI İÇİN,İMZA İSTEMESİNE,KOŞA/KOŞA GİDİP İMZA VERENLER NE OLACAK..?” dedi.
Bu insanların en küçük bir rüzgar da savrulduğuna dikkat çekti ve “PARTİSEL AİDİYETLERİ ZAYIF OLDUĞU İÇİN GİDİP İMZA VERDİLER.BUGÜN PARTİ KURACAĞINI AÇIKLAYAN Sayın MUHARREM İNCE’NİN KENDİSİNE GÜÇ VEHMETMESİNE SEBEP OLDULAR.PARTİ SUÇU İŞLEDİLER…” iddialarında bulundu.
BU İNSANLAR SÜRATLE BULUNDUKLARI GÖREVLERDEN AYRILMALIDIR dedi.
Durum Karabük’te böyle,ÜLKE GENELİNDE nasıl acaba..?
CHP’DE Sular dipten/dipten dalgalanıyor..

AK PARTİ, İL BAŞKANI AVUKAT Sayın İSMAİL ALTINÖZ “ İL KONGRELERİMİZ SÜRATLE TAMAMLANIYOR, İL GENÇLİK ve KADIN KOLLARIMIZ…”
AK Parti Karabük İl Başkanı Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ, İl Kongrelerinin süratle devam ettiğine ve tamamlanma aşamasına gelindiğine vurgu yaparak “KARABÜK TEŞKİLATI DA,İL GENÇLİK ve İL KADIN KOLLARI KOGNRELERİNİ YAPTI, BİTİRDİ..” dedi.
Bugün Karabük’e gelecek İçişleri Bakanı Sayın SÜLEYMAN SOYLU’NUN 5000 Evler Bölgesi’ne yapılan, KARABÜK 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ’NİN devreye alınması için, Karabük’e geleceğini Söyleyen Sayın İSMAİL ALTINÖZ bu çağrı Merkezinin büyük hizmetler vereceğine de işaret etti.
KARABÜK 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ Müdürlüğü bugün devreye alınıyor..
Sayın SÜLEYMAN SOYLU bu ziyareti sırasında SON GÜNLERİN gündem Maddelerini de içeren bir konuşma yapacak mı, ilgili mahfiller de böyle bir beklenti var sanki.
Özellikle CHP’DEN istifa eden KARABÜK MİLLETVEKİLİ gündem olur mu.
Sayın SOYLU bu yönlü bir görüş dile getirir mi..?
Örneğin “CHP’DE ÇÖZÜLME KARABÜK’TEN BAŞLADI DER Mİ..?”

DÜN,KARABÜK VALİLİK BİNASINDA Kİ BAZI İŞLERİMİZ NEDENİ İLE “O BİNAYI YENİDEN GÖRDÜK..” ve IŞIKSIZ ODALARA PENCERE AÇILMASINA.!
Dün Karabük Valilik Binasında bazı özel işlerimiz vardı, O BİNAYI YENİDEN GÖRMEK nasip oldu ve bu kadar kullanışsın,bu kadar alan savurganı bir bina nasıl yapılmış hayret.
GÜNEŞ GÖRMEYEN ODALAR VARMIŞ ve oralarında GÜNEŞ GÖRMESİ için, binanın projelerinin çizilmesine yardımcı olan MİMARDAN İZİN İstenmiş ve MİMAR BEY HAYIR PENCERE FALAN AÇAMAZSINIZ,BİNANIN ESTETİĞİ BOZULUR cevabı vermiş.
O BİNADA ÇALIŞMAK ZORUNDA KALANLAR YAKINIYORLAR..
KARABÜK’E YENİ BİR VİLAYET BİNASI/KONAĞI ŞART..
Valilik katı ayrı, Vali Yardımcılarının katı ayrı, alt katlar İL GÖÇ MÜDÜRLÜĞÜ nedeni ile bir yığın YABANCI KÖKENLİ insanlarca dolduruluyor ve bu durum gerçekten sıkıntılı bir çalışma ortamı yaratıyor.
KARABÜK’E ŞIK BİR VALİLİK BİNASI ŞART,BUNU UNUTMAYIN SAKIN..

KARABÜK VALİLİK BİNASI ZEMİN KATTA KALABALIĞI GÖRÜNCE İL GÖÇ MÜDÜRÜ Sayın OSMAN DORKAÇ’I ZİYARET EDEREK BİLGİLER ALDIK..
Dün KARABÜK VALİLİK Binasında bazı işlerimiz görmeye gitmiştik, zemin katta bir kalabalık vardı ve meğer İL GÖÇ Müdürlüğü’nde işi olan, bu işlerini izlemeye gelen YABANCI KÖKENLİ insanlarmış.
Daha önceleri de görmüştük bu tabloları..
O zaman Karabük İL GÖÇ Müdürü Sayın MEHMET AKİF DEĞİRMENCİ idi ve şu an Genel Müdürlük de DAİRE BAŞKANI olmuş Sayın Değirmenci .
İL GÖÇ Müdürü Sayın OSMAN DORKAÇ ile bir süre sohbet ettik.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE 7300 Civarında ÖĞRENCİ olduğunu söylüyor Sayın DORKAÇ, ancak, Karabük’e gelip, kendilerine henüz evraklarını intikal ettirmemişlerle birlikte bu sayının 10 bini bulabileceğinden söz ediyor.
Bu arada YABANCI ÖĞRENCİLERİN TEMSİLCİLERİ ile sürekli görüştüklerini anlatıyor Sayın OSMAN DORKAÇ, bu görüşmelerin yararlarını anlatıyor, herhangi bir sorun çıkmadığının altını çiziyor.
Öte yandan YABANCI KÖKENLİ misafirlerin içerisinden de KANAAT ÖNDERİ gibi, TEMSİLCİ gibi insanlarla temaslarının devam ettiğine işaret ederek “BU İNSANLARA YARDIMCI OLAN SİVİL KİTLE ÖRGÜTLERİ VAR. ONLARLA DA TEMAS HALİNDE OLUYORUZ..” diyor.
Düşünün Karabük’te çeşitli Milletlerden 11-12 bin insan var ve Allah’a Şükür en küçük bir sıkıntı yaşanmıyor Karabük’te, zira, bu insanlar İL GÖÇ Müdürlüğü tarafından sürekli gözetim altında, sürekli denetim altında tutuluyorlar.
DÜN VALİLİK BİNASI ZEMİN KAT HAYLİ KALABALIKTI..

KARDEMİR YÖNETİM KURULU,YARIN TOPLANIYOR VE “SATIŞ POLİTİKALARI GÜNDEME GELEREK, GÖRÜŞÜLECEK Mİ, ÖNCELİKLİ SATIŞ OLAYI..”
KARDEMİR Yönetim Kurulu, yarın toplanarak gündeminde ki maddeleri görüşecek ve bu nokta da “SATIŞ POLİTİKALARININ CİDDİ BİÇİMDE ELE ALINARAK GÖRÜŞÜLEBİLECEĞİ..” hakkında bilgiler veren çevreler var.
Örneğin kimi çevrelerin 30-60-90 vadeli satışlara uygulanmaya başlanan FAİZLER nedeni ile KARDEMİR’İN,özellikle İÇ ANADOLU PAZARINI kaybedebileceği üzerinde durarak, BU UYGULAMA YENİDEN ELE ALINMALIDIR gibi görüşler dile getirdikleri gözleniyor.
Öte yandan, KARABÜK ÖZEL SEKTÖR HADDECİLER Dernek Başkanı Sayın PEHLİVAN BAYLAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın UĞUR BOSTANCI ve Sayın İSMAİL AYGÜN’ÜN, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR’I ziyaretleri sırasında dile getirdikleri bir konu var.
Aynı konu BİRÇOK KESİM TARAFINDAN DA dile getiriliyor..
“ÖNCELİKLİ DEMİR SATIŞLARI KALDIRILSIN..” yolunda ki bu talep, bilindiği gibi Sayın ÖMER FARUK ÖZ’ÜN Yönetim Kurulu Başkanlığında, ele alınmış ve KISMEN AZALTILMIŞTI, bu satışların tamamen gündemden kalkması talep edildi Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR’DAN.
Bu arada AK Partili Siyasi çevreler “CUMHURBAŞKANI Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN BORÇLULARIN NEFES ALMASINI TEMİN BAĞLAMINDA GÜNDEME GELEN,VERGİ ve SGK ÖDEMELİ İLE KARDEMİR KARABÜKSPOR OLAYININ DA GÜNDEME GETİRİLEBİLECEĞİ..” yolunda bilgi veriyorlar.
“BU PARA DOĞRUDAN DEVLETE GİDECEK..” diyerek bir formül arandığını söylüyorlar, KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN diğer borçları değil, ama DEVLETE OLAN VERGİ ve SİGORTA BORÇLARININ ele alınabileceği üzerinde fikir veriyorlar.
Ayrıca SENDİKAL KESİMİNDE bu işe sıcak baktığına işaret eden çevreler var.
KARDEMİR Yönetim Kurulu yarın toplanıyor..

BASIN/ İLAN KURUMU “KARABÜK YEREL BASINI’NI ÇOK TİTİZ BİÇİMDE DENETLİYOR..” EKSİK/GEDİK NE VARSA GEREKLİ UYARILAR YAPILIYOR..
BASIN/İLAN Kurumu, KARABÜK YEREL BASININI çok titiz biçimde denetliyor ve eksik/gedik ne varsa, YEREL GAZETE Sahipleri uyarılıyor ,bunların süratle giderilmesi talimatları veriliyor.
BİLMEYENLER İÇİN YAZALIM.
YEREL GAZETELER daha önceleri Karabük Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden ve Vergi Dairesi Müdürlüğü’nden, Karabük Basınından oluşan bir ekip tarafından denetleniyordu.
Bu kez BASIN İLAN KURULU Genel Müdürlüğü’nün İstanbul Uzmanlarından Sayın GÖRKEM SOLMAZ ve Ankara Uzmanlarından Sayın MURAT AKTAŞ tarafından denetleniyor.
Yine bir GAZETE MENSUBU DA bulunuyor bu denetlemelerde..
Gazete çalışanlarından, baskı sayılarına, dağıtımına, matbaaların durumuna kadar çok titiz bir denetimden geçiyor YEREL GAZETELER ve bunun sonucu Gazetelerin KURUMSAL YAPILARI kendiliğinden gündeme gelecek elbet.
Şu an denetimler uyarılar noktasında seyrediyor..
Gelecekte, daha yaptırımlı denetimlerin geleceği de kesin..

İSMETPAŞA METAL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KAMULAŞTIRMASI İÇİN 27.5 MİLYON LİRA ÖDENEK ÇIKTI, ALT YAPI İÇİN BAKKA DESTEĞİ VAR..
Karabük 2020 yılında ÇOK TARİHİ BİR VİRAJI geçti ve İSMETPAŞA METAL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN yüzde 50 kadarının Kamulaştırma çalışmaları bitirildi, 27.5 milyon lira ödeneği de çıktı.
KARABÜK AÇISINDAN 2020 YILININ EN MUHTEŞEM BAŞARISI BU OLDU.
Kaldı ki ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ için ödeneklerin dip yaptığı, bunlar için gerekli paraların olmadığı bir dönemde, KARABÜK BU İŞİ başardı ve bu işin başarılmasında AK Parti Milletvekilleri, AK Parti Siyaseti, Vali Sayın FUAT GÜREL, Bölge Müdürü Sayın EMİN DEMİR büyük rol oynadılar..
ŞİMDİ ALT YAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLANIYOR..
Bunun için Vali Sayın FUAT GÜREL BAKKA kaynaklı bir meblağ temin etti diye biliyoruz, ALT YAPI ÇALIŞMALARI DA süratle başlanacak ve o arada YATIRIMCI bulunması için çalışmalar da sürdürülecek..
İSMETPAŞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ÇOK ÇABUK GELİŞEBİLİR..
Elektrik enerjisi, TCDD, su kaynakları, Karayolu her şeyi var..
KARADENİZ BÖLGESİ’NİN kapısı..
KARADENİZ BÖLGESİ’NİN,ANKARA/İSTANBUL güzergahı..
Burası çok çabuk dolar kendisine gelir..

11 kişi görüş bildirdi

  1. atikus

    sayin Ahmet abimiz karabukspor konusunda guya olusum varmis sehrin buyukleri aylardir karabukspor icin ufak bisey yspmadilar yerinde sayiyorlar bisey yapacaklarini da sanmiyorum.kardemirin kucagina biraktiniz bakalim ne olacak.
    Gecengun bir taraftarimiz yedemine cekilen otobusu yayinladi icimiz sizladi yine mevcut baskan şu yorumu yapmis şehrin buyuklerine sorun diye onlar cozecekti onlara sorun diyor.bu adam nasil bir adam cozemedim anlamadim fakat butun karabukle dalga geciyor kafa yapiyor soylemlerinden yaptiklarindan bu cikiyor kafa yapiyor.
    Bence siz sayin ahmet abi olusum denilen grup ve mevcut baskan sehrin hayalleriyle oynamayin ne gerekirse onu yapin umut tacirliyi yapmayin .borsey yapilacaksada bir an yapin umutlar tukenmek uzere.

  2. valilik binası

    anlaşıldı,valilik binasını illaki taşıyacak karabük merkezdeki çetrefilliği dahada artıracaksınız…
    şuan ki bina ne olacak??
    hadi karabükte bir numara yok anladık, bu yeşilmahallenin kurtuluşun esnafı muhtarı vatandaşı kısaca bir sahibi yokmudur?? yok mu ses çıkaran??

  3. radar

    Sayın Alparslan BAYRAKTAR
    Daha önce de yazdım yine yazıyorum.
    Lütfen ama lütfen Karabüksporu kurtarın
    Yenişehir bölgesini eski haline getirin sosyal tesisleri tekrar açınız.
    BAKIN O ZAMAN A.K.P KARABÜKDEN FULL ÇIKARTMIYORMU?

  4. fanatik

    Ülkemizin geçtiği sıkıntılı süreçte her iş bitti de valilik konağımı kaldı?

  5. Genç girişimci

    Valilik binası yapacağınıza Karabük de işşizliği nasıl azaltabiliriz diye kafa yorarlarsa daha iyi olur.
    Bu şehir ne çektiyse bölgecilik ve ıvır zıvır işlerden çekti
    YETYER ARTIK BİZ GENÇLERİ KARABÜK DE TUTMAYA BAKIN YOKSA NÜFUS 150000 LERE İNECEK.

    TUTTURMUŞLAR VALİLİK BİNASI HER İŞ BİTTİ DE VALİLİK BİNASIMI KALDI.

  6. Tam Demokrasi

    Türiye değişim partisi ülkemizde partilerde ve diğer tüm seçimli yönetim kurulları bulunan kuruluşlardan bir farkı var bu gerçekten çok önemli bir oluşum.
    Başkanları yönetim kurulu üyelerini üyelerin oyları ile belirleneceği ve başarısız başkanların 2 yıl süreden sonra tekrar aday olmayacağı tüzükte yazılı bir kuruluş olduğunu genel başkan açıkladı.
    Türkiye’de bir ilk süreci merakla izlenecek bir durum. hayırlısı, tüzükte değişiklik yaparak bir parti daha bir rakip çıkarsa ki çıkacaktır bu partiye ilgi ve katılım arttıkça. Belki de ideolojik oluşumları, kutuplaşmaları hafifletecek ve yok edecek…

  7. Gariban

    Kardemir Mühendisleri ile ilgili mevcut durumlarını neden köşende yer almıyorsun.

  8. öksüz

    Gariban zaten bir kaç gün önce ki yazısında ahmet bey mühendislerle ilğili durumu paylaştı hergün kardemir mühendislerinimi yazacak anlamadım siz mühendisleri valla herğün ağlıyorsunuz şekilciliktede üstünüze yok bir çoğunuz toysunuz ama işçiye sürekli bir şekil derdindesiniz biraz sabredin sizinde maaşlarınız belli biryere gelir işe girer girmez kim kime deli gibi paralar veriyor ilk başta bişeyler yapın kardemiri daha ileri taşıyın odanızdan çıkmazsınız ama maaşa geldiğinde sürekli ağlarsınız işe alım için geldiğinizde ne maaş alacağınızı bilmeden mi işe ğiriyorsunuz işe girmeden önce bütün şartlar söyleniyor benim bildiğim beğenmeyenin ilk baştan işi kabul etmemesi daha mantıklı kapıdan girene kadar herşey tamam kapıdan içeri ğirince hemen ağlamaya başlıyorsunuz sabır her zaman iyidir kimse kimseyide zorla tutmaz herğün alamanızı gerektirecek bir durum yok mühendisler olarak

  9. GERÇEK MÜHENDİS

    Gariban mühendis diye yazan arkadaş o cümlelerle hak aranmaz doğru cümle kur ayrıca gariban falan değilsin tünel dışına çıksan abartısız daha iyi maaşlara iş bulursun birçok arkadaşım buldu! karabüklüyüz diye bizi sömürüyorlar dışarda mühendis çok oluncada giden gider mantığı mevcut sen gariban değilsin seni bu anlayışta çalıştıran İK ve yöneticiler gariban. Öksüz usta mühendise ne dolmuşsun ya hayırdır çay içerken resmini mi çekti yoksa telefonda borsa oynarken uyardı mı seni? Yoksa içini boşaltmak için gariban mühendis diye yazıyı sen mi yazdın? Neyse sana tavsiyem genelleme yapma masa başında duran mühendis yok mu var! Ama gece, haftasonu, bayram falan arızaya gelen 1 kuruş mesai ücreti almayan sorumluluğu altındaki birçok işçiden az maaş alan mühendiste var! İşçi yarım saat fazla çalışsa mesai alır.Aldigi parayi sonuna kadar hak eden işçide var mesaiyisinin yarisini telefonla bos işlerle ugrasarak gecirende o nedenle genelleme yapma! Kardemirde ucret skalası adaletsiz bunu herkes biliyor sen bilmiyor musun yoksa? yazalim da utanan yönetici olur belki!
    Yeni muhendisler 3-4 arasi
    5-10 yıllık muhendisler 5-7 arasi
    5-10 yillik isciler 6-8 arası
    Formenler 7-9 arasi
    Başmühendisler 8-11 arası

    Gördüğün gibi benim gibi 10 yıllık mühendis bircok isciden formenden az alıyor. Biz ağlamıyoruz fabrika icinde bircok kez dile getirdigimiz ama çözüm bulunmayan derdimizi burada paylaşıyoruz. Şimdi 10 yıldır buradasin neden ayrilmadin diyen olur peşinen söyleyim aile burada olunca elini kolun bağlanıyor bazen gözün kararıyor gidecek oluyorsun güzel teklifte var ama kendini avutuyorsun hep genel müdür değişti düzelir yönetim değişti düzelir ama düzelen birsey yok 10 yıldır malesef!!! O nedenle gariban olmayan mühendis kardeşim yaşın geçse kurtul kardemirden düzelen birsey olmayacak yeni genel müdür de birşey yapamayacak bu adaletsizliğe boşa ümitlenme…

  10. Müdür

    gariban rumuzuyla yazan arkadaş; kurduğun devrik ve anlamsız cümleye bakılırsa sen mühendis değil işçi ile mühendisi karşı karşıya getirmeye çalışan birisin.Oltaya da hemen birileri gelmiş zaten.Oyuna gelmeyin beyler,bu işler tehlikeli işler.Herkesin görev tanımı ayrı,statüsü ayrı.Elma ile armutu karıştırıp burada bir grubu zora sokacak,birileriyle karşı karşıya getirecek gereksiz cümlerler kurmayın.

  11. Öksüz

    Gerçek mühendis kardeşim sana söyleyecek birşey yok konuştuklarında gayet güzel aslında genelleme yapmak istemedim ama ikimizin yazdığı şrkildede birsürü işçi ve mühendis var herkes işini layıkıyla yapsın yeter bu arada çay mevzusu falan yazmışsın o konular hiç derdim değil foto çekip birilerine yaranmaya çalışıp birilerinin ekmeğiyle oynanırsa eğer yapan kişide birileri tarafından çekilir kimsenin ahı kimsede kalmaz kardrmir için uğraşan işçi ve mühendis baştacıdır…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.