Her Telden (13.Ağustos.2018)

Her Telden (13.Ağustos.2018)

Yayın: 12.08.2018 23:58 |Güncelleme: 13.08.2018 09:19
Paylaş:
A+ A-

YENİCE DERNEĞİ,GEÇTİĞİMİZ CUMA GÜNÜ LOKAL AÇILIŞINI YAPTI VE DERNEK “KADIN VE GENÇLİK KOMİSYONLARI..” KURUYOR,HIZLILAR..
Karabük’te yeni kurulan ve Sayın MURAT ÇORBACI’NIN Başkanlığını yaptığı Yönetim Kurulu’nda çok etkin,çok önemli isimler olan YENİCELİLER DERNEĞİ,geçtiğimiz Cuma günü LOKAL AÇILIŞINI yaparak faaliyetlerine start verdi.
YENİCE Kaymakamı Sayın MUHAMMET FATİH DEMİREL’İN DE katılımı ile faaliyete alınan YENİCE DERNEK Lokalinin açılışını ise CHP Karabük Milletvekili Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY gerçekleştirdi.
YENİCE DERNEK Lokali açılışına Bürokrat kesiminden,Siyasi Kadrolardan ve ticaret kesimi başta olmak üzere çok sayıda katılım oldu ve bu arada Dernek Yönetimi’nin çalışmalarına hemen başlayacağı mesajları verildi.
YENİCE DERNEK Başkanı Sayın MURAT ÇORBACI ve Yönetim Kurulu’nun,Karabük’te yaşamını sürdüren,kimine göre 15 bin,kimine göre 20 bin dolayında ki YENİCE KÖKENLİ insanı bir çatı altında toplamayı hedeflediğine ilişkin bilgiler de verildi.
Bu arada,YENİCE DERNEĞİ’NİN özellikle KADIN ve GENÇLİK Komisyonları kurarak,bu kesimlere ulaşmaya çalışacağı yolunda bilgiler verilirken bu çalışmalar ve çalışmalar sonunda SİYASİ İÇERİKLİ hiçbir tavır,tutum ve davranış içinde olunmayacağının,özellikle altı çizildi.
YENİCE Kültürü,gelenekselliği yaşatılacak,gelecek kuşaklara bırakılacak.
En temel amacın bu olduğu özellikle belirtiliyor.
YENİCE DERNEĞİ geçtiğimiz Cuma günü LOKAL AÇILIŞINI yaptı..

“YAŞANAN BU EKONOMİK SIKINTI,HERŞEYE RAĞMEN,AK PARTİ’Yİ OLUMSUZ ETKİLİYOR ELBET VE BUNU GÖRMEK ZORUNDAYIZ..” SÖZLERİ..
AK Parti içinde SİYASET YAPAN,görevli olan birkaç dostumuzla sohbet ettik,havadan/sudan konuşurken,söz döndü dolaştı yaşanan ekonomik sıkıntılara geldi.
İÇLERİNDE EMEKLİLER VARDI,TİCARET YAPANLAR VARDI..
Bu sıkıntıların,DIŞ GÜÇLERİN Ülkemizi sıkıştırmak için “YAPAY OLARAK..” çıkartılmaya çalışıldığına inançları tam,”DIŞ GÜÇLERİN BU OYUNUNA KARŞI,BÜTÜN GÜCÜMÜZLE DİRENECEĞİZ.TESLİM OLMAK YOK..” görüşlerini her platformda dile getiriyorlar..
Ancak “YAŞANAN EKONOMİK SIKINTILARIN,AK PARTİ’YE ZARAR VERDİĞİNİ,AK PARTİ BÜNYESİNİ YIPRATTIĞINI DA KABUL ETMEMİZ GEREK..” gibi değerlendirmeler de yapıyorlar elbet.
“İNSANLAR ETKİLENİYORLAR,ETKİLENDİKLERİNDE DE,SUÇLU OLARAK MEVCUT İKTİDARI GÖRÜYORLAR ELBET..” gibi bir varsayımdan yola çıkıp “BU SIKINTILARIN YEREL SEÇİMLERE KADAR AŞILMASI HALİNDE,AK PARTİ GÜCÜNE/GÜÇ KATARAK YOLUNA DEVAM EDER..” diyenler oldu.
Özellikle TİCARET YAPAN,AK Partili isimler çok rahatsızlar..
“SATTIĞIMIZIN YERİNE,YENİ MAL KOYMAKTA ZORLANIYORUZ..” diyorlar.

“YAŞANAN EKONOMİK DURUM YEREL SEÇİMLERE KADAR SONLANMAZSA,AK PARTİ SIKINTIYA GİRER..” DİYEN AK PARTİLİLER VE SEÇİMLER..
AK Parti içinde,sağlıklı değerlendirmeler yapan insanlar “BUGÜNLERDE YAŞANAN DÖVİZDE Kİ DALGALANMALAR,ÜLKEMİZE DİZ ÇÖKTÜRMEYE ÇALIŞAN BATILI BAZI DEVLETLERİN İŞİ.BÜTÜN GÜCÜMÜZLE DİRENECEĞİZ..” diyorlar.
Bunların aşılacağını özellikle vurguluyorlar,bekliyorlar..
Ancak,YEREL SEÇİMLERE kadar bu dalgalanmaların aşılamaması,ekonominin kendi dengelerine oturtulamaması halinde “YEREL SEÇİMLERDE AK PARTİ OLARAK SORUN YAŞARIZ..” değerlendirmelerini de yapıyorlar..
“ÖRNEĞİN,BU ORTAM SÜRERSE ve BELEDİYE BAŞKANI Sayın RAFET VERGİLİ,YENİDEN MHP ADAYI OLURSA,SEÇİMİ YATA/KALKA ALABİLİR..” gibi fikir önü süren Kardeşlerimiz oldu.
Elbet itiraz edenler de oldu ve örneğin “NEDEN ÖYLE OLSUN Kİ,MHP CUMHUR İTTİFAKINDA AKSİNE BİR SÖZ MÜ SÖYLÜYOR,AKSİNE BİR GÖRÜŞMÜ İLERİ SÜRÜYOR.Sayın DEVLET BAHÇELİ,BİR DEVLET ADAMI CİDDİYETİYLE,YASTIK ALTINDA Kİ DOLARLARINIZI BOZDURUN DEMEDİ Mİ..” diyenler oldu
YAŞANAN EKONOİK DALGALANMALAR YEREL SEÇİMLERDE hangi Siyasi Partiye yarayabilir noktasında görüşler muhtelif,CHP yararlanabilir diyen pek çıkmadı,bu anlamda “BELKİ BÜYÜK ŞEHİRLERDE CHP BU GİDİŞTEN YARARLANABİLİR,ANCAK,KARABÜK’TE YARARLANAMAZ..” diyenler oldu..
Bir Kardeşimiz “İYİ PARTİYE DİKKAT EDİN..” dedi..
İYİ PARTİ,BÜYÜK KONGRESİNİ İŞARET ETTİ..
AK Parti BÜYÜK KONGRESİ’NİN DE BEKLENMESİNİ SÖYLEDİ..

KARDEMİR GENEL MÜDÜRÜ SAYIN ERCÜMENT ÜNAL “2017 İLKBAHAR AYLARINDA, KARDEMİR’İN BUGÜNLERİNİ AÇIKÇA İŞARET ETMİŞTİ..”
KARDEMİR Genel Müdürü Sayın ERCÜMENT ÜNAL,2017 yılının İLKBAHAR AYLARINDA,Şirketin bugünlerde ki “KARLILIK/KAZANÇ/DEĞERLİLİK GELİŞİMLERİNİ..” işaret eden açıklamalar yapmıştı.
O zaman KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN,Başkanvekili Sayın KAMİL GÜLEÇ’Tİ ve özellikle bugün görev yapan BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU Üyelerinin hiçbiri yoktu,ayrıca,gündemde de yoklardı..
Sayın ERCÜMENT ÜNAL,KARDEMİR’İN çok iyi yolda olduğunu işaret eden,gelecek yıllarda karlılık patlaması yapacağını deklare eden,kazancını katlayacağını,bu gelişmelerin de HİSSE SENETLERİNİN ederine yansıyacağını açıklayan bilgiler vermişti.
BASIN/YAYIN ORGANLARININ ARŞİVLERİNDE BUNLAR VARDIR ELBET..
Bizim HER TELDEN Köşesine,Sayın ERCÜMENT ÜNAL’IN bu açıklamaları ile ilgili “LEHİNDE veya ALEYHİNDE YORUMLAR GELDİĞİNİ..” çok/çok iyi hatırlıyoruz..
Buyurun Sayın ERCÜMENT ÜNAL’IN tüm söyledikleri aynen çıktı işte..

“AHMET ABİ,KENTSEL DÖNÜŞÜM BÖLGESİ’NDE OLAN BU YERLERİN EMLAK VERGİLERİNİ DÜŞÜRDÜLER,HİÇBİR GELİŞME YOK VE HESAPLARI !!”
Geçtiğimiz gün,İSTASYON BÖLGESİ’NİN arka kısmında kalan HADDANELER BÖLGESİ olarak da bilinen geniş alanlar içinde işyeri,konutu ve bu alanlarda yeri olan bir/iki kardeşle karşılaştık.
“ABİ NE OLACAK BU YERLER.BÖYLECE BEKLEYİP DURUYORUZ..” dedi.
Bir Kardeşimiz “BURALARIN EMLAK VERGİLERİNİ DÜŞÜRDÜLER.GEÇMİŞE ORANLA AZ EMLAK VERGİSİ ÖDÜYORUZ.İLERLEYEN SÜREÇTE MAHKEMELİK DURUM OLURSA,O EMLAK VERGİLERİ ÜZERİNDE DEĞERLENDİRME YAPILIR HERHALDE..!! “ falan dedi.
Buralar ile “BİRİNCİ DERECE ETKİLİ/YETKİLİ..” birim noktasında da enteresan görüşler dile getiriliyor,örneğin “BURALARA BAKACAK OLAN TOKİ DİYENLER VAR,YOK CANIM BURALARA BAKACAK OLAN KARABÜK BELEDİYESİ..” diyenler var..
EN YETKİLİ KURUM üzerinde böyle bir çelişkili değerlendirme üzerinde duruluyor..
Anca,İSTASYON CİVARINDA yaşananlar İÇ/AÇICI DEĞİL,olayın burası kesin.

KARABÜK KAHVECİLER,LOKANTACILAR,PASTACILAR ODASI BAŞKANI SAYIN SELAHATTİN AKBULUT “DOĞRUSU,İÇİME SİNDİREMEDİM..” DİYOR
Geçtiğimiz günlerde,Gazetemiz Bürosunu ziyaret eden,Karabük KAHVECİLER,LOKANTACILAR,PASTACILAR Odası Başkanı Sayın SELAHATTİN AKBULUT çok önemli görüşler ve iddialar dile getirdi.
“ESNAF ODALARI BİRLİĞİ,GENEL KURUL YAPMALIDIR..” dedi.
Hatta,BİRLİK BAŞKANI ve YÖNETİMİNİ Sayın SEYİT AHMET KARABACAK’IN ayakta tuttuğunu ileri sürerek “ŞİMDİ Sayın KARABACAK’TA,DESTEK VERMEYİNCE NE YAPACAKLAR BAKALIM..” gibi görüşler dile getirdi..
Kendisinin gelişmelerden uzakta durmaya gayret ettiğine söyleyen Sayın SELAHATTİN AKBULUT,Safranbolu Esnaf Odası Başkanı hakkında servis edilen TİCARİ HAYATINA ilişkin bilgilerin KENDİSİNİ ÇOK ÜZDÜĞÜNE işaret etti.
“CEMİYET HAYATINDA BÖYLE MÜCADELE OLMAZ..” diyerek “TİCARET HAYATINDA Sayın MUAMMER DUMANER’İN YAŞADIĞI BAZI SIKINTILARI HEPİMİZ YAŞAYABİLİRİZ,BUNLARIN CEMİYET HAYATINA BİR KOZ OLARAK SOKULMASI ÇOK YANLIŞ.GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM..” gibi görüşler dile getirdi..
ELLERİNDE Kİ BAZI BELGELERİ GÖSTERDİ..
Bir MUTABAKAT OLAYINDAN söz ederek,”BİZİM BİLE HABERİMİZ OLMADAN,BİZİM HAKLARIMIZ KULLANILMIŞ MEĞER..” falan gibi görüşler dile getirdi..
“ESNAF ODALARI BİRLİĞİ GENEL KURULA GİTMELİDİR..” dedi.

“OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TALEBİNİ,TİCARET BAKANLIĞI’NA SAYIN NURETTİN TÜMEN DEĞİL,MUHALEFET OLARAK BİZ GÖTÜRDÜK…”
Karabük Kahveciler,Lokantacılar,Pastacılar Odası Başkanı Sayın SELAHATTİN AKBULUT,bir konu hakkında bilgiler vererek “OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TALEBİNİ TİCARET BAKANLIĞI’NA Sayın NURETTİN TÜMEN DEĞİL,MUHALEFET GRUBU OLARAK BİZ GÖTÜRDÜK..” dedi.
Bilindiği gibi,ESNAF ODALARI BİRLİK Başkanı Sayın NURETTİN TÜMEN,yapılan Olağanüstü Genel Kurul isteğinin “TİCARET BAKANLIĞI’NA İLETİLDİĞİNİ..” söyleyerek “ORADAN GELECEK CEVABA GÖRE HAREKET EDECEKLERİNİ..” söylemişti.
Sayın SELAHATTİN AKBULUT buna şiddetle itiraz etti..
“OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TALEBİMİZİ,BAKTIK Kİ BİRLİK YÖNETİMİ YERİNE GETİRMEYECEK,BİZ DE TİCARET BAKANLIĞI’NA İLETTİK VE İLGİLİ YASAL MADDELER GEREĞİNCE,BAKANLIK,GENEL KURULU KENDİSİ YAPABİLİR..” gibi bilgiler verdi.
Sayın SELAHATTİN AKBULUT,bu Genel Kurulun yapılması halinde Sayın NURETTİN TÜMEN’İN bir daha seçilmeyeceğine işaret ederek “KENDİSİ Sayın SEYİT AHMET KARABACAK TARAFINDAN DESTEKLENEREK,AYAKTA TUTULUYORDU.ŞİMDİ ŞARTLAR ÇOK DEĞİŞTİ..” gibi görüşler ileri sürüyor.
ESNAF ODALARI BİRLİĞİ BÜNYESİNDE HAREKETLENME SÜRÜYOR..
Olayın,bir de SİYASET AYAĞI gündeme getiriliyor,gündem de tutuluyor..

ÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN YUNUS DEĞİRMENCİ VE GENEL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ “KARDEMİR’DE EN İYİ SÖZLEŞMEYE..”
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve birlikte çalıştığı Genel Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın BAYRAM ALTUN,Sayın RECEP AKYEL ile Sayın FERHAN ÖNER yoğun bir tempo içinde çalışıyorlar.
Bu anlamda KARDEMİR İşçileri adına yapılacak TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ hazırlıkları da usuldan/usuldan başlatıldı elbet,hayli zaman olmasına karşın hazırlıklar sürüyor/sürdürülüyor.
Bu anlamda çelik-iş Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,ilginç görüşler dile getiriyor ve “KARDEMİR İŞÇİSİ,KARDEMİR’İ YÖNETENLERE KARŞI HEP SAYGI ve SEVGİ İÇİNDE OLMUŞTUR..” diyor..
Bu anlayışın TOPLU İŞ SÖZLEŞME görüşmeleri ve sonrasında da aynen süreceğine işaret ederek “BİZİM İŞÇİMİZ,İŞYERİNİ,KULLANDIĞI MAKİNE VEYA TECHİZATI GÖZÜ GİBİ KORUR.İŞÇİMİZ İŞ YERİNE BÜYÜK BİR AİDİYET DUYGUSU İLE BAĞLIDIR..” bilgilerini veriyor..
2018 Yılının İLK ALTI ayında,elde edilen BÜYÜK KAZANCIN İşçinin emeği ile,işçinin alın teri ile elde edildiğine vurgu yapıyor ve “ELBET İŞÇİMİZ HAK ETTİĞİ PARAYI ALACAKTIR,ALMALIDIR.İŞ BARIŞI SÜRDÜĞÜ ZAMAN BU BÜYÜK KAZANÇLAR ELDE EDİLİR..” anlamında görüşler dile getiriyor..
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,Sendikal çalışmalarına da değinerek “ÇOK İYİ İŞLER BAŞARIYORUZ.YÖNETİM KADROSU OLARAK,GERÇEKTEN ÇOK/ÇOK BAŞARILI İŞLERE İMZA ATIYORUZ..” iddialarında bulunuyor..
Yeni Genel Merkez binası inşaatına değiyor ve “İNŞAATLARIMIZ SÜRATLE DEVAM EDİYOR..” bilgilerini veriyor,Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,çok iyi bir SÖZLEŞMENİN DE altını çizerek KARDEMİR işçisinin gönlünü ferahlatıyor..
TOPLU İŞ SÖZLEŞME hazırlıkları usul/usul devam ettiriliyor..

“OKUR YORUMLARINA YOLLANAN HASTANE YAKINMALARI..” VE İNSANIN AKLINA “ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ..” ATASÖZÜ..
Bir süredir dikkat ediyoruz,HER TELDEN Köşesi OKUR YORUMLARINA Hastanelerden,Hastanelerin tuvaletlerinden,Hastanelerde verilen yemeklerden falan YAKINAN YORUMLAR yollanıyor.
Hem de çok yoğun biçimde yollanıyor..
Bunların bir bölümünü SENDİKAL KAYNAKLI bir çekişmenin ürünü olarak değerlendirelim derken,aklımıza da “ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ..” özdeyişi gelmedi dersek yalan olur..
ASLINDA OLAY,ÖYLE İÇİNDEN ÇIKILAMAYACAK GİBİ DEĞİL..
Gelen OKUR YORUMLARI,kimseye “HAYDİ YENİ BİR DEVLETD HASTANESİ YAPTIRALIM..” demiyor,bunun yerine “ENGELLİ TUVALETLERİNE EL YIKAMAK İÇİN SABUNLUK KONULMASINI..” isteyen yorumlar yollanıyor..
Bu yapılamaz mı yani,çok mu zor bir iş..
Ayrıca DÖNER SERMAYE olayından yakınınlar var,FAZLA ÇALIŞTIRILMAKTAN yakınanlar var,TAŞERONDAN GEÇİŞLERDEN yakınanlar var,buna benzer halledilebilecek işler yani..
İLGİLİ BİRİMLER BUNLARI ÇOK RAHAT BİÇİMDE ÇÖZEBİLİR ASLINDA..
Çözülürse yakınmalarda gündemden kalkar elbet..

12 kişi görüş bildirdi

  1. Hayırdır akbulut

    Hayırdır AKBULUT

  2. tonyukuk

    “O zaman KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN,Başkanvekili Sayın KAMİL GÜLEÇ’Tİ ve özellikle bugün görev yapan BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU Üyelerinin hiçbiri yoktu,ayrıca,gündemde de yoklardı” cümlesi hiç hoş olmamış.Kardemirin gelinen noktasında birilerinin geri planda kalması neden sizleri rahatsız ediyor.Keşke o” gündemde yoklardı” dediğiniz Akp liler çok daha önce gelseydi de kardemir daha önceleri bu yüksek karlılığa ulaşsaydı.Ne olur artık şu çatı üzerimize göçüyordu muhabbetini bırakın sıkıntı verdi.

  3. karabüklü

    SAYIN GÖLBEK TONYUKUK’UN DA DEDİĞİ GİBİ HAKİKATEN BIRAKIN ARTIK BU ÇATI ÜSTÜMÜZE ÇÖKÜYORDU MUHABBETLERİNİ;
    KARDEMİR İYİ YOLDA AMA YÖNETİM KURULU BAŞKANI YOLBULAN, GÜLEÇ VE YÜCEL AİLELERİNDEN BİRİ OLMADIĞINDAN, ÖNCELİĞİN BU ÜÇ AİLENİN KAR ETMESİ DEĞİL KARDEMİRİN KAR ETMESİ OLDUĞUNDAN İYİ YOLDA. BIRAKIN DA YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ÖZ İŞİNİ RAHAT YAPSIN, BIRAKIN ARTIK YOLBULANLARIN, GÜLEÇLERİN ALT ÇENESİ OLMAYI, GÖRMÜYOR MUSUNUZ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI SEÇİMİ ZAMANINDA BİRBİRLERİNE KURŞUN ATAN HATTA BABALARINA VASİ ATAYACAK HALE GELEN, HATTA VE HATTA BU KAVGA YÜZÜNDEN KARABÜKSPORU BİLE HARCAYAN AİLELER KARDEMİR İLE TİCARETTEN DAHA AZ KAZANDIKLARINDAN OLSA GEREK , YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ÖZ ALEYHİNE SÖYLENTİ ÇIKARTIP HABER YAPTIRIYORLAR, AZICIK KARABÜK’Ü SEVİYORSANIZ, AZICIK VİCDANINIZ VE İNSAFINIZ VARSA BIRAKIN DA SAYIN ÖZ DOĞRU YOLUNDA DEVAM ETSİN VE KARDEMİR DE, İŞÇİ DE KARABÜK DE KAZANSIN. YOLBULANLAR DA GÜLEÇLER DE AZ BİRAZCIK KARDEMİR İLE YAPTIKLARI TİCARET SAYESİNDE DEĞİLDE KARDEMİR KAR ETTİĞİ İÇİN KAZANSIN.UNUTMAYIN Kİ SADECE BU AİLELERİN TON BAŞINA 20 $ OLAN ÖNCELİKLİ MAL ALIM HAKKI YÜZÜNDEN KARDEMİR ‘İN EDECEĞİ MİLYONLARCA $ KAR BU AİLELERİN CEBİNE GİRİYOR. ŞUNU DA SAKIN UNUTMAYIN KARDEMİR HİSSE FİYATLARINDA Kİ ARTIŞ ETTİĞİ KAR SAYESİNDE OLDUĞU KADAR (KARDEMİR BU KADAR KAR EDİYORSA YÖNETİM KURULU BAŞKANININ BAĞIMSIZ OLMASINDANDIR) D GRUBU HİSSELERİN TEMSİLDEKİ GÜCÜNÜN ARTACAĞI SÖYLENTİSİNDENDİR..YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SAYIN ÖMER FARUK ÖZ’ KİMSEYE YEDİRMEYİZ.

  4. eski kardemirli

    ahmet bey, kardemir cok guzel calisiyor, guzel de kar elde ediyor eyvallah. su kadar para kazandi falan. lutfen birde gecmis yonetimler doneminde $ bazinda alinan ve hala odenmekte olan banka borclarindan da bahsedermisiniz. toplam borc ne kadar yetkililer birde buna cevap verse. birde su anda calisan iscilerin maaslari ve giderleri kazancin kacta kacini olusturuyor?

  5. Çelik işçisi

    İki aile hakkında pervasız ca yorum yapan arkadaşlar kardemir cevher Alamazken kömür alamazken işçinin maaşını ödeyemezken bu iki aile kendilerine ait şirketlerinin çeklerini verdiler kendi sermayelerini koydular bu kardemir i devletimiz ve kendi çabalarıyla bir yerlere getirdiler bugün klavye delikanlılığı yapan arkadaşlar Malatya’dan gelmiş bu yöreyi bilmeyen anlamayan yarınlarda da karabük te aylık aldığı 50 000 bin tl maaşı ile görevi de bitince Karabük te hiçbir dikili ağacı olmayan be çekip gidecek bir insana yalaklık yapmak uğruna vefasızlık yapmayalım sel gider kumu kalır

  6. 781867

    Kardemir yıllarca zarar üstüne zarar gösterdi, bunda elbette yatırımlarında etkisi vardı ama bu zaman zarfı içinde üstümüze göçüyor dediğiniz fabrikayı sizce kurtaran yolbln Türkiyede ve Dünyada zenginlik sıralamasında kaçıncı idi geçen yıl yani devletin adamları gelinceye kadar kaçıncılığa yükselmiş, işin doğrusunu öğrenmek isterseniz bunu bir araştırın, açıklayın, Kardemire güven son bir yıldır gerçekleşti ise bence böyle, bu kesinlikle Devletimin buraya el atmasından kaynaklanıyor, bu günlerde ne hikmetse birilerinin işine gelmediği için olsa gerek bu başarıları elde etmiş hemde son bir yılda işi bir adalete bir yola konmuş bu yönetim aleyhine karalama kampanyası başlatılmış ve sürdürülüyor,

  7. Çelik işçisi

    Birileri aylık aldığı 5000 bin tl paranın hakkını verebilmek için Ömer’im de Öner’im diyor arkasındayız diyor halk olarak işçi olarak bizler objektif olalım

  8. Çelik işçisi

    Sayın Ahmet gölbek her zaman doğruların yanında olmuştur kimseye biat borcu yoktur dün biz çalışanların da ali menfaat lerini yazıp sahip çıkmıştır

  9. TOKİ KİRKİLLE

    Sayın Gölbek Safranbolu TOKİ KİRKİLLE ‘den Karabük Eğitim Araştırma Hastanesine ulaşmak için belirli saatlerde belediye otobüsleri talep ediyoruz.

  10. hastaNe şefimiz

    Ahmet Bey hastaneler konusuna değilsiniz için. Çok teşekür ediyoruz.işçi kadrosunda ki çalışanlar olarak.Safranbolu devlet Hastanesindeki sefimizin görev değişikliğini üzüntüyle karşıladik.çalışkan adaletli devletçi milletini devletini seven çalışkan bir bürokratik görev değişikliğinin nedeni belli.her zaman doğrudan yana olan bizlere her zama n sahip çıkan koruyan sayın sefimize emekler i için teşekür ediyoruz

  11. YORUMSUZ

    Sizin köşe yazılarınızı takip ediyorum ve tabi yapılan yorumları da. Bugün hastanede işim vardı ve temizlik ile ilgili sorunlara sendika çekişmesi gibi yansıtıldığını okuyunca engelli tuvaletine gidip baktım. sıvı sabun yoktu ve hijyenik değildi.sendikalar hastane temiz olsun yemekler güzel olsun ister

  12. Karabuklu

    ÇELİK İŞÇİSİ RUMUZLU YORUMCU BEN KARDEMİRDE ÇALIŞMIYORUM, DOLAYISIYLA KİMSEYE DİYET BORCUM YOK AMA BELLİ Kİ SEN KARDEMİR İŞÇİSİNİN VE İŞE DE ONLARIN TORPİLİ İLE GİRMİŞSİN, ÖYLE OLMASA AT GÖZLÜĞÜ İLE BAKMAZDIN.YÖNETİM KURULU BAŞKANI 50.000 LİRA MAAŞ ALIYORSA DEMEK Kİ YİLLARCA RAHMETLİ MUTULLAH AMCA PARAYA PARA DEMEMİŞ.AZ BİRAZ OBJEKTİF OLUN YAHU HADİ GEÇTİM KARDEMİRİN ALDIĞINI BUNLARIN SATMASINI, SATTIĞINI BUNLARIN ALMASINI, ONLARCA KAMYONCU ESNAFININ YAPTIĞI NAKLİYE İŞİNİ BİLE DAMATLARINA ŞİRKET KURDURUP DEZ LOJİSTİK İLE GÜLEÇ AİLESİ YAPMAYA BAŞLADI , BU DA MI GOL DEĞİL HA ÇELİK İŞÇİSİ

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Niksar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı.

Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda encümen üye seçimi yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından toplantı gündemindeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıya Kaymakam Çeçen'in yanı sıra İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlar katıldı.

İl Genel Meclisi üyeliklerine, Mustafa Erarslan, Tahin Çavuş ile Yeşilyaka muhtarı Mehmet Akar ve Sarıyazı köyü Muhtarı Akif Köksal seçildi.