Her Telden (15 Kasım 2019)

Her Telden (15 Kasım 2019)

Yayın: 14.11.2019 20:26
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK, GEÇMİŞ YILLARDA, ÖNÜNE EN AZINDAN HEDEFLER KOYARDI VE BU HEDEFLER İÇİN MÜCADELE EDERDİ VE LOJİSTİK KÖY PROJESİ..!!
Karabük geçmiş yıllarda “ÖNÜNE BİR HEDEF KOYARDI ve O HEDEFİ YAKALAYABİLMEK İÇİN MÜCADELE EDERDİ..” öyle değil miydi, kaç yıl KARABÜK VİLAYET olmalı hedefini kovaladı,kaç yıl ÜNİVERSİTE AÇILMALI hedefini kovaladı..
Şimdi DÜMENİ KOPMUŞ VARYAG GEMİSİ gibi,hedefsiz GÜNÜBİRLİK söylentilerle hareket eden bir Kent oldu Karabük, bakıyorsunuz BOL/BOL ZİYARETLER,BOL/BOL RESİM VERMELER,bunun ötesinde herhangi bir gelişme yok..
Bakın Sayın PAHLİVAN BAYLAN’IN Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı,Sayın ZİYA ÜNSAL’IN Meclis Başkanlığı döneminde,çok önemli bir PROJE HAZIRLATTIRILMIŞTI..
HAMZALAR Mevki’ne LOJİSTİK KÖY PROJESİ hazırlattırılmıştı..
Hatırladığımız kadarı ile BİR ÜNİVERSİTE’NİN,bu konularla ilgili bir BÖLÜMÜNE,parası TSO’DAN ödenen bir proje hazırlattırılmıştı,HAMZALAR Bölgesi’ne LOJİSTİK KÖY kurulacak ve Ülkenin ürettiği bütün mallar,Karabük’ün ürettiği bütün mallar KARABÜK LOJİSTİK KÖYÜ’NDEN dağıtıma girecekti.
ŞİMDİ BU GELİŞMELERİ HATIRLAYANLAR VAR MI..?
Veya ; bunun gibi hedefler koyanlar var mı..?
Şimdi ÇİN,FİLYOS VADİSİ SERBEST BÖLGESİ’NE LOJİSTİK ÜS kuracakmış..
Karabük o işi başaramadı,ÇİN bakın neler yapacak,birlikte görürüz..

YENİCE YÜKSEKOKUL DERNEĞİ,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNÜ ZİYARET EDEREK “YENİ BÖLÜMLER AÇILMASI TALEBİNDE BULUNDU..”
Yenice YÜKSEKOKUL Derneği,geçtiğimiz günlerde,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörünü makamında ziyaret ederek “MEVCUT YÜKSEKOKUL’A YENİ BÖLÜMLERİN AÇILMASI İÇİN TALEPTE..” bulundu..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT’IN bu talebe kayıtsız kalmadığı ve bu talep doğrultusunda YÖK’E yeni öneriler getireceğini ifade ettiği belirtildi.
YENİCE YÜKSEKOKUL Dernek Başkanı Sayın MÜCAHİT TOPRAK bu ziyarete YENİCE PLATFORMU Yöneticilerinin de katıldığına işaret etti ve “BU TALEBİMİZE REKTÖR HOCA HAYLİ SICAK YAKLAŞTI..” bağlamında bilgiler verdi.
Ziyaret sırasında YENİCE’DE YAPILMASI düşünülen ve YARGI Kararı ile iptal edilen HES konusunun da gündeme geldiği ve bu konu üzerinde de uzun sohbetler yapılarak ÜNİVERSİTE’NİN desteği istendiğine işaret edildi..
YENİCE YÜKSEKOKUL Derneği,YENİCELİLER HAYLİ İYİ ÇALIŞIYORLAR..
Yeni bölümlerin açılması YÖK’E teklif edilecek..
BİNA ve ÖĞRENCİ YURDU SIKINTISI yok Yenice İlçesinde..
Sonucu merakla bekliyoruz.

YENİ KURULAN İHRACAT OFİSİ NEDENİ İLE “İHRACAT YAPANLARDAN Sayın MESÇİER’E TEŞEKKÜR..” VE TÜRK EXİMBANK KARABÜK ŞUBE OLAYI
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın MEHMET MESÇİER Ticaret Bakanlığı ile TOBB ortak Kuruluşu olan İHRACAT OFİSLERİ şu ana kadar 30 kadar İl de kuruldu.
BU OFİSLER İHRACATÇILARA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEKLER..
BİLGİ YÖNÜNDEN DESTEK VERECEKLER..
Bu nokta da ÜLKE İHRACATININ yüzde 26-27 kadarına FİNANSAL DESTEK veren TÜRK EXİMBANK mutlaka Karabük’te Şube açmalı,zira bu manada bir atak var..
TÜRK EXİMBANK özellikle İHRACATTA PİLOT BÖLGE gibi gördüğü İllere ŞUBE veya İRTİBAT BÜROLARI açılmasına devam ediyor ve eğer,Karabük bu anlamda CİDDİ BİR GİRİŞİM yaparsa sonuç alınacağı kesin..
İHRACAT DESTEK OFİSİ açıldı.
Bu KARABÜK TİCARET ODASI YÖNETİMİNİN BAŞARISI..
İhracat yapanlar,bu bağlamda teşekkür ediyorlar..
Ancak TÜRK EXİMBANK Karabük Şubesi noktasında “EFENDİM 1 MİLYAR DOLAR İHRACAT GEREKİRMİŞ..” gibi sözlerin, olayın yapılmaması için bir gerekçe olacağından yola çıkılarak, “KARABÜK EXİMBANK ŞUBESİ KURULMALI.KARABÜK BU ANLAMDA PİLOT BÖLGE OLABİLİR..” görüşleri dile getiriliyor.
TÜRK EXİMBANK Karabük Şubesi mutlaka kurulmalı,görüşü hakim.

“ÇOK CİDDİ BİR DURAKLAMA VE SAHİPSİZLİK DÖNEMİ YAŞAYAN KARABÜK..” VE KARABÜK’E GELECEK YATIRIMA,FABRİKAYA ENGEL OLMAK..
Karabük tarihinin hiçbir döneminde BÖYLESİNE BİR DURAKLAMA ve SAHİPSİZLİK dönemi yaşamadı,ne yazık ki bugünler,bütün bu olumsuz tutum ve tavırlar yaşanıyor..
İLGİLİ BÜTÜN BİRİMLER,MARZİNÇ KİRLETİCİ BİR TESİS DEĞİL,görüşünde..
Ancak,küçük bir azınlık MARZİNÇ BİZİ ZEHİRLİYOR gibi,ilgili bütün birimlerin şiddetle reddettiği bir gerekçe ile,GELECEK BÜYÜK BİR YATIRIMA ENGEL OLDULAR,engel olma başarısını gösterdiler..!!
MARZİNÇ KAPASİTE ARTTIRMIŞ OLSAYDI FABRİKA KURACAKTI..
Şimdi,bu fabrika KAYSERİ DE KURULUYOR/KURULACAK..!!
Eğer MARZİNÇ BU FABRİKAYI kuracak yolu açabilseydi,BİNLERCE KİŞİ BURADAN İŞ ALACAK,AŞ BULACAK,EKMEK PARASI KAZANACAKTI,şimdi bu iş hayli zorlaştı,bir kişi de çıkıp NE YAPIYORSUNUZ KARDEŞİM demedi/diyemedi..!!
KARABÜK NE YAZIK Kİ DURAKLADI VE SAHİPSİZ BİR DÖNEM YAŞIYOR..!!

EMEKLİLER DERNEĞİ ŞUBE BAŞKANI SAYIN CELAL BULUT “KARDEMİR VEFA GÜNLERİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SON AŞAMAYA GELDİ..” DİYOR
Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Sayın CELAL BULUT,KARDEMİR ile ortaklaşa yürüttükleri “ VEFA GÜNLERİ..” Projesinin son aşamaya geldiğini söyledi ve bu manada “Sayın TANER CANYURT’UN YAPTIĞI KONUŞMA DA ÇOK YARARLI OLDU..” dedi.
KARDEMİR Eğitim Müdürlüğü’nün “VEFA GÜNLERİ..” bağlamında çalıştığına işaret eden Sayın CELAL BULUT,böyle bir proje için uzunca bir süre önce gerekli temasların yapıldığına işaret ediyor ve “EMEKLİ İŞÇİLERİMİZDEN DE BÜYÜK BİR TALEP VAR..” diyor.
KARDEMİR Genel Müdürü Dr.Sayın HÜSEYİN SOYKAN’IN bu nokta da büyük ilgisi olduğuna dikkat çeken,bu proje ortakları “ BÖYLECE EMEKLİ İŞÇİLER,BİR KEZ DAHA HATIRALARINI YAŞAYACAKLAR VE KARDEMİR’E AİDİYET DUYGULARI DAHA DA ARTACAK..” görüşündeler.
KARDEMİR “VEFA GÜNLERİ..” için çalışmalar sürüyor/sürdürülüyor..
Özellikle EMEKLİLER bu projeye çok yakın ilgi duyuyorlarmış.

2014 YILINDA,DÖNEMİN KARABÜK MİLLETVEKİLİ Sayın OSMAN KAHVECİ’NİN “ENDÜSTRİ BÖLGESİ..” DEDİĞİ İSMETPAŞA OSB NE ALEMDE…?
2014 Yılında,O Dönemin AK Parti Karabük Milletvekili Sayın OSMAN KAHVECİ’NİN çok önemli bir tespitle “BURASI ENDÜSTRİ BÖLGESİ HALİNİ ALACAK..” şeklinde özetlediği İSMETPAŞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ne alemde acaba..?
TABELASI DURUYOR HAMDOLSUN..!!
İSMETPAŞA Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk çalışmalarına,o zaman Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müdürü olan ve boşbeleş bir gerekçe ile görevden alınan Sayın CANER ÖZCAN büyük katkılar vermişti.
Herhangi bir karşılığa istinaden değil,KARABÜK SEVGİSİ ile büyük katkılar vermişti Sayın CANER ÖZCAN ve İSMETPAŞA OSB için geçen zaman içerisinde fazla bir yol alınamadı.
Sayın EMİN DEMİR İsmetpaşa OSB Müdürlüğü görevine atandığından bu yana canla/başla gayret gösteriyor,iş ve işlemleri tamamlamak üzere gayretle çalışıyor,ancak,PARASAL SIKINTI nedeni ile İSTİMLAKLER yapılamıyor..
Düşünün 2014 yılında Sayın OSMAN KAHVECİ,anılan bu Bölgeyi ENDÜSTRİ BÖLGESİ gibi tanımlıyor,şu an ise bir arpa boyu YOL ALINABİLMİŞ gibi görünmüyor..
İSMETPAŞA OSB MÜTEŞEBBİS KURULU’NDA KİMLER VAR ACABA..?
Veya İSMETPAŞA OSB’NIN PARASAL DURUMU NEDİR..?
Bakanlık İSTİMLAK PARASI vermiyor/veremiyor..
Çalışanlara MAAŞLARI nasıl ve nereden veriliyor dersiniz..!!

O ZAMANIN,AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI SAYIN TİMURÇİN SAYLAR,AĞUSTOS 2017 TARİHİNDE BİR BASIN TOPLANTISI YAPMIŞ VEEE..
O zamanın AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR bir basın toplantısı yaparak neler/neler söylemiş,şimdi böyle bir basın toplantısı yapacak bir SİYASETÇİ var mı Karabük’te..?
Sayın TİMURÇİN SAYLAR ana başlıklarla “OTOMOBİL FABRİKASI İÇİN KARABÜK 2-0 ÖNDE..” demiş ve bu girişim için KARABÜK’ÜN NE GİBİ AVANTAJLARI OLDUĞUNU sıralamış.
ŞİMDİ OTOMOBİL FABRİKASI GÜNDEMDE VAR MI..?
Sayın TİMURÇİN SAYLAR o açıklamasında “TÜRKİYENİN EN FAZLA BARAJ ve GÖLETİ KARABÜK’TE OLACAK..” demiş örneğin,sahi AKTAŞ Barajı başta olmak üzere DSİ Yatırımları ne oldu,Karabük’ün böyle bir gündemi var mı..?
“ÇEVRE YOLU YAPIMINA BAŞLANACAK..” demiş Sayın TİMURÇİN SAYLAR ve bunun için,ZONGULDAK Karayolu’ndan bir sapakla TOKİ BELEN Mahallesi yanından ANKARA-İSTANBUL karayoluna inileceğine işaret etmiş.
“YENİŞEHİR BÖLGESİ SİLBAŞTAN YAPILACAK..” demiş örneğin..
Bu arada FİLYOS LİMANI’NI DA unutmamış ve “FİLYOS LİMANI İÇİN EN FAZLA ÇABAYI KARABÜK OLARAK BİZ GÖSTERİYORUZ..” demiş ve şu an gelinen nokta da KARABÜK’ÜN ESAMESİ VAR MI dersiniz..?
Karabük bütün hedeflerinden koptu diyoruz da inanmıyorsunuz..
Bunlar konuşuluyor mu Karabük’te..?

KISA SÜRE ÖNCESİNE KADAR,EKONOMİK ANLAMDA ÇOK/ÇOK ZOR DURUMLAR YAŞAYAN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI,ŞİMDİ ÇOK/ÇOK RAHAT..
Kısa süre öncesine kadar EKONOMİK ANLAMDA,ÜYE KAZANMA ANLAMINDA çok/çok zor durumlar yaşayan ÖZÇELİK-İŞ Sendikası,şu an itibarı ile müthiş rahat.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Birlikte çalıştığı arkadaşları gerçekten çok güzel işler yaptılar ve ÖZÇELİK-İŞ Sendikası çok rahatladı,hem maddi anlamda rahatladı,hem manevi anlamda rahatladı..
Ankara/ÇUKURAMBAR Mevkii’nde yapılan GENEL MERKEZ BİNASI VAR.
Bundan 3-4 yıl öncesinde ÇELİK-İŞ Sendikası’nın veya ÖZÇELİK-İŞ Sendikası’nın böyle bir GENEL MERKEZ Binası yaptırabileceğini kimse hayal edemezdi.
Zira KARABÜK’TE,zira İSDEMİR’DE neler yaşanmıştı..
Sendika’nın üye sayısı oldukça azdı..
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ile süreç tersine döndü,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası maddi durumunu çok düzeltti,manevi açıdan çok sayıda üye kazanarak en üstlere tırmandı..
Ancak,BİR OTOMOBİLİN dedikodusu bile yapıldı iyi mi..?

DÜN İSTANBUL’DAN ARAYAN,EFLANİ’Lİ BİR HEMŞERİM “ABİ SENİN DE YAZDIĞIN GİBİ,KÜÇÜK BİR DESTEKLE KARABÜKSPOR KURTARILIR…”
Dün İstanbul’dan Eflani’li bir Hemşerim aradı ve “ABİ SENİN DE YAZDIĞIN GİBİ,KARABÜKSPOR KÜÇÜK BİR DESTEKLE,ÖNCE BU LİG DE KALIR GELECEK YILLARDA ÜST LİGLERE TIRMANIR..” gibi özetlenebilecek görüşler dile getirdi..
FANATİK BİR KARABÜKSPOR SEVDALISIDIR..
Ben aynı zamanda İSTANBUL’DA olan İkinci Lig takımlarının iç işleyişlerini de araştırıyorum,örneğin SULTANTEPE Takımı 6-7 milyon lira Bütçe ile İkinci Ligin ortalarında oynayıp duruyor,gibi bilgiler verdi.
“ABİ SENİN DEDİĞİN GİBİ KARABÜKSPOR KÜLLERİNDEN DOĞAR..” dedi.
Aslında,o söz bana ait değil,futbolu çok iyi bilen bir Kardeşin sözleri ve O Kardeşim “ENSEYİ KARARTMAYA HİÇ GEREK YOK,KARABÜKSPOR KÜLLERİNDEN DOĞABİLECEK POTANSİYELE SAHİP..” diyor..
Bunları hep/her zaman iddialı olarak söylüyor.
“GÜVENİLEN BİR BAŞKAN,SAĞLAM DURUŞLU BİR YÖNETİM BU İŞİ GÖTÜRÜR. KARABÜKSPOR İŞTE O ZAMAN KÜLLERİNDEN DOĞAR..” iddiasını her zaman dile getiriyor..
“BUNLAR OLMAYACAK İŞLER DEĞİL..” görüşünde o Kardeşler

17 kişi görüş bildirdi

  1. mesut78

    Sayın Gölbek , Eflani’li hemşeriniz bunları bilmiyor olabilir malum uzakta.. Kulubün yaklaşık 290 trilyon borcu olduğu iki veya üç yıl önceki rakamlar.. Bu şehrin 10 trilyon para bulamayıp transfer yasağı aldığının, Şehrin saygın iş adamlarının bir araya gelip yardım kampanyası için söz verip hiçbirinin sözünde durmadığını, bırakın futbolcu alacak primlerini kulupte çalışan personelin yıllardır maaş almadığı için kulup binası önünde basın açıklaması yaptığını, bu takım için kişisel servetinden 70 trilyon’a yakın para harcayıp üç beş futbol ulemasının kurduğu sitelerde linç edilen saygın işadamını artık nerde bulacağız.. küçük bir destek olsaydı Sedat Namal bey herhalde 6 yada 7 trilyon için bırakıp gitmezdi… uzaktan davulu sesi hoşgelir.. benim boş lafa karnım tok..

  2. Şefik Dizdar kurtarır

    Karabüksporu bu bölgenin en etkili ismi hayırsever işadamı Şefik Dizdar kurtarır.Eyer Şefik Dizdar bir ekip kurar Karabükspora sahip çıkarsa Kardemirde destek verir ve işte o zaman Şefik Dizdarın Karabüke Safranboluya heykeli dikilir Gerisi yalan Şefik bey başkan Karabükspor şampiyon

  3. çocuk hasatalar

    Safranbolu hastanesinde bügün sabah çocuk doktoru yok ne zaman gelir bilen yok. Karabük e gideceksınız. burası hastahane değilimi bu şehrin sahibi yokmu kimse görmüyormu vebal dir bu kadar insan var parası olan var olmayan var şurada hizmet alıyorduk şimdi ise Karabük e git lütfen hastanemize bir çocuk doktoru verilsin hemen verilsin biz Safranbolu iyoruz hakkımız bu Safranbolu halkına kımse ceza veremez

  4. Fevzi Çakmak'ta Dumandan Öleceğiz,

    Fevzi Çakmak’ta akşama doğru bacalardan çıkan duman ve kokusu genizleri yakıyor, Valiliğin dağıttığı kömür de sıkıntılı çoğu kişi plastik gibi maddelerde yakıyor. Yetkililer gazeteciler akşama doğru Ankara caddesinden mahalleye doğru gelin bakın… Diğer eski mahallelerden de baca dumanları fazla doğal gaz olup da soba yakan çoğalmış… KARDEMİR, HADDAHANE MARZİC de duman salıyor gece…
    Zaten şehir merkezinde hava dolaşımı 15 gündür yok rüzgar yok yüksek bir yerden de bakıldığında dumanlar tüm şehir merkezini kaplıyor…
    Çok kötü Karabük çok kötüye gidiyor Şehir görüntüsü bile yok ,burada dışarıdan gelen doktor kimse kalmaz bir an önce gitmeye bakıyor gerçi yönetenler de kalmıyor. Siz bari yardım edin, dışarı çıkılmıyor öleceğiz, Lütfen gazeteciler gelin gezin gündeme getirin gazetelerin baş sayfalarında görsel haber yapın… O zaman ilgilen olur elbet…

  5. unesco

    unesco şehrinde doktor yok :)))))))) sizmisiniz chpyi seçen belediyede

  6. KARABUK

    FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİNDEKİ HAVA KİRLİLİĞİ HAKKINDA YORUM YAZAN ARKADAŞ ÇOK DOĞRU YAZMIŞ AMA, KİM DİNLİYOR MARZİNC, KARDEMİR VE DİĞER ETKENLER, SOBA YAKMALAR HAVAYI KİRLETMİYORMUŞ YETKİLİLERİMİZ ÖYLE SÖYLÜYORMUŞ,BELEDİYE BAŞKANIMIZDA HALI SAHA TEMELİ ATMA ŞOVLARI PEŞİNDE, YAYLACIKTAN BİR BAKSAYMIŞ KARABÜKE DOĞRU HAVA KİRLİMİ TEMİZMİ GÖRÜNÜRDÜ .ALLAH KAYABAŞI VE KARABÜK MERKEZDE YAŞAYANLARI HAVA KİRLİLİĞİNDEN KORUSUN NE DİYELİM ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

  7. Ahmet abi helal olsun sana

    Ahmet abi helal olsan sana Safranbolu Devlet Hastanesini gündeme öyle bir oturtunki herkesin dilinde bu konu.Vallaha helal olsun hangi konunun üstüne gidersen o konu Karabük gündemine oturuyor.Seni tebrik ediyorum.Bu yola devam et abi.

  8. Tonyukuk

    safranbolu gibi bir unesco şehrinde doktor yok ve bunun sebebini chp li belediyeye bağlayan safranbolular var.ne demişler “cahillik ne güzel herşeyi biliyorsun”.

  9. Enerji

    Safranboluya gelen turistler fenalaşırsa ankaraya gönderirler

  10. Er.ta

    Değerli Ahmet bey Karabükspor dediğiniz gibi küllerinden tekrar doğar ateşi yeniden mavi yakan Mustafa yolbulan başkanlığında.

  11. KARABÜKLÜ

    KARABÜK’TE HAVA KİRLİLİĞİNİ GÖRMEK İSTEYEN SABAH NAMAZINA KAPULLUYA GELSİN.BIRAKIN BU GÜNLERİ YAZIN HAVANIN EN GÜZEL OLDUĞU GÜNLERDE BİLE KAYABAŞI TARAFI GÖRÜNMÜYOR.

  12. mesut78

    Şefik Dizdar ve Mustafa Yolbulan’ın işi gücü yok amatör kümede oynayan takıma başkanlık yapacak.. Suriye’li mülteciye versen kulubün anahtarını o kabul etmiyor… Adam Türkiye’nin sayılı zengini olacak, köylü mehmet ağa çoluk çocuğu ile hafta sonu Amasra’da rakı balık keyfi yapacak.. Mustafa Yolbulan’ınında işi gücü yok Bayburt,Van,Eyüp gezecek..seyirci ortalaması amatör’de 50 kişi bile olmayan şehir takımına başkanlık edecek.. yoldan topladığı paraları siz mutlu olun diye dağıtacak… şefik bey ve mustafa yolbulan’ın yediğinizden içtiğinizden kullanmadığı müddetçe… onunda imkanı yok… özel aşçıları vardır gurme dediğimiz onlar tadıpta servis ederler yerler.. içtikleride yıllanmıştır italya’dan falan gelir yada iskoçya veya irlandadır…. Rüyanızda görseniz uyanınca kendinizi tokatlayın.. Allahım aklıma mukayet ol diye…

  13. MESUT 78 ÇOK HAKLI

    MESUT 78 ADIYLA YAZAN ARKADAŞ ÇOK HAKLI.ŞEFİK DİZDAR BAŞKAN OLDU,KİM KARŞI ÇIKTI,KİMİN HATIRINA KARŞI ÇIKTI VE BAŞKANLIĞINI BIRAKMAK ZORUNDA KALDI.
    MUSTAFA YOLBULAN CEBİNDEN 7O MİLYON VERDİ.KULÜP KAYITLARINDA GÖRÜNÜYOR.KARABÜKSPORLU OLDUKLARINI SÖYLEYENLER DEMEDİKLERİNİ BIRAKMADILAR.KULÜBÜ MUSTAFA YOLBULAN YAHUTTA YOLBULAN AİLESİ BATIRDI BİLE DEDİLER.
    ŞİMDİDE GEL BAŞKAN OL İŞİNİZİ GÜCÜNÜZÜ BIRAKIN ,HATIR BİLMEYEN VEFADAN BİHABER BU İNSANLARA FUTBOL ZEVKİ YAŞATIN DENİYOR.KARABÜK YAŞATSIN ,YOLBULANLARA NELER DENİLDİ NELERE BENZEMEZ ŞİMDİDE GEL KARABÜKSPORU KURTAR BİZİM KEYFİMİZİ YERİNE GETİR.
    ÇEKTİRİN GİDİN ORDAN

  14. X

    Karabük’te dizeller yasaklanmalı. Başka yolu yok. Yada tek çift plaka uygulaması olmalı. Bırakın karabuku Bolu’da yazın arabalar dizeller yüzünden kirlilik var. Ölüyoruz

  15. Kısakadraj

    Ahme bey yine yıkama yagkams isleri alsın 10 trilyona Ferrari alsın 100 milyar maas alsın bırak bu isleri vicdanın sızlamıyormu

  16. KARABÜKLÜ

    VAKTİ ZAMANINDA ŞEFİK DİZDAR’IN BAŞKAN OLMASINA MEHMET ALİ ŞAHİN,KAPIKULU SENDİKACILAR VE MUTULLAH YOLBULAN’IN KARŞI ÇIKTIĞINI BİLMEYEN YOK. FERİDUN TANKUT’UN YOLBULANLARIN SÖZÜNDEN ÇIKAMAYACAĞINI , CEO HAKAN AYVAZ’IN YOLBULANLARIN MUHASEBECİSİ OLDUĞUNU VE TANKUT LA BİRBİRLERİNİ SUÇLADIKLARINI NE ÇABUK UNUTTUNUZ. BİR GARİBAN BAKKALDAN EKMEK ÇALSA AĞIR CEZADA YARGILANIR AMA İŞİN İÇİNDE ZENGİNLER OLDUĞU İÇİN 190.000.000 LİRA YOLSUZLUKTAN BAHSEDİLİYOR AMA ORTADA HİÇ SUÇLU YOK. BİR AVUKAT,BİR MUHASEBECİ VE BİR BANKACI 15 GÜNDE OLAYI ÇÖZER AMA … AMAAANNN HER NEYSE ŞİMDİ BİRİLERİ ÇIKAR BANA DA DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR MİSALİ SAYDIRIR AMA İNSAN HAKSIZLIK GÖRÜNCE DURAMIYOR.ŞUNU DA BİR KENARA YAZIN AHMET NUR ÇEBİ KARDEMİRE YARDIM EDECEĞİM DERSE MUSTAFA YOLBULAN ONA ENGEL OLMAK İÇİN KARDEMİRE BAŞKAN OLUR, BAŞKA TÜRLÜSÜ ZOR.

  17. Sevdamız Karabük

    İSTANBUL-KARABÜK-SAFRANBOLU-EFLANİ-KASTAMONU HIZLI TREN PROJESİ BÖLGENİN KALKINMASINA VESİLE OLABİLECEK YAPILABİLİR BİR PROJEDİR.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir: “Safranbolu’ya Hizmet Aşkıyla Geliyoruz”

Yayın: 29.03.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

Adalet ve Kalkınma Partisi, Safranbolu Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir, Birlik Medya’nın dün canlı yayın konuğu olarak “Seçim Özel” programına katıldı. Büyüközdemir konuşmasında hizmet vaktinin geldiğini dile getirdi.

Konuşmasına şöyle devam etti: “Gönlümüzün muradı olan sevdamız Safranbolu’ya hizmet etmeyi ve bu hizmetlerin bize de Safranboluluların gönüllerini kazanabilmeyi nasip etsin. Her gün başka bir heyecan yaşıyorum. Safranbolu’ya hizmet aşkıyla geliyoruz. Bu hizmet aşkı, bu hizmeti yapabilmek için sabırsızlanıyoruz. Bunun da bir göstergesi olan Safranbolu mitinginde, AK Partililerin dışında hiçbir parti ayırt etmeksizin gelenler vardı. Öncesinde yürüyüşümüz vardı. Güzel bir katılım oldu. Hafta içi ve mesai saatlerinde ve o esnada başlayan yağmura rağmen çok kalabalıktı. Safranbolu’da bu birlik ve beraberlik inşallah seçim sonrası da devam eder. Bu beraberlik duygusuyla oraya gelen herkese bir söz verdim. Ben sizin ailenizden olmak istiyorum, kardeşiniz, evladınız, yeğeniniz olmak istiyorum diye seslendim. Beni ailenize kabul eder misiniz diye sordum. Allah, bu birlik ve beraberliği hiç bozmasın.”

Safranbolu’ya Hizmet Aşkı

Safranbolu’ya hizmet etmiş, eser bırakmış büyüklerimizin yanımızda olması beni onurlandırıyor. Seçim atmosferinde kimseyi ayrıştırma yapmadan, birlik ve beraberlik içerisinde olmasının faydasını seçimi kazandıktan sonra göreceğiz. Projelerimiz içerisinde yer alan, katlı otopark, yaya geçitleri ve kavşak düzenlemeleri, tek yönlü yollar, bekleyen Barış mahallesi imar projesi, alt yapılar, yeni yapılaşma alanları, Emek mahallesi girişi revize edilebilir, uzmanların incelemelerine göre biçimlenmesi ve istişarelerle hayata geçireceğiz. Barış köprüsü, Göztepe mevkiinden mezarlık yoluna uzanacak köprüyol projesi, Kastamonu ve Bartın yollarına oradan alternatif bir yol projesidir. Bakanımızın bir müjdesi olarak projemizde bu çalışmayı da sunduk. Yeraltı otopark projesi gibi tarihi çarşıyı rahatlatmak amacını taşıyoruz. Belediye eliyle lunapark yapılabileceğini bizim projelerimiz arasında olduğunu bilen diğer adaylarda projelerinde yer verdiğini gördük. Yeni belediye binasını da halkımıza kazandıracağız. Belediye Başkanlığı makam kapısı olmayacak. Makamdan Safranbolu’yu yönetmeye gelmedim. Sahada olacağım. Randevunuz var mıydı? diye sormayacağız orda çaylarını içecekler. Belki de insanların makama gelmelerine gerek kalmayacak zaten ben sahada olacağım için çoğu zaman ayaklarına kadar gelmiş olacağım. Beni her zaman görebilecekler. Sadece seçim sürecinde değil, beni her zaman göreceklerine yeniden söz vermiş olayım. Bu memlekete hizmet etmiş, tüm başkanlara ve tüm milletvekillerimize Allah razı olsun diyelim. Rabbim bize de nasip etsin.

Hep Birlikte Safranbolu’ya Hizmet Projeleri

Bu projelerin hayata geçirilmesi için uluslararası fonlardan, özel yatırımcılardan, bakanlıklardan destek alacağız. Tuvaletten kazanılacak paraya ihtiyacımız olmayacak. Çünkü bu projeler bu parayla yapılamaz. Safranboluluların yararına olan hizmetleri devam ettireceğiz. Ancak bazı konularda daha doğrusu ve daha iyisini yapacağız. Sarıçiçek’i hem turizme hem de Safranboluların hizmetine açacağız. Hem Safranbolu büyüsün, ekonomisi güçlensin ve iş imkânı doğsun. Spor alanları olacak, konaklama imkanı da sağlanacak. Bungolov evlerle bunu sağlayacağız. Safranbolu’da birkaç gün konaklama sağlanabilsin. Safranbolu’nun sakinliğinden gençlerimizin sıkıldığını görüyoruz. Yaşam ve eğlence merkezi sayısını arttırmak bizim için önem taşıyor. Dünya turizm pastasından Dünya Miras Kenti Safranbolu’nun hak ettiği payı yeterince alamadığını düşünüyorum. UNESCO’ya alınması da Mustafa Eren zamanıdır. Ondan sonra gelen başkanlarda çalışmalar yapmıştır. Ancak bizimle birlikte gerçek sahip olduğu değeri, hizmeti sunacağız. Bizim hayalimiz Safranbolu’nun sorunlarını çözmeye yönelik ortak hizmetlerdir. Bunlar şimdiye kadar hayata geçirilememiş projeler veya hiç bugüne kadar dile getirilmemiş projeler de olabilir, bizim amacımız Safranbolu’ya hizmet getirmek ise bu projeler artık ihtiyaç haline gelmişse, bizler bu projeyi o yapmamış, bu daha önce projelendirmiş gibi söylemlere bakmaksızın sadece yapmak için çabalayacağız.” ifadelerinde bulundu. (Esra Oğuzkağan Özkan)