Her Telden (14 Ekim 2021)

Her Telden (14 Ekim 2021)

Yayın: 13.10.2021 21:19 |Güncelleme: 14.10.2021 09:35
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK’TE,SESSİZ/SEDASIZ BİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ARAYIŞI VARMIŞ,NE YORUMLAR GELİYOR YARABBİ,YORUMLARDA NE ÇİZGİLER VAR…
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,yapılacak ilk YEREL SEÇİMLERDE,yeniden Belediye Başkan Adayı olmayacağını söylüyor,bunu bize de söyledi,yakın çevresine de söylüyormuş sanırız.
Gerçi,SİYASET BU,yarın ne olacağı belli olmaz,ancak,Sayın RAFET VERGİLİ yeniden Belediye Başkan Adayı olmayacağını söylüyor,bir başka Siyasi Yere aday olur/olmaz,bunu da zaman gösterir elbet.
Buradan yola çıkarak Okurlarımıza KARABÜK’TE NASIL BİR BELEDİYE BAŞKANI GÖRMEK İSTERSENİZ ve BELEDİYE BAŞKAN ADAYI olarak düşündüğünüz isim/isimler var mı,diye sormuştuk.
SİYASİ PARTİLERE DE harıl/harıl,Milletvekili Adayı üretiyorsunuz,BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI olarak göstermeyi düşündüğünüz veya şimdiden “KARDEŞİM PARTİMİZİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLABİLİRSİNİZ,BU KONUDA HAZIRLIKLARINA BAŞLA..” dediğiniz isim/isimler var mı demiştik.
Meğer,Karabük’te sessiz/sedasız bu işe kafa yoranlar varmış,GELEN YORUMLARDAN BUNU ANLAMAK MÜMKÜN,birçok yorum yollanıyor ve herkesin bir BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÇİZGİSİ VAR,mühendis olsun,mimar olsun,estetik duyguları gelişkin olsun ve benzeri birçok özellik tarifi geliyor..
İSİM YOLLAYAN YORUMLAR DA GELİYOR BU ARADA..
Bakın,yine söylüyoruz,BELEDİYE BAŞKANLIĞI çok/çok önemli..
Milletvekilliği de önemli,ama,BELEDİYE BAŞKANLIĞI DA çok önemli..

BİR MİLLETVEKİLİ’NİN,KULLANABİLECEĞİ BİR BÜTÇE,HİZMETE SEVK EDEBİLECEĞİ YÜZLERCE PERSONEL,BAŞKANI OLDUĞU BİR MECLİS VAR MI.
Biz iddia ediyoruz,Siyasette BELEDİYE BAŞKANLIĞI hem hizmet,hem imkan,hem O KENT TARİHİNE geçmek bağlamında MİLLETVEKİLLİĞİ makamından çok daha fonksiyonel bir makam.
Milletvekili’nin,kullanabileceği bir BÜTÇE var mı,emri altında YÜZLERCE/BİNLERCE PERSONEL var mı,O Kente,Kent dinamiklerini harekete geçirerek yapabileceği bir eser var mı,50-60 metrekare bir çalışma ofisi dışında mekanı var mı..?
BU İMKANLARI UZATMAK ÇOK MÜMKÜN..
Karabük’te bakıyoruz AK Parti,CHP,İYİ Parti,MHP ve diğer Parti bünyelerinde haldır/haldır MİLLETVEKİLİ ÜRETİMİ yapılıyor,MİLLETVEKİLİĞİ için Aday/Adaylığını düşünenlerin isimleri ortaya atılıyor..
HİÇ BELEDİYE BAŞKANLIĞI,NOKTASI GÜNDEM DE DEĞİL..
Veya biz öyle sanıyorduk,sessiz/sedasız bir kesim bu konuda fikir üretimi yapıyormuş,biz yazınca,YORUMLAR YOLLAYARAK nasıl bir ADAY üzerinde yoğunlaştıklarını yazmaya başladılar..
Bakın,BELEDİYE BAŞKANLIĞI çok/çok önemli,aklınızda olsun..

KARABÜK İL EMNİYET MÜDÜRÜ Sayın SIRRI TUĞ,İSTİHBARAT ve NARKOTİK BİRİMİ,”UYUŞTURUCU OLAYINA KARŞI ŞİDDETLİ BİR MÜCADELE..”
Karabük İl Emniyet Müdürü Sayın SIRRI TUĞ ve birlikte çalıştığı İSTİHBARAT ve NARKOTİK Birimleri,asrın en kötü alışkanlığı olan UYUŞTURUCU olayına karşı,çok şiddetli bir mücadele içerisindeler..
DİĞER,İL ve İLÇE EMNİYET TEŞKİLATLARI ile birlikte yaptıkları operasyonlar var,yalnızca KARABÜK’E ÖZEL yaptıkları operasyonlar var ve bu illeti kullanan,satanların korkulu rüyası oldu Sayın SIRRI TUĞ ve mesai arkadaşları.
BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDİYORLAR..
Karabük,esas itibarı ile,huzurlu bir Kent olarak bilinir,ancak,son zamanlarda içki satışında bir yoğunluk yaşandığına ilişkin görüşü olan etkili ve yetkili çevreler var,bu bağlam da uyuşturucu noktası da önem kazanıyor elbet.
İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ birimleri Kent Merkezlerinde,sık/sık operasyonlar yaparak,yoğun bir mücadele verirken,JANDARMA BİRİMLERİ DE kırsal kesim de, özellikle de,UYUŞTURUCU HAMMADDESİ EKİMİ,ÜRETİMİ noktalarında yoğun bir mücadele veriyor..
KARABÜK BU MANA DA NARKOTİK OLAYLARINA GEÇİT VERMİYOR..
Burada bir konu da,TORBACI tabir edilenlerden yola çıkılarak,BU İŞLERİN TOPTANCILIĞI’NA gitmek,ÜLKEMİZE NASIL/NE ŞEKİLDE sokulduğuna ulaşmak,olacaktır,olmalıdır elbet..
Karabük UYUŞTURUCUYA KARŞI büyük mücadele veriyor..

YİNE YAZIYORUZ,”KARABÜK CANA,MALA KARŞI SUÇLAR YÖNÜNDEN ÇOK HUZURLU,ÇOK SAKİN BİR KENT..” UYUŞTURUCUYLA MÜCADALE..
Karabük cana,mala karşı huzurlu,sakin bir Kent olarak bilinir ve gerçekten de öyledir,örneğin,burada Ülkemizin birçok Kentinde görülen ÇETE ve MAFYA İşleri görünmez.
İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ bu işleri başlamadan bitirir..
Üzerine en sert biçimde gider..
Haa,münferit olaylar olmaz mı,elbet ki,Merkez Nüfusu 120 bin olan bir yerde,kavga,dövüş,yaralama,hatta öldürme de olabilir,bunun/bunların önlenmesi mümkün olmaz elbet..
Örgütlü suç çeteleri olmaz,Örgütlü Siyasal eylemler olmaz,çok geniş işçi hareketleri olmaz bu kentte ve 2010 yılında yaşanan olaylar Kent tarihinde bir kez yaşanmış,kimsenin burnu kanamadan bitirilmiştir..
Tek sorun UYUŞTURUCU KULLANIMI ne durumdadır olayı.
Karabük İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ bu konuda, başarılı operasyonlar yaparak,önemli mesafeler alıyor ve biliyoruz ki Sayın SIRRI TUĞ ve mesai arkadaşları UYUŞTURUCU KONUSUNDA hiç tavizsiz,hiç aksamadan,hiç tökezlemeden mücadele ediyorlar..
KARABÜK BU MANADA DA ÇOK RAHAT..

KARABÜK TARİM İL MÜDÜRLÜĞÜ,BU KENT TARIMINI AYAKLANDIRABİLMEK AMACI İLE MÜTHİŞ ÇALIŞMALAR YAPIYOR,SONUÇ DA ALIYOR..
Karabük TARIM İL MÜDÜRÜ Sayın ÇETİN AYVALIK ve çalışma arkadaşları KARABÜK TARIMINI ayağa,atağa kaldırabilmek amacı ile mükemmel çalışmalar yapıyorlar ve doğrusu başarılı sonuçlar da alıyorlar..
Örneğin KAHYALAR Köyü’n de uygulanan proje,örneğin geleneksel ÇELTİK/PİRİNÇ noktasında alınan sonuç,OVACIK HATİPOĞLU Göleti civarında tarımlar üretimin geliştirilmesi..
Olayın tam burasında EFLANİ GÖLETLERİ’NİN Tarımsal anlam da kullanımının temini için TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN,DSİ nezdinde girişimler yapması mümkün olabilir mi,eğer başarılı olabilirse GÖLETLERİN tarımsal manada kullanılması nasıl TEŞVİK EDİLEBİLİR,nasıl TETİKLENEBİLİR..
Eflani HAYVANCILIK ALANINDA çok önemli bir İLÇE..
Bu mana da TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ,daha, faal bir rol oynayabilir mi..?

AK PARTİ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDA,KARABÜK İL BAŞKANI Sayın İSMAİL ALTINÖZ ÇOK ÖNEMLİ HİZMETLERİN ÖNÜNÜ AÇTI ve YAKINDA..
Birkaç kez daha yazdık,Okurlarımız ve Karabük yaşayanları ile paylaşmaya gayret ettik,ŞU GÜN İTİBARI İLE,KARABÜK’TE EN İYİ ÇALIŞMA YAPAN SİYASETÇİ,AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,gerçekten de Sayın ALTINÖZ çok pozitif çalışmalar yapıyor..
Bakıyorsunuz SOĞUKSU Mahallesi TOKİ BİNASI Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu yapılıyor,bunu Sayın İSMAİL ALTINÖZ temin etmiş,bakıyorsunuz BAYIR MAHALLE’YE verilen DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ sözü tam güme gidecekken Sayın ALTINÖZ müdahale etmiş,verilen söz gerçekleşme aşamasına gelmiş.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ,çok pozitif çalışmalar yapan bir Siyasetçi.
Son AK Parti İL BAŞKANLARI Toplantısında,Karabük için önemli sonuçlar elde etmiş Sayın İSMAİL ALTINÖZ,AK Parti içerisinde ki dostlarımızdan bazı bilgiler aldık bu konuda..
Örneğin ,KARDEMİR ÖNÜNDEN başlayacak olan ÇEVRE YOLU için,Endüstri Meslek Lisesi Atölyeleri’nin yıkılması gerekiyordu,Milli Eğitim Bakanlığı yanaşmıyordu,Sayın İSMAİL ALTINÖZ konuyu Genel Başkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A açarak olayı çözüme kavuşturmuş.
Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN orada Bakana gerekli talimatı vermiş..
Sayın İSMAİL ALTINÖZ söz alarak bu talebi KARABÜK ADINA DİLE GETİRİNCE,Genel Başkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN süratle gerekli talimatı vererek,olayın önünü açmış,belki de KARABÜK VALİSİNE ve Karabük Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ilgili yerlere talimatlar bile verilmiştir..
Sayın İSMAİL ALTINÖZ gerçekten müthiş olumlu işlere imza atıyor..
Yaptığı tüm işler KARABÜK’ÜN BİR SORUNUNU ÇÖZÜME kavuşturuyor..

BU KEZ BİZ SÖYLEYELİM BAKALIM ; “MÜJDE YENİCE SAKİNLERİ Sayın İSMAİL ALTINÖZ SİZE VERİLEN ve GECİKEN DOĞALGAZ SÖZÜNÜ ÇÖZDÜ..”
Hani yıllar önce edilen bir söz vardı “MÜJDE YENİCE SAKİNLERİ İLÇEMİZE DOĞALGAZ GELİYOR..” şeklinde ve bu söz aradan geçen onca zamana rağmen ne yazık ki bugüne kadar tutulmamıştı/tutulamamıştı..
Dün,AK PARTİ İÇERİSİNDE SİYASET YAPAN Kardeşlerden öğrendik,AK PARTİ İL BAŞKANLARI Toplantısında,Yenice sakinlerine verilen ve uzunca bir zamandır tutulamayan Doğalgaz sözünü,İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,Genel Başkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A açmış,söz verdik,demiş..
Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN anında talimat vererek,İLGİLİ BAKANLARINA BU İŞİ MUTLAKA ve EN KISA SÜRE İÇERİSİNDE ÇÖZÜN demiş ve bu iş çözüme kavuşturulacak gibi.
O nedenle BU DEFA DA BİZ SÖYLEYELİM BAKALIM DEDİK..!!
“MÜJDELER OLSUN YENİCE YAŞAYANLARI,SİZE VERİLEN DOĞALGAZ SÖZÜNÜ AK PARTİ İL BAŞKANI Sayın İSMAİL ALTINÖZ ÇÖZDÜ..” kısa süre içerisinde belki TAŞIMALI,belki GEREKLİ BORU HATLARI çekilerek YENİCE İLÇESİ’NE DOĞALGAZ GELİYOR..
Sayın İSMAİL ALTINÖZ bu konuyu çok yakından izliyordu,takip ediyordu ve daha önce de sizlere duyurmaya gayret etmiştik,konuyu ENERJİ BAKAN Yardımcısı ve KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR’A DA açmıştı..
YENİCE İlçesinin doğalgaz işi kesinlikle çözülüyor artık..

AK PARTİ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDA,Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN TEMASLARI HAKKINDA DOLAYLI BİLGİLER ALIYORUZ,BELKİ BİR AÇIKLAMA
Bakın AK Parti İl Başkanları Toplantısı ve bu Toplantıdan sonra veya esnasında AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN aldığı çok önemli hizmetleri yazdık,sizlere duyurmaya gayret ettik.
Bunları AK Partiye yakın kaynaklardan aldık..
FİKRİ TAKİP sonucu AK Parti içerisinde Siyaset yapan Kardeşlerimizden aldık,öyle sanıyoruz ki,Sayın İSMAİL ALTINÖZ yakında bir açıklama ile daha detay ve bize intikal etmeyen başka hizmetler konusunda da bilgiler verir Kamuoyu’na.
KARABÜK’ÜN HİZMETE İHTİYACI VAR..
Sayın İSMAİL ALTINÖZ,Karabük’ün ihtiyaç duyduğu hizmetleri adım/adım izliyor,çözüme kavuşturuyor,kavuşturma gayreti içerisinde oluyor,bu hepimizin gözü önünde gerçekleşen bir iş.
SON İL BAŞKANLARI TOPLANTISI KARABÜK İÇİN ÖNEMLİ..
Zira,hayli önemli işleri bitirmiş,başarmış Sayın İSMAİL ALTINÖZ..
Bunların detaylı açıklamasını da yapacaktır herhalde..
Örneğin HASTANE/HASTANELER OLAYI var..
Sanıyoruz Sayın ALTINÖZ detaylı bir açıklama yapar/yapması gerekir..
Karabük’ün bunları öğrenmesi yararlı olur herhalde..

HAZIR,AK PARTİ DEMİŞKEN,YAPILACAK YEREL SEÇİMLERDE “AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLUR ACABA..?” BU ÖNEMLİ..
Hazır AK Parti’den,AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN, Karabük için elde ettiği başarılı hizmetlerden söz etmişken,AK Parti’den devam edelim bakalım.
Hatırlarsınız,AK Parti,kaç Seçimdir,Karabük’te BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ KAYBEDİYOR,ancak,BELEDİYE MECLİSİ’NDE çoğunluğu elde ediyor ve MECLİS SEÇİMLERİNDEN birinci çıkıyor.
O zaman ADAY SEÇİMİNDE Mİ HATA YAPIYOR AK PARTİ acaba..?
Gerçi Giren tüm Adaylar üstün performansı olan adaylardı,demek ki HALK DAHA DEĞİŞİK bir aday istiyor diyelim ve peki gelecekte AK Parti Karabük BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLABİLİR..?
Bakın,yine söylüyoruz,BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇOK ÖNEMLİ..
Bir yerleşim birimi açısından BELEDİYE BAŞKANLIĞI çok önemli.
AK Parti ,bu defa kimi aday gösterecek ve göstermeyi düşünülen ADAY veya ADAYLAR Karabük’ün geleceği,kaynakları,potansiyelleri noktasında şimdiden hazırlığa başlayacaklar mı..?
BELEDİYE BAŞKANLIĞI GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ..
Sayın VERGİLİ,yeniden Aday olmayacağını ifade ediyor..

23 kişi görüş bildirdi

  1. Karabuk

    İlçe olan safranbuda çok katlı kavşak yapildi. ( hemde hiç trafik sorunu olmayan saka kavşağında)… hala kardemir kavşağı başlamadı bile. Bu javşakla ilgili hangi olay başarı? Bence halen bitmemiş olmaması baştan sona fiyasko… doğudaki en ücra illerin Bile daha iyi durumda olduğunu düşünüyorum. Ben her zamanki sözüme devam ediyorum… büyüklerimiz KArabükü sildi……

    .

  2. Eski ülkücü

    Nereye aday olursa kaybettiği güveni kazanmadan kazanamiycak. CHP yi yeterince kullandı artık onlar da omuz vermeyecektir. Ülkücüyüm dedi bizi kullandı bizden birine karşı il başkanina açiklama yaptirdi.
    Beşbin kişiye iş verecem diye gelen adam 2500 kişinin girdiği onun açtığı sınavı bileğinin hakkıyla kazanıp, kendi komisyonunun yaptığı mülakatı geçen adamlara bile iş veremedi. Şirket yönetir gibi belediye yönetiyor. Belediye başkanı demek şehri emini demek. Şehri eminligi hakkıyla yapsın vekil de olur.
    Adam belediyenin sosyal medya hesaplarına yorum yapılmasını bile engelledi.
    Yapma başkan yapma yanlisi yanlışla kapatma…

  3. Karabuk

    Mrb.Ahmet abi bugün arabamla çarşıya indim yol kenarlarındaki otopark ücreti saati 3 liradan 5 liraya çıkmış bu konu hakkında vatandaşı kim aydınlatacak acaba bu para nerede toplaniyo nereye gidiyo 100/100e yakın zam yapılmış araçlar park halindeyken sigortalimi merak ediyorum yolu asfaltı olmayan bir Karabük’te yola park parası vermek kimsenin hoş karşılayacağı bişey değil sesimizi duyun lütfen tşkler

  4. Hastane

    Ahmet abim araştırma Hastanesi’ne bir git. Her gelen ishal. Karabükun yarısı sulardan mikrop kapmış.
    Başkan millet hasta.

  5. Suda durum ne.

    Karabük acil doktorlarıyla konuştum. Sularda mikrop olduğunu bundan dolayı birçok insanın ishal olduğunu söyledi. Aman reis suları bir analiz ettiriver.

  6. onemli degil

    Karabük teki yetkililer sadece söz aldık şunu yapacaz bunu yapacaz diyorlar o kadar. Gelişen düzelen hiç bir şey yok. Katı atık tesisini bile özel bir şirket yaptı. Kavşak işi yaş. Trafik çilesi bu ilde bitmez. Çünkü benzinlik var. Zamanında Verilen sözler vardır. Kanyon projesi aynı. Kağnı gibi ilerledi. Karabük te yapılan yollara ve asfalta birde yol ortasındaki mazgal kapaklarına bir bakın. İnsanlar düz yolda slalom yapar oldu. Düzgün gittiğini düşündüğüm tek şey organize sanayi bölgesinde sürekli inşaat var ve yeni tesisler yükseliyor. Mevcut firmalarımız yeni yerlerine taşınırken yeni firmalarda ilimizde yatırım yapmaya devam ediyorlar. Siyasiler boşuna kendilerine pay çıkarmaya çalışmasın firmalar geleceğe yatırım yapıyorlar. Zihniyet degismedikten sonra Karabügun gelişmesi zor.

  7. Yenice'li

    Ahmet abi Karabük’te yapılan hiç bir iş düzgün gitmiyor. Karabük’te yapılan işler yap boz şeklinde. Hatırlarsınız Aydınlıkevler Tevfik Fikret Caddesi ne güzel geliş gidişli çift yol asfalt ne güzel yapılmış, sonra ne oldu,. şu geçti bu geçti on defa kazım yapıldı. Yine aynı şekilde yeşilmahalle minibüs otobüs güzergahı. on kere kazım yapıldı, estetikten de uzak. Sonra ne oldu. yolun yanında ortasında ve çaprazında mazgallar, kapaklar. Allah aşkına bu kadar para çar çur edilirmi ya. Madem alt yapı yapılacak avrupa da ki gibi bari zamanında tünel yapın, elektrik,doğalgaz dranaj hepsi buradan geçsin hiç olmazsa tamirini de tünele iner yaparsın. Karabük’te bütün işler böyle. Onun için ben Belediye başkanını ya mimar, yada mühendis veyahut da işin ehli insan olsun istiyorum. Birde Elif hanım gibi vatandaşın duygularına, vatandaşla ve personeliyle birebir temasta bulunabilecek şahsiyette olmasını istiyorum. Saygılar……

  8. Eskimeyen Ülkücü

    Karabükte 30-35 yandaş Ankarada Teşkilat diyenler bu sözler size yapılanları affedenin kanı kurusun.Biz Ülkücülüğün çilesini çektik Rahmetli Başbuğ Ülkücülerin deyerini hep bildi hep el üstünde tuttu.Bize ciyeri on para etmez yalama yalaka gazeteci bozuntusu adamına yandaş yazdıran olmadık hakareti ettiren birini affedenin kanı kurusun.Çok sürmez bir yerlerde arkanda kimsenin olmadını üç beş yalaka yalama ile bir yere varılmıcanı görürsün.Ben eski deyil eskimeyen Ülkücüyüm hamdolsun hepte öyleyin.yandaş deyil Ülkücüyüm

  9. Burhan aydin

    Karabukte 2 kişi makamindan istifa etmeli.1 Rafet Vergili 2.Ismail Altınöz.Rafet vergili oy verenleri bile bıktırdı kendinden.Ismail Altinoz Karabükspor davasinda sus pus.Niye müdahil olmuyor niye olayin uzerine gitmiyor.Bassavciyla hic gorustumü acep.

  10. AK Parti Belediye Adayı

    AK Parti Belediye reyis adayı Nedim YILMAZ olursa seçimi kesin kazanırız Nedim YILMAZIN bu manada tecrübeside var mühendis olmasıda ayrı bir artısı Nedim YILMAZ Aday olursa seçimi rahat kazanır

  11. ÇAKIR

    SAYIN BELEDİYE BAŞKANI YALAN SÖYLÜYOR.HERGÜN YÜZLERCE YAŞLIYA EVİNDE BAKIYORUZ DİYE,İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜN EKİPLERİNİ DE BELEDİYE YE DAHİL EDİYOR.AYRICA EMEKLİLER EVİ AYLARDIR KAPALI MAALESEF,5000 EVLERDEKİ DE,ÇARŞI MERKEZDEKİ DE KAPALI,KARABÜK HALKINI ALDATMASINSAYIN BAŞKAN.

  12. yanlız kurt

    ahmet bey ne iş hayırdır yazınızın büyük bölümünü ismail altınöze ayırmış güzellemeler yapmışsınız yok ismail atınöz şunu çözecek bunu yapacak yok girişimde bulundu diyorsunuz ama ortada somut bir durumda yok ayrıca diyelimki bütün sorunlara ismail altınözmü el atıyor karabük ak parti milletvekilleri ne iş yapıyor

  13. İYİLERDEN BİRİ KAZANIR

    BELEDİYE BAŞKANLIĞINI İYİLERDEN BİRİ KAZANIR.İYİLER GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR.SEDAT BEY OLUR KENAN BEY OLUR EROL BEY OLUR DURMUŞ BEY OLUR İSMAİL BEY OLUR DURSUN BEY OLUR SONUÇTA KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI İYİLERDEN BİRİ OLUR OLMAZ OLMAZ DEMEYİN İYİLERDEN NİYE PEHLİVAN BEY NİYE CELAL BEY NİYE RUHİ BEY NİYE KENAN YILMAZIN ÖNERECEĞİ BİR İSİM OLMASIN

  14. KARABUKSPOR

    marzingden 32 trilyon aldi kanyon park i yaptiracam dedi .sayin rafet bey kac sene gecti bu zaman zarfinda canakkale koprusu bitti ne yapiyo bu baskan bu zamanda gondelen yapardi dikkat edin karabuke biz kazma kazilmiyor kazilan yerler icinde belediye mecbur yapacak onlari herkes yapar asansorden baska ne yapildi su memlekete akilda kalan ne var borsuz belediyeymis keske borcu olan belediye olsaydikta hizmet alsaydik. secim zamani gelince kanyon parki acar simdi salaklari kandirir.

  15. Şahin Karataş geliyor

    İYİLERDEN Şahin Karataş geliyor.Geleceyin Karabük Belediye Başkanı Şahin abi olacaktır.Bilgisi becerisi birimi vardır Belediyeciliği vardır Ülkücü camiada olduğu kadar karabükün her yerindede sevilir Şahin abi.Karabükün makus talihini deyiştirecek tek isim ve İYİLER kazanacaktır

  16. Çakma MHP linin sözleri

    Çakma MHPli bi arkadaş Rafet bey Milletvekili adayımız olur Belediye Başkanlığı içinde Adem Kar hoca adayımız olur ve ikiside seçilerek hizmet ederler filan diyor bunları kulağımla duymasam inanmazdım.Çakma MHP li birde Adem hoca eskipazar oylarından tane sektirmez fiilan dedi ooo hesaplar yapılmış baksanıza Cenk ne olacak dedik o Partinin başında kalacakmaış Parti babalarından miras ya ordan biride oldu olucak Şükrüyüde merkez ilçe başkanı yapın dedi Çakma öyle deyene kızdı arkadaş hemde çok kızdı

  17. MUHAMMED

    MHP BELEDİYESİ HAKKINDA YAPILAN YORUMLARI DİKKATLİCE VE TEK TEK OKUDUM.
    KİŞİSEL ÇIKARLARI UĞRUNA ; DEĞERLİ BÜYÜĞÜM , KARABÜK’ÜN ABİSİ DİYE KAPALI KAPILAR ARDINDA HER İSTEKLERİNİ BOYUN BÜKE BÜKE YAPTIRMAYA ÇALIŞANLAR , MENFAAT VE ÇIKARLARI BİTİNCE BU SAYFADA SAHTE RUMUZLAR İLE KARALAMA DERDİNE DÜŞMÜŞ.
    BU HESAP TUTMAZ.
    BENDE YAPILAN EKSİKLERİ , BECERİKSİZLİKLERİ , YÖNETİLEMEYEN İŞLERİ GÖRÜP ELEŞTİREN BİR BİREY OLARAK BURAYA ÇAKMA İSİMLERLE YORUM YAPANLARIN BU HESAPTAN DÖNMELERİNİ TAVSİYE EDERİM.
    NİTEKİM 3 DÖNEMDİR ; MARZİNC PARA VERDİ , SU MİKROPLU , ŞİRKET YÖNETİYOR VS… ŞEYLERİ DEDİNİZDE NE OLDU.
    KARABÜK ÇALIŞANIN HAKKINI VERİR VE KİMİN NE OLDUĞUNU HERKESE GÖSTERİR.

  18. KARABUKSPOR

    ülkuculer kizgin kirgin karabuk teskilati kirildi uzuldu bu secimlerde tabanin istedigi adaylar cikmassa ulkuculer baska siyasi ulasimlara kayar karabuk mhp tarihinde boyle pasif kalmamistir nerde il baskani nerde yonetimdeki ulkuculer nerde belediye baskani karabuk koy oldu oluyor.

  19. MESELA NELERİ ELEŞTİRİYOR

    MUHAMMED RUMUZUYLA YAZAN ARKADAŞ,MESELA NELERİ ELEŞTİRİYON,NELER EKSİK,NELERDE BECERİZLİK VAR,YÖNETİLEMEYEN İŞLER NEDİR,BUNNARIDA YAZ SENİN SAMİMİ OLDUNA İNALALIM.
    KARABÜK ÇALIŞANIN HAKKINI 3.DEFA VERDİ VE YAYDI.
    BUNADA İTİRAZIN YOK HERALDE,YAHUTTA SEN KARABÜKTE DEYİL BAŞKA YERDE YAHUTTA HAYAL ALEMİNDE YAŞIYORSUN.HATTA OY VEREN CHP LİYE,GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN ÜLKÜCÜYE SOR DURUM NEDİR DİYE.
    SAMİMİ OLALIM ARKADAŞ OBJEKTİF OLALIM.

  20. Muhammed deyil Şükrü

    Hala çıkar hala menfaati bitenler hala her isteklerini yaptıranlar kimmiş onlar be Şükrü.Müdürler mangalcımı Müdürler çıkarcımı avantacımı ihale alanlardan götürenlermi öyle dedirtildi hatırla senin deyerli büyügün benim kaderimle oynayan ne olacak şimdi.
    MHP lil Ülkücüler çıkarcı 30-35 kişi
    Sonra MHP Teşkilatları sabahlara kadar çalıştı bekledi öylemi.
    Her yerle senin büyüğün kim ters düşürdü lan söylesene.
    Herkes kötü,herkes çıkarcı senin büyük doğru düzgün dürüst çektir git lan.
    Herkes çıkarcı,herkes menfaatçi,herkes bişeyler kapmaya çalışıyor.Peki koridorlarda gerilmiş göbekle Müdürlere hakaret eden aşağılayana ne oluyo,onlardamı çıkarcı menfaatçi.
    Bu davran dönecek oğlum dönecek,o zaman gör curcunayı

  21. Vergili güle güle

    Rafet Vergili Karabük ü bitirdi şimdi de gidiyor mu. Rahmetli Burhanetin hoca yı bile değerlendiremedik. Rafet bey köyü dağa çevirdi. Köy iken bile daha iyiydik. Dağ olduk. Rafet bey tam bir felaket oldu. Yazik oldu köyümüze

  22. Bir soru

    Karabük belediyesinde basın danışmanı adı altında çalışan şahıs ne iş yapar. Bilen varmı. Sağa sola müdürlere çamur atan Kardeşim orada reis yokmu. Yada görmüyormu. Icraatın başı reis. İşine gelmeyen müdüre işten el çektirir.

  23. Bir soruda benden

    Bir soru diye yazan arkadaş senin yazdığından MHP rahatsız Ülkücüler diken üzerinde Müdürler ekmek parasına susuyor Yahu bu adam Rafeti herkesle ters düşürdü Resmi Daireler o kişiye gıcık kapıyor tiksinenler var İyide basında Rafet beymi Elif hanımmı fazla çıkıyo neyi danışıyomuş ona ki.Başkan ona aylık maylık veriyomu ki cebindenmi veriyo .Bizim gibi imtihana falanda girmedi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeniköy Kemerköy Enerji, Milaslı çocuklara “Gezici Tiyatro” gösterileri düzenledi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yeniköy Kemerköy Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Milas bölgesindeki okullarda çevre temalı “gezici çocuk tiyatro” gösterileri düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 16-18 Nisan'da Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatro oyuncuları tarafından sergilenen oyunlarla çocuklar coşku dolu bir gün geçirdi.

Ören, Çamköy ve Yeniköy TEK İlköğretim Okulları’nda profesyonel tiyatrocular tarafından sergilenen “Hayalci Tırtıl” isimli tiyatro oyunu ile çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Masal kahramanları ile sohbet edip interaktif şekilde oyuna dahil olarak oyun içerisinde yer alan çocuklar, etkinlik boyunca eğlendiler.

Keyifli bir gün geçiren çocuklar, gösteri sonunda kendilerine sunulan ikramlar ve minik hediyelerle evlerine döndüler.

– “Oyun yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaştı”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yeniköy Kemerköy Enerji Genel Müdürü Erol Demir, çocuklara sanatı, sosyalleşmeyi ve tiyatro kültürünü aşılamanın çok kıymetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, uzun süredir bölgemizdeki okulları destekliyoruz. Özellikle köy okullarının fiziksel koşullarının iyileştirilmesinin yanı sıra öğrencilerin daha geniş bir perspektifle dünyayı algılamaları için çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda profesyonel tiyatro oyuncularının sergilediği, çevre bilincini ve hassasiyetini artıran 'Hayalci Tırtıl' isimli çocuk oyununu bölgemizdeki ilkokul öğrencileri ile buluşturduk. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında oyun bölgemizdeki 3 okulda sergilendi ve yaklaşık 500 ilkokul öğrencisine ulaşmış olduk. Yeniköy Kemerköy Enerji olarak, bölgemizdeki okullara nitelikli eğitim prensipleri çerçevesinde yaptığımız çalışmalarla destek olmaya devam edeceğiz.”