Her Telden (13 Temmuz 2020)

Her Telden (13 Temmuz 2020)

Yayın: 12.07.2020 18:01
Paylaş:
A+ A-

TEMMUZ 2015 TARİHİNDEN,KAÇIP GİTTİĞİ ARALIK 2017 TARİHİNE KADAR,KARABÜKSPOR’U BATIRAN/BİTİREN HİKMET FERİDUN TANKUT..!!
2010 Yılında yaşanan SENDİKAL MÜCADELE,Karabük’te çok derin yaralar açmıştı,bu yaraların kapanmaya yüz tuttuğu 2015 yılının ortalarında KARABÜKSPOR Kulüp Başkanlığı için,HİKMET FERİDUN TANKUT’UN kulis yaptığı,Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN’IN kapısını aşındırdığı haberleri geldi.
Rahmetli EFSANE SENDİKACI OSMAN NURİ BAL uyardı bizi.
Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN’A açılan derin yaraların kapanmaya yüz tuttuğunu,HİKMET FERİDUN TANKUT’UN Kulüp Başkanı olması halinde,insanların 2010 yılını hatırlayacağı için,bunun yanlışlığını anlattık,anlatmaya gayret ettik..
Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN sonunda bunu kabul etti.
Bizi Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’E yönlendirdi ve 26 Mayıs 2015 tarihinde,OVACIK ŞABAN NAMAL Meslek Yüksekokulu Temel Atma töreninde Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’E ayak üzeri de olsa,konuyu açtık,HİKMET FERİDUN TANKUT isminin yanlış olacağını anlatmaya gayret ettik.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN geç kalındığını,hazırlıkların başladığını söyledi.
HİKMET FERİDUN TANKUT,Temmuz 2015 tarihinde,yeniden KARABÜKSPOR Başkanlığı’na getirildi ve KAÇIP GİTTİĞİ 11 Aralık 2017 tarihine kadar Kulüp Başkanlığı yaptı KARABÜKSPOR’U o süre içerisinde BATIRDI/BİTİRDİ/UÇURUMA YOLLADI ve GENEL KURULA BİLE GELEMEDİ..
2.5 Yıl içerisinde KARABÜKSPOR’U BATIRAN/BİTİREN KİŞİ OLDU..!!
Peki NE OLDU O PARALAR,hukuk bunların hesabını sordu mu..?

ŞİMDİ “İKİ MEHMETLER TARTIŞTIRILIYOR…” KARABÜKSPOR’U BATIRIP,KAÇAN HİKMET FERİDUN TANKUT UNUTTURULMAK MI İSTENİYOR..?
HİKMET FERİDUN TANKUT,canım KARABÜKSPOR’U batıran,uçuruma iten kişi olarak ARALIK 2017 tarihinde yapılan Genel Kurula bile gelemedi kaçtı gitti ve O Genel Kurulu gelip aslanlar gibi hesap vermeye çalışan KENDİ YÖNETİM KURULU’NDAN bazı isimleri bile,adeta,sattı kaçtı.
BİR KULÜP BAŞKANI,Genel Kurula neden gelmez,demek veremeyeceği hesaplar vardı,o nedenle gelmedi/gelemedi,HİKMET FERİDUN TANKUT bu güzide Kulübü batıran,uçuruma iten insan olarak TARİHTE Kİ YERİNİ ALDI elbet..
Sevgili MUSTAFA ÇEVİK gerçekten çok/çok haklı çıktı kardeşim..
Şimdi “İKİ MEHMETLER KAVGA ETTİRİLİYOR..” çekirdek parası olabilecek kadar küçük paraların kaybı ile,büyük paraların kaybını örterek,göz ardı ederek/ettirerek, bir/birlerini suçluyorlar/suçlattırılıyorlar ve Karabük Kamuoyu’nun gözünden GİDEN 200 MİLYON LİRA paranın kaçırılmasına yol açıyorlar.
Bir ABD Dolarının 3 ile 3.5 lira olduğu zamanın 200 milyon lirası nerede..?
A-4 Kağıdına yazılan BİNLERCE LİRALIK sarf tutanakları ne oldu..?
Yurt dışına ödenmiş EUROLAR kime gitti acaba..?
Hani RAPORLAR TUTULMUŞTU,HUKUK EL KOYACAKTI..!!

HİKMET FERİDUN TANKUT’UN BATIRDIĞI,UÇURUMA ATTIĞI KARABÜKSPOR BAŞKANLIĞI GÖREVİNE GETİRİLEN RAHMETLİ ZİYA ÜNSAL’A SÖZ..
KARABÜKSPOR Başkanı HİKMET FERİDUN TANKUT Kulübü batırdı,uçuruma itti ve ARALIK 2017 Genel Kurulu’na bile gelemedi,kaçtı,gitti ve ne yazık ki KARABÜKSPOR’U BİTİREN insan olarak BU KENT TARİHİNE binbir lanetle yazıldı..
HİKMET FERİDUN TANKUT’UN KAÇIP GELMEDİĞİ Genel Kurul da Rahmetli ZİYA ÜNSAL Başkanlığa seçildi,kendisine bu göreve gelmesi için baskı yapan,her türlü destek sözü verenler,daha sonra ARMUDUN SAPI-ÜZÜMÜN ÇÖPÜ gerekçesi ile Sevgili Kardeşimi yapayalnız bırakıverdiler..!!
Daha sonra Rahmetli ZİYA ÜNSAL Kulüp Başkanlığı görevinden,KULÜP BATIK OLDUĞU ve YALNIZ BIRAKILDIĞI nedenleri ile ayrılma iradesini ortaya koyunca,Sayın MEHMET AYTEKİN göreve talip oldu ve ekibi ile birlikte seçildi..
Sayın MEHMET AYTEKİN’E yapılan eleştiriler,hatta hakaretler,aile düzenini bile işin içine katan çirkinlikler halen hatırlardadır ve Sayın MEHMET AYTEKİN görevi bıraktı/bırakmak zorunluluğu hissetti.
Dönemin Karabük Valisi,3 Milletvekili,Belediye Başkanı,TSO,İktidar İl Başkanı BİR PROTOKOL YAZARAK Sayın SEDAT NAMAL’A destek verileceğini,belirttiler. Sayın SEDAT NAMAL KARABÜKSPOR Başkanlığı’na seçildi..
Ancak,PROTOKOLDA YAZILAR HİÇBİR HUSUS YERİNE GETİRİLEMEDİ..
Sayın SEDAT NAMAL istifa etti,şu an Başkan olan kişi görevi devir aldı..
Şimdi ATILAN İMZALAR,BİREYSEL HESABA AKTARILAN PARALAR,satılan icralık mallar,milyonluk senetler gibi söylentilerin bini/bir para ve bu durum herhalde HİKMET FERİDUN TANKUT dönemi için HENÜZ ÇALIŞMAYAN hukukun gündemine de girdi..!!
YAZIK OLDU KARABÜKSPOR’A,ÇOK YAZIK OLDU..

H. FERİDUN TANKUT DÖNEMİNDE,KARDEMİR’DEN ALINAN YILLIK 8 MİLYON DESTEĞİN PARALARINI HALEN KARDEMİR ÖDÜYOR,2 YIL DAHA ..
KARABÜKSPOR’U batıran,uçuruma iten HİKMET FERİDUN TANKUT,giderayak Kulüp yetkili ismi HAKAN AYVAZ imzası ile KARDEMİR’DEN destek, yardım talebinde bulunmuştu.
KARDEMİR bu talebe karşılık YILLIK 8 MİLYON liradan 4 yıllık taahhüt verdi ve HİKMET FERİDUN TANKUT bu 32 milyon liralık KARDEMİR taahhüdünü,FİNANS ŞİRKETLERİNDE nakde çevirdi,yani piyasa tabiri ile kırdırdı.
Şimdi KULÜP BATTI,BU TAAHHÜT PARASI OLAN yıllık 8 milyon lira parayı KARDEMİR o finans şirketine ödüyor ve bizim bildiğimiz kadarı ile 2 YIL DAHA yıllık 8 milyon lirayı ödeyecek KARDEMİR.
HİKMET FERİDUN TANKUT KARABÜKSPOR’U BATIRDI KAÇTI..!!
KARDEMİR halen yıllık 8 milyon lira ödemeye devam ediyor..
O 8 milyon lira paralar da SON TURFANDA falan mı yapıldı acaba..?

KARABÜK’E VALİLİK KONAĞI YAPILIR MI FALAN DERKEN,İLÇELERDE DE KAYMAKAMLIK KONAĞI/BİNASI DURUMU NEDİR DERSİNİZ,SIKINTI..
Biz birkaç kez “HANİ KARABÜK’E YENİŞEHİR ATATÜRK ANITI CİVARINA VALİLİK KONAĞI YAPILACAKTI NE OLDU..?” falan yazdık ya,meğer bizim yazdığımız “BALIK BAŞTAN KOKAR..” lafı,bu anlamda BALIĞIN ORTALARINA doğru gelmiş..
İLÇELERİN BAZILARINDA DA,KAYMAKAMLIK BİNASI/KONAĞI SIKINTISI varmış ve işe bakın siz BİZ VİLAYET KONAĞI ne oldu diye merak ederken İLÇELERDEN KAYMAKAMLIK BİNASI/KONAĞI yankısı geldi iyi mi..?
KARABÜK 1995 YILINDA VİLAYET OLDU,HANİ VİLAYET KONAĞI NEREDE..?
İlçelerde ki binaların DEPREME DAYANIKLILIĞI ne alemde..?
Şu işe bakın,BİR VİLAYETİN HARCAMALARINI,HİZMETLERİNİ,büyük ölçü de sevk ve idare eden İL ÖZEL İDARELERİ bağlamından yola çıkıp KARABÜK İL ÖZEL İDARE BİNASINA gelsek,ortaya yüz ağartan bir HİZMET BİNASI görüntüsü çıkar mı acaba..?
İsterseniz BARTIN VİLAYETİNE BİR GEZİ DÜZENLEYİN,GÖRÜN olur mu..?

CHP EFLANİ İLÇE BAŞKANI Sayın AHMET AYTAÇ “EFLANİ’YE DÖKME DOĞALGAZ İSTERKEN..” YENİCE SAKİNLERİ DE “HANİ BİZİM DOĞALGAZ..”
CHP Eflani İlçe Başkanı Sayın AHMET AYTAÇ geçtiğimiz günlerde “EFLANİ İLÇESİ’NE DÖKME DOĞALGAZ VERİLMELİDİR..” talebinde bulundu ve bu anlamda taleplerini dile getirdi.
Sayın AHMET AYTAÇ İlçesi için gerçekten çok önemli girişimlerde bulunuyor,İlçe adına yıllardır DİLE GETİRİLMEYEN/GETİRİLEMEYEN birçok hizmeti talep ediyor,Halktan imzalar topluyor,bunlarla ilgili birimlere taleplerini iletiyor.
Sayın AHMET AYTAÇ Eflani için DOĞALGAZ talep ederken,YENİCE İLÇESİ sakinleri de “KENDİLERİNE VERİLEN DOĞALGAZ SÖZÜNÜ HATIRLADILAR..” ve NE OLDU BİZE VERİLEN DOĞALGAZ SÖZÜ diye soruyorlar..
HAKLILAR ELBET..
Gerek GENEL Seçimler sırasında,gerekse YEREL Seçimler sırasında YENİCE SAKİNLERİNE doğalgaz sözü verildi,şimdi YENİCE verilen sözlerin tutulmasını istiyorlar..
Şu an itibarı ile YENİCE sakinlerinin sesi biraz kısık çıkıyor gibi..
İlerleyen süreçte YENİCE sakinleri çok daha GÜR BİR SESLER verilen sözün yerine getirilmesi taleplerini haykıracaklardır,örneğin CHP Yenice İlçe Başkanlığı,MHP Yenice İlçe Başkanlığı,İYİ Parti,SP ve yeni kurulan DEVA Parti Teşkilatları “HANİ BİZE SÖZ VERİLMİŞTİ NE OLDU..?” diyeceklerdir..
CHP Eflani İlçe Başkanı Sayın AHMET AYTAÇ’IN talebi dalga/dalga yayılıyor..
YENİCE SAKİNLERİ yakında seslerini yükseltirler..

CHP’DE ÇOK ETKİN GÖREVLERDEN BULUNMUŞ BİR KARDEŞİMİZ “KATI ATIK BERTARAF TESİSİ VE ASİT KÖYÜ..” GAZETECİ İSMAİL SAYMAZ..
CHP Karabük bünyesinde çok etkin görevlerde bulunmuş bir Kardeşimizle sohbet ediyorduk,sözü döndürdü dolaştırdı,yıllardan beri bizim hassasiyetle üzerinde durduğumuz KATI ATIK BERTARAF TESİSİ olayına getirdi.
Bilindiği gibi KATI ATIK BERTARAF TESİSİ 15 yıldır yapılamadı..
O CHP’Lİ Kardeş “ABİ,SEN YILLARDIR YAZIYORSUN.BİR SONUÇ ÇIKMADI..” dedi,daha sonra da “İZİN VERİRSEN,BEN BU OLAYI,HALK TELEVİZYONU’NDA PROGRAM YAPAN ÜNLÜ GAZETECİ Sayın İSMAİL SAYMAZ’A İLETECEĞİM..” dedi.
Biz de kendisine “NEDEN BENDEN İZİN İSTİYORSUN.SORUN KARABÜK’ÜN ve 15 YILDIR YAPILAMADI.ELBET İLETEBİLİRSİN..” falan dedik ve Sayın İSMAİL SAYMAZ anılan HALK TELEVİZYONUNDA bir program yapıyormuş..
Programın adı “NEYSE O..” imiş galiba..
Biz kendisine “PEKİ İLGİLENİR Mİ ACABA..?” diye sorduk “ABİ İLGİLENMEZ Mİ,ASİT KÖYÜ BU İŞ İÇİN KARAYOLU KAPATTILAR.O GÜNLE İLGİLİ BİRÇOK GÖRÜNTÜ VAR.KÖY SAKİNLERİNE VERİLEN SÖZLER VAR.İLGİLENMEZ Mİ,HAVA DA KAPAR..” falan dedi.
Sahi ASİT KÖYÜ’NÜN SAĞLIK DURUMU NEDİR ACABA..?
Öyle ya,hergün tepelerine 160-170 ton çöp dökülüyor,özellikle yaz aylarında sık/sık çöplük yangını çıkıyor dumandan insanlar hayli rahatsız oluyorlar ve 15 yıldır KATI ATIK BERTARAF TESİSİ yapılıp bu sorun giderilemedi..
O Kardeş bize bunları anlattı “ GALİBA BÖYLE BİR GELİŞME OLACAK..”

DİZLERİMİZİN BAĞINI ÇÖZEN KORONAVİRÜS SALGINI NOKTASINDA,KARABÜK’Ü VE ÜLKEMİZİ BEKLEYEN EN ÖNEMLİ SÜREÇ BAYRAM SONRASI
Anıldığında,hepimizin dizlerinin bağını çözen koronavirüs salgını noktasında,hem Ülkemize,hem Karabük’ü bekleyen en önemli süreç KURBAN BAYRAMI sonrası galiba.
ÇOK CİDDİ ÖNLEMLER ALINIYOR GERÇİ.
Ama ne olursa olsun,önlemleri takmayanlar olacaktır,gözden kaçan,gözden kaçıranlar olacaktır ve KURBAN kesim yerleri ne kadar titiz denetlenirse/denetlensin insanların hiçbir kural tanımadan bir arada oldukları yerler olacaktır..!
Olayın bir de HİJYENİK YÖNÜ VAR Kİ,orası tam bir sıkıntı..!!
TARIM İL MÜDÜRLÜKLERİ kanalı ile gerekli tüm denetimler yapıldı,KURBAN KESİM koşulları,ne kadar insanın bulunacağı gibi,bir dizi önlemler titizlikle duyuruldu,izleniyor..
Olayın bu tarafı tamam.
Ancak yine de çok ciddi bir tedirginlik var insanlarda..
Önce KURBAN BAYRAMI için yaşanan sıkıntılı süreç,hemen ardından ve bir ay sonrasında açılacak olan OKULLAR,insanların ciddi/ciddi tedirgin olmalarına yol açıyor doğrusu..
Dileriz en küçük bir sıkıntı yaşanmaz..!!

RAHMETLİ ZİYA ÜNSAL’DAN SONRA,EĞER Sayın MEHMET AYTEKİN DEVAM ETSEYDİ,KARABÜKSPOR KESİNLİKLE BU DURUMLARA DÜŞMEZDİ
Rahmetli ZİYA ÜNSAL yapayalnız bırakılınca,kendisine “ARKADAYIZ,KORKMA ÇUVALLA PARA TEMİN EDERİZ..” sözü verenlerin ortalıktan çekilmesi sonucu görevi bırakma kararı almıştı.
O zaman Sayın MEHMET AYTEKİN göreve talip oldu ve ekibi ile birlikte KARABÜKSPOR’A seçildiler,daha sonra belirli gelişmeler oldu,Sayın SEDAT NAMAL olayı yaşandı.
Biz iddia ediyoruz Sayın MEHMET AYTEKİN eğer bir şekilde görevine devam etseydi KARABÜKSPOR kesinlikle bu halde olmazdı,KARABÜKSPOR tam bir gayya kuyusuna düşmüş durumda.
EN azından Kulüp bugün ki rezillikleri yaşamazdı,en azından 2.Lig de yağı ile kavrulan bir biçimde devam ederdi ve ne gazel yaprağı gibi sağa/sola savrulan senetler olurdu,ne Yönetim Kurulu içinde benim imzam atılmış söylentileri,ne şahsın hesabına geçirildiği ileri sürülen paralar olurdu..
O gün Sayın MEHMET AYTEKİN’E ağız dolusu laf söyleyenler,şimdi nedense ortalıkta yoklar,KARABÜKSPOR herkes gibi onlarında gündeminden düştü demek ki..!!
Sayın MEHMET AYTEKİN’E çok haksızlık yapıldı..
Bakın o halen Karabük’te ve hepimizle hemen hergün YÜZ/YÜZE GELİYOR ve olmadık işlere imza atsaydı “NE YAPTIN Sayın AYTEKİN BU SANA YAKIŞIR MI..?” derdi insanlar ve kendisini utandırırdı.
Şimdi REZALETLER DİZ BOYU ortalıkta kim var hesap soracak..?

25 kişi görüş bildirdi

  1. Bulent turunc

    Mehmet Aytekin kulüp hâlâ soyuluyor diyor karabuk basini 2 mehmet kavga ediyor diyor. Yukselde keyfinden çatlıyor. Konuyu nasil degistirdim diye.Vay bee

  2. En son satırın hepsinin özeti

    Ahmet abi Karabükspor noktasında yazdıklarının tamamına katılıyor altına imzamı atıyorum.Bu güzel kulübü bu hale getirenlerin Allah belasını bu Dünyada da ebedi alemdede verecektir inşaallah.Hani Mehmet Aytekin Karabükspor sırtından kendi borçlarını ödüyordu.Öyle iftiraları bile attılar.Şimde adam paraları kendi hesabına geçiriyor icralık malları satıyor kulübün demirbaşlarını üstünde icralar olmasına ragmen satıyor satmış kimin sesi çıkıyor.Abi senin dışında Semin Gülenin dışında kim yazıyor kim bu işin üstünde duruyor.
    En son satırında ŞİMDİ REZALETLER DİZ BOYU ORTALIKTA KİM VAR HESAP SORACAK..? yazmışsın ya NERDE DERNEKLER MAMASI,NERDE HUKUK Allah Karabükede acısın Karabüksporada

  3. En son satirinhepsinin özveriye cevaben

    Kardesim adam kasaya Parayi bırakıp gitti.Hirsiz kasaya para bırakırmi Alırdı maden suyu faturalarini cukka yapardi. Aytekini tanirim onurlu gururlu delikanli çocuktur.Tek hatası yalaka olmamasi. Yoksa coktan büyük adamdı.Benim gözumde
    Adamdır.Yuksel denen adam tam bi camur.iftiradan başka yapacak neyi varki. Bitirdi gitti

  4. Mesut yardibi

    Bu ilde savci hakim vali nerde kardeşim.Nerde ismail altınöz. Bu kulüp 1 kere soyuldu 2.kez Ankaradan gelen adamlar soyup gidiyor bizim cocuklarimizada iftira atiyolar.Baskan Aytekini geri istiyoruz

  5. Kerem biyikli

    Tek bi sorum var. Para çalan adam ortalarda görünürmu? Sessiz kalir salaga yatar hiçbirşeye cevap vermez.Aytekinin cani yaniyorki hazmedemiyor.Hele böyle bir birine kulüp kalinca deliye dönmesi normal.

  6. Kemal Demir

    Mavi ateş taraftar liderleri nerede. Neden ses gelmiyor. Rant mı yok.

  7. Eski Açık

    Karabüksporun yaşadıkları başka bir şehirde yaşansa kamuoyu ayağa kalkar oluşan baskıdan savcılar harekete geçmek zorunda kalırdı. Sizden başka bu işi kovalayan yok. Gerçi adaletin harekete geçmesi için bunlar yeter de artar bile. Bu yolda mağdur olan 10larca insan dahada önemlisi yitip giden canlarımız var. Ama sanırım geçenlerde bir yorumda da değinilmişti, bu iş hft ile kalacak olsa çoktan üstüne gidilirdi, korkarım çekinilecek bir yerlere dayanıyor ucu. Ogün gelip, bu şehrin sahipleri takımının hesabını soracak, emekçinin delikli kurusunun peşine koşacak kıvama geldiğinde şehrin tüm avukatları, hatta bu şehirde doğup dışarıda çalışanlar dahil taraf olarak davaya dahil olmalı bugüne kadar gösterilmeyen bir duruş sergilenmeli. Takımın kaçıncı ligde olduğunun önemi yok ama bu takımın bu kadar sahipsiz olması çok acı.

  8. Karabük bizim

    Neden Karabükde doğan ölünce de Karabük e gömülecek insanlara bu şehir de güvenilmez. Şehri yönetenler Karabük ün moral motivasyon kaynağı futbolu yok sayamaz kulaklarını tıkayamaz. Altdan bir takım kurulur desteklenir önü açılır. Bunu Samsun Sakarya Kocaeli Erzurum Manisa yaptı Karabük de yapmak zorunda.

  9. Ali öztürk

    Mehmet Aytekin kulüpte para varken başkan olsaydı para yemege geldi derdik,giderken parayi 0 lasaydi yine para yedi derdik adam tam tersini yapti parasiz aldi paralı bıraktı. Yine yaranamadı vesselam.

  10. Ahmet koşar

    Sayın gölbek sizden başka Karabukspor u gundeme getiren yok tebrik ederim.Bu takim Turkiyenin borçsuz tek takımıydı.Hft ve yolbulan organizesinde bu hale geldi.Kardemir reklam parasını peşin odemeyip Aytekine verseydi şu an az ptt ligindeydin.Ben inanıyorumki Aytekinin yeni kurduğu takimla Şu anki mevcut Kardemir karabuksporu beraber iyi bir yönetimle desteklenirse yavas yavaş yukari cikabiliriz. Ayvaliktan selamlar

  11. Gurban berdiyev

    Amatör takimlara bile, facebookta paylasim yapanlara lâf yetistiren yuksel hirsizligini camur atarak kapatmaya calisiyor. Aptallarda yiyor

  12. Karabükspor Sevdalısı

    Eski Açak rumuzlu kardeşim Karabük’e ölü toprağı serilmiş, uyutulmuş, uyuzlaşmış bir topluluk haline gelmişiz. Bu kentin sahipleri belli değil mi? Hangi işimiz doğru gidiyor. Kentimizin insanları dışarıya çıkmıyor. Bir çıksınlar bakalım Karabük İl dışına. Karabük’e gelince sanki kasabaya gelmiş gibi hissediyorsun. Hiç bir sözler tutulmuyor. Her akşam Ankara Karabük yolu akşam saatlerinde tıka basa doluyor. Kavşaktan karşıdan karşıya geçmek mümkün değil. Bizim daha önce proje diye sunulan ama bir türlü yapılamayanlar diğer illerde 15-20 yıl önce yapılmış, bitmiş vaziyette. Karabükspor bu kentin olmazsa olmazı, ama hiç kimsenin umurunda değil, Emekliliği gelenlerin hayalı emekli olunca şuraya gidecem, buraya yerleşeceğim planları yapmakla geçiyor. Anlayın artık Saygılar,

  13. Deli rifki

    Kulubu ben yonetiyim.Maas veren yok.Puan yok.Tesisler kapali. Sahada ot bitmis.Arabalar arizali çalışmıyor. Personel yok.Futbol okullari yok.Birde 2.5 trilyon.cebimden harcadim ben başkan oluyum ben.Futbolcularida satarim simdi.Parayida aliyorum yoneticiden habersiz. Fedrasyondan para da geldi.Dur bi de iftira atayim olayin seyrini değiştiririm.Aytekin hirsiz.Aklini sevdigim sehiri..

  14. KARABUK

    sayın Ahmet Abii Karabük’e Valilik konağı falan yapılmaz,bırak Valilik konağı yapılmasını valilik konağının eski yerine park bile yapılmaz,sayın belediye başkanımız eski valilik binasını yıkalı iki seneyi geçti hala mezbelelik içinde Karabük’e girenleri karşılıyor.çok çirkin bir görüntü mevcut bu görüntü Karabük’e hiç yakışmıyor ama yetkili ve etkili idarecilerimiz bu görüntüyü görmüyorlarmı? buradan akşama kadar on kere geçen idarecilerimiz bu tarafa hiç bakmazlarmı?

  15. Mesut yardibi

    Ahmet bey agziniza sağlık.Hergun yazin Karabuksporu.Bu baskan hiç spor bakanina gitmismi vergi ssk borcu icin.Varsa yoksa Aytekin.Belge varmi yok.Aytekin onu kuyrugundan yakaladi birakmaz

  16. Yeniceye Doğalgaz sözü

    Yeniceye doğalgaz sözü verenler 1;MEHMET ALİ ŞAHİN 2;NİYAZİ GÜNEŞ 3;CUMHUR ÜNAL 4;İSMAİL ALTINÖZ 5;YILMAZ KIRIK 6;COŞKUN GÜVEN ve AKP’NİN tamamı.Bu söylediklerime yalan diyebilecek bir babayiyit var mı..
    CHP Eflani İlçe Başkanını tebrik ediyorum.Başkan EFLANİYE DÖKME DOĞALGAZ VERİLSİN talebini dile getiriyor.Yeniceye ise saydığım isimler söz verdiler,YENİCEYE HAYIRLI OLSUN dediler hani noldu..?
    Gelecek seçim bi söz daha verirler 4-5 yılda o sözle avunur benim güzel Yenicem yalan mı siz söyleyin yalan mı

  17. Hatayspora Tebrik

    Hatayspor Süper lige çıktı Vali Rahmi Doğan ile Belediye Başkan Lütfü Savaş beye teşekkür ediyorlar.Yönetim Kuruluna Başkana teşekkür ediyorlar.Teknik direktöre teşekkür ediyorlar.Bizde teşekkür ediyor ve Hataysporu tebrik ediyoruz.Başarıda Valiye teşekkür Belediye Başkanına teşekkür,peki Karabükspor gibi kulüpler batarken biz kime gönül koyacağız,kime neden müdahale etmediniz diyeceğiz.İyi günde Valiye Teşekkür Belediyşe başkanına teşekkür peki kötü günde ortada kimse yoksa kime ne diyeceğiz.

  18. KARABÜKSPOR HAİNLERİ'NE !!

    Ahmet Abi Merhabalar,

    Son günlerdeki yazılarınızda sık sık Karabükspor’un düşürüldüğü durumdan bahsediyor ve bunun sorumlusu olarak da sadece dönemin kulüp başkanı Feridun Tankut’u suçluyorsunuz.

    Burada benim merak ettiğim konu Feridun Tankut tüm bu yolsuzlukları, yapıldığı söylenen belgesiz harcamaları, futbolcu menajerlerine ödenen uçuk rakamları acaba tek başına mı yaptı, kararları tek başına mı aldı? Yönetim kurulu, denetim kurulu bu işlemlerin neresindedir irdelenmesi gerekir.

    O dönem bu yönetimi dizayn eden kişi veya kişilerin , Tankut’un yönetiminde yer alan kişilerin, ve tüm bu işlerde imzası bulunan mali işlere bakan yönetim kurulu üyelerinin hiçbir suçu yok mu?

    Öyle ki, Sayın büyüğümüz Mehmet Ali Şahin dahi Karabüksporumuzu kurtarma amacıyla kullanılmaya çalışılıp mağdur duruma düşürülmedi mi?

    Yazılarınızda bunlara da değinmenizi bekler saygılarımı sunarım.

  19. Hissedar

    Iso 500’de de 23ten 26. Sıraya geriledik. Birileri yolunubulsun şirketin sonuda karabükspor gibi olsun, devrik ve avaneleride gününü gün etsin.

  20. Cok gec olmadan

    Hft yi karabuksporun basina elinden tutup kim getirdi?
    Kulube CFO hakan ayvazi kim getirdi ?
    Kulube avukat Hakan yilmazi kim getirdi ?
    Cevap : mustafa ve murat yolbulans

    Siz hala kulubu kim soydu diye sorun durun…
    Cekte en son imzayi yani ciroyu atan parayi alir. Hakan ayvaz denen cfo nun son cirosu olan 25 milyon Turklirasi para kulubun kasasina girmemis .. Hakan ayvaz bende de yok dedi… Ama kime verdigini mi merak ettiniz ? HAKAN AYVAZ IN MAHKEME tebligatlarina bakin !! Neresimi ? Istanbul kozyatagi yolbulans plaza !!
    Paralar mi nerde ? Eee sonrasinida siz tahmin edin ….
    Haaa DAHA BITMEDI! BU YAMYAMLAR DOYMADI ! AYNI EKIP BUGUN KARDEMIRDE ! DEMEDI DEMEYIN !

  21. Ev kirası,altına araba bol para

    Hikmet Feridun Tankutun evini Karabükspor tuttu,altına makam arabası cebine kulübün kredi kartı para bol ve adam geldi Karabüksporu batırdı CEO Hakan Ayvazla birlikte batırdılar.iyide bi sürü raporlar tutuldu bunların ilgili yerlere verildiyi söylendi sonuç noldu.Karabükspor artık bitti,şimdi bi başkan bulmuşlar önüne gelene sallıyor Karabük aşıgıyım diyor ama tabakta kalanları sıyırmakla meşgul kimsede adama ses çıkarmıyor yahu.Karabükspor gitti artık geri dönmez

  22. KARABUK

    ŞİMDİ SİZLER NEYİN YORUMLARINI YAPIYORSUNUZ ALAN ALMIŞ, SATAN SATMIŞ,KULÜBÜ BATIRAN BATIRMIŞ,AMA SONUÇTA BİR KENTİ YÖNETENLERDE DAHİL KİMSELER KULÜBE SAHİP ÇIKMAMIŞ.ŞİMDİ YOK ŞÖYLEYDİ YOK BÖYLEYDİ,İSİMLER VEREREK ŞU ŞU KADAR ALDI BU BU KADAR GÖTÜRDÜ DİYE BOŞUNA DÖVÜNÜYORSUNUZ, ARKADAŞLAR YASALAR NE DİYOR,YETKİLİ KURUMLAR NİYE HAREKETE GEÇMİYOR,HAREKETE GEÇTİLERDE BİZİMMİ HABERİMİZ YOK.KARABÜKSPORUMUZUN SÜPER LİGDEKİ ŞAŞAALI GÜNLERİNDE ŞEREF TRİBÜNÜNÜ DOLDURAN KARABÜKÜN İLERİ GELENLERİ ŞU ANDA NEREDE NİYE SESLERİ ÇIKMIYOR.BU DUMANLI KENTİN İSLİ ÇOCUKLARI OLARAK KARABÜKSPORU TEKRAR AYAĞA KALDIRMAK İÇİN KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞMASI İÇİN BİR AN EVVEL HAREKETE GEÇMEK LAZIM.

  23. simdi niye ses yok

    klup yonetimine girenler neden ses cikarmiyor. ak parti o yonetime serdar dereli beyi zoraki aldirmadimi. neden simdi ne parti nede yonetici konusmuyor. perdeci nerde damat ogretmen nerde ahmet karabacak nerde.niye cikip iki kelime edilmiyor. mavi ates nerde konussunlar. biz klubu karsiliksiz sevdik hic avanta almadik hic kombine bilet alip millete para karşılığı satmadik desinler. basin konussun ferudun bey ve yonitiminden haram bir kurus kazanmadim desin. deplesmanlara bile klimali vip minubusle gittiler yeme icme konaklama her sey klup tarafindan karsilanmadi desinler.ya bizler karabuk halki yasar kaptan cebi idman sahasinda bu hayirsever insanin isminin yazildigi tabela kaldirilip
    o hft denen hirsizin ismi verilirken sesmi cikardik tabiki hayir.

  24. Cabbar

    Karabuk hainlerine başlıklı arkadaş büyüksün

  25. Kâmil ucel

    Ya bu Aytekine audiye biniyor dediler adam geri vermiş.Tankut gibi evinimi döşemişler,yada cebine kredi kartımı vermişlerse sallıyorlar. Bu memleketin cocugunu dakkada yediler.Yolbulan yemistir merak etmeyin.Yolsuzlugun uzerine niye gidiyosun diye.Silivriden tümmmm Karabuke selâmlar.Ahmet abi çok yasa

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat Sulusaray depreminde camiler ve kerpiç yapılar hasar gördü

Yayın: 19.04.2024 10:33
Paylaş:
A+ A-

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde camiler ve kerpiç evlerde hasar oluştuğu belirlendi.

İlçenin Malum Seyit Tekke Mahallesi’nde bulunan Malum Seyit Tekke Camisi’nin külah kısmı depremde yıkıldı. Minber ve mihrabın da hasar gördüğü caminin duvarlarında çatlaklar meydana geldi.

Aynı mahallede bulunan kerpiç yapılarda da yer yer hasarlar oluştu. Ekipler, hasar gören yapılara girişleri yasakladı.

Malum Seyit Tekke Camisi dron ile görüntülendi.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, gazetecilere, Sulusaray ilçesinde dün saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini hatırlattı.

İlçede iki gündür depremlerin meydana geldiğini belirten Yazıcıoğlu, “Gece yaşanan ilk depremin ardından Sulusaray’a intikal ettik. Vatandaşlar tabii panik yapmışlardı, sokaktalardı. 5,6 büyüklüğündeki depremde, net bilgi ilerleyen saatlerde gelecektir ama 171 ev zarar gördü, çevre köyler ve ilçelerle dahil olmak üzere. İki minare hasar gördü. Can kaybının, yaralıların olmaması bizi en çok sevindiren taraf.” diye konuştu.

Tokat Belediyesi olarak ilçeye aşevi ve personeliyle destek verdiklerini anlatan Yazıcıoğlu, şöyle devam etti:

“Vatandaşlarımız biraz panik yaptı, sokaklara indi, parklarda bulundular. Biz de onlara her konuda destek olmak için ekiplerimizi seferber ettik. Zabıtamız, park bahçeler, fen işlerimiz olsun, tüm ekipler vatandaşlarımıza çorba ikramında bulundu, yardım etti. Mahalle konaklarımızı ve Tokat merkezde spor tesislerimizi vatandaşlarımıza açtık. Tedirgin olan vatandaşlarımız geceyi orada geçirdiler ama ilerleyen saatlerde evlerine döndükleri noktasında bilgi aldık.”

Yazıcıoğlu, bölgede durum tespit çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, “Tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hiç merak etmesinler. Devletin tüm kurumları burada. Dün de Bakan Yardımcımız, Sayın Valimiz, AFAD Başkanımız, milletvekillerimiz buradaydı. Her konuda desteklerini ifade ettiler.” açıklamasında bulundu.

Tokat Valisi Hatipoğlu Sulusaray depreminin ardından yapılan çalışmaları anlattı

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, depremin ardından Sulusaray ilçesinde incelemede bulunduklarını belirterek,depremlerin hemen sonrasında hızlıca durum alıp İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın talimatı doğrultusunda gerekli çalışmaları planladıklarını, ilk andan itibaren AFAD ekiplerinin bölgeye intikal ettiğini anlattı.

Bölgenin yapısı doğrultusunda daha çok kerpiç evlerde hasar bulunduğuna işaret eden Hatipoğlu, “İçişleri Bakanımızın da gönderdiği destek unsurlarıyla 740 görevlimiz burada bulunmakta. Vatandaşlarımızdan isteyenlere misafirhanelerimizi hazırlamıştık. Genel olarak vatandaşlarımız bölgelerinde kalmak istedi. Bu doğrultuda bin civarında çadırı dağıtmış durumdayız vatandaşlarımıza. İçme suyunun riskli olabileceğini düşünerek bölgeye içme suyu sağladık. Yaklaşık 5 bin kumanyayı bölgeye getirdik, ihtiyaç doğrultusunda dağıtıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Hatipoğlu, depremin ilk anından itibaren ülke genelinden destek mesajı geldiğini vurgulayarak, “Özel bir teşekkürü de beni arayan Adıyaman Gölbaşılı hemşehrilerime ediyorum. Bilindiği üzere Tokat halkı, koordinatör valilik yaptığım dönemde Gölbaşı ile büyük bir gönül bağı kurmuştu. Gölbaşı’nın kadirşinas halkı bize, ‘Gerekirse misafir etmek isteriz.’ diye masajlarla dönüş yaptı. Depremin dayanışma unsurlarını ortaya koyuyoruz.” diye konuştu.

Devletin tüm kurumlarıyla sahada olduğuna dikkati çeken Hatipoğlu, şunları kaydetti:

“740 kamu görevlisi, şu an itibarıyla 3 ilçemizde görev yapmakta. Sahadaki tüm çalışmalarımızı bugün akşam bitirmiş olacağız. Kısmi olarak yıkılmış minarelerimiz var, gün içinde tamamını yıkacağız. Vatandaş için tehdit oluşturma söz konusu. Bölgede depremden etkilenen yaklaşık 3 bin 200 kişi bulunuyor. Bu kişilerin tamamına ulaşmış olduk, taleplerini aldık. Gece saat 2 sularında çadır taleplerinin büyük kısmını karşıladık. Jandarmamız, çevik kuvvetimiz, komandomuz vasıtasıyla çadırların montajını gece boyunca devam ettirdik. Bugün de eksik kalan kısımları tamamlayacağız.”

Vali Hatipoğlu, okullarda sürekli deprem tatbikatları yaptıklarını dile getirerek, “Tokat ilimiz en hassas deprem bölgelerinden biri. Hem vatandaşlarımızı hem de kurumlarımızı teyakkuzda tutuyoruz. Buradaki sorunları tamamlamadan işlerimizi bitirmiş olmayacağız. O yüzden buradayız.”tok açıklamasında bulundu.