Her Telden (12 Nisan 2021)

Her Telden (12 Nisan 2021)

Yayın: 11.04.2021 21:43
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR YÖNETİMİ TARAFINDAN “ÇALIŞANLARA VE KARABÜK HALKINA DAĞITILAN RAMAZAN KUMANYALARI..” ve ÜZERİNDE GÖRÜŞLER..
Hatırlarsınız,KARDEMİR Yönetimi çalışanlarına ve Karabük Halkına RAMAZAN KUMANYALARI dağıtmıştı,dağıtılan bu KUMANYA PAKETLERİNİN içerik olacak çok beğenildiğini de anlatmaya gayret etmiştik.
BÖYLESİNE BÜYÜK BİR, haydi yardım demeyelim de, GIDA DESTEK PAKETİ Karabük’te birkaç yönlü görüşle karşılandı ve bunlardan birisi MARKET SAHİPLERİ oldu..
“BU PAKETLER NEDENİ İLE CİROLARIMIZ ÇOK DÜŞER..” dediler..
Bu fikre karşılık,çok önemsediğimiz bir Kardeşimiz dostumuz ise “KARDEMİR BU HER YIL YAPIYOR ve HER YIL BU PAKETLER DIŞARIDAN GETİRİLİYOR.YAPILAN İHALEYİ BİR FİRMA veya MARKET SAHİBİ ALIYOR,MALLARIN KARABÜK DIŞINDAN TEMİN EDİP DAĞITIMINI YAPIYOR..” bilgisini verdi.
Yani her yıl aynı oluyormuş ve BU KUMANYA PAKETLERİNİ ALAN FİRMA veya MARKET,KARABÜK MARKETLERİNDEN GIDALARI ALIP DAĞITMIYORMUŞ, haklı olarak onları anlattı O Kardeşimiz.
BİRÇOK KARDEMİR ÇALIŞANI ise “BİZE BELİRLİ BİR ALIŞVERİŞ ÇEKİ VERSELER,BİZ DİLEDİĞİMİZ YERDEN ALIŞ/VERİŞ YAPSAK DAHA İYİ OLUR..” gibi yaklaşımlar getirdiler, bu paketlerin taşınması hayli zor oluyormuş ve BİRÇOK ÜRÜN ise zaten daha öncesinden edinilmiş alınmış oluyormuş.
NAKDİ KUMANYA DESTEĞİ VERİLSE ve her yıl TEFE/TÜFE ile fiyat belirlense..
Bunu da söyleyen/talep eden çok insan oldu,para da Karabük’te kalırmış.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA,KARABÜK’Ü ZİYARET EDEN,İLÇELERİ GEZEN “CHP HEYETİ,ÖZELLİKLE ESNAF KESİMİNDE MÜTHİŞ HAVA YAPMIŞ..” İZLENİMİ
Geçtiğimiz hafta 17 Kişilik bir CHP MİLLETVEKİLİ Heyeti Karabük’ü ziyaret etti ve İLÇELERE DE dağılarak,bütün İlçeleri gezdiler,özellikle ESNAF GEZİLERİ YAPTILAR,İŞYERLERİNİ ziyaret ettiler.
GÖRDÜĞÜMÜZÜ SÖYLEYELİM.
CHP Adına mükemmel izlenimler bırakmışlar,müthiş hava yapmışlar,çok sevdiğimiz bir ESNAF KARDEŞİMİZ anlattı,karşılıklı sohbet ettik 3-5 dakika da olsa sorunlarımızı anlattık,onlarda birkaç kelime ile çözümlerini anlattılar diyerek “VALLAHİ,BENİM AÇIMDAN BİR BEKLENTİ,BİR RAHATLAMA OLDU..”
Tabi herkes böyle demiyor,tek/tük tepki gösterenler de olmuş..
Ancak,baktığınızda CHP MİLLETVEKİLİ HEYETİ,Partileri açısından mükemmel izlenimler bırakarak ayrılmışlar,Çiftçinin,Hayvancılık yapanın daha ağırlıkta olduğu EFLANİ/OVACIK/ESKİPAZAR gibi İlçelerde de yarattıkları hava hayli iyi olmuş,CHP HEYETİNİN.
Demek ki VATANDAŞ ile YÜZ/YÜZE GÖRÜŞEN YOL ALIYOR..
CHP HEYETİ bunun en belirgin örneğini de ortaya koydu, kendileri de gördü..
CHP HEYETİ olumlu izlenimler bırakarak ayrıldılar..

ÜLKEMİZDE “OYLARI ARTAN,OYLARI YÜKSELEN TEK PARTİ OLARAK KABUL EDİLEN..” İYİ PARTİ, KARABÜK ÖZELİNDE SIKINTILARINI AŞAMAMIŞ..
Ülkemizde OYLARI ARTAN,OY ORANI YÜKSELEN tek Siyasi Parti olarak görülen/gösterilen İYİ PARTİ,Karabük’te sıkıntılı bir süreçten geçiyor ve bir türlü,arzu edilen,istenen platformu yakalayamadı bu Parti.
KURULUŞUNDAN BU YANA HUZURLU BİR ORTAM BULAMADI..
Kurucu İl Başkanı Sayın DURSUN ALTIPARMAK,Adaylık nedeni ile bu görevinden ayrılınca,bir türlü istenen huzurlu,atılımcı ruhu yakalayamadı ve yine öyle sanıyoruz.
OLAĞANÜSTÜ KONGRE İÇİN İMZA TOPLAYANLAR MI OLUYOR..?
Bu yönde bilgi veren İYİ PARTİLİ Kardeşler var..
Yapılan İL KONGRESİ’Nİ kazanan Sayın EROL SERİN’E karşı olan ciddi bir grup var gibi görünüyor ve Sayın EROL SERİN’İN Parti Lokalini taşımasından başlayan bir eleştiri zinciri göze çarpıyor..
İYİ PARTİ Genel Başkanı Sayın MERAL AKŞENER,YAPTIĞI ülke gezileri ve dile getirdiği eleştiriler ile Parti oylarını yükseltiyor,bunu Ülke genelinde hemen herkes görüyor..
Ancak;PARTİ KARABÜK ÖZELİNDE SIKINTILI BİR SÜRECİ AŞAMADI galiba.
İYİ PARTİLİLERDEN bunları duymak mümkün.

ÜYE SAYISI AZ OLMASINA KARŞIN “TOPLUMSAL ÖZGÜL AĞIRLIĞI HAYLİ FAZLA OLAN..” KARABÜK BARO SEÇİMİNİ Sayın EMRAH KÖKLÜ ALDI..
Üye sayısı itibarı ile, FAZLA BİR ÜYESİ OLMAYAN, ancak TOPLUMSAL ÖZGÜL AĞIRLIĞI çok yüksek olan (Ülke genelinde tüm Barolar öyledir elbet..) Karabük BARO SEÇİMLERİNİ Avukat Sayın EMRAH KÖKLÜ kazandı.
10 YILDIR BU GÖREVİ YÜRÜTEN Sayın RIDVAN ERDOĞAN KAYBETTİ.
Bu arada,geçmiş yıllarda da olduğu gibi KAYBEDEN BARO BAŞKAN ADAYININ Yönetim Kurulu Listesinde olan bazı isimler,KAZANAN BAŞKAN ADAYININ Listesinde olan bazı isimlerden fazla oy alınca YÖNETİM bağlamında delinmeler de oldu elbet.
BUNU GEÇMİŞ YILLARDA DA YAŞAMIŞTIK..
Üye sayısı az olunca,çeşitli gerekçelerle BAŞKAN ADAYINA oy vermeyen,ancak,Listesinde olan isimlerle dostluğu,bağı,verilmiş sözü olanlar oy veriyorlar ve LİSTELER DELİNİYOR..
Aslına bakarsanız kulislerden Avukat Sayın EMRAH KÖKLÜ’NÜN kazanacağı belliydi ve Avukatlar bunu net bir şekilde dile getiriyorlardı,demek bir görevde fazla kalmak insanlarda değişiklik duyguları ve o yönde oy verme isteği yaratıyor..
BARO SEÇİMLERİNİ Sayın EMRAH KÖKLÜ kazandı..

KARABÜK İL SİVİL TOPLUMLA İLİŞKİLER MÜDÜRÜ Sayın FİKRET ERDOĞAN ile Sayın AHMET SOYKÖK’ÜN İŞYERİNDE UZUNCA BİR SOHBET..
Karabük DERNEK SAYISININ nüfusa oranla hayli fazla olduğu bir Kent olarak göze çarpar,Karabük insanı ortak değerlerini veya görüşlerini bir DERNEK ÇATISI altında yaşamak/yaşatmak için hayli istekli,hayli arzuludur.
700’Ü AŞKIN DERNEK VAR BU KENTTE ve bir süre önce göreve atanan Sayın FİKRET ERDOĞAN bu anlamda hayli yoğun bir çalışma temposu içerisinde görülecektir mutlaka.
SİVİL TOPLUMLA İLİŞKİLER Karabük İl Müdürü Sayın FİKRET ERDOĞAN,yeni atandı ve geçtiğimiz hafta içinde Sayın AHMET SOYKÖK’ÜN İşyerini ziyarete gelmişti ve orada uzunca bir süre kendisi ile sohbet etme imkanımız oldu..
Sayın FİKRET ERDOĞAN genç ve idealist bir insan, uzun sohbetimiz esnasında ve özellikle KARABÜKSPOR üzerinde, KARABÜKSPOR ÜYE YAPILANMASI üzerinde hayli sohbetimiz oldu..
Sayın FİKRET ERDOĞAN’IN iki mesai arkadaşı da vardı yanında..

KARDEMİR KARABÜKSPOR İÇİN AÇILAN MAHKEME 25 HAZİRAN GÜNÜNE ERTELENDİ ve “ÜLKE SPOR CAMİASI BU MAHKEME SONUCUNU..”
11 Temmuz 2015 tarihinde yapılan KARDEMİR KARABÜKSPOR Genel Kurulu ile “BORÇSUZ BİR KULÜP TESLİM ALAN..” HİKMET FERİDUN TANKUT ve Yönetim Kurulu 11 Aralık 2017 Tarihinde İBRA EDİLMEYEREK Sayın ZİYA ÜNSAL Başkanlığında ki yeni Yönetim Kurulu’na görevi teslim etmişti.
Hatırlayanlar vardır Kulüp Başkanı HİKMET FERİDUN TANKUT Genel Kurula gelmemişti ve O Kurul İBRA EDİLMEMİŞTİ, ayrıca da HESAP RAPORLARINDA hayli büyük BORÇLARDAN SÖZ EDİLİYORDU.
Daha sonra Rahmetli ZİYA ÜNSAL eski hesaplarla ilgili olarak bir dizi girişimler başlattı ve DEVLETİN RESMİ ELEMANLARI binlerce sayfalık rapor tuttu şeklinde bilgiler sızdı..
ŞİMDİ BU RAPORLAR ve BİLGİLER MAHKEMELERDE..
Görülen davalar henüz sonuca ulaşmış değil ve 25 HAZİRAN GÜNÜ Yeni ifadelerle birlikte MAHKEME DEVAM EDECEK,ancak,hem KARABÜK hem de ÜLKE SPOR KAMUOYU’NUN merakla,heyecanla beklediği BU DAVA SONUCU hakkında henüz bir umutlu gelişme görülmüyor.
YENİ İFADELER BU SONUCUN ALINMASINI TETİKLER Mİ..?
Bakın bu nokta da “BORÇSUZ BİR KULÜBÜ 2.5 YIL İÇERİSİNDE BATIRMAKLA SUÇLANAN HİKMET FERİDUN TANKUT ve YÖNETİMİNİN VERECEĞİ İFADELER..” gerçekten çok/çok önemli..
Bu arada KULÜBÜN CEO’SU gibi görev yapan bir isim neler söyleyecek.
ÜLKE SPOR,özellikle FUTBOL KAMUOYU bu gelişmeleri yakından izliyor..
Dileriz beklenen sonuçlar detaylı incelemelerle ve Kamuoyu’na tatmin edecek bir biçimde net olarak ortaya çıkar,güzide bir FUTBOL GEÇMİŞİ OLAN KARDEMİR KARABÜKSPOR taraftarlarının da,ÜLKE FUTBOL KAMUOYU’NUN DA gönlünü rahatlatacak sonuçlar çıkar ortaya.
GELİŞMELER MERAKLA BEKLENİYOR..

KARDEMİR A.Ş.NİN “2021 YILI İLK ÜÇ AYLIK BİLANÇOLARI YAKINDA AÇIKLANIR..” ve HERKESİN BEKLENTİSİ 2020 YILINDA Kİ GİBİ OLMAYACAĞI
Hatırlayanlar vardır,KARDEMİR A.Ş.NİN ,2020 Yılı ilk üç aylık bilançolarında çok önemli miktarda zarar çıkmıştı,gerçi daha sonra ki ikinci ve üçüncü çeyrek bilançolarında da önemli miktarda zarar çıkmıştı da,DÖRDÜNCÜ ÇEYREKTE PİYASALARIN ANİ YÜKSELİŞİ İLE BU ZARARLAR GİDERİLEBİLMİŞTİ.
ÖYLE OLMUŞTU DEĞİL Mİ..?
Peki 2021 yılı İLK ÜÇ AYLIK KAR/ZARAR TABLOSU NASIL ÇIKACAK ACABA..?
Biliyorsunuz KARDEMİR cesametinde ki bir Kuruluşun 2020 yılı içinde 60 milyon lira civarında KAZANÇ ELDE ETMESİ,KARDEMİR gibi sektörün diğer Kuruluşların ise ÇOK BÜYÜK PARALAR KAZANDIĞININ görülmesi ile,KARDEMİR HİSSE SENETLERİNİN fiyatlarında anormal yükselme kafaları karıştırmıştı.
SAHİ KARDEMİR HİSSE SENETLERİ,o kadar cüzi kazanca rağmen,NEDEN O KADAR BÜYÜK ARTIŞ GÖSTERDİ,bunun piyasalarda bir açıklaması vardır elbet,mutlaka bir açıklaması vardır elbet..
GERÇİ 2020 YILI KARDEMİR AÇISINDAN,önemli bir tarih olmuştur,anlamsız çekişmeler sonucu,ortaya yepyeni bir gerçeklik çıkmış,çekişenler biranda devre dışı kalmak gibi bir durumla karşı/karşıya gelmişlerdir.
Bunu hiç kimse ve hiçbir çevre geçici bir durum olarak görmemeli.
Bugün ki durum geçici değil,kalıcı olacaktır,bunu kabul etmek gerekir..

1680 ÜYESİ BULUNAN SAFRANBOLU ESNAF ve SANATKARLARI ODASI’NIN SEÇİMİ İÇİN “BAŞKAN ADAY SAYISI 3 OLDU..” ve Sayın OSMAN KESİCİ
SAFRANBOLU ESNAF ve SANATKARLAR ODASI Yönetim Kurulu içerisinde yaşandığı ileri sürülen huzursuzluk TİCARET Bakanlığı Müfettişlerine,oradan Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusuna,oradan da OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA kadar geldi.
27 NİSAN GÜNÜ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL YAPILACAK.
Çoğunluk olmazsa olağanüstü Genel Kurul 4 Mayıs günü yapılacak.
TABİİ,PANDEMİ SÜRECİNDE, YAPILABİLİRSE/YAPILIRSA..!!
Oda Başkanı Sayın MUAMMER DUMANER elbet yeniden Başkan Adayı olacaktır,Sayın SEMRA UZ daha öncesinden ADAY OLACAĞINI açıkladı ve son olarak da,aynı zamanda KARALİ Mahallesi Muhtarı da olan Sayın OSMAN KESİCİ bu yarışta bende varım mesajlarını verdi..
OLAYIN BURASINDA BÜTÜN SORUN,BU GENEL KURUL YAPILIR MI..?
Zira yaşanan pandemi sürecinde KAPANMA TARTIŞILIYOR, olmadı yapılacak Genel Kurullara en fazla 300 Üye katılımı ve her Üye arasında 8 metrekarelik boşluk falan gibi birçok sıkıntıdan söz ediliyor.
SAFRANBOLU ESNAFI HEYECANLA SONUCU BEKLİYOR..
Genel Kurul yapılacak mı/yapılmayacak mı..?

BAKIN “BİZ DİYORUZ Kİ ; TAMAM SANAYİ TESİSLERİ HAVAYI KİRLETİCİ BİRER UNSUR,DİSİPLİNE EDİLMELİ..” PEKİ EGZOS GAZLARI İÇİN ÇÖZÜM.
Bizim yazdıklarımızı ya anlamıyorlar veya anlamamak istiyorlar “BİZ DİYORUZ Kİ ;TAMAM SANAYİ TESİSLERİ HAVAYI KİRLETİCİ BİRER UNSUR ve BUNLARI ÜZERİNE GİDİLMELİ,GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALMALARI MUHAKKAK,MUTLAKA TEMİN EDİLMELİ..”
Biz bu görüşleri yazıyoruz..
Sonra diyoruz ki “KARABÜK ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİNDE,GÜNLÜK 25 BİN CİVARINDA ARAÇ SEYİR HALİNDE..”,her bir aracın EGZOS ÇIKIŞINI 3 santimden hesaplayın,750 METRE ÇAPINDA BİR BACADAN ZEHİRLEYİCİ GAZ ÇIKIYOR gerçeğine varmak mümkün.
EGZOS GAZLARINA BİR ÇÖZÜM ÖNERİNİZ VAR MI diye soruyoruz.
Bazı okurlarımız bizim sanayi tesislerini aklamaya çalıştığımız gibi bir varsayıma gidiyor,onların BİZ KİRLETİCİ DEĞİLİZ görüşlerine yer veriyor ,bu iddialarını da yazdığımız için mi nedir, böyle bir varsayıma giden Okurlarımız var.
Örneğin AVRUPA EGZOS GAZLARI İÇİN NE ÖNLEMLER ALMIŞ..?
KARABÜK ve ÜLKEMİZ EGZOS GAZLARI İÇİN NELER YAPABİLİR ACABA..?
Bir de,YENİCE İLÇEMİZ için ELİİYİOĞLU rumuzuyla bir yorum geldi ve yazan Okurumuz gerçekten YENİCE İLÇESİNDE Kİ kanser vakalarına kafa yormuş, neden olabilecekleri tek/tek sıralamış.
DUYARLI BİR OKUR demek ki, YENİCE BİR İLLETİ detaylı araştırmalı..
Veya ARAŞTIRILMASINI SAĞLAMALIDIR..

27 kişi görüş bildirdi

  1. DERTLİ

    Sayın Ahmet Bey birazda Karabükteki işsizlik ve Kardemirin işçi istihdamıyla ilgili yazı yazsanız iyi olmaz mı.Kardemirde ciddi personel ihtiyacı oldüğundan üç kişinin çalıştırılacağı yerde bir kişinin çalıştırıldığından akışkanlarında bu durumdan rahatsız olduğundan bahsediliyor.Kardemire işçi alınması için illa seçimmi olması gerekiyor.Geçen dönemdede ciddi alım olacak denildi dağ fare doğurdu.Erdemirin 500 600 kişi aldığı yerde Kardemir neden hiç işçi almıyor.Pandemi sadece Kardemirdemi var.Sürekli yeni kısımlar açılıyor üretim 3.5 milyon ton olacak deniyor ama Kardemirin personel alımı bir türlü dile gelmiyor,getirilmiyor.

  2. Anonim

    Sayın Ahmet Bey Kardemirin personel alımıyla ilgili neden en ufak bir yazınız yok.Erdemir pandemi dönemine rağmen 500 600 kişiyi ise alacağını açıkladı.Bölgenin çocuğu işsiz ekmek kapısı olarak herkes bir ümit Kardemiri bekliyor eleman alınması için illa seçimmi olması gerekiyor.Kardemirde çalışanlarda sıkıntılı üç beş kişinin çalışacağı yerde tek kißi çalışan çok kısım var.Şürekli yeni kısımlar açılıyor hedef 3.5 milyon ton deniliyor ama işçi alımına gelindiği zaman yok.Yerel başın olarak gençlere tercüman olmanızı bekliyoruz.

  3. ÇAKIR

    O ZAMAN BU ARAÇLARI TRAFİĞE ÇIKARMAYACAKLAR ÇEVREYİ KİRLETİYORLARSA SAYIN AHMET ABİM.BU ARAÇLARIN EGSOZ MUAYENESİ YAPILMIYORMU? YOKSA ÖYLESİNEMİ YAPILIYOR.BENİM ÖNERİM BU ARAÇLARIN KONTROLÜNÜ DAHA BİR SIKI ŞEKİLDE YAPILMASI, KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKILMAMASI,KURALLARIN VE KANUNLARIN EŞİT BİR ŞEKİLDE UYGULANMASINDA YATMAKTADIR.

  4. Fosil Yakıt, (dizel. benzin)

    Fosil yakıtlarda dizel benzin havada en fazla kirletici etken, belki de Karabük merkezinde vadide duman yoğunluğuna sebebi egzoz gazı havadaki ağırlığı nedeni , havda kalma süresi fazla olduğundan diğer fabrika dumanlarını tutabilir. Dizelin mesela ağırlığı, havada kalma süresi bilgileri bilimsel olarak vardır mutlaka.
    Ayrıca Karabük il sağlık müdürlüğü vakalar ile ilgili bilgileri işleyip egzoz gazı maruz olanları açıklayabilir.
    Egzoz gazına en çok maruz kalan Trafik polisleri, pompa çalışanları v.b kişileri tarama yapılabilir.
    Size öyle deyinler aslında bi egzoz gazı olan odaya koyup etkisi nasılmış göstereceksin, kesin onların dizel araçları vardır da o yüzden öyle konuşuyorlardır.
    Avrupa da önlemler meclislerde yasaklar artırılırken bizde teşvik var. Bazı eylem planları başlatılmıştı fakat geçenlerde elektrikli otomobilde ötv matrahı artırıldı. böyle çelişiklerde oluyor..
    Karabük bence çok önemli bu vadide bu yol ve şehir içi otomobil hareketi, dizel araçlar ile yük taşımacılığı, fabrika, diğer fabrikalar, demir eriten haddehaneler, tern hattı, gece kondu baca dumanları… TEHLİKE en yüksek seviyede YİNEDE en çok maruz kalan insanları, kullarını ALLAH KORUYOR diyelim yoksa bu maruza göre yaşam süresi 30-40 olması gerekir.
    Bir kentte bu kadar mı plansız yapılır her şey.. Yerel yönetimde meclis de de de kimse bir önlem almıyor toplu taşımalar dizel, yollar vadiden geçiyor, yasak saatleri yok… Hala kesintisiz ulaşım derdinde brujova… İnsan utanır ya böyle bir şehir görüntünden…

  5. Sonar

    Kardemirkavsagi projesi baslamış

    Icim kan ağladı projede
    Safranbolu karabuk diyor aslında Safranbolu projesinin 1. Ayağı olduğu anlaşılıyor. En iyisi karabuk u safranboluya bağlayın ve rahatlayın

  6. İbrahim öztürk

    Ahmet abi merhaba Ahmet SOYKÖK bey Karabük sporu iyi organize etti şimdi sıra karabükteki komple derneklerimi şahlandıracak veya hepsini kapatırmayamı çalışıyor Ahmet SOYKÖK bey bu işlerde çok başarılıdır

  7. Anonim

    Değerli büyüklerim hepinizin ellerinden öper hayırlı Ramazanlar dilerim benim anlamadigim bir konu var bu Safranbolu düşmanlığı nerden geliyor halbuki Karabuk bizim ilimiz Safrnbolu ilçemiz öyle kıskançlık hasretlik hiç yakışmıyor değilmi?

  8. Anonim

    Göztepe Istanbul dan çok Selamlar hayırlı Ramazanlar

  9. adam gibi adam

    burdan recep başkana ve kenan a seslenmek istiyorum bir gece yarısı mektup la görevden aldıgınız eski yüksek fırın temsilcisini sırtınızdan atın o yıllarca haddane mekdanında arkanız dan etmedigi sözler kalmadı şimdi bişey olmamış gibi saf tutmanız size yakişmuyor slm lar

  10. KARABUKSPOR

    karabuk sanayicileri karabuksporu kurtarin karabukspor karabukun herseyi onun verecegi gurur ve sehrin reklami herseyin ustunde sizin namusunuz serefiniz karabuke borcunuzu bu zor zamanda odeyin katki yapin vatandas sikintida onlarin imkani olsa yardim ederdi bari takimimiz 3 ligden dusmesin buraya gelmek inanin cok zor atin bir adim birlik olalim uyanisi baslatin bu halk arkanizdan gelir sivil toplum kuruluslari baslatin bu kivilcimi takimimiz 3 ligdende dusmesin simdiden uzun vadeli cozumler uretelim guclu bir yonetimle bunu basarabilirsiniz.son zamanlarda ISTANBUL grubu var sizden bir kivilcim bekliyor diye duyumlar cikmisti nerde bu ISTANBUL grubu .
    mevcut baskan yonetim daha nereye kadar gideceksiniz dur deyin artik yeter kongre zamaniniz geldi yapin su kongrenizi veya guven tazeleyin yada acin KARABUKSPORUN onunu hodri meydan deyin siz yapacaginizi yaptiniz bu kulube .sayin valimizi dernekler masasini goreve davet ediyoruz yapin kongreyi

  11. eflani esnaf kefalet

    Eflani Esnaf kefalet koporatifi başkanlığı Mehmet karagözoğluna hayırlı olsun orası esnafın hızmatında olacak şirket merkezi deyil esnafa hızmat edicek

  12. Karabükspor-Belediye

    Türkiyede takımların yüzde 70 ini belediyeler finanse ediyor peki Karabükte napılıyo.Ah Dursun Altıparmak gibi bir belediye reyisi olsaydı Karabükspor böylemi olurdu beee
    bizim belediye herkesle kavgalıydı şindide meclisemi ne gelmiyomuş ortalıktada yok zatten

  13. İsmet Paşa Organize

    Düzce de Elektrikli araç fabrikası üretimi için Çed raporu iptal mi edilmiş ne… firma mı yatırımdan vazgeçmiş, Volta markalı bir firma… yanı başımızda ki iller neler yapıyor haberleri var mı ? acaba muhatapların…
    ismet paşa organize elektrikli araç alet scoder bisiklet küçük iş ve makine üretim üstü için teşvik ve takipler davetler şimdiden başlatılmalı beylerrrrrrrrrrrrrrrrrr

  14. Sayın gölbek

    CHP OVACIK İLÇE BAŞKANI DURMUŞ KICIRDAR GENELLİKLE TÜM MESAISINI KOYLERDE GECIRIYOR.

  15. Halk

    Dertli kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum kardemire 1000 işçi daha alsalar kaybolur gider ama yapmıyorlar şimdi birde işçi çocuğu muhabbeti çıkmış bu konuda sıkıntı yok tabiki babasının yerine çocuğu girsin ama kardemir zaten 100 150 işçi alıyor onuda yarısı işçi çocuğu olacak diyor dışarıdan normal aldığı personelde meslek lisesi şartı askerliğini yapmış olması VS vs vs bir sürü özellik arıyor ama işçi çocuğunda hiç bu konulara bakmıyor bakıyorsun öğretmeninede almış işçi olarak 18 yaşında liseyi yeni bitirmiş olanınıda askerliğini yapmayanıda muhasebecisinide ormancısınıda aslında yapılması gereken nasıl kurallar koyuyorsan işçi çocuğunu alırkende bu kurallara riayet edilmeli Karabük’e birçok kişinin hayali kardemir ve ençokta meslek lisesini bitiren arkadaşların beklentisi bu ama bu son dönemde yapılan işçi çocuğu alımları meslek lisesi okuyan arkadaşların şansını %50 daha aşağa çekmiş oldu bunun için işçi çocuğu alırkende meslek lisesi ve meslek yüksek okulu olmasına dikkat edilmeli ve işçi çocuklarında bu şartlarla alınmalı

  16. Doğruya doğru

    Halka katılmamak mümkün değil. İşçi çocuğunu alıyorsan şartları tutanları alacaksın. Kıymetli uatalar gitti yerine ihtiyaç olmayan kızları, ağır sektöre uygun olmayan çocukları girdi. Çocuklara göre yer bulunmaya çalışılıyor. Kumanya konusunda da verilecek hediye çeki ile aynı ürünleri almak mümkün değil çünk toptan ucuza gelir. Bize para verseler kolinin yarısını alamayız

  17. Yiğit çelik işçisi

    Yapmayın lutfen tehdit etmeyin kimseyi hala adamlar tehdit ediliyor. Kenan başkan tehdit olayını bıraksa çok güzel olacak ama adamları hata yapıyor. Bakın ulvi başkana tecrübesini konuşturuyor zamanı gelince çıkacak er meydanına ulvinin adamları gayet sakin seçim zamanını bekliyorlar çünkü ektiler ekinlerini.

  18. KARABÜKSPORU KURTARACAK ŞEY...

    Şöyle ki bu şehirde herkes Karabüksporlu ve takımını çok seviyor. Ben aslında bu şehrin takıma sahip çıkacağını düşünüyorum. Öyle mesajla ibanla düzelecek şey değil bu. Şehrimizde gerçekten iyi kazanan esnaflarımız var, büyük orta ve küçük işletmelerimiz var. Ulusal şirketlerimiz ve önemli iş adamlarımız, zenginlerimizde var. Hiç olmazsa dünyada belki de sayısı milyona yakın Karabüklümüz var. Biz neden üyelik yapmıyoruz ki. Mesela üyelikler yıllık olsa herkes üye olabilse . Tabi ki biz garibanlarla zengin iş adamları mukayese edilmez. Bu sebeple herkesin yıllık ödeyeceği üyelik ücretler farklı olmalı. Teşvik amaçlı üyelik karşılığında forma, kombine vs. verilebilir. Bu olursa Karabükspor kendi ayaklarının üzerinde durabilir hatta çok daha başarılı bir takım olabilir.

  19. Ekmeğinin peşinde

    Yiğit çelik işçisi rumuzlu arkadaş yalan dolan ve iftiralarlamı strateji geliştirmeye çalışıyorsunuz işçiyi arayıp tehdit ettiğinizi kendi yapmıs olduğunuz davranısları başkasına mal etmeye calışmayın tehdit etmiş oldugunuz emekçiler sonra televızyon kanalına çıkar belgeli bir şekilde tehdit ettiğinizi ortaya koyar ve insan içine çıkacak haliniz kalmaz o yuzden işçinin emekçinin yanında olan onlar için mücadele eden birine iftira atmayın.
    Bu şekilde iftira stratejileri uygularsanız aradığınız tüm işçileri arama kayıtlarınız ses kayıtlarınız ile birlikte basın önünde konusur şekilde bulursunuz

  20. yanlız kurt

    ahmet abi karabükün içme suyu aşırı kireçli ben şirinevlerde oturuyorum 3 sene oldu taşınalı özellikle şirinevlerde aşırı kireçli belediye buna bir çözüm bulsun lütfen bu konuyu ısrarla dile getirin

  21. ÇAKIR

    YALNIZ KURT RUMUZLU ARKADAŞIN YAZDIĞI ÇOK DOĞRU SADECE ŞİRİNEVLERİNMİ SUYU AŞIRI KİREÇLİ 5000 EVLERİN DE SUYU AŞIRI KİREÇLİ TABİKİ,KARABÜK BELEDİYESİ BU KONUDA ACİLEN ÖNLEM ALMALI,ÇÜNKÜ KİREÇ ELEKTRİKLİ ALETLERİ BOZUYOR.BUDA KARABÜKTE YAŞAYAN BİZLERİ ZOR DURUMDA BIRAKIYOR EKONOMİK OLARAK.

  22. TECRÜBE

    Yiğit çelik işçisi arkadaş dediklerinin fazlası var eksiği yok tehditler havada uçuyo ama yazık ediyolar kendilerine yanlarına aldıkları kişileri seçememişler zaten mafyamısınız senfikacımı bi karar verin İ.A G.B İ Y işçinin hiç sevmediği kişilikler bunlar benden tavsiye yol verin bunlara

  23. Çelik İşçisi

    Sevgili Ahmet Gölbek Ağabimiz. Ben 12 Yıldır Kardemir’de işçi olarak çalışıyorum. Üyesi olduğumuz Çelik İş Sendikasında başlayan delege seçimleri işçi arasında huzursuzluğa neden olmaya yeni yeni başladı. Yıllardır yan yana çalışan işçiler Ulvici, Kenancı diye birbirleri ile konuşmamaya selam vermemeye başladı. Yemekhanede molalarda gruplaşmalar başladı. Birbirimize karşı olan homurdanmalar başladı. Kısacası dinamitin fitili ateşlendi. 4 Ay sonra yapılacak olan delege seçimleri ne kadar, demedi demeyin bir çok olaylar, kavga gürültü yaşanır. İşyerlerinde huzur, iş yeri barışı bir bozulursa, 2-3 sene bunun acısını çekeriz. Yine demedi demeyin, 4-5 ay sonra yapılacak olan delege seçimlerinde çok sayıda işçi işinden, ekmeğinden olur, işveren işten atar bakın da görün. Niye derseniz şimdiden bazı kişiler işçileri proveke etmeye, fitne fesat sokmaya başladı. Vallahi işveren bunları şimdilik izliyor. Birilerinin canı yanınca, işinden ekmeğinden olunca mı işveren müdahale edecek.

  24. Çelik İşçisi

    Az önce yazdığım yorum yazısında söylemeyi unuttum. Geçtiğimiz hafta yemekhane temsilcisi kendi işyeri olan kalite kontrole salam sosisli mesai kumanyası gönderiyor, haddehaneye de domates ekmek mesai kumanyası gönderiyor. Delege seçimleri şimdiden işçiyi mağdur etmeye başladı. Hadi bunu yemekhane temsilcisi yapıyor da, sorumlu firma olan AŞ gıda buna nasıl göz yumuyor anlamıyoruz. Fabrika içinde çalışan işçilerin bir kısmı salam sosis yerken, bir kısmı kuru ekmek domates yemeye başladı. Niye mi…
    Sen Ulvicisin, sen Kenancısın diye. Bu delege seçimleri Kardemir de çok sorunlar yaşatacak çoookkk… Daha 4-5 ay var.

  25. ÇAKIR

    AHMET ABİMİZ NE YAPSIN KARDEMİR İŞÇİSİNE,SENDİKAYA NE DESİN YAPMAYIN ETMEYİNMİ DESİN. TAMAMDA SENDİKA BAŞKANLARI BU İŞE EL KOYACAK KOYMAZSA KARDEMİR YÖNETİMİ EL KOYAR BURDA DA İŞÇİNİN CANI YANAR YAZIK OLUR.BENCE KENDİ İÇİNDE HALLEDECEKLER SENDİKA YÖNETİMİ SEÇİMLERE DAHA DÖRT AY VARMIŞ BAKSANIZA ŞİMDİDEN KILIÇLAR ÇEKİLMİŞ BÖYLE OLMAZ İŞÇİYE YAKIŞMIYOR BURADA HERKES EKMEK KAVGASI VERİYOR KİMSE KİMSEYİ ÜZMEMELİ.SON BİR SÖZÜMDE AHMET ABİYE AHMET ABİ YAZMAYINCA KARABÜKÜN SORUNLARI HAKKINDA YORUM YAZANLARDA BIÇAK GİBİ KESİLİYOR.OLMUYOR BÖYLE HERKES KARABÜKÜN SORUNLARI HAKKINDA FİKİRLERİNİ BELİRTİP YORUMLARINI YAZSINLAR HİÇ OLMAZSA BİRİLİLERİ BU YORUMLARI DİKKATE ALIR DA FAYDALANIR.

  26. Yiğit çelik işçisi

    Buradan recep Akyele ve kenan yılmaz a seslenen arkadas bak ben onların ikisini de severim onlar neredeyse Ben oradayım amaaaa ki şuna karşıyım
    Gürcan haddahane meydanında recep abiye ağza alınmayacak küfürler ediyordu ben utanıyordum o küfürleri dinlerken o kadar ağırdı
    Sırf bu yüzden gürcan abiye oy vermeyeceğim bi duruşun olsun dik dur bagumsız çık eyvallah ama recep Akyel den destek aldım deme be abi
    Çok stres yapan baskül var sağa sola saldıran ne yapacağını bilemeyen ona vereceğim ben

  27. adam gibi adam

    Yigit çelik işcisiişcisi senin yorumuna sonuna kadar katılıyorum az bile yazmişsin oşahsın recep akyele etdigi küfür hadi hesabı yok.yüksek fırın recep akyel den randevuisdeyecekmiş biz bu adamı istemiyoruz diye zaten tersi recep akyel inandırıcıgını kaybeder.? biz kesinlikle eskileri ve özellikle gürcanı istemiyoruz kesinlikle

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Yeni dönemin herkese hayırlı olmasını dileyen Yazıcıoğlu, “Süreç yeni başlıyor, amacımız Tokat'ımıza hizmet etmek. Biz bu değişimi savunurken Tokat'ımızın temel sorunları üzerinde durduk. Bu temel sorunların başında kentsel dönüşüm geliyor, Tokat'ın trafiği geliyor, toplu ulaşım geliyor.” dedi.

Tokat'a hizmetin bir ekip işi olduğunu söyleyen Yazıcıoğlu, “Siz bu ekibin en değerli parçasısınız. Temel sorunlarımızı ve mahallelerimizin sorunlarını çözmek için sizlerle birlikte hızlıca adım atacağız. Bayram dolayısıyla bu pazartesi günüyle startı vermiş olduk. Tokat'ın seçim döneminde de hep uyum içinde çalışmaktan bahsetmiştim. Bu seçimi nezaketi olanlar kazandı. Aynı nezaket ve uyum içerisinde siz değerli muhtarlarımızla çalışacak, Tokat'ımızı en iyi yerlere taşıyacağız. Tokat'ımız hem mutedil hem de kin tutmayan bir şehir. Rahmetli babam çok büyük emek vermiş, parlatmış ve Tokat'ı dünyaya tanıtmış. Ben de babamın bıraktığı yaşta Tokat'ı devraldım. Ben herkesin belediye başkanıyım. Bizim makamımız hizmet makamı olacak naz makamı olmayacak. Tüm mahallelerimize aynı hizmeti götürmeye gayret edeceğiz. Kapımız her daim herkese açık.” diye konuştu.

Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nu tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.