Her Telden (13.Eylül.2018)

Her Telden (13.Eylül.2018)

Yayın: 12.09.2018 23:45 |Güncelleme: 13.09.2018 08:52
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ ESKİ İL BAŞKANLARINDAN SAYIN TİMURÇİN SAYLAR “BENİM İL BAŞKANLIĞIM DÖNEMİNDE BAYIR MAHALLEYE SÖZ VERİLDİ..” DİYOR
AK Parti Karabük İl Eski Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR ile kısa bir sohbetimiz oldu ve “BAYIR MAHALLE SAKİNLERİNE,BENİM İL BAŞKANI OLDUĞUM DÖNEM DE,DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İLE İLGİLİ SÖZ VERİLMİŞTİ..” dedi.
Sayın SAYLAR bu sözün tutulmasından yana.
“AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ,SÜREÇ İÇİNDE HASTANE HALİNE GETİRİLECEKTİ.DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ İLE,BURASI AFİLİASYON SİSTEMİ İLE ÇALIŞACAK VE BU YÖRELERİN AĞIZ/DİŞ SORUNU BURADA ÇÖZÜLECEKTİ..” anlamında bilgiler verdi.
Sayın TİMURÇİN SAYLAR ayrıca AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ/HASTANESİ ile DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NİN paralel çalışmasının ÇOK GÜÇLÜ BİR AKADEMİK ÜNVANLI Öğretim Üyelerini de Karabük’e çekecekti gibi görüşler verdi.
Zira “DÖNER SERMAYE GELİRİ ÇOK YÜKSEK OLURDU..” diyor.
Şimdi, BEŞBİNEVLER BÖLGESİ’NDE Diş Hekimliği Fakültesi,BAYIR MAHALLE DE AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ olunca Döner Sermaye gelirlerinin de azalacağına vurgu yapıyor Sayın SAYLAR..
Sayın TİMURÇİN SAYLAR,Bakanlığın AFİLİASYON kararından vazgeçerek DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’NİN Beşbinevler Bölgesi’ne gitmesini yanlış bulduğunu söylüyor.
Bunlar olayın maddi sayılabilecek yönleri..
ESAS SIKINTI SİYASETİN VERDİĞİ SÖZÜ TUTMAMASINDA YATIYOR..
Siyasete güven böyle/böyle dibe vuruyor..

ÇELİK-İŞ SENDİKASI,GENEL MERKEZ GENEL KURULU 13/14 EKİM GÜNLERİNDE YAPILACAK VE SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN’İN YAKIN İLGİSİ
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Merkez Genel Kurul Toplantısı 13/14 ekim günlerinde yapılacak ve Genel Kurul ile ilgili hazırlıklar sürüyor,şu an Genel Merkez Yöneticileri Genel Kurul ile ilgilendiklerinden fazla GENEL MERKEZ BİNA İNŞAATI ile ilgileniyorlar.
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,Genel Merkez Binası inşaatlarının süratle ilerlediğini söylüyor ve “ÇOK SEVİNDİĞİMİZ BİR GELİŞME YAŞADIK..” diyor.
TBMM Eski Başkanlarından ve Karabük eski Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,ÇELİK-İŞ Genel Merkez Bina İnşaatlarını gezmiş bilgi almış ve yapılanları çok/çok beğenmiş.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN bu ilgisinin kendilerini çok sevindirdiğine işaret ederek “GERÇEKTEN ÇOK MUTLU ETTİ BİZLERİ.İNŞAATLARIMIZI GEZDİ,TEK/TEK BİLGİ ALDI..” diyor.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN gezisinden memnun ayrılmış ve başta Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ olmak üzere ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Merkez Yöneticilerini yaptıkları hizmetlerden ötürü kutlamış,bina inşaatlarının en kısa zamanda bitirileceğine olan inancını dile getirmiş.
ÇELİK-İŞ GENEL MERKEZ KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU.
Kongre 13/14 ekim günü Ankara’da yapılıyor..

KARABÜK’TE “SİYASET NE KADAR KOLAY DEĞİL Mİ..?” SUYA/SABUNA DOKUNMA,SONRA DA “BEN/BİZ SİYASET YAPIYORUZ..”DİYE TAFRA YAP
Karabük’te Siyaset ne kadar kolay değil mi,hiç SUYA/SABUNA DOKUNMAYACAKSIN,ancak etrafına da “BEN/BİZ SİYASET YAPIYORUZ..” gibi bir tafra atacaksın..
AK PARTİ ile MHP FAZLA HAREKET ŞANSINA SAHİP DEĞİLLER..
AK Parti adına verilen BİRÇOK SÖZ,ne yazık ki,verildiği yerde kaldı,MHP ise AK Parti’nin KIRIĞINA/ÇIKIK diyecek halde değil ve bu ortamda kaybeden Karabük oluyor elbet.
Peki MUHALEFET PARTİLERİ NE YAPIYOR..
Örneğin CHP hem GENEL İKTİDAR noktasında eleştirecek,Kamuoyu ile paylaşacak o kadar çok veri sahibi ki,hiç ama hiç sesleri/solukları çıkmıyor Kamuoyu varlıkları ile yoklukları hakkında bile bilgi sahibi değil.
İYİ PARTİ yeniden TEŞKİLATLANMA ÇABALARINDA..
SAADET PARTİ seçim zamanlarında müthiş çalışıyor,daha sonra onlarında Kamuoyu ile paylaştıkları hiçbir konu yok,bakın 2000 Öncesi SGK EMEKLİLERİNİN bir İNTİBAK SORUNU VAR..
KARABÜK EMEKLİ KENTİ VE BİNLERCE EMEKLİ VAR..
İntibaklar konusunda HİÇBİR SİYASİ PARTİDEN ses çıkıyor mu..?
Karabük’te Siyaset çok kolay Kardeşim..!

KATI ATIK BERTARAF TESİSİ NOKTASINDA “İLGİLİ BAKANLIĞA KARÇEV TEMSİLCİSİ VE BELEDİYE TEMSİLCİSİ SUNUM YAPACAKLARMIŞ..”
Karabük Valiliği dün sözlü olarak KATI ATIK BERTARAF TESİSİ noktasında bilgilendirme de bulundu ve anlatılana göre “KARÇEV TEMSİLCİSİ İLE KARABÜK BELEDİYESİ TEMSİLCİSİ İLGİLİ BAKANLIĞA BİR SUNUMDA BULUNACAKLARMIŞ..”
Ne diyecekler acaba..?
Hatta daha önce bir sunum yapılmış ve İLGİLİ BAKANLIK bu sunumu yeterli bulmamış olacak ki,”İLERLEYEN TARİHLERDE BİR SUNUM DAHA YAPIN..” gibi bir yaklaşım göstermiş Bakanlık.
16.o8.2006 Tarihinde kurulan KARÇEV Temsilcisine,İLGİLİ BAKANLIK YETKİLİSİ bir soru yönelterek “O TARİHTEN SONRA NE KADAR PARA HARCADINIZ VE BU İŞİ NEDEN BECEREMEDİNİZ..?” dese,ne cevap verilir acaba..?
ÖYLE MAZERETLER ÜRETİLİR Kİ,BAKANLIK YETKİLİ ŞAŞAR,ALİMALLAH..!!
Neyse KATI ATIK BERTARAF TESİSİ noktasında,galiba,Karabük “AZ GİTTİ-UZ GİTTİ,DERE TEPE DÜZ GİTTİ..” ve bu iş KARÇEV’DEN çıkarak Karabük Belediyesi’ne doğru yol alıyor..
BAKANLIK İHALE KONUSUNDA SUNUMU DİNLEYECEK..
Daha sonra “KARAR VERİLECEK..” ve dileriz 12 yıl daha beklenmeyecek..!!
Ne yapalım UMUT KARABÜK’ÜN EKMEĞİ,birlikte yemek zorundayız..!!

İNŞAALLAH,KARABÜK TEMMUZ 2017 BAŞLARINDA Kİ GİBİ “BİR ÇÖPLÜK YANGINI YAŞAMAZ VE ASİT KÖYÜ SAKİNLERİ HAREKETLENMEZ. !! “
İnşaallah Karabük 2017 YILI TEMMUZ AYI BAŞINDA Kİ GİBİ bir ÇÖPLÜK YANGINI YAŞAMAZ ve Asit Köyü sakinleri de “KADERİMİZ ÇÖPLÜĞÜN ALTINDA YAŞAMAKMIŞ..” diyerek yıllardır yaptıkları gibi BÜYÜK BİR TEVEKKÜLLE yaşamlarına devam ederler..
2017 YILI TEMMUZ AYI BAŞINDA ÇÖPLÜK YANMIŞTI..
Bu yangın ASİT KÖYÜ sakinleri için BARDAĞI TAŞIRAN DAMLA oldu ve “YILLARDIR TEPEMİZE/TEPEMİZE ÇÖP DÖKÜLÜYOR,BUNU SİNEMİZE ÇEKİYORUZ.BU YANGIN ARTIK BIÇAĞIN KEMİĞE DAYANDIĞI NOKTA OLDU..” dediler..
Sonra KARAYOLU’NU TRAFİĞE KAPATTILAR..
İyi hatırlıyoruz,o zaman TBMM Eski Başkanlarından Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN başta olmak üzere BİRÇOK SİYASETÇİ,BÜROKRAT sözler verdiler ve BU SORUNU ÇÖZECEĞİZ noktasına işaret ettiler..
SORUN ÇÖZÜLDÜ MÜ..?
Hele şu SUNUM BİR YAPILSIN ÇÖZÜLÜR HERHALDE..!!
İlgili Bakanlığa sunum yapılacak ve ihalenin önü açılacakmış..
İnşaallah O SÜRE İÇİNDE BİR ÇÖPLÜK YANGINI YAŞANMAZ..!!

AK PARTİ “BAYIR MAHALLE TEMSİLCİSİ VE MAHALLE DELEGELERİ..”,BAYIR MAHALLE SEÇMENİNE NE CEVAP VERECEKLER ACABA,YA MUHTAR
BAYIR MAHALLE sakinlerine SİYASETÇİLER SÖZ VERDİLER ve dediler ki “YIKILAN DEVLET HASTANESİ YERİNE,BURAYA İLERİDE AĞIZ/DİŞ HASTANESİ OLABİLECEK BOYUTTA,BİR AĞIZ/DİŞ MERKEZİ YAPTIRACAĞIZ..”
Daha sonra da “İŞİ BUNUNLA SINIRLI TUTMAYACAĞIZ VE AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İLE AFİLİASYON HALİNDE ÇALIŞACAK BİR DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YAPTIRACAĞIZ,KURACAĞIZ..”
Bayır mahalle seçmenine bu sözler verildi mi,evet verildi..
Bu sözleri o zaman Karabük Milletvekili olan,yeniden Milletvekili Adayı olarak Seçim çalışmaları yapan Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN başta olmak üzere,diğer Milletvekili Adayı,AK Parti İl Başkanı verdi mi,evet verdi.
Peki şimdi ne oldu..?
AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ YAKINDA AÇILIYOR,O TAMAM..
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ise MART veya NİSAN ayı içinde BEŞBİNEVLER BÖLGESİ’NDE AÇILIYOR,ne yazık ki,sözü verilen,BAYIR MAHALLE’DE açılmıyor..
AK Parti MAHALLE TEMSİLCİSİ ve DELEGELER ne diyecekler acaba..?
BAYIR MAHALLE MUHTARI,İHTİYAR AZALARI NE DİYECEKLER acaba..?
SEÇMENLERİNE NE DİYECEKLER ACABA..?

YÜZLERCE/BİNLERCE FABRİKANIN BULUNDUĞU KOCAELİ’NDE,KOCAELİSPOR’A YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENMİŞ VE İLK GÜN 33.788 LİRA
İnsanların FUTBOL KULÜP YÖNETİMLERİNE güveni kalmadı demek ki,nasıl kalsın ki,KARABÜKSPOR gibi mütevazi ve geliri/gideri yıllarca denk olan bir KULÜBÜ BİLE BORCA BATIRMIŞLAR..
Yıllarca TÜRKİYE LİGLERİNİ SARSAN KOCAELİSPOR için KOCAELİ Valisi önderliğinde bir yardım kampanyası düzenlenmiş ve YÜZLERCE,hatta ,BİNLERCE Sanayi Tesisi Fabrikası olan KOCAELİ’NDE ilk gün toplanan para 33.788 lira olmuş.
Orada KARDEMİR gibi bir FABRİKA YOK DEMEK Kİ..!
“İLK ETAPTA 10 MİLYON LİRA VERECEKSİNİZ,VERMEZSENİZ,BU RAKAMI 50 MİLYON DOLARA VEYA LİRAYA ÇIKARTIRIM HAAA..” diye tehditler savrulmadığına göre..!!
Kocaelispor’a,ilk gün 33.788 lira yardım toplanabilmiş..
İNSANLAR FUTBOL KULÜP YÖNETİMLERİNE İNANMIYORLAR demek.

GEÇTİĞİMİZ GÜN,KASTAMONU KÖKENLİ BİR KARDEŞİM “ELİMDE 400 KİLO SİYEZ BULGURU VAR TOPTAN SATACAĞIM..” VE EFLANİ İLÇESİ
Geçtiğimiz gün sevdiğimiz ve KASTAMONU KÖKENLİ bir Kardeşimizle oturuyorduk “ELİMDE SİYEZ BULGURU VAR.400 KİLO KADAR TOPTAN SATACAĞIM..” dedi,bir süre sohbet ettik.
Şimdi EFLANİ İLÇESİNDE SİYEZ BUĞDAYI EKİMİ BAŞLIYOR..
Galiba EFLANİ Belediye Başkanı Sayın İBRAHİM ERTUĞRUL,Siyez Buğdayı ekimi ile birlikte “SİYEZ BULGURU ÜRETİMİ İÇİN..” bir tesis kurmayı düşünüyor..
İLÇE AÇISINDAN ÇOK/ÇOK YARARLI BİR GİRİŞİM OLUR ELBET..
Pahalı bir tesis olmadığına ilişkin bilgiler veriliyor,zaten bunun bir bölümünü de DEVLET KARŞILIYOR ve böyle bir tesis EFLANİ SİYEZ BULGURU ÇOK CİDDİ BİR MARKA OLUR,İlçenin maddi geliri yanında,manevi tanıtımı sağlanır..
EFLANİ BELEDİYE BAŞKANI,galiba,BU YÖNLÜ BİR GİRİŞİM İÇİNDE OLACAK..

12 kişi görüş bildirdi

  1. Dogrusu bu

    Kardeşim kim ne derse desin
    Timuçin saylar zamanında AKP ivme kazanmıştı.
    Ancak
    Diş Hastanesi ile fakültesi aynı yerde olmamalı.
    Bakın Zonguldak da ayrı
    Bakın Bartın da ayrı
    Karabük tede ayrı olmalı.
    Bu hata üniversite Hastanesi kurulurken yapıldı.
    Kadın doğum ve çocuk hastanesi kapatılıp birleştirildi aynı hata yapılmamalı.
    Muhalefette ise Bayram Karadağ ın geçmişte katı atık bertaraf tesisi mücadelesi
    Marzinch mücadelesi unutulmamalı.
    Bu arada
    Karabükspor konusunda da Muhalefetten açıklama bekliyoruz

  2. Yiğit

    Ahmet abi nasılsın iyimisiniz inşallah iyisindir bizim 350 davası hakkında bilgilerinizi bekliyoruz kucak dolusu sevgiler saygılar biçare habersiz kaldık rica lütfen bize yazınızda aydınlatırsanız seviniriz sagol Varol abimiz saygılar

  3. abi

    Ahmet abi yanlışınız var.

    Asit köyünde çöplük yandığında bu çöplüğü 1 sene içinde taşıyacağız diyen Rafet Vergili idi. Hatta köylülerle tartışmıştı.

  4. KATI ATIK BERTARAF TESİSİ

    KATI ATIK BERTARAF TESİSİ MESELESİNİ YILLARDIR SİZ DİLE GETİRİRSİNİZ BİRDE CHP ESKİ İL BAŞKAN BAYRAM KARADAĞ ÇOK EMEK VERMİŞTİ MESELEYE ÇOK İLGİ GÖSTERMİŞTİ.ŞİMDİKİ BAŞKANIN BÖYLE BİR DERDİ YOK HAMDOLSUN ÖYLE BİR DERDİ YOK.ASİT KÖYÜ SAKİNLERİ O AKŞAM RAFET VERGİLİYE NELER DEDİLER NELER.ONLARA SÖZ VERDİ NOLDU YAPILDIMI HANİ BENİM DÖNEMİM İÇİNDE YAPILICAK FALAN DEMİŞTİ.TBMM BAŞKANLARINDAN AKP MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ ŞAHİN BİLE O ZAMAN NELER DEDİYDİ.NOLDU SONUÇ VARMI NETİCE VARMI.YAZINIZDAN SUNUM YAPILICAK FELAN DENİLDİĞİNİ ÖĞRENDİM ONLARA BU YÖREDE HOŞAF SOĞUTMAK DENİR.12 YILDIR YAPILMADI 1.5 MİLYON LİRA PARA HARCANDI.YAZIK YAZIK

  5. Emekçi kızı

    Bizim 350 davaları hakkında bilgi almak istiyorum bende iş aktif fesih olanlardan birinin kızıyım Ahmet abi teşekkür ediyoruz sagol

  6. Ümitsiz vaka

    Hastanede afilasyonu beceremedik yan dal uzmanlarını burada tutamadık üniversite bünyesine almadık armudun sapı üzümün çöpü dedik iyi doktorları kaçırdık ve bugün ünv hastanesini kasaba hastanesine çevirdik aynı şey diş hastanesinde de olabilirdi asıl merakım MYO olarak planlanan bina nasıl hastaneye dönüşecek ameliyathaneler labratuvarlar elektrik ve tesisat projeleri nasıl değişerek eğitim amaçlı planlanan bina hastane binasına nasıl dönüşecek eğer yarım yamalak olmazsa MYO gibi yüksek lise yerine diş hastanesi ve fakültesi güzel icraat hem rekabet olur ve mevcut hastane de kendine çeki düzen verir belki

  7. Proje

    Eski valilik yıkılıp cami yapımı ne zamn başlayacak ahmet bey bilginiz varmı karabükün girişi oldukça kötü görüntüye sahip olmaya başladı

  8. Çelik işçisi

    Ahmet abi çelik iş şubeden kenan başkanın bizlere secimden aylar önce şubeye gideceğini söylediği gibi şimdide recep başkan genel merkezde iyi yerlere geleceğini söylüyor. Karabukte kurulan bir sendikanın genel baskanida karabuklu olmalı.

  9. Mıstık

    La mıstık. Klç bakıyorum hemen zehrini çelik iş sendikasınada atmışsın sen böyle ince ayarları iyi verirsin orada yaptığın yorumda sağa sola iş veriyorsun kendini çok belli ediyorsun yemezler koç burası Safranbolu AKP değil. Bu politika tutmaz koç M. K HOCAN SANA DAHA GÜZEL AKİL VERSİN HOCANDA SENDE SADECE SIRITIRSINIZ SİZ SENDİKACI DEĞİL BAŞKADA BİR ŞEY DEMİYOK

  10. Karabüklü

    Bütün kurumlar ağır ağır Safranbolu’ya doğru gidiyor şehir merkezi boşalıyor Karabük ün Safranbolu ya taşınmasına kim dur diyecek

  11. karabuk lü

    Sn ahmet bey
    Bilindiği üzere belediye Başkanımız safranbolu sınırında spor,koşu tesisleri yapmakta ve bu işe yogun bir bütçe ayırmakta tamam çok güzel hayırlı olsun yapsın ama ,sirinevler hergün en az yüz kişi Çamlık oranında koşu yapmakta eminim çoğu sizin ve başkanın arkadasları berki de orada insanlar orada elli senedir koşuyor, oraya en fazla 2m genişliğinde bir Tartan pist kodu yolu yada sıcak Asfaltı bir yol yapılamaz, yine yazın Yenişehir oturacak yer yo insanlar gece ikiye jadar dışarda park yok olan parklarında biri yandı,biriside paralı,diğer mahallelerde oparkta oturan yok heryer park sirinevler de park kültürü var park yok, ayrıca Uçur şeklindeki otopark ne olacak? Saygılarımla ahmetbey

  12. Karabük lü

    Sn ahmet bey
    Bilindiği üzere belediye Başkanımız safranbolu sınırında spor, koşu tesisleri yapmakta ve bu işe yogun bir bütçe ayırmakta, tamam çok güzel hayırlı olsun yapsın ama, sirinevler de hergün en az yüz kişi Çamlık ormanında koşu yapmakta dır.Eminim çoğu sizin veya başkanın arkadaşlarıdırlar. Belkide 50 senedir orada insanlar koşuyor, oraya en fazla 2m genişliğinde bir Tartan pist koşu yolu yada sıcak Asfaltı bir yol yapılamaz mı? Yine yazın Yenişehir de oturacak yer yok insanlar gece ikiye kadar dışarıda park yok ,olanlardan biti yandı,diğeride paralı, vede çocuk arabaları yarısı filan oturabilirsen otur,diğer mahallenin hepsinde park var gidin gece oturan yok doğru dürüst, 200 evlerde park kültürü var,park yok.ayrıca ucube durumdaki hastahane yanı katkı otopark ne olacak ,yarın tinerciler oaya gelirse kim hesapverecek .yine hastahane arkasından çamkent giden sonu merdiven olan yol ver oranın acilen tam olarak yol şeklinde açılması gerekiyor bu haliyle tek taraflı araç girdiği için âlemlerin uğrak yeri olmuş durumdadır. Saygılarımla ahmet bey,

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İntihar Girişimi

Yayın: 25.04.2024 15:07
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün girişinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Binası önünde bulunan üst geçitte az önce intihar girişimi oldu. İntihar girişimi kısa sürede engellenirken intihar teşebbüsünde bulunan kişinin kadın olduğu öğrenildi. Bilgiler geldikçe güncellenecektir.