Her Telden (12.Nisan.2018)

Her Telden (12.Nisan.2018)

Yayın: 11.04.2018 23:13 |Güncelleme: 12.04.2018 08:54
Paylaş:
A+ A-

ÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN YUNUS DEĞİRMENCİ VE GENEL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ,ŞUBE YÖNETİCİLERİ’NİN ZİYARETİ..
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,Genel Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın BAYRAM ALTUN,Sayın RECEP AKYEL,Sayın FERHAN ÖNER ve Karabük Şube Yöneticileri geçtiğimiz gün Büromuza bir nezaket ziyareti yaptılar.
Karabük Şube Başkanı Sayın ULVİ ÜNGÖREN ciddi bir ameliyat geçirdiği için,evinde istirahat halinde gelemedi,Şube Yönetim Kurulu Üyeleri de Genel Yönetim Kurulu Üyelerine eşlik ettiler.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ samimi,candan bir insan,diğer Genel Yönetim Kurulu Üyeleri içinde aynı şeyleri söylemek mümkün,görevlerine karşı aşırı duyarlı,çalışkan ve üretken insanlar.
ÇELİK-İŞ Sendikası’nın KURULUŞ günlerinden bugünlere uzanan tarihi üzerinde sohbet ettik,özellikle Sayın BAYRAM ALTUN ile İskenderun ve bir zamanların efsane ismi HORTUM AHMET üzerine laf çevirdik.
Geçmiş günleri anımsadık,konuştuk,güldük,şakalaştık.
ÇELİK-İŞ Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Genel Yönetim Kurulu Üyeleri birlik ,beraberlik içinde olduklarının altını çizdiler ve çok sıkı bir tempo içinde çalıştıklarının mesajını verdiler..
ÇELİK-İŞ SENDİKASI büyüyor,üye kazanıyor,yatırımlar yapıyor..
Bunları anlattılar,gerçekten çok/çok sevindik..

ÇELİK-İŞ SENDİKASI,GEÇTİĞİMİZ GÜN ANKARA/ÇUKURAMBAR SEMTİNDE “ YENİ GENEL MERKEZ BİNASI’NIN TEMELİNİ ATMIŞ..”
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,Genel Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın BAYRAM ALTUN,Sayın RECEP AKYEL ve Sayın FERHAN ÖNER ile Karabük Şube Yöneticileri geçtiğimiz gün ziyaretimize geldiler.
Bir/iki kez yazmıştık “SAĞLIK SORUNLARIMIZ VAR..” diye..
“GEÇMİŞ OLSUN..” dileklerini ilettiler.
Sohbet sırasında Genel Başkan Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,yeni Gayrımenkul yatırımları üzerinde bilgiler verdi ve “ALLAHA HAMDOLSUN YENİ ÜYELER KAZANDIKÇA,EKONOMİK DURUMUMUZDA GÜÇLENİYOR.YÖNETİMDE Kİ ARKADAŞLARIMIZLA BİZDE LİRANIN KURUŞUN HESABINI YAPIYORUZ..” dedi.
“LÜZUMSUZ PARA HARCAMAKTAN KAÇINIYORUZ..” diyerek,yeni GENEL MERKEZ BİNASI üzerine bilgiler verdi ve “KURBANIMIZI KESEREK BU İNŞAATIN TEMELLERİNİ ATTIK..” gibi bilgiler verdi.
Galiba 8.5 milyon lira civarında bir harcama yapacaklarmış bu işe..
Şimdi sırada KARABÜK ŞUBESİ İÇİN BİNA YAPIMI VAR galiba..
ÇELİK-İŞ Sendikası çok tasarruflu davranıyor ve TÜM BİNALARINI YENİLEME ÇABASI içinde oldukları görülüyor,işte YENİ GENEL MERKEZ Binası yapımından başlamışlar..
ÇELİK-İŞ SENDİKASINDA MORALLER ÇOK AMA ÇOK DÜZGÜN..

YENİCE BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ZEKİ ÇAYLI “IHLAMUR TERAS VE BUNGALOV EVLERİN AÇILIŞINI CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİYOR..
Geçtiğimiz gün ÇELİK-İŞ Sendikası Genel ve Şube Yöneticileri ziyaretimize gelmişlerdi,bir süre oturduk sohbet ettik,geçmişten yola çıkarak, geleceğe yönelik fikirler ürettik falan.
Sendikacı dostlarımızı yolcu ettik,bizimde bir KAN TAHLİLİ vermemiz gerekiyordu,o iş için Büromuzdan ayrılmıştık,YENİCE Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Sayın MÜCAHİT TOPRAK telefon etti,Başkan Sayın ZEKİ ÇAYLI’NIN davetiye vermek üzere Büromuzu ziyaret etmek istediğini söyledi.
Biz tahlil vermek üzere çıkmıştık,Genel Yayın Yönetmenimiz Sevgili METİN KAYA karşılamış kendilerini ve Gazetemiz Adına davetiyeyi almış ve CUMARTESİ GÜNÜ AÇILIŞ VAR.
Geçtiğimiz süreçte yine yazmıştık.
YENİCE Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI,IHLAMUR TERAS düzenlemesi ile,gerçekten müthiş bir iş yapmış,IHLAMUR TERAS gerçekten çok ama çok mükemmel bir eser olarak çıkmış ortaya.
Sayın ZEKİ ÇAYLI,YENİCE imkanları ile böyle bir eseri nasıl ortaya çıkartmış,bunu nasıl başarmış hayret etmemek,alkışlamamak,binlerce defa tebrik etmemek mümkün değil,bungalov evlerin yapımı da tamamlanmış.
CUMARTESİ GÜNÜ,YENİCE’DE AÇILIŞ VAR…

AK PARTİ,YENİCE BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ZEKİ ÇAYLI’YI “PARTİDEN İHRAÇ ETTİ..” SAYIN ÇAYLI ÇOK CİDDİ HİZMETLER YAPMIŞ BİR BAŞKAN..
Biliyorsunuz AK Parti YENİCE Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI’YI Partiden ihraç etti,geçen süreçte Sayın ÇAYLI,özellikle Milletvekili Sayın BURHANETTİN UYSAL ile bazı sıkıntılar yaşamıştı,aralarında bir geçimsizlik olduğu yolunda haberler çıkmıştı.
Sonuçta Milletvekili Sayın UYSAL ile ve oradan başlayan sıkıntılar sonucunda Sayın ZEKİ ÇAYLI,AK Parti’den ihraç edildi,şu an itibarı ile AK Parti ile bir bağı kalmadı.
YAPTIĞI HİZMETLER ORTA YERDE..
Bu kadar hizmet yapmış bir Belediye Başkanı’nın SEÇMEN NEZDİNDE mutlaka bir karşılığı vardır ve biz merak ediyoruz,önümüzde ki YEREL SEÇİMLER DE AK Parti YENİCE Belediye Başkan Adayı olarak kimi gösterecek.
Bir olaya dikkat ediyoruz,Sayın ZEKİ ÇAYLI için Yeniceliler “GEÇİMSİZ,HERŞEYİN KENDİ ETRAFINDA DÖNMESİNİ İSTİYOR,ONUN KARŞI OLDUĞU İNSANLARA HERKESİN KARŞI OLMASINI İSTER HALİ VAR..” gibi bireysel yapısından,yaradılışından gelen olayları dile getiriyorlar.
Yoksa,hiç kimse “HİZMET ETMİYOR,ÇALIYOR/ÇIRPIYOR..” demiyor,ilginç değil mi..?

YAPILACAK BİR “YEREL SEÇİMDE..” AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINDA,İL GENEL VE BELEDİYE MECLİS LİSTELERİNDE ZORLANACAK…
AK Parti,iki dönemdir,Belediye Başkanlığı noktasında KARABÜK MERKEZİ kaybediyor,Sayın RAFET VERGİLİ bu seçimleri MHP Adayı olarak giriyor ve alıyor.
AK Parti,gelecek bir YEREL SEÇİMDE,Safranbolu ve Yenice İlçelerinde,mutlaka ama mutlaka sıkıntı yaşayacaktır,Merkez Belediye Başkanlığı için Sayın RAFET VERGİLİ “İLK KEZ ÜÇÜNCÜ DEFA..” gibi bir sloganla seçmen karşısına çıkarsa ne olur..?
İL GENEL MECLİSİ için büyük talep olacak AK Parti içinde,yine BELEDİYE MECLİS Üyeliği için çok ciddi talepler olacak,AK Parti gerek Belediye Başkanlığı,gerekse İL GENEL ve BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ için çok ciddi talepler alacaktır..
BUNLARI NASIL AŞACAKLAR BAKALIM,NASIL AŞACAKLAR..
Gerçi İL Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ kimseye karşı tavizkar davranmıyor..
Bu AK PARTİ için,sıkıntıların aşılmasında bir avantaj olabilir..

YENİCE PLATFORMU “ŞEKER KANYONA YAPILACAK HİDROELEKTRİK SANTRALİ NOKTASINDA..” ENERJİSİNİ TÜKETTİ Mİ,GÜNDEMDE GERİLEDİ..
YENİCE PLATFORMU,Şeker Kanyona yapılması düşünülen HİDROELEKTRİK SANTRALİ için,çok/çok önemli işler yaptı ve HES OLAYINA HAYIR konusu bir anda Yöremizin baş gündemi oldu.
YENİCE PLATFORMU ,bu nokta da, enerjisini tüketmedi elbet.
ŞEKER KANYONUNA yapılacak HES bu Yöre için gerçekten DOĞA KATLİAMI OLUR,bakın 14 nisan cumartesi günü YENİCE Belediyesi IHLAMUR Tesisini ve bu tesiste yer alan BUNGALOV Tipi Evleri hizmete açıyor.
ŞEKER KANYON ile IHLAMUR TESİSİ arasına 5 kilometre kadar tutan bir GEZİ YOLU açılacağı söyleniyordu,bütün bunlar YÖRE TURİZMİNE can suyu olarak görülmeli.
BU GÜZELLİKLERİN KATLEDİLMEMESİ GEREK..
Yapılacak HİDROELEKTRİK SANTRALİ işte bu katliamı getirir..
YENİCE ŞEKER KANYONU HES OLAYINA TEPKİLER GÜNDEMDEN düştü mü yani,son bir hafta,on gündür bu konu pek fazla üzerinde durulan bir gündem maddesi değil gibi duruyor..
BU OLAY UNUTULMAMALI,UNUTTURULMAMALI..
Bir DOĞA KATLİAMINA dur denilmesi gerek…

KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI İÇİN YAPILACAK SEÇİMLER “ÇOK KAYGAN BİR ZEMİNE SÜRÜKLENMİŞ..”VERİLEN/TUTULMAYAN SÖZLER..
Dün KARABÜK TİCARET ve SANAYİ ODASI Seçimleri için kendi MESLEK KOMİTELERİNE Aday olan birkaç Kardeşimizle konuştuk,ayaküzeri de olsa sohbet ettik.
“TÜCCAR ESAS İTİBARI İLE GÜVENİLEN KİŞİ DEMEK DEĞİL MİDİR..?”
Biz öyle biliriz/bilirdik.
Ancak,dün görüştüğümüz ,O BİRKAÇ KARDEŞİMİZ,ayrı/ayrı MESLEK KOMİTELERİNDEN seçime girecek olmalarına karşı,öyle şeyler anlattılar ki ,sanki bire/bir aynı..
“ABİ,ADAM BANA SÖZ VERDİ,ŞİMDİ SÖZÜNDEN CAYMIŞ..”
“YAHU BEN BÖYLE ŞEY GÖRMEDİM,ADAM BENİ ÇIKARTTI BİR DE BAKTIM ARKAMDAN DÖNMÜŞ,KARŞI LİSTEYİ DESTEKLİYOR..” bu gibi anlatımlar ortalıkta cirit atıyor..
Aslında BU TÜR GELİŞMELER geçen dönem yapılan seçimlerde de yaşanmıştı,o nedenle MECLİS ÜYELİĞİ GÖREVİNDEN istifa edenler olmuştu ve verilen sözlerin tutulmadığına böyle tepkiler gösterilmiştir..
Şimdi konu erken başlamış..
Daha MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİ öncesinde söz vermeler,caymalar yaşanıyormuş ve emin olun kimsenin kimseye güveni kalmamış,herkes bir/birine kazık atar noktaya savrulmuş..
ÇOK KAYGAN BİR SEÇİM ATMOSFERİ VAR TSO BÜNYESİNDE..

ÜLKEMİZ VE KARABÜK “PİYASALARIN GİTTİKÇE DARALMASINDAN..” YAKINIRKEN,DÜNYA ÇIKABİLECEK BİR SAVAŞIN ENDİŞESİNDE YAŞIYOR..
Ülkenin neresine giderseniz gidin “PİYASALARDA ANORMAL DURGUNLUK VAR..” gibi bir yakınma ile karşılaşıyorsunuz,bunu KARABÜK Özelinde de duymak/yaşamak mümkün..
HÜKÜMET ÖNLEM ÜZERİNE ÖNLEM ALIYOR..
Ancak,yine de,piyasalar nefes alabilmiş,açılmış değil.
Biz PİYASALARDA ANORMAL DURGUNLUK VAR..” diye yakınırken,Dünya ve Ülkemiz BİR ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI ÇIKAR MI gibi endişelerin kıyısında bekliyor..
Kimi çevreler hamasete pek meraklı,neredeyse “ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI ÇIKMALI,TÜRKİYE DE ORADA SAVAŞMALI..” gibi bir mantık sergileyen bir tutum alan kesimler var.
ALLAH KORUSUN,ALLAH DÜNYAYI VE ÜLKEMİZİ KORUSUN..
Geçenlerde,Allah ömrünü uzun ve sağlıklı etsin,MALİYE Eski Bakanlarından ve CHP Eski Genel Başkanlarından Sayın DENİZ BAYKAL’IN Kıbrıs Barış Harekatında “BİZ KIBRIS’A BOMBA ATMADIK,DOLAR ATTIK,ALTIN ATTIK,PARA ATTIK..” şeklinde ki sözlerini size aktarmıştık.
Bir savaştan Allah,Yüce Yaradan İNSANLIĞI ESİRGESİN..
Maddi olarak esirgesin,manevi olarak esirgesin..
Bıçak sırtı gidiliyor şu an itibarı ile.

3 kişi görüş bildirdi

  1. Barış barış barış

    Hem ülkemizde hem Dünyada barış barış barış.Nedir o asılmalı kesilmeli ,asılan insan kesilen çocuk,Yüzde 99 u Müslüman.Savaş niye Norveçte Danimarkada Almanyada deyil,niye Suriye,Irak,Libya,Cezayirde.Niye Afrika ülkelerinde niye Afganistan,Pakistan gibi hemen hepsi müslüman ülkelerde arkadaşlar.Ezilenler müslümanlar,asılanlar kesilenler müslümanlar.Çocuklar ölüyor.Dediyin hakkaten doğru bizde savaşa girelim bizim askerimizde savaşsın diyenler var.Tamam Büyük Önder savaşın makul sebebi olmadığı zaman cinayettir gibi bir sözünüde herkes hatırlasın Allahaşkına.Savaşa birinci saflarda Devlet büyüklerinin çocukları gitsin bakalım savaş mavaş çıkarmı.

  2. safranbolu'mu hayır gitme

    AHMET bey MÜZEKENT,DÜNYA MİRASI,ÜNESCO ÜYESİ SAFRANBOLU da dilenci istilasında ama zabıta,emniyet duyarsız,mülkü amirler hiçmi kıranköyde gezmezler miki bu kepazeliği önlemezler,lokantadan çıkanlara taciz,78 plaka hariç otolardan para istemeler,adım başı sıkıntı,arkadaş birileri lütfen duyarlı olsun.(dünya mirası ,müzekent safranboluya gelmeyin,görmeyin ki huzurunuz kaçmasın)

  3. karabük lü

    Geçenlerde İstanbulda hastane yandı çeşitli yerlerde de oluyor Allah korusu Karabük te de her hangi bir afet yangın vesaire bişey ler olsa hastalar nereye tahliye edilecek.acaba yönetenler idareciler ne düşünüyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.