Her Telden (15 Ekim 2021)

Her Telden (15 Ekim 2021)

Yayın: 14.10.2021 21:52
Paylaş:
A+ A-

HEM BAYIR MAHALLE SAKİNLERİNİN,HEM DE 5000 EVLER SAKİNLERİNİN “GÖZÜ AYDIN OLSUN..” CUMHURBAŞKANLIĞI STRATEJİ BAŞKANLIĞI
Doğrusunu isterseniz,bizim de umudu kestiğimiz bir konu,AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN çaba ve gayreti ile çözüme kavuşuyor ve hem BAYIR Mahalle sakinlerinin,hem de 5000 EVLER sakinlerinin gözü aydın olsun.
Bilindiği gibi 5000 Evler Bölgesi’ne KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDEN alınan Bina düzenlenerek HASTANE YAPILACAK,bunun ihalesi yapılmıştı ve CUMHURBAŞKANLIĞI STRATEJİ DAİRESİ’NDEN BÜTÇE ONAYI bekleniyordu.
Geçenlerde,bu onay çıkmayabilir,zira BÜTÜN İMKANLAR SEL BÖLGESİ’NE sevk ediliyor,o paralar da SEL BÖLGESİ’NE yönlendirilebilir,dolayısı ile BÜTÇE ONAYI çıkmayabilir,gibi değerlendirmeler yazmıştık.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ,AK Parti İl Başkanları Toplantısında söz alarak,konuyu Genel Başkan Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A açmış ve destek talebinde bulunmuş.
AK Parti Genel Başkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,bu talebi dinledikten sonra,gerekli talimatları vermiş ve BÜTÇE ONAYI çıkmış,kısa süre içerisinde HASTANE İNŞAATI BAŞLAYACAK anlayacağınız.
BUNLAR GERÇEKTEN ÇOK/ÇOK GÜZEL GELİŞMELER..
5000 Evler Hastane,Bayır Mahalle FAKÜLTE kazanacak..
Bunlar güzel gelişmeler değil mi size göre..?

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ’NİN “ATÖLYE BİNASI YIKILACAK..” ve “ ALPARSLAN BEY,KARDEMİR’DEN ORAYA YENİ BİR ATÖLYE YAPAR..” SÖZLERİ
Bakın bu yazacaklarımız,tamamen duyum ve birkaç kanaldan teyidi yapılmış bir duyum,Resmi bir açıklaması henüz gelmedi,AK Parti İl Başkanları toplantısında,AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,KARDEMİR önünden başlayan ÇEVRE YOLU’NU,Sayın ERDOĞAN’A ANLATMIŞ.
Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,bu işe mani olarak gösterilen ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ATÖLYE Bölümünün yıkılması talimatını verince,Atölye Binası ihtiyacı ortaya çıkmış elbet.
Bunun üzerine Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,orada eğitim gören çocukların SANAYİ ile bağını,SANAYİ ile içiçeliğini yakından bildiği için,çok önemli bir konuya değinerek “KARDEMİR YÖNETİM KURULU ALPARSLAN BEYİ İŞARET EDEREK,ALPARSLAN BEY ORAYA BİR ATÖLYE YAPTIRIR ARTIK..” demiş.
Bu sözler KARABÜK AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL Mİ..?
“ ALPARSLAN BEY,KARDEMİR’DEN BU ATÖLYE BİNASINI YAPTIRIR..” şeklinde ki sözler Karabük bağlamında çok önemli değil mi,bakın bir sorun ve Karabük açısından çok hayati bir sorun nasıl çözülüyor..?
Sayın İSMAİL ALTINÖZ sorunu gündeme getiriyor,AK Parti Genel Başkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,önce Milli Eğitim Bakanlığı’na talimat veriyor,daha sonra da Milli Eğitimin sorununu KARDEMİR eli ile çözüme kavuşturuyor..
Sizce bunlar önemli gelişmeler değil mi..?

BELEDİYE BAŞKANI Sayın RAFET VERGİLİ “YAĞMUR SUYU PROJESİ NEDENİ İLE 200 KİLOMETRE ASFALTI KAZMAK ZORUNDA KALDIK..” DİYOR
Geçtiğimiz akşam bir süre sohbet ettiğimiz,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,çok önem verdiği YAĞMUR SUYU DRANAJ Projesi nedeni ile 200 KİLOMETRE ASFALTI KAZMAK ZORUNDA kaldıklarını anlattı.
“BİR YANDAN ASFALT KAZIYORUZ,ÖTE YANDAN KAZDIĞIMIZ ASFALTI YAPMAYA GAYRET EDİYORUZ..” anlamında bilgiler verdi ve bu mana da bazı aksamaların da olabileceğine değindi.
200 KİLOMETRE ASFALTI KAZMAK,YAPMAK ÇOK ZOR ELBET..
Bu mana da KARABÜKLÜLERİN SERZENİŞLERİ DE var mutlaka..
Neyse ki,İŞİN BÜYÜK BÖLÜMÜ TAMAMLANMIŞ..
Sayın VERGİLİ,daha sonra çok köklü bir ASFALT ÇALIŞMASI yapılacağından da söz ediyor ve şu an itibarı ile BOZULANIN YAPILMASINA çalıştıklarını,daha sonra kökten bir çalışmanın yapılacağına işaret ediyor..
YAĞMUR SUYU PROJESİ çok geniş,çok önemli bir yatırımdı..
Semerelerini görmeye de başladı Karabük yaşayanları..

KARABÜK’TE KUSMA ve İSHAL SALGINI MI VAR,SÖYLENTİLERE GÖRE,HASTANELER BU VAKALARLA DOLUP/TAŞIYORMUŞ ve İÇME SULARI..!!
Dün Gazetemize birçok yakınma geldi,ayrıca YORUM YOLLAYANLAR DA olmuş,daha sonra biz de ilgilendik,baktık ki KUSMA ve İSHAL SALGINI var,
Hastane Acil Servisi bu yakınmalarla dolu deniliyor..
KUSMA ve İSHAL SALGINI noktasında,ŞEHİR İÇME SUYU adres gösteriliyor ve bu nokta da etkili/yetkili bir isim ”OLABİLİR,BİLİNDİĞİ GİBİ ÇOK GENİŞ BİR YAĞMUR SUYU DRANAJ PROJESİ UYGULANIYOR.KAZILAN YERLER VAR.BURALARDAN İÇME SUYUNA KARIŞMALAR OLABİLİR..” dedi.
Zayıf bir ihtimal ama bu olabilir dedi.
İlk bakışta akla da yakın geliyor,öyle ya,YAĞMUR SUYU DRANAJ Projeleri için birçok yerde kazılar yapılıyor,buralardan İÇME SUYU Şebekesine karışmalar olabilir mi,bu ihtimal üzerinde duran çevreler var.
İyi ki,ŞEHİR İÇME SUYU ŞEBEKESİ’NİN çok büyük bölümü yenilendi,içme suyu kayıp/kaçakları bu şekilde minimize edildi,ayrıca da işte bu suya karışma işi de önlenmiş oldu..
Yine de bir karışma olabilir mi,var mı üzerinde hassas olmakta yarar var.
Karabük KUSMA ve İSHAL SALGINI yaşıyor/yaşıyormuş.

KARABÜK ESNAF ve SANATKAR ODALARI BİRLİK BAŞKANI Sayın NURETTİN TÜMEN “ZİNCİR MARKETLER KONUSUNA AĞIR YÜKLENDİ..”
Karabük ESNAF ve SANATKARLAR ODALARI BİRLİK Başkanı Sayın NURETTİN TÜMEN,Ülkemizin en ciddi sorunları arasında gösterilen ZİNCİR MARKETLER konusunda,ağır ve çok gerçekçi eleştiriler dile getirdi..
ZİNCİR MARKETLER,piyasaları alt/üst ediyorlar..
YEREL BAKKAL ve BAYİLERİ BİTİRİYORLAR/BİTİRDİLER..
Sayın NURETTİN TÜMEN Yerel esnaflardan alışveriş edilmesini isterken çok ama çok haklı,BİR EKMEĞİ BORÇ YAZAN YEREL ESNAF,YEREL BAKKAL veya BAYI,O Mahallenin HEMEN HER SORUNUNU,YAŞAYANINI BİLEN Yerel Bakkal,bayi.
ZİNCİR MARKETLER bunları büyük ölçü de bitirdi,batırdı..
İşin en ilginç yanı da ADIM BAŞI açılan ZİNCİR MARKETLER..
Sayın NURETTİN TÜMEN gerçekten çok çok haklı..

KBÜ,ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ HEKİMLERİNDEN,DOÇ.DR.Sayın MURAT ACAT,MAKALESİ İLE TIP LİTERATÜRÜNE GİRDİ…
KBÜ ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA Hastanesi Doktorlarından,doğma/büyüme KARABÜKLÜ,bu manada KARABÜK ÇOCUĞU Sayın MURAT ACAT,yazdığı bir makale ile Dünya Tıp Literatürüne girdi.
Göğüs Hastalıkları Uzman Doktoru Doç.Dr.Sayın MURAT ACAT,Üniversite Öğrenimi hariç,tüm öğrenimini de Karabük’te yapan bir isim olarak biliniyor ve tam anlamı ile bir Karabük Çocuğu.
COVİD-19 NOKTASINDA İLGİNÇ GÖRÜŞLERİ VAR.
Örneği SİNOVAC AŞISI olanların “AŞI OLDUM DEMEMESİ GEREKTİĞİNİ..” söyleyebilecek kadar,olayı araştırmış,bunu açıkça ifade edebilecek kadar yürekli bir Hekim.
SAĞLIK Noktasında,çok önemli görevler de üstlendiği bilinen Göğüs Hastalıkları Uzman Doktoru Doç.Dr.Sayın MURAT ACAT,belirli sürelerde de KARABÜK DIŞINDA bazı Hastanelerde çalışmış veya çalışmak zorunda bırakılmıştı.
Sayın MURAT ACAT,çok başarılı çalışmaları ile adını duyuruyor..
Hastalarına karşı takındığı sevecen ve sıcak yaklaşım herkesin dilinde.
DOĞMA/BÜYÜME KARABÜK ÇOCUĞU,yani, yüzakı bu Kentin..
Çok daha başarılı bir gelecek Sayın MURAT ACAT’I bekliyor elbet..

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI SONUÇLANDI,Sayın KENAN YILMAZ ve ARKADAŞLARI GÖREVLERİNE BAŞLADI ve KONGRE ÜZERİNE DEĞERLENDİRME..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Karabük Şube Kongresi sonuçlandı,Delege seçiminde büyük başarı yakalayan Sayın KENAN YILMAZ ve arkadaşları görevlerine başladılar..
Ancak,KONGRE DEĞERLENDİRMELERİ SÜRÜYOR/SÜRDÜRÜLÜYOR..
Kimi çevreler Sayın KENAN YILMAZ ve Ekibinin Delege Seçiminde yakaladığı başarıyı küçümsemeye gayret ederken “NE OLMUŞ YANİ,İKİ LİSTENİN ALDIĞI TOPLAM OYLARDA 300 KADAR FARK VAR..” falan gibi yaklaşım gösteriyorlar..
OLACAK ŞEY DEĞİL DOĞRUSU.!!
Sayın KENAN YILMAZ ve arkadaşları TOPLAM İŞÇİ OYLARININ yüzde 65-70 kadarını aldı diye biliyoruz biz veya bundan biraz daha fazlasını aldı olarak söyleyenler de var elbet.
HER NE İSE ARTIK.
Bu arada ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Şube Başkanlığı görevinden ayrılan/aday olmayan,ayrılmak zorunda kalan Sayın ULVİ ÜNGÖREN ve birlikte çalıştığı arkadaşları TARİHİ BİR HATA YAPTILAR elbet.
KONGREYE GELMEMEK NE DEMEK,OLUR MU ÖYLE ŞEY.
Sayın ULVİ ÜNGÖREN ve Arkadaşları Kongreye gelecekler,çok kısa bir teşekkür konuşması yaparak,işçi arkadaşlarına veda edeceklerdi,hatta bazı tutum ve davranışlardan kırılmış,gücenmiş,örselenmiş bile olsalar bunu yapacaklardı.
TOPLUMSAL YAŞAM o Kongre ile bitmeyecek ki..
Başka yerlerde aday olduklarında bu tutumları hep karşılarına gelir..
Çok yanlış yaptılar..

AK PARTİ “TEŞKİLATLARINA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR ve AK PARTİ TEŞKİLATLARI DA ÇOK DİRİ,ÇOK FAAL BİÇİMDE HİZMET EDİYORLAR…”
Geçtiğimiz günlerde,CHP Eski Milletvekillerinden birisinin yazısını okudum,özetle “İNSANLAR BÜYÜK SIKINTI İÇERİSİNDELER.İŞSİZLİK ÇOK CİDDİ BOYUTLARDA,SEDAT PEKER’İN İDDİALARI BİLE BİR İKTİDARI GÖTÜRMEYE YETERLİ,ANCAK AK PARTİ YİNE ÜLKENİN BİRİNCİ PARTİSİ..” falan gibi yazmış.
Yaşanan tüm olumsuzlukları sıralamış CHP Eski Milletvekili ve sonun da “AK PARTİ, YİNE DE,BU ÜLKENİN BİRİNCİ PARTİSİ OLARAK,KAMUOYU ANKETLERİNDEN ÇIKIYOR.BUNU DA BENİM AKLIM ALMIYOR.,.” gibi bir değerlendirme ile yazısını bitirmiş.
Akıl almayacak bir durum yok ki orta da..
AK Parti TEŞKİLATLARINA BÜYÜK ÖNEM VEREN BİR PARTİ.
Bakın TBMM’DE 287 Milletvekili var,ancak,AK Parti GENEL Başkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN sık/sık İL BAŞKANLARI Toplantısı yapıyor ve ANADOLUNUN/ÜLKENİN NABZINI İL BAŞKANLARINDAN DOĞRU TUTUYOR.
Onların taleplerini anında yerine getiriyor..
287 Milletvekili var,ama,81 İL BAŞKANI var ve bu İl Başkanları sürekli O KENT ile birlikte nefes alıyorlar,O Kentin sorunlarını en yakından O İL BAŞKANLARI biliyor..
AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Sayın ÖZKAN ÇETİNKAYA bize “MAHALLE TEMSİLCİSİNE HABER YOLLUYORUZ,O AKŞAM EV TOPLANTISINA 35-40 KİŞİ GELİYOR,SOHBET EDİYORUZ..”.
Kadın Kolları,Gençlik Kolları,Mahalle Temsilcileri ve çok geniş bir kadro ile AK Parti saha da,gelelim madalyonun öte ki yüzüne,BİRÇOK SİYASİ PARTİNİN,Karabük’te KADIN KOLLARI,GENÇLİK KOLLARI var mı,varsa bile kağıt üzerinde var.
O Eski Milletvekilinin anlayamadığı olayın bu yönü işte.
ÖYLE DEĞİL Mİ..?

KARDEMİR KARABÜKSPOR MAHKEMESİ İÇİN GÜN YAKLAŞIYOR ve 5 KASIM GÜNÜ GÖRÜLECEK DAVA NASIL BİR ŞEKİL İZLEYECEK BAKALIM..
KARDEMİR KARABÜKSPOR Mahkemesi 5 kasım günü görülecek ve dava öncesinde CEO HAKAN AYVAZ’IN Mahkemeden aldığı Vareste tutulma ve Yurt Dışına çıkış yasağının kaldırılması yolunda ki karar,geniş bir kesimin ilgisi çekmiş görünüyor.
2015 ile 2017 Yılları arasında 1 ABD DOLARI 285 kuruştan başlayarak,380 kuruşa kadar gelmiş ve bu süreçte de KARDEMİR KARABÜKSPOR ne yazık ki 190 milyon lira civarında borca batırılmış.
HANİ DERLER YA..
“OĞLAN ALMIŞ OYUNA,ÇOBAN ALMIŞ KOYUNA GİTMİŞ..” tutulan raporlara bakıyorsunuz Ahmet Kulüpten çek almış,MEHMET O çeki tahsil etmiş,MENAJERLER cirit atmış,CEO Yabancı Menajerlerin çeklerini tahsil etmiş falan filan..
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN 6 MİLYON DOLAR PARASI UÇMUŞ..!!

27 kişi görüş bildirdi

  1. yanlız kurt

    ahmet bey günlerdir yazılarınızda ak parti il başkanı ismail altınözü övüyorsunuz ve parlatıyorsunuz gelecek seçimlere aday olarakmı hazırlıyorsunuz

  2. Yorumcu başı

    Yanlız Kurt,gazete sahipleri iktidardaki siyasilerle gazete aboneliği için ve Resmi ilanlarının bir şekilde kesilmemesi için ilgilenir,zaman zamanda methiyeler düzerler.Yoksa ayakta kalıp gazeteyi çıkaramazlar.

  3. Ahmet abi seni tebrik ediyorum

    Ahmet abi iş yapanı takdir ediyorsun ya seni tebrik ediyorum.AK Parti il başkanı İsmail Altınöz iş yapıyor sorun çözüyor sende yazıyorsun bunu duyuruyorsun seni tebrik ediyorum.İsmail beyide tebrik ediyorum.Karabükün hizmete ihtiyacı var.Belediye çalışmıyor iş yapmıyor hiç deyilse AK Parti sorunları çözüyor.Ne diyelim Allah razı olsun

  4. Karabükün mezarı kazıldı

    kazılan asvalt masvalt deyil arkadaş karabükün mezarı kazıldı bu şehir öldü öldü yahu çevreye hiç gitmezmisiniz her il ilçe şıkır şıkır karabük ölü bunu bari görün artık Karabük geçmişin karabükü deyil şu boş dükkanlardan bari ders çıkarın be adamlar

  5. Belediye reyis adayım Celal Bulut

    Emekliyim soğuksu mahallesindenim benim belediye reyis adayın Celal Bulut iyi partiden olursa mutlaka kazanır karabükede eyi hizmetler gelir bizim için yaptıklarını artık bütün karabük için yapar hizmet eder

  6. İnşallah inşallah

    Rafet reisin yapamadığını Celal Bulut nasıl yapacak. Celâl abi iyidir dürüsttür ama vizyonu yoktur. Millet ittifakından İsmail Yılmaz (Hoca) yada Durmuş Yalçın desen olurda.

  7. Karabük

    Ben esnafim akparti il başkanını hayatta görmedim.kimdir?nedir?inanın kaldırımda yürürken dahi görmedim.neyi ödüyorsunuz.hizmetlerde sonuncu olmamızımı?
    Karabük te birtek yerde trafik problemi var .çoktan bitmiş olması gereken kavşak başlayacak bumu hizmet ( oda başlarsa)şehirde park araç yasağı var esnaf kan ağlıyor.gelip yanımıza çay içsin berki siftah parası atar…

  8. radar

    Sayın Tümen seçim öncesi konuşmuş

    ZİNCİR MARKETLERDEN BAHSETMİŞ……….. Nihayet sesi çıktı.

    SEÇİM ÖNCESİ KONUŞUR SEÇİMDEN SONRA SUSARSIN. Alıştı bu insanlar sana
    AMA BU SEFER KOLTUĞUN SALLANTIDA BİLESİN.

  9. enerji

    derya pidenin “paça çorbası”,kardemir için “çatı üzerimize göçüyordu” deyişi ve bir süredir de “ismail altınöz güzellemeleri” Ahmet Gölbek klasikleri arasında yerini aldı,hayırlı olsun.

  10. Basın Mensubu

    Yorumcu başı diye yazan insan ne alakası var yazdıklarınla Gazeteciliğin hele hele Ahmet Abinin ayıptır be insan,günahtır be insan.Yok abone,yok resmi ilan ne içeriksiz laflar bunlar.İsmail Altınöz iş yapmış,bazı hizmetleri hızlandırmış Ahmet abide bunları yazıp duyuruyor.Ne alakası var abonelikle resmi ilanla.Sen ve senin gibiler herşeyi bir çıkar karşılığı yapmaya şersetlisiniz demek ki herkeside öyle görüyorsunuz.Sana en basitinden kınadığımı söylüyorum,aslında hakkın küfürde senin sevinene inmiş olurum.Ayıptır günahtır ve bunları söylediğin insan bir de Ahmet abi olursa ayıbın günahın artar be terbiye yoksunu.

  11. Yapılmayanları eleştiren kim

    KARABÜKE SÖZÜ VERİP YAPILMAYANLARI EN AĞIR BİÇİMDE ELEŞTİREN AHMET ABİ İÇİN NE DANGALAKÇA YORUMLAR YAZIYOSUNUZ YA YAPILMAYANLARI LİSTE HALİNDE YAZAN BAŞKA KİM VAR BU ŞEHİRDE.AHMET ABİ YAZIYOR ÜZERİNE GİDİYOR.BAKIN İSMAİL ALTINÖZDE BİRKAÇINI ÇÖZMÜŞ.YAPILMAYANI YAZAN AHMET ABİDE YAPILANLARI YAZIYOR SİZLERDE APTAL APTAL YORUMLAR YAZIYOSUNUZ.İYİ İŞLER SİZİ RAHATSIZ EDİYOR GALİBA DANGALAK DANGALAK ŞEYLER YAZDINIZA GÖRE İNSAN ÖYLE DÜŞÜNÜŞYOR MECBUREN

  12. İsyan

    Karabükün sorunlarını en fazla dile getiren gazeteci kimdir ??? Karabükde seçim zamanı söz verilip yapılmayan takip eden gazeteci kimdir??? Karabükte siyasi ortamda tartışma yaratabilen gazateci kimdir??? Peki en güvenilir gazeteci kimdir. ??? Sayın AHMET GÖLBEK…

  13. Cumali Poyraz

    SAYIN AHMET ABİME HAKSIZLIK ETMEYİN. YAPILANI DA YAPILMAYANI DA BU KÖŞESİNDE YAZIYOR. O OLMASA KARABÜK’ÜN SORUNLARINI YAZAN YOK VE ONUN SAYESİNDE DE HERKES FİKRİNİ AÇIK AÇIK YAZIYOR. KARABÜK’ÜN SORUNLARINI GÜNDEME GETİREREK BURADA BİZİM FİKİRLERİMİZİ BEYAN ETMEMİZİ SAĞLIYOR. ONUN YORUM YAPMADIĞI GÜNLER YORUMLARINI ÖZLER OLUYORUZ. SAĞOLASIN VAROLASIN ALLAH SAĞLIKLI VE HUZURLU UZUN ÖMÜRLER VERSİN ABİM. TEŞEKKÜRLER. ALLAH SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.

  14. AK-İT ittifakı

    Benzin ve motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 41 kuruş zam gelecek.

    Dolar bugün de rekor kırdı.
    1 ABD Doları = 9.24 Türk Lirası

  15. 100.YIL DÜKKANLARI

    RAFET BAŞKANIN EN BÖYÜK İCRAATI 100 YIL MAHALLESİNDEKİ DÜKKANLAR.BURASI İYİ OLDU GENÇLER SIKINTI ÇEKMİYOLAR GİR İÇİNE KIYTI KÖŞE BOL İŞİNİ BİTİR ÇEK GİT.GENÇLER DUA EDERLER TABİ.
    KİRACILARA Bİ SORUN BAKALIM İŞYERİ AÇMA RUHSATLARI VARMI.
    KİRALARINI DOĞRU DÜZGÜN ÖDÜYOLARMI.
    ORAYA NE KADAR PARA HARCANDI KİMBİLİR .ARKADAŞ Bİ İŞİDE DOĞRU YAPSALAR GÜNAHAMI GİRERLER.HELE O RÖGAR KAPAKLARI VAR YAHU OTO TAMİRCİLERİYLE ORTAKMISINIZ BE

  16. 34 Kişiyi al başkan

    Bak başkan millet diken üstünde duruyor çok şiddetli tepkiler var sana şu 34 kişiyide işe al bi rahatlama olsun tepkilerin gazı bi gitsin.Milletinen alay eder gibi 3500 kişiyi dama dolduru gibi imtahana soktun aldığın 6 kişi insan utanıryahu.Al şu 34 kişiyi biriken gazı bi gider valla billa senin karın olur.

  17. Vahit Dertli

    Ne içim yer bura be.benim çocuk dedioe ben inanmadıydım Karabük ne kadar geri kalmış ne çirkin ne kadar bakımsız bir yermiş yahu bize göre iyi tabi çocuğun Üniversite masrafları çok az Ankara İstanbulda kirada okutsan 2bin 2500 yurtta kalsa sabah namazı dahil 1500-2000 burası sudan ucuz amma ucuz etin yahnisi hesabı

  18. Millet ittifakı

    Millet ittifakı adayı Bayram Karadağ olmalı hem milli manevi duruşu hemde CHP den ödün vermeyen yapısı ile millet ittifakına yakışır. Karabük’ün Milliyetçi muhafazakar yapısının sıcak bakacağı bir aday.

  19. Aday mı olmuş

    Kusura bakmayın millet ittifakı Hacı Bayramı aday yapmaz onlar alkolü seven yaşı 65-70 arası birilerini bulur bulamazsa uydurur

  20. MİLLET İTTİFAKI BELEDİYE ADAYI

    MİLLET İTTİFAKI İYİ BİR ADAYLA BELEDİYE BAŞKANLINI ALIR.GEÇEN SEFER CHPLİLER MİLLET İTTİFAKI ADAYI DURSUN ALTIPARMAKA KAZIK ATTILAR OY VERMEDİLER RAFET BEYİ SEÇTİLER ŞİMDİDE PİŞMANLAR TABİ.DURSUN ALTIPARMAKA OY VERMEYEN CHPLİLER KAYPAK DÜRÜST OLMAYAN Bİ TUTUM TAKINDILAR.
    BU YEREL SEÇİMDE EYER İTTİFAKLAR DEVAM EDERSE MİLLETİN ADAYI KİM OLUR BİLİNMEZ AMMA CHP LİLERE ARTIK KİM GÜVENİRKİ ONNAR ÇOK OYNAK ÇOK ÜÇKAĞITÇI BİR KESİM OY VERMEDİLER İŞTE.BU SEFER OY VERİRLERMİ KENDİ PARTİLERİNDEN BİLE ADAY ÇIKSA OY VERMEZLER .
    CHP İÇİNDEN MESELA BAYRAM KARADAĞ CHP NİN TAMAMININ OYUNU ALABİLİRMİ veya İSMAİL YILZA,HASAN ÖZTÜRK,SEDAT KARAOĞLU ADAY OLSALAR CHP NİN TAMAMI OY VERİRMİ.KIVIRANLAR ÇOK OLUR ÇOK.

  21. Karabükspor Sevdalısı

    Millet İttifakı Belediye Adayı rumuzlu arkadaş, millet ittifakı Adayı Dursan Altıparmak’a CHP’liler kazık atmadılar, kazığı kendilerine ve karabük halkına attılar ama son pişmanlik fayda vermez. Herkes hakettiği şekilde yönetilir. Dursun bey’i benim gibi 60 lı yaşlardakiler bilir. Onun kıymetini bilen olmadı. O genç yaşta(35) belediye başkanlığı yaptı, belediyenin karabük özelinde atmadığı işler yoktu. Karabük Belediyespor, Konservautuvar, yerel televizyon vs. Ayrıca ilçe olan Karabüksporu yönetimiyle birlikte ilk süper lige çıkartan da oydu. Şehri için taşın altına elini koymaktan çekinmeyen birisiydi. Karabük’ün altını üstüne getirdiydi altyapı için, ona rağmen üst yapıyıda bitirdi. Sonunda ne olduğ Karabük hemşehri ayağına Enver beyi seçti. Bi daha onun gibi gelmez. Onun için Millet ittifakının diğer parti mensupları Dursun beye değil kendi halkına, karabük halkına kazık atmış oldu. Şimdi ne sosyallik, ne sportif ne de kültürel hiç bi b…k yok şehrimizde. Ölü toprağı serilmiş sanki. Nerde Karabükspor, nerde Belediyespor, nerde sosyallik, arada bulursun. Herkes hakettiği, layık olduğu şekilde yönetilir. Nokta.

  22. Bir soru bir gündem

    Sayın Durmuş Yalçın Karabük belediye başkanı adayı olsaydı (herhangi bir partiden /iktidar partisi yada milet ittifakı değişmez.) Sayın Refet Vergili belediye başkanı adayı olurmuydu ??. Millet ittifakının adaylığına Bayram Karadagın kütlesi yetmez. Ismail yılmaz Erol serin Elif köse daha nice isimler.

  23. Hüseyin Erer gibisi gelmedi

    Karabük belediye başkanı olarak Hüseyin Erer gibisi gelmedi işallah AK Parti kendisini yeniden aday gösterirde seçimi kazanır Karabükün talihide yeni baştan deyişir Hüseyin Erer zamanında yapılanlar şimdi tamir bile edilemiyor

  24. KARABÜK

    Karabük’de millet vekili olacak kişiler Pehlivan Baylan,Durmuş Yalçın, Elif Köse’dir dır.Belediye başkanıda Adnan Çebi olmalıdır

  25. CHP belediye başkanı adayı

    CHP belediye başkan adayı Avukat Erdoğan Dinçel olmalı
    Yıllardır CHP SHP CHP emekçisi Erdoğan başkan millet ittifakının ortak adayı olmalı..
    2009-2014 ve 2018 belediye seçimlerinde Rafet başkana karşı duruşunu hep sergilemiş her zaman CHP adaylarının yanında yer almış Erdoğan başkana kimse karşı çıkmaz Seçimi de kolayca kazanır

  26. Kütle hesabı

    Haklısın Kütle büyük olmalı her akşam kumar içki masasında kütle büyümeli

  27. Bayram KARADAĞ

    Benim kütlemi ölçen sevgili arkadaşım.
    Öncelikle şunu belirteyim Belediye başkanı adayı olmak gibi bir hedefim yok.
    Olsaydı bil ki çoğu kişiden iyi yaparım.
    Sosyal belediyeciliği
    Belediyenin kar yapan değil halka hizmet eden bir kurum olduğunu gözler önüne sererdim.
    16 yaşımdan beri kurduğum ilişkiler Karabük ile büyük şehirlerin koordinasyonunu sağlardım.
    Halkımızın tüm özel günlerini tüm misafirlerini Karabük’te ağırlamasını sağlayacak tesisleri kurardım.
    Benim işim değil demez gençlere iş imkanları yaratırdım
    Okuduğum 10.000 üzerinde siyaset belediye konulu kitaplar ile istediğiniz konuda istediğiniz zaman KÜTLE tartışmasına girebilirim.
    Herşeyden önce Kardemirde çalışan bir işçi olduğum için mi bu kanıya vardığınızı merak ediyorum.
    Şunu bilmenizi isterim
    Belediye veya milletvekili olacak Arkadaş sadece seçim zamanı değil her zaman halkın içinde olmalı çarşıda pazarda onu rahatlıkla görebilmelisiniz.
    En önemlisi halkın manevi değerleri ile barışık olmalı.
    Uzatmak istemiyorum
    Kısaca kütle hesabı yapmak kolay değil birisine haksız isnatta bulunmak kul hakkına girer
    İyi günler dilerim

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’taki Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, depremlerde zarar görmedi.

İlçede yaşanan 4,7 ve 5,6 şiddetindeki depremlerin ardından Sebastapolis Antik Kenti, Anadolu Ajansı tarafından dron ile görüntülendi.

Antik kentin depremlerde zarar görmediği belirlendi.

Tokat kent merkezine 69 kilometre uzaklıktaki Sulusaray ilçesinin altında yer alan antik kentin ortaya çıkarılması için Tokat Müze Müdürlüğünce 1986'da sondaj kazılarıyla başlayan çalışmalar, sonraki yıllarda kurtarma kazısı şeklinde devam etti. 1991'de ara verilen çalışmalara 2013 yılında tekrar başlandı. Antik kentteki kazı çalışmaları, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akın Temür'ün danışmanlığında sürüyor.

– Sebastapolis Antik Kenti

Antik kentin bazı kaynaklarda M.Ö 1. yüzyılda kurulduğu ifade ediliyor.

Roma İmparatoru Trajan zamanında M.S 98-117 yıllarında Pontus Galatius ve Polemoniacus eyaletlerinden ayrılarak Kapadokya eyaletine dahil edilen antik kentin 2 bin yıl önce Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olduğu belirtiliyor.

Döneminde çok az şehrin sahip olduğu, zenginliğin göstergesi olarak para basma yetkisi bulunan Sebastapolis'in büyük savaşlar, yıkımlar, afetler ile geçiş yollarının değişmesi sonucu eski önemini kaybettiği, zamanla da unutulduğu kaydediliyor.