Her Telden (15.Kasım.2018)

Her Telden (15.Kasım.2018)

Yayın: 14.11.2018 21:37 |Güncelleme: 15.11.2018 07:56
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NOKTASINDA “TAM ANLAMI İLE BİR BELİRSİZLİK YAŞANIYOR..” VE KAMUOYU’NA YANSIYANLAR..
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanlığı noktasında,tam anlamı ile bir belirsizliğin yaşandığı kesin,bu arada Kamuoyu’na yansıtılan bazı bilgilerin ŞUBAT 2018 Tarihinde bir/iki KARDEMİR Bürokratının tutum ve davranışından kaynaklandığı da gelen bilgiler arasında.
KARDEMİR bünyesinde çalışan iki isim,kendi görüşleri doğrultusunda bazı çalışmalar yapmışlar,bu çalışmaları yaptıkları tarih ŞUBAT 2018 ve o tarihte “BU ÇALIŞMALARI BAZI YERLERE ULAŞTIRMIŞLAR..”
ARADAN GEÇEN 9 AY SÜRESİNCE ÇALIŞMALAR “BUZLUKTA veya KUCAKÇI DA..” tutulmuş,şimdi ortaya çıkması,Kamuoyu’na servis edilmesi çok enteresan elbet..
“İKİ KİFAYETSİZ MUHTERİS İSİM..” olarak adlandırılan bu kişilerin “KAFALARINA GÖRE ve KENDİ DOĞRULTULARINDA YAZDIKLARINI..” pek fazla ciddiye alan yok bünye de..
ŞİMDİ SERVİS EDİLMESİ HAYLİ MANİDAR ELBET..
Gelişmelerin “CİDDİYE ALINMADIĞI,ŞUBAT 2018 TARİHİNDEN BUGÜNE KADAR..” itibar görmemesinden belli ve ilgili çevrelerde bu konunun üzerinde pek fazla durmuyorlar..
Ancak,KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanlığı için tam bir belirsizlik var.
Son 4 gün içinde neler gelişebilir,bekleyip göreceğiz elbet..

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NOKTASINDA YAŞANAN BELİRSİZLİK,ELBET ŞİRKETİN GELECEĞİNE DAMGA VURACAK BÜYÜKLÜKTE
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ,bu görevi 19 Kasım tarihli Yönetim Kurulu’nda bırakacağını kesin,net bir dille söylemiş bulunuyor..
Peki KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı kim olacak..?
11 Kişilik Yönetim Kurulu’nda HAKİM HİSSEDAR AİLELER olarak bilinen YOLBULAN ve GÜLEÇ AİLELERİNİN 7 Üyesi var,ancak,ne yazık ki, bu aileler arasında 1 KASIM 2017 Tarihli Genel Kuruldan bu yana süregelen güven bunalımı tam aşılmış gibi görünmüyor.
Aslında KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanlığı,yaptırım gücü,diğer Yönetim Kurulu Üyelerinden fazla veya farklı olan bir konu değil,sembolik bir konu,bir makam.
BİRDEN,ŞİRKETİN GELECEĞİNİ ETKİLER HALE GELDİ..
Oysa,KARDEMİR’İ bekleyen önemli sorunlar var,örneğin TOPLU İŞ SÖZLEŞME dönemine giriliyor ve ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,bu nokta da çok umutlu,işçi adına çok olumlu mesajlar veriyor..
PİYASALARIN DURUMU zaten orta yerde..!!
KARDEMİR Yönetimi çok sağlam,çok dik ve kararlı durmak zorunda değil mi..?

ANKARA KAYNAKLI BİR HABER DİKKATİMİZİ ÇEKTİ VE “SAYIN ÖMER FARUK ÖZ’ÜN İSMİ MALATYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN GEÇİYORMUŞ..”
AK Parti Genel Merkezi ile çok yakın ilgisi olan bir Kardeşimiz “Sayın ÖMER FARUK ÖZ’ÜN MALATYA BÜYÜK ŞEHİR veya Sayın BİNALİ YILDIRIM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLURSA,FATİH BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK GEÇİYOR..” anlamında görüşler dile getirdi.
Aynı Kardeşimiz AK Parti’nin İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkan Adayı olarak Sayın BİNALİ YILDIRIM’IN gösterilmesi durumunda,Sayın ÖMER FARUK ÖZ’ÜN FATİH Belediye Başkan Adayı gösterilmesi ihtimaline dikkat çekiyor.
Sayın ÖMER FARUK ÖZ’ÜN,çok geniş bir aile çevresi olduğuna işaret eden O Kardeşimiz “ÖZELLİKLE İSTANBUL’DA ETKİLİ,GÜÇLÜ BİR AİLE ÇEVRESİ VAR.O NEDENLE FATİH BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖSTERİLEBİLİR..” gibi yaklaşımlar gösteriyor.
Aynı şekilde MALATYA BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkan Adaylığı ihtimalinden de söz eden O Kardeşimiz “Sayın ÖMER FARUK ÖZ DAHA ÖNCE MALATYA MİLLETVEKİLİ OLARAK GÖREV YAPMIŞTI.AK PARTİ İÇERİSİNDE MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLSUN İSTEYEN GENİŞ BİR KESİM VAR..” gibi değerlendirmelerde bulundu.
Sayın ÖMER FARUK ÖZ,yeniden Siyasete geri dönecek mi acaba..?
Bu konuyu birkaç hafta sonra,hep birlikte görürüz herhalde..

CHP KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI’NA SAYIN MEHMET DURUM,YORTAN BELDESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA SAYIN İSMAİL ELEMEN
CHP Parti Meclisi dün toplandı ve bu toplantı gündeminde bazı BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ tespiti alınmıştı,bu manada KARABÜK BELEDİYE Başkanlığı için Sayın MEHMET DURUM,YORTAN BELDESİ BELEDİYE Başkanlığı için Sayın İSMAİL ELEMEN isimleri vardı.
Toplantı gündemine bu isimler alınmıştı.
Yani KARABÜK Belediye Başkan Adayı Sayın MEHMET DURUM,YORTAN Belediye Başkan Adayı Sayın İSMAİL ELEMEN demek ki,burada dikkati çeken konu,örneğin SAFRANBOLU ve YENİCE Belediye Başkan Adayı tespitleri, CHP Parti Meclisi toplantısına sunulmamıştı.
CHP Safranbolu ve Yenice Belediye Başkanlıkları için Sayın İSMET ZÜHTÜ SARAÇOĞLU ile Sayın SABRİ CEBECİK başvuru yapmış,başka başvuru olmamıştı,bu isimlerin Parti Meclisi Toplantısı gündemine alınmadığı söylendi ve “ENTERESAN KARŞILANDIĞI..” ileri sürüldü.
CHP SAFRANBOLU ve YENİCE’DE BAŞKA ADAY ARAYIŞI MI VAR..?
PARTİ MECLİSİ GÜNDEMİNE ALINMAYIŞI BUNU ÇAĞRIŞTIRIR MI..?
CHP KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN Adayı Sayın MEHMET DURUM.
CHP YORTAN BELEDİYE Başkan Adayı Sayın İSMAİL ELEMEN.

İRAN’A UYGULANAN “ABD AMBARGOSU,ORTA DOĞU ÜLKELERİNDE Kİ KARIŞIKLIKLAR..” KARDEMİR RAY SATIŞINI ETKİLER Mİ/ETKİLEYECEK Mİ
Biliyorsunuz ABD,Komşu Ülke İRAN’A ambargo uyguluyor,her ne kadar ÜLKEMİZ AMBARGO dışında kalmış olsa da,elbet,hoş bir olay değil ve örneğin KARDEMİR İRAN’A ray satışı yapıyor..
RAY SATILIYOR İRAN’A..
Bunun yanı sıra IRAK,SURİYE Ülkeleri hem Ülkemizin,hem de KARDEMİR’İN ciddi pazarı durumunda ve buralarda yaşananlar hepimiz tarafından biliniyor.
KARDEMİR RAY PAZARINA GİRDİ,şimdi TREN TEKERLEĞİ üretimi, eğer piyasalara girecek kadar yükselirse,bu anlamda da ORTA DOĞU Pazarına girilecek demektir.
DÜNYA NE KADAR KÜÇÜLDÜ DEĞİL Mİ..?
Oralarda yaşananlar Ülkemizi ve Karabük’ü nasıl etkiliyor..
O nedenle BARIŞ DİYENLERE büyük saygı duyuyoruz ya.

KIZILAY KARABÜK ŞUBE BAŞKANI SAYIN MEHMET UZUN “MEVCUT KIZILAY BİNAMIZI ÖĞRENCİ YURDU YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ..” DİYOR
KIZILAY Derneği Karabük Şube Başkanı Sayın MEHMET UZUN,çok güzel bir projesini anlatarak “MEVCUT KIZILAY BİNAMIZI ÖĞRENCİ YURDU HALİNE GETİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ..” dedi.
Şube Başkanı Sayın MEHMET UZUN,Kızılay Binası’nın önünden AYRILMIŞ YOL GEÇİRİLİNCE,kiracılarının otomobil park edecek yer bulunmaması nedeni ile BAŞKA YERLERE taşındıklarına dikkat çekti.
Daha sonra da “BİNAMIZ ÇOK ESKİ.TAMİRATA,BAKIMA İHTİYAÇ VAR.BÜTÜN BUNLARA ÇOK CİDDİ PARALAR HARCAMAK ZORUNDAYIZ VE BİZ GENEL MERKEZİMİZE BURANIN YIKILARAK ÖĞRENCİ YURDU YAPILMASI ÖNERİSİNDE BULUNACAĞIZ..” anlamında da bilgiler verdi.
Binanın tamirat/tadilattan ziyade,yıkılarak ÖĞRENCİ YURDU yapılması durumunda “MEVCUT İMAR AYNEN KORUNACAK..” şeklinde de bilgiler veren Sayın MEHMET UZUN,bu harcamalara katkı için “ELLERİNDE Kİ BAZI YERLERİ SATIŞA ÇIKARTARAK,BELİRLİ KATKILAR VEREBİLECEKLERİNİ DE..” dile getirdi.
Böyle bir girişimin Karabük’e büyük katkı yapacağına işaret ederek “ÖZELLİKLE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN KARABÜK MERKEZİNE GELMESİ İÇİN BÖYLE BİR YATIRIM ÇOK YARARLI OLACAKTIR..” diyen Şube Başkanı Sayın MEHMET UZUN,bu işin üstesinden geleceklerine dikkat çekti.
Bu arada,mülkiyeti KIZILAY Derneğine ait olan,şu an itibarı ile kullanılmayan bazı yerlerin satışı için Genel Merkez’den izin isteneceği ve bu satışlardan gelen paranın da ÖĞRENCİ YURDU İNŞAATINA destek olarak kullanılacağı belirtiliyor..
KIZILAY BİNASI,ÖĞRENCİ YURDU OLARAK DEĞERLENDİRİLECEK..

“24 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİNDE AK PARTİ,ÖZELLİKLE KARABÜK MERKEZİNDE ORTALIĞI SİLİP SÜPÜRDÜ,YEREL SEÇİMDE DE AYNISI OLUR..”
Dün Büromuzu ziyaret eden ve Siyaset ile çok yakından,çok ciddi biçimde izleyen birkaç arkadaş YEREL SEÇİMLERE ilişkin önemli bir tartışma yaşadılar.
Bir Kardeşimiz “24 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİNDE,AK PARTİ ORTALIĞI SİLİP/SÜPÜRDÜ.GÖRECEKSİNİZ MART 2019 YEREL SEÇİMİNDE DE AYNISI OLACAKTIR..” diyerek Belediye Başkanlıklarının TAMAMINI,İL GENEL MECLİS Üyeliklerinin TAMAMINI AK Parti’nin alacağını iddia etti.
İtirazlar oldu elbet.
Biz de dahil,bir/iki arkadaş “2009 ve 2014 YEREL SEÇİMLERİNDE DE,AK PARTİ DİĞER RAKİPLERİNE BÜYÜK OY FARKI İLE SEÇİMLERE GİRDİ,AMA Sayın RAFET VERGİLİ,BİREYSEL SEMPATİSİ VE GÜVENİLİRLİĞİ İLE BU SEÇİMLERİ KAZANDI..” gibi yaklaşımlar getirdi/getirdik.
Özellikle AK Parti içinde halen aktif görevli iki kardeş “O DÖNEM ARTIK BİTTİ..” falan derken “BİR KARDEŞİMİZ EKONOMİK SIKINTILARDAN SÖZ ETTİ VE ARTIK AK PARTİYE OY VERMEM DİYE YEMİN ETTİ..”
Yapılan tartışmalarda “KARABÜK GENELİNDE AK PARTİ’NİN 43 BİN OYUNA KARŞILIK CHP’NİN 11,MHP’NİN 11 BİN,İYİ PARTİNİN 9 BİN CİVARI OYUNA..” işaret eden bazı arkadaşlar “bu farkın kapanması mümkün mü falan dediler..
Hatta “CHP/İYİ PARTİ BİRBİRİNE DESTEK OLSALAR BİLE.BAŞKAN ADAYLARI TAŞ ÇATLASA 20-22 BİN OY ALIR..” falan dediler,biz yine de “SEÇİM BU,SEÇİMLERDE EVDE Kİ HESAP ÇARŞIYA UYMUYOR.2009 ve 2014 YEREL SEÇİMLERİNİ HATIRLATTIK..”
Sanki ADAYLAR BELLİ OLDU DA,iş Seçim sonucuna kaldı gibi..!!

SAYIN DURSUN BAŞ,ESKİPAZAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ “AKKAYA TERMAL SULARI YÜZÜSTÜ KALDI VE TESİSLEŞME..”
Eskipazar Belediye Başkanı Sayın DURSUN BAŞ heyecanlı insandı,çok güzel hitabeti vardı,Belediye Başkanı olarak güzel hizmetler düşünüyor ve bunları hayata geçirmeye gayret ediyordu.
Sayın DURSUN BAŞ,Sağlık nedenlerinden dolayı ESKİPAZAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI görevinden istifa etti,özellikle,AKKAYA HAMAMI TERMAL SULARININ TESİSLEŞME ile kullanılması olayı yüzüstü kaldı.
Hatta tamamen gündemden kalktı.
Oysa YÖREMİZ AÇISINDAN,bu suların TESİSLEŞTİRİLEREK kullanıma açılması müthiş bir gelişmeye yol açabilirdi,Sayın DURSUN BAŞ bu konuya ilişkin düşüncelerini,yapmak istediklerini öylesine coşkulu anlatıyordu ki..
BAKIN ARTIK GÜNDEM DE BİLE DEĞİL,AKKAYA HAMAMI Çevresinde ki TRAVERTEN ÖZELLİKLİ TERMAL Sular,bu suların TESİSYAPILARAK kullanıma açılması olayı.
Sayın DURSUN BAŞ Belediye Başkanlığı görevinden ayrıldı,iş bitti.
ÇOK YAZIK OLUYOR DOĞRUSU..

AK PARTİ KARABÜK İL KADIN KOLLARINCA “DİYABET HASTALIĞINA FARKINDALIK İÇİN DÜZENLENEN YÜRÜYÜŞ..” VE BU TÜR DUYARLILIKLAR
AK Parti Karabük İl Kadın Kolları mükemmel bir olaya imza attılar,keşke bu olay çok daha geniş kitlelere duyurulmuş olsaydı,o zaman emin olun KALABALIKLAR çok daha fazla olurdu.
“DİYABET HASTALIĞINA DİKKAT ÇEKMEK,FARKINDALIK YARATMAK İÇİN..” bir yürüyüş düzenledi AK Parti Karabük İl Kadın Kolları ve Parti önünde sona eren yürüyüş İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN kısa konuşması ile son buldu..
DİYABET HASTALIĞI ÇAĞIMIZIN EN BELALI HASTALIĞI SAYILIYOR..
Karabük Özelinde bile ÇOK SAYI DA DİYABET HASTASI olduğu kesin,buna kendimizi de dahil ederek söyleyelim,Hastanelerin ilgili servisleri en canlı tanıktır..
AK PARTİ KADIN KOLLARI MÜKEMMEL BİR İŞ YAPTILAR..
Aslında Siyasetin bu tür konulara el atması,FARKINDALIK YARATMASI gerçekten şart ve örneğin AK Parti İl Kadın Kolları bu yürüyüş ile çok ama çok mükemmel bir iş yaptı.
Hemen her konu da bu tür girişimler yapılabilir elbet.
Bakın Sayın EMİNE ERDOĞAN Ülke gündemine “SIFIR ATIK PROJESİ..” olayını getirdi,bununla ilgili BİR VAKIF KURULMASI fikri gündemde ve yine AK Parti KADIN KOLLARI bu konuyu gündeme taşıyan bir etkinlik yapamaz mı yani..
BU DUYARLILIKLARINDAN ÖTÜRÜ,KUTLUYORUZ.
AK PARTİ KADIN KOLLARI ÖNEMLİ BİR ETKİNLİĞİ BAŞARI İLE BİTİRDİ.

Yorumlar

  1. .

    eskipazar karabükün dünyaya açılan penceresi gelişmeye en müsait geleceği en parlak ilçesidir

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Teniste Türkiye Büyükler Bahar Kupası Kategori 1 müsabakaları, Trabzon’da sürüyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Trabzon'da düzenlenen Türkiye Büyükler Bahar Kupası Kategori 1 müsabakaları, büyük kadınlar finalleriyle devam etti.

Beşirli Spor Kompleksi tenis kortlarındaki müsabakaların üçüncü gününde, tek kadınlarda Duru Aslan birinci, Buse Gündüz ise ikinci oldu.

Çift kadınlarda Buse Gündüz-Çağla Teoman ikilisinin birinciliği, Duru Aslan-Defne Akçay çiftinin de ikinciliği elde ettiği organizasyonda, büyük erkekler yarı finalleri de gerçekleştirildi.

Turnuva, yarın yapılacak büyük erkekler final müsabakalarıyla sona erecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon'da birçok farklı spor etkinliğine ev sahipliği yapmak istediklerini söyledi.

Arıcıoğlu, turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerimizin yanında Trabzon da bu turnuvada var. Ev sahipliği yapıyoruz burada. Çok özel bir turnuva. Bayram sonrası olmasına rağmen ciddi katılım oldu.” dedi.

Düzenlenen turnuvaların sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten Arıcıoğlu, “Burada 15 kortumuz var, 3'ü kapalı. Bu kortlarımızda modernizasyon planlıyoruz. Bu kortlarımızda ulusal ve uluslararası turnuvalar düzenlemek istiyoruz çünkü Trabzon bir spor şehri, bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Spor kültürünü çocuklarımızdan yetişkinlerimize aşılamak istiyoruz.” diye konuştu.