Her Telden (14 Nisan 2020)

Her Telden (14 Nisan 2020)

Yayın: 13.04.2020 22:21
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR, ALDIĞI ÇOK CİDDİ VE İNSAN SAĞLIĞINI ÖNCELEYEN ÖNLEMLERLE “COVİD-19 veya KORONAVİRÜSE KARŞI ÇOK BAŞARILI OLDU..”
KARDEMİR,kendi kapsamiçi, kapsamdışı ve taşeron da çalışan işçiler ile birlikte 6 bini aşkın insanın çalıştığı bir İŞYERİ ve Dünyayı,Ülkemize sarsan covid-19 veya koronavirüs salgınına karşı,öylesine seri hareket ederek,öylesine geçerli,insan sağlığını önceleyen önlemler aldı ki,tek hastası çıkmadı.
KARDEMİR GERÇEKTEN MÜTHİŞ ÖNLEMLER ALDI..
Bu önlemlerin alınmasında Genel Müdür Dr. Sayın HÜSEYİN SOYKAN ve Genel Müdür Yardımcıları başta olmak üzere tüm etkili/yetkili isimler müthiş bir gayretin içerisinde oldular.
Bu önlemler manzumesinde,hiçbir konuyu oluruna bırakmadılar,en küçük detayları atlamadılar ve çalışanlarının sağlığını önceleyen bir sistemi gerçekleştirerek,örnek oldular..
KARDEMİR BAĞLAMINDA İNSANIN ÇALIŞTIĞI TÜM TESİSLERİN örnek alması gereken bir sistemi hayata geçirdiler,alınan önlemleri hiçbir nokta da gevşetmeyerek, devam ettiriyorlar..
ALKIŞLAMAMAK,TAKDİR ETMEMEK MÜMKÜN DEĞİL DOĞRUSU.
Geçtiğimiz gün,KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın MUSTAFA YOLBULAN, alınan bu önlemleri Kamuoyu ile paylaştı ve öyle sanıyoruz ki bu önlemler,böylesine yoğun bir insan grubunun çalıştığı tüm işletmelere,tesislere örnek olur.
KARDEMİR,ÖRNEK ALINACAK ÖNLEMLERİ HAYATA GEÇİRDİ..

BUGÜN TOPLANACAK OLAN,KARDEMİR YÖNETİM KURULU “BÜTÜN SEKTÖRDE YAŞANAN TİCARİ SIKINTIYA KARŞI CİDDİ ÖNLEMLER PAKETİ..”
KARDEMİR,gerek kendi çalışanlarına,gerekse KARDEMİR’DE iş yapan taşeron Firma çalışanlarına karşı ÖYLESİNE GÜZEL SAĞLIK ÖNLEMLERİ aldı ki,takdir etmemek,alkışlamamak mümkün değil.
BU ÖNLEMLER DİLERİM TÜM İŞYERLERİNE ÖRNEK OLUR..
Bu arada,sektöre yakın kaynaklar “KARDEMİR,BU ÖNLEMLERİNİ YAŞANAN TİCARİ/MALİ VİRÜSE KARŞI DA EN ETKİN BİÇİMDE ALMALI VE BU ÖNLEMLERİ HAYATA GEÇİRMELİ..” yolunda değerlendirmeler yapıyorlar.
Sektöre yakın kaynaklar “KARDEMİR,ÖNCELİKLE YAŞANAN KRİZİ FIRSATA ÇEVİREBİLİR Mİ..?” diye soruyorlar ve galiba Dünya da hammadde fiyatları çok büyük düşüşler göstermiş.
METAL SEKTÖRÜNDE Üretici konumda olanlar,YA ÜRETİMDEN ÇEKİLMİŞLER veya ÜRETİMLERİNİ BÜYÜK KISITLAMALAR getirmişler ve ortaya büyük bir boşluk çıkmış galiba.
Bu boşluğu,ÜRETİMDE FİREYİ SIFIRLAYARAK,ÜRETİM GİRDİ MALİYETLERİNİ DÜŞÜREREK,DİĞER FİRMALARIN BOŞALTTIĞI ÜRETİM ALANLARINA HİTAP EDEREK,BU ALANLARI KARDEMİR DOLDURABİLİR,gibi yaklaşım gösteren geniş bir çevre var.
Özellikle ORTAK AKIL diyorlar,özellikle KARDEMİR Yönetimi bu süreçte kısır çekişmeleri bırakarak birlik/bütünlük/deneyim/samimiyet gibi unsurların öne alınması ile hareket etmeli görüşü, geniş bir çevre tarafından dile getiriliyor.
“1999/2002 YILLARI UNUTULMAMALI..” diyen çok insan var..

KORONAVİRÜS SALGINI,İLK ÇIKTIĞINDA,KARANTİNA MERKEZİ OLARAK İLAN EDİLEN,BAYIR MAHALLE “KBÜ EK BİNASI KULLANILABİLİR..”
Dünya ve Ülkemize sarsan koronavirüs salgını için,Karabük’te ilk ilan edilen KBÜ BAYIR MAHALLE EK BİNASI şu an için boş tutuluyor,gerçi o zamanlar,Mahalle sakinleri “BU BİNAYI YIKIP/YOK EDECEKLER,ONUN İÇİN KARANTİNA MERKEZİ İLAN ETTİLER..” gibi yaklaşımlar dile getirmişlerdi.
O zaman yazdığımızı iyi hatırlıyoruz.
Neyse,şimdi PANDEMİ Merkezi olarak KBÜ ŞİRİNEVLER Hastanesi kullanılıyor ve KBÜ BAYIR MAHALLE EK BİNASI kullanılmıyor,içerisinde ki TIBBİ CİHAZLAR ve ARAÇ/ GEREÇLERLE boş tutuluyor..
Hasta olan birçok insan,ŞİRİNEVLER Hastanesine gitmekten ürktüğü/çekindiği için oraya gidemiyor,o zaman KBÜ EK BİNASI NEDEN BAZI BRANŞLARIN hizmetine verilmez acaba..?
OYSA,o bina için “ŞU BELA DEFEDİLDİKTEN SONRA ESKİSİ GİBİ KULLANILACAK..” deniliyordu,hani kullanılıyor mu veya kullanılacak mı,buna ilişkin bir bilgi almakta pek mümkün olmuyor nedense.
Telefonlar açılmıyor,görüşme imkanı pek yok..!!
Varlık içerisinde,darlık mı çekiliyor/çektiriliyor acaba..?

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI Sayın İSMAİL ALTINÖZ “NE BENİM,NE KARABÜK MİLLETVEKİLLERİNİN SAĞLIKÇILAR İÇİN MÜDAHALESİ YOK..”
Geçtiğimiz günlerde yazdığımız “SAĞLIKÇILAR ARASINDA MASABAŞI ÇALIŞAN BAZI İSİMLERİN SAHAYA ALINMASI YOLUNDA Kİ KARARLARA SİYASET MÜDAHALE EDİYOR/ETMEYE ÇALIŞIYOR MU..” yolunda ki bir/iki yazımız için AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ aradı.
AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ ne kendisinin,ne de Karabük Milletvekillerinin MASABAŞINDAN,SAHAYA ALINAN SAĞLIKÇILARLA ilgili olarak en küçük bir müdahale etmelerinin söz konusu olmadığını söyledi/anlattı.
BEYANA İTİBAR EDİLMESİ GEREK,ELBET.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ bunları söyledi “BELKİ İDARENİN UYGUN GÖRDÜĞÜ ALANLARDA MASABAŞI GÖREV YAPAN,BAZI TIBBİ PERSONEL VARDI,O İDARENİN TAKDİRİDİR,SİYASET OLARAK HERHANGİ BİR MÜDAHALEMİZ OLMAZ/OLAMAZ..” anlamında da bilgiler verdi.
KARABÜK SAĞLIK camiasında bu yönde ileri sürülen görüşler var ve anlaşılıyor ki HASTANE İDARESİ bazı sağlıkçıları MASABAŞI İŞLERİ takip etmek üzere görevlendiriyor,bir kesimde bunu yanlış anlıyor,farklı değerlendiriyor..
Sayın İSMAİL ALTINÖZ’DE bu yönde değerlendirmeler dile getirdi..

“BEN SAHADA ÇALIŞMAK İSTİYORUM..” DİYEN SAĞLIKÇILAR VAR, “ŞU NETAMELİ GÜNLERDE RAPORLA İŞİ GÖTÜREYİM..” DİYENLER VAR MI..?
Sağlık Camiası,şu günlerde GERÇEK BİR DESTAN yazıyor,tamamına yakın bölümü “BENİM STATÜM ŞU,ÇALIŞMA YILIM BU,SAĞLIK SORUNLARIM DA VAR.SAHADA ÇALIŞMAMAK GİBİ BİR HAKKIM VAR,AMA,ŞU ZAMANDA BANA DA İHTİYAÇ VAR. SAHADA ÇALIŞMAK İSTİYORUM..” diyenler var..
BÖYLE DİYENLERİN SAYISI O KADAR ÇOK Kİ..
Emekliliğine birkaç ay,yıl kalmış,sağlık sorunu olan,isterse BOŞ/BELEŞ SAYILABİLECEK bir yerde görev süresini tamamlamak için bir dilekçe verse,orada çalışabilecek birçok SAĞLIKÇI böyle düşünmüyor ve “ŞU NETAMELİ GÜNLERDE BANA DA İHTİYAÇ VAR.CEPHEDE ÇALIŞMAK İSTİYORUM..” diyor.
Bazen 16 saat,bazen 24 saat ve çoğu kez evinin günlerce evinin yüzünü görmeden çalışan HEMŞİRELER,TIBBİ PERSONEL,HEKİMLER var ve bu insanlara nasıl saygı duymazsınız,bu insanların nasıl ayakta elleriniz patlayana kadar alkışlamazsınız..
Haaa “ŞU NETAMELİ GÜNLERDE RAPOR ALIP TÜYELİM..” diyenler de var mı acaba..?
Bu insanların hakkını ödemek gerçekten çok/çok zor,ama gerçekten çok zor..

YILLAR ÖNCE “HERHANGİ BİR GELİRİ OLAYAN VATANDAŞLARA KURA İLE VERİLEN..” 66 TOKİ KONUTLARI KARANTİNA ALTINA ALINDI..
Beşbinevler Bölgesi’nde,yıllar önce yapılan ve herhangi bir geliri olmayan ailelere kura ile verilen 66 TOKİ KONUTLARI var,burada bir/iki kişinin testleri pozitif çıkınca Karabük Valiliği tarafından KARANTİNAYA alındı.
TOPLAM 66 TOKİ KONUTU VAR KARANTİNA ALTINDA..
Bu insanlara dün BİR KAMYON CİVARINDA gıda maddesi kumanya dağıtıldı,KARABÜK BELEDİYESİ ise dezenfaktan çalışmaları yaptı ve binaların içi/dışı dezenfekte edildi..
TESTLERİ POZİTİF ÇIKARLAR ŞU AN İTİBARI İLE HASTANEDELER..
Kamuoyu,olayı biraz yanlış anladı ve geniş bir kesim “BEŞBİNEVLER BÖLGESİ veya BU BÖLGEDE Kİ ÜÇ MAHALLEDEN BİRİSİ KARANTİNA ALTINA ALINDI..” gibi bir zan içine düştü..
Durum kesinlikle öyle değil..
Bu arada,Karabük’te çok geniş bir kesim CEZAYİR KÖKENLİ insanların gitmesinden dolayı,geniş bir “OHHH ÇEKTİLER..” onların içerisinden test yapılıp pozitif çıkanlarda memleketlerine dönmek üzere gittiler..
Yapılan testleri negatif çıkınca gittiler..
Şimdi KARABÜK DIŞINDAN gelen 4 bin civarında hemşerimiz ve Karabük yaşayanları olarak kaldık baş/başa,inşallah şu an itibarı ile testleri pozitif çıkan 70 i aşkın insanımız ve her ihtimale karşı gözetim altında tutulan insanlarımızla baş/başa kaldı..
DİLERİZ BU SIKINTIYI GERÇEKTEN UCUZ ATLATIRIZ..
Vefat sayımız 5 olarak kalır..

SİYASİ GELİŞMELERİ UZUN YILLARDIR İZLERİZ,İÇERİSİNDE OLDUĞUMUZ DÖNEMLERDE OLMUŞTUR,Sayın SÜLEYMAN SOYLU’NUN İSTİFASI GİBİ
Uzun yıllardır Siyaseti izleriz,Siyasetin içerisinde aktif olarak bulunduğumuz dönemlerde olmuştur ve bu süre içerisinde çok ciddi gelişmelere ,çok ciddi olaylara tanıklık etmişliğimiz de vardır.
Ancak,hiçbir dönemde İÇİŞLERİ Bakanı Sayın SÜLEYMAN SOYLU’NUN görevinden İSTİFA ETTİĞİNİ duyurması ile yaşanan SOSYAL DEPREME tanık olmadık doğrusu..
Evet,gerçekten bir SOSYAL DEPREM ETKİSİ YAPTI BU İSTİFA..
Bunun temelinde SOSYAL MEDYA DA denilen,olgunun etkisi de var kuşkusuz,ancak,Sayın SÜLEYMAN SOYLU’NUN istifası,belirli ve içerisinde AK Partili bir kesiminde olduğu, dar bir gurubun alkışını alırken,çok geniş bir kesimin “GİTME,BIRAKMA..” talebi ile karşılaştı.
Örneğin AK Parti kadroları içerisinde BİR BAŞKA BAKAN veya GENEL BAŞKAN YARDIMCISI düzeyinde bir istifa olsa,aynı SOSYAL DEPREM yaşanır mıydı,bize göre kesinlikle yaşanmazdı..
Sayın SÜLEYMAN SOYLU’NUN istifası kabul edilmedi elbet..
Ancak,özellikle AK Parti içerisinde,bir dizi yeni gelişmeleri tetikleyebilir diyen ve Siyasi kulisleri çok yakından,özellikle AK Parti kulislerini çok yakından izleyen kesimler bu görüşleri dile getirmeye başladılar bile.
O istifa ve istifanın kabul edilmemesi ile olaylar bitmedi mi dersiniz.
Yeni gelişmeleri bekleyelim bakalım..

BİZ,SON BİRKAÇ HAFTADIR KARDEMİR ÜZERİNDE HASSASİYETLE DURUYORUZ VE 2020 İLK ÇEYREK KAR/ZARAR AÇIKLANSIN NEDENİ GÖRÜLÜR
BÖLGENİN SESİ Gazetesi OLARAK,son zamanlarda KARDEMİR üzerinde fazlaca duruyoruz,bu belirli bir kesimin dikkatini çekmiş ve “NEDEN DİYE SORUYORLAR..” nedeni 2020 yılının ilk çeyrek mali tablosu açıklansın ortaya çıkar..
Biz 1999-2002 yıllarını çok/çok iyi hatırlıyoruz.
O günleri ÜCRETSİZ İZİNLERİ çok iyi hatırlıyoruz.
Eğer KARDEMİR Yönetim Kurulu ve Profesyonel kadrosu,çok etkin önlemler,çok geçerli yol haritaları belirleyemezlerse, Allah Korusun sıkıntılı bir sürece girilir..
KARABÜK BÖYLE BİR SÜRECİ KALDIRAMAZ,sizce,KALDIRABİLİR Mİ..?
Kaldı ki,1999/2002 süreci,bugün yaşananların yanın da bir hiçti,o gün yaşananları KARDEMİR Yönetim Kurulu’nda ki ZAAF/ÇEKİŞME tetiklemiş ve yaşananların temelinde o zaaf,o çekişme dürtüleri,büyük rol oynamıştı..
2020 ilk çeyrek mali tabloları bir açıklansın bakalım..
Neler çıkacak,nasıl bir tablo ortaya konulmuş olacak..

DÜN EFLANİ’DEN TELEFON EDEN BİR KÖY MUHTARIMIZ “ABİ EFLANİ’YE GELEN HEMŞERİLEMİZ KORKUTMUŞTU,KAYMAKAMIMIZ SAĞOLSUN.”
Dün Eflani’den bir Köy Muhtarımız telefonla aradı,bazı küçük işleri için yardım ve destek talebinde bulundu, elbet hayhay dedik ve bu arada “NE VAR NE YOK..” diye sorduk.
“ABİ BİLHASSA İSTANBUL’DAN ÇOK SAYIDA HEMŞERİMİZ KÖYLÜMÜZ GELDİ..” dedi ve özellikle Okulların tatil edilmesi ile EFLANİ’YE GELENLER olmuş,hem de çok sayı da olmuş.
“VALLAHA ABİ DOĞRU KONUŞMAK GEREKİRSE,GELENLERDEN ÖNCE KORKMUŞTUK.EFLANİ’YE HASTALIK GETİRİRLER DİYE HAKKATEN ÇOK KORKMUŞTUK. ALLAH’TAN BİR ŞEY ÇIKMADI…” falan dedi.
Gerçekten Eflani İlçesi’ne 1300 civarında ve özellikle İSTANBUL’DAN gelenler olmuş,gelenler KÖYLERE DAĞILMIŞLAR ve bizi arayan O Muhtar Kardeşim “ABİ KAYMAKAM BEYİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.İŞİ ÇOK SIKI TUTTU. HAKKATEN İŞİ ÇOK SIKI TUTTU..” dedi.
“NASIL YANİ..” diye sorduk..
“O EVDE KALMA,İNSANLARIN İÇİNE GİRMEME SÜRESİ VAR YA.14 GÜNLÜK O SÜREYİ HERKESE YAPTIRDI.ŞİMDİ RAHATLAMA OLDU .KAYMAKAM BEY O İŞİ JANDARMA EKİPLERİYLE BİRLİKTE ÇOK SIKI TUTTU..” şeklinde bilgiler verdi..
EFLANİ OLARAK BU SIKINTILI ZAMANI İYİ ATLATTIK falan dedi.
Gerçi,henüz her şey bitmedi,ancak,Eflani’de korkulan olmadı..

7 kişi görüş bildirdi

  1. Ekovirüse karşı başarılı olurmu

    Kardemir Yönetimi yahutta profesyonel kadrosu esas ekovirüse karşı başarılı olsunlar,Ahmet abi 1999-2002 diyor ya eski işçilerden yahutta emeklilerden o zamanları sordum dinledim Karabük rezil günler yaşamış eyer Kardemir Yönetimi yahutta Prefesyoınel kadrosu sıkı tedbirler alamazsa koronavirüs deyil amma ekonovirüs bizi yataklara düşürür.Yönetime güveniyoruz bilhassa Kamil baba o günleri yaşamıştır bilir birşeyler yappmalılar yoksa durum kötüye gidiyor galiba.

  2. KARABUK

    SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI SAHADA AKTİF OLARAK CORONAVİRÜS’E KARŞI MASKE DAĞITIMI YAPARAK SAFRANBOLULULARIN GÖNLÜNDE TAHT KURMAYA DEVAM EDİYOR ANCAK,KARABÜK BELEDİYE BAŞKANINI ORTALARDA GÖREN YOK EVİNDEN ÇIKMIYOR GALİBA ÇÜNKÜ KARABÜKLÜLERE VERDİĞİ SÖZLER VAR BUNLARIN YERİNE GETİRİLMESİ GEREKİYOR.BUNLARI DA YAPMADIĞI İÇİN ACABA KARABÜKLÜLERE KARŞI BİR MAHCUBİYET Mİ HİSSEDİYOR. ÖYLE OLMASA BASININ KARŞISINA ÇIKIP ŞOVUNU YAPARDI.BASINDA SORULMASI GEREKEN SORULARI SORAMADIĞI İÇİN KENDİ ÇALIP KENDİSİ OYNARDI,ŞİMDİ BAŞKANI ARAKİ BULASIN.

  3. KBÜ BAYIR.MAH.EK BİNA

    AHMET BEY ÇOK DOĞRU YAZMIŞSIN.ŞİRİNEVLER HASTANESİNE ÇEKİNİP GİDEMİYORUZ.AÇIK BAYIR MAHALLE KBÜ EK BİNASINI.BAZI DOKTORLAR ORAYA GELSİNLER HATTA UFAK AMELİYATLAR BİLE YAPILIR ORADA.KOSKOCA BİNA BİR İKİ TANE BEKÇİYLE BOMBOŞ DURUYOR AÇIN HİZMET VERİN KARDEŞİM İNSANLAR MESELA ÇOCUĞUNU ŞİRİNEVLERE GÖTÜREMİYOR.SAFRANBOLU ZATEN ALLAHA EMANET MİLLET EZİYET ÇEKMESİN KARDEŞİM AÇIN BURAYI BAZI DOKTORLARI GETİRİN BURADA İNSANLAR YARARLARSIN.

  4. Allah aşkına

    Karabük rumuzlu arkadaş belediye başkanı çıkıp eliyle maskemi dağıtmalı bu kadar basit düşünme. Böyle basit işlerle uğraşırsak ilerleyemeyiz tabini. Başkanın göz boyamaya ihtiyacı yok. Büyük kararlar aldırır, şehre girişi kontrol altına alır milyonlarca maske üretim tesisi açar vb.. Allahtan senin gibi basit düşünceli değil. Sen makarnaya oy verenlerdensin galiba

  5. CWP 19

    2019 son çeyrekteki 129 trilyonluk zararı yandaş gazeteciler vasıtasıyla, piyasa beklentisinin altında zarar etti dedirterek(piyasada 139 bekliyordu) ya da ilk 9 ayla toplayarak yılı 80 trilyon karla kapattı dedittirerek gecistirdiler. Finansal duruma ık sık değindiğiniz için sizi kutlarim. Zira burası bir ticarethane, arge laboratuvarı değil. Bu bindirilmiş ekip birilerinin haksız rantina göz yumma karşılığı görevde kaldıkça şirket geleceğinden yemeye devam edecek. Sonra kimse madalya takmaz, virüse böyle tedbir aldılar, sosyal medyada bu kadar beğeni aldılar, afilli pozlar verdiler vs. diye.

  6. Tebrikler ve teşekkürler

    Muhterem Karabük Valisi Fuat Gürel zaman zaman halkın içine giriyorsun halkla konuşuyor ve maske dağıtıyorsun Karabüklüler olarak biz senden memnunuz Allahta memnun olsun.Şu illet çıktı çıkalı gece gündüz demeden koşuyorsun bunu Karabük insanı görüyor ve Allah razı olsun diyor bende teprik ediyorum.

  7. sağlıkçı

    Sayın Gölbek,yazınızda bu süreçte Bayır Mahalledeki ek binada poliklinik yapılabilir şeklinde bir yazı ele almışsınız.Ancak şuanda pandemi nedeni ile çalışanların özellikle virüsten korunması amacıyla bakanlık tarafında esnek çalışma modeli getirilmiştir.Bunda ki amaç sağlık çalışanlarının ileri oluşabilecek daha yoğun risklerde kullanılabilmesi amacıyla sağlıklı tutulmasıdır.Yani savaş alanına tüm askerleri sürüp kurşunun nereden geleceğini bilemeden hareket etmek zarar verici olacaktır.Ayrıca bayır mahallede bulunan hastanenin açılması virüsün bulaşıcılığını arttırıcı etki yapacaktır.hastanede poliklinikler kısıtlıda olsa hizmet vermektedir.Buna rağmen vatandaşlarımız duyarlılık göstererek hem kendi hemde sevenlerin sağlığını gözeterek zaten hastaneye başvuru oranları düşmüştür.Bu süreçte amaç çalışanları ve hastaları maksimum düzeyde korumak minimum düzeyde risk altına almaktır.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

SEDAŞ çalışanları 23 Nisan’ı çocuklarıyla kutladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çalışanlarının çocuklarına özel etkinlik düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 20 Nisan'da düzenlenen programda SEDAŞ çalışanları bayramı çocuklarıyla kutladı. Ayrıca çocuklar, enerji tasarrufu ve güvenliği konusunda eğlenceli ve öğretici eğitimler aldı.

Organize edilen etkinliğe 75'i çocuk toplam 150 kişi katıldı. “Enerji Tasarrufu Nasıl Yapılır?” sunumuyla başlayan etkinliğin ilk sahne gösterisi “Sihirbaz Show” oldu.

Çocukların da rol aldığı sahne şovunda illüzyon gösterisi düzenlenirken, programın ikinci kısmında başlayan “Jonglör Show” ile çocuklar lobutlar, toplar ve tenis raketiyle yapılan gösteriye eşlik etti.

Şenliğin son sahne gösterisi “Bubble Show” ile eğlenen çocuklara, köpük partisinin ardından SEDAŞ yöneticileri tarafından çeşitli hediyeler verildi. ​​​​​​​