Her Telden (11.Temmuz.2018)

Her Telden (11.Temmuz.2018)

Yayın: 10.07.2018 22:06 |Güncelleme: 11.07.2018 08:43
Paylaş:
A+ A-

İLERLEYEN GÜNLERDE,KARABÜK’Ü ZİYARETE “BİR BAKAN GELSE..” ACABA “HANGİ SİYASİ PARTİLERİN TEMSİLCİLERİ KARŞILARLAR..”
İlerleyen günlerde,KARABÜK’Ü ZİYARETE BİR BAKAN GELSE,acaba,karşılayanlar arasında HANGİ SİYASİ PARTİLERİN TEMSİLCİLERİ olur,kimler BAKAN KARŞILAMAYA gelir..?
BAKANLAR SİYASİ KİŞİLİKLER DEĞİL..
Büyük çoğunluğunu,TBMM ÜYELERİ DE bizler gibi,CUMHURBAŞKANI açıkladığı zaman tanıdılar,4 Bakan hariç,hiçbirinin TBMM ile bir bağları yok ve MİLLETVEKİLLERİ bu isimleri doğru/dürüst tanımıyorlar bile.
GEÇMİŞTE,KARABÜK’E GELEN BAKANLARI DÜŞÜNÜN..
Özellikle AK Parti Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’E,Karabük’e gelen Bakanların verdiği önemi,gösterdikleri saygıyı ve hemen hepsinin de “ABİ DEDİKLERİNİ..” bir düşünün..
ŞİMDİ BÖYLE OLUR MU..?
Elbet İNSANİ SAYGI açısından bu tür tavırlar olabilir,ancak,bu insani saygı açısından olur,hiçbir nokta da hem insani saygı açısından,hem de SİYASİ saygı açısından olmaz herhalde..
ÜLKEMİZ YENİ DÖNEME GİRDİ ARTIK..
Bu döneme,böylesi büyük değişime/dönüşüme rahatlıkla girdi Ülkemiz..
Sancısız,kavgasız,patırtısız rahatça girdik yeni döneme..
Bunu hemen hiçbir Ülke böyle kolayca beceremez..

ESKİPAZAR/İSMETPAŞA METAL VE METAL ÜRÜNLERİ İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ NOKTASINDA İLERLEME OLUR MU VE SİYASET..
Geçtiğimiz günlerde AK Parti içinde önemli Siyasi kariyeri olan isimlerle sohbet ediyorduk,söz ESKİPAZAR/İSMETPAŞA METAL VE METAL ÜRÜNLERİ İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDEN açıldı..
ÜLKEMİZ YENİ BİR YÖNETİM TARSINA GİRDİ..
O nedenle,bu ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ için,geçmişte olduğu gibi SİYASİ BASKILAR,SİYASİ TALEPLER ile sonuç almaya gayret etmek çok/çok zor,hatta imkansız hale geldi..
Sohbet ettiğimiz AK Partili Kardeşler,çok önemli bir konunun altını çizdiler ve “AÇIKLANACAK OLAN HÜKÜMETTE YER ALAN BAKANLARIN YANINA,MİLLETVEKİLLERİ GİDEMEZLER BİLE..” sözleri oldu.
Yanlış anlaşılmasın,bu sözler Milletvekillerini küçümsemek,onların iş bilmez insanlar olduğu yolunda değildi ve O ZAMAN HENÜZ AÇIKLANMAMIŞ Bakanlar Kurulunda SİYASETİN DIŞINDAN isimlerin yer alma ihtimaline yönelik edilmişti.
ŞİMDİ BAKANLAR KURULU ÜYELERİNE BİR BAKIN İSTERSENİZ..
O SÖZLERİ EDENLER HAKLI MI/HAKSIZ MI SİZCE..?
Sizce Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ,Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY Bakanlar Kurulu Üyelerine giderek herhangi bir işi kotarabilirler mi,yoksa gelecek hizmetler RUTİN ÇALIŞMALAR manzumesinde mi gelir..?
KARARI SİZ VERİN,OLUR MU..?

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN İBRAHİM ERTUĞRUL’UN DÜZENLEDİĞİ TOPLANTI VE KABUĞUNU KIRMAYA ÇALIŞAN EFLANİ İLÇESİ,ÖNCELİKLERİ..
Geçtiğimiz Pazar günü Belediye Başkanı Sayın İBRAHİM ERTUĞRUL,Eflani’de bir İSTİŞARE TOPLANTISI düzenledi ve bu toplantı da İlçe hakkında çok içerikli bilgiler gündeme geldi.
EFLANİ SOSYO/EKONOMİK KABUĞUNU KIRMAYA ÇALIŞIYOR..
KALKINMAYA,BÜYÜMEYE ÇALIŞIYOR..
Bunun içinde ÖNCELİKLERİNİ İYİ TESPİT ETMEYE ve tespit edilecek o önceliklere yönelik çalışmalar yapmaya gayret ediyor EFLANİ SAKİNLERİ ,bu anlamda,örneğin SAKİN ŞEHİR literatürüne girmeye gayret ediyor..
TARIMINA ÇEŞİTLİLİK KAZANDIRMAYA ÇALIŞIYOR..
HAYVANCILIĞINI CANLANDIRMAYA ÇABA HARCIYOR..
Bunları yaparken,EFLANİ ÇAPINDA bir İlçeye HAVAALANI yapılmayacağı gerçeğini de göz ardı etmiyor Eflani sakinleri,ancak,OLURDA BÖYLE BİR YATIRIM YAPILIRSA BUNA DA DESTEK VERMEYE hazır görünüyorlar..
EFLANİ KALKINMAYA ÇALIŞIYOR,iyi niyetle,birlikle buna uğraşıyor..

ÖRNEĞİN,KARABÜK MİLLETVEKİLLERİ,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR.SAYIN REFİK POLAT,IN GÜNDEME GETİRDİYİ BİR OLAYI..!!
Örneğin Karabük Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ,Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY,Karabük ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof Dr REFİK POLAT’IN gündeme getirdiği “SAFRANBOLU SANAT ÜNİVERSİTESİ..” olayını gerçekleştirebilirler mi..?
GEÇEN DÖNEM DE BİRÇOK ÜNİVERSİTE BÖLÜNDÜ..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT böyle bir öneri ile HEM KARABÜK’ÜN,hem de SAFRANBOLU’NUN önünü açmış bulunuyor,tabii gerçekleştirilebilirse..
GEÇEN DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ,OLAYIN ÜZERİNDE PEK DURMADILAR..
Bu dönem böyle bir olay gerçekleştirilebilir mi..?
Eğer KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN 50 binin üzerinde olduğu ileri sürülen ÖĞRENCİ SAYISINDAN yola çıkılır ve iyi anlatılırsa “ALT YAPISI HEMEN /HEMEN HAZIR OLAN..” bu iş gerçekleşebilir..
“SAFRANBOLU SANAT ÜNİVERSİTESİ..” kurulabilir..
SİZCE,BU DÖNEM BÖYLE BİR GİRİŞİM BAŞARIYA ULAŞABİLİR Mİ..?

YEREL SEÇİMLER,ZAMANINDA YAPILIRSA 8 AY KADAR BİR SÜRE KALDI,SİYASİ PARTİLERİN İÇİNDE “ADAYLIK NOKTASINDA HAREKETLENME…”
YEREL SEÇİMLER,eğer zamanında yapılırsa,8 ay kadar bir süre kaldı,bunun bir bölümü de “ADAY BELİRLEME..” falan ile geçer,süre gittikçe daralır elbet.
SİYASİ PARTİLERİN İÇİNDE HAREKETLENMELER BAŞLADI..
Dün yine yazdık CHP bu defa MİLLETVEKİLİ olan bir Parti ve hemen her İlçe de olduğu gibi,KARABÜK MERKEZİNDE DE seçimlere hayli iddialı biçimde girecek demektir.
Avukat Sayın HASAN ÖZTÜRK’ÜN Belediye Başkan Adaylığı konuşuluyor CHP içinde,bir kesim CHP’Lİ ise Milletvekili Adayı Sayın SEDAT KARAOĞLU için kendisini ikna etmeye çalışılıyor şeklinde bilgiler veriyorlar.
Ak Parti,çok ciddi bir arayışın içinde görülüyor.
İl ÖZEL İDARE Genel Sekreteri Sayın MEHMET UZUN’UN Belediye Başkan Aday/Adayı olacağı ihtimalinden söz ediliyor,Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN iknası için çaba harcayanlar var,Sayın TİMURÇİN SAYLAR diyenler var,Sayın SEDAT NAMAL ismine yoğunlaşanlar var,Sayın MUZAFFER ATILKAN diyenler var.
MHP İçinde bütün gözler Sayın RAFET VERGİLİ üzerinde.
Sayın VERGİLİ Aday olmazsa,Adaylık için bazı isimler telaffuz ediliyor..

AK PARTİ İÇİNDE SİYASET YAPANLAR “PARTİMİZ AÇISINDAN,KARABÜK MERKEZ, SAFRANBOLU VE YENİCE ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ OLDU…”
AK Parti içinde Siyaset yapan ve ayakları yere basan isimler “AK PARTİ AÇISINDAN,HER İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÖNEMLİ ELBET..” gibi bir dizi görüş ortaya koyuyorlar.
“ANCAK,KARABÜK MERKEZ,SAFRANBOLU VE YENİCE DİĞER İLÇELERE ORANLA ÇOK DAHA ÖNEM ARZ EDİYOR..” gibi yaklaşımlar getirmeyi de ihmal etmiyorlar elbet.
Gerekçeleri belli.
KARABÜK MERKEZ BELEDİYE İKİ DÖNEMDİR MHP’DE..
SAFRANBOLU’DA AK PARTİLİ BAŞKAN GÖREVDEN ALINDI..
YENİCE İLÇESİNDE BELEDİYE BAŞKANI PARTİDEN İHRAÇ EDİLDİ..
Şimdi bu üç yer,diğer Belediye Başkanlığı Seçimlerine göre daha önem kazanıyor elbet,YENİCE Belediye Başkan Adayı kim olabilir acaba,AK Parti buradan SEÇİM KAZANACAK bir isim bulmak zorunda..
KARABÜK MERKEZ ve SAFRANBOLU içinde aynı keyfiyet var elbet..

AK PARTİ,YENİCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI NOKTASINDA,İKİ ÖNEMLİ İSİM ÖNE ÇIKIYOR ve SAYIN NAİL AYAN,SAYIN İSMAİL KÖKÇÜ OLABİLİR Mİ..?
AK Parti YENİCE Belediye Başkan Adaylığı noktasında İKİ İSİM hayli öne çıkıyor,bunlardan birisi Sayın NAİL AYAN,diğeri ise Sayın İSMAİL KÖKÇÜ ve her iki isimde HAYLİ GÜÇLÜ BİR PORTRE veriyor..
Bu arada BİR TIP DOKTORUNDAN DA söz edildiğini duyuyoruz.
Ancak,Sayın İSMAİL KÖKÇÜ ile Sayın NAİL AYAN isimleri,YENİCE TABANINDA DA hayli öne çıkmış görünüyorlar ve bu nokta da AK Parti YENİCE İLÇE TEŞKİLATI nasıl bir tutum alacak bakalım.
MUTLAKA BAŞKAN İSİMLER ÜZERİNDE DE DURULUYORDUR..
Örneğin YORTAN BELEDİYE BAŞKANI Sayın YILMAZ TİRYAKİ’NİN,Belediyecilik bilgisinden yola çıkan birçok çevre “BU DEFA YORTAN DEĞİL YENİCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAPILABİLİR..” gibi bilgiler de veriyorlar..
YENİCE Belediye Başkanlığı noktasında CHP İçinde çok isimden söz ediliyor.
İlçe oldum/olası SİYASİ KULİSLERE çok elverişli bir Kenttir..
Bakalım Sayın ZEKİ ÇAYLI’NIN rakibi kim/kimler olacak..?

SAFRANBOLU,BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN,ÇOK BÜYÜK BİR MÜCADELEYE SAHNE OLACAKTIR VE ESAS ÇEKİŞME AK PARTİ-CHP-MHP ARASINDA
Önümüzde ki YEREL SEÇİMLERDE,Safranbolu çok büyük bir çekişmeye sahne olacak gibi görünüyor ve burada ESAS SIKINTIYI,en azından bize göre,AK Parti yaşayacaktır elbet.
AK PARTİ KENDİ BELEDİYE BAŞKANI’NI GÖREVDEN ALDI..!!
Sayın NECDET AKSOY Belediye Başkanlığı görevinden alındı,peki hakkında açılmış herhangi bir KOVUŞTURMA,herhangi bir HUKUKİ SÜREÇ var mı,Sayın NECDET AKSOY’UN.
Ak Parti bu tasarrufunu SEÇMENE NASIL İZAH EDECEK acaba..?
Safranbolu’da Belediye Başkanlığı için AK PARTİ-CHP ve MHP arasında kıyasıya bir çekişme yaşanacak gibi görünüyor,ancak,MHP 24 Haziran Milletvekili Seçiminde aldığı oylar ile bir parça GERİYE DÜŞMÜŞ gibi görünüyor..
CHP SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLABİLİR..?
AK Parti içinde Sayın BAHATTİN EROĞLU’NUN DA içinde olduğu,İlçe Başkanı Sayın ALİ KAYA’NIN DA,Partiden ihraç edilmesine karşın,AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak Sayın AHMET SÖZEN’İN ismi kulislerde dolanıyor..
SAFRANBOLU KIYASİYA BİR YEREL SEÇİM YAŞAYACAK..

CHP İÇİNDE YAŞANDIĞI İLERİ SÜRÜLEN VE KISA SÜRE İÇİNDE TATLIYA BAĞLANMASI İÇİN ÇALIŞILAN OLAY,ADETA,ESKİPAZARLILARI KİLİTLEDİ
CHP İçinde yaşandığı ileri sürülen bir olayın,tatlıya bağlanması için,ciddi bir çalışma yapıldığına işaret ediliyor,ancak,yaşanan olay tatlıya bağlansa,mümkün olduğunda hafif geçiştirilmeye çalışılsa bile BU YÖRE DE YAŞAYAN ESKİPAZARLILARI İYİDEN İYİYE KİLİTLEMİŞ görülüyor..
ESKİPAZAR KÖKENLİLER İYİDEN/İYİYE KİLİTLENMİŞLER ADETA..
O nedenle SİYASİ PARTİLER,Eskipazar Kökenli isimlere ağırlık vermeye baksınlar,hatta olayın yaşandığı CHP BİLE BU YÖNDE ADIM ATARSA ,iddialı söylüyoruz,Parti kazançlı çıkar.
Bu nokta da İYİ Parti Karabük İl Başkanı Sayın EROL SERİN ismi üzerinde SİYASİ ÇEVRELER ciddiyetle durmalı,Sayın EROL SERİN Siyaseti iyi bilen,deneyimli bir isim.
ESKİPAZAR KÖKENLİLER İYİDEN İYİYE KİLİTLENDİLER..
Bu olayı HEMEN HER YERDE Aday çıkartan OVACIK’TA tetikledi adeta..
ESKİPAZAR KÖKENLİ SEÇMENLERE Siyaset Dünyası dikkat etsin..!!

24 kişi görüş bildirdi

  1. Proje

    Kardemir girişindeki köprülü kavşak unutulmasın sürekli gündemde tutulması lazım değil mi sanki unutturdular gibi geliyo bana.5000 evler muhtarları acaba nasıl oy isteyecek bitane yürekli muhtar çıkıp vekillerimize bu bölgenin HASTANEYE ihtiyacı var diyemedi.

  2. Şenol Çetin

    Ben bir seçmen olarak 24 Haziran Genel Seçiminde partisinden aday gösterilmemesine rağmen bu süreçte ciddi anlamda azimle yorulmadan çalışan, bürokrasi ve sosyal ilişkilerinde gayet başarılı, Karabük halkınca tanınırlığı olan, Hak Yolun müdavimi İSMAİL KÖKCÜ Hocamı Merkez ve yahud Yenice’de belediye başkanı olarak kesinlikle görmek isterim. Üzerine düşen tüm görevleri hakkıyla yerine getirmiştir. Bu vazifeye de kesinlikle layıktır. AK PARTİ için büyük bir kazançtır. İNŞAALLAH ÖNEMLİ DEĞERLERİ GÖZ ARDI ETMEZLER….

  3. karabüklü

    AHMET BEY YAZ TATİLİNDEN MİDİR NEDİR KÖŞENİZE GELEN YORUM SAYISI ÇOK AZALMIŞ, YENİCE İÇİN İSMAİL KÖKÇÜ BEY İYİ BİR ADAY OLUR, NAİL AYAN’IN ADAY GÖSTERİLECEĞİNİ ZANNETMİYORUM, KARABÜK’ÜN ÇALIŞKAN İŞ KUR İL MÜDÜRÜ COŞKUN GÜVEN İSMİ DE TELAFFUZ EDİLİYORDU BİR ZAMANLAR ONU DA LİSTEYE EKLEYİN , BİLDİĞİM KADARI İLE KARABÜK TE Kİ GÖREV SÜRESİ DE DOLUYORMUŞ , GENÇ,ÇALIŞKAN, AZİMLİ , HEDEFİ VE VİZYONU OLAN BİRİSİ BU ARADA MEMLEKETİMİZDE 18.000 KİŞİ KHK İLE İHRAÇ EDİLDİ
    KARABÜK TEN DE VALİ YARDIMCISI OLDUĞU SÖYLENİYOR AMA KARABÜK GAZETELERİNDE HİÇ BAHSİ GEÇMEDİ, SİZCE HABER DEĞERİ Mİ YOK YOKSA YAYIN YASAĞI FALAN MI VAR.SAYGILARIMLA……….

  4. Ali Memati

    Yenicenin bence seçimi alabilecek tek kişi görüyorum.O da Nail AYAN dır.Çünkü yenicenin merkez dahil bir çok yerinde imamlık yaptı.Halkla iç içe.Toplumun her kesimini kucaklayabiliyor.Parti ki partisiz Ankarada herkesin sorunuyla ilgileniyor.İl Müdürlüğü yapmış.Bekediye üzerine kitap yazacak kadar deneyimli.Bildiğim kadarıyla bu özelliklerinden dolayı CHP den de 2014 seçimlerinde adaylık teklifi aldı.ve kabul etmedi.En önemlisi Zeki ÇAYLI nın baskılarına rağmen dimdik ayakta durdu.Kısacası elde böyle birileri varken Ak Parti ve diğerleri macera alamazlar.Adam Yenicede tanınıyor,seviliyor ve takdir ediliyor.Bürokrasşyi ve Devleti ve Belediyeciliği de biliyor.E daha ne isteniyor.

  5. radar

    Kendim Karabüklüyüm
    Bu aralar Karabük de eskiden olduğu gibi bölgeciliği hortlatmaya çalışanlar var. Kendi düşüncem şiddetle karşıyım . Şunu da adım gibi biliyorum bu kenti kent yapacak güzelleştirecek tek kişi sayın Burhanettin Uysal dır başka bir adayın A.K.P teşkilatının düşünmesi hata olur .

  6. Yeniceli

    Şenol Çetin zannediyorum Yeniceli değilsin.İsmail Kökçüyü bir yeniceli olarak ismini ilk defa bu sefer duydum.Adam 10 yıldan buyana karabükte Genel sekreter yardımcılığı yapıyormuş ama ne hikmetse yenicenin haberi yok.O koltukta iken ne zaman yeniceye gelmiş,yenicenin hangi sorununa el atmış bir bilen varsa söylesin.Halk tanımıyor yeniceye faydası yok.şimdi gelmiş Belediye Başkanı olacam diyor ha.Demekki bu kadar ucuz bu iş.yenicenin kaç mahallesi var acaba biliyormu.Ne zaman yeniceye gelip esnafla bir bardak çay içmiş.Ben Nail Ayan ıda uygun görmüyorum ama Nail AYAN isminin İsmail KÖKÇÜYLE aynı amaçla anılması Nail AYAN A saygısızlık olarak görürüm.En azından Nail Ayan ı Yenicede het zaman görüyoruz.Düğünde ölümde festivallerde.Ta Ankarada olmasına rağmen.Ya ismail KÖKÇÜ karabükte kalkıp yeniceye tenezzül bile etmemiş biri.Biraz halka saygı ve had bilmek lazım.

  7. Bir Garip

    Anlamadığım bir şey var.Yenice için yok ismail KÖKÇÜ,yok Coşkun güven,yok ertan Mısırlı,felan felan.bunları geçin kardeşim.Bunların geçmişi Anavatan partisi,CHP dir Sülalerinin Bir çoğu Ak Partiye bile oy vermez.Biz kırk kişiyiz.Bilşrşz Birbirimizi.Aynı zamanda bunlar ufku ve vizyonu olmayan kişiler.

  8. YENİCE Merkez

    yenicenin birlik beraberliğe ihtiyacı var.kucaklaşmaya ihtiyacı var.Ben bir CHP li ve aynı zaman eski Yönetim Kurulu Üyesi olarak bu birleştirici isim olarak başta Nail AYAN hocayı ve Mustafa AKAY isimlerini rahatlıkla verebilirim.Ankarada babamın rahatsızlığında ve vefatında aman banane demeden ve bana BİR CHP li gözüyle bakmadan nasıl ilgilendiğini ve kol kanat gerdiğini yakınen bilenlerdenim.Ve bir çok kişiyede yardımcı olduğunu Yenicede konu açıldığı zaman dua edenlerden biliyorum.Şahsen Nail AYAN aday yapılırsa bir CHP li olarak ona desteğimi vereceğim gibi bir çok başka partilide ona seve seve oy verir.böyle insanların değerini gurbet ellerde anlıyoruz.Bu ve bunun gibileri takdir etmemiz gerekiyor.

  9. Gökhan Arı

    Karabük Belediye Başkanlığı için çok isim çıkacağı belli. Sayın Gölbek daha önceki yazılarınız üzerine Muzaffer Atılkan’İn facebook paylaşımları da ki örnek projeleri okudum. Gerçekten müthiş, herkesinde okumasını öneririm.

  10. karabuk

    KARABÜKTE BÜTÜN SORUNLAR BİTTİ .BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN YENİCELİ ADAYLARIN İSİMLERİNİN YENİCELİ YORUMCULAR TARAFINDAN YOK O MU OLSUN YOK BUMU OLSUN YOK YENİCEYE GELMEDİ SELAM VERMEDİ GİBİ NE KADAR BİR SIĞ DÜŞÜNCE İLE BAKTIKLARINI ORTAYA KOYUYOR.KARDEŞİM BU GİBİ YORUMLAR KARABÜKTE BÖLGECİLİĞİ KÖRÜKLER.KARABÜKÜN ONLARCA SORUNU VARKEN BUNLARIN BURADA YAZILMASI BİLE ABESLE İŞTİGAL.

  11. Vefalı

    Nail AYAN yenicemizin Ankarada ki eli ve gözüdür.Bir elimizden tutan ve Ankaraya vardığımızda bir sığındığımız o var.Onuda abuk sabuk yorumlarla küstürmeyelim.Aday olur mu olmaz mı bilmem.Bana kalırsa Yeniceye gelip kendisini yıpratmasın.Ankarada kalması bizim için daha iyi olur.ama aday olursa yenicenin onu kucaklayacağından şüphem yok.NAİL hoca yenice için bir değerdir

  12. Adem

    Yenicemizin yakinen sorunları bilen ve Yenicemiz için büyük bir kazanç olacak tek isim var oda Nail Ayan hocamizdir.

  13. Yenice sevdalısı

    Yenice her partiden oy alabilecek tek bir isim vardır oda Nail Ayan dır

  14. karabük78

    Bu zamana kadar adı duyulmamış Yenice için bir şeyler yapmamış kişilerin adının bile geçmesi çok yanlış. Yenice için tek gerçek her koşulda memleketlisini düşünen her kesime kucak açan Nail AYAN’DIR.

  15. İsmail Kökçü' nün suçu

    İsmai Kökçü yok yeniceye uğramamış yok faydası olmamışmış. Ben teşhisi koydum.İsmail Kökçü’yü tanimayanlar veya artniyetliler yapıyor bu yorumları .
    İsmail Bey’in bir suçu varsa o da şunu yaptım bunu yaptım diye şov yapmamak ve her fotoğraf karesine girmeye calismamaktir.Ki Yeniceye lazım olan da boyle insanlardır.şovmen değil hizmet ehli yani…

  16. Mustafa Sarı

    Ak Partinin Yenice Belediye Başkan adayı Yortan da üç dönem kuralına takılan ve bölgede başarılı belediye başkanlar arasında yer alan YILMAZ TİRYAKİ’dir. Adam 3 senedir Yenice de gezmedik köy seçimlerde çalmadık kapı bırakmadı.

  17. Mert Çataklı

    YILMAZ TİEYAKİ.

  18. Yeşil yenice

    Yenice için en uygun adaylar İsmail Kökcü ve Nail Ayan beyler bürokrasinin her kademesinde görev almış devletin parasının en fazla döndüğü özel idare gibi bir kurumda uzun yıllar hiçbir şaibeye karışmadan başarı merdivenlerini tırmanmışlardır, İsmail bey in memur sen ve eğitim birsen gibi sendikal faaliyetleri ve sosyal yardım kuruluşları içindeki aktif görevlerinden dolayı geniş bir tanınmışlık ve oy tabanı var yenicede ki kaotik ortamda Ak Parti nin adayı çok önemlidir bu isim den biri olursa Ak Parti bu seçimdende zaferle çıkar

  19. Vefa

    Yenice için birleştirici ve vatandaşla en iyi iletişimi kurabilecek,bilgi birikimi ve tecrübesiyle yeniceye çok güzel hizmetler verebilecek kişi Nail AYAN dır.

  20. Yeşilin memleketi YENİCE

    7’den 70 ‘e parti gözetmeden sahiplenen Ankara’da yenicelilerin eli kolu olan tek kişi Nail AYAN’dır. Seni yeniceye Başkan yapacağız Allah’ın izniyle.

  21. SSÇ

    nail ayan kim la zeki başkan adamdır

  22. Tahsin Karaaslan

    Yenice belediye başkanlığı seçimi kesinlikle EKİP i iyi olan kazanır…Ve o ekip en ince ayrıntısı ina kadar araştırılıp tamamlanması an meselesi…Hayırlı olacak insallah

  23. Cebeciler

    yenicede adamcılık dönemi bitmeli zeki çaylı kendi menfaatleri için birçok genci adamlarını yerleştirmek için işsiz bıraktı bir kaç tane de kendini kanaat önderi zanneden toplamalar var bir ordalar bir başka yerdeler yani menfaat nerdeyse ordalar istedikleri olmasın başka yerdelerseçimler yaklaşınca bir tane adayın yanında gözükecekler ama genel seçimde olduğu gibi başka adaya çalışacaklar kendilerini çok zeki zanneden toplamalar, Ak Parti bürokrasiden bir adayı çıkaracak ve yenice yi hakkettiği konuma getirecektir bu profile uygun üç aday var İsmail Kökcü, Nail Ayan, Coşkun Güven ayrıca bu değerlerimizi tanınmıyor veya yenice için ne yapmış diyelerede emin olun sizlerin boş işlerinden çok daha fazla hayırlı işleri olmuştur

  24. Geleneksel Tavır

    Yenice için en doğru tercihin İsmail Kökcü olacaktır. Kendisi hem kamuda idari tecrübeye sahip (10 yıla yakın il özel idaresinde genel sekreter yardımcısı) hem de sosyal anlamda sendika ve sivil toplum çalışmalarına aktif katılan birisi. Millet vekilliğinde aday gösterilmese bile aktif olarak seçim gününe kadar sahada çalıştı. Aslında İsmail Beye Karabük Belediye başkanlığı daha çok yakışır ama maalesef…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.