Her Telden (14.Mart.2019)

Her Telden (14.Mart.2019)

Yayın: 13.03.2019 19:14 |Güncelleme: 14.03.2019 07:57
Paylaş:
A+ A-

GEÇTİĞİMİZ GÜN,KARABÜK İL EMNİYET MÜDÜRÜ SAYIN SIRRI TUĞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDUK VE KARABÜK EMİN ELLERDE..
Geçtiğimiz günü,Karabük İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Sayın SIRRI TUĞ’A hoş geldiniz ziyaretinde bulunduk,şimdiye kadar birçok İl Emniyet Müdürümüz oldu,hemen hepsi ile de çok/çok iyi ilişkiler için olduk,karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesi içinde süreçler geçirdik.
Sayın SIRRI TUĞ,Emniyetçi,Polis kökenli bir Aileden geliyor.
Bu anlamda Karabük çok şanslı sayılır ve bir Karabük Yaşayanı,bir ölçü de Kamu görevi de yapıyor gibi algılanabilecek olan Gazetecilik,Gazete üreticiliği yapmamız nedeni ile,bizde kendimizi şanslı saydık ve kendisi ile çok iyi ilişkiler içinde bir süreç geçireceğimize yürekten inandık.
Sayın SIRRI TUĞ gelir/gelmez,daha önce 3 olan ASAYİŞ EKİPLERİNİN sayısını 7 olarak revize etmiş ve kendi görüşüne göre “BU SAYI DA YETMİYOR ve İSTENİLEN PERSONEL,ARAÇ/GEREÇ GELDİĞİNDE..” Karabük’ün en kılcal damarlarında,en varoş sayılabilecek yerlerde ASAYİŞ EKİPLERİ olacak.
Bizim anladığımız OLANI İZLEMEK DEĞİL,DAHA YOĞUN OLARAK, OLACAKLARI ÖNLEMEK mantığı içinde bir İl Emniyet Teşkilatı,ağırlıklı olarak gündemimize gelecek.
Sayın SIRRI TUĞ,huzurlu bir Kent olarak bilinen Karabük’te,bu huzurun süreceği mesajını verirken,çıkabilecek,olabilecek her olayın öncesinden gerekli önlemlerin alınacağı müjdesini de veriyor.
HUZUR KENTİ KARABÜK,bu anlamda gerçekten çok/çok şanslı.
Sayın SIRRI TUĞ bilgisi,becerisi ve deneyimi ile Karabük’e çok şeyler verecek bir POLİS,bir İL EMNİYET Müdürü ve kendisinden önce verilen hizmetleri geliştirerek,daha da yücelteceği mesajlarını net biçimde veriyor.
Kendisine hoş geldiniz,başarılar dileklerimizi ilettik.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL KALEMİNDE RANDEVU SAATİNİ BEKLERKEN “BALIKÇI ESNAFI BİR KARDEŞİMİZLE DERTLEŞTİK..” VE SEÇİMLER
Geçtiğimiz gün İl Emniyet Müdürümüz Sayın SIRRI TUĞ’A hoş geldiniz ziyaretine gitmiştik,randevu saatini beklerken “BALIKPAZARI’NDA BU İŞ İLE İŞTİGAL EDEN..” bir Kardeşimiz geldi,O Kardeşimizde randevu saatini beklemeye başladı.
BİR SÜRE SOHBET ETTİK.
Balıkçılık üzerine görüşlerini dinledik,KARABÜK BALIK HALİNİN İÇLER ACISI durumunu anlattı ve YEREL SEÇİMLER DE bizim derdimizi dinleyen ve bize geleceğe yönelik neler yapacağını anlatan “BİR TEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ VAR..” anlamında sözler etti.
Daha sonra da “ABİ BİZ 3-4 AY ÇALIŞIYOR,DAHA SONRA Kİ AYLAR YATIYORUZ.EKONOMİK DURUMUMUZ İYİ DEĞİL.BİZİ ORAYA ATTILAR.KİMSE İLGİLENMİYOR..” gibi yakındı,dertlendi..
“BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BİR/BİRLERİ İLE ATIŞMAKTAN BİZE İLGİ BİLE GÖSTERMİYORLAR.O TARTIŞMALARIN DIŞINDA KALAN Sayın DURSUN ALTIPARMAK BİZİMLE İLGİLENİYOR.GELECEKTE,KAZANIRSA,BİZE YÖNELİK NELER YAPACAĞINI ANLATTI/ANLATIYOR..” gibi bilgiler verdi.
BALIK HALİ ESNAFLARI DERT KÜPÜ OLMUŞLAR ADETA..

SAFRANBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ALİ SAMİ ALKIŞ,MECLİS BAŞKANI SAYIN CENGİZ ÜNAL İLE SOHBET
Geçtiğimiz gün,Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın CENGİZ ÜNAL,Başkan Vekili Sayın AHMET SAVAŞ,Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ALİ SAMİ ACAR ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın EYÜP ÖZTÜRK ile karşılaştık.
Kısa bir süre sohbet ettik.
İl Emniyet Müdürü Sayın SIRRI TUĞ’U ziyarete gelmişler.
Sayın ALİ SAMİ ALKIŞ,Safranbolu ekonomisi üzerine kısa bir değerlendirme yaptı ve Sayın ACAR özellikle geleceğe yönelik umutlu mesajlar vermeye gayret etti,bu günlerin geçeceğine inandığını söyledi.
Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın CENGİZ ÜNAL,Meclis çalışmalarının verimli geçtiğini söyleyerek Oda bünyesinde hayli yoğun çalışmaların yürütüldüğünden bahsetti.
SAFRANBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI yoğun bir tempo da çalışıyor.
İlçenin potansiyellerini harekete geçirmek üzere ciddi çalışmalara imza atıldığını,Basına yansıyan haberlerden ve zaman/zaman görüştüğümüz ODA ile ilgili kişilerden aldığımız bilgiler ile,biliyoruz.
Bilemiyoruz EFLANİ HAYVANCILIK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ gündemlerinde mi..?
Zira EFLANİ İLÇESİ’NİN Ticari yaşamı da Safranbolu TSO’YA bağlantılı.

KARABÜK’TE 6 BİN İŞSİZE İŞ BULUNACAK VE YENİ İSTİHDAM KAYNAKLARI “YENİ YATIRIMLARLA MI,ESKİ İŞYERLERİNE İLAVE İŞÇİ ALARAK MI..?”
Ülkemiz müthiş bir işsizlik krizi yaşıyor,bu sosyal yaranın kapanması için HAZİNE ve MALİYE Bakanı Sayın BERAT ALBAYRAK,önümüzde ki süreçte 2.5 MİLYON İŞSİZE İŞ BULUNACAĞI vaadini,müjdesini verdi.
Geçtiğimiz gün Karabük Valisi Sayın FUAT GÜREL’DE Karabük Özelinde 6 BİN YENİ İŞ ALANI açılarak 6 BİN İŞSİZİMİZE YENİ İŞ imkanları sağlanacağını açıklayan bir toplantı yaptı.
Ticaret ve Sanayi Odası’nda Sayın FUAT GÜREL’İN Başkanlığında yapılan bu toplantıya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın MEHMET MESÇİER SGK İl Müdürü Sayın İSMAİL YILDIRIM,Çalışma ve İŞKUR Müdürü Sayın MUSTAFA ÇALIŞ,Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sayın GALİP SÖKMEN’DE katıldılar.
6 BİN İŞSİZE YENİ İŞ BULUNACAĞI HABERİ SEVİNÇ YARATTI.
Bu 6 Bin işsiz,İŞKUR’UN kısa süreli işlerinden mi,YENİ YATIRIMLARLA AÇILAN İŞ ALANLARINDAN MI,yoksa mevcut işyerlerine yerleştirilecek yeni elemanlardan mı olacak acaba..?
Zira,bu kavramlar arasında çok/çok büyük farklılık var..
Dileriz YENİ YATIRIMLAR,yeni İŞ ALANLARI ile bu sorun çözüme kavuşur.

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI SAYIN İSMAİL ALTINÖZ,SEÇİM SÜRECİNİN BAŞLANGICINDA SÖYLEDİĞİ “7-0 ALACAĞIZ DA..” ISRARLI..
AK Parti Karabük İl Başkanı Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ,YEREL SEÇİM sürecinin başlangıcında “BELEDİYELERİ 7-0 ALACAĞIZ..” şeklinde açıklamalar yapıyordu/yapmıştı.
O AÇIKLAMALARININ ARKASINDA DURUYOR,İDDİASINDA ISRARLI.
Karabük genelinde ki BELEDİYE BAŞKANLIKLARININ tamamını,İL GENEL MECLİSİ’NDE büyük çoğunluğu hatta tamamını alacakları yolunda görüşler dile getiriyor Sayın İSMAİL ALTINÖZ..
Seçim sahası bu iddialara İNANDIRICILIK VEREN bir tablo gösteriyor mu..?
Olayın bu bölümü de hayli önemli tabii
Sayın İSMAİL ALTINÖZ,işin başın da ki iddialarını aynen sürdürüyor..

SAFRANBOLU Sayın ALİ KAYA,Sayın ELİF KÖSE,Sayın FATMA DANIŞMAN ARASINDA MÜTHİŞ BİR YARIŞA SAHNE OLUYOR VE Sayın KÖSE BİRAZ..
Safranbolu İlçesi,çok sıkı bir Seçim Yarışına sahne oluyor,Sayın ALİ KAYA,Sayın ELİF KÖSE,Sayın FATMA DANIŞMAN arasında çok sıkı bir Seçim Yarışı yaşanıyor.
Gelen bilgilere bakarsanız Mimar Sayın ELİF KÖSE bu yarışta biraz önde görünüyor,seçmen nezdinde TERCİH EDİLİRLİĞİ biraz,birkaç adım önde görünüyor.
“SAFRANBOLU İÇİN EN YARARLISI ELİF KÖSE OLUR..” yolunda çok yaklaşımlar gösteren insanlara rastlıyoruz,biliyorsunuz SAFRANBOLU ÇOK AMA ÇOK HIRPALANDI,Kent dokusunu uymayan birçok absürtlüklerle çok hırpalandı..
Söylenen “HIRPALANAN,HOYRATÇA ÖRSELENEN BU KENTİ Mimar OLMASI NEDENİ İLE Sayın ELİF KÖSE DÜZELTEBİLİR..” anlamında sözler,bu sözleri o kadar çok duyuyoruz ki..
Bu sözlerden yola çıktığınızda “Sayın ELİF KÖSE BİRKAÇ ADIM ÖNDE..” gibi bir algıya kaptırıyorsunuz kendinizi,Mimar olması,Bayan olması ve sürekli güler yüzlü olması ile çok ciddi mesafe almış gibi görünüyor.
Bu arada Sayın ALİ KAYA için “ARKASINDA Kİ İKTİDAR GÜCÜ İLE BİRŞEYLER YAPABİLİR,YAPTIRABİLİR..” yaklaşımları dikkat çekiyor,Sayın FATMA DANIŞMAN için ise “KARABÜK BELEDİYESİ’NDE Kİ DENEYİMLERİ İLE DEMOKRATİK REFLEKSLERİNİ BİR SÜREDİR ASKIYA ALMIŞ OLAN SAFRANBOLU BELEDİYESİ YENİDEN,O REFLEKSLERİNİ KOLAYCA HAREKETE GEÇİRİR..” gibi yaklaşımlar getiriliyor..
SAFRANBOLU’DA ÇOK ÇETİN BİR YARIŞ YAŞANDIĞI KESİN..
Sayın ELİF KÖSE önde gibi görünüyor,o yönlü bir kanaat var..
31 MART AKŞAMI GERÇEKLER ORTAYA ÇIKAR ELBET..

“KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İÇİN EN GÜÇLÜ İSİM PROF.DR.SAYIN REFİK POLAT OLUR..” DİYEN,AK PARTİ MENSUBU KARDEŞ..
Dikkat edin KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü için SON VİRAJA GİRİLDİ ve dün bu konuda AK Parti kulislerini iyi bilen,o kulisleri iyi analiz eden birkaç dostumuz,kardeşimiz ile görüştük,sohbet ettik.
Rektörlük konusu açıldığında enteresan bilgiler verdiler..
Örneğin “BENİM GÖNLÜMDEN GEÇEN,PROF.DR.Sayın İBRAHİM TÜMEN,ANCAK,Sayın REFİK POLAT YENİDEN REKTÖR SEÇİLİR..” gibi yaklaşım gösteren Kardeşler oldu.
Bunu YÖK içinde ki BİR TAKIM DENGELERE..” dayandırdı..
Ayrıca Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT’IN,görev süresi içinde,özellikle YURT DIŞI ÖĞRENCİ AÇILIMLARINA getirdi sözü,ÇAD Cumhurbaşkanı’na verilen FAHRİ DOKTORA ÜNVANINA dayandırdı görüşlerini
“GÖREV SÜRESİ İÇİNDE HİÇBİR SİVRİ İŞE ADI KARIŞMADI..” dedi.
Neyse,birkaç gün içerisinde sonuç ortaya çıkacaktır elbet..

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KONUSUNU NEDEN SIKÇA YAZDIĞIMIZI,NEDEN ÜZERİNDE SIKÇA DURDUĞUMUZU ANLATMA ÇABAMIZ.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ konusunu,Karabük Basını içinde en fazla biz ele alıp işliyoruz,hatta, “EN AZ KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI KADAR ,HATTA,ONDAN BİLE DAHA ÖNEMLİ..” diye yazdığımız zamanlar oldu.
Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,eğer Kurucu Rektör olarak göreve atanmasaydı,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,Çevre Üniversiteler gibi,oldukça küçük bir ÜNİVERSİTE olarak kalırdı.
BU DENLİ BÜYÜYÜP,GELİŞEMEZDİ..
Yeni Rektörün Karabük ile bağı,verimli yaptırımlarla donanımı,atılımcı ruhu ve buna benzer birçok konusu Karabük açısından da,Ülke Eğitimi açısından da çok/çok önemli.
AYRICA SİYASET İÇİNDE ÖNEMLİ BİR YÖNÜ VAR ELBET..
Örneğin Karabük Milletvekillerinden,Karabüklü kanaat önderlerinden Sayın REFİK POLAT için referans olarak görüş verenler oldu mu,bize bu yönlü referansların olduğuna yönelik bilgiler veren çevreler var.
Peki böyle bir referans 31 MART GÜNÜ SANDIĞA NASIL YANSIR..?
Olayın böyle bir yönünü de kimse ıskalamasın sakın..!!

BİZ ŞİMDİDEN YAZALIM DA,İNSANLARIN EN AZINDAN AKLINDA KALSIN,NİSAN AYI İÇERİSİNDE İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞI KULİSLERİ OLUR..
Biz şimdiden yazalım da insanların aklında kalsın,NİSAN AYI İÇERİSİNDE İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞI için çok ciddi kulisler yürütülür,çok sıkı mücadeleler olur..
İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞI ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ..
Bakın İL GENEL MECLİSİ Eski Başkanlarından Sayın HASAN YILDIRIM,Sayın AHMET SÖZEN,yeniden seçilebilecek yerlerde ve bu iki isim de İL GENEL MECLİSİ’NE yeniden geleceklerdir.
YİNE/YENİDEN İL GENEL MECLİS BAŞKAN ADAYI OLABİLİRLER..
Geçenlerde yazdık OVACIK AK PARTİ İL GENEL MECLİS Adayı Sayın HALİL AYDIN,bilgisi,becerisi,Siyaset Deneyimi ile bu görev aday olabilir ve bu konuya daha önce de değinmiştik,bilen vardır.
Hatta o zaman “Sayın HALİL AYDIN SEÇİLEMEZ.OVACIK’TA 1 AK PARTİ,1 İYİ PARTİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ ÇIKARTIR..” gibi telefon ederek ,bizzat, bize söyleyenler olmuştu..
NİSAN AYINA İYİ DİKKAT ETMEK GEREKİYOR..
İl GENEL MECLİS BAŞKANLIĞI çok kulisli,çok çekişmeli geçebilir..
Hele/hele PARÇALI BİR İL GENEL MECLİSİ ÇIKARSA..!!
O zaman DİĞER PARTİ ÜYELERİNİN gönlünü almak için,böylece O Üyelerin oylarını almak/alabilmek için çok ciddi çabaların içine giren İL GENEL MECLİS Başkan Adayları olacaktır kuşkusuz.
Nisan ayını bekleyelim bakalım.

3 kişi görüş bildirdi

  1. Safranbolu'da oturup Karabük'e yön verenler Karabük'te oy kullananlar var mı dır. Peki son 10 yılda kaç bin kişi Safranbolu'ya taşındı

    Safranbolu’da oturup Karabük’e yön verenler Karabük’te oy kullananlar var mı dır Safranbolu’da oturup Karabük’e yön verenler Karabük’te oy kullananlar var mı dır. Peki son 10 yılda kaç bin kişi Safranbolu’ya taşındı, eğer imar planları zenginlere yönelik değilde Yerleşim yerin demografik nüfus bilim yapısı, ekonomisi kültürel değerleri , gözeterek yapılsaydı göç olur muydu şimdi asıl göç nedenin belki vatandaşça hava kirliliği, çevre düzeni, yapısallaşma da kalitesizlik peki bunları yapmanın kimin görevi elbette yönetenlerin, gazetecilerin stk temsilcilerin onlarda önden gitmişlerse yapacak bir şey yok.
    Şimdi oradaki lüks arabaları için ulaşım sıkıntılarını takılmadan eve gitmeleri ve çok değerli zamanları ve sağlıkları için biz varoş halkında vergileri ile gelirleri olana devlet belediye, imkanları ile yol yapmak…
    Bulak da bir tarım arazisi onca kentsel yenileme yapılması gerekirken kat etmişsiniz birileri zengin omuş bir kesimde tarım arazileri betona çeviren bu ülkeye ihanet eder diyor stk mimarlar sus pus burada bahaneleri sadece rüzgar yolu kuş göç yolu eee toprakta bitkisel ve hayvansal varlıklar nerede… ahhhh siz varya…
    Birde yetmez Safranbolu ya direk köprü ile ulaşım yine varoş vergilerle ortak gelirlerden…
    Karabük merkez kötü yukarıdan bakmalar hem kendileri planlarlar hemde eleştir…
    Firmalar konuşulur sonra sus pus Sosyal yardımlar alınır temiz yere yatırım yapılır ne olacak o Köprü çevresi çarı merkezzi ve yukarıda mah. maruz kalan mahalleler nedir bu hakaret de değil siz kirle nin sonra deterjanla biz yıkanırız yine…. Allah’tan hesaplaşacağımız bir yer var zerre miktarı dahi olsa güvence verilmiş…

  2. KARABUK

    KARDEŞİM SEN NE İÇTİNDE BÖYLE SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZIYORSUN YAZIYI GÖNDERMEDEN OKUYUP YANLIŞLARI, EKSİK CÜMLELERİ, KELİMELERİ DÜZELTMEDEN NİYE GÖNDERİYORSUN. YAZIYI Bİ OKU BAKALIM BİR ŞEY ANLAYABİLECEKMİSİN,KARABÜKLE SAFRANBOLUYU MU KARŞILAŞTIRIYORSUN,NE DEMEK İSTİYORSUN SİYASİLERİMİ ELEŞTİRİYORSUN BİRAZ DÜZGÜN DİKKATLİ VE DÜŞÜK CÜMLELER İÇEREN YAZILAR YAZMA EMİ.

  3. Safranbolu ya kadar insan gelirse ve kurum yapılırsa daha çok sıkıntılar çıkar. Sanırım amaç Turizm bitirmek

    Safranbolu ya kadar insan gelirse ve kurum yapılırsa daha çok sıkıntılar çıkar. Sanırım amaç Turizm bitirmek
    Safranbolu da yurt dışı ve yurt içi turist haricinde yoğunluklar
    *Karabük’ten Askeri gitti oraya asker ve belli dönemlerde asker aileleri gelmesi
    *Fakülte
    *Yeni yapım kararı alınan İletişim Fakültesi
    *Karabük’te düzensiz yapılaşma ve Hava kirliliği nedeniyle aşırı göç, imar planları nedeniyle yapılaşma ve konut pazar oluşturma yine göç.
    Şimdi ne olacak Otopark sorunu, trafik sorunu, su sorunu, ulaşım sorunu, Toplu ulaşım zaten bir kooperatif zorbaların elinde kimse alternatif toplu ulaşımı gündeme bile getiremiyor. benzeri gibi bir çok sorun çıkacak
    Umarım o güzel tarihi Safranbolu kültürel özelliğini bozmaz ve o turistleri rahatsız etmezsiniz

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Şampiyon boksör Gülsüm Tatar, kariyerini şampiyonluklarla noktalamak istiyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.03.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – BİLAL KAHYAOĞLU – Dünya ve Avrupa şampiyonu 39 yaşındaki milli boksör Gülsüm Tatar, kariyerini yeni şampiyonluklarla noktalamak istiyor.

Kars'ta 1985 yılında dünyaya gelen Gülsüm, boksör olan amcaları ve ağabeyinin yönlendirmesiyle 16 yaşında boksa başladı.

Kariyerinde Türkiye'de 17 şampiyonluğunun yanı sıra 7 Avrupa kupası ve şampiyonluğu ile 4 dünya kupası ve şampiyonluğu bulunan milli boksör, Sırbistan'da 14-23 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Kastamonu Olimpiyat Hazırlık ve Kamp Eğitim Merkezi'nde sürdürüyor.

Madalyalarına yenilerini eklemek isteyen Gülsüm Tatar, AA muhabirine, ailesinin boksla yakından ilgilendiğini söyledi.

Amcalarının ve ağabeyi Serkan Tatar'ın kendisini boksa yönlendirdiğini anlatan Gülsüm, “Çok severek ve isteyerek heyecanla başladığım için ikinci yılımda Avrupa şampiyonluğu kazandım. Boks öyle bir tutku, öyle bir arzu ki boksu 40 yaşına kadar yapabiliyorsunuz, ben 39 yaşıma girdim. Bu sporu halen aşkla ve büyük bir heyecanla yapmaya devam ediyorum.” dedi.

Hayali olan profesyonel boksa geçtiğini ifade eden Gülsüm, “Dört maç profesyonel dövüştüm. Sonrasında yurt dışında dövüşecekken pandemi çıktı. Pandemide bir çocuk sahibi oldum, 3,5 yaşında bir oğlum var. Çocuğu bırakıp yurt dışına gitmek olmadı, ülke içerisinde daha rahat ve kolay bir şekilde amatör olarak devam edeceğimi gördüm. Amatöre dönüş yaptım.” dedi.

Boksa başladığında boksun olimpik kategoride yer almadığını anlatan Gülsüm, en büyük şansızlığının bu olduğunu dile getirdi.

– “Hedefim Avrupa ve dünya şampiyonluğu”

Nisan ayında düzenlenecek Avrupa şampiyonasına yoğun şekilde hazırlandığını anlatan Gülsüm, şunları kaydetti:

“Hedefim Avrupa ve dünya şampiyonluğu. Benim şu anda idolüm Şennur Demir, 40 yaşında dünya şampiyonluğu kazandı. O bizim için inanılmaz bir örnek. Sağlığına dikkat ettiğin sürece boksa devam edilebilirsin. Ben aynı zamanda İstanbul'da beden eğitimi öğretmeniyim. Boksta antrenörlük kısmına gelmeye başladım. Kendi yetiştirdiğim bir öğrencinin başarı elde etmesi hayatta tadabileceğim en mükemmel duygu.”