Her Telden (14 Temmuz 2020)

Her Telden (14 Temmuz 2020)

Yayın: 14.07.2020 16:02
Paylaş:
A+ A-

15 TEMMUZ 2016 AKŞAMI “TORUNUM AHMET EFE GÖLBEK İLE EFLANİ’DEN BALIK TUTMAKTAN DÖNÜYORDUK..” VE SONRA KENT MEYDANI
15 Temmuz 2016 akşamı Çok Sevgili Torunum AHMET EFE GÖLBEK ile Eflani’de balık tutmaktan dönüyorduk,yolda telefonla olağanüstü bir durum olduğunu bir Kardeşimiz haber verdi.
Sevgili AHMET EFE GÖLBEK’İ eve bıraktıktan sonra dolaştık.
Safranbolu Jandarma Alayında bir fevkaladelik yoktu..
Karabük’te Askeri birimlerde bir fevkaladelik yoktu..
Daha sonra,saat 23.00 gibi AK Parti başta olmak üzere SİYASİ PARTİLERDE bir hareketlilik başladı ve insanlar KENT MEYDANI’NA dolmaya,bu Askeri Kalkışmayı lanetlemeye başladılar..
Herkesin ağzında bir FETÖ LANETLEMESİ vardı..
Orada öyle insanlar gördük ki,FETULLAH HOCA EFENDİYE ELEŞTİRİ GETİRENLER DİNDEN ÇIKAR diyen insanlar vardı ve yaşanan gerçekler karşısında Fetullah Gülen’e ve FETÖ tayfasına lanet okuyorlardı..
Şimdi,bugün bu kalkışmanın ve halk direnişinin kutlama yıldönümü.
Ülkemiz insanları EL/GÖNÜL/YÜREK BİRLİĞİ ile bu kalkışmayı püskürttüler..
Darbeye geçit vermediler.
Gerçekten, müthiş bir halk direnişi,bu lanetli olayı püskürttü,destan yazdı..

KARDEMİR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDEN,ÖNCE İZİNE AYRILAN Sayın HÜSEYİN SOYKAN,SONRA RAPORLAR BEKLENMEDEN AZİL EDİLDİ
15 Haziran günü yapılan o sert Yönetim Kurulu Toplantısında KARDEMİR Genel Müdürü Dr.Sayın HÜSEYİN SOYKAN,İç Denetim birimi hakkınızda rapor hazırlayacak,bu birimin etki altında kalmaması için sizi İZİNLİ SAYIYORUZ gibi bir yaklaşım gösterdi.
Daha sonra,belirli görüşmeler ve anlaşmalar sonucu İZİNLİ SAYILAN Sayın HÜSEYİN SOYKAN’IN görevden alındığı,hak ettiği özlük haklarının kendisine ödeneceği açıklandı..
İÇ DENETİM BİRİMİ RAPORU NEDEN BEKLENMEDİ ACABA..?
Eğer İÇ DENETİM raporlarında Sayın HÜSEYİN SOYKAN’IN, KARDEMİR’İ zarar ettirdiği gibi durum ortaya çıkmış olsaydı,kendisine aynı özlük hakları verilir miydi..?
Neden İÇ DENETİM Raporları beklenmedi ve Sayın HÜSEYİN SOYKAN izinli olmaktan çıkartıldı,KARDEMİR ile hesabı bitirildi ve kendisine ciddi bir rakam tazminat olarak ödendi..?
Bu durum KASIM GENEL KURULU’NDA tartışılacak gibi görünüyor..
Konuya ilişkin bize gelen bilgilerden bunları anlamak hayli kolay..
İÇ DENETİM Rapor sonuçları neden beklenmedi acaba..?

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI Sayın RAFET VERGİLİ “PANDEMİ NEDENİ İLE,TÜM BELEDİYELER GİBİ, BİZİM DE AYLIK GELİRİMİZ AZALDI…”
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ ile bir süre sohbet ettik “TÜM BELEDİYELER GİBİ,BU COVİD-19 SALGINI NEDENİ İLE,BİZİM DE GELİRLERİMİZ ÇOK AZALDI..” dedi.
Belediye Gelirleri de,Özel İdare gelirleri de TOPLANAN VERGİLER üzerinden ve bir kişi için ödenecek miktar belirtildikten sonra O KENT nüfusuna göre ödeniyor..
DEVLETİN VERGİ GELİRLERİNDE CİDDİ AZALMALAR olunca,Devletinde Belediyelere ve İl Özel İdarelerine verdiği aylık gelirlerde de,önemli azalmalar olmuştur mutlaka.
Sayın RAFET VERGİLİ,başlattıkları YAĞMUR SULARININ ayrılması projesi ile yaklaşık 100 kilometre BORU DÖŞEYECEKLERİNE işaret ediyor ve bu borulardan sonra ASFALT ÇALIŞMASINA geçileceğine işaret ediyor.
ÇOK CİDDİ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR ELBET..
Bir AK Partili Belediye Meclis Üyesinin de,geçenlerde yaptığı açıklama ve Sayın RAFET VERGİLİ’YE teşekkür etmesine yol açan gelişme çok ama çok önemli.
O BELEDİYE MECLİS ÜYESİ işin büyüklüğüne işaret ederek,MALİYETLERİN EN AZA İNDİRİLMİŞ OLMASINA alkış tutuyordu ve Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’Yİ bu nedenle kutlamıştı..
YOĞUN BİR ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR ve halkın sabır göstermesi bekleniyor.

KARDEMİR,2020 İKİNCİ ÇEYREK MALİ TABLOLARI ACABA NASIL ÇIKACAK VE KASIM AYI GENEL KURULU , SENETLERİNİN OYNAK DURUMU..
KARDEMİR 2020 yılının İLK ÇEYREK dilimini zararla kapatmıştı,üretim artışı yapıldığının altı çizilmiş,ancak,zarar ile kapandığı da resmen açıklanmıştı..
COVİD-İ9 SALGINI TEMEL GEREKÇE GÖSTERİLMİŞTİ..
Şimdi,piyasalar,KARDEMİR 2020 İKİNCİ ÇEYREK BİLANÇOLARINI bekliyor ve bu arada,başta A GRUBU HİSSE SENETLERİN sürekli bir yükseliş görülmüştü,daha sonra O YÜKSELİŞ durdu,biraz geriye gidiş başladı..
Aynı pozisyon diğer gruplarda da görüldü gerçi.
HİSSE SENEDİ Piyasalarında,KARDEMİR’İN kar edip/etmeyişi,çok sağlıklı bir Yönetim yapısı olup/olmadığı,halen asaleten atanmış bir Genel Müdür olup/olmayışı,personel arasında yaşanan uyum, gibi birçok unsur göz önünde tutuluyor ve hisse senedi fiyatları buna göre değerlendiriliyor.
Bu arada KASIM AYI Genel Kurulu çok önemseniyor..
Mevcut bağımsızların devam edip/etmeyeceklerine ilişkin çok ilginç görüşler dile getiriliyor ve BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU Üyeleri noktası ile Hazine ve Maliye Bakanı Sayın BERAT ALBAYRAK’IN etkisi üzerine bağ kurmaya çalışan geniş bir kesimden söz edildiği de görülüyor..
KARDEMİR İKİNCİ ÇEYREK MALİ POZİSYONU MERAKLA BEKLENİYOR..

TAM ANLAMI İLE SEFİLLERİ OYNAYAN KARABÜKSPOR’DA,YAŞANDIĞI İLERİ SÜRÜLEN GELİŞMELERE “NEDEN GÖZ YUMULUYOR..” ACABA..?
Biliyorsunuz HİKMET FERİDUN TANKUT Başkanlığında ki bir Heyetin elinde BATIRILIP/UÇURUMA İTİLEN KARABÜKSPOR’DA rezaletin bini bir para diye geniş bir kitle var.
KARABÜKSPOR’A MİLYONLUK BORÇ SENEDİ GELMİŞ.
KARABÜKSPOR’UN Ankara’da bir bakkala 3 milyon lira civarında borcu varmış ve KARABÜKSPOR böyle bir borcu neden yaptı,nasıl yaptı veya neler aldı da borçlandı..
NELER OLUYOR KARABÜKSPOR’DA..?
Yönetim Kurulu Üyeleri bir/birleri hakkında BENİM YERİME,BENİM İMZAM ATILMIŞ diyerek Cumhuriyet Savcılığına başvuru falan yapmışlar galiba..
KULÜBÜN BİRÇOK MAL ve MALZEMESİ SATILMIŞ..
HİKMET FERİDUN TANKUT Döneminde KARABÜKSPOR batağa sürüklenmiş/batırılmış ve CEO HAKAN AYVAZ imzası ile KARDEMİR’DEN alınan teminat karşılığı FİNANS ŞİRKETLERİNE daha iki yıl yıllık 8 milyon lira para ödenecek..!!
Peki TUTULAN ONCA RAPORA GÖRE HESAP SORAN OLDU MU..?
Ne arasın,ne hesap soran,ne arayan var,ne soran var..!!

KARDEMİR,KARABÜKSPOR’A TAHSİS ETTİĞİ YAŞAR KAPTAN ÇEBİ TESİSLERİNİ,İDMAN SAHASINI GERİ ALIR MI,REZALETİN SON PERDESİ…
KARABÜKSPOR’DA rezaletin son perdesi oynanıyor,Kulüp Başkanı sattığı oyuncuların parasını BİREYSEL HESABINA alıyor ve bunun gerekçesi olarak da “BENİM KULÜPTEN ALACAĞIM VAR..” gibi bir olayı gösteriyormuş.
BÜTÜN BUNLAR KAMUOYU’NUN GÖZLERİ ÖNÜNDE CEREYAN EDİYOR..
Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda falan bulunulmuş..!!
HİKMET FERİDUN TANKUT’A 2015 yılında karşı çıkarken,biz maddi anlamda hiçbir yanlış olacağını düşünmemiştik,2010 yılında yaşanan o müthiş SENDİKAL KAVGANIN yaralarının yeniden kanatılmaması üzerinde durmuştuk.
Anaaam..!! bir de baktık ki HİKMET FERİDUN TANKUT döneminde KARABÜKSPOR’UN İÇİ BOŞALTILMIŞ ve HİKMET FERİDUN TANKUT kaçıp gitmiş GENEL KURULA bile gelip hesap veremedi..
Şimdi KARABÜKSPOR çok daha berbat bir duruma girmiş..
KARABÜKLÜLERİN GÖZ ÖNÜNDE KARABÜKSPOR BİTİŞE GİDİYOR İYİ Mİ..?
Ve en önemlisi kimsenin de kılı kıpırdamıyor..!!

HATAYSPOR SÜPER LİGE ÇIKTI VE HEMEN HERKES HATAY VALİSİ İLE HATAY BÜYÜKSEHİR BELEDİYE BAŞKANI’NA TEŞEKKÜR EDİYOR,YA BİZ..!!
Geçenlerde bir Okurumuz HER TELDEN Köşesine yorum yollamış ve HATAYSPOR SÜPER LİGE çıktı,hemen herkes HATAY Valisi’ne,HATAY BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı’na teşekkür ediyor,şeklinde ifadeler kullanmış.
GERÇEKTEN DE ÖYLE OLDU,TELEVİZYONLARDA İZLEDİK..
Aynı Okuyucumuz “HATAYSPOR TÜRKİYE SÜPER LİGİNE ÇIKARKEN,HATAY VALİSİNE ve HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI’NA TEŞEKKÜR EDİLİYOR.PEKİ KARABÜKSPOR,HİKMET FERİDUN TANKUT TARAFINDAN BATIRIP/ADAM KONGREYE BİLE GELEMEDİ,BİZ HESABI KİME SORACAĞIZ..” demiş..
O OKURUMUZ MÜTHİŞ BİR İRONİ YAPMIŞ.
Başarı da Vali ve Belediye Başkanı TEŞEKKÜR ALIRKEN,batışta,başarısızlıkta KİMLERE SİTEM EDİLMELİ gibi bir anlam yüklemiş yolladığı yoruma ve gerçekten dikkatimizi çekti..
KARABÜKSPOR HALEN HUKUKA GİTMEDİ İYİ Mİ..?
TUTULAN ONCA RAPORLAR NE OLDU sizce..?
KARABÜKSPOR gözümüzün önünde bitiyor,kapanmanın eşiğinde ne GENEL SİYASET,ne YEREL SİYASET,ne TİCARET ve SANAYİ ODASI,ne DERNEK ve VAKIFLAR,ne de KARABÜK YAŞAYANLARININ umurunda
KİMSENİN KILININ KIPIRDAMADIĞI BİR SÜREÇ YAŞANIYOR İYİ Mİ..?

KARABÜK,BAŞTA KARABÜKSPOR OLMAK ÜZERE,HİÇBİR SORUNUNA İLGİ GÖSTERMEZ HALE GELDİ,NE OLDU FİLYOS VADİSİ PROJESİ,LİMAN..?
Son bir iki yıldır,KARABÜK’ÜN ÜZERİNE,adeta,bir ÖLÜ TOPRAĞI SERİLDİ ve başta KARABÜKSPOR olmak üzere,KARABÜK’ÜN HİÇBİR SORUNU ile ilgili,ne fikir üreten,ne görüş veren,ne de konuşan var..!!
HANİ,NE OLDU,FİLYOS VADİSİ PROJESİ VE FİLYOS LİMANI..?
Karabüklüler, ENDÜSTRİ BÖLGESİ’NİN,Alt Yapı çalışmaları TOSYALI HOLDİNG’E verildi diye hayli SİTEMLER etmişlerdi,neden haberimiz olmadı falan gibi yaklaşım gösterenler olmuştu..
FİLYOS LİMANI ile KARDEMİR ilişkisi isteniyordu,ne oldu..?
KARABÜKSPOR gözlerimizin önünde batıyor,kapanmanın eşiğinde..
Karabük başta bu sorun olmak üzere,hiçbir şey konuşmuyor..!!
Adeta üzerine ÖLÜ TOPRAĞI Serilmiş Karabük’ün..
Siz söyleyin hangi sorununu tartışıyor,konuşuyor,kimin sesi çıkıyor..
Sağır/dilsiz gibi bir hale geldi Karabük..

İYİ PARTİ,KARABÜK İL KONGRESİ,ÖNÜMÜZDE Kİ PAZAR GÜNÜ YAPILIYOR VE İL BAŞKAN ADAYLARI SON TURLARINI ATIYORLAR,İLGİ BÜYÜK..
İYİ Parti,KARABÜK İL KONGRESİ önümüzde ki Pazar günü,Yenişehir GÖZDEN DÜĞÜN Salonu’nda yapılacak ve ilgi oldukça büyük görünüyor,bu nedenle kulislerde 4 İl Başkan Adayından söz ediliyor.
Sayın KENAN KARABACAK,Sayın EROL SERİN,Sayın MEHMET AKSOY,Sayın GÜNGÖR SARI isimlerinin İL BAŞKANLIĞI için sıkı bir kulis çalışması içerisinde olduğu gözleniyor.
600 Civarında delegenin katılımı beklenirken,kulisler,kısa süre önce İL BAŞKANLIĞI görevine atanan Sayın KENAN KARABACAK,Partinin daha önce de İl Başkanlığı görevinde bulunmuş Sayın MEHMET AKSOY ve Sayın EROL SERİN’NİN yanı sıra Sayın GÜNGÖR SARI’NIN yarıştığına yarışacakları biliniyor.
Kısa süre önce kurulmuş olan İYİ PARTİ Kongresi’ne ilgi oldukça büyük.
İL BAŞKAN Adayları delegeleri tek/tek gezip dolaşıyorlar..
İYİ PARTİ İL KONGRESİ önümüzde ki Pazar günü..

13 kişi görüş bildirdi

  1. Ankarali namik

    Buraya salakmi kurnazmi tam.cozemedim bi adam gelmiş koltuğu kapmış.Ne isi var hukukla mukukla kulüple alakasi yok adamın.

  2. KARABUK

    ŞİMDİ BURADAN SAYIN BAŞKANA SORMAK GEREKİR ON SENE ÖNCE NİYE YAPMADIN YAĞMUR SUYU DRENAJ İŞLERİNİ YENİMİ AKLINA GELDİ DİYE,KARABÜK’E DOĞALGAZ GELDİĞİ ZAMAN TÜM YOLLAR KAZILIRKEN BU BORULARDA DÖŞENEMEZMİYDİ,ŞİMDİ YENİDEN ASFALT OLMADI BİR DAHA KAZARIZ,YİNE ASFALT ATARIZ BU ARADA ASFALT MÜTEAHHİTLERİNİ ZENGİN EDERİZ.SAYIN BAŞKAN GELİRLERİMİZ AZALDI DİYOR AMMA İSRAFTANDA HİÇ KAÇINMIYOR.ÖRNEKMİ KANYON PROJESİ ADI ALTINDA BULAK DERESİNE KARABÜKLÜLERİN PARALARINI ÇARÇUR EDİYOR.BULAK DERESİNE HARCANAN PARAYA GERÇEKTEN YAZIK ÇOK YAZIK.KARABÜK MERKEZDE OTURACAK DOĞRU DÜZGÜN Bİ PARK , Bİ BANK OLMADIĞI GİBİ VATANDAŞLARIMIZ KENT MEYDANINDA SIĞINACAK AĞAÇ GÖLGESİ ARAMAKTA İKEN SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ BULAK DERESİNE KANYON PROJESİ ADI ALTINDA DOĞAYI KATLEDEREK BETONDAN İBARET YAPILAR YAPMAKTA,YAĞMUR NEDENİYLE TOPRAK KAYMASI OLAN BÖLGEDE YENİDEN ÜST ÜSTE DUVARLAR ÇEKEREK GÜYA BURAYI KARABÜKÜN CAZİBE MERKEZİ YAPACAK,KARABÜKLÜLER DE AKIN AKIN BURAYA GELECEK BUNLAR HAYLDEN ÖTEYE GİTMECEK İŞLER, SAYIN BAŞKANIN BİRAZ GERÇEKÇİ OLMASI GEREKİR.MESELA YIKILAN ESKİ BELEDİYE BİNASININ YERİNDE YEŞİL ALAN BURADA BOŞ DURMAKTA BURANIN YENİDEN DÜZENLENİP BİR İŞLETMECİYE VERİLMESİ HALİNDE BURASI KARABÜKLÜNÜN UĞRAK YERİ OLUR AZ BİR HARCAMA İLE BENCE.SAYIN BAŞKAN SÖZ VERİPTE YAPMADIĞI PROJELERE AĞIRLIK VERİP BUNLARI GERÇEKLEŞTİRMEYE BAKMASI LAZIM.

  3. Kardemir de bizim Karabükspor da

    Ahmet abimiz sizin tecrübe ve birikiminize güveniyoruz. Şu anda Karabüksporu bulunduğu zor durumdan kurtaracak sizin kalitenizde bir isim yok. Değerli abim Kardemir mevcut yönetimi ve sayın belediye başkanımız Rafet Vergili nin desteğini alabilecek şehirde sizden başka kimse yok. Altınıza gençlerden geçmişi temiz çalışkan isinlerden yapabileceğiniz liste ile Karabükspor u hakketiği yere ulaştırabileceğinizden kuşkum yoktur. Ne olur sahip çıkalım şehrimizin takımına.

  4. Gercekçi

    Ahmet abi Hüseyin Şaban Efendi buraya İbrahim tozlu denen şahısla becayiş usulü geldi.İ.Tozlu denen şahıs Kardemir çalışanları ve Kardemir ortakları için tuttuğu raporları ve planları tam uygululayamadığı için eksik kalanları tamamlaması için Şaban efendiyi getirtti.Şaban efendiye ne yapacaklarının listesini ve kimleri hedef alacaklarının listesini vererek bir bir o isimleri attı ve yerine kendi adamlarını aldı.Şaban gitti ama geride ona ve İ.T e haber Salacak SELVİ BOYLUM AL YAZMALİM aşığı bir Şen Kişi ve Kardemire gelen AYYAŞ müdürü bırakarak zaten hala Kardemirin hala içindeler.Gun içerisinde getirdikleri hala şabana ve i.Tozluya bilgi akışı yapıyorlar.yazdiiklarimi anlamak istiyorlarsa ortaklar ve yönetim birimleri bir gezip milleti bir dinlesinler.

  5. Sahipsiz kent

    Sayin golbek,yazılarınızdada belirttiginiz gibi karabük sahipsiz bir kent,sahip çıkmaya ileri götürmeye çalışanida arkasından türlü entrikalarla ve celmelerle yıkmaya çalışan bir kent,maalesef karabük karabüklulerin değil dışarıdan yimeye gelenlerin cenneti oldu.her yıl geriye giden yada hiç gelişme gosteremeyen bir kent olurmu?öyle yada böyle bu koca kentin üç ileri geleni vardır,mehmet ali şahin,rafet vergili ve kamil güleç beyler üçü bir araya gelirde karabukun sorunlarinda birlikte fikir birliği yapıp anlaşabilirlerse birlikte mücadele kararı alırlarsa anca o zaman karabük yeniden ayaga kalkar yeniden bir canlanma olur yoksa ölme eşeğim ölme işine döner. Millet direnişinin sembolü olan 15 temmuz bayramı kutlu olsun.

  6. radar

    Sayın Gölbek hiç Öz çelik iş sendikası hakkında dolaşan olumsuzluklardan bahsetmiyorsunuz. Çokça övdüğünüz Değirmencinin kırdığı kabukları yazmıyorsunuz.
    Daha önce yapmış olduğum yorumlarda Değirmencinin yanlışlarını yazdığımda siz oralı olmadınız. Aleyhde hiç yazı yazmadınız. Bunları biz biliyoruz arşivliyoruz.
    buradan sayın Kardemir emekçilerine sesleniyorum Sayın gülü çok arayacaksınız. Başkanlığa aday olursa Güle sdestek verin bence şu ana kadar gelmiş başlkanların içinde sayılıdır.
    DİYELİM Kİ DEĞİRMENCİ ÇOK İYİ İDARECİ
    DEMEZLERMİ ADAMA BAŞKA HİÇ BİR YER KALMADIMI DA KARDEMİRE AİT OLAN YERDE SENDİKA BİNASINDA OTURUYORSUNUZ?
    AKILLI OLAN ANLAR. ÇUKURANBAR TAM BİR ÇUKUR *?????

  7. Rayprofil

    Biri şu sağit ve ekibine dur desin.kardemir bu hurdacılar ile zarardan kurtulamaz.gercekciye katılıyorum.hala uzaktan talimat alıyorlar.

  8. şaban

    Gerçekçi rumuzlu arkadaş yönetim birimleri dinlesin demiş,eğer yönetim fırıldak ayak ustu 56 tane yalan söyleyen mesleki olarak yetersiz ne yaptigini kendisi dahi bilmeyen kisim müdürlerini hala dinliyorsa soylenecek söz kalmamıştır,

  9. TAK

    Ülkenin, şehrin, şirketin en önemli sorunu liyakattir. 15 Temmuz bunu göstermiş, sonrasındaki ilk günler bu husus vurgulanmış ancak siyasi ve şahsi kaygılarla yine göz ardı edilmiş gereken dersler maalesef çikarilamamistir.O benden, bu şundan diye yapılan atamaların şirketi getirdiği durum ortadadır. Liyakatsizbaşi gitmiş ama en kritik görevlerde hala kendini aratmayacak boşlukta adamlar kalmıştır üstelik geride kalanlar hiç de fotojenik değiller. Çoğu bildiğin sallabaş.

  10. Linkin içine ettin

    Bu fotojenik alem adam. Sosyal paylaşım sayfasında ülkemizin çelik gibi kararlı, yararlı, dayanıklı zihinlere ihtiyacı var diye. Yav adama sormazlar mı, madem öyle, şirket sana emanetken işinin ehillerini şirketten koparıp yerlerine köydeki komşum, ereglideki cemaat abim diyip insiyatif alamaz, birseyden anlamaz, kuzenlere yaranacam diye verilen adresten şaşamaz silikleri bu şirkete dayadın diye. Hayır bunları paylaşımlarının altına da yazayım dedim yorum kabul etmiyor. Âlem adamsın fotojenik, işin gücün şov.Seni hiç unutmiycaz.

  11. Gercekci

    Şaban kardeş yönetim Birimleri dinlesin derken kısım mudürlerini değil o birimdeki çalisanları dinlesin demek istedim.zaten müdürlerin yaptıgı pislikler hurdalar ali cengiz oyunlarini o birimdeki gercek emekciler mühendisler formenler biliyor.oş korkusundan konuşamiyorlar.

  12. kardemirliii

    linkin içine ettin yorumunu yapan arkadaş. kardemir içinde çalışan bir mühendis olarak yazıyorum. Hüseyin bey, çelik sektörünü çok iyi bilen birkaç kişiden birisidir. üniversitede hocalık sonrası Türkiyenin en büyük kuruluşlarında üst düzey yönetici olarak çalışmış birisi. linkedln da öz geçmişini inceledim sanırım. önemli yerlerde çalıştığı için Kardemir e Genel Müdür olarak Devletimizin büyükleri görevlendirdi. fakat siyaset oyunları ile bağımsız yönetim kurulunun “Gedikli” si “Ömer” in oyunlarına geldi. referans olup getirdiği insanlarda Türkeyenin en büyük Demir çelik firmalarında çalışan yöneticiler ve yalanı hilesi olmayan kişiler. bizim içeride huzurumuz bozuldu Hüseyin bey ayrıldıktan sonra. Hüseyin bey Kardemir in ciddi sorunlarını çözmeye başlayıp kaliteli çelik üretmeyi hedef koyunca ve savunma sanayisne üretim hedefinin yanında ilk defa dünya da ilk 100 şirket arasına girmeyi hedef koyunca rahatsızlık duydular. bence ilk önce siz kendinize bakın. siz böyle davrandıkça Ahmet beyin daha önce bahsettiği gibi güzelim kardemir varlık fonuna devredilir sizde rahatlarsınız.

  13. nihat

    Kardemir rumuzlu arkadasim sen bu yatırımların zamaninda nasıl yapıldığını bilseydin hüseyin gibi gazman i elleri bogrunde poz vereni kendince parlatmazdin ya osman a derdin ya fadıl derdin artik bilgisizligine verelim ne diyeyim, kardemir de yeni eleman oldugun çok belli :))))

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.