Her Telden (14 Şubat 2020)

Her Telden (14 Şubat 2020)

Yayın: 13.02.2020 21:22
Paylaş:
A+ A-

ÖZÇELİK-İŞ GENEL BAŞKANI Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ “ÇALIŞMALARIMIZ METAL İŞKOLU İŞÇİLERİNCE TAKDİR EDİLİYOR VE EN FAZLA ÜYEYİ..”
Dün ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ile bir telefon görüşmemiz oldu,sesi hayli neşeli geldi “HAYIRDIR Sayın BAŞKAN HAYLİ NEŞELİSİN..” diye sorduk.
“YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALAR,ARDAŞLARIMLA BİRLİKTE GÖSTERDİĞİMİZ GAYRETLER,TÜM METAL İŞKOLUNDA Kİ İŞÇİLERİN TAKDİRİNİ ALIYOR.O NEDENLE,METAL İŞKOLUNDA EN FAZLA ÜYE KAYDEDEN SENDİKA BİZ OLDUK..” şeklinde cevap verdi.
Bunları söylerken “ŞU AN KAYSERİ DE,10 BİN ÇALIŞANI OLAN BİR İŞYERİNDE SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ YAPIYORUZ.HAMDOLSUN,BURADA DA ÇOK GÜZEL BİR SÖZLEŞME BAĞLIYORUZ..” bilgilerini verdi.
EĞİTİM ÇALIŞMALARINA değindi Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ..
Yakında tabanda ki Üyeleri guruplar halinde EĞİTİM SEMİNERLERİNE/ÇALIŞMALARINA alacaklarını söyledi,TEŞKİLATTA GÖREVLİLERİN eğitim çalışmaları biter/bitmez,Şube Başkanları ve O Üye çalışmaları başlayacakmış.
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve arkadaşları “HEM SENDİKANIN ÜYE SAYISINI ARTTIRIYOR.HEM ÜYELERİ İÇİN GERÇEKTEN MÜKEMMEL SÖZLEŞMELER YAPIYOR.HEM SENDİKANIN GAYRIMENKUL STOKUNA YENİ BİNALAR EKLİYOR..”
İSKENDERUN ŞUBESİ’NİN TEMELİNİ ATACAKLARMIŞ..
GENEL MERKEZ Binası yapıldı ve çalışıyor biliyorsunuz,bazı Şubelerin binaları yenilendi,şimdi İSKENDERUN Şubesi için harekete geçilmiş ve sıra Karabük Şubesi’ne gelecek elbet.
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası METAL İŞKOLUNUN GÖZDESİ HALİNE GELDİ..
Hani bir Söz vardır “ÇALIŞAN KAZANIR..” diye
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve arkadaşları çalışıyorlar SENDİKA KAZANIYOR..

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI ÜYELERİ “ALINAN ÜCRETLERDEN MUTLU..” SENDİKA “YENİ ÜYE KAZANIYOR..” YENİ BİNALAR ALINIYOR/YAPILIYOR..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası,öyle güzel bir süreç yaşıyor ki,takdirle izlememek mümkün değil,bakın Üyeler aldığı ücretlerden çok memnun,çok iyi Sözleşmelerle bu ücretler sağlanıyor,temin ediliyor.
Sendika Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve birlikte çalıştığı arkadaşları,Şubeler ile birlikte, hemen her işyerinin üyelerine çok iyi,çok mutluluk verici ücretler alarak tabanın güvenini/huzurunu sağlamış durumdalar.
O NEDENLE METAL İŞKOLUNUN EN FAZLA ÜYE KAYDEDEN Sendikası oldu ÖZÇELİK-İŞ Sendikası,aynı İşkolunda ki diğer Sendikalardan çok daha fazla üye kaydı yaptılar..
Zira,METAL İŞKOLU işçileri Sendikaları izliyor,sonra da gelip ÖZÇELİK-İŞ Sendikası’nı en huzurlu,en güvenilir ve tabanla en fazla ilgilenen Sendika olarak görüyor,kaydını yaptırıyor.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve arkadaşları bu ortamı yarattılar..
Dikkat eden SENDİKA ÜYELERİ kazanıyorlar,mutlular/huzurlular..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası yeni/yeni ÜYE KAZANIYOR..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası hesabını/kitabını iyi yönetiyor yeni BİNALAR yaptırıyor/alıyor ve geleceğine ilişkin çok/çok güçlü bir konuma yükseliyor öyle değil mi..?
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve arkadaşları çok/çok iyi yoldalar..

AK PARTİ YENİCE İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE Sayın ERDAL YİRMİBEŞ GETİRİLİYOR VE İLÇE KONGRESİ 23 ŞUBAT GÜNÜ BU İSMİ OYLAYACAK..
Sayın YILMAZ KIRIK’IN,yapılacak ilk Kongre de AK Parti Karabük İl Yönetim Kurulu Üyeliğine alınacağı açıklanınca,boşalacak olan AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı için uzunca bir süredir İSİM ARAYIŞI sürdürülüyordu.
Önce 13 İSİM TEMAYÜL Yoklaması ve adeta,SÖZLÜ SINAVA tabi tutuldu,daha sonra bu isimler azaltıldı ve sözlü sınava tutulmayan Sayın ALİ KARAKAŞ’TA İlçe Başkan Adayları arasına alındı.
Daha sonra bu 13 isim içerisinden 3, bir de Sayın ALİ KARAKAŞ son görüşmeler için AK Parti Genel Merkezi’ne davet edildi,son görüşmeler yapıldı ve dün Sayın ERDAL YİRMİBEŞ İlçe Başkan Adayı olarak ilan edildi..
AK PARTİ,SIK/SIK BU SÜREÇLERİ YAPIYOR/YAŞIYOR..
Bakıyorsunuz MİLLETVEKİLİ Seçimlerinde,gündem de olmayan bir isim,daha sonra ADAYLAR arasına katılıyor,bakıyorsunuz BELEDİYE BAŞKAN Aday/Adayları arasında ismi geçmeyen bir isim davet edilip ADAY OLARAK ilan ediliyor..
Her nedense bu kez,gündem dışından davet edilen Sayın ALİ KARAKAŞ İlçe Başkan Adayı ilan edilmedi ve yalnızca davet edilip,görüşmeye alındığı ile kaldı..
Sayın ERDAL YİRMİBEŞ 23 şubat günü Kongrede oylanacak..

CHP KARABÜK İL BAŞKANI Sayın ABDULLAH ÇAKIR ve İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DÜN MAZBATALARINI ALDILAR VE GÖREV BÖLÜMÜ..
Geçtiğimiz Pazar günü yapılan CHP İl Kongresi’nden sonra,yeniden İl Başkanlığı görevine seçilen Sayın ABDULLAH ÇAKIR ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri,dün mazbatalarını alarak görevlerine başladılar.
SİYASETTE SEÇİM BİTER Mİ..?
Şimdi CHP İl Yönetim Kurulu kendi arasında GÖREV BÖLÜMÜ yapacak ve bu nokta da en önemli görev yeri TEŞKİLATLANMA SEKRETERLİĞİ gibi takdim ediliyor.
İL BAŞKANLIĞI BOŞALIRSA,O KİŞİ İL BAŞKANI OLUYORMUŞ.
Bakarsınız ilerleyen süreçte Genel Seçim olur,Sayın ABDULLAH ÇAKIR Milletvekili Aday/Adaylığı için İl Başkanlığı görevini boşaltır,görevden ayrılır ve işte o zaman TEŞKİLATLANMA SEKRETERİ İl Başkanı oluyormuş.
CHP TÜZÜĞÜ BÖYLE diyorlar..
Şimdi sıra İL YÖNETİM KURULU’NDA GÖREV DAĞILIMINDA deniliyor.

1994 VE DAHA SONRASINDA “EKONOMİK VE TEKNOLOJİK ÖMRÜNÜ DOLDURDU,REKABET GÜCÜNÜ YİTİRDİ..” DENİLEN VE ÖZELLEŞTİRİLEN..
1994 Yılı ve hemen sonrasında,Ülke genelinde bir tartışma başladı/başlatıldı ve “ EKONOMİK VE TEKNOLOJİK ÖMRÜNÜ DOLDURDU.REKABET GÜCÜNÜ YİTİRDİ..” diyerek,Karabük DEMİR/ÇELİK Fabrikalarının kapatılması dillendirilmeye başlandı.
ÖYLE OLMADI MI..?
Daha sonra 1995 Yılında KARABÜK DEMİR/ÇELİK Fabrikaları,YÖRE İŞÇİSİNE,SANAYİCİSİNE,ESNAFINA,YAŞAYANLARINA satıldı,yani Özelleştirildi ve o günleri hatırlayanlar vardır.
DEVLET BURAYI ÖZELLEŞTİRİRKEN,bir hayli milyon dolarları da verdi ve kurulan KARDEMİR 1999 yılına kadar hayli iyi gitti,1999 yılından itibaren SENDİKAL BASKI yüzünden,o arada yaşanan bazı EKONOMİK KRİZLER nedeni ile teklemeye başladı.
Temel sebebin yanlış Yönetim olduğu besbelliydi..!!
Daha sonra KARDEMİR öyle noktalara savruldu ki,Yönetim Kurulu ve Genel Müdürlük “ÇATI TEPEMİZE GÖÇÜYOR YETİŞİN..” diyerek,O Dönemin HÜKÜMETİNE/HÜKÜMETLERİNE başvurmak zorunda kaldı.
Sonuçta aralarında Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN ile Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN DE bulunduğu yeni bir KARDEMİR Yönetim Kurulu oluşturuldu ve KARDEMİR’İN MAKUS TALİHİ düzelmeye,Sayın YOLBULAN ile Sayın GÜLEÇ’İN kişisel riskleri ile HAMMADDE AKIŞI sağlanmaya başladı..
O günleri hatırlayanlar vardır,mutlaka hatırlayanlar vardır..

“EKONOMİK VE TEKNOLOJİK ÖMRÜNÜ DOLDURDU.REKABET GÜCÜNÜ KAYBETTİ..” DENİLEN KARDEMİR,BUGÜN 3 MİLYON TON HEDEFİNDE..
1994 lü yıllarda başlayan bir tartışma ile “EKONOMİK ve TEKNOLOJİK ÖMRÜNÜ DOLDURDU.REKABET GÜCÜNÜ KAYBETTİ..” denilerek “KAPATIN GİTSİN..” algısı yapılmaya çalışılan KARDEMİR eğer bugün 3 MİLYON TON ÜRETİM hedefine koşuyorsa.
Eğer bugün ÜRETİMİNİ ÇEŞİTLENDİRİYORSA.
Eğer bugün TREN TEKERLEĞİ,RAY ÜRETİYORSA..
Vefa duyulması,Karabük yaşayanlarının şükran duyması,çalışanlarının “EVİMİZE EKMEK GÖTÜRMEMİZİN TEMEL SEBEBİ SAYMASI..” velhasıl bu Yöre adına DUA İLE ANILMASI GEREKEN isimler vardır.
ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN denilmesi gereken isimler..
Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN ve Allah Ömrünü uzun etsin Sayın KAMİL GÜLEÇ bu isimlerin Karabük tarihine ALTIN HARFLERLE geçmesi gerekenlerinin en başında yer alırlar..
Bu insanlar,bu Kente hayat verirken,çok iftiraya,çok eleştiriye,hak etmedikleri çok saldırıya maruz kaldılar,ancak “AMAAN SENDE,BU KENT NE HALİ VARSA GÖRSÜN..” diyerek kenara çekilmediler,mücadele ettiler KARDEMİR bugün 3 MİLYON TONA ÜRETİM diyorsa temelini bu insanlar atmıştır.
Ve ;Sayın KAMİL GÜLEÇ,KARDEMİR’İN YAŞAYAN HAFIZASIDIR,BELLEĞİDİR..
Kadirşinas olmak insanları küçültmez,bilhassa yüceltir/yüceltir..

500-600 BİN TON ÜRETİM YAPAN KARABÜK DEMİR/ÇELİK FABRİKALARINDAN,3 MİLYON TON ÜRETİME KOŞAN KARDEMİR VE FİLYOS OLAYI..
“EKONOMİK ve TEKNOLOJİK ÖMRÜNÜ DOLDURDU.REKABET GÜCÜNÜ KAYBETTİ…” diyerek,kapatılması için algı çalışması yapılan Karabük DEMİR/ÇELİK Fabrikaları,daha sonra KARABÜK YAŞAYANLARI ağırlıklı bir ÖZELLEŞTİRME yaşadı.
8 KASIM EYLEMLERİNİ FALAN UNUTMAMAK GEREKİR..
O süreçte,oluşturulan KARDEMİR DEMİR/ÇELİK Fabrikaları 500-600 bin ton civarında bir üretim yapabiliyordu,daha sonra 1999 yılından itibaren ÇOK BÜYÜK BİR BUNALIM sürecine girildi,2002 yılında “ÇATI TEPEMİZE GÖÇÜYOR…” noktasına gelindi..
O süreçler aşıldı ve şu an itibarı ile EKONOMİK ve TEKNOLOJİK olarak çok/çok yenilendi,REKABET GÜCÜ ise müthiş derece arttı KARDEMİR’İN şu an itibarı ile 3 milyon ton ve ÜRETİM ÇEŞİTLEMESİ peşinde..
Burada bir konu çok önemli ve KARDEMİR’İN BULUNDUĞU ALANLAR,3 MİLYON TON ÜRETİMDEN FAZLASINI YAPABİLECEK TESİSLER KURMAK İÇİN ELVERİŞLİ değil gibi bir olay,yıllar önce gündeme getirilmişti..
Hatta 3 MİLYON TONDAN FAZLA ÜRETİM YAPABİLECEK ALANIMIZ YOK,O NEDENLE 2.KARDEMİR FİLYOS’TE KURULABİLİR gibi açıklamalar yapılmıştı,bu açıklamaların 2003/2004 lü yıllarda olduğunu da söyleyelim..
Peki KONUYA İLİŞKİN,BUGÜNLERDE NE DÜŞÜNÜLÜYOR ACABA..?
Veya FİLYOS ENDÜSTRİ BÖLGESİ bu teknolojiyi kabul eder mi/edecek mi..?

Sayın ÖMER FARUK ÖZ,Sayın BÜLENT GEDİKLİ ve Genel Müdür Sayın HÜSEYİN SOYKAN’IN,ULAŞTIRMA BAKANI’NI ZİYARETLERİ ÇOK ÖNEMLİ..
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanvekili Sayın ÖMER FARUK ÖZ,Yönetim Kurulu Üyesi Sayın BÜLENT GEDİKLİ ve Genel Müdür Dr.Sayın HÜSEYİN SOLKAN’IN geçtiğimiz günlerde ULAŞTIRMA Bakanı’nı ziyaret ettikleri sosyal medya paylaşımlarında açıklandı..
BU ZİYARET,özellikle,KARDEMİR ve KARABÜK AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ..
Öncelikle,bu ziyarette HİSSEDAR YÖNETİM KURULU Üyelerinden kimsenin yer almamış olması üzerinde fikir üreten geniş bir çevre olduğunu yazmamız gerek ve ne yazık ki böyle bir gelişme yaşanmamış.
KARDEMİR Başkanvekili Sayın ÖMER FARUK ÖZ ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın BÜLENT GEDİKLİ ile Genel Müdür Sayın HÜSEYİN SOYKAN bu ziyarette,mutlaka FİLYOS LİMANI ile KARDEMİR entegrasyonu üzerinde çok/çok yararlı görüşmeler yapmışlardır.
Bu görüşme KARDEMİR için hayati önem taşıyan bir girişimdir..
Bizim merakımız ENDÜSTRİ BÖLGESİ’NDEN yer talep edildi mi/edilmedi mi..?
Bu konu hem KARABÜK,hem KARDEMİR açısından çok/çok önemli..

UZUNCA BİR SÜRE İÇERİSİNDE “FİLYOS ENDÜSTRİ BÖLGESİ..” KARABÜK EKONOMİSİ VE TEKNOLOJİSİ AÇISINDAN CİDDİ BİR RAKİP OLUR MU..?
Geleceğe yönelik olarak “FİLYOS KARABÜK’E EKONOMİK ve TEKNOLOJİK AÇILARDAN RAKİP OLUR MU..?” diye düşünmek gerekir mi,gerekmez mi,eğer gerekir görüşündeyseniz KARABÜK NE GİBİ ÖNLEMLER ALMALIDIR..?
FİLYOS ENDÜSTRİ Bölgesi’nden Sayın PEHLİVAN BAYLAN’IN açıklamasına göre KARABÜK HADDECİLERİ adına 1 milyon 300 bin metrekare YER TALEBİ yapılmış..
Acaba KARDEMİR’DE BÖYLE BİR TALEPTE BULUNACAK MI/BULUNDU MU..?
Bakın gelecekte “KARABÜK EKONOMİK ve TEKNOLOJİK ÖMRÜNÜ BU HALİ İLE DEVAM ETTİRSİN.Veya KARABÜK TAM ANLAMI İLE ÜNİVERSİTE KENTİ OLSUN.SANAYİSİ USUL/USUL FİLYOS’A KAYSIN..” gibi bir düşünce olabilir mi.,.?
Şimdiden bunları düşünmek gerekmez mi..?

8 kişi görüş bildirdi

  1. Karabuküm

    Ömer faruk öz ve yanındakiler ulaştırma bakanini sadece ziyaret etmişlerdir.Göstermelik ziyaret şehrin gazını almak icın.Filyosun kimlere verildiğini öz ve harcırah ekibi de biliyor.karabüklu bunlari asla affetmeyecek.

  2. Proje

    2020 şubat ayı da bitmek üzere ama rafet beyin projelerinden tık ses yok sadece söylemler var .bu arada çelik camii projeside rafa kalktı gibi görünüyor.

  3. Teşkilat sekreteri

    Ahmet Bey size bu bilgiyi veren doğru bilgi vermemiş Büyük ihtimalle kendi kalbinden geçen,kendine göre bir yorum yapmış,
    CHP de il başkanlığı boşaldığında İl Yönetimi kendi içinde Kapalı oy kullanılan bir İl başkanlığı seçimi yapar,Bu arada il Başkanını İl Yönetiminden olduğu kadar Parti üyeleri arasından da seçebilir.

  4. O zaman CHP

    tEŞKİLAT sEKRETERİ DİYE YAZAN ARKADAŞIM O ZAMAN İL BAŞKANLIĞI BOŞALIRSA MESELA PARTİ ÜYESİ BAYRAM KARADAĞ,YAHUTTA ERDOĞAN DİNÇEL İSMAİL YILMAZ SEDAT KARAOĞLU DIŞARIDAN İL BAŞKANI OLUYORMU.TÜZÜN BUNA AMİRMİ EYER ÖYLE OLURSA İL YÖNETİMİ KENDİ İÇİNDEN SEÇMEZMİ YANİ.MİSALEN İL YÖNETİMİNDEN KİM İL BAŞKANI OLABİLİR O KONUDA ÖNEMLİ YANİ

  5. Teşkilat Sekreteri

    CHP Tüzüğünde amir maddeler vardır,başkanlık boşaldığında il yönetimi kendi içerisinden veya parti üyelerinden birisini gelecek kongreye kadar il başkanı olarak seçebilir,
    Tabi bu uygulanmaz genelde yönetim kurulu kendi içerisinden birisini genelde il sekreteri olur seçer.

  6. Filyos- Karabük

    Filyos endüstrisi olsun olmasın, liman olduğu sürece şirketler üretim maliyetlerine ve rekabet gücüne etki eden, ulaşım maliyeti ve zaman açısından avantajlı durum sağlayacak olduğu sürece özel mülk arazilerini toplar yine orada faaliyetine gerçekleştirir.
    Buda daha çok Karabük dışından hatta yurt dışından Avrupa pazarı olan milyar tl hacimli şirketler talep etmişler ediyorlardır.
    Karabük geçer mutlaka fakat Karabük bundan yerleşim yeri olarak avantaj sağlayabilir.
    Karabük çevre yolu bağlantılı Karabük – Filyos 3 şeritli Karayolu çok acil yapılırsa…
    Karabük Filyos Yolcu taşıma yüksek hızlı tren hattı Dağlar delinip dereler viyadükle tamamlanarak
    Karabük Filyos Yük taşıma demiryolu hattı
    Karabük-Safranbolu- Bartın duble Karayolu Ahmet suta dağı tünel ile geçilerek. Bu yapılmazsa Bartın- Zonguldak duble karayolu avantajını artırır.
    Karabük merkez yapılaşması çevre düzenlemeleri şehir estetiğini imajını bir an önce gerçekleştirme.
    İkinci bir Kamu- Özel üniversite
    Hızlı olmak lazım alt yapı yatırımlarında şirketler ve bireyler tamamen buna göre karar veriyorlar. Zaman kısa piyasaları düzelecek diye beklememek lazım.
    UNUTMAYALIM MİLLİ DÜŞÜNCE OLARAK Öz kaynaklar (emek,mal,millipara) ile EKONOMİ OLUŞTURULUR. Bağlı ekonomi sistemine göre bakılmaz. O para sistemi ile borçlanarak üretim ve tüketim yaparsanız ekonomilerine katılırsanız Borçlanmalar KIVAMA gelince 6,tl 15 Tl Döviz kuru ve faiz kuru yine yersiniz..

  7. Ismail

    Filyos-KARABÜK rumuzu ile yazan arkadaş durumu çok güzel özetlemiş,bu yazıyı karabükün saygıdeğer ileri gelenleri dip not olarak cebine koyup sürekli okuyup ilham alsınlar ve çalışmalarını buna göre birliktelik içerisinde yapsınlar,bu güzel degerlendirmeleri için bu arkadaşa çok teşekkür ediyorum,ellerine sağlık.
    Yazınızda bugün yine yolbulan ve Güleç ailelerinin kardemir ile ilgili çabalarından ve kardemirin 3 milyon ton hedefine ulaşmasındaki katkılarını övgü ile yazmışsınız sizin bu ahde vefanızı yürekten kutluyorum karabukte bunu yazan basın mensubu olarak bir tek siz kaldınız diger kalem tutan ellerin hafızasımı kayboldu yoksa arşivlerimi yandı bu gerçekleri unuttular,yoksa…bu yoksanin yanına bir sürü şey sıralayabiliriz.gecmisini unutan gelecek kaygısı yaşamaz,canı yanınca ardına bakar ama iş işten geçmiştir.

  8. Anonim

    saglik bakani gribal enfeksiyon sayısında düşüş var diye aciklama yapti ya yuh diyorum … millet hastaneye ye numara alamiyor 20 gun sonra ya randevu aliyor haliyle sayi dusuyor kel kör kendi isini kendin gor

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yayın: 28.03.2024 14:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün İlçelerinde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı salonunda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; Karabük’ün huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına devletin  tüm kurumlarıyla 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek,  “Hukuk kuralları içerisinde suç ve suçlularla mücadele kararlılıkla devam edecek.  Bundan böylede tüm kurumlarımızla işbirliği ve koordineli şekilde ilimizde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanacağından tüm Karabüklü hemşehrilerimizin şüphesi olmamasın” dedi. Toplantı, Kaymakamlar tarafından ilçelerde başta asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Halil Kızılyer)