Her Telden (12 Haziran 2020)

Her Telden (12 Haziran 2020)

Yayın: 11.06.2020 22:10 |Güncelleme: 12.06.2020 09:37
Paylaş:
A+ A-

SİYASİ AĞIRLIĞI VE SİYASETEN GÜÇ SAHİBİ OLMAYAN KARABÜK VE TCDD TEKNOLOJİLERİ ENSTİTÜSÜ’NÜN GEBZE DE KURULMASI OLAYI..
Karabük’ün çok güçlü bir SİYASİ AĞIRLIĞI yok, Siyaseten çok güçlü bir sahiplilik de olmayınca,ne yazık ki Karabük gerektiği anlamda büyümüyor gelişmiyor,hak ettiğini alamıyor.
BU MANADA ÇOK ÖNEMLİ BİR ÖRNEK VERELİM OKURLARIMIZA.
Bilim/Sanayi/Teknoloji Bakanlığı,geleceğin çok önemli Sektörü olacağına işaret ederek “GEBZE’DE DEMİRYOLU TEKNOLOJİLERİ GELİŞTİRME ENSTİTÜSÜ KURDU..” değil mi..?
Gelin şimdi KARABÜK’ÜN DURUMUNA BAKALIM..
Ülkenin tek RAYLI SİSTEMLER MÜHENDİSLİĞİ Fakültesi KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE ve buradan mezun olan öğrenciler DEMİRYOLU SEKTÖRÜNDE önemli görevler üstleniyorlar..
KARDEMİR,çok haklı bir sloganla “DEMİR AĞLARDA BİZ VARIZ..” diyor..
“DEMİR AĞLARDA BİZ VARIZ..” diye haykırıyor..
Yetmedi ÇAĞ-ÇELİK Firması YURT İÇİ ve YURT DIŞI Firmalara “DEMİRYOLU ELEMANLARI ÜRETİYOR..” yine EMAS Firması “GENELLİKLE YURT DIŞINA İHRAÇ ETTİĞİ DEMİRYOLU MALZEME ÜRETİMİNİ..” yıllardan bu yana yapıyor..
Eeee.! ENSTİTÜ NEDEN GEBZE’YE KURULUYOR ACABA..?

PEKİ “DEMİR AĞLARDA BİZ VARIZ..” DİYE HAYKIRAN KARDEMİR YÖNETİMİ,PROFESYONEL KADROSU,TEKNİK KADROSU İŞÇİLERİ NE YAPIYOR..?
Bir süredir,en azından bize göre anlamsız bir itiş/kakışın içerisine yuvarlanmış/yuvarlandırılmış görünen KARDEMİR bu Ülke açısından ne kadar önemli bir Kuruluş Yarabbi..
FABRİKALAR YAPAN FABRİKA olayını bir kenara bırakalım..
KARDEMİR bakın ne diyor..
“DEMİR AĞLARDA BİZ VARIZ..” KARDEMİR bunu söylüyor,söylemesini söylüyor da,ÜLKE YÖNETİMİNE bu manada gerekli ağırlığı verebilmiş mi gerekli mesajı verebilmiş,gerekli algıyı yaratabilmiş mi..?
KARDEMİR YÜK VAGONU ÜRETİMİNİN TÜM ELEMANLARINI..
KARDEMİR,TCDD’NİN TÜM BAĞLANTI ELEMAN VE ÜRÜNLERİNİ..
KARDEMİR,TCDD’NİN KULLANDIĞI SÜSPANSİYON ELEMANLARINI..
KARDEMİR,2007-2020 ARASINDA 1.5 MİLYON TON RAY ÜRETİMİNİ..
KARDEMİR,TREN TEKERLEĞİ ÜRETİMİNİ..
KARDEMİR,TCDD HATLARI TRAVERS ÇELİĞİ ÜRETİMİNİ..
KARDEMİR bunları yapıyor mu,evet yapıyor,peki DEMİRYOLU TEKNOLOJİLERİ ENSTİTÜSÜ nerede kuruluyor, KARDEMİR bunları yapıyor,bu ürünleri üretiyor,eee sonuç ne oluyor..?
Demek KARABÜK OLARAK BİR YERDE ARIZAMIZ VAR..!!

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,KARDEMİR,ÇAĞ-ÇELİK,EMAS “DEMİR YOLLARININ KULLANDIĞI ELEMANLARI ÜRETMESE” ALAYI İTHAL EDİLİR..!!
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Prof. Dr. Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN Rektörlüğü döneminde RAYLI SİSTEMLER MÜHENDİSLİĞİ Fakültesi kurdu ve bu Fakülte mezunlar vermeye başladı.
BU GENÇLER DEMİRYOLLARI İÇİN BÜYÜK KAZANÇ ELBET..
Bunun/bunları PARASAL DEĞERİ ÖLÇÜLEBİLİR Mİ..?
Gelelim Makine/ekipman/kullanılan araç/gereç elemanları tarafına KARDEMİR BİR DEMİRYOLU’NUN İhtiyaç duyabileceği ürünlerin tamamına yakınını üretiyor mu,evet üretiyor..
ÇAĞ-ÇELİK FİRMASI,EMAS FİRMASI gerek Yurt içerisinde,gerekse Yurt dışında kullanılan DEMİRYOLU malzemelerini uzun yıllardır üretip,ilgili Firmalar kanalı ile piyasalara sunuyorlar mı,evet sunuyorlar.
Yani,bir anlam da değil TAM ANLAMI ile KARABÜK DEMİRYOLU SEKTÖRÜNÜN BAŞKENTİ/MERKEZİ GİBİ Mİ evet aynen öyle,VAGONLARDA KULLANILAN TÜM MALZEMELER,DEMİRYOLU BAĞLANTI ELEMANLARI,SÜSPANSİYON YAYLARI,RAY ÜRETİMİ,TREN TEKERİ ÜRETİMİ,HATLARDA KULLANILAN TRAVERS ÇELİĞİ,Karabük’te üretiliyor mu,,
EVET ÜRETİLİYOR,iyi de,GEBZE İŞİ, NEREDEN ÇIKIYOR bilen var mı..?

ÇOK ÖNEMSEDİĞİMİZ BİR TEKNİK ELEMAN “SAFRANBOLU ÇÖPLÜĞÜ METAN GAZI BİRİKTİRİYOR OLABİLİR..” DİYEREK TEHLİKEYE İŞARET ETTİ..
Çok önemsediğimiz bir teknik eleman kardeşimizle sohbet ediyorduk,söz nereden açıldı tam hatırlayamıyoruz,ancak “ABİ SAFRANBOLU TAM BİR FELAKET İLE KUCAK/KUCAĞA YAŞIYOR..” anlamında sözler etti.
Sonra da ÇÖPLÜK OLAYINA GETİRDİ SÖZÜ..
Biliyorsunuz Karabük KATI ATIK BERTARAF TESİSİ’Nİ 15 YILDIR YAPIP/BECEREME Dİ YA,Safranbolu’da VAHŞİ ÇÖP TOPLAMA işi devam ediyormuş ve çöpler toplanıyor,üzerine daha sonra toprak örtülüyormuş.
ÇÖPLERİN YAYACAĞI METAN GAZI TOPRAK ALTINA SIKIŞABİLİR,dedi.
Bu sıkışmanın zaman içerisinde patlama yapabileceğinden söz etti ve böyle bir tehlikeye dikkat çekti,biz de kendisine “İYİ DE NE YAPILABİLİR..” diye sorduk,Kayyum Belediye Başkanı döneminde bir proje üzerinde çalışılmış galiba,daha sonra Seçimler yapılmış ve proje kalmış.
15 YILDIR YAPILAMAYAN KATI ATIK TESİSİ NE ÖNEMLİYMİŞ GÖRÜN İŞTE..!!

EVET,NE YAZIK Kİ,15 YILDIR KATI ATIK BERTARAF TESİSİ KURULAMADI,İŞİN GÜZEL YANI,KİMSENİN DE PEK UMURUNDA GİBİ GÖRÜNMEYİŞİ,,
Safranbolu’da VAHŞİ ÇÖP TOPLAMA olayı devam ediyor,Karabük’te VAHŞİ ÇÖP TOPLAMA olayı aynen devam ediyor ve 2006 yılından bu yana KARABÜK BU İŞİ HALLEDEMEDİ iyi mi..?
AŞAĞI KIZILCAÖREN Köyü ASİT MAHALLESİ sakinleri ANKARA/İSTANBUL yolunu kapattılar “BIKTIK ARTIK,TEPEMİZE HER GÜN ÇÖP DÖKÜLÜYOR “ diyerek feryat ettiler..
SONRA NE OLDU,ARADAN KAÇ YIL GEÇTİ..?
Şimdi de Safranbolu ÇÖPLÜĞÜNDE PATLAMA OLABİLİR diyenler var..!!
Biz tam 15 yıldır yazıyoruz,yazmasına yazıyoruz da,İLGİLİLER NE YAPIYOR..?
TAM SİPER KULAKLARININ ÜZERİNE YATIYORLAR GALİBA,öyle mi..?

KARABÜKLÜLER İYİ İZLEYİN,KARABÜK KIRSAL KESİMİNDE,KARABÜK TARIMINDA,KARABÜK HAYVANCILIĞINDA CİDDİ KIPIRDANMALAR VAR..
KARABÜKLÜLER İYİ İZLEYİN.
KARABÜK TARIMINDA CİDDİ KIPIRDANMALAR VAR..
KARABÜK HAYVANCILIĞINDA CİDDİ KIPIRDANMALAR VAR..
İstanbul’dan birkaç EFLANİ’Lİ Hemşerimiz aradı ve örneğin bir hemşerim KOYUNCULUK YAPACAĞIM dedi ve bununla ilgili çok geniş araştırma yaptığına ilişkin bilgiler verdi..
Bir diğer hemşerim SALEP EKİMİNE GİRECEĞİNDEN söz etti..
OVACIK İlçesinde HATİPOĞLU GÖLETİ müthiş bir devinim yarattı ve YÜZLERCE DÖNÜM ürün eken bir MÜTEŞEBBİS İNSAN ve bu insana her türlü desteği veren KARABÜK TARIM İL MÜDÜRÜ Sayın ÇETİN AYVALIK,İl Müdürlüğü’nün müthiş çalışkan personeli..
Olayın tam bu noktasında KARABÜK TARIM İL MÜDÜRÜ Sayın ÇETİN AYVALIK çok çalışkan,üretken bir Bürokrat ve en büyük şansı,kendisine her alanda destek veren Vali Sayın FUAT GÜREL ve Sayın ÇETİN AYVALIK Müdürün,Yardımcıları,Daire Başkanları,her kademe personeli.
KARABÜK TARIMI ve HAYVANCILIĞI KIPIRDANIYOR,YÜKSELİYOR..
Hani koronavirüs nedeni ile GELECEĞİN EN ÖNEMLİ SEKTÖRÜ olarak tarım/hayvancılık gösteriliyor ya,KARABÜK TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ buna yönelik ciddi çalışmalar yapıyor..
Özellikle OVACIK ve EFLANİ CİDDİ BİR GELİŞİM,KIPIRDANMA İÇERİSİNDE..

ZORLA GÖREVE GETİRİLİP YAPAYALNIZ BIRAKILAN SEVGİLİ ZİYA ÜNSAL’IN ZAMANSIZ,SEVGİLİ MAHİR ACAR’IN FECİ SONLARI YETMEDİ GİBİ..
KARABÜKSPOR ile ilgili herhangi bir gelişme veya olumlu bir gelişme var mı,biz görmüyoruz,aranızda GÖREN/BİLEN VAR MI,öyle görünüyor ki Sevgili ZİYA ÜNSAL Kardeşimiz,adeta,zorla göreve getirildikten sonra,yapayalnız bırakılarak zamansız vefatına yol açan gelişmeler KARABÜKSPOR’A yetmemiş.
Öyle görünüyor ki Sevgili MAHİR ACAR kardeşimin feci sonu KARABÜKSPOR’A yetmemiş ve adeta, BUNLARIN DEVAM ETMESİ GEREKİR gibi bir anlayışlar KARABÜKSPOR’A KARŞI SOĞUK BAKIŞ,İLGİSİZ DURUŞ SÜRÜYOR/SÜRDÜRÜLÜYOR..!!
Bu söylediklerime HAYIR KARDEŞİM diyen var mı..?
KARABÜKSPOR’U BU HALE GETİRENLER değil,bu hale gelmesinde çok/çok az veya hiç dahli,katkısı olmayan,hiç suçu/günahı olmayan bazı insanlar PARASAL BEDEL ÖDEDİLER,daha ödenecekler sırada bekliyor elbet.
PEKİ ESAS GÜNAHKARLAR NE YAPIYORLAR..?
Yeni fırıldaklar çevirmenin peşindedirler mutlaka..
HUKUK SESSİZ..
KARABÜKSPOR göründüğü kadarı ile kimsenin umurunda değil,ne yazık ki kimsenin umurunda değil,O CANIM KARABÜKSPOR’U BU HALE GETİRENLER ise herhalde vesile oldukları facialardan dolayı mutludurlar,yeni faciaları bekliyor bile olabilirler..!!
KARABÜKSPOR NE OLUYOR BİLENİNİZ VAR MI..?

SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI Sayın ELİF KÖSE VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ,SİYASİ PARTİLERİ GEZEREK “TEŞEKKÜR ETTİLER..” NE GÜZEL..
Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Sayın ELİF KÖSE çok ilginç bir Siyasi Portre çiziyor ve öncelikle insani değerlere aşırı önem veriyor,bu bağlamda koronavirüs salgın sürecinde,elinden gelen desteği esirgemeyen SAFRANBOLU SİYASETİNE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE başladı.
BU GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR GELİŞME,MÜTHİŞ BİR OLAY.
Sayın ELİF KÖSE,Safranbolu Siyasetinin tüm Siyasi Partilerini ziyaret ediyor,Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte ziyaret ediyor ve salgın sürecinde yaptıkları çalışmalar,verdikleri katkı için teşekkür ediyor.
SİZCE BU CİDDİ VE GÜZEL BİR OLAY DEĞİL Mİ..?
Siyaseti ötekileştirmeden,kırıcı olmaktan,en azından,kendi İlçesinde teşekkür ziyaretleri yaparak çıkartmaya çalışıyor Sayın ELİF KÖSE ve arkadaşları.
EN SIKINTILI GÜNLERDE SAHALARDA ÇALIŞTI Sayın KÖSE..
Safranbolu sakinleri ile birlikte olmaya,Safranbolu sakinlerine hizmet götürmeye,onlara destek olmaya gayret etti ve kendisi hakkında hep ve her zaman HALKA BİRE/BİR DOKUNMAYI ÇOK İYİ BİLİYOR diyoruz ya,bu ziyaretlerde bir örneği olarak görülmeli.
EN SIKINTILI GÜNLERDE HALKLA,VATANDAŞLA BİRLİKTEYDİ.
Şimdi de SİYASİ PARTİLERİ gezerek teşekkür ziyaretlerinde bulunuyor..

SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI Sayın ELİF KÖSE’Yİ,ÖNÜMÜZDE Kİ AYLARDA “CİDDİ BİR İÇME/KULLANMA SUYU SIKINTISI..”BEKLİYOR MU..?
Safranbolu Belediye Başkanı Sayın ELİF KÖSE,halka dokunan,halk ile birlikte olmayı seven bir Siyasetçi olarak görülüp,öyle gösteriliyor,ancak önümüzde ki yaz aylarında SAFRANBOLU SU SIKINTISINA GİREBİLİR gibi değerlendirmeler de yapılıyor elbet.
KARASU KAYNAĞI ile HIZAR KAYNAĞI SAFRANBOLU’YU BESLİYOR.
Biliyorsunuz HIZAR KAYNAĞINDAN gelen sular,özellikle yağışlı zamanlarda,bulanık akıyordu ve bunun önüne bir biçimde geçildi,ancak önümüzde ki YAZ AYLARINDA SAFRANBOLU SU SIKINTISI ÇEKEBİLİR gibi endişe duyanlar var.
SU ŞEBEKESİNDE KAYIP/KAÇAK ORANI NEDİR..?
Buna ilaveten,HARMANLAR MEVKİİ’NDE Kİ ARITMA hangi halde ve yaz aylarında SAFRANBOLU SAKİNLERİNE yeterince su temini yapılabilecek mi,böyle endişe içerisinde olanlar var elbet..
Olayın tam bu aşamasında ŞEBEKE ÇOK ÖNEM KAZANIYOR..
Şebekeye,atıyoruz 1000 litre su veriyorsunuz,buna karşılık tüketiciye 500-600 litre su ya ulaşıyor,ya ulaşmıyor,kalanı ŞEBEKENİN TOPRAĞA VERDİĞİ bölüm oluyor..
Bakın KARABÜK BELEDİYESİ bu işe ÇOK BÜYÜK YATIRIM YAPTI..
VE BÜYÜK ÖLÇÜ DE HALLETTİ,SAFRANBOLU ÖYLE DEĞİL GALİBA.

12 kişi görüş bildirdi

  1. önemli degil

    sayin golbek gecen sene ilk 1000 universitenin icinde adi gecen karabuk universitemizin bu sene esamesi okunmuyor. ne yazikki yeni yayinlanan uluslararasi listede toplasaniz 10 tane cok iyi universitemiz var ama biz yokuz. buradan bir sey cikarmak gerekir degilmi? anlik degil surekli basari gerekli. suni basarilar bize bir sey kazandirmaz..

  2. KARABUK

    SAYIN AHMET ABİM BUGÜNKÜ YAZISININ BİR BÖLÜMÜNÜ YİNE SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI ELİS KÖSE’YE AYIRMIŞ,BİRAZCIK İCRAATLARINI YAZMIŞ, BELEDİYE BAŞKANININ SAFRANBOLU DA TÜM SİYASİ PARTİLERİ GEZEREK OLUMLU ÖRNEK DAVRANIŞLARDA BULUNDUĞUNU YAZMIŞ. ANCAK KARABÜKTE YAŞADIĞI HALDE KARABÜK BELEDİYE BAŞKANININ OLMAYAN VE YAPIL(A)MAYAN PROJELERİNDEN HİÇ BAHSETMEMİŞ,KARABÜK BELEDİYE BAŞKANININ ORTALARDA GÖZÜKMEDİĞİ, İKİ AYDAN BU YANA BELEDİYENİN KARABÜKLÜLERE HİÇ BİR HİZMETİNİN VE PROJESİNİN OLMADIĞI APAÇIK GÖRÜLECEKTİR.ANCAK KARABÜK BASINI BELEDİYE BAŞKANININ İCRAATLARINI SORGULAYARAK GÜNDEME GETİRMESİ GEREKİR.AMA HER NE HİKMETSE BAŞKANIN BASIN AÇIKLAMALARINDA CANLI YAYINLARDA BASIN MENSUPLARI ÖNEMLİ KONULARDA SORULARINI SORAMAMAKTADIRLAR.KARABÜK’ÜN GÜNDEMİNİ BELİRLEYECEK OLAN BASIN MENSUPLARI SUYA SABUNA DOKUNMADAN YETKİLİLERİ RAHATSIZ ETMEYEYİMDE BAŞIMA İŞ ALMAYAYIM DİYEREK HAVADAN SUDAN KONULARLA GEÇİŞTİRMEKTEDİRLER.BU DURUMDA KARABÜK’TEKİ BASININ İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMU ORTAYA KOYMAKTADIR.

  3. Bütün işi basına yüklemek yanlış

    KARABÜK rumuzuyla yazan arkadaşım niye bütün işi basına yüklüyosunki Karabükte AKP yokmu,Karabükte CHP yokmu (Belediye Reyisi onlara çöpçü bile dedi sesileri çıkmadı)Karabükte İYİ Parti yokmu (İl Başkanı mecliste Reyisle beraber oy kullandı),Karabükte SP yokmu veya bilmem ne kadar parti yokmu onlar ne yapıyorlar onlardan ses çıkıyormu.Tamam basın sesini çıkanmıyor yahutta çıkaramıyor peki Siyasi partiler ne yapıyorlar orayıda bi kurcalamak gerekmezmi arkadaş

  4. Adem coşmaz

    Sayin karabiklu admin agziniza saglik iyi tespit.bu arada karabuk basinda karabuksporla ilgili usulsuzlukler yolsuzluklar ortada dolasiyormus gazeteci baskana telefon aciyormus belgeleri gosteriyormus baskanda korkudan hesap numarasi istiyormuş ve gazetecileri susturuyormus .yada gecmiste ferudun tankut donemlerinde kulube yiksek fatura kesenler susuyormus susturuluyormus ustune alinan alinsin maalesef karabuk basinin icinde cok ama cok curuk elmalar var.

  5. akp-chp-iyi parti,sp belediye

    akp li belediye meclis üyesi belediyeye methiyeler yağdırdı öyle olmadımı akp belediyeyi çok beyendiyinden sesi mesi çıkmıyo chp zaten pısırık bi siyaset izliyor iyi partide bitek şahin karataş ses çıkarıyo sp yahuttu ötekilerin belediye deyi bi derdi yok arkadaşlar sizde durmuş iyi başka yönlere çekiyosunuz

  6. Teneke Türbün

    Karabüksporu basın istediği kadar yazsın, bu durumdan rahatsız olacak bir tane cesur savcı lazım sadece. Bu olmadıkça istediğin kadar yaz. Bu yolda canlar gitti daha kim neyi bekliyor bilmiyoz.

  7. Hemşire tayininden fırsat

    Ahmet abi TCDD için Gebzede enstütü ne kurulmuş ya sen boşuna yırtınıyosun Karabük siyaseti hemşire tayinlerinden o işlere zor fırsat bulur abi varsa yoksa hemşire tayinleri ordan fırsat bulup o işlere bakan olmaz zatten fırsatta bulunmaz

  8. Mavi Ateş

    Aymazla fankutla kalsaydı sorusturulurdu, iş komisyoncu kuzenlere varacağı için kimse cesaret edemiyor bilmeyenmi var.

  9. AKP-CHP-İYİ PARTİ SP VE BELEDİYE

    KARABÜK RUMUZUYLA YAZAN ARKADAŞ BELEDİYE İÇİN BASINI SUÇLAMIŞ KENDİNCE BELKİ HAKLI HUSUSLARI VARDIR.BELEDİYE TAM MANASIYLA SUSTU ÇALIŞMIYOR.KARABÜK RUMUZUNLA YAZAN ARKADAŞ BİR PARTİNİN MENSUBUYSA PARTİSİNE SORSUN BAKALIM NEDEN HİÇ ELEŞTİRİ GETİRMİYORLAR.BASIN TAMAM ELEŞTİRİ GETİRMİYOR İYİ AMA AKP-CHP-İYİ PARTİ-SP NİYE BELEDİYEYE KARŞI BÖYLE İLGİSİZ
    AKP VE CHP TEŞKİLATLARI KARABÜKTE YOK HÜKMÜNDE
    İYİ PARTİ İL BAŞKANI BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ORDA BİR TEK ŞAHİN KARATAŞIN SESİ ÇIKIYOR ELEŞTİRİYOR AKP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BELEDİYE ŞAKŞAKÇILIĞI YAPIYOR GELİN GÖRÜN KARABÜK YETERLİ BELEDİYE HİZMETİ ALAMIYOR.
    BASINI SUÇLAYANLARA BENDEN SORUYORUM PARTİLER NE YAPIYOR PARTİLER

  10. KARABUK

    EVET ARKADAŞLAR YORUMUMU EKSİK YAZMIŞIM TABİKİ KARABÜK TEKİ YEREL SİYASİ PARTİ VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINIDA BASINLA BERABER BU POTAYA DAHİL ETMEMİZ GEREKİR.ESAS KARABÜK ÜN DAHA İYİ YÖNETİLMESİ, HİZMETLERİN VE VAAT EDİLEN YAP(I) LAMAYAN PROJELERİN YAPILMASI, TAKİBİ. VE SORGULANMASI BU KURUM VE KURULUŞLARA ŞEFFAFLIK VE DENETLENEBİLİRLİK ADINA VE BİZLERİN ADINA DÜŞER BUNU HATIRLATMADA BULUNAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER EDERİM.

  11. Karabük lü

    Maalesef Karabük ün siyasi ağırlığında sahibide yok kastamonu devrekhaniye tarım hayvancılık ihtisas organize sanayi 100 günlük eylem pilanına alınmış hani kardeşim İsmetpaşa organize sanayi Bölgesi noldu herşey bitmişti hastane

  12. SUSMA SIRA SANA GELECEK

    Geçen haftayı memleketimde geçirdim. Terminalin önünden geçen yol büyük kamyonlar tarafından iyice çökmüş. Bi kaç gün sonra oradan geçen otomobillerin altı asfalta değecek, İnsan utanıyor o yolu kullanıp Ankara ya İstanbul a giden transit geçen araçlar var sadece orayı görüp Karabük ün nasıl yönetildiğini insanlar anlıyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Çuvalcı’dan 23 Nisan mesajı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Çuvalcı, yayımladığı mesajda, Türk milletinin milli iradesinin tecelli ettiği ve tam bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği bu kutlu günde, “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.” saikiyle görevine başlayan TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve geleceğin teminatı tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Prof. Dr. Çuvalcı, şunları kaydetti:

“Aziz milletimizin, istiklali ve istikbali uğruna gözünü kırpmadan canı pahasına cepheden cepheye savaştığı, vatanımızın işgal edildiği Milli Mücadele yıllarında, bağımsızlığımıza giden o kutlu yolun önünü açan TBMM, Cumhuriyetimizin ilan edilişinin sağlam temellerini de oluşturmuştur. Açıldığı günden bu yana adını tarihe altın harflerle kazıyan zaferlere imza atan aziz milletimizin yoluna ışık tutan, halkımızı kutlu bir amaç etrafında birleştiren şanlı Meclisimiz aynı zamanda milli iradenin ve demokrasinin parlayan yıldızı olmuştur. Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 23 Nisan'ı, onlara duyduğumuz sonsuz inancın bir sembolü olarak çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, silah arkadaşlarına, kahraman askerlerimize, tüm şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunar, tüm çocuklarımızın bu güzide bayramını canı gönülden tebrik ederim.”