Her Telden (15.Aralık.2017)

Her Telden (15.Aralık.2017)

Yayın: 14.12.2017 23:11
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK’ÜN ÖNDE GELEN SİYASET VE CEMİYET ADAMLARINDAN SAYIN MUSTAFA ÇELENLİ ; “HAVA KİRLİLİĞİNDEN TOPLU ÖLÜM MÜ..”
Karabük’ün önde gelen Siyaset ve Cemiyet Adamlarından Sayın MUSTAFA ÇELENLİ,sosyal medya üzerinden HAVA KİRLİLİĞİNE dikkat çekiyor ve “TOPLU ÖLÜMLER Mİ BEKLENİYOR..” diyerek olayın vahametini ortaya koyuyor..
Sayın MUSTAFA ÇELENLİ güven duyulan bir insandır..
BİR ÖYLE/BİR BÖYLE KONUŞAN İNSAN DEĞİLDİR..
O nedenle SOSYAL MEDYA üzerinden yaptığı değerlendirmeler,çok ciddi bir etki yaratıyor ve insanlar biliyorlar ki Sayın ÇELENLİ böyle bir sorunu gündeme getirdi ise,bunun arkasında ne Siyasi,ne Ticari bir hesabı vardır..
Sayın MUSTAFA ÇELENLİ dün sosyal medya hesabından KARABÜK’ÜN ÜZERİNDE Kİ DUMAN TABAKASININ resmini yayınlamış ve TOPLU ÖLÜMLER Mİ BEKLENİYOR gibi bir yazı ile değerlendirmelerde bulunmuş.
Gerçekten durum hayli kötü..
Buna karşılık DEVLETİN İLGİLİ BİRİMLERİ,Karabük havasını YAŞANABİLİR gibi gösteriyor,HAVA KALİTESİ İZLEME AĞI denilen İnternet Sitesinde Karabük havası TEMİZ bile değil,adeta,TERTEMİZ GÖSTERİLİYOR..
KALİBRASYONLAR MI BOZUKMUŞ NEYMİŞ..
Sayın MUSTAFA ÇELENLİ’YE Karabük sakinlerinin teşekkür borcu var..

GAZETEMİZ İNTERNET SAYFASINA YORUM GÖNDEREN BİR OKURUMUZ VE “KARABÜK’ÜN ÇEVRE VE HAVA KİRLİLİĞİ İLE İLGİLİ EYLEM PLANI..”
Sürekli yazıyoruz,Gazetemiz İnternet Sayfasına,ÇOK İÇERİKLİ YORUMLAR GELİYOR ve bizde bunlardan çok yararlanıyoruz diye,aslında yararlanan sanıyoruz yalnızca biz değiliz,muhatapları da yararlanıyordur.
MUHATAPLERİNİN DE YARARLANMASI GEREKİR.
Örneğin dün bir Okurumuz,Karabük’ün en baş konusu olan ÇEVRE KİRLİLİĞİ ile ilgili olarak 8 maddelik bir “KARABÜK’ÜN ÇEVRE ve HAVA KİRLİLİĞİ İLE İLGİLİ EYLEM PLANI YAZIP GÖNDERMİŞ..”
Böylesine akılcı,böylesine olabilirliği yüksek yorumlar geliyor..
MUHATAPLARININ BU YORUMLARDAN YARARLANMASI GEREKİR..
Eğer,bir yönetici “BEN BİLİRİM,EN İYİSİNİ BEN BİLİRİM,KİMSE BENDEN DAHA İYİSİNİ BİLEMEZ..” gibi bir anlayış içinde değilse,bu tür YORUM ve DEĞERLENDİRMELERİ dikkate almalıdır.
Her ne ise artık,KİRLİLİK VATANDAŞI BEZDİRİYOR..
Ciddiye alınabilecek bir ÖNLEM/ÖNLEMLER DİZİSİ DE GÖRÜNMÜYOR..

KARDEMİR KARABÜKSPOR,NE YAZIK Kİ FUTBOL DÜNYASI GÜNDEMİNE,İYİ ŞEYLERLE GİRMEDİ VE SAYIN EROL ÜNLÜ,HABER TÜRK GAZETESİ..
KARDEMİR KARABÜKSPOR ne yazık ki ÜLKE FUTBOL GÜNDEMİNE hiç mi hiç iyi şeylerle girmedi,ÜLKE FUTBOL GÜNDEMİ ne yazık ki çok ama çok kötü gündemlerle KARDEMİR KARABÜKSPOR’U anıyor..
Dün HABER TÜRK Gazetesinde Sayın ATİLLA TÜRKER’İN bir yazısı vardı ve Mavi Ateş Derneğinden Sayın EROL ÜNLÜ’NÜN Kongre de yaptığı konuşmayı dayanak gösteriyor o yazısından Sayın TÜRKER..
Başka isimlerde var elbet.
Bir Futbol Takımı,KÜME DÜŞER,ŞAMPİYON OLUR,bunlar o hayatın içinde olan şeyler,ancak bir futbol takımının üzerinde PARASAL ŞAİBE ve ŞİKE ŞAİBESİ yıllarca unutulmaz ve O FUTBOL TAKIMININ EN BÜYÜK AYIBI olarak tarihlere kazınır..
YAZIK OLMUŞ KARDEMİR KARABÜKSPOR’A..
Doğrusu,gerçekten yazık edilmiş,bu söylentiler DOĞRU MU/YANLIŞ MI/YALAN MI henüz net biçimde ortaya çıkmadı elbet,ancak,söylenti bir değil,beş değil,hayatın her alanından söylenti geliyor..
Hele/hele futbolcuya verilen para ile,gerçek rakam farklıysa…!!
Bunun hiç mi hiç savunulacak durumu olmaz..
İş,ORGANİZE BİR DAVRANIŞA KADAR,gider/gidebilir..

ARAÇ ÇAYI İÇİN YEREL SEÇİMLER SIRASINDA VERİLEN SÖZLER,HAZIRLATTIRILAN GÖRSELLER ÜZERİNDE SEÇMENE SUNULAN ŞİRİNLİKLER..!!
2014 Yılı YEREL SEÇİMLERİ sırasında ARAÇ ÇAYI için ne kadar çok söz verilmişti,hatırlarsınız,özellikle hazırlattırılan GÖRSELLER ne kadar cazip ne kadar ŞİRİNDİ mutlaka hatırlarsınız..
BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI SEÇMENE VAAT VERMİŞLERDİ.
Sonuçta değişen/gelişen bir şey olmadı..
Öyle anlaşılıyor ki ARAÇ ÇAYI,dün olduğu gibi bugün,bugün olduğu gibi yarın da KARABÜK BELEDİYESİ imkanlarını aşacak bir mali boyut,bir mali tablo veriyor..
Yani ;KARABÜK BELEDİYESİ’NİN BUNA MALİ GÜCÜ YETMEZ..
O zaman ORMAN ve SU Bakanlığı DSİ Genel Müdürlüğü imkanlarına bakmamız ve bu makama “BİZİM GÜCÜMÜZ YETMİYOR.GELEN ARAÇ ÇAYI’NA ESTETİK DERE ISLAH ÇALIŞMASI YAPIN..” demek gerekiyor..
Onlar “İYİ AMA BELEDİYE BAŞKANLARI BİZ YAPARIZ SÖZÜ VERMİŞLER..” derlerse
“SİYASET BU,SİZ O SÖZLERE BAKMAYIN,GELİN ŞU İŞİ HALLEDİN..” demek en iyisi..

BU PAZAR İL KONGRESİ’NDE “İYİ PARTİ’YE SICAK BAKANLAR,SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN PAYLAŞIMLAR YAPANLAR..” TARTIŞMASI OLACAK MI.
Bu Pazar günü yapılacak olan MHP İL KONGRESİ’NDE galiba İYİ PARTİ üzerinden tartışmalar olacak ve “SEN İYİ PARTİ MESAJLARINI PAYLAŞTIN HAYIR BEN DEĞİL SEN PAYLAŞTIN..” gibi karşılıklı suçlamalar olacak gibi.
SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BÖYLE BİR TARTIŞMA ZATEN VAR.
Bunun İL KONGRESİ zeminine taşınması ihtimali var elbet..
İYİ PARTİ,özellikle,MHP içinde “RAKİBİNİ YIPRATMAK NOKTASINDA..” ciddi bir enstrüman gibi duruyor ve bu yönlü iddialar tabanda hayli geniş bir çevre tarafından dikkate alınıyor..
Bilindiği gibi MHP İl Kongresi’nde Uzman Hekim Sayın ADEM KAR ile Merkez İlçe Eski Başkanlarından Sayın MEHMET ER arasında bir yarış yaşanacak.
İL KONGRESİ MHP’YE HAYIRLAR GETİRSİN DİLERİZ..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI TARAFINDAN GÜNDEME GETİRİLEN “HAVA-SU-ÇEVRE KİRLİLİĞİ..” VE ARTAN HASSASİYET,ANORMAL KİRLİLİK..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ tarafından gündeme getirilen “HAVA-SU-ÇEVRE KİRLİLİĞİ..” konusu vatandaşın duyarlı tavrını arttırdı ve insanlar “SİVİL İNİSİYATİF GRUPLARI NEDEN SESSİZ..” şeklinde yakınmalara başladılar.
Karabük’ün önde gelen Siyaset ve Cemiyet Adamlarından Sayın MUSTAFA ÇELENLİ’NİN sosyal medya üzerinden yaptığı değerlendirmeler büyük ilgi görüyor..
Sayın ÇELENLİ “BU KONULARDA ÖNLEM ALMAK İÇİN TOPLU ÖLÜMLER Mİ BEKLENİYOR..?” şeklinde bir soruyu gündeme getirdi ve sosyal medya üzerinden yayınladığı fotoğraf büyük ilgi gördü.
ÖRNEĞİN SİYASİ PARTİLER BU KONUDA NEDEN DUYARSIZ ACABA..?
TİCARET VE SANAYİ ODASI-ESNAF DERNEKLERİ NEDEN SESSİZ..?
EN BÜYÜK DERNEK OLAN EMEKLİLER NEDEN SESSİZ..?
Bakın hemen herkesin hedefinde ki MARZİNÇ ÇALIŞMIYOR,DURUYOR ve 15 gündür çalışmıyor MARZİNÇ,ancak,Karabük’te adeta nefes almak mümkün değil..
Artık net belli oldu ki,es
Esas kirletici unsur BAŞKA YERLER..
PEKİ BU KİRLİLİK NASIL GİDERİLECEK,NE YAPILACAK..

KARABÜK BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN/YAPTIRILAN 100 YIL MAHALLESİNDE Kİ “SOSYAL DONATI ALANI..” GALİBA MÜŞTERİ BULAMADI
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN çok önem verdiği bir PROJE vardı ve bu PROJE 100.YIL MAHALLESİ’NDE hayata geçirildi çok şık çok geniş bir SOSYAL DONATI ALANI yapıldı..
SATILACAK veya KİRAYA VERİLECEKTİ..
Her iki durumda,şu ana kadar gerçekleşmedi sanıyoruz,zira bomboş duruyor,İKİ YOLA CEPHELİ,ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN bol olduğu bir yer ve gerçekten mükemmel bir sosyal donatı alanı.
Lokanta,Pastane,Cafe gibi işyerleri için biçilmiş kaftan burası.
Özellikle gençlere yönelik HİZMET SEKTÖRÜNDE hemen her şeye yönelik İŞYERİ açmaya elverişli,ancak,sanıyoruz ciddi bir müşteri olayı henüz çıkmadı bomboş duruyor.
BURALARIN YAPIMINA İLK BAŞLARKEN ÇOK BÜYÜK UMUTLAR VARDI ve hemen herkes çok çabuk dolar,gerekli müşteri çok çabuk bulunur gibi bir anlayış içindeydi.
AMA BÖYLE OLMADI,BOMBOŞ DURUYOR BURASI…
Aslında Karabük Belediyesi kiralama işine pek sıcakta bakmıyor sanıyoruz,mevcut kiracıları verimli gelmiyor Karabük Belediyesine ve tamamı satılabilir,belki bölümler halinde de satılabilir.
EN kötüsü böyle bomboş durdurulması olur herhalde..

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN ÖMER FARUK ÖZ,KARDEMİR KARABÜKSPOR’A DESTEKLERİNİN SÜRECEĞİ MESAJLARI VERİYOR
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ,ekonomik bir batağa sürüklenip,maddi anlamda hiçbir hareket kabiliyeti olmayan veya bırakılmayan KARDEMİR KARABÜKSPOR’A maddi/manevi desteklerinin süreceği mesajları veriyor.
Sayın ÖMER FARUK ÖZ,yaptığı ilk Basın Toplantısında “KARDEMİR’İN HAFIZASI HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER EDİNDİM..” yolunda açıklamalar yapmıştı.
Gerçekten bu bilgileri edinmiş Sayın ÖMER FARUK ÖZ..
O nedenle KARDEMİR ile KARDEMİR KARABÜKSPOR bağlantısı hakkında detaylı bilgiler almış olacak ki “KARDEMİR KARABÜKSPOR’A GEREKLİ DESTEKLERİ VERECEKLERİNE İLİŞKİN GÖRÜŞLER DİLE GETİRİYOR..”
KARABÜKSPOR 1969 yılında DEMİR/ÇELİK GENÇLİK SPOR KULÜBÜ ile KARABÜK GENÇLİK SPOR KULÜBÜ’NÜN birleşmesi ile kurulmuştu ve ana omurga ÇOK DAHA İYİ İMKANLARA SAHİP OLAN D/ÇELİK SPOR KULÜBÜ’YDÜ..
Sayın ÖMER FARUK ÖZ elbet çok haklı tereddütler de yaşıyor ve “BİZİM VERDİĞİMİZ TEMİNAT İLE KIRDIRILAN 32 MİLYON LİRALIK REKLAM PARASI NEREYE HARCANMIŞ..” görüşünün peşini sürüyor,bir örneği bu.
Bir diğer konusu “KARABÜK ŞEHİR KESİMİ DE TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMALI..ŞEHİR NE VERİRSE İKİ MİSLİNİ VERELİM..” diyerek, Şehirde KARABÜKSPOR’A KARŞI, ekonomik bir hareketlenme yaratmaya gayret ediyor..
Bu nokta da HADDANE SAHİPLERİ ile görüşmeler yapıyor,HAYDİ MESAJI veriyor..
KARDEMİR KARABÜKSPOR,Sayın ÖMER FARUK ÖZ’ÜN desteğini görüyor ve muhtaç..
Zaten hep,her zaman bu Kulüp D/ÇELİK’İN ve KARDEMİR’İN desteği ile ayakta kalmadı mı,bugünlere gelmedi mi,şimdide KARDEMİR’İN destek ve ilgisine muhtaç işte..
Sayın ÖMER FARUK ÖZ bu katkı ve desteği veriyor..

17 kişi görüş bildirdi

  1. Anonim

    sayın gölbek mustafa beyin dedi gibi sabah saat 9 da sanyiye cık bak karabüke dogru yani carşı merkezine ne görünüyor ve ondan sonra yorum ve yazı yazın ögleye kadar sis ve cöken duman kalmıyor nerde cevre yetkileri merak ediyorum

  2. Kombi

    Sayın Çelenli herkesin sevdiği ve saygı duyduğu bir şahsiyettir. Söyledikleri çok doğrudur. Karabükün havası çok kirli. Yetkililer neden çözüm üretmiyor ? Gerçektende toplu ölümlermi bekleniyor. Karabük gaz odası gibi.

  3. RAFET BAŞKAN ZEHİRLENİYORUZ

    SAYIN RAFET VERGİLİ,DEYERLİ BELEDİYE BAŞKANIM.
    KARABÜKLÜLER ZEHİRLENİYORUZ.NE OLACAK HALİMİZ.BİR ÇÖZÜM BULMAK LAZIM DEYİLMİ.SİZ MARZİNÇ FİLAN DEDİNİZ AMA MARZİNÇTE KAPALIYMIŞ GALİBA ÇALIŞMIYORMUŞ.NİYE KİRLİLİK OLUYOR.ŞUNU CİDDİ BİÇİMDE ELE ALI.ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜ BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELEMİYOR.ŞU İŞE KÖKLÜ BİR ÇÖZÜM GETİRİN ALLAŞKINA.
    SELAM VE SAYGILARIMLA

  4. karabuk

    sayın gölbek abim sayın rafet vergilinin bütün projeleri tutmadı, 100 yıldaki dükkanlar gibi alıcı çıkmadı diye yazmışsınız tabi ki çıkmaz öyle yüksek fiyatlarla satışa çıkarırsanız böyle eliniz de kalır belediye emlakçılık mı yapıyor ? Belediye asli işini yapacak yol, asfalt,kaldırım ve alt yapı çalışmaları yapacak,ancak sen böyle popülist bir yaklaşımla belediyecilik yapmaya kalkarsan böyle dükkanlar bomboş kalır.şimdi Karabük te belediye tarafından yapılan onlarca yanlış projeler var ancak bunlar gündeme gelmiyor. Ayrıca söz verilipte yapılmayan bir sürü proje var ancak bunları yapmaya siyasi ömrü vefa etmeyebilir. Dün dolmuş duraklarından yürüyen merdivenleri kullanmak istedim her zamanki gibi çalışmıyordu yaklaşık bir aydan beri çalışmıyor yirmi metre ötede belediye binası var pencereden baksa çalışmadığını görür ancak bunu görecek başkan yok Karabük te,Kent meydanı deseniz tam bir rezalet yazık yani bomboş duruyo ne işe yaradığı belli değil hiç olmazsa otopark olarak kullanılsa Karabük e daha iyi hizmet verir.Trafik sorunu derseniz Karabük’ün en başında gelen sorunlarından birisi ancak çözüm için hiç bir proje üretilmiyor. yani sön sözüm Karabük’ün kaderi değişmez bizler de böyle yazıp çizeriz.

  5. Keske Osb gorseler

    Bu ara herkes çevreci oldu
    Kardemir kok fabrikalarindan kömür sogutulurken çıkan şu buharınin resmini çekip hava kirleniyor diyen var.
    Kardeşim siz
    Önce. Çalıştığınız Osb deki ALTER e bakın ondan sonra Kardemir e laf atın

  6. Çevre kirliliğinde bir başak durum Belediye otobüsleri ve çöp kutuları temizleniyo mu? dezenfekte yapılıyor mu?

    Çevre kirliliğinde bir başak durum Belediye otobüsleri ve çöp kutuları temizleniyo mu? dezenfekte yapılıyor mu?
    Belediye otobüsleri hergün temizleniyor mu,
    Belediye otobüslerinin arkaları simsiyah kamu ya yakışmıyor görüntü kirliliği noktasında reklam tasarımları çok abartılı ve biçimsiz eminim iticive faydasız
    Özel söktör taşımacılığındaki araçlar dezenfekte ve temizleniyor mu?
    Modelleri ve güvenlikleri ölçülüyor mu?
    Eski Dolmuşların Ses debileri evdeki eşyaları ve camları titretiyor..
    Çöp kutular simsiyah
    Kent meydanı yüzeyindeki gri bir toz var farkında-mısınız bir örnek alıp nedir bu deniliyor mu
    Neyse yazıyoruz ama boşa, resmi kurumlar dernekler stk lar herkes keyif rahat 🙂 Ahmet bey

  7. CHP KONGREYE GİDERKEN ERDAL DEMİR DİYOR

    YILLARIN SİYASET GEZGİNİ DURSUN ALTIPARMAK SON LİMANINA DEMİRLEDİ…ÇAPKIN BAHRİYELİ ASKERİ GİBİ HER LİMANDAN BİR SEVGİLİ YAPTI….TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SİYASİ PARTİLERİNDE SİYASET YAPMAYI BAŞARMIŞ ADETA YEMEKLERDEN SONRA ALINAN 3 ÖĞÜN İLAÇ GİBİ…SOL GÖSTERİP SAĞA VURDU…İYİ Mİ?????? TABİKİ İYİ PARTİYE DEMİRLEDİ, POSTU ORAYA SERDİ…

    ŞU SON BİR İKİ YILDAKİ CHP MACERALARI SKANDALLARLA DOLU BİR DİZİ FİLMİ GİBİYDİ…MEHMET DURUM VE ESKİ DOĞRUYOLCU TÜFEKLERİN PARTİDEKİ KAFADARLIKLARI VE YANINA DEVŞİRDİKLERİYLE DE CHP İÇİNDE SÖZ SAHİBİ OLDULAR….BU ÇİZGİDE SİYASET ORTAKLIĞI YAPAN EKİP BUGÜNLERDE MEHMET DURUM-DURSUN ALTIPARMAK VE ABDULLAH ÇAKIR-CEVDET AKAY KOALİSYONUDUR…

    CHP’Sİ İÇİNE DÜŞTÜĞÜ BU DURUMDAN,BU GÖRÜNTÜDEN ÇIKMAK DURUMUNDADIR….BU ANLAMDA DA ERDAL DEMİR ÖNCÜLÜĞÜNDE KONGREYE GİRECEK EKİP NİTEL YAPISI İTİBARİYLE PARTİ İÇİNDE ÖNEMLİ BİR DESTEĞE ULAŞTIĞI GÖRÜLMEKTEDİR….ERDAL DEMİR,SICAK KANLI,HALKIN DİLİNDEN ANLAYAN ÇÖZÜM ODAKLI ,GÜLER YÜZLÜ,İLETİŞİMSEL BİR PROFİLDİR….CHP ,ERDAL DEMİR İLE ÖZLENEN VE BEKLENEN BÜYÜMEYİ YAKALAYACAKTIR…..PARTİ ÖRGÜTÜ ÇALIŞMALARINI DAHA İLERİYE TAŞIMA BECERİLERİ VE DOLAYISIYLA İL BAŞKANLIĞI ÖZELLİKLERİ İTİBARIYLE ERDAL DEMİR BU GÖREV İÇİN EN İYİ TERCİH OLACAKTIR…

    BU YARIŞ SONUCU YİNE OLUŞAN KIRGINLIKLARI MİNİMALİZE EDEBİLECEK,TAMİR EDEBİLECEK,KUCAKLAYICI RUHU,BİRLİKTELİĞİ VE DİNAMİZMİ OLUŞTURACAK OLGUNLUĞA DA SAHİPTİR….ERDAL DEMİR KARABÜ’KE ÖZGÜ YEREL POLİTİKALARI EN İYİ HAYATA GEÇİREBİLECEK ÖZELLİKTEDİR…KARABÜK BASINIYLA İLİŞKİLERİ MÜKEMMEL VE BİR O KADAR DA CHP’Sİ GENEL MERKEZİ YÖNETİMİYLE DE ÜST DÜZEY İLİŞKİLERİ BİLİNMEKTEDİR…..KARABÜK CHP’Sİ DELEGESİ ERDAL DEMİR VE EKİBİNE SAHİP ÇIKARAK PARTİNİN GELECEĞİNE EMİN ELLERE TESLİM EDECEKTİR…

    24 ARALIK 2017 PAZAR GÜNÜ YAPILACAK İL KONGRESİNDE BAŞARILAR DİLERİM.

  8. CHP İL KONGRESİ BELLİ

    CHP İl Kongresinde sonuç belli Abdullah Çakır İl Başkanı seçilir.Erdal Demir şöyle iyi böyle nitelikli diye yazan arkadaş mutlaka haklısındır ama düne kadar Abdullah Çakırla aynı karede olacaksın daha şimdiden Belediye Meclis Üyeleği pazarlığına giriceksin,olmadı şu isim Kurultay delegesi olmalı dayatması ve bu sözleri alamayınca ben adayım diye çıkmak Siyasi etiğe sığarma.CHP Delegesi bu anlayışa prim verirmi.
    geç efendim geç.

  9. Kongre Yolculuğunda İhanetin İçinde Olanlar

    CHP’nin geleceğini Dursun Altıparmak gibi sol değerlerden uzak bir ihanet projesinin müdavimleri Mehmet Durum -Dursun Altıparmak ve Abdullah Çakır -Cevdet Akay oluşumudur….Karabük merkez ilçe seçimlerindeki bu birliktelikler partinin geleceğine önemli bir darbe vurmuştur…

    İşte yukarıda bahsedilen ihanet artık su yüzüne çıkmıştır….Daha o dönemde partinin ileri gelenleri bu yanlışa işaret etmişlerdi….Dursun Altıparmağı 2019 seçimlerinde Durum fiyaskosu artık net olarak CHP’liler tarafından görüldü….Şimdi şu soruyu bu ekibe destek verenlere sormak lazım”Dursun Altıparmak belediye seçimlerini CHP’den kazansaydı partide kalır mıydı?????Yoksa bugün olduğu gibi bir başka partiye satış yapar mıydı…????Evet zamanın çarkı dönüyor….Bu ihanet tablosu duvara toslamıştır….Bu proje içinde olanlar,bu ortaklar partiye zarar veren oluşum olma yolundalar…Bu yanlışlık elbet sürmeyecek ve aklıselim partide egemen olacaktır….Ayrıca şu iyi bilinmelidir ki Erdal Demir merkez ilçe seçimlerinde oyunu Mehmet Durum’a vermemiştir….

    Cevdet Akayla girilen seçimde partide oluşan erazyon ve güven kaybı had safhaya çıkmıştı…Bu süreci yine o dönemin il sekreteri Abdullah Çakır çok yakından bilmektedir….Tekrardan ısıtılmaya çalışılan Cevdet Akay’ın parti tabanında bir karşılığı olmadığı görüldü….Özetle Abdullah Çakır ve ekibi yanlış bir yola evrilmiştir….Parti delegasyonu bu yanlışlığı görmektedir….Partisine sahip çıkma sorumluluğunda hareket ederek çok iyi bir ekip oluşumu içinde parti yönetimi ERDAL DEMİR başkanlığında İl kongresi seçimlerini kazanacaktır….Parti içinde çok iyi bir desteği aldığı da görülmektedir…Hayırlı olsun…..

  10. Şaşkın CHP Lİ

    Bu kadar saçma sapan iddialar bir CHP liden nasıl geliyor vallahi billahi anlamak zor.CHP İçinde her kademe aday önseçimle hatta bütün üyenin katıldığı bir önseçimle belirlenecek .Yok öyleymiş yok böyleymiş saçmalamayın yahu.İl kongresinde Abdullah çakır seçimi alır neden korkuyorsunuz erdal alırsa neden korkulacakki
    En iyisi ikiside çekilsin Satılmış ebik olsun iyi olmazmı.

  11. karabükün delisi

    Sayın AHMET GÖLBEK BEY
    KARABÜK SPORLA İLGİLİ YAZILARINIZ GAZETECİ KİMLİĞİ İLE Mİ YOKSA YENİ YÖNETİM KURULU ASBAŞKAN KİMLİĞİ İLE Mİ BEYANINIZ GAZETECİ KİMLİĞİ İLE İSE TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK İYİ BİR NOKTAYA PARMAK BASTINIZ.
    ARTIK BU İDDİALARI ASBAŞKAN OLARAK YÖNETİM KURULUNUZDA ARAŞTIRIR KULÜP SÖZCÜSÜ OLARAK ÇIKAR MİLLETE BİZ ARAŞTIRDIK DURUM BU HALDEDİR DERSİNİZ

  12. Hayatımız Slogan

    Birileri kafayı chp ile bozmuş.. Chp aşağı chp yukarı.. Chp da şu şöyle demiş bu böyle demiş yok kongreymiş…. Milletin derdi hava ve çevre kirliliği ama nu kişiler için dert değil.. Adamların tek derdi yerel chp.. Allah akıl fikir versin

  13. hava kirliliği nerden

    Muhterem kardeşimiz Rafet Vergili MARZİNÇ çalışmıyor bundan sonrada çalışmıcagı söyleniyor 140-150 işçi kış kıyamette ve tedirgin olarak sonucu bekliyor MARZİNÇ çalışmıyor amma hava nefes alamaz kadar kirli demek kirleten MARZİNÇ deyilmiş kirletenler senin kurduğun şindide ben ortak filan deyilim dediyin ALTER NEN KARDEMİR filanmı acaba.MARZİNÇ yeniden açılmaz bacaları dondu filan deniyor eyer yeniden açılmazsa 5 bin kişiye iş vericem derken 150 kişinin işsiz kalmasına sebep olduğundan vicdani bir rahatsızlık hissedermisin yoksa oooohhhh nasılda kapattırdımdiye sevinirmisin.PEKİ BU HAVA KİRLİLİĞİ NERDEN GELİYOR MUHTEREM RAFET BEY KARDEŞİM ?????

  14. karabüklü

    KARABÜKSPOR UN GEÇMİŞ 10 YILLIK HESAPLARI İNCELENECEKMİŞ.TÜRKİYE DE BU GÜNE KADAR GÖRÜLMEMİŞ BİR ŞEY GEÇMİŞİN HESAPLARINI İNCELEMEK BU GÜNDEN SONRADA GÖRÜLMEZ.BİRAZ ZAMAN GEÇER GÜNDEM DEĞİŞİR VE HER ŞEY UNUTULUR GİDER YOLBULANLAR ALACAKLARIMIN FAİZİNİ SİLDİM DEYİP KAHRAMAN OLUR.BİR ELLİ MİLYONDA BU YÖNETİM HARCAR KARDEMİR KARABÜKSPOR KÜME DÜŞER AMA KARABÜK DE HİÇ KİMSE SONU HAKİM GÜÇLERE DAYANACAK BİR SORUŞTURMA YAPAMAZ. EN FAZLA TANKUT GÜNAH KEÇİSİ İLAN EDİLİR EN YAKININDAKİLER BİLE ONU SUÇLAR (KANKASI RUHİ AYHAN IN DAMADI TOLGA BEY GİBİ)O DA YAPTIKLARIM YANIMA KAR DEYİP SUSAR VE OLAY KAPANIR.

  15. YÜREĞİ ACIYAN MHP Lİ

    MHP KARABÜKTE NE HALE DÜŞMÜŞ GÖRDÜK.600 DELEGENİN 350 KADARI KONGREYE GELMİŞ.GELMEYENLER DELEGE BEYLER DELEGE.NE İÇİN GELMEDİLER OY KULLANMADILAR LÜTFEN BİR ARAŞTIRIN PARTİ DELEGELİYİ ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREVDİR.500 KİŞİLİK SALONUN YARISI BOŞ NERDEYSE.MHP KARABÜKTE BU HALE DÜŞECEKMİYDİ EVET DÜŞTÜ İŞTE EVET DÜŞÜRÜLDÜ İŞTE.
    YÜREYİM SIZLADI BUNLARI GÖRÜNCE
    BU TAPLOYU GÖRÜNCE YÜREYİM SIZLADI ACAYİP ÜZÜLDÜM.BUNU AKP DÖNMELERİ,ANAP ARTIKLARI DYP MÜLTECİLERİ ANLAMAZ ANLAYAMAZ TABİİ BUNU ANLAMAK İÇİN BAŞBUĞ DERGAHLARINDAN GELMEK GEREKİR.

  16. PESİMİST KARABÜKLÜ

    YA KARABÜKLÜ KUSURA BAKMA AMA NE PESİMİST BİR ADAMSIN.NE KADAR NEGATİF BİR İNSANSIN.YA HİÇBİR ŞEY SANA GÖRE İYİ BİTMEZ İYİYE EVRİLMEZ.BİRDE HAKİM GÜÇLER FİLAN LAFINA HASTAYIM SENİN.KARABÜKSPORDA YAŞANDIĞI İDDİA EDİLEN KONULAR SAVCILIĞA İNTİKAL ETTİRİLMİŞ BİLE.HEM İNTİKAL ETTİRENLER ESKİ YÖNETİM KURULUNDA BULUNANLARMIŞ FUTBOL ARENA CM. BUNLARI YAZIYOR.BU YÖNETİMİN 5O MİLYON HARCIYACAĞINIDA HEMEN TESPİT ETMİŞSİN HAZIR BAŞLAMIŞKEN 25 İNİ YERLER 25 Nİ KULÜBE HARCARLAR FİLAN DESEYDİN NASILSA ATIŞ SERBEST SENDE.KANKA RUHİNİN DAMADI NE DİYORMUŞ BİRAZ AÇSANA ŞU MEVZUYU.MERAK ETME BU YAPANIN YANINA KAR KALMAYACAK GİBİ DURUYOR.BAK KARABÜKLÜ ABİ BİRAZ POZİTİF OLOLAYLARA PESİMİST BAKMA.DAHA İYİMSER BAK O ZAMAN RUHEN RAHAT EDERSİN.

  17. karabüklü

    ANLAŞILDI SEN TAKINTILI BİR ADAMSIN . AMA SENİN ADINA SEVİNDİM EN AZINDAN BU KEZ HAKARET YOK , BENİMLE AYNI FİKİRDE OLMAYABİLİRSİN SEN DE FİKRİNİ SÖYLERSİN OLUR GİDER. KARAMSAR,KÖTÜMSER ANLAMINA GELEN KELİMEYİ DE SENİN GENÇLİĞİNE VERİYORUM . .ESKİ YÖNETİMDEKİLER SAVCILIĞA YENİ MÜRACAAT ETTİLERSE KENDİLERİNİ İHBAR ETMİŞLER O ZAMAN HELAL OLSUN.SENİN YAŞIN KAÇ BİLMİYORUM AMA BEN BU YAŞIMA KADAR TÜRKİYE DE FUTBOL KULÜPLERİNDE GEÇMİŞE DÖNÜK PEK BİR ŞEY YAPILDIĞINI GÖRMEDİM. BEŞİKTAŞI BATIRAN TÜPÇÜ FEDERASYON BAŞKANI OLDU GÜZEL ÜLKEMDE. KARABÜK DEKİ SÜRECE BENZER ŞEKİLDE ELİNDE SENETLERLE ÇIKTI BİR DE BEŞİKTAŞ DAN ŞU KADAR ALACAĞIM VAR DİYEREK. EĞER KARABÜK DE BİR ŞEYLER OLACAKSA BU YOLBULANLARA KARŞI FARKLI HESAPLARIN OLDUĞU ANLAMINA GELİR.YAŞAYACAĞIZ VE GÖRECEĞİZ BAKALIM SÜREÇ NEREYE VARACAK.SEN GENÇSİN ÖĞRENECEĞİN ÇOK ŞEY VAR.(BU ARADA GEÇMİŞ HAKARETLERİNİ UNUTMADIM.)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.