Her Telden (15 Haziran 2020)

Her Telden (15 Haziran 2020)

Yayın: 15.06.2020 13:33
Paylaş:
A+ A-

DEVREKANİ BELEDİYE BAŞKANI Sayın ENGİN ALTIKULAÇ ; “TARIM/HAYVANCILIK İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ OLAYINA ÇOK HASSAS…”
Kastamonu/DEVREKANİ İlçesine kurulması planlanan TARIM/HAYVANCILIK İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ,Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN tarafından 180 günlük ACİL EYLEM PLANI’NA alındı.
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN ÖNÜ TAMAMEN AÇILDI YANİ.
Bu konuda,esas mesleği Veteriner Hekim olan Devrekani Belediye Başkanı Sayın ENGİN ALTIKULAÇ,bu yatırımın realize edilmesi ile İlçenin geleceğini garantiye alacaklarının farkında elbet.
ÇOK GERÇEKÇİ BİR PLANLAMA YAPMIŞ DEVREKANİ..
İlçenin gerçeklerini görerek,İlçe Belediye Başkanı’nın mesleki birikimlerinden de yola çıkarak TARIM/HAYVANCILIK İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ Bölgesi olayına odaklanmışlar..
AYNI OLAYI,YILLARDIR BİZ,EFLANİ İLÇESİ İÇİN ÖNERİRİZ..
Bir türlü anlatamadık,aslına bakarsanız EFLANİ İlçesinin geleneksel üretim sektörlerinin başında olan HAYVANCILIK ve AİLE TİPİ TARIM böyle bir yatırım ile çok çabuk atılıma geçerdi,ayrıca,çok ciddi yatırımcı çekerdi,Eflani bu alana yoğunlaşamadı,bakın DEVREKANİ İlçesi büyük mesafe aldı/alıyor..
Dünyanın geleceği HAYVANCILIK ve TARIM SEKTÖRÜ deniliyor..
Eee “İŞ BİLENİN/KILIÇ KUŞANANIN DERLER..” Devrekani işi biliyor demek.

KARABÜK’ÜN DSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ,DSİ 23.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İLE O KADAR ÇOK İŞİ VAR Kİ VE YENİ BÖLGE MÜDÜRÜ Sayın YAROĞLU..
Karabük çok ilginç bir coğrafya üzerinde ve ARAÇ ve SOĞANLI ÇAYLARININ geçerek,BİRLEŞTİĞİ bir alan üzerinde,birçok faal,yarı faal,kurumuş DERE YATAKLARI var,ilginç bir coğrafya üzerinde kurulmuş Karabük ve İlçeleri..
O AÇIDAN DEVLET SU İŞLERİ (DSİ..” İLE O KADAR ÇOK İŞİ VAR Kİ..!!
Şu ana kadar Karabük DSİ’DEN gerekli yatırımları alabildi mi diye sorarsanız,DSİ Şube Müdürlüğü’nün kurulması ve özellikle DSİ Şube Müdürlüğü görevine Sayın YASİN DEVRİM’İN atanması ile ciddi kıpırdanmalar,gelişmeler başlamıştı..
Şimdi DSİ KASTAMONU 23 BÖLGE Müdürlüğü görevine Sayın İBRAHİM YAROĞLU atanırken,Bölge Müdür Yardımcılığı görevine de Sayın YASİN DEVRİM getirildi..
Sayın İBRAHİM YAROĞLU kısa süre önce geldiği bu görev sırasında,Karabük’e birçok kez geldi ve sorunların yerinde görme imkanı buldu ve bu anlamda Sayın YASİN DEVRİM’DE en ince detaylara kadar Karabük’ün sorunlarını kendisine anlatmıştır elbet.
DSİ KARABÜK AÇISINDAN ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ BİR KURULUŞ..
Sanıyoruz KARABÜK gelecek süreçlerde çok ciddi hizmetler alacak DSİ’DEN

DSİ TARAFINDAN,2017 YILINDA İHALESİ YAPILIP İNŞAATI DEVAM EDEN SAFRANBOLU İÇME SUYU ARITMA VE 5 DEPO YAKINDA HİZMETTE…
Geçtiğimiz yazımızda SAFRANBOLU’YU SUSUZ BİR YAZ BEKLİYOR anlamında bir yazımız çıkmıştı,bunu da SAFRANBOLU’DA 2017 Yılında ihalesi yapılan ARITMA TESİSİNİN henüz bitirilmediğine dayandırmıştık.
ARITMA TESİSİ kısa süre içerisinde bitirilecek,ödenek sıkıntısı yok.
Ayrıca SAFRANBOLU’YA yapılan YENİ SU DEPOLARININ bitirilmesi noktasında önemli gelişmeler var,bunlar tamamlandıktan sonra SIKINTILI BİR DURUMUN yaşanmayacağı belirtiliyor.
Burada SAFRANBOLU ADINA SEVİNDİRİCİ BİR GELİŞME DAHA VAR..
DSİ çok önemli bir çalışma yapıyor ve BULAK SUYU olarak bilinen suyun HIZAR SU KAYNAĞINA ilaveten SAFRANBOLU’YA verilmesi amacı ile çalışmalar yapılıyor ve bu çalışmalar olumlu sonuçlanırsa,SAFRANBOLU uzun süre su sıkıntısı yaşamayacak elbet..
DSİ Kastamonu 23.Bölge Müdürlüğü,yeni Bölge Müdürü Sayın İBRAHİM YAROĞLU ve Bölge Müdür Yardımcısı Sayın YASİN DEVRİM’İN getirdiği canlılık,yeni ve etkin hizmet akışından Karabük’te çok ciddi yararlar sağlayacak gibi görünüyor..
DSİ’NİN ELİNDE Kİ MAKİNE PARKI GÜÇLENİP/YENİLENİYORMUŞ..
Ödenek sıkıntıları büyük ölçü de aşılıyor,hatta aşılmış sanıyoruz.
Önemli kıpırdanmalar,gelişmeler ve hizmet akışında ivmelenmeler var..

DSİ KARABÜK MERKEZ DÜZÇAM GÖLETİ YAPIMI,EFLANİ GÖLETLERİ’NİN SULAMA APARATLARI VE OVACIK HATİPOĞLU GÖLETİ TARIM KONUSU
Diyoruz ki,DSİ Karabük açısından ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ bir Kuruluş ve Karabük’ün DSİ ile o kadar çok işi var ki,bunların usul/usul ele alınması ve çözümlenmesi gerekiyor..
Örneğin ALDEĞİRMEN BARAJI İnşaatları bir süredir durmuştu ve gerekli ÖDENEKLER çıkartıldı,Şantiye yakında yine/yeniden faaliyete geçiyor ALDEĞİRMEN Barajı paralelinde ARAÇ ÇAYI REHABİLİTASYONUNU getirecektir elbet.
Bu arada TARIMSAL ÜRETİMİN ARTMASI noktası çok önemli ve örneğin Ovacık HATİPOĞLU GÖLETİ,İlçe de tarım üretimine ciddi bir ivme getirdi,şimdi EFLANİ GÖLETLERİNİN SULU TARIMA HAZIRLANMASI olayı gündemde.
Yeni ve çağdaş bu SULAMA TEKNİĞİNE GİDİLECEK EFLANİ’DE..
Bu arada 5 BİN HEKTAR ALANI SULAMASI beklenen ve zemini geçirgen çıktığı için durdurulan Karabük Merkez DÜZÇAM GÖLETİ kısa süre içerisinde başlatılabilir mi,yapımı gerçekleştirilebilir mi..?
EFLANİ GÖLETLERİ on binlerce dekar,binlerce hektar alanı sulayabilir..
EFLANİ Tarım kesimi yıllarca bunu yapmadı,şimdi ciddi bir talep,irade var..
DSİ KARABÜK ve İLÇELERİ AÇISINDAN çok/çok önemli bir Kuruluş..

ÇOK SÜRMEZ,BELKİ 2021,BELKİ 2022 YILINDA “KARABÜK ve İLÇELERİNDE Kİ KÜÇÜK SANAYİ SİTELERİ ŞEHİR DIŞINA ÇIKARTILIR…” VE SIKINTI..
CHP Eflani İlçe Başkanı Sayın AHMET AYTAÇ’IN,kendi İlçesinde yapılacak ve BAKKA’DAN gerekli parasal desteğin çıktığı KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ olayından yola çıkarak “SANAYİ SİTESİ ŞEHİR MERKEZİNE OLMAZ,BİR/İKİ KİLOMETRE ŞEHİR DIŞINA YAPILSIN..” itirazı gündeme enteresan bir olayı getirdi.
ŞEHİR MERKEZLERİNDE Kİ SANAYİ SİTELERİ ŞEHİR DIŞINA ÇIKARTILIYOR..
Bu konuyu özellikle CUMHURBAŞKANI Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN çok hassas biçimde izliyormuş,şuan için 10 İL PİLOT BÖLGE seçilmiş ve buralarda ki SANAYİ SİTELERE ŞEHİR DIŞINA taşınıyormuş.
KARABÜK MUTLAKA BİR/İKİ YIL İÇERİSİNDE BUNU YAŞAYACAK..
Safranbolu KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ ve KARABÜK BAĞESSAN SANAYİ SİTESİ noktasında..
Karabük bu sıkıntılı süreci mutlaka yaşayacak ve görecek..!!

İL HIFZISSIHHA KURULU MASKE TAKMAYANLARA 3180 LİRA PARA CEZASI UYGULAMASINA KARAR VERDİ VE KARDEMİR’İN ALDIĞI ÖNLEMLER..
Karabük KORONAVİRÜS SALGINI noktasında,olayın başından beri,yaşamadığını yaşıyor ve salgın birden arttı ve bu nokta da İL HIFZISSIHHA KURULU çok önemli bir karar aldı.
KARABÜK PEK CEZA UYGULANMASINDAN YANA TUTUM ALMAMIŞTI..
Şimdi durum değişti.
MASKE TAKMAYANA,SOSYAL MESAFEYE UYMAYANA CEZA VAR.
İnsanlar bazı yerlerde SIRT/SIRTA duruyorlar,ayrıca MASKE TAKMA olayı da,sanki bir DELİKANLILIK HAVASI içerisinde hareket ederek pek fazla uygulanmıyor..
BAKIN KARDEMİR Genel Müdürlüğü olayı nasıl sıkı tuttu.
Karabük’ün en büyük şansı KARDEMİR Genel Müdürlüğü’nün Covid-19 denilen, koronavirüs salgını denilen bu illetin ilk çıktığı andan itibaren çok ama çok sıkı önlemler alması oldu.
Eğer KARDEMİR Genel Müdürlüğü bu sıkı önlemleri almasa,Karabük’ün hali perişandı ve öylesine sıkı önlemler aldılar ki hem KARDEMİR kendisi,hem Karabük rahat etti..
MASKE TAKMAYANA CEZA UYGULANMASI İYİ,ÇOK İYİ OLDU..
Hani ne derler “NUSH İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR…”
İyilik ile hizaya gelmeyenin sonu cezadır elbet…!!

VAKIFBANK VE HALKBANK YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİNE YAPILAN ATAMALAR VE KARDEMİR BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ..
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Genel Kurullar ile VAKIFBANK ve HALKBANK Yönetim Kurullarına yeni isimler atandı ve Ülke Kamuoyu yapılan bu atamalarla çalkalanıyor elbet.
Olumlu/olumsuz çok sayıda tepki alıyor bu atamalar.
Buradan yola çıktığınızda,KARABÜK’Ü ÇOK YAKINDAN ilgilendiren KARDEMİR BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU Üyesi olayına gelmek mümkün ve kasım 2017 yılına kadar Karabük böyle bir sorunu hiç yaşamıyordu.
2017 Kasım ayında çıkan ve bize göre ciddi hiçbir içeriği olmayan gelişmeler sonucu,KARDEMİR Yönetiminde Siyaset çok ağırlık kazandı,olay KARDEMİR’İ SİYASET Mİ/SERMAYE Mİ Yönetecek bağlamına kadar geldi dayandı.
Eğer kasım 2017 yılında YOLBULAN/GÜLEÇ ağırlığı/dengesi bozulmasaydı ve eğer “BİR BAŞKA İSİM DAYATILMAMIŞ OLSAYDI..” durum, hiç mi hiç, bugünlere gelmeyecekti,.
Neyse,şimdi KARDEMİR BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU Üyeliklerine kimler getirilir,kimler atanır acaba,olayın tam bu noktasında,bugün görev yapan bazı isimlerin YENİDEN GÖREV TALEP ETMEYECEKLERİNE ilişkin ciddi bilgiler de veriliyor.
Gerçi görev talep edilmiyor veriliyor,ama,isteksizlik bir mazeret kabul edilir mi..?
Bu yönlü bilgi sızdıranlar var elbet.

TÜRKİYE SÜPER LİGİ MAÇLARI BAŞLADI,2 LİG MAÇLARI DA BAŞLAYINCA,HERKESİN UNUTTUĞU KARABÜKSPOR’A UFAK BİR İLGİ BAŞLAR…!!
Şu an itibarı ile TÜRKİYE SÜPER LİG maçları başladı,bir zamanlar Ülkenin ve hatta Avrupa Ülkelerinin gözde FUTBOL KULÜBÜ OLAN,şu an kimsenin merak etmediği,hemen herkesin defterden silmiş göründüğü KARABÜKSPOR herhalde küçük bir grubun hatırlaması ile gündeme gelir.
ŞU AN KARABÜKSPOR KİMİN/KİMLERİN GÜNDEMİNDE VAR Kİ..?
Örneğin KARABÜK SİYASETİ HATIRLIYOR MU KARABÜKSPOR’U..?
Örneğin KARABÜK BÜROKRASİSİ HATIRLIYOR MU KARABÜKSPOR’U..?
GENEL ve YEREL Siyaset KARABÜKSPOR’U defterinden sildi,Karabük yaşayanları KARABÜKSPOR’U defterinden sildi ve öyle görünüyor ki YENİ NORMAL HAYATTA,unutulan,adeta,defterden silinen KARABÜKSPOR can sıkacak,can yakacak..
Camia bir ara Sayın ŞEFİK DİZDAR tarafından yapılan girişimlerle umutlanmıştı..
Bir şeyler olacak şeklinde ki umutlanma,yerini,derin bir hayal kırıklığına bıraktı..
KARABÜKSPOR’U BU HALE DÜŞÜRENLERDEN HESAP SORULDU MU..?
Yooo öyle bir gelişme de olmadı DEĞİL Mİ..?
YİYENLER/YEDİKLERİ ile günlerini/ gün ediyorlar,ÖYLE DEĞİL Mİ..?

VAKIFBANK YÖNETİM KURULU’NA MİLLİ GÜREŞÇİ, KARDEMİR BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU’NA MİLLİ FUTBOLCU VERİLİRSE KARABÜKSPOR..!!
Dün bir kardeşimizle sohbet ediyorduk,bir ara “BAK ABİ VAKIFBANK YÖNETİM KURULU’NA MİLLİ GÜREŞÇİ VERDİLER..” dedi ve daha sonra da “İSTERMİSİN KARDEMİR BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU’NA DA MİLLİ FUTBOLCU VERSİNLER..” dedi,o minvalde şakalaştık.
Eğer KARDEMİR BAĞIMSIZ YÖNETİM Kurulu’na milli bir futbolcu verirlerse, KARABÜKSPOR’UN önü açılır, KARDEMİR yeniden KARABÜKSPOR’A destek verir,hiç değilse KARABÜKSPOR adına bir yerlere ulaşır ve “YAPILAN BİRÇOK UYGULAMANIN YANLIŞLIĞINI ANLATIR..” falan dedi.
Önce şakalaştık,sonra “BÖYLE BİR VARSAYIM GERÇEKLEŞSE NE OLUR..?” üzerinde fikirler yürütmeye başladık ve sonuçta KARABÜKSPOR için çok önemli gelişmelerin olabileceği gibi bir gerçeğe vardık iyi mi..
KARABÜKSPOR ŞU AN KARABÜK’TE KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL..
Bugün Kulübü yönetenler hakkında da ilginç/ilginç söylentiler piyasaya sürülüyor ve özellikle Eski Kulüp Başkanı Sayın MEHMET AYTEKİN’İN Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusu yaptığından bile söz edenler var.
Orta yerde KARABÜKSPOR diye bir futbol takımı da yok galiba.
Yaşar Kaptan sahası diz boyu ot olmuş diyenler var..
Masa/koltuk/televizyon,idman aletleri falan darmadağın olmuş diyorlar..
KARABÜKSPOR’U BU HALE DÜŞÜRENLER UTANSIN

18 kişi görüş bildirdi

  1. nagi özkan

    “Ağırlığı/dengesi bozulmasaydı ve eğer “BİR BAŞKA İSİM DAYATILMAMIŞ OLSAYDI..” durum, hiç mi hiç, bugünlere gelmeyecekti,.” nasıl bir mantık…Mutullah amcaya gidip imza attırıp bunlar atanacak diyen kimlerdi? savaşı nasıl başlattılar? Biraz daha objektif olmanız gerekir.Yoksa bu gidişle Filler çok tepişir çimler çok ezilir…

  2. Ahmet abi bizim İsmetpaşa noldu

    Ahmet abi Devrekaniyi yazıyorsun iyi güzel bizim İsmetpaşa noldu hani ödenek mödenek çıkıyordu çıktımı noldu İsmetpaşa heralde gıyanete galdı galacak

  3. İsmet paşa

    Arkadaş ismetpaşa organize diye tutturuyorsunuz sanki yatırımcılar kapıda 20 yol önce açılan Karabük OSB dolmadı daha,yatırımcısı olmayan OSB devlet sıcak bakmıyor yatırımcı olursa öyle kamulaştırma yapıyor,Eskipazara son yıllarda çok güzel hizmetler yapıldı meslek yüksek okulu çevre yolu doğal gaz gençlik merkezi özellikle DSİ yatırımları daha bir sürü yatırımlar bundan sonrada yapılır.

  4. Yorumsever

    Devrakani sıradan bir yer değil.Orada Remzi Gür’ün Türkiyenin en büyüklerinden biri olan süt ve besi çiftliği var.Eflani’nin İstanbul da gariban fırıncılarından başka kimi var ki Sayın Gölbek?

  5. Gönderen

    Salgın hastalık sürecinde Karabük’te Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında 22 bin 526 kişiye 35 milyon 536 bin 212 lira destek sağlanmış. Ne güzel hemşehrilerimizin önemli bir kısmına bir nebze olsun destek sağlanmış. Kardemir ne yaptı? Top peşinde 32 milyon lirayı savurdu. O parayı Karabük’teki çöp konteynerlerine atsaydı daha iyiydi. Hiç olmazsa çöplüklerden birileri bulur ihtiyaçlarını gidermek için Karabük’te harcardı parayı. Vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılarken Karabük esnafının kasasına da 32 milyon lira girerdi. Esnaf da gider borcunu, kirasını falan öderdi, kendi ihtiyaçlarını gidermek için komşu esnafından alışveriş yapardı. 32 milyon lira bu şekilde birkaç kez el değiştirince katlanarak büyürdü. Ama Kardemir’in top peşinde savurduğu para kimbilir nerelere gitti. Bilen var mı, gören var mı? Kardemir zarar ediyor, çevre yatırımları da dahil sürdürmüş olduğu bazı yatırımlarını askıya alıyor. Hala birileri Karabükspor derdinde. Karabük’e iş alanı lazım. İşsiz gençler bırak para vererek Karabükspor maçını izlemeye gitmeyi, emekli babalarının verdiği harçlıkla gün geçirmeye çalışıyorlar. Hala Kardemir’in sırtına on milyonları sarmaya çalışıyorlar. Rahat bırakın Kardemir’i de yatırımlarını yapsın, birkaç genç daha işe alsın. Biraz insaf yahu……

  6. dokunmayın şabanıma

    Kimle yapacaklar bu yatırımı hüseyin şabanla mı?H.Şaban yatırımını ancak kendine ve ekibine yapar.Kardemire verdiği zarar ancak kovulunca anlaşılır.Karabüksporun parasını kimlerin yediği kimlerin otel odalarında özel istekleri için para harcandığını bilmeyen mi var.Kardemiri batırmasınlarda.karabükspor zaten battı.

  7. Ceeeeee

    Genel müdürün gönderildiği konuşuluyor. Eğer doğruysa bu üstün yetenekli adam yarın arcelor mittale ceo olarak iş başı yapar. Ah Kardemir ah, bu adamın kıymetini bilemedin.

  8. Burhan Tekin

    Ahmet bey öncelikle yılların gazetecilik tücrüberiniz ne kadar değerli olduğunun altını çizmeden geçemeyeciğim.Niçin mi? diyen olur olursa en güzel bir konuyu anlatım örnek vererek anlatımdır o yüzden.
    Devrekani ilçesini örnek gösterir iken ilçemizi karşılaştırdığımız zaman gerçek olan bir işin başarılabilmesinin birlikten ve görevde bulunanların talepleri doğrultusunda ivme kazandığının altını çizmek isterim.
    Biz Eflani ilçesi olarak çok hali vakti yerinde deeğerlerimiz var.Ancak bizde birlik el ele dayanışma ruhu kültürü yok.Bu ruhu kültürü yakalamak yakalatmak yerel yöneticilerin aslı görevi ne yazık ki bizim ilçe mahallecilik tekelinden çıkamadığı için bu konuda miğren baş ağrısı ve karın ağrısı çekiyor.
    Eflani ilçesi iki şekilde kendini değiştirmek için yerel yönetimde dışardan birinin yönetime geçmesi lazım kadrosuyla birlikteki o zaman bir deşim başlar.

  9. Öner topuz

    Mehmet Aytekinden rahatsız olan şehir planlayicilari herzaman heryerde kullandıkları sedat namalla 10 günlük serüvenden sonra bu başkana benzeyen adami orada oturttular. Kimsede tık yok.Konu kapansin dersindeler.Bu yüksel denen kimsenin tanımadığı adam, şehirden özel seçilmiş apartmanda yönetici bile olamayacak 7 tane buldumcukla,hele bi tanesi tangutun ibra olmayan yonetiminde yedekte olup her belgeye imza attirilan,simdide bu adama kulubu peşkeş cekiyormus. Kokusu cikar yakinda.

  10. Karabuklu

    Karabukspor mallari talan ediliyo talan basinda evraklar dolasiyo adam gibi biris8 yayinlamiyormuş.tesiste spor aletleri satiliyormuş.transfer parasini baskan kendi hesabina almis ey ahmet bey gecmiste sizde emek verdiniz sizin aldiginiz aletler satiliyormuş.

  11. Köylü Mehmet Ağa

    Zamanın birinde bir köyde köylu Mehmet Ağa varmiş.Mehmet emmi ormandan topladığı odunlari süsler,etrafını ışıklarla susler köylulere satarmis.Odun bu ya.Gel zaman git zaman kendini nimetten saymış.Etrafında yanan ışıklarin kendinden yandığına süslerinin kendinin yaydiğına inanmış.Zaman gecmis herkese kafa tutar hale gelmiş ODUN. Herkese kafa tutar hale gelmis.Hatta onu fişe takana bilE kafa tutmuş odun.Nerden nasıl geldigini unutmuş.Sonu nasıl mi olmuş Ona o işıgı takan mucitler sadece fişini cekmisler.Odunda hayatina odun olarak devam etmek zorunda kalmiş.O odun kim mi?Bunu sadece odunlar anlamaz.Yada anlamamaj icin ŞABAN OLMAK LAZIM.

  12. Cemil kara

    Karabuk sevdalısıyım,cebimden para harciyorum diye koltuğu kapan başkan 40 kişiyi tazminat vercem diye kandırıp issiz güçsüz bıraktı. Kalmadı 15 aydir ne futbolcu maasi ne personel maaşı yatiriyor.Uefadan ve trf1 den gelen yaklaşık 4 trilyon para ortada yok.Yediemindeki masa sandalye tv satılmış.Takim otobusu onur sahasinda arizali diye yatıyor.Fatih tultaktan 85 tl kendin e avanta istiyor.Amatorden oyunculardan 10 bin tl karşılığı avanta alinip prof yapılıyor. Daha neler neler.Gazetecilerin hepsinin haberi var.Ancak bayramda harclik aldilar önün icin yazmıyolar .

  13. Karabükspor Sevdalısı

    Sayın Ahmet Abi, Karabüksporumuzun peşinde her maçlara gitmeye lise sondan beri gitmişliğim var. Şu anda 50 yaşındayım ve hala daha gidiyorum. Karabükspor Karabük’ün markasıydı. İlk Süper Lige 1990 lı yıllarda o zaman Belediye başkanı iken hem sosyal hem sportif alanda iyi işler yapan Dursun Bey bu takımı yönetimiyle beraber çıkarmıştı. Çıktığı zaman Belediyenin tüm imkanları stadın maraton tribinünü D.Ç ile beraber hatta protokol tribinü de dahil yapmıştı. Hatta Çebi antreman sahasında belediyenin grayderleri işçileri harıl harıl çalışmıştı. Yani belediye tüm imkanlarını seferber etmişti. Şimdi bakıyorsun hiç kimse sahip çıkmıyor. Karabükspora sahip çıkması gerekenler belli değil mi? Ben ve Karabük halkı bunlara gözlerimizle şahidiz. Karabükspor ve Karabük maalesef sahipsiz. Bu eski günlerdeki şaşalı günlere dönebilirmiyiz. Biz görebilirmiyiz bilmiyorum. Yazık çok yazık……

  14. Uzunları Yanan Adam

    Sevgili muhafazakar sosyetik finansçı keyfin yerinde bakıyorum. Yalniz bir çok sinirlenince bir de sevinince kişiliğini ortaya döküyorsun. Yetistigin sosyetik ortamdan dolayı olsa gerek yok bekçi, yok köylü mehmet ağa, odun modun gibi laflarla üstten bakan kişiliğini ele veriyorsun.Odunla senin fişini takanlar aynı kişiler, mesele de bu sizlerde kimlik ve kişilik bunalımı var, fişiniz takılmadan çalışamıyorsunuz. Yetistiginiz biat kültürünün etkisi. Biatınızda maalesef hep güçten yana. Fişçi seni genel müdür yapacakmış. Ne yalan söyleyeyim fişçi şirkette çıtayı o kadar dusurdiki, medyatikten genel mudur ve bir daha böylesi bir araya gelemeyecek adamlardan oluşan yardımcı kadrosundan sonra şirkette sıradan bir mühendis bile benden neden genel müdür ya da yardımcısı olmasın diye düşünürken sanada hadi canım diyemem. Hatta düşülen çıtayı muhafaza için seninle devam iyi bile olabilir. Yalniz kısıtlı sayıda ki kendi alt kadrona sahip çıkamazken tüm fabrikayı sırtlama iddianda takdire şayan. Başarılar kardeş, sen yürü biz arkandan koşarız.

  15. afinansçı

    Arkadaş bu finansçıyı benden başka sevenlerinde olduğunu görmek ne güzel. Yorumuda doğru siteye yapmışsın. Net bahşiş sitesinden işlerine gelmeyen yorumu kaldirttiriyor bunlar. Bu arada şirkette yer yerinden oynuyor adam daha tek satır yazmadı sahibi olan kuzenler ve avokadodan onay çıkmadı demek. Gerçi onun sahibide belli degil, tek belli olan kendi fikrini yazmadığı.

  16. Pil

    Şaban fişimı çekmediler pile döndüm diyormuş.Sarj olmaya kaçmış pardon gitmiş.Sarz aletlerini yanina almayi unutmuşsun Şaban Md.Döner başlıklı sarz aletlerin Kardemirde kalmış.Birde arkandan NET bir şekilde ağlayan basın bırakmışsin.NET kardeş de sağı solu arayip gönderemediler izne çıkardılar diyormuş.Ne yapsin bir ekmek kapısını kaybetti.Sıradaki gelsin.pardon sıradaki odunlar gelsin cancanlı ışıkları ile.

  17. gastrolog

    Şirkette uzun zamandır bir gaz sıkışması vardı. Yazılanlar doğruysa şirket gazını çıkarmış anlaşılan.

  18. Dogrucu Davut

    Yazık ya gastrolog.Gece 3 e kadar çozemedikleri gaz sorununu dün çözmüşler işte.Gece 3 e kadar ugrasmaya gerek yokmuş bak.pıst diye çıktı gazı.Ah şaban ah.keser döner sap döner degil mi?

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.