Her Telden (14.Mayıs.2018)

Her Telden (14.Mayıs.2018)

Yayın: 13.05.2018 23:57 |Güncelleme: 14.05.2018 10:00
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI SAYIN MEHMET CEYLAN “1 KASIM 2015 SONUÇLARINA GÖRE,BUGÜN DE, CUMHUR İTTİFAKI 3-0 YAPAR.”
AK Parti Karabük Milletvekili Aday/Adayı,Sayın MEHMET CEYLAN ,geçtiğimiz günlerde Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulunmuş ve uzunca bir süre sohbet etmiştik.
Sayın MEHMET CEYLAN,bize dönerek “KARABÜK SEÇİM SONUCU OLARAK 2-1 OLABİLİR YAZIYORSUNUZ.GÖRECEKSENİZ YİNE 3-0 OLACAK..” gibi görüşler dile getirdi.
Daha sonra da “1 KASIM 2015 SEÇİM SONUÇLARINI BAZ ALALIM.AK PARTİ 86.994,MHP 28.396 OY ALMIŞ.YANİ TOPLAM 115.390 OY ALINMIŞ ,BU OYLARA BBP OYLARINI KATMIYORUM MESELA..” dedi.
“BUNLAR CUMHUR İTTİFAKININ OYLARI..” diyen Sayın MEHMET CEYLAN,buna karşılık “MİLLET İTTİFAKININ OYLARI OLARAK CHP 21.911 SP 1802,DP 462 OY ALMIŞ,İYİ PARTİ DAHA SONRA KURULDU,BU HESAPTA OYU YOK,TOPLAM 24.175 OY VAR..” şeklinde bir hesaplama yaptı.
“BAKIN 1 KASIM 2015 SEÇİMİNDEN YOLA ÇIKTIĞINIZDA CUMHUR İTTİFAKI,SEÇİMİ YİNE 3-0 BİTİRİYOR.MİLLET İTTİFAKI,YANİ CHP-İYİ PARTİ-SP –DP İTTİFAKI MİLLETVEKİLİ ÇIKARTAMIYOR..” dedi Sayın MEHMET CEYLAN..
Bu hesaba göre,çok/çok haklı elbet..
“KALDI Kİ CUMHUR İTTİFAKI OYLARI,DAHA DA ARTAR..” dedi..
Sayın MEHMET CEYLAN’IN BEKLENTİSİ,YİNE/YENİDEN 3-0 SONUCU..

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI SAYIN MEHMET CEYLAN’IN 1 KASIM 2015 SEÇİM SONUCUNDAN YOLA ÇIKARAK YAPTIĞI TAHMİN VEEE..
KALKINMA Bakan Yardımcılığı,ÇEVRE/ŞEHİRCİLİK Bakan Yardımcılığı da yapmış bulunan,Karabük eski Milletvekili,Safranbolu eski Belediye Başkanı Sayın MEHMET CEYLAN,bir sohbetimiz sırasında “YAZDIĞIN 2-1 SEÇİM SONUCUNA KATILMIYORUM.1 KASIM 2015 SEÇİM SONUCU DİKKATE ALININCA CUMHUR İTTİFAKI,KARABÜK’TE SEÇİMİ,YİNE 3-0 ALACAKTIR..” dedi.
Sonra 1 KASIM 2015 SEÇİM SONUÇLARINI ANLATTI..
Oradan yola çıktığınızda CUMHUR İTTİFAKI durumu yine 3-0 SEÇİM SONUCU ile bitiriyor,burada tek incelik İYİ PARTİ’NİN alabileceği oyların ne olabileceği,nerelerden oy alabileceği noktasında yatıyor elbet.
Kaldı ki 2-1 SEÇİM SONUCU noktasında,bu hesabı yapan da BİR MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYIYDI,biz,bu hesabı yapanı yazmayarak,SEÇİM SONUCU BÖYLE OLABİLİR gibi yazmıştık.
Daha sonra,hesaba bir kez daha baktık Sayın MEHMET CEYLAN 1 Kasım 2015 seçim sonuçlarından yola çıkarak “CUMHUR İTTİFAKI SEÇİMDEN 3-0 SONUCU İLE AYRILACAKTIR..” tahminin de yerden göğe kadar haklı.
Ancak,bir nokta burada önem kazanıyor..
“3-0 YAPAN CUMHUR İTTİFAKI VE AK PARTİ OLUYOR,MHP ÇIKARTAMIYOR..”
“MHP’NİN OYLARI YETMİYOR..” Sayın CEYLAN bu noktayı “ES..” geçti galiba..

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI SAYIN NİYASİ GÜNEŞ “KARABÜK HERŞEYİN EN İYİSİNE,EN GÜZELİNE LAYIK,HİZMETE TALİBİM.”
AK Parti Karabük Milletvekili Aday/Adayı Sayın NİYAZİ GÜNEŞ,geçtiğimiz gün Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulundu ve Karabük insanının ÇOK YAKINDAN TANIDIĞI,ÇOK ÖNEM VERDİĞİ bir isim olan Sayın GÜNEŞ Milletvekili ADAY/Adayı olduğuna işaret etti.
Sayın NİYAZİ GÜNEŞ,uzun yıllar Karabük’e hizmet vermiş,şu anda da ANKARA’DA KURULU OLAN KARABÜKLÜLER VAKFI’NIN Kuruluşunda da çok büyük emeği olan,en etkin isimlerinden birisi.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI gibi bu Ülkenin en önemli Kurumunda yıllarca hizmet vermiş,Karabüklülerin önem verdiği kadar,önemi hak eden bir bürokrat,bir hizmet adayı olarak bilinir Sayın NİYAZİ GÜNEŞ.
Şimdi AK Parti Milletvekili Aday/Adayı olarak,bir mücadelenin içinde.
Dileriz ve umarız Sayın NİYAZİ GÜNEŞ,AK Parti KANAAT ÖNDERLERİNCE hak ettiği biçimde değerlendirilir ve AK Parti Karabük Milletvekili Adayları arasında yer alır..
Sayın NİYAZİ GÜNEŞ Karabük sevdalısı bir isimdir ve bu anlamda “KARABÜK HERŞEYİN EN İYİSİNE,EN GÜZELİNE LAYIK BİR KENTTİR..” görüşünü hemen her yerde,her an dile getiren bir Siyasetçidir.
Dileriz,hak ettiği yerde,hak ettiği şekilde değerlendirilir..

MHP,MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLARI NOKTASINDA ÇOK HAREKETLİ, SAYIN AHMET KARABACAK’IN LİSTE BİRİNCİLİĞİ BEKLENTİSİ BEKLENİYOR..
MHP Karabük’te 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNE hayli hareketli giriyor,ne hikmettir bilinmez,MHP’DEN Kurumsal anlamda bize pek fazla bilgi akışı gelmiyor,galiba MHP İL/MERKEZ İlçe Teşkilatlarının İNÖNÜ Caddesi’nde olması bunda çok büyük bir etken.
BİREYSEL ANLAMDA Kardeşlerimizden,Arkadaşlarımızdan bilgi alıyoruz,o bilgilerde,çoğu zaman, objektif olmuyor daha yanlı,daha bireyleri öne çıkartan bilgiler oluyor..
MHP ADAY/ADAYLI NOKTASINDA HAYLİ HAREKETLİ..
Parti çevrelerinde ve Karabük Kamuoyu’nda Sayın AHMET KARABACAK’IN MHP Karabük Milletvekili Listesinin birinci sırasında olacağı yolunda bir beklenti hüküm sürüyor.
Sayın AHMET KARABACAK hatır/gönül adamıdır,insani ilişkilere müthiş önem verir,insanların yardımına koşan,dar zamanlarında insanlarla birlikte olan bir isimdir..
Sayın AHMET KARABACAK,MHP Liste birincisi olacak gibi bir beklenti var..
Çok geniş bir çevre böyle, bir beklenti içinde görünüyor..

MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI SAYIN İSMAİL ASLAN’I,KONARILILARA SORDUK “ÇOK BAŞARILI BİR İŞADAMI OLARAK TANINIYOR..”
Safranbolu KONARI Köyü,akrabalık bağımız olan bir yerdir ve MHP Milletvekili Aday/Adayı üzerine konuştuğumuz Köy sakinleri “ÇOK BAŞARILI BİR İŞADAMI,GENÇ BİR İSİM..” olarak tanıyorlar/tanıtıyorlar.
Şu an itibarı ile KONARI Köyü bir MHP Aday/Adayı Sayın İSMAİL ASLAN’I,bir de CHP Milletvekili Aday/Adayı Sayın ÖMER FARUK TÜRKER’İ çıkartmış durumda..
Her iki isimde kaliteli,başarılı insanlar..
Başvuru yaptıkları Partiler kendilerini Milletvekili Listelerinde nasıl değerlendirecekler,doğrusunu isterseniz bizde,merak ediyoruz ve dileriz şansları bol olur..
Sayın İSMAİL ASLAN ve Sayın ÖMER FARUK TÜRKER’E BAŞARILAR diliyoruz.

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ’Nİ BÜYÜTMEK,YENİ DEVLET HASTANESİ TALEBİNİ KESİNLİKLE ÖNLEMEZ
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Şirinevler Eğitim/Araştırma Hastanesi’ne EK BİNALARLA yapılarak,KAPASİTESİ arttırılacak,sanılmasın ki böyle yapıldığı zaman KARABÜK’TE SAĞLIK SORUNU ÇÖZÜLMÜŞ OLACAK.
Olayın kitle psikolojisi bölümünü gözden kaçırmayın.,.
İnsanlar TEK OLANA,RAKİPSİZ OLANA,müthiş tepki gösteriyorlar,ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ bu anlamda tek ve ne kadar iyi hizmet verilirse/verilsin,Karabük yaşayanları YAKINMALARINI sürdürürler..
Karabük’e bir DEVLET HASTANESİ bu anlamda da ŞART..
Kaldı ki,burası HEM ÜNİVERSİTESİ Hastanesi olarak,hem de DEVLET Hastanesi olarak hizmet veriyor ve bu anlamda ne ÜNİVERSİTE HASTANESİ Olarak EĞİTİM/ARAŞTIRMA hizmetlerini doğru/dürüst verebiliyor,ne de DEVLET Hastanesi hizmetlerini doğru/dürüst verebiliyor..
SİYASET KURUMU BU GERÇEKLERİ DİKKATE ALMALI..
Mutlaka,ama,mutlaka dikkate almalı,KARABÜK’E YENİ BİR DEVLET HASTANESİ YAPILMALI,aksi halde kimse KARABÜK’TE SAĞLIK SORUNUNU ÇÖZDÜK falan diyemez..
Yeni bir DEVLET HASTANESİ yapımı 5000 EVLER BÖLGESİ’NE Mİ olur,NAMIK KEMAL/ATATÜRK MAHALLESİ/YENİ MAHALLE/SOĞUKSU/BAYIR MAHALLE/KARTALTEPE MAHALLESİ eksenine mi olur,bunu ilgililer tespit eder,ancak,YENİ BİR DEVLET HASTANESİ Karabük’e şart..
Bu gerçeği kimse göz ardı etmemeli/ederse Karabük’e yazık olur..

YENİCE İLÇESİNDE “GERÇEKTEN ÇOK GÜÇLÜ BİR SERTAŞ KARATAŞ RÜZGARI ESİYOR..” VE BU AK PARTİ ADAY/ADAYININ LİSTE ŞANSI ..
Karabük’ün,en politize olmuş İlçesi,Yenice’de “ÇOK/ÇOK GÜÇLÜ BİR SERTAŞ KARAKAŞ RÜZGARI..” esiyor,Sayın SERTAŞ KARAKAŞ,bilindiği gibi, AK Parti Karabük Milletvekili Aday/Adayı olarak başvuru yaptı.
SERTAŞ KARAKAŞ RÜZGARI İŞTE BU NEDENLE ESİYOR..
Yenice kökenli başka Milletvekili Aday/Adayı var mı bilmiyoruz,ancak,gördüğümüz kadarı ile Sayın SERTAŞ KARAKAŞ İlçe genelinde çok ama çok ciddi bir rüzgar yakalamış.
Eğer,AK Parti Milletvekili Listesinin herhangi bir yerinde Sayın SERTAŞ KARAKAŞ ismi olursa,AK Parti YENİCE İLÇESİNDEN beklediğinin çok/çok üzerinde oy alacak gibi.
Burada bir tespitimizi daha yazalım.
“YENİCE BU SEÇİMLERDE KENDİ İNSANINA OY VERECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR..”
Böyle bir somut gerçekten yola çıktığınızda,AK Parti kendi Milletvekili Listesinin,atıyoruz üçüncü sırasına,Sayın SERTAŞ KARAKAŞ’I koyarsa bu AK Partiye çok önemli bir oy potansiyeli olarak geri dönecek gibi görünüyor.
Genç,enerjik,sanayici olarak başarılı bir aile geleneğinden geliyor..
Çizgisini de hiç bozmamış bir AK Partili aile..
Sayın SERTAŞ KARAKAŞ önemli bir rüzgarı yakalamış kendi İlçesinde..

BU SÖZLERİMİZ “MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTELERİNİN BELİRLENMESİNDEN SONRA..” BİRÇOK SİYASİ PARTİNİN YAŞAYACAKLARINA İLİŞKİNDİR..!!
Şimdi,iyi dikkat edin,SİYASİ PARTİLERİN bünyesinde Milletvekili Aday/Adayı olarak başvuran 100 civarında isim var.şimdi bu 100 civarında isim MİLLETVEKİLİ ADAYI Olacak 3 isim arasında yer almak için çaba gösteriyorlar.
ÖYLE DEĞİL Mİ..?
Bakın BU SÖZLERİMİZ BİR SİYASİ PARTİYE YÖNELİK DEĞİL..
Milletvekili Listeleri PARTİLER tarafından belirlensin,isimler açıklansın,BU 100 CİVARINDA Kİ ADAY/ADAYINDAN ortalıkta kim/kimler kalıyor iyi izleyin..
LİSTELERDEN YER ALANLAR BİLE ORTALIKTA GÖRÜNMEZ..
Birçok Siyasi Partinin İKİNCİ/ÜÇÜNCÜ SIRA Milletvekili Adayları bile ortalıktan TOZ OLURLAR,gelecek seçime kadar ortada kalmazlar,belki gelecek seçimlerde yine/yeniden ADAY/ADAYI olarak görünürler..
BÜYÜK BÖLÜMÜ ARAZİ OLUR,ORTADAN TOZ OLUR..
Öyle olmaz mı..?

BİR MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYIMIZA “KATI ATIK BERTARAF TESİSİ’Nİ..” SORDUK,HAY SORMAZ OLAYDIK VE; “O YATIRIMA NASIL İŞÇİ SOKARIZ..”
Ortalıkta bol miktarda MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYIMIZ var biliyor,görüyorsunuz,geçtiğimiz günü bir Siyasi Partimizin Milletvekili Aday/Adayına “KATI ATIK BERTARAF TESİSİ İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ..?” diye sorduk.
HAY ÇENEMİZ ÇEKİLSEYDİ DE SORMASAYDIK.
Seçilir seçilmez “BU YATIRIMI İZLEYECEĞİNİ..” anlattı ve “BU TESİS BİTTİĞİNDE,ÇALIŞACAK İŞÇİLERİ MÜHENDİS VE TEKNİK ADAMLARI ÇOK DİKKATLİ SEÇECEKLERİNİ..” anlattı.
“YÖREMİZİN İŞSİZLİĞİNE BÜYÜK ÇARE OLACAK..” dedi.
“BURADA ÇALIŞACAK ELEMANLARIN İŞE ALIMINDA,KESİNLİKLE PARTİ GÖZETMEYECEKLERİNİ FALAN ANLATTI..” biz şaşkın/şaşkın dinlerken “BURADA ÇALIŞACAK YÜZLERCE İNSAN İŞ/AŞ/EKMEK SAHİBİ OLACAKLAR..” şeklinde konuşmaya başlayınca yanından ayrıldık.
“KATI ATIK BERTARAF TESİSİ 12 YILDIR YAPILAMIYOR..” biliyorsunuz.
Burayı fabrika gibi,Atölye gibi düşünenler,OLAYIN BU KADAR YAKIN FARKINDA OLANLAR bile var anlayacağınız,işte o insanlardan birisi KATI ATIK BERTARAF TESİSİ’NE alacakları insanların genel ölçülerini bile belirlemiş.
PARTİSİNE BAKMAYACAKLARMIŞ,OBJEKTİF OLACAKLARMIŞ..
Böyle düşünen MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLARIMIZ bile var yani..!!

3 kişi görüş bildirdi

  1. Proje

    Devlet hastane konusu karabükün en büyük sorunu inşalah çözülür tüm karabük bence kampanya başlatmalı hastane istiyoruz örnek:MARZİNC e HAYIR KAMPANYASI GİBİ her yere asılsın

  2. Karabük' CHP'de Tavan İradesi Gerçeği Yansıtmıyor

    Seçim gündemine girdiğimiz şu günlerde CHP, attığı stratejik adımlarla demokratik parlamenter sistemi adeta ipten alan bir büyük umudun adı olmuştur.
    Kurucu değerlerin adı olan CHP, yarattığı bu rüzgar ile TBMM de etkinliği daha da artacaktır.
    Çoğulcu ,katilimci sistemin olmazsa olmazı milletvekilliğ seçimleri halkın iradesini söz-karar ve yetkisini ortaya çıkaracaktır.
    Yaşadığım kent Karabük’ün sorunlarını bilen, çözümlerine dönük alternatifleri olan adayların belirlenmesi önem arzetmektedir.
    Partimize aidetiyle, donanımıyla Karabük’ü TBMM de en iyi şekilde temsil edecek aday adaylarına baktığımda, Karabük CHP il örgütünün yaptığı toplantıda ortaya koyduğu karar, parti tabanının beklentilerinden çok uzak olduğu görülmektedir… Bugüne kadar partinin hiçbir çalışmasında katkıları olmayan,sadece parasal gücüyle gündeme gelen adayların önplana çıkarılması büyük bir rahatsızlığa yol açmış, bende ve partililerimizde büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır…Örneğin ,yıllarını bu partiye hizmete adamış bir ERDOĞAN DİNÇEL’in bu sıralamada olmayışı, adeta üstünün çizilmesi kabüllenilemez…Bu haksızlığı kınıyorum…

  3. mesut78

    Hes projesi ve Yenice’den hala akp rüzgarı, saat 18:00 den sonra ölü bir şehir ve batmış çadıra muhtaç olmuş esnaf,aha gitmiş vahı kalmış ovacık,varlığı ile yokluğu belli olmayan eflani eskipazar,kışları siftah yapmayan yaz gelsin diye dua’ya çıkan safranbolu…asgari ücretten emekli olan 750-950 arası maaş,her yer suriye’li ıraklı,eğitim yaz boz tahtası, önünü ilikleyen adalet,paralı tedavi, bankası fabrikası otoyolu telefonu yabancının eline geçmiş bir devlet,çiftçinin mecali yok, 3-0 olması için her şey müsait Karabük’te ver mehteri

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kaçkar Dağları’nda “heliski” heyecanı sona erdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Dünyada sayılı merkezlerde, Türkiye'de ise Rize'de Kaçkar Dağları'nda gerçekleştirilen helikopterle kayak etkinliğine bu yıl 300'e yakın sporcu katıldı.

Avrupa'ya yakınlığı ve kar kalitesi ile yerli ve yabancı kayakçıların gözdesi haline gelen Kaçkar Dağları, helikopterli kayak olarak bilinen “heliski” tutkunlarını ağırladı.

Helikopterle dağın zirvesine bırakılan kayakçıların sarp yamaçlar ve yüksek eğimli yerlerde kaydıkları spor dalı olan heliski, Türkiye'de 2005'ten itibaren Kaçkar Dağları'nın Rize sınırları içinde kalan Çamlıhemşin ve İkizdere ile Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapılıyor.

Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası ile Kaçkar Dağları'nda gerçekleştirilen heliski sporu, Türkiye-İsviçre ortaklığındaki Turkey-Ayder Heliski Havacılık ve Turizm Şirketi tarafından yürütülüyor.

Bölgede üç helikopterle gerçekleştirilen faaliyetin sona erdiği 15'nci haftasında Fransa, İngiltere, İsviçre ve İtalya'dan 18 kişilik sporcu kafilesi karın keyfini çıkardı.

Elverişli hava koşullarının yanında kar kalınlığının 1 metreye yakın olduğu zirvelerde kayan sporcular için güvenlik en üst seviyede tutuluyor.

Sporcular, zirvelerin yanı sıra helikopterlerin uçamadığı günlerde karla kaplı çam ormanları arasında adrenalin dolu zaman geçirdi.

Bölgeye bu yıl getirilen snow-track (paletli kar aracı) ile getirilen sporcuların, orman içlerine taşınarak burada kaymaları sağlandı.

Bu yıl 6 Ocak'ta başlayan etkinliğe 400 civarında sporcu akredite olurken hava şartları nedeniyle 300'e yakın sporcu katıldı.