Her Telden (12.Kasım.2018)

Her Telden (12.Kasım.2018)

Yayın: 11.11.2018 21:12 |Güncelleme: 12.11.2018 07:39
Paylaş:
A+ A-

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN YUNUS DEĞİRMENCİ “KARDEMİR İŞÇİSİ İLE BİRLİKTE O KADAR MUTLU SAATLER GEÇİRDİK Kİ..”
8 KASIM EYLEMLERİNİ ANMA Törenleri için,7 kasım günü Genel Başkan Yardımcıları Sayın BAYRAM ALTUN,Sayın RECEP AKYEL,Sayın FERHAN ÖNER ile birlikte Karabük’e gelen ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ “YAŞANAN BİRLİK,BERABERLİKTEN ÇOK MUTLU OLMUŞ..”
“KARDEMİR İŞÇİLERİ İLE ÖYLE GÜZEL,ÖYLE MUTLU SAATLER GEÇİRDİK Kİ,ANLATMAK ZOR..” diyor Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve bu anlamda İŞÇİ ARASINDA Kİ birliğin,beraberliğin,Sendikaya karşı olan bağlılığın,aidiyet duygusunun mükemmel olduğuna vurgu yapıyor.
8 KASIM öncesinde,Sendika tarafından düzenlenen FUTBOL TURNUVASININ final maçına katıldıklarını anlatıyor “İŞÇİLERİMİZLE BİRLİKTE ÇOK COŞKULU TEZAHÜRATLAR YAPTIK,İŞÇİLERİMİZ ÇOK SEVECEN YAKLAŞIMLAR GÖSTERDİLER..” anlamında görüşler dile getiriyor..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Yöneticileri ile tabanda ki Üye işçi arasında hiçbir ayırım olmadığını,olmayacağını söyleyen Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,o anlamda “ÜYELERİMİZLE ET İLE TIRNAK GİBİYİZ.ÜYEMİZ GÖNLÜNÜ BİZE AÇMIŞ,BİZ GÖNLÜMÜZÜ ÜYELERİMİZE AÇTIK,BİRLİK,BERABERLİK DORUKTA..” diyor.
Bu arada 2010 yılı SENDİKAL MÜCADELESİNİN hiç izi kalmadığına dikkat çeken Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,işçilerimiz birlik,beraberlik,bütünlük içinde,bir zaten onları “CANLARIMIZ OLARAK GÖRÜYORUZ..” ifadelerini de kullanıyor..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Genel Başkan Yardımcıları,8 KASIM EYLEMLERİNİ ANMA Törenlerini için de “BU TÖRENLERİ KURUMSAL HALE GETİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ..” ifadelerini kullanıyorlar..
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,gösterilen ilgiden,birlikte çok/çok etkilenmiş..
“İŞÇİ KARDEŞLERİMİZ MUTLU OLDUKÇA BİZ ÇOK MUTLU OLUYORUZ..”
“ONLARLA BİRLİKTE BAŞARACAĞIMIZ ÇOK İŞLER OLACAK..” diyor..

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI ÜYELERİNE,KARDEMİR GENEL MÜDÜRÜ SAYIN ERCÜMENT ÜNAL’IN YAPTIĞI KONUŞMA DOPİNG OLMUŞ VE SENDİKA..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Genel Başkan Yardımcıları Sayın BAYRAM ALTUN,Sayın RECEP AKYEL ve Sayın FERHAN ÖNER,8 KASIM EYLEMLERİ ANMASI için geldikleri Karabük ve KARDEMİR’DEN çok mutlu ve aynı zamanda çok umutlu ayrılmışlar.
ÇOK MUTLULAR,zira taban onları bağrına basmış.
ÇOK MUTLULAR,zira,ÜYELERİ İLE ET/TIRNAK gibi olduklarını görmüşler,bunu yaşamışlar,Üyelerin kendi arasında ki birlik,bütünlük,dayanışma Sendikacıları müthiş etkilemiş,sevindirmiş.
ÇOK UMUTLULAR,zira KARDEMİR Genel Müdürü Sayın ERCÜMENT ÜNAL çalışmalardan söz ederken “BİLANÇOLARIMIZ ÇOK/ÇOK İYİ,ELBET BUNDAN İŞÇİLERİMİZDE YARARLANACAK..” anlamında ifadeler kullanmış.
Daha sonra ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcıları ile sohbet edilirken,Genel Başkan Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ,Genel Müdür Sayın ERCÜMENT ÜNAL’A “Sayın GENEL MÜDÜR,BİZİ ÇOK SEVİNDİRDİN,NEREDEYSE TOPLU SÖZLEŞMEYİ BUGÜN BİTİRİYORUZ GİBİ BİR HAVA ESTİ KONUŞMALARINIZ BİZE UMUT VERDİ,İŞÇİMİZE MUTLULUK VERDİ..”anlamında ifadeler kullanarak takılmış,espri yapmış,şakalaşmış..
KARABÜK’ÜN KURTULUŞ GÜNÜ olan 8 KASIM EYLEMLERİ,bu defa da, KARDEMİR İŞVERENİ,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası,SENDİKA ÜYELERİ arasında ki büyük dayanışmanın,karşılıklı sevgi ve saygının NET BİÇİMDE GÜN YÜZÜNE ÇIKTIĞI anlara tanık olmuş.
Bu anlamda KARDEMİR İŞÇİSİ,Kuruluş yıllarında ki, ruhu yeniden yakalamış görünüyor..
İŞÇİSİ,İŞVERENİ,SENDİKASI,adeta,büyük bir birlik olmuş KARDEMİR’DE..

10 KASIM,ULU ÖNDER,GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENLERİNDE,ATATÜRK ANITI’NIN ALNINDA Kİ BRONZ KABARTMA VE KÜF
10 Kasım Ulu Önder GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü Anma törenleri sırasında,yanımızda olan ve Muhasebeci olduğunu bildiğimiz bir Kardeş dikkatimizi çekti.
KENT MEYDANI’NDA Kİ ATATÜRK ANITINA İŞARET ETTİ..
Sonra da, “BAK ATATÜRK ANITININ ALNINDA BULUNAN BRONZ KAİDE KÜFLENMİŞ,ÜZERİNDE Kİ KABARTMALAR GÖRÜNMÜYOR.BUNA BİRİLER BAKSA İYİ OLMAZ MI..?” dedi.
Dikkatlice baktık O Kardeşimiz haklı..
Gerçekten O BRONZ KAİDE yemyeşil olmuş,üzerinde ki kabartma resimler ve o resimler ile birlikte yazı falan varsa SEÇİLEMEZ HALE GELMİŞ ,öyle sanıyoruz ki, elden geçirilmesinde büyük yarar olacak.
O elden geçirme operasyonunu Valilik mi yapar/yaptırır,Karabük Belediyesi mi yapar/yaptırır,yoksa Heykeli yaptıran CHP İl Örgütü mü böyle bir operasyonu gerçekleştirir bilemiyoruz.
Ancak,O KAİDENİN GÖRÜNTÜSÜ,gerçekten hoş durmuyor..
Elden geçirilmesinde yarar var.

HAKSIZ, İSABETSİZ VE KEYFİ BİR KARARLA GÖREVİNDEN ALINAN KARABÜK OSB MÜDÜRÜ SAYIN CANER ÖZCAN,TARSUS İHTİSAS OSB MÜDÜRÜ
Geçtiğimiz süreçte HAKSIZ,İSABETSİZ ve KEYFİ bir kararla Karabük ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Müdürlüğü görevinden alınan Sayın CANER ÖZCAN,yeni görevine başladı.
KARABÜK KIYMETİNİ BİLEMEDİ,şimdi TARSUS GIDA İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ Bölge Müdürlüğü görevine getirildi ve burada ki görevine başladı Sayın CANER ÖZCAN.
Karabük Organize Sanayi Bölgesi’ni,adeta,sıfırdan alıp bugünlere getiren Sayın CANER ÖZCAN,incir çekirdeğini doldurmayan,tamamen haksız ve isabetsiz,keyfi bir kararla görevinden alınmıştı.
Bazı BASIN/YAYIN ORGANLARINA verilen paraların emrini verenler,alınan Baklava/Böreklerin emrini verenler,O SÜREÇTE AÇILAN Soruşturma ile faturayı Başta Sayın CANER ÖZCAN ile diğer iki çalışana kesmişlerdi.
ÜÇ İSİM ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİMİ tarafından işten çıkartılmıştı ve halk arasında adeta bir özdeyiş haline gelen “HİÇBİR BAŞARI CEZASIZ KALMAZ..” noktasından hareketle Sayın CANER ÖZCAN’IN işine son verilmişti.
Sayın CANER ÖZCAN şimdi TARSUS GIDA İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGE Müdürlüğü’ne getirildi ve anılan Müdürlük kendi dalında Ülkenin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olarak biliniyor..
KARABÜK KIYMETİNİ BİLEMEDİ,sudan sebeplerle işten çıkarttı.
TARSUS GIDA İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ MÜDÜRLÜĞÜNE GETİRİLDİ..
Göreceksiniz ORADA DA ÇOK/ÇOK BAŞARILI işler yapacaktır..

ÜLKENİN EN ÖNEMLİ SANAYİCİ VE İŞADAMLARINDAN SAYIN ŞEFİK DİZDAR ;”AK PARTİ SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI..” OLDU..
Ülkenin en önemli Sanayici ve İşadamlarından,bu YÖRE YAŞAYANLARININ hiçbir fark gözetmeden “ŞEFİK ABİ DEDİKLERİ..” Sayın ŞEFİK DİZDAR haftalar önce söylediği bir olayı hayata geçirdi..
AK PARTİ SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI OLDU.
Sayın ŞEFİK DİÇDAR,konu ile ilgili olarak gerekli başvuruları önce ki gün tamamladı ve şu an itibarı ile AK Parti SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI .
Aslında ADAY/ADAYI demek bile fazla galiba.
Sayın ŞEFİK DİZDAR,Safranbolu Belediye Başkan Aday/Adaylığı için başvuru yaptığına göre,herhalde, SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI olacağı kesin sayılabilir.
Sayın ŞEFİK DİZDAR ufkunda,çapında ve vizyonunda bir isim AK Partiden SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI oluyorsa,herhalde bir maceraya atılayım,tutarsa/tutar,şayet tutmazsa “BELKİ İLERLEYEN SÜREÇTE BİR KATKISINI GÖRÜRÜM..” diyecek isim değildir.
O nedenle Sayın ŞEFİK DİZDAR için SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI demek daha gerçekçi,daha objektif bir değerlendirme olur,en azından bizim böyle bir görüşümüz/düşüncemiz var..
Sayın ŞEFİK DİZDAR,gerekli başvuruları yaptı..

ÜLKENİN EN ÖNEMLİ SANAYİ Cİ VE İŞADAMI,HAYIRSEVERLİĞİ İLE TANINAN SAYIN ŞEFİK DİZDAR VE SAFRANBOLU MESLEK YÜKSEK OKULU..
Ülkenin en önemli Sanayici ve İş adamlarından Sayın ŞEFİK DİZDAR yaptığı hayır yatırımları ile de tanınıyor,örneğin KÜLTÜR MERKEZİ/SARAYİ yatırımı sürüyor,HAVALANI yatırımı için arsa tahsisini bekliyor,çok önemli bir konu daha var SAFRANBOLU MESLEK YÜKSEKOKULU olayı.
SAFRANBOLU MESLEK YÜKSEKOKULU yaptıracak Sayın ŞEFİK DİZDAR..
Bunun için MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI yer gösterecek.
Aslında yer noktasında KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT,kendi lojman/evinin bulunduğu alanı MESLEK YÜKSEKOKULU için gösterdi.
Sayın ŞEFİK DİZDAR MESLEK YÜKSEKOKULU’NU bu alana yaptıracak.
Herhalde bütün bunlar YEREL SEÇİMLERDEN sonrasına bırakılır,zira bilindiği gibi Sayın ŞEFİK DİZDAR aynı zamanda AK Parti SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI olarak bir yarışa girdi.
Aslında girdiği yarışın sonucu,şimdiden belli,denilebilir..
Sayın ŞEFİK DİZDAR,önce Aday,sonra seçilmiş BAŞKAN demek gerekir..
Şimdilik ADAY/ADAYI statüsünde..

AK PARTİ İLE ÇOK YAKIN BİR KARDEŞİMİZ “PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLABİLECEK İSİMLERİ BİRKAÇ KOLDAN ARAŞTIRIYOR…” DEDİ.
AK Parti ile çok yakın bir Kardeşimizle dün sohbet ettik,söz döndü dolaştı MART 2019 YEREL SEÇİMLERİNE geldi,bu anlamda AK Parti BELEDİYE BAŞKAN ADAYI Tespiti noktasında bilgiler verdi o Kardeşimiz.
“PARTİ ADAY OLABİLECEK ÇAP,KIRAT VE VİZYONDA Kİ İSİMLERİ,BİRKAÇ KOLDAN ARAŞTIRIYOR..” dedi “NASIL YANİ ..?” diye sorduk “ÖRNEĞİN GENEL MERKEZ İLLER HAKKINDA GEREKLİ BİLGİLERİ ALIYOR,ANKETLERİ YAPTIRIYOR..” bilgilerini verdi..
Sonra da “İŞ O KADAR İLE BIRAKILMIYOR,KÜLLİYE DE AYRI BİR KOLDAN,EKİP/EKİP İLLERİ TARIYOR.DİREK KÜLLİYENİN ELEMANLARI DA GEREKLİ RAPORLARI,İLGİLİ BİRİMLERE İLETİYORLAR..” gibi görüşler dile getirdi.
Biz “PEKİ TEŞKİLATLARIN,MİLLETVEKİLLERİNİN FONKSİYONU NEDİR..?” diye sorduk “ELBET GÖRÜŞLERİ ALINIYOR,ANCAK,BELİRLEYİCİ OLAN BİR DURUMLARI YOK.ZATEN ADAY BELİRLEME NOKTASINDA,HEM GENEL MERKEZİN,HEM KÜLLİYENİN ELİNDE ÇOK ÖNEMLİ MATERYALLER BULUNACAK..” dedi.
“İYİ DE,24 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİNDE PEK ÖYLE OLMADI HERHALDE..” dedik,güldü “ÖYLE OLMADI DA AK PARTİNİN OYLARI YÜZDE 42 LERE GERİLEMEDİ Mİ..?” diye sordu.
“DÜŞÜNSENE CUMHURBAŞKANI ADAYI YÜZDE 52,MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİNDE YÜZDE 42 OY ALDI AK PARTİ.BU DEFA İŞİN ÇOK/ÇOK SIKI TUTULDUĞUNU BİLİYORUZ/GÖRÜYORUZ/HABER ALIYORUZ..” gibi bilgiler verdi.
AK Parti KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI kim olur acaba..?

15 TEMMUZ 2016 HAİN DARBE TEŞEBBÜSÜ VE TÜRKSAT A.Ş.NİN O GECENİN PÜSKÜRTÜLMESİNDE Kİ ÖNEMLİ İŞLEVİ SAYIN ADNAN ÇELİK…
15 Temmuz 2016 HAİN DARBE GİRİŞİMİ bu Halkın yiğit bir direnişi ile püskürtüldü,başarıya ulaşamadı ve bu anlamda Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN ile Sayın BİNALİ YILDIRIM’IN halkı sokağa çağırmaları püskürtülmenin en ciddi kilometre taşlarından birisi oldu.
O ÇAĞRILARI TÜRKSAT,KANALLARI AÇIK TUTUNCA YAPTILAR..
O gecenin püskürtülmesinde TÜRKSAT çok önemli bir işlev yerine getirdi,örneğin TRT başta olmak üzere susturuldu TÜRKSAT gereken yerlerin iletişime açık tutulmasını sağlarken,zararlı olabilecek iletişimleri de kesti..
TÜRKSAT O GECE ŞEHİTLER VERDİ..
Bakın TÜRKSAT Bünyesinde aktif görevler almış bir isim Sayın ADNAN ÇELİK ve şu an itibarı ile AK Parti Karabük BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI olması bekleniyor..
O GECE TÜRKSAT ÇALIŞANLARI NELER ÇEKTİ,NE KAHRAMANLIKLAR YAPTI ve bunun bedeli olarak ŞEHİTLER VERDİ,ANILAN Kurum TÜRKSAT şimdi TÜRKSAT Üst düzey yöneticilerinden Sayın ADNAN ÇELİK,AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday/Adayı..
Sizce Karabük Belediye Başkan Adayı kim olur Karabük’te..?

KARABÜKSPOR NOKTASINDA “ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ BİR GELİŞME..” VE HİKMET FERİDUN TANKUT DAHİL 6 YÖNETİCİYE ŞOK CEZALAR VE TEMYİZ
KARABÜKSPOR noktasında çok/çok önemli gelişmeler yaşanmaya başladı ve HİKMET FERİDUN TANKUT,TOLGA GÜL,TUNCAY YILDIZ,SERDAR DERELİ,HAKAN EREN,AHMET KARABACAK’A Yerel Mahkeme ceza yağdırdı..
Görülen Mahkeme ÇEK YASASI ile ilgili..
YEREL MAHKEMENİN verdiği karara karşı,para ve hapis cezası alan 6 KARABÜKSPOR Yöneticisi’nin TEMYİZE GİDECEĞİNİ işaret edilirken,OLAY Karabük’te şok etkisi yaptı..
Karabük’te “HİÇBİR SUÇU,KABAHATİ,TAKSİRATI OLMAYAN İSİMLERİNDE CEZA ALMIŞ OLMASI ÜZÜCÜ.DİLERİZ TEMYİZ AŞAMASINDA GEREKLİ AYIKLAMALAR YAPILIR…” gibi bir anlayış hüküm sürüyor..
KARABÜKSPOR’UN eski Yönetimine ağır cezalar yağdı…

6 kişi görüş bildirdi

  1. Önemli degil

    ahmet bey karabukspor kulubu yoneticilerinden hic bir sucu gunahi olmayan insanlar ceza aldi diyorsunuz, ve bu lafi derken sucu bir yerde cezayi kesen yargiya yukluyorsunuz. allah askiniza binlerce sayfa tutanakta ne yaziyordu? orada yazanlar sizce yanlismida bu ifadeyi kullandiniz? bu kisiler sucsuzsa suclu olanlar kimler? yargi sucu olmayan adama durup dururken ceza kesermi? neden kessin? bu kisiler baska insanlarin sucu yuzundenmi zan altindalar? kisaca gercek suclu kimler siz soylesenize o zaman. hem gazeteci kimliginizle hemde eski bir yonetici olarak. saygilarimla.

  2. Ahmet Mutlu

    Sayın Ahmet Golbek, Allah aşkına yazdıklarına sen inanıyor musun? Harbi bunamışsın artık.

  3. Mutsuz Ahmet

    Ahmet Mutlu diye yazan arkadaş Ahmet abinin yazdığı neyi beyenmedinde bunamışsın artık filan demişsin yazdıklarını okuma o zaman inanmazsan okuma arkadaş hem o bunadı dediyin adamın aklının zekatı senin gibi beş altı kişiyi ömür boyu idare eder be şaşkın galiba yazılanlardan bazıları sana dokundu eyer öyleyse hazmı kolaylaştıran ilaçlar iç iyi gelir şaşkan ahmet

  4. kardemir işçisi

    Ahmet abi 2010 yılında kardemire işe girdim.maaşlarımız dışarının şartlarına göre iyi işverinimizden ve sendikamızdan razı olsun. 8 kasımın ne demek olduğunu kültür sarayında yayınlanan video daki konuşmacı büyüklerimizi izledikten sonra öğrendim. görüntülerden çok etkilendim ve duygulandım. işyerimizin zor günlerden bugünlere gelmesini öğrenmek bize işimize fabrikamıza daha çok sahip çıkmak gerektiğini öğretti. ben 8 kasım ruhunu bizlere hissettiren oanlara yaşatan herkese çok teşekkür ederim.

  5. Anonim

    SAYIN GOLBEK ACABA KADRO CALISMALARI NE DURUMDA BILEN VARMI YIL SONUNDA HER CALIŞAN YAPTIĞI İŞIN KADROSUNU ALACAK MI FİRMA GELMIŞ CALIŞMA YAPIYORMUŞ SAFSATASI YILLARCA BITMEDI DAHA NE KADAR SURECEK 2019 DA SÖZLEŞMEYLE Mİ BİTECEK VEYA OLDU BİTTİYEMI GETIRECEKLER VAKIF NE OLACAK İŞCİNİN AKLINDA HEP DELİ SORULAR VAR EN SON KADEME ALDIGIMIZDA DOGAN ÇOCUKLAR ASKERLIGINI BEDELLI YAPTI BİZ HALE YAPTIGIMIZ İŞIN BEDELİNİ ALAMADIK ARTIK HİKAYE DİNLEMEK İSTEMİYORUZ FİİLİYATA GEÇSİN ARTIK BU ALINAN KARARLAR NE PERSONEL REJIMI İMİŞ TÜRKİYEDE NE ÜNİVERSİTELER NE FİRMALAR NEDE İNSAN KAYNAKLARI BİTIREMEDI SORUNU ÇALİSMALAR DEVAM EDİYOR DIYE DIYE EMEKLILIGIMIZ GELDİ

  6. Dogrucu davut

    Karabuk spor soygunun da mahkeme yonetimdeki mali sekreter siyasi bir partinin eski il yöneticisi serdar beyi affedip cezayı malzemeci corlos emekcisine verseydi. Veya tolga hoca dururken söför Musa abiye mi kesmeliydi cezayı. Hem soyulduk diyorsunuz hem cezalardan mutsuz gibisiniz. Sporla alakası olmayan adamlar yönetime kosarak girdiler. Klube maddi destek bir yana köstek olmuşlar siyasetten oraya yama yapılmıslar. Aslında Bu isimlerin mal varlıklarına el konulmalı temmiz dosyaları yargıtaydan gelinceye kadar. O zaman görelim dosya sıradan vatandaşın dosyası gibi 5 yıl beklesin yargıtayda. Tabii temiz ederler 5 yıl sonra olayın üstü kapatılıp gidecek gündem değisecek yerel mahkemeye dosya tekrar gönderilecek tekrar dava görülecekte bu adamlar ceza alacakta bizde göreceğiz. Yolsuzluğun büyügüne güc yetmiyor bizim ulkemizde ne yazıkki. Hatırlarsınız ferudun baskan bi grup mavi ates taraftarını şikayet etmişti genclerin hepsini savcılık toplayıp para cezası ve klubten uzaklaştırma cezası vermişti adalet cok hızlı işlemişti o zaman. Bu yönetime verilen cezalar temmiz ve yerel mahkeme prosedürü bitinceye kadar bu isimlerin yarısı ölür zaten ne diyelim adalet mülkün temelidir.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara “Gezici Tiyatro” gösterileri düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı “gezici çocuk tiyatro” gösterileri düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 16-18 Nisan'da Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen oyunlarla çocuklar coşku dolu bir gün geçirdi.

Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatrocular tarafından sergilenen “Hayalci Tırtıl” isimli tiyatro oyunu ile çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Masal kahramanları ile sohbet edip interaktif şekilde oyuna dahil olarak oyun içerisinde yer alan çocuklar, etkinlik boyunca eğlendiler.

Keyifli bir gün geçiren çocuklar, gösteri sonunda kendilerine sunulan ikramlar ve minik hediyelerle evlerine döndüler.

– “Oyun yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaştı”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, çocuklara sanatı, sosyalleşmeyi ve tiyatro kültürünü aşılamanın çok kıymetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, uzun süredir bölgemizdeki okulları destekliyoruz. Özellikle köy okullarının fiziksel koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra öğrencilerin daha geniş bir perspektifle dünyayı algılamaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda profesyonel tiyatro oyuncularının sergilediği, çevre bilincini ve hassasiyetini artıran 'Hayalci Tırtıl' isimli çocuk oyununu bölgemizdeki ilkokul öğrencileri ile buluşturduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında oyun bölgemizdeki 3 okulda sergilendi ve yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaşmış olduk. Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, bölgemizdeki okullara nitelikli eğitim prensipleri çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla destek olmaya devam edeceğiz.”