Her Telden (15.Mart.2019)

Her Telden (15.Mart.2019)

Yayın: 14.03.2019 19:58 |Güncelleme: 15.03.2019 07:55
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROF.DR.SAYIN BURHANETTİN UYSAL’IN BİR PROJESİ VE 22 NİSAN 1978 TARİHLİ GÜNAYDIN GAZETESİ..
AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,CEVİZKET Sitesi’nin karşısına gelen yamaçların güzelleştirilmesi, bu alanların teraslanarak park olarak kullanılması yolunda bir projesi var.
GERÇEKTEN ÇOK/ÇOK GÜZEL BİR PROJE..
Dün geçmiş resimlere bakarken,onların arasında 22 NİSAN 1978 yılına ilişkin GÜNAYDIN Gazetesinden kesilmiş bir kupür geçti elimizi ve biz Karabük BELEDİYE MECLİS Üyeliği yaptığımız da bir önerge vermişiz.
Olayı hatırladık ve o önerge ile YENİŞEHİR Cami’nin yanından başlayarak,o zaman ki CEVİZLİDERE Mahallesinin olduğu alana uzanan,mülkiyeti O zaman ki Karabük Demir/Çelik İşletmelerine ait YAMAÇLARIN teraslanıp,park,çay içilebilecek,oturulabilecek alanlar olarak düzenlenmesini istemişiz.
22 NİSAN 1978 TARİHLİ GÜNAYDIN GAZETESİNDE YAYINLANMIŞ.
O Yamaçların park,dinlenme alanları olarak değerlendirilmesini istemişiz.
AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,aynı manada,ancak,çok daha gelişmiş bir biçimde O YAMAÇLARI kullanıma açmayı düşündüğünü söylüyor.
Bu yönlü bir girişime KARDEMİR mutlaka rıza gösterir,izin verir.
22 NİSAN 1978 Tarihli gazetesi kupürü bizi geçmişe götürdü iyi mi..?

22 NİSAN 1978 TARİHLİ GÜNAYDIN GAZETESİ KUPÜRÜNDE,KARABÜK İÇİN BİR DE “SANAYİ/TİCARET FUARI İSTEDİĞİMİZ..” YAZIYOR,İYİ Mİ..?
22 Nisan 1978 tarihli GÜNAYDIN Gazetesi’nden kesip sakladığımız bir kupür geçti elimize,önce ki gün fotoğrafları karıştırırken,tesadüfen elimize geçti..
Karabük Belediye Meclis Üyesi olarak,KARABÜK’E BİR SANAYİ/KÜLTÜR FUARI kurulması yolunda çalışmaların başlatılmasını isteyen bir önerge vermişiz.
O zaman KARADENİZ BÖLGESİ’NDE,bu yönlü bir tek SAMSUN SANAYİ/KÜLTÜR FUARI vardı ve müthiş ilgi görüyordu,gerçi şimdi,ZAMANIN RUHU o tür fuarlarında gündemden kalkması gibi bir sonuç verdi.
Daha sonra Sayın ENVER TÜMEN’İN Belediye Başkanlığı’nda,buna benzer bir düzenleme yapıldı,şimdi KARABÜK VALİLİĞİ olarak kullanılan binanın olduğu alanda FUAR ÇADIRLARI kuruldu ve ürünlerini sergileyenler oldu.
ONBİNLERCE İNSAN ORAYA AKIN ETTİ,HAREKETLİ GÜNLER YAŞANDI.
Şimdi düşünün,KARADENİZ BÖLGESİ’NDE FUAR düzenlemesi var mı..?
Artık firmalar ve Kentler bunun için İSTANBUL’A taşınıyorlar..
Belirli zamanlar da KARABÜK’TE BU TÜR DÜZENLEMELER yapılamaz mı ..?

GEÇTİĞİMİZ GÜN,İŞYERİ ZİYARETLERİ SIRASINDA GAZETEMİZ BÜROSUNA DA UĞRAYAN PROF.DR.SAYIN BURHANETTİN UYSAL DERTLENDİ…
AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,Fevzi Fırat Caddesi üzerinde ki işyerlerine nezaket ziyaretleri sırasında Gazetemiz Bürosuna da uğradı.
Sayın UYSAL ve BERABERİNDEKİLER OTURMADILAR BİLE..
Ayak üzeri,kısa bir sohbetimiz oldu ve bu sohbet sırasında Sayın BURHANETTİN UYSAL,Sayın RAFET VERGİLİ’NİN eş üzerinde yapmaya çalıştığı ve tamamen “TAMAMEN BİR ALGI YARATMAYA YÖNELİK..” dediği söylemlerine getirdi sözü.
“ BEN EŞ ÜZERİNDEN SİYASET YAPACAK BİR HADSİZLİKTE BULUNUR MUYUM.BÖYLE BİRŞEY BANA NASIL SÖYLENEBİLİR.BEN BİR NEZAKET ÇERÇEVESİ İÇİNDE O DÖNEMİN VALİSİNİN EŞİNİN DE,Sayın RAFET VERGİLİ’NİN EŞİNİN DE KADIN MEHTERAN TAKIMINI İZLEMEYE GELDİĞİNİ SÖYLEDİM..” dedi.
Bu anlamda görüşler dile getirdi..
Daha sonra,o guruptan birkaç arkadaş “KARABÜKSPOR’UN AĞUSTOS 2018 KONGRESİNDEN ÖNCE, EŞ ÜZERİNDEN YAPILAN ELEŞTİRİLERİ NE YAPACAĞIZ..” gibi bir cümleye başlarken,Sayın UYSAL müdahale etti ve “ARKADAŞLAR BU KONUYU LÜTFEN KAPATALIM..” falan dedi.
Daha sonra da “BEN BÖYLE BİR HADSİZLİK YAPMAM/DÜŞÜNMEM BİLE..” dedi.
Belli ki,Sayın BURHANETTİN UYSAL bu konuya çok/çok üzülmüş ve “BENİM ETMEDİĞİM SÖZLERİ,SANKİ ETMİŞİM GİBİ YANSITARAK BİR MAĞDURİYET ÇIKARTMAYA ÇALIŞMAK HOŞ BİR OLAY DEĞİL..” dedi.
Sayın BURHANETTİN UYSAL seçimi kazanacağını söylüyor..

MHP ORDU MİLLETVEKİLİ SAYIN CEMAL ENGİNYURT,YENİCE İLÇESİNDE ÖYLE BİR KONUŞMA YAPTI Kİ,KARABÜK MİLLETVEKİLLERİ NE DERLER.?
MHP Ordu Milletvekili Sayın CEMAL ENGİNYURT Yenice İlçesi’ne gelerek MHP Yenice Belediye Başkan Adayı Sayın ZEKİ ÇAYLI’YA destek verdi ve burada çok önemli bir konuşma yaptı.
Bilemiyoruz AK Parti Karabük Milletvekillerini ne düşünür,ne derler.
ULUSAL TELEVİZYON YAYINLARINDA DA VERİLDİ O KONUŞMA.
Öncelikle,çok kalabalık bir dinleyici topluluğuna hitap etti Sayın CEMAL ENGİNYURT ve 16 Yıldır süregelen AK Parti İktidarı içinde “16 YIL İÇERİSİNDE NE YAPTIĞINIZDA ORTA DA..” anlamında eleştirel görüşler dile getirdi.
BATMA İHTİMALİ OLAN MÜTEAHHİTLERDEN,PİYASALARIN DURGUNLUĞUNDAN söz etti Sayın CEMAL ENGİNYURT ve “ZEKİ BAŞKAN SEÇİMİ HAYIRLISI İLE KAZANSIN DA,İKTİDARDAN YANA OLMADIĞI İÇİN SİZ HİZMETLERİ HELE BİR ENGELLEYİN BAKIN NELER OLUYOR..” gibi görüşler dile getirdi.
Sayın CEMAL ENGİNYURT Sayın ZEKİ ÇAYLI’YA güçlü bir destek verdi.
Sayın ZEKİ ÇAYLI’NIN elini müthiş güçlendirdi.

ÇOK ÖNEMSEDİĞİMİZ VE MHP İÇERİSİNDE ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER YAPMIŞ BİR KARDEŞİMİZ “DURSUN ALTIPARMAK AK PARTİ’DEN ALIYOR..”
Çok önemsediğimiz ve MHP içerisinde çok önemli görevler almış,Siyaset yapmış bir Kardeşimizle konuştuk,sohbet ettik ve bize “DURSUN ALTIPARMAK,AK PARTİ TABANINDAN BÜYÜK ÇAPTA OY ALIYOR,ADETA,AK PARTİ TABANINI BOŞALTIYOR..” dedi.
Nasıl yani “SİZİN TABANA ZARAR VERMİYOR MU..” diye sorduk “BİZİM TABANIMIZ RAFET VERGİLİ ETRAFINDAN KİLİTLENDİ,ŞU AN İTİBARI İLE DURSUN ALTIPARMAK,AK PARTİ TABANINDAN GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK ÖLÇÜ DE OY ALIYOR,ADETA MATKAP GİBİ OYUYOR..” dedi.
Biz de kendisine “Sayın ALTIPARMAK SEÇİMİ KAZANABİLİR Mİ..?” diye sorduk “KAZANMASI ZOR GİBİ,AMA,SEÇİMİ İKİNCİ SIRADA TAMAMLAYACAĞI KESİN. RAFET VERGİLİ’NİN ARKASINDAN İKİNCİ SIRADA BİTİRİR BU SEÇİMİ..” falan dedi.
Buna karşılık AK Parti kesimi de “SEÇİM Sayın UYSAL ile Sayın ALTIPARMAK ARASINDA..”diyor..
Son günlerde,bizim uzun zamandır söylediklerimize hak veren çoğaldı…!!

AK PARTİ İL BAŞKANI SAYIN İSMAİL ALTINÖZ,ÇOK CİDDİ,ÇOK GERÇEKÇİ,ÇOK DOĞRU BİR TESPİT YAPMIŞ VE “BİZ BİR/BİRİMİZİ YERKEN..” DİYOR
AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,Seçim sürecinde tanık olduğumuz en ciddi,en gerçekçi,en doğru tespiti yaparak “BİZ BİR/BİRİMİZİ YERKEN DİGER RAKİPLERİMİZ YOL ALIYOR..” demiş.
YÜZDE YÜZ DOĞRU BİR TESPİT..
Bakın AK Parti Adayı Sayın BURHANETTİN UYSAL ile MHP Adayı Sayın RAFET VERGİLİ arasında müthiş bir tartışma ortamı yaşanıyor,bu iki Aday arasında bunlar yaşanırken CHP-İYİ Parti Adayı Sayın DURSUN ALTIPARMAK yol alıyor,SAADET Parti Adayı Sayın MEHMET YÜCE yol alıyor..
MHP Kesimi “Sayın DURSUN ALTIPARMAK,AK PARTİ TABANINI ADETA MATKAP GİBİ OYUYOR.AK PARTİ TABANINI BOŞALTIYOR..” gibi görüşler dile getiriyorlar..
AK Partililer ise “Sayın DURSUN ALTIPARMAK,MHP İÇİNDE KÜSKÜN OLAN ÇOK GENİŞ BİR TABANIN OYUNU ŞİMDİDEN GARANTİ ETTİ BİLE..^gibi yaklaşımlar dile getiriyorlar..
Öte yandan SAADET Partisi Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Sayın MEHMET YÜCE’NİN özellikle AK Parti tabanında ki MİLLİ GÖRÜŞ ÇİZGİSİNDE olanların oylarını kendisine doğru çekiyor.
MÜTHİŞ BİR ÇEKİM GÜCÜ yaratmış ve oylarını arttırıyor..
Sayın İSMAİL ALTINÖZ,demek bunları görmüş ve KAVGAYI BIRAKARAK CUMHUR İTTİFAKI ÇERÇEVESİNDE SEÇİM ÇALIŞMASI yapılmasından yana tavır koyuyor..
BU KAVGALARDAN İKİ TARAFTI YARA ALIYOR,BUNU GÖRMÜŞ..
Sayın İSMAİL ALTINÖZ çok gerçekçi,çok akıllı,çok geçerli bir tespit yapmış..

BİR YANDAN “6 BİN YENİ İSTİHDAM YARATILACAĞI YOLUNDA SÖZLER..” ÖTE YANDAN “YEMEK VERDİĞİMİZ FİRMALAR İŞÇİ ÇIKARTIYOR..”
Geçtiğimiz günlerde Vali Sayın FUAT GÜREL Başkanlığında bir toplantı yapılarak “KARABÜK’TE 6 BİN YENİ İSTİHDAM YARATILACAĞINA İLİŞKİN YENİ MÜJDELER,YENİ BİLGİLER..” verildi.
YENİ İŞ ALANLARI AÇILMAYACAĞINA GÖRE bu yeni 6 bin istihdam nasıl yaratılacak,bunu merak etmemek,bunu sorgulamamak mümkün değil elbet ve İnşaallah bizim bilemediğimiz,tahmin edemediğimiz yerlerden YENİ İŞÇİ ALIMLARI gelir..
Geçtiğimiz gün bu konuyu konuşuyorduk.
Sohbet ettiğimiz arkadaşımızın bir YEMEK FİRMASI var ve piyasalar da iş yapan MÜTEAHHİTLİK FİRMALARININ yemek ihtiyacını temin ediyor ,O Arkadaşımız.
“ABİ BENİM YEMEK VERDİĞİM FİRMALARDAN BİRİSİ 50,DİĞERİ 30 CİVARINDA İŞÇİ ÇIKARTTI..” dedi,daha sonra da “KAPATMAYI DÜŞÜNEN BİR KAÇ FİRMAYA DAHA YEMEK VERİYORUM.EĞER DURUM BÖYLE GİDERSE,BENDE İŞÇİLERİMDEN BİR BÖLÜMÜNÜ ÇIKARTACAĞIM..” dedi.
KAPANAN BİRÇOK İŞYERİ VAR..
HAZİNE ve MALİYE Bakanı Sayın BERAT ALBAYRAK,önümüzde ki süreçte 2.5 milyon işsize iş verileceğini açıkladı,bu nasıl olacak,bu nokta da hemen herkes “İNŞAALLAH 2.5 MİLYONA DEĞİL 5 MİLYONA 10 MİLYONA İŞ BULUNUR,İŞ ALANLARI AÇILIR..” diye dua eder.
PİYASALARIN DURUMU ORTA DA,HELE 31 MART SONRASI NE OLACAK sorusu var ki.

KARDEMİR’İN 52 MİLİM KANGAL DEMİR ÜRETİMİ,PİYASALARIN BELİRLİ BİR BÖLÜMÜNÜ CİDDİ BİÇİMDE RAHATLATACAK VE CİVATA SANAYİ..
KARDEMİR sürekli yenilikler,sürekli atılımlar içerisinde ve ürün çeşitliliği noktasında bunu görmek mümkün,bakın 52 MİLİM KANGAL ÜRETİMİ yapılıyor,bu ürün ile İHRAÇ PAZARLARINA girecek,İÇ PİYASALARA ürün verecek.
52 MİLİM KANGAL,DÜNYA DA SAYILI FABRİKALARDA YAPILIYOR..
KALİTELİ ÇELİK ÜRÜNÜ..
Özellikle otomotiv sanayide,özellikle cıvata türü üretim yapılan sanayilerde kullanılıyor 52 milimetre çapında ki kangal ürünler,Ülkemiz bu anlamda İTHALATÇI olmaktan çıkacak,İHRACATÇI konuma gelecek.
Böylesine önemli bir yatırımın başlama süreci,hazırlıkları geçmiş yıllara sari olarak ele alınmalı,ancak,böyle bir yatırımın devreye alınması Genel Müdür Sayın HÜSEYİN SOYKAN’IN dönemine geldi.
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın KAMİL GÜLEÇ,zaten KARDEMİR olayının hep içerisinde oldu,en dar zamanlarında KARDEMİR üzerinde etkili,yaratıcı yol göstermeleri oldu ve bugünlere gelinmesini temin etti.
KARDEMİR 52 MİLİM KANGAL ÜRETİMİNE BAŞLATTI..
Şimdi ihracat pazarlarına girecek,ithalatın önünü kesecek..

BİZ “CHP-İYİ PARTİ SEÇİM İŞBİRLİĞİ,KARABÜK AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ SONUÇLAR VERİR,HELE ADAY SAYIN DURSUN ALTIPARMAK OLURSA..”
Biz birkaç ay öncesinden bu yana “CHP ile İYİ PARTİ KARABÜK’TE SEÇİM İŞBİRLİĞİ YAPARSA ÇOK ÖNEMLİ SONUÇLAR VERİR..” dedik ve bu yönlü görüşler dile getirdik.
KİMİ ÇEVRELER BURUN KIVIRDILAR,NE ÖNEMİ OLACAK CANIM dediler.
CHP-İYİ Parti SEÇİM İŞBİRLİĞİ Karabük Belediye Başkan Adaylığı için,önceleri Sayın DURMUŞ YALÇIN ismi üzerinde duruldu ve Sayın YALÇIN bu öneriye sıcak bakmadı,kabul etmedi..
Şimdi CHP-İYİ Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Sayın DURSUN ALTIPARMAK ve biz bu anlamda da “CHP-İYİ PARTİ SEÇİM İŞBİRLİĞİ ADAYI Sayın DURSUN ALTIPARMAK,ÖNEMLİ SONUÇ ALACAK POZİSYONDADIR..” dedikçe “BU ADAMDA DÜNYADAN HABERSİZ..” diyenler çıktı..
Şu an itibarı ile durum hayli değişti..
AK Partililer “BİZİM ADAYIMIZ Sayın DURSUN ALTIPARMAK İLE YARIŞIYOR..” derken,MHP’Lİ Kardeşler ise “Sayın DURSUN ALTIPARMAK AK PARTİ TABANINI ÇEKİYOR,ADETA BOŞALTIYOR,MATKAP GİBİ OYUYOR.YARIŞ BİZİMLE Sayın ALTIPARMAK ARASINDA GEÇİYOR..” diyorlar..
Sayın ALTIPARMAK pahalı SEÇİM ÇALIŞMASI yapmıyor,yapamıyor..
Bu açıdan bir de “BEN MAĞDURUMU OYNARSA..” seyredin gümbürtüyü.

6 kişi görüş bildirdi

  1. Anonim

    Adam ne yapsın sayın yazar biri iktidar tarafından gelen seçim parasını harcar,diğeri de tututurmuş şimdi dilinde benim firmalarım savunma sanayine çalışıyor der o da oradan gelen paraları harcar.Zengin iş adamı ya parayla falan işi olmaz.1 dönem için geldin 3.dönem için neden çırpınıyorsun.Bu halk bu sefer bu seçim kitapçıklarındaki hayal projelere kanmayacak.Unutma Karabük marzinç olayı,kardemir ile 3 adam için olan olayı,ddy projelerini,haddehaneler bölgesindeki(babasından kalma kendi haddehanesinin de olduğu)projelerini,bir gece rüya dalıp ortaya attığı tramvay projesini,bayır mahalle kentsel dönüşüm projesini

  2. ÇEVRECİ

    sayın vergili
    hani kardemir çevre yatırımları için şubat ayı son demişti size söz vermişti
    acaba ne oldu orada da mı pazarlık var
    BU İŞ MARZİNÇE DÖNDÜ GİBİ NE DERSİNİZ

  3. Ahmet Salıcı

    Sayın Ahmet Gölbek; Dursun Altıparmak denen şahsi şişirip duruyorsunuz. Bu zat 30 senedir geliyor gidiyor aday oluyor Karabükte. Bu 15. Adaylığı felan. Siz gazetecisiniz ve şu soruyu sormuyorsunuz; Bu memlekette hiç mi adam yok? 30 yıldır bir adam çeşitli siyasi partilerden aday oluyor. Sana, bana Karabuklulere hakaret bir kere bu. Öte yandan Dursun artık antipatik oldu insanların gözünde. 5-10 Bin oy ya alır, ya almaz.
    Ha bu arada Şefik Dizdar da aday adayı olduğu zaman siz yine bu yazılarınızda onu bırak aday olmayı direk Safranbolu Beledeiye Başkanı ilan etmiştiniz.
    Sayın Gölbek, artık iyice yaşlandınız sağlıklı düşünemiyorsunuz. Siz en iyisi böyle sacmalayacaginiza yazmayı bırakın ve bi kenara çekilin.
    Kendinizi bu millete güldürüyorsunuz, sizin adınıza çok üzülüyorum. Saygılarımla…

  4. Metin Yalçın

    Hiç bir MHP li Dursun Altıparmak 2. Parti demez. Kendi görüş ve düşüncenizi yıllardır AK Partili bir kardeş, MHP li bir kardeş, şucu kardeş, bucu kardeş söyle diyor diye yazıyorsunuz.
    Siz nasıl gazetecisiniz. Cesurca kendi fikirlerinizi yazmaktan neden çekiniyorsunuz. Sen de gazetecilik yapıyorsun ya bu memlekette 30 – 40 Yıldır.
    Ne kardeş varmış be sende de, bitmedi gitti.
    Adam gibi ben böyle düşünüyorum diyemiyorsun. Acıyorum sana ve senin gibilere.

  5. Karabüklü

    ÇARŞAMBA GÜNÜ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE GİTTİM, GÖREV YERLERİNİ STAJYER ÖĞRENCİLERE BIRAKIP TERKEDEN MEMURLAR MI DERSİNİZ, MEMURLARI HASTA VE HASTA YAKINLARINDAN AYIRAN ÖNLÜK , İSİMLİK GİBİ HERHANGİ BİR ŞEY OLMAMASI MI DERSİNİZ ,YA DA HASTANE BAHÇESİNDE YASAK OLMASINA RAĞMEN POLİSİNDEN HASTA VE HASTA YAKININA, GÜVENLİK GÖREVLİSİNDEN MEMURUNA HEMŞİRESİNE KADAR HERKESİN SİGARA İÇMESİNE Mİ YANAYIM ANLAMADIM.

  6. Karabuklu

    Rafet vergili alır Dursun Altıparmak alırsa sürpriz sayılmaz rektörün şansı sıfır ancak 3.cü olur. Safranbolu zaten belli Elif hanım açık ara önden gidiyor durum bu…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

DeFacto’dan “Gif Club” üyelerine özel ramazan ayı kampanyası

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.03.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – DeFacto, ramazan ayına özel kampanyasını duyurdu.

Markadan yapılan açıklamaya göre, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını tek bir noktada karşılayabilme anlayışıyla ev giyiminden ayakkabıya, aksesuardan iç giyime kadar birçok farklı kategoride binlerce trend ürünü ulaşılabilir fiyatlarla sunan DeFacto, ramazan ayına özel kampanyasıyla müşterilerinin yanında yer almaya devam ediyor.

DeFacto, “Gift Club” üyeleri için ramazan ayına özel kampanya hayata geçirdi. 31 Mart'a kadar geçerli kampanya kapsamında 2 bin 500 lira ve üzeri alışverişlerde 500 lira değerinde “Gift Puan” hediye ediliyor.