Her Telden (12 Şubat 2020)

Her Telden (12 Şubat 2020)

Yayın: 11.02.2020 21:27
Paylaş:
A+ A-

GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ,CHP KARABÜK İL KONGRESİ YAPILDI VE Sayın ABDULLAH ÇAKIR TEK ADAY GİRDİĞİ KONGRE DE,YENİDEN SEÇİLDİ…
Geçtiğimiz Pazar günü CHP Karabük İl Kongresi yapıldı ve ÇHP Genel Başkan Yardımcılarından Sayın BÜLENT KUŞOĞLU’NUN Divan Başkanlığı yaptığı süreçte,Sayın ABDULLAH ÇAKIR yeniden İl Başkanı seçildi.
Sayın ABDULLAH ÇAKIR,Kongreye tek aday olarak girdi.
KONGREYE KATILMAYAN DELEGELERDEN söz edildi,BOŞ OY Kullanan Delegelerden söz edildi,Sayın ABDULLAH ÇAKIR ismine atılan çiziklerden söz edildi ve böyle bir ortamda sonuçlanan CHP İl Kongresi,Merkez İlçe Kongresi’ne oranla daha az sayıda bir katılımla kadrolarını belirledi.
Kongre sırasında İl Çalışma Raporu okunurken,KARABÜK’ÜN EN ESKİ TÜCCARLARINDAN ve CHP’NİN ÇOK ESKİ ÜYELERİNDEN bir isim “BU NE BİÇİM FAALİYET RAPORU.PROTOKOL GÖREVLERİNİ FAALİYET OLARAK YAZMIŞLAR..” diyerek tepki gösterdi ve sinirinden Salon dışına çıktı..
Bu gerçekten çok dikkatimizi çekti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Divan Başkanı Sayın BÜLENT KUŞOĞLU,konuşmak için kürsüye geldiğinde “ŞÖYLE BİR SALONA BAKTI..” ve katılımı gördü,konuşmasını o ölçü de tuttu galiba,zaten kısa kesti.
CHP KARABÜK İL KONGRESİ geleceğe yönelik bir tek mesaj verdi gibi geldi bize,o mesaj da “BU KONGRE TABANI PEK MUTLU ETMEDİ,PARTİ BU KENTTE,HER TÜRLÜ YENİ GELİŞMEYE AÇIK..” şeklinde oldu,en azından biz öyle okuduk.
CHP Karabük İl Kongresi geçtiğimiz Pazar günü yapıldı..

CHP KARABÜK İL KONGRESİ’NDE,İL ESKİ BAŞKANLARINDAN Sayın BAYRAM KARADAĞ GERÇEKTEN ENFES BİR KONUŞMA YAPTI VE KARABÜK..
CHP Karabük İl Kongresi’nde,faaliyet raporu üzerinde fazla konuşma olmadı,ancak,CHP Karabük İl Eski Başkanlarından Sayın BAYRAM KARADAĞ gerçekten enfes bir konuşma yaptı.
Konuşmasını KARABÜK ÜZERİNE İNŞA ETMİŞ Sayın KARADAĞ.
CHP İl Örgütü görevlilerinin,görev süreleri boyunca yapmaları gereken eleştirileri,Karabük üzerine görüşleri,çözüm önerilerini anlattı Sayın BAYRAM KARADAĞ.
Genel Politikanın,Karabük üzerine izdüşümlerini,yapılamayanları,yapılan yanlışlar manzumesi içerisinde BOŞ GİDEN PARALARI dile getirdi ve bu manada İlçelere/İlçelerin sorunlarına değindi.
Siyasetin temelinden geldiğini gösterdi,o konuşması ile.
CHP İl Kongresi,belki havanın da çok sert,çok bozuk olması nedeni ile hayli tenha,kalabalık katılımdan hayli uzak yapıldı, OYLAMA SONUÇLARI halen ilgili çevrelerde tartışılıyor..
Bir de “TOPAL ÖRDEK SÖZLERİ..” hayli dikkatimizi çekti/çekiyor..

AK PARTİ ÇEVRELERİNDE,SON YAPILAN “BEKÇİ SINAVI VE O SINAVI KAZANAN İSİMLER..” NOKTASINDA ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ TARTIŞMALAR VAR..
Biliyorsunuz İŞSİZLİK Ülkenin birçok yerinde olduğu gibi,Karabük’te de ciddi bir sorun,son günlerde EMNİYET TEŞKİLATI BEKÇİ ALIMI YAPTI ve maaşlarının da hayli iyi olduğuna ilişkin haberler çıkıyor Bekçilerin..
AK Parti Karabük çevrelerinde BEKÇİ SINAVLARI üzerinde müthiş bir söylenti furyası var,çok sayıda isim BEKÇİ OLMAK adına başvuru yapmış ve belirli GİRİŞİMLERİN içinde olmuş.
O GİRİŞİMLER BAĞLAMINDA,KİMLER ETKİLİ OLMUŞ ACABA..?
Kimlerin verdiği isimler SINAVI KAZANMIŞ görünüyor,kimlerin verdiği isimler SINAVI KAZANAMAMIŞ görünüyor ve gerçekten anormal bir tartışma ortamı var AK Parti içerisinde..
Milletvekilleri,İl/İlçe Teşkilatları,Eski Milletvekilleri,Partinin kanaat önderi konumunda olan insanlar,kıramadıkları,önemli gördükleri bazı isimleri ilgili yerlere “YARDIMCI OLUNMASI..” temennisi ile vermişler galiba.
Kimlerin verdiği isimler başarılı olmuş..?
Olayın bu noktasında SINAVA GİREN İSİMLER belki kendi yetenekleri,bilgileri,birikimleri ile başarılı oldular,ancak,onlar adına “BU ARKADAŞA YARDIMCI OLUN..” diyenlerin sayesinde kazanılmış gibi bir havanın estirilmesi,ne derece doğru.?
Veya tam tersi bir havanın estirilmesi ne derece doğru..?
AK Parti çevrelerinde,son günlerin, en şiddetli tartışması bu noktada oluyor..

İL EMNİYET GÜÇLERİ,KARABÜK VE SAFRANBOLU BAŞTA OLMAK ÜZERE,GÖREVLİ OLDUKLARI HER YERDE RUTİN KONTROLLER YAPIYORLAR..
İl Emniyet Güçleri,görevli oldukları her yerde ASAYİŞ KONTROLLERİ yapıyorlar,KARABÜK ve SAFRANBOLU başta olmak üzere yapılan bu kontroller sırasında,genellikle insanların nüfus hüviyet cüzdanlarından genel soruşturmalı yapılıyor..
Birçok yerde,bu kontroller dırıltısız,yakınmasız tamamlanıyor..
ÇOK azda olsa,bazı yerlerde yapılan kontrollerden yakınmalar geliyor,daha dikkatli olunması noktasında sesler yükseliyor ve bu durumun bir sebebi olsa gerektir..
Örneğin KARABÜK MERKEZİ biz hiçbir yakınma duymadık..
Yakınmaların olduğu yerlerde,neden böyle oluyor,neden yakınmalar geliyor olayının üzerinde “KESİN HAKLILIK OLAYINDAN YOLA ÇIKMADAN ÇOK İNCE DETAYLAR ELE ALINARAK DURULMALI..”
Neden buralarda veya birkaç yerden yakınma geliyor acaba..?
Üzerinde durmaya değmez mi yani..?

ANLADIĞIMIZ KADARI İLE,HÜKÜMET “YENİ YATIRIMLARDAN UZAK DURURKEN,YAPIMINA BAŞLANMIŞ YÜZDE 50-60 KADARI TAMAM OLAN..”
Bu yıl Ülkemiz hayli sıkıntılı bir süreci,dileriz,umarız ve dua ederiz,atlatarak geleceğe çok daha güvenle bakabileceğimiz bir ortamı yaratacak bu noktada ki çabaları,çalışmaları hepimiz izliyoruz.
BU YIL YENİ YATIRIMLARA BAŞLANMA İHTİMALİ ÇOK ZAYIF.
Bunun yerine yüzde 50-60 kadarı tamamlanmış,fakat henüz bitirilememiş yatırımların bitirilmesi için yoğun bir çaba harcanacak,Ülkenin bütün öncelikleri bu alana seferber edilecek.
KARABÜK’TE BU TİP YATIRIMLAR VAR MI,BİR BAKIN BAKALIM..
Örneğin ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ için,bu pencereden baktığınızda bir ışık görülüyor mu veya İSMETPAŞA OSB noktasından bir ışık görülüyor mu,ne derseniz,bu konuları siz de bir düşünün..
ÇEVRE YOLLARI NE OLABİLİR ACABA,BİR DÜŞÜNÜN LÜTFEN..

VALİ Sayın FUAT GÜREL “GEÇTİĞİMİZ HAFTA 5 AYRI BAKANLIĞI ZİYARET ETTİK VE ÇOK VERİMLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİK..” DİYOR..
Geçtiğimiz gün Karabük Valisi Sayın FUAT GÜREL ile makamında uzunca bir süre sohbet etme imkanımız oldu,Vali Sayın GÜREL Bakanlıklara yaptıkları ziyaretleri anlattı,kısa/kısa bilgiler verdi.
Sayın GÜREL 5 AYRI BAKANLIĞI ZİYARET ETTİKLERİNİ ANLATTI.
Bu ziyaretleri AK Parti Milletvekillerinin organize ettiklerini söyleyen Vali Sayın FUAT GÜREL,bazı ziyaretlere Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve TBMM Eski Başkanlarından Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN DE katıldığını anlattı.
Vali Sayın GÜREL özellikle bu katılımın çok yararlı olduğunun altını çizerek “Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN BU YÖRE İÇİN GERÇEK BİR ŞANS..” bağlamında görüşler de dile getirdi.
Vali Sayın FUAT GÜREL,örneğin TARIM ve ORMAN Bakanı ziyaretinde,KARABÜK’ÜN 23 TARIMSAL PROJESİNE ve yeni yapılacak PROJELERE verilecek desteklerden söz etti “KARABÜK TARIMI KISA SÜRE İÇERİSİNDE ATILIM YAPABİLECEK DÜZEYE GELECEK..” anlamında bilgiler verdi.
ESKİPAZAR Orman İşletme Müdürlüğü’nün Zonguldak Baş Müdürlüğü’ne bağlanması olayına değindi,EFLANİ ve OVACIK ORMAN İŞLETME Müdürlüklerinin kurulması için çıkan bazı sorunların aşılabilmesi için çaba harcandığına değindi.
Vali Sayın GÜREL yapılan ziyaretlerin,kısa ve uzun vadede Karabük’e katkılar vereceğine inanıyor ve bu inancını pekiştirecek verilerden söz ediyor,anlatılanları dinleyince hak veriyorsunuz.
Karabük adına çok önemli temaslar gerçekleştirilmiş.

MÜLKİYETİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN OLAN,BEŞBİNEVLER BÖLGESİ’NDE Kİ YARIM KALAN BİNA,SAĞLIK BAKANLIĞI’NA DEVİR EDİLİYOR MU.?
Daha önce bize,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT anlatmış ve BEŞBİNEVLER Bölgesi’nde yarım kalan bir binalarını SAĞLIK Bakanlığı’na devir edebileceklerini söylemişti.
Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT,hatta bu bağışın şartlı yapılması üzerinde fikir jimnastikleri yapmış ve bir KADIN/DOĞUM Hastanesi olarak kullanılırsa devir edebilecekleri gibi düşünceler dile getirmişti.
Galiba,SAĞLIK BAKRANLIĞI BİNAYI İSTİYOR veya İSTEYECEKMİŞ..
Buraya bir DEVLET HASTANESİ düşünülüyor..
Aslında BEŞBİNEVLER Bölgesi’nde DEVLET HASTANESİ fikri var ve bunun için 35 dönümlük bir alandan söz edildiğini de öğrenmiştik,ancak Vali Sayın GÜREL “ O ALANIN ÇOK VARİSLİ BÖLÜMLERİ OLDUĞUNA..” işaret ederek,Kamulaştırmanın yıllar alabileceğine işaret etti.
Yapımı henüz tamamlanamayan o bina DİŞ HEKİMLİĞİ ile ilgili kullanılabilir gibi bir düşüncenin de olduğunu biliyoruz,şimdi SAĞLIK Bakanlığı olayı devreye girince DİŞ HEKİMLİĞİ tamamen BAYIR MAHALLE AĞIZ/DİŞ Hastanesi sırtına kalacak galiba.
Siz esas O NOKTADA YAŞANACAKLARA İYİ BAKIN,İYİ İZLEYİN..
Birçok aile “ÇOCUĞUMUZ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE DİŞ HEKİMLİĞİ OKUYOR..” diye gururlanıyordur herhalde ve bu çocuklar ÜLKENİN EN İYİ SINAV SONUCU ALMIŞ 25 bin öğrencisi arasındalar değil mi..?
ÖĞRENİM KADROSU,POLİKLİNİKLER NE ALEMDE ACABA..?

VALİ Sayın FUAT GÜREL “ULAŞTIRMA VE ALT YAPI BAKANI Sayın CAHİT TURAN’A,KARABÜK İLE FİLYOS VADİSİ İLİŞKİLERİNİ YİNE ANLATTIK..”
Vali Sayın FUAT GÜREL,geçtiğimiz günlerde ziyaret ettikleri Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Sayın CAHİT TURAN’A Karabük ile FİLYOS VADİSİ ve bu anlamda,özellikle,FİLYOS LİMANI ilişkilerini yeniden anlattıklarını söyledi.
FİLYOS LİMANI ile KARDEMİR entegrasyonu üzerinde durulmuş.
İyi izleyin lütfen..
Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN döneminde Karabük gündeminden FİLYOS LİMANI olayı hiç ama hiç düşmez/düşürülmezdi,bu manada Sayın MUTULLAH YOLBULAN ile Sayın KAMİL GÜLEÇ ikilisi,ayda bir/iki kez oralara giderler gelişmeleri izlerlerdi.
FİLYOS LİMANI OLAYINI HİÇ GÜNDEMDEN DÜŞÜRMEZLERDİ..
Şimdi bakıyoruz KARDEMİR,mutlaka yakından izliyordur,ancak Kamuoyu bağlamına pek bilgi vermiyorlar, sızdırmıyorlar,bu fazla ilgileri yok gibi değerlendirmek yanlış olur elbet,ancak,ortalıkta bir sessizlik var elbet.
KARDEMİR adına Vali Sayın FUAT GÜREL,Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ ve Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ilgileniyor sanki..
Oysa ki KARDEMİR-FİLYOS LİMANI ilişkisi çok önemli,öyle değil mi..?

FİLYOS VADİSİ ENDÜSTRİ BÖLGESİ’NDE BİR METREKARE YERİN “KİRALAMA BEDELİ NE OLUR ACABA..?” VE KARABÜKLÜ YATIRIMCILAR..
Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN ve Allah Ömrünü uzun etsin Sayın KAMİL GÜLEÇ,FİLYOS VADİSİ Projesi kapsamında ki FİLYOS LİMANI ile ne yakından ilgilenirlerdi,hatırlayanlar vardır.
Şimdi FİLYOS LİMANI bitime doğru süratle yaklaşıyor..
Karabük’te bu işi yakından izleyenler Vali Sayın FUAT GÜREL ve Milletvekilleri,bu manada FİLYOS LİMANI ile KARDEMİR arasında ki bağı,en son ULAŞTIRMA BAKANI Sayın CAHİT TURAN’A ,yine/yeniden anlatmışlar,entegrasyonun sağlanması talebinde bulunmuşlar..
Hatırlayanlar vardır,KARDEMİR 1995 yılında kurulduğundan bu yana Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN ve Sayın KAMİL GÜLEÇ ile birlikte ve hep /her zaman KARDEMİR’İN yanında olmayan çalıştık.
Hiçbir öyle,bir böyle yapmadık.
Şimdi de FİLYOS VADİSİ Projesi kapsamında FİLYOS LİMANI-KARDEMİR entegrasyonu için aynı çizgiyi koruyoruz ve bu işin önemini gündemde tutmaya gayret ediyoruz.
Bu arada FİLYOS VADİSİ ENDÜSTRİ BÖLGESİ’NDEN arazi kiralamak isteyen Karabüklü yatırımcılara dikkat çekmek isteriz,ENDÜSTRİ BÖLGESİ içerisinde bir metrekare yerin kiralama bedeli ne olacaktır acaba..?
Bu statüler yakın zamanda belli olur herhalde..

10 kişi görüş bildirdi

  1. Anonim

    belediye reisinden ve millet vekillerinden rica ediyoruz degerli buyuklerimiz musluklardan kireç akiyor. lutfen halka gizmet sözünüzü yerine getirin. sadece sağlıklı su istiyoruz bu hizmeti olsun cok görmeyin halka… yerel basin musluk suyunu hicmi kullanmiyor hadi icmiyorlar temizlik icin makinalarindadami kullanmıyorlar.ki.senin sesi cikmiyor. sanki herkes memnunda bi benmiyim sikayet eden diyerek sorguluyorum kendimi.. çok enteresan

  2. radar

    sayın yetkililer Karabük sporu kurtarın . BU AYIBA KİM SEBEP OLDUYSA KİM ÇABA HARCAMIYORSA ALLAHA HAVALE EDİYORUM.
    KARABÜKSPORU KİM KURTARIRSA KARABÜKE HEYKELİ DİKİLMELİDİR.
    METİN TÜRKER MEZARINDA RAHAT YATIYORMU ACABA ? NE DERSİNİZ.

  3. kimin yazıldığı belli

    kurultayda çizilen apdullah çakırın yerine bayram karadağın yazıldığı söyleniyor doğru ise vah apdullah vah aday bile olamayan biri yazılıyo

  4. CHP KONGRESİ

    CHP İL KONGRESİ GÖSTERDİKİ PARTİ KARABÜKTE YOK HÜKMÜNDEİ DELEGESİNİ BİLE KONGREYE GETİREMEYEN TEK ADAYINI YÜZDE 40 OYLA SEÇEN BİR İSİM TEKRAR İL BAŞKANI OLDU.YAZIK BU PARTİYE BE ÇOK YAZIK

  5. CHP'de ne değişti ki??

    CHP İl yönetimiyle 2023 seçimleri de şekillenmiş durumdadır..İttifak süreci formülü ile tutunmaya çalışacak ,seçim işbirliği ile aradan sıyrılacak tek aday DURSUN ALTIPARMAK ile cumhuriyetin 100. yılına gireriz…CHP’nin bu sürece itilmesinde rol oynayan olay merkez ilçe seçimleri sonucudur…2 oy farkıyla CHP’nin geleceği şekillenmiştir…Parti karpuz gibi ikiye yarılmış, parti içinde bir küskünler,umutsuzlar grubu ortaya çıkmıştır…Bu partinin toparlanması çok zor…CHP’nin Safranbolu İl başkanlığı gibi oluştuğu,seçimlerde il merkezinde temsil edilmemesi, parti tabanında şok tepkilere neden olmuştur…İttifak sisteminin doğal sonucu olarak ortaya çıkan milletvekili ve 1 belediye başkanı kazanılması, büyük bir başarıymış gibi gölgesine saklanmaktan başkaca bir parti hedefi bulunmayanların,Karabük’ün dağ gibi birikmiş sorunlarına el atamayan,üzerine düşen muhalefet etme özelliğini yerine getiremeyen,yerel politika yapmayan bir il başkanı ile CHP’si gelecek seçim döneminde yine DEVŞİRME adaylarla seçim yarışına girecektir ..Yanılmayı isterdim ancak zor bir durum…

  6. KİM KİMDEN OY ALACAK

    APDULLAH ÇAKIR KENDİ DELEGESİNDEN OY ALAMADIKİ
    GENEL SEÇİMLERDE DIŞARDAN OY ALSIN
    İKTİDARA YÜRÜYORUZ SÖYLEMİ SADECE KENDİNİ VE ETRAFINDAKİ KÜÇÜK AZINLIĞI MUTLU EDER
    PARTİ 4 İLÇEDE HÜKÜMSÜZ
    HİÇ BELEDİYE MECİS ÜYESİ ÇIKARTILMADIK İLÇELERDE MECLİS ÜYESİ ÇIKARTTIK DİYOR.
    MERKEZDE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ İYİ PARTİDE .. NE KADAR CHP DESELERDE İYİ PARTİDEN GERİ DÖNMEDİLER,
    YENİCEDE YILLARDIR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ VAR- SAFRANBOLUDA YILLARDIR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ VAR
    OVACIKDA YILLARDIR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ VAR-
    İL GENEL MECLİS ÜYESİ UNUTTUYSA SABRİ ÖZGÜN sonrasında MEHMET OĞUZ sonrasında METİN ÇAKIR sonrasında NURİ HOCA
    SEN SÖYLE BAKALIM
    EFLANİDE
    ESKİPAZARDA KAÇ MECLİS ÜYESİ ÇIKARTTIN,
    GÖZ GÖRE GÖRE KANDIR BAKALIM

  7. SAHİ NERDEYDİ

    sahi Erdoğan dinçer nerdeydi Erdal demir nerdeydi İsmail yılmaz nerdeydi hidayet aygün nerdeydi Mehmet oğuz nerdeydi
    sedat Karaoğlu nerdeydi Mehmet durum nerdeydi
    ben söylüyüm
    kimi salonda köşelerde kimi gelemeye bile yüzü yoktu salonda bi adam gibi bayram vardı adam gibi konuştu işte bu

  8. Mehmet ÜSTÜNDAĞ

    “KİM KİMDEN OY ALACAK” Rumuzuyla yazan arkadaşa ve Karabük kamuoyuna açıklamadır.
    Ben Mehmet ÜSTÜNDAĞ, 31Mart 2019 yerel seçimler öncesinde Kasım ayı itibarıyla parti organlarımızın belirlediği adayla birlikte belediye meclis üyesi aday adayı olarak alanlara çıkıp, elden geldiğince çalıştık. Sonra CHP İl Başkanı ve bir iki kişinin çalışmalarıyla alınan kararlar ve anlaşma doğrultusunda İYİ Parti ile ittifak yapılarak Sayın Dursun ALTIPARMAK’ ın belediye başkan adaylığında İYİ Parti çatısı altında biz de daha sonra aday olarak yoğun bir şekilde seçim çalışmalarına girmiş olduk. Bu çalışmalarımız 30 Mart’a kadar kesintisiz sürdü.( Ev toplantıları, mahalle toplantıları, esnaf gezileri, açık hava toplantıları, kahve toplantıları vs…) Canı gönülden çalışan arkadaşlarımız oldu. Bunun yanında CHP li olup, MHP adayına çalışanlar veya İYİ Partili olup MHP adayına oy verenlerin etkisiyle sonuç başkan adayımız düşük bir oy almış, ittifak listesinden dört kişi belediye meclise girebilmiştir. Bunlardan ikisi ben dahil CHPli, ikisi İYİ Partiliydi. Nisan ayında ilk toplantıda komisyon seçimleri yapıldı. Bizim toplan sayımız dört olduğundan imar komisyonuna ve plan bütçe komisyonuna birer üye verebiliyorduk. Eğer sayımız üç olsaydı bu komisyonlarda 3 AK Partili, 2 MHP li üye olacaktı. Yani partilerimize dönmemiz durumunda sayımız iki CHP, iki İYİ Parti olacağından komisyonlarda görevimiz olmayacaktı. İl Başkanımız Sayın Abdullah ÇAKIR’ ı bilgilendirip, görüş istedim. İl Yönetimin kararıyla İYİ Partide devam etmemizin, komisyonlarda varlığımızın devamı uygun bulunmuştur. Belediye Meclis Toplantılarının gündemlerini il ve ilçe başkanlarımızla mutlaka paylaşıyorum. Parti yönetiminin bu konularla talepleri tarafımızdan gündeme getirilmektedir.
    Özellikle belirtmek istediğim konu şudur, benim parti yönetimlerine seçilmiş veya seçilememiş kişilerle ilgili yorum yapma, savunma veya eleştiri yapma görevim yoktur. Seçilmiş olanlara başarı ve kolaylıklar diliyorum.
    Bu arada kendi adıma Cumhuriyet Halk Partililiğim, sosyal demokratlığımı, Atatürkçülüğümü, sorgulayacak, tartıya koyacak birileri olacağını düşünmüyorum. Karabük ve Karabüklü için hayırlı olan, güzel olan ne varsa onun peşinde olduğumuzun bilinmesini isterim. Bu arada yazıyı yazan arkadaş muhtemelen tanıştığımız biridir. Partiden telefonumu alıp benden bilgi isteyebilirdi. Selam, saygı ve esenlik dileklerimle…
    13.02.2020

  9. Sayın Mehmet Üstündağ

    Sayın Mehmet Üstündağ
    yok partiye bilgi verdim İyi Partide kaldım
    Yok Şöyle Yaptım Yok Böyle Yaptım.
    bunlar farazi şeyleri
    CHP ÜYESİ CHP DE SİYASET YAPAR Komisyonda olmak uğruna Parti değiştirmez
    MADEM ÖYLE 2 SENE İYİ PARTİDE
    2 SENE CHP DE komisyon üyeliği yapın ki CHP yi onure edin ki CHP liler mutlu olsun.
    Rafet Vergili ye oy veren CHP LİLER İLE
    İYİ PARTİDE kalan CHP liler arasında bence fark yok

    bu arada merak ettim
    2009 belediye seçimlerinde
    2014 Belediye seçimlerinde
    2019 BELEDİYE SEÇİMLERİNDE
    rafet beye oy veren CHP LİLER KİM
    SİZ BU SEÇİMLERDE NEREYE OY VERDİNİZ
    ZİRA HANGİ CHP LİYE SORDUYSAK BİZ CHP YE OY VERDİK DİYOR
    BELEDİYE SEÇİMLERİNDE ALINAN OY BELLİ
    KEDİ BURDAYSA CİĞER NERDE
    CİĞER BURDAYSA KEDİ NERDE
    ..
    EN KISA ZAMANDA 4 MECLİS ÜYESİNİ CHP DE GÖRMEK DİLEĞİYLE
    SAYGILAR

  10. Anonim

    Ben saygı çerçevesinde durumu anlattım. Karılaştırmalarınız, önerileriniz sizin görüşünüzdür. Şahsımla ilgili yargısız infaz sevimsiz. Sadece parti yönetiminin önerilerini değerlendirmek durumundayız. Ayrıca belediye başkanlığı ve meclis üyeliği seçimlerinde elbette oy pusulasında ittifak nedeniyle İYİ Partiye, il genel meclisi seçimlerinde CHP ye oy verdim. Benim herhangi bir şüphem yok. Bir avuç CHP li ile birlikte gerek genel seçimlerde, gerekse yerel seçimlerde gücümün sonuna kadar çalıştım. Vicdanen rahatım.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.