Her Telden (13.Aralık.2016)

Her Telden (13.Aralık.2016)

Yayın: 13.12.2016 07:51
Paylaş:
A+ A-

FİLYOS LİMANI ALT YAPI TEMELİ ATILDI VE BAŞBAKAN SAYIN BİNALİ YILDIRIM “ÜLKENİN 3.BÜYÜK LİMANI VE BÖLGEYE HAREKET..”
Yıllardır “YAPILACAK-YAPILMAYACAK..” şeklinde,adeta,papatya falı açtığımız FİLYOS LİMANI tam anlamı ile start aldı ve ALT YAPI Temeli Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM tarafından atıldı.
Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM,bu liman hakkında bilgiler verirken “ÜLKEMİZİN 3.BÜYÜK LİMANI OLACAK VE BU YÖRELER ÇOK BÜYÜK BİR KALKINMA HAMLESİ YAŞAYACAK..” şeklinde özetlenebilecek bilgiler verdi.
Özellikle KARABÜK BASINI’NA KARŞI yapılan bir dizi olumsuz,absürt tutum/tavır ve uygulamanın GÖLGE DÜŞÜRDÜĞÜ böylesine önemli bir olayın,gerçekleşmesine KARABÜK OLARAK PEK SEVİNEMEDİK desek yeridir..!!
Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM yüklenici Firma ile adeta pazarlık yaptı ve FİLYAS LİMANI ALT YAPI Tesislerinin süratle bitirilmesi sözünü aldı.
Şimdi beklenen YAP-İŞLET-DEVRET Modeli ile yapılacak olan LİMAN İNŞAATININ DA süratle BİR FİRMAYA veya tercihen KARDEMİR’E verilmesi ve olayın sürat kazanmasının temini.
FİLYOS BELDESİ ve BU YÖRELER AVRUPA İLE KOMŞU OLUYORLAR..
FİLYOS LİMANI,ORTA AVRUPA İLE KOMŞU YAPIYOR BURALARI..
Ancak,daha alınacak çok mesafe olduğu da kesin,yollar,barajlar falan gibi
Şurası kesin BÖLGEMİZ EN BÜYÜK HAYALİNE KAVUŞUYOR ARTIK..

KARABÜK MERKEZİ “EN BÜYÜK SORUNU OLAN TCDD ARAZİLERİ SORUNUNU AŞMAK ÜZERE..” VE SAYIN ŞAHİN,SAYIN VERGİLİ KATKISI
Karabük Merkezi,en büyük sorunu olan “TCDD ARAZİLERİ OLAYINI AŞMAK ÜZERE..” ve bu nokta da TBMM eski Başkanı,AK Parti Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ile Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ, BÜYÜK BİR İŞBİRLİĞİ İÇİNDE olayı çözüyorlar.
BU SORUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN NE ÇABALARIN HARCANDIĞINI BİLİRİZ.
Örneğin ANAP-MHP-DSP KOALİSYON Hükümeti döneminde,O Dönem MHP Milletvekili olan Sayın İLHAMİ YILMAZ,O Dönemin Ulaştırma Bakanı Prof.Dr.Sayın ENİS ÖKSÜZ’Ü Karabük’e getirerek O ARAZİLERİ YERİNDE GÖSTERMİŞ ve KARABÜKLÜLERE DEVRİNİ İSTEMİŞTİ.
Daha sonraları da çok girişimler oldu..
Ancak,OLAY BİR TÜRLÜ ÇÖZÜLEMEMİŞTİ..
Son olarak,Başbakan Sayın BİNALİ YILDIRIM,ULAŞTIRMA BAKANI olarak görev yaptığı dönemde Karabük’e geldi,Karabük Belediyesi’ni ziyaret etti ve burada TCDD ARAZİLERİNİN KARABÜK HALKI ADINA KARABÜK BELEDİYESİ’NE DEVRİ için söz verdi.
Son olarak noktayı Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN koydu ve TCDD Genel Müdürü ile birlikte Karabük’e geldi,Karabük Valiliğinde Vali Sayın MEHMET AKTAŞ,Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,Sayın RAFET VERGİLİ,TCDD Genel Müdürü arasında ki olayı bitirdi.
KARABÜKLÜLERE HAYIRLI OLSUN,UĞURLU OLSUN..
Karabük’ün çehresi tamamen değişecektir..

TERÖR HEPİMİZİ/HERKESİ YAKIYOR,MASUM İNSANLAR ÖLÜYOR,HİÇBİR SUÇU KABAHATİ OLMAYAN İNSANLAR HAYATINI KAYBEDİYOR
Ülkemiz öylesine sıkıntılı günlerden geçiyor,öylesine yürek yakan,hepimizi/herkesi derinden yaralayan olaylar yaşıyoruz ki,bunları kelimelerle anlatmak,yarattığı travmayı yazabilmek bile mümkün değil.
ALLAHTAN BİRLİĞİMİZİ/DİRLİĞİMİZİ KORUYORUZ.
YARATILAN TERÖR ORTAMI İLE KAYBETMEMİZ İSTENEN/AMAÇLANAN BİRLİĞİMİZ/DİRLİĞİMİZ/KARDEŞLİĞİMİZ daha bir pekişiyor ve birbirimize daha çok sarılıyoruz.
ÖYLE DE OLMALIYIZ ELBET.
Kış mevsiminin ayazında,HALKIN GÜVENİ,İNSANLARIN HERHANGİ BİR ZARAR GÖRMEMESİ için nöbetini bekleyen POLİS KARDEŞLERİMİZE saldırıyorlar,bir tatil gününü maç seyrederek değerlendirmek isteyen İNSANLARA SALDIRIYORLAR..
Ne diyelim ;ALLAH BELALARINI VERSİN..
Yazık bu Ülkeye,yazık bu Ülke insanlarına,yazık genç yaşta TERÖRÜN KANLI EMELLERİ ile toprağa düşürülen insanlara,onların ailelerine yakınları,hepimize yazık çok yazık..
BUGÜNLER AYRIŞMA GÜNLERİ DEĞİL,BİRLEŞME GÜNLERİ..
SIKILI YUMRUK GİBİ OLMA GÜNLERİ.
Herkesin,hepimizin içi yanıyor,kan ağlıyoruz hepimiz.

ŞEHİRİÇİ TRAFİK “KIŞ MEVSİMİ İLE BİR PARÇA RAHATLAR GİBİ OLDU..” ANCAK GELECEĞE YÖNELİK MUTLAKA ÖNLEM ALINMASI ŞART
İnsanlar KIŞ MEVSİMİ nedeni ile OTOMOBİLLERİNİ pek fazla kullanmıyorlar,havalar iyi gitmeyince insanlar kaza yaparız korkusu ile OTOMOBİLLERİNİ trafiğe pek çıkartmıyorlar.
İYİ DE YAPIYORLAR..
ŞEHİRİÇİ TRAFİK bu nedenle bir parça rahatlar gibi oldu.
Trafiğe çıkan araç sayısı azalınca,ŞEHİRİÇİ TRAFİK bir parça nefes aldı,ancak,bu durum önümüzde ki ilkbahar ve yaz mevsiminde yine o bilindik sıkıntıya girecektir.
Karabük Valisi Sayın MEHMET AKTAŞ bu konu üzerinde çalışma yaptıklarını açıkladı ve göreve geldiğinden bu yana KARABÜK’ÜN GÜNCEL ve UZUN VADELİ sorunlarına çözüm üretmek için çaba gösteren Vali Sayın AKTAŞ umarız,bu çalışmalarından verim alır.
Özellikle KIZILAY BİNASI önü ile ALBAY KARAOĞLANOĞLU Caddesi trafiğin en çok sıkıntı yarattığı yerler ve Karabük’te ŞEHİRİÇİ TRAFİK bizi tam anlamı ile TESLİM ALMADAN,radikal çözümlerin bulunması şart.
Örneğin PTT ÖNÜ dört bir koldan gelen OTOMOBİL SÜRÜCÜLERİNİN karşılıklı saygısı anlayışı ve iyi niyeti ile büyük olaylara,kazalara tanık olmuyor..
MUTLAKA RADİKAL ÇÖZÜMLERİN BULUNMASI GEREK ŞEHİRİÇİ TRAFİĞE..
Yoksa vakit geç olabilir.

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF.DR.SAYIN REFİK POLAT VE “4 YILLIK EFLANİ HAYVANCILIK YÜKSEKOKULU AÇILMASI..” OLAYI
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT,geçtiğimiz hafta EFLANİ İlçemizi ziyaret ederek,burada bulunan HAYVANSAL ÜRETİM ve YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU’NA ilaveten,4 YILLIK HAYVANCILIK YÜKSEKOKULU açılacağını söylemiş.
EFLANİ AÇISINDAN MÜTHİŞ BİR OLAY..
HAYVANCILIK YÜKSEKOKULU 4 YILLIK ve FAKÜLTE AYARINDA.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT,bunu söylerken sanıyoruz Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN geçtiğimiz haftalarda “EF FİYATLARI ALDI BAŞINI GİDİYOR..” şeklinde ki sözünden hareketle böyle bir açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,o sözleri ile HAYVANCILIK SEKTÖRÜNÜN canlanması,güçlendirilmesi talimatını verdi ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT bu talimata uygun davranarak BÖYLE BİR YÜKSEKOKUL açılmasını gündeme getirdi.
EFLANİ HAYVANCILIK AÇISINDAN EN UYGUN ŞARTLARA SAHİP.
Eflani İlçemizde HAYVANCILIK POTANSİYELİ var,bu sektörün işlenmemişte olsa gelenekselliği var,ayrıca ÇEVRE İLÇELERLE birlikte düşünüldüğünde POTANSİYEL ÇOK DAHA BÜYÜYOR.
Eflani hayvancılık yüksekokulu açılabilir mi..?
REKTÖR Sayın POLAT açacağız dediğine göre,açılacak demektir..
ŞARTLAR ZORLANACAK ve AÇILACAK demektir..

EFLANİ “HAYVANCILIK YÜKSEKOKULU AÇILMASI İÇİN EN BÜYÜK SIKINTI NÜFUSUN,2200 E KADAR DÜŞMESİNDE..!” VE REKTÖR HOCA
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT,geçtiğimiz günlerde EFLANİ İLÇESİNE giderek,burada HAYVANCILIK POTANSİYELİNİ Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN talimatları doğrultusunda, canlandırmak amacı ile HAYVANCILIK YÜKSEKOKULU açacaklarını,açıkladı..
EFLANİ ve ÇEVRESİNDE bulunan PINARBAŞI/DADAY/DEVREKANİ gibi İlçelerde ki HAYVANCILIK POTANSİYELLERİNİ bilimsel bir yön ile takviye ederek canlandırmayı/geliştirmeyi, amaçlayan bir açıklama yaptı Rektör Sayın REFİK POLAT.
BU OKULU AÇMAK ELBET PEK KOLAY OLMAYACAK..
EFLANİ İLÇESİ’NİN NÜFUSU 2200 E KADAR DÜŞTÜ,NÜFUS AZALDI..
Aslında,şu an eğitime devam eden EFLANİ HAYVANSAL ÜRETİM ve YÖNETİM MESLEK YÜKSEKOKULU açılırken,YÖK’E verilmek üzere hazırlanan RAPORLARDA EFLANİ NÜFUSU 3400 gibi yazılmış ve YÖK BU NÜFUSA BİLE RIZA GÖSTERMEMİŞTİ..
Buna rağmen Karabük Üniversitesi Senatosu’nun aldığı Meslek Yüksekokulu kararını,O Dönemin Rektörü Sayın BURHANETTİN UYSAL ısrarla,inatla YÖK’E onaylattırmayı başarmıştı.
Şimdi EFLANİ NÜFUSU 3400 değil 2200 YÖK NE DİYECEK BAKALIM.
Kaldı ki,YÜKSEKOKULU direk olarak YÖK ile ilgili..

BİZ “KARABÜK YENİDEN 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTAN BİR SEÇİM ÇEVRESİ OLUR MU..?” DİYE SORMUŞTUK VE 600 MİLLETVEKİLİ OLAYI.
AK Parti ile MHP arasında uzlaşma oldu ve CUMHURBAŞKANLIĞI konusunda yeni bir uygulamanın gelmesi yolunun önü açıldı,bu arada halen 550 olan Milletvekili sayısının da 600 olarak yeniden düzenleneceği ihtimali belirdi.
ÖNCE TBMM BU ÖNERİLERİ KABUL EDECEK..
DANA SONRA REFERANDUM yapılacak ve orada da SEÇMEN KABUL EDERSE Ülkemizde yeni bir SİYASAL SİSTEM,yeni bir YÖNETİM TARZI uygulanacak.
BİZ “KARABÜK NE ZAMAN YENİDEN 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTIR..” demiştik.
Şimdi Milletvekili sayısı 600 olunca KARABÜK’E 3 MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞER Mİ,eğer düşerse,KARABÜK’TE ÇOK CİDDİ bir SİYASİ ÇEKİŞME yaşanır.
BUNA ŞİMDİDEN HAZIR OLMAK GEREK.
Öncelikle 600 MİLLETVEKİLİ sayısından,KARABÜK’E 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKAR MI sorusuna sağlıklı bir cevap gelmesi gerekecek,eğer sayımız 3 Milletvekilliğine çıkarsa,o zaman ciddi bir durum değerlendirmesine gitmek gerek..
Zira MHP ve CHP Milletvekili çıkartma şansını kovalayacaklardır..
3 MİLLETVEKİLİ SIKI BİR SİYASİ ÇALIŞMAYI GETİRECEKTİR..

KARABÜK,EĞER 7 HAZİRAN 2015 TARİHİNDE 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTSAYDI,AYRI,1 KASIM 2015 TARİHİNDE ÇIKARTSAYDI AYRI SONUÇ..
Karabüklülere “KARABÜK NE ZAMAN,YİNE/YENİDEN 1996 KURULUŞ TARİHİNDE OLDUĞU GİBİ,3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTAN BİR SEÇİM ÇEVRESİ OLUR..?” diye sorduk/soruyoruz.
Şimdi MİLLETVEKİLİ SAYISI 600 E ÇIKACAKMIŞ.
Oradan KARABÜK’E BİR MİLLETVEKİLLİĞİ DÜŞER Mİ..?
Neyse,bakın KARABÜK 7 HAZİRAN 2105 Genel Seçiminde 3 Milletvekili çıkartsaydı AK Parti yüzde 47.91 oy oranı ile 2 Milletvekili çıkartıyordu,MHP Yüzde 27.59 oy oranı ile 1 Milletvekili çıkartıyordu,CHP Yüzde 17.23 oy oranı ile Milletvekili çıkartamıyordu.
1 KASIM 2015 Genel Seçiminde ise AK Parti yüzde 60.53 ile 3 Milletvekili çıkartıyordu,MHP Yüzde 19.76,CHP ise yüzde 15.25 oy ile MİLLETVEKİLİ ÇIKARTAMIYORLARDI..
Karabük yeniden 3 Milletvekili çıkartırsa,müthiş mücadele yaşanacaktır.
Zira MHP ve CHP’NİN DE “MİLLETVEKİLİ ÇIKARTMA ŞANSI VARDIR..”
Hele/hele Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN yeniden aday olmazsa..
Diğer Partiler için ballı,kaymaklı,ekmek kadayıfı gibi olur..
KIRAN/KIRANA BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRMEYE ADAY KARABÜK..

CHP GEÇTİĞİMİZ HAFTAYI HAYLİ HAREKETLİ,HAYLİ AKSİYONER GEÇİRDİ VE MUHATAPLARINDAN YEREL SORUNLARI DİNLEDİ..
CHP Geçtiğimiz haftayı hayli hareketli,hayli aksiyoner geçirdi,SİVİL DEMOKRATİK İNİSİYATİF GRUPLARIN Temsilcileri ile toplantı yaptı ve KARABÜK’ÜN SORUNLARINI MUHATAPLARINDAN dinledi..
3 CHP MİLLETVEKİLİ KARABÜK’E GELDİLER..
MUHTARLAR başta olmak üzere STK Temsilcileri ile görüştüler,sorunları dinlediler,sorunlara ilişkin notlar alarak,çözüm noktasında yardımcı olacaklarının sözünü verdiler.
CHP KARABÜK’TE YEREL SORUNLARA DAHA ÖNEM VEREBİLİR ARTIK.
Emin olun,CHP buna yönelirse HEM KARABÜK KAZANIR,HEM KARABÜK’TE CHP KAZANIR,seçmen kendi sorunlarını ağırlıklı biçimde dile getiren ve çözüm önerisinde bulunan Siyasi Parti ve Siyasetçiye daha fazla ilgi duyar..
CHP KARABÜK’TE HAREKETLİ ve AKSİYONER BİR TUTUMA GİRDİ..

3 kişi görüş bildirdi

  1. karabük düşmanı

    SAYIN GÖLBEK GÖRDÜNÜZ MÜ BİLMİYORUM DDY ARAZİLERİ HAKKINDA BİR GÖRSEL YAYINLANDI BAZI YEREL GAZETELERDE. ORTADA SEKİZ BLOK VAR EN AZ 10 KATLI.YANİ EN AZ 300-350 DAİRE YAPILMASI PLANLANIYOR O ARAZİYE.HANİ MÜTEAHHİT DOSTU OLAN SİZ DİYORSUNUZ YA KARABÜK DE İNŞAAT SEKTÖRÜ ZOR DURUMDA DİYE GALİBA AÇ GÖZLÜ MÜTEAHHİTLERE YENİ ZORLUKLAR GELİYOR HABERİNİZ OLSUN.DDY ARAZİLERİNE YAPILACAK KONUTLARLA BİRLİKTE TRAFİK SORUNU DA HALLEDER BELEDİYE BAŞKANI.ARAZİLER BEDELSİZ TESLİM ALINIRSA BELEDİYE BİNASINDA OLDUĞU GİBİ ANLAŞIR ÇEBİOĞLU İLE 350 DAİRE DESEK TANESİ 200.000 TL DEN SATILSA 70 MİLYON LİRA GİBİ BİR RANT ÇIKAR ORTAYA 30 MİLYONA MAL ETSELER GERİYE KALIR 40 MİLYON TL BÖL İKİYE 20 MİLYON TL. TRAFİK SIKIŞIYORMUŞ KİMİN UMURUNDA.
    SAYIN GÖLBEK BU ARADA İKİ SATIRDA YUMURTA ÜRETİCİLERİNE ÖZELLİKLE DE BÖLGEMİZİN ÜRETİCİSİ OLDUĞU İÇİN TERCİH ETTİĞİMİZ FİRMALARA LAF SÖYLEMEK İSTİYORUM.2 AY ÖNCE 8 LİRA OLAN 1 KOLİ YUMURTA NEDEN MARKETLERDE 16 LİRAYA SATILIYOR.HİÇ Mİ İNSAFINIZ YOK. NEYMİŞ EFENDİM İHRACAT VARMIŞ.İHRACATINIZ BATSIN YAHU BİR ÜRÜN 2 AYDA %100 ZAMLANIR MI? HADİ AÇ GÖZLÜ FİRMA SAHİPLERİ BU ZAMMI YAPIYORLAR BU FİYATLARI DENETLEYEN HİÇ Mİ KURUM YOK ARKADAŞ.NEYMİŞ SERBEST PİYASA EKONOMİSİYMİŞ GEÇİN EFENDİM BUNLARI . BORSA DA BİLE HİSSE FİYATLARI BU KADAR OYNAMIYOR.KALDI Kİ ORADA BİLE OLAĞAN ÜSTÜ FİYAT ARTIŞLARINDA ARAŞTIRMA YAPILIYOR.BÖLGEMİZİN YEREL ÜRETİCİLERİNE SORUYORUM SİZ DE İHRACAT YAPIYOR MUSUNUZ , YOKSA PİYASA BÖYLE FIRSAT BU FIRSAT BİZ DE NE KAZANDIK KAR DİYE Mİ HAREKET EDİYORSUNUZ.BU FİYAT ARTIŞLARI AKLIMA 1998 YILINDA YAŞANAN SEL FELAKETİNDE VE 1980 İHTİLALİ ÖNCESİ YAŞANAN FIRSATÇILIKLAR GELDİ. EĞER NE KAZANDIK KAR DİYORSANIZ ALLAH BİZİ SIKINTILI GÜNLERDEN KORUSUN .

  2. Has Ak Partili

    DDY arazileri kent meydanı gibi beton yığını olmamalı buna müsaade edilmemeli yayınlanan görselde görüldüğü kadarı ile beton yığınına çevirmek için olanlar yapılmış bile.
    Kent içi trafik sorunu had safhada halen şehrin içine bina dikmeye çalışmak bu şehre yapılabilecek enbüyük ihanetlerden birisi olacaktır.
    Allah aşkına Karabük medyasında bu yayınlanan görsel üzerinden hareketle tek bir yazı yazıldı mı, neden çekiniliyor, ne bekleniliyor?

    Sayın belediye başkanını tebrik etmek istiyorum helal olsun bu şehirde siyasi gündemi kendisi belirliyor sanarsınız iktidar partisinin belediye başkanı, iktidar partisinin il yönetimi başkanın peşine takılmışlar o nereye sürüklerse oraya gidiyorlar tek bir eleştiri yok.

  3. oparatör

    AHMET ABİ GECENLERDE YORUM YAZDIM SANA 600 VEKİL OLACAK DİYE.KARABÜK BUNLARIN İÇİNDE ZATEN.BÜYÜK YERLER HARİÇ DİĞER KÜÇÜK YERLERDE SAYILAR BİR VEKİL ARTACAK.BUNLARIDA AKP MHP ALACAK.DİZAYN BUNA GÖRE KURULDU ZATEN.SEN ASIL KARABÜKTE İŞÇİ TEHLİKESİNE BAK ABEEE.HUZURSUZ GUNLER YAKINDIR SENİNDE YAZDIĞIN GİBİMM.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz’ın başkanlığında önemli başarılara imza attı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, hayatını kaybeden onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın kulüp başkanlığı döneminde 4 kupa kazandı.

Trabzon'da 21 Ekim 1948'de dünyaya gelen Yılmaz, İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. Yılmaz, iş insanı, medya patronu, siyasetçi ve spor yöneticisi olarak tanındı.

1982-1983 sezonunda Trabzonspor'un 8. başkanı olarak seçilen Mehmet Ali Yılmaz, bu görevini 1987-1988 sezonun ortasına kadar sürdürdü. Bir yıllık aranın ardından 1989'da tekrar başkanlık koltuğuna oturan Yılmaz, 1992'ye kadar görevde kaldı. Üçüncü başkanlık dönemi 1996'nın sonundan 2000 yılının sonuna kadar devam eden Mehmet Ali Yılmaz, kulüpte en uzun süreyle başkanlık yapan kişi oldu.

Trabzonspor, Yılmaz'ın başkanlığı döneminde 1982-1983 sezonunda Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1983-1984 sezonunda lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası, 1984-1985 sezonunda Başbakanlık Kupası olmak üzere 4 kupa kazandı.

Kulüpte 1988'de yapılan Divan Başkanlık Kurulu'nda verilen önergeyle Mehmet Ali Yılmaz, kulübün onursal başkanlığı ünvanını elde etti.

Yılmaz, bordo-mavili kulüpte tesisleşmenin de ilk adımlarını attı. Mehmet Ali Yılmaz'ın ismi kulübün mevcut tesislerine verildi.

Mehmet Ali Yılmaz, 1991 genel seçimlerinde Doğru Yol Partisi'nden Trabzon milletvekili seçilerek, 49 ve 50. hükümette Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevini yaptı.

Mehmet Ali Yılmaz'ın Bakanlığı döneminde Türkiye Futbol Federasyonu özerk bir yapıya kavuştu. Yılmaz, futbolda havuz sistemini düzenleyen kişilerden biri oldu.