Her Telden (13.Nisan.2018)

Her Telden (13.Nisan.2018)

Yayın: 12.04.2018 22:37 |Güncelleme: 13.04.2018 10:08
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR KARABÜKSPOR BAŞKANI SAYIN MEHMET AYTEKİN,GELİŞMELER NOKTASINDA FAZLA UMUTSUZ DEĞİL GİBİ GÖRÜNÜYOR,ANCAK..
KARDEMİR KARABÜKSPOR Kulüp Başkanı Sayın MEHMET AYTEKİN geçtiğimiz gün bir Basın Toplantısı yaparak,gelişmeleri değerlendirmiş ve KULÜP ÜZERİNDEN HAKSIZ KAZANÇ elde edenlere beddualar yağdırmış.
O BEDDUALARA AYNEN KATILIYORUZ ELBET.
Sayın MEHMET AYTEKİN,Kulübün mali tablolarını ortaya koyduktan sonra,fazla umutsuz olmadığı mesajlarını vermiş,bu mali sıkıntıların, Karabük desteği ve yardımları ile aşılabileceği mesajlarını vermiş.
Doğrudur,ancak,beklenen yardım ve destekler gelecek mi..?
Bakın Sayın MEHMET AYTEKİN’İN Kamuoyu’na verdiği bilgilerden anlıyoruz ki,KARDEMİR KARABÜKSPOR aylık 850-900 bin lira civarında FAİZ ÖDEMEK YÜKÜ altına sokulmuş.
32 MİLYON LİRA REKLAM GELİRİ,BANKALARA KIRDIRILMIŞ..
TFF GALİBİYET GELİRLERİ 36 PUANA KADAR KIRDIRILMIŞ..
Bunların aylık faiz ödemesi 850-900 bin lira civarında tutuyormuş..
Başkan Sayın MEHMET AYTEKİN,bütün bunlara karşın umutsuz değil..
“KARABÜKSPOR BU DURUMU AŞABİLİR MESAJLARINI..” veriyor..

KARABÜKSPOR’DA,CEO OLARAK GÖREV YAPARKEN,SAYIN ZİYA ÜNSAL BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE GÖREVİNDEN ALINAN,HAKAN AYVAZ OLAYI..
KARDEMİR KARABÜKSPOR’DA uzun yıllar CEO olarak görev yapan ve Sayın ZİYA ÜNSAL’IN Başkanlığı sırasında görevden alınan HAKAN AYVAZ Cumhuriyet Savcılığı’na ifadesini verdi ve YURT DIŞINA ÇIKMA YASAĞI ile ADLİ GÖZETİM şartı ile salıverildi.
BU,HUKUKUN KONUYA İLİŞKİN İLGİSİNİN SÜRDÜĞÜNÜ GÖSTERİR..
Kendisine “HAYDİ GİT KARDEŞİM..” denilmemiş,ADLİ GÖZETİM ALTINDA hemen hergün veya belirlenen sürelerle EMNİYETE İMZA vermek ve BEN BURADAYIM demek zorunluluğu getirilmiş..
Ayrıca,YURT DIŞINA ÇIKMA YASAĞI konulmuş.
Bütün bu gelişmeler KARDEMİR KARABÜKSPOR noktasında “HUKUKUN İŞLEDİĞİNİ..” ve ARAŞTIRMA/SORUŞTURMA İşlemlerinin devam ettiği gibi bir mesaj olarak algılanmalı..
Bizim dikkatimizi çeken olay,HUKUK KONUYU neden çalışanlar noktasından başlattı ve bu aşama da DİĞER ÇALIŞANLARDAN kimlerin ifadesine başvurulacak acaba..?
TÜM GELİŞMELER ÇALIŞANLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE ve BİLGİSİ DAHİLİNDE olmuştur mutlaka,ve HAKAN AYVAZ noktasında başlayan ifade alma diğer çalışanlar noktasında devam edecek mi,ilerleyen süreçte bunları görüp/yaşayacağız..
KARDEMİR KARABÜKSPOR NOKTASINDA HUKUK ÇALIŞIYOR..

KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN BAZI FUTBOLCULARA VERDİĞİ VE KARŞILIKSIZ ÇIKAN ÇEKLERE İMZA ATAN YÖNETİCİLER,MAHKEMEDELER..!!
Şu an AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’NDE Kİ oğlunun yanında olduğu söylenin KARDEMİR KARABÜKSPOR eski Başkanlarından FERİDUN TANKUT’UN Başkan olduğu dönemde futbolculara transferleri karşılığında ÇEKLER VERİLMİŞ..
Bu çekleri imzalayan O DÖNEMİN YÖNETİCİLERİNDEN birkaç isim,çekler karşılıksız çıkınca,ÇEK SAHİBİ FUTBOLCULAR tarafından mahkemeye verilmişler..
“BİZE VERDİĞİNİZ BU ÇEKLERİ ÖDEYİN..” denilerek Mahkemeye vermişler..
HUKUK BU KONUYA NE DER,BİLMEK HAYLİ ZOR..
Ancak, anılan çekler bir TÜZEL KİŞİLİK olarak KARDEMİR KARABÜKSPOR adına verilmiş olması nedeni ile,O YÖNETİCİLERE RÜCU ETMEZ gibi bir düşünce,çok yanlış olmaz herhalde..
KARDEMİR KARABÜKSPOR adına verilen bu tür çeklerin İZLENMESİ BİLE KULÜP BÜNYESİNDE yaşanmış olayların geldiği nokta konusunda çok önemli bir KARİNE TEŞKİL EDER Mİ acaba..?
TÜRKİYE FUTBOL CAMİASININ GÖZÜ KULAĞI KARABÜKSPOR’DA..
Burada yaşanacak gelişmeler TÜRK FUTBOLU için çok/çok önemli..

DÜN SAFRANBOLU İLE İLGİLİ BİR YORUM GÖNDEREN OKURUMUZ VE ÖZELLİKLE KIRANKÖY BÖLGESİNDE DİLENCİLER,ÖNLEM ALINMASI..
Dün Safranbolu ile ilgili bir Okurumuz İNTERNET Sayfamıza YORUM göndererek,özellikle KIRANKÖY BÖLGESİ’NDE yoğunluk kazanan DİLENCİ OLAYINA dikkat çekmiş.
Dileriz bu konu titizlikle ele alınır.
Safranbolu turizmi bu konudan darbe yemez.
Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sayın FATİH ÜRKMEZER bu konuya el atar,titizlikle üzerinde durarak çözüme kavuşturur,zira bu dilencilerin GELEN YABANCI KONUKLARI hayli rahatsız ettiklerine ilişkin bilgiler uzun zamandır gündemde.
Sayın FATİH ÜRKMEZER bulunduğu iki çok/çok önemli Makam konusunda hayli hassas çalışmalar yapıyor,Safranbolu halkı ile birlikte çok ama çok önemli işlere imza atıyor..
DİLERİZ BU KONUYU DA ÇÖZÜMLEYECEKTİR Sayın ÜRKMEZER.
Geniş bir kesim bu işin çözümünü kendisinden bekliyor doğrusu.

MHP İÇİNDE ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENMİŞ BİR KARDEŞİMİZ “CUMHUR İTTİFAKI İÇİN PARTİ AMBLEMİM VAR DİYE OY VERİRİM,AMAA.”
Dün MHP içinde çok önemli görevler üstlenmiş bir Kardeşimizle oturduk sohbet ettik,gelecek seçimleri konuştuk ve bize “CUMHUR İTTİFAKI İÇİN,PARTİ AMBLEMİ OLMASI NEDENİ İLE MİLLETVEKİLLİĞİNE OY VERECEĞİM..” dedi ve bunun kesin olduğunu söyledi.
“AMA,BAŞKANLIK İÇİN OY VERMEM.ÇIKACAK DİĞER ADAYLARA BAKARIM.ÖYLE OY KULLANIRIM..” gibi görüşler dile getirdi,görüldüğü kadarı ile “CUMHUR İTTİFAKI BAĞLAMINDA,Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A OY VERMEYE HİÇ Mİ HİÇ GÖNÜLLÜ DEĞİL..” bu kardeşimiz.
Özellikle BAŞKANLIK SEÇİMİ İLK TURUNDA Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A oy vermeyeceğini kesin bir dille söyledi “EGER SEÇİM İKİNCİ TURA KALIRSA,İKİ ADAYIN HANGİSİNE OY VERECEĞİNİ O ZAMAN BELİRLEYECEKMİŞ..” bunları anlattı.
Kararının şu an için bu aşamada olduğunu söyledi..
“DEĞİŞEBİLİR Mİ…” diye ısrarla sordum kendisine..
“DEĞİŞEBİLİR,İKİNCİ TURDA DA,KESİN VERMEMEK ÜZERE DEĞİŞEBİLİR..” dedi.

YÜZLERCE İNSAN YARGITAY GENEL KURULU’NUN “KARDEMİR 350 LİRALAR DAVASININ SONUCUNU BEKLİYOR..” VE ATMASYON HABERLER..
2010 Yılında yaşanan ve Karabük’te hayatı çok ciddi biçimde etkileyen SENDİKAL MÜCADELENİN sonucu gündeme gelen “350 LİRALAR DAVASI YARGITAY GENEL KURULU’NDA ÇÖZÜM BEKLİYOR..”
Bekleyen 3-5 kişi değil,YÜZLERCE KİŞİ..
YARGITAY GENEL KURULU BİR TÜRLÜ KARAR VERMEDİ..
Yerel Mahkeme bir karar verdi,Yargıtay ilgili Dairesi o kararı bozdu,Yerel Mahkemeye geri gönderdi,Yerel Mahkeme kararında ısrar etti ve iş YARGITAY GENEL KURULU’NA gitti.
YILLARDIR YARGITAY GENEL KURULU KARARINI VERMEDİ..
Geçtiğimiz günlerde SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN asparagas bir haber çıktı,güya YARGITAY GENEL KURULU konuyu tekrardan Yerel Mahkeme baksın diye geri göndermiş..!!
BU KARARI BEKLEYEN YÜZLERCE İNSAN VAR..
Bu insanların bir bölümü,hemen/hemen hergün,olmadı gün aşırı,ancak,haftanın 3-4 günü kesin bizi arıyorlar “ABİ NE OLDU BU İŞTEN HENÜZ BİR HABER ÇIKMADI MI..” diye soruyorlar..
Keşke ;OLUMLU veya OLUMSUZ BİR KARAR ÇIKSA,İŞ BİTSE..
YARGITAY Genel Kurulu yıllardır bir karar üretmedi,bu konuda..
YÜZLERCE,BİNLERCE KİŞİ,BU KARARI BEKLİYOR İYİ Mİ..?

ÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN YUNUS DEĞİRMENCİ “2010 YILINDA YAŞANAN SENDİKAL OLAYLARDA KARABÜK’E GELMİŞTİM..”
Geçtiğimiz günler içinde Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulunan ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Genel Merkez Yöneticileri Sayın BAYRAM ALTUN,Sayın RECEP AKYEL ve Sayın FERHAN ÖNER ile uzunca bir süre sohbet etmiştik.
Söz bir ara 2010 yılı SENDİKAL MÜCADELESİNDEN AÇILDI.
O süreçte Karabük İl Emniyet Müdürü olan Sayın ARİF AKKALE’NİN bize olan yakın ilgisinden ve kendisine karşı duyduğumuz muhabbetten manevi borçluluktan söz ettik.
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ o süreçte Karabük’e gelip/gittiğinden,ÇELİK-İŞ Sendikası adına yapılan çalışmalara destek vermeye çalıştığından söz etti.
O günler gerçekten fırtınalı günlerdi.
Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN,hemen her akşam saat 16.40-16.50 sularında bizi arardı ve KARDEMİR İŞÇİLERİNİN sloganlar atarak,o zaman ki Büromuzun altından geçişlerini sorardı,durumlarını öğrenmeye çalışırdı.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ o günleri, kısmen de olsa, yaşamış bir Sendikacı yani.
Gerçekten gergin,fırtınalı günlerdi o günler..

AK PARTİ SAFRANBOLU İLÇESİNDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI,İL GENEL MECLİS VE BELEDİYE MECLİS LİSTESİ,YENİCE İLÇESİNDE DAHA DEĞİŞİK..
YEREL SEÇİMLER öne alınmaz ve zamanında yapılırsa,AK Parti SAFRANBOLU ve YENİCE İlçelerinden çok ciddi sıkıntılar yaşayabilir/yaşayacaktır da,bu sıkıntıları nasıl aşacaklar merak ediyoruz.
SAFRANBOLU İLÇESİNDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLUR ACABA..?
Seçmene ne diyecekleri,bir başka ve çok önemli bir husus elbet.
Nasıl bir İL GENEL MECLİS Listesi yapacak AK Parti Safranbolu da,öyle ya,Sayın AHMET SÖZEN İL Genel Meclis Başkanı,ancak,AK Parti ile çok önemli çatışmalar yaşamış bir insan..
Belediye Meclis Üyeleri ise Belediye Başkanı olan Sayın NECDET AKSOY ile neler/neler yaşadılar değil mi,peki 2019 Belediye Meclis Listesini nasıl yapar AK Parti..?
YENİCE İLÇESİ Bağlamında da AK Parti önemli sıkıntılar yaşayacaktır kuşkusuz.
YENİCE İlçesinde belki İl Genel Meclis listesi sıkıntı olmayabilir,Belediye Meclis Listesinde küçük çaplı sıkıntılar yaşansa bile bunları aşabilirler ,ancak,YENİCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI noktasında önemli bir sıkıntılarının olacağı kesin..
YEREL SEÇİMLERE AK PARTİ KARABÜK GENELİNDE SIKINTILI GİRECEK,BU KESİN..
Sancısız,kavgasız,gürültüsüz aşabilecekler mi bakalım..?

KARABÜK’ÜN TÜCCAR KESİMİ,YARIN TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİ İÇİN SANDIK BAŞINA GİDİYOR VE MECLİS…
Karabük’ün binlerce tüccarı,yarın TİCARET ve SANAYİ ODASI MESLEK KOMİTESİ Seçimleri için SANDIK BAŞINA gidecek,MESLEK KOMİTESİ’NE isimler belirleyecek.
O MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİ,DAHA SONRA kendi aralarından TİCARET ve SANAYİ ODASI Meclis Üyelerini kendi aralarından seçecekler,seçilen bu MECLİS ÜYELERİ daha sonra kendi seçimlerini yapacaklar.
MECLİS BAŞKANLIK DİVANINI SEÇECEK MECLİS ÜYELERİ..
Bu seçimlerden sonra YÖNETİM KURULU belirlenecek.
YÖNETİM KURULU DA,KENDİ BAŞKANI’NI SEÇECEK.
Bütün bu süreçlerin başlangıç noktası yarın yapılacak olan MESLEK KOMİTESİ ÜYELİKLERİNİN seçimi ve binlerce tüccar bu seçimler için yarın SANDIK BAŞINA gidecekler..
Dileriz iyi bir KADRO KURULUR..
TİCARET ve SANAYİ ODASI Geçtiğimiz süreçte KARABÜK’ÜN LOKOMOTİFİ gibi hizmet verdi,gelecek süreçte de KARABÜK’ÜN EL FRENİ GİBİ olmasınlar,tek dileğimiz bu elbet.
TÜCCAR/TACİR KESİMİ YARIN SANDIK BAŞINA GİDİYOR..

5 kişi görüş bildirdi

  1. LASTİKOTİN TÜCCARLAR

    TİCARET ODASI SEÇİMLERİNDE NE LASTİKOTİN TÜCCARLAR GÖRDÜK BİRADER.DÜN ÖYLE DEDİKLERİNE BUGÜN BÖYLE DİYEN ÖYLE ÇOK LASTİKOTİN İNSAN GÖRDÜKKİ,EYER BUNLAR TÜCCARSA KİMSE KUSURA BAKMASIN BEN SÜLÜN OSMAN YAHUTTA PARSADAN GİBİ TOKATÇI ÜÇKAĞITÇIYIM AMMA GİNEDE BU LASTİKOTİNLERİN KILI ÇIRAGI OLAMAM.

  2. karabüklü

    SAYIN GÖLBEK , KARABÜKSPOR DA DÖNEN DOLAPLAR İLE İLGİLİ CEO DENİLEN HAKAN AYVAZ’IN DURUMUNDAN BAHSETMİŞSİNİZ VE SORGULAMANIN NEDEN KULÜP YÖNETİCİLERİNDEN DEĞİL DE KULÜP ÇALIŞANLARINDAN BAŞLADIĞINA DEĞİNMİŞSİNİZ. ŞİRKET ,DERNEK , VAKIF TÜM TÜZEL KİŞİLİKLERİN TEMSİL YETKİSİNİ VE HARCAMA YETKİSİNİ BELİRLEYEN İMZA SİRKÜLERİ VARDIR. İMZA SİRKÜLERİ HER ŞEYİ AÇIĞA ÇIKARIR. NETİCE İTİBARİ İLE KULÜBÜN PARASI KULÜP KASASINDA DEĞİL BANKA HESAPLARINDAYDI. BURASI DİNGONUN AHIRI OLMADIĞINA GÖRE HAKAN AYVAZ KULÜP KASASINDAN DEĞİL BANKA HESAPLARINDAN YA TALİMAT YAZARAK YA DA ÇEK İMZALAYARAK HARCAMA YAPMIŞTIR VE O YETKİYİ CEO YA SEÇİLMİŞ KULÜP YÖNETİCİLERİ NOTER TASDİKLİ YETKİ BELGESİ İLE VERMİŞLERDİR YANİ HADİ DİYELİM 190.000.000. LİRAYI CEO HAKAN AYVAZ HARCADI ONA BU YETKİYİ VEREN KULÜP YÖNETİCİLERİ İŞİN İÇİNDEN SIYRILAMAZLAR MUTLAKA SIRA ONLARA DA GELECEK , ONLARINDA İFADELERİ ALINACAKTIR .TALİMAT VE ÇEKLERDE İMZASI OLAN YÖNETİCİLERİN ÖDENMEYEN ÇEKLERDE ÇEK İMZALAMAYA YETKİLERİ VARSA SORUMLULUKLARI DA VARDIR. İMZA YETKİLERİ YOKSA O DAHA DA KÖTÜ EVRAKTA SAHTECİLİĞE GİRER. SON GELİŞMELER ÜZERİNE EĞER H.FERİDUN TANKUT AMERİKAYA GİTTİYSE ORADAN ZOR DÖNER . İŞ TANKUT DÖNEMİNİN BURADA KALAN , ÖZELLİKLE İMZA YETKİSİ OLAN YÖNETİCİLERİNİN İFADESİ İLE ÇÖZÜLÜR.

  3. Ali Memati

    Sayın gölbek yenice ile ilgili ben sizin gibi karamsar değilim.Aksine Zeki Çaylı’nın ihracı Yenicede Ak Partiye sinerji katmıştır.Çünkü Çaylı’nın davranışları yüzünden darılmayın küsmeyen kalmamıştı.Şu anda Yenice Zeki Çaylı ve bir iki tane arkadaşı hariç herkes bayram ediyor.Herkes birbiri ile kucaklaştı.Artık sağcısı solcusu birbirleri ile oturup konuşabiliyor.Yeniceye Bayram geldi.Hiç te merak etmeyin Ak Parti Yeniceden de en güçlü adayı çıkaracaktır.Çünkü huzurun olduğu yerde het hayırlı iş yapılır.

  4. Engelli Hasta

    Sayın Ahmet bey elbette Karabük’e ikinci bir hastane yapılması şart. Allah korusun, Herhangi bir olumsuz durumda hastaların tahliye edilebileceği alternatif yok gerçekten. Ancak mevcut hastanedeki sorunlarda önemli. Devletimiz biz engellileri düşünerek engelli wc leri yapmış. Ama malesef biz kullanamıyoruz. Öncelikle temiz değil. Temizlik malzemeleri ortada. Sıvı sabunluk varmış kırılmış. yerine takılmamış. elimizi yıkaycak deterjan bulamıyoruz. Diğer alandaki sıvı sabunluk takılan yerlere engelli ve tekerlekli sandalye kulllanan biri olarak ulaşmam mümkün değil.

  5. YENİCELİ

    Ali Memati’ye katılıyorum. Yenice’de bir barış ortamı sağlandı. Ancak, şimdiki yöneticiler geleceğe yönelik bir kavganın da fitilini ateşliyorlar. İhraç edilen belediye başkanına laf atacağız derken, herkesi topa tutuyorlar. Acemilik yapıyorlar. Bu tür acemilikler kendilerinden çok karşılarındakilere avantaj sağlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Temizlik İşleri Ekipleri Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı

Yayın: 19.04.2024 14:43
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Şehir merkezinde ki dere yataklarında oluşan çöp, çamur gibi birikintiler halk sağlığı acısından risk oluşturmakla beraber, görüntü ve çevre kirliliği oluşturmaktaydı. Bunun üzerine harekete geçen Temizlik İşleri ekiplerimiz dere yataklarında temizlik çalışmalarına başladı.

Böylece dere yataklarını dolduran katı atık, ot ve çamurlar temizlenerek, hem oluşabilecek kötü koku, sinek ve su taşkınlarının önüne geçildi, hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

Ayrıca iş makinelerin ulaşamadığı menfez altlarına da giren belediye ekiplerimiz buradaki çöp ve atıkları da temizlediler.

Dere yatakların temizlenmesi, Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından farklı bölgelerde devam edecektir.