Her Telden (15.Mayıs.2018)

Her Telden (15.Mayıs.2018)

Yayın: 15.05.2018 00:45
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ,MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI SAYIN MEHMET CEYLAN’IN 1 KASIM 2015 SEÇİMİNDEN YOLA ÇIKARAK YAPTIĞI “SEÇİM 3-0 BİTEBİLİR..”
AK Parti Milletvekili Aday/Adayı Sayın MEHMET CEYLAN,1 Kasım 2015 Seçim sonucundan yola çıkarak “ CUMHUR İTTİFAKI BU SEÇİMDEN DE 3-0 YAPARAK ÇIKABİLİR..” şeklinde bir değerlendirme yaptı.
GERÇEKTEN DE,1 KASIM 2015 SEÇİM SONUCU O RESMİ VERİYOR..
1 Kasım 2015 Genel Seçiminde AK Parti 86.994 oy,MHP ise 28.396 oy alarak çıkmışlar,şimdi bu oylar “CUMHUR İTTİFAKINDA TOPLANACAK..” ve bu sonuca göre durum 3-0 biter.
Ancak ; OY TABLOSUNUN DEĞİŞECEĞİ İDDİALARI YABANA ATILMAMALI.
En azından 1 Kasım 2015 tarihinde, Seçim sathında bile, bulunmayan İYİ Parti Karabük’te ne kadar oy alacak,HANGİ PARTİLERDEN ve ne kadar oy alarak 24 Haziran seçimini tamamlayacak..?
1 KASIM 2015 Seçim sonucuna göre “CUMHUR İTTİFAKI SEÇİMDEN 3-0 YAPARAK ÇIKIYOR..”,ancak,bu sonuca göre 3 MİLLETVEKİLİNİ DE,AK Parti alıyor,MHP yine Milletvekili çıkartamıyor..
7 HAZİRAN 2015 Seçim sonucuna göre “CUMHUR İTTİFAKI,YİNE 3-0 YAPIYOR,ANCAK,O ZAMAN AK PARTİ 2,MHP 1 VEKİL ÇIKARTIYOR..”,ama Genel Tablo da, CUMHUR İTTİFAKI yine 3-0 yaparak çıkıyor…
Sayın MEHMET CEYLAN bunları söylüyor..

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLARINDAN “SON TURA KALAN 9 İSİM BELLİ OLDU..” ŞEKLİNDE Kİ HABERLERI DOĞRULAYAN KİMSE YOK..
AK Parti Milletvekili Aday/Adayları MÜLAKATA çağrılmışlardı,o aşama geçildi,çağırılan isimlerden 9 kişi “SON TURA KALACAKLAR..” şeklinde haberler verilmişti.
9 İSİM BELLİ OLDU,ŞEKLİNDE HABERLER ÇIKTI..
AK Parti içinde,bu haberlerin doğru olup/olmadığını,sorduk/soruşturduk,KİMSE DOĞRULAMADI,hatta CUMHURBAŞKANI İNGİLTERE ziyaretinde “O TÜR HABERLER DOĞRU DEĞİL..” diyenler oldu.
AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ ,dün, ANKARA’YA GİTMİŞTİ..
Şimdi MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLARI içinden 9 isim “ÜST KOMİSYONA..” gönderilecek,bu arada küçük bir ayrıntı daha,kimi AK PARTİLİLERE göre “ÜST KOMİSYONA..” 6 isimde gönderilebilirmiş..
AK Parti,hiç böyle,asparagas haberlerin uçurulduğu dönem yaşamamıştı,bu haberler elbet yine,AK Parti içinden çıkıyor/çıkartılıyor,ancak,ciddi tepki gördüğü de besbelli..
Henüz “ÜST KOMİSYONA ÇAĞIRILACAK İSİMLER BELLİ DEĞİL..”
Olayın özeti bu..

CHP İL/İLÇE ÖRGÜTLERİ,MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ İÇİN,”BİR SIRALAMA YAPMIŞLAR..”, ANCAK,ÇOK GENİŞ BİR MEMNUNİYETSİZLİK VAR…
CHP Karabük İL ve İLÇE Örgütleri MİLLETVEKİLİ LİSTESİ için bir sıralama yapmışlar,ancak,gerek Parti içinde,gerekse Kamuoyunda, geniş bir kesimde memnuniyetsizlik olduğu besbelli.
“YAPILAN LİSTE DE ÖRGÜTTEN GELEN KİMSE YOK..” deniliyor..
CHP’NİN Cumhurbaşkanı Adayı belirlenirken,Genel Başkanın “KURULTAY DA KARŞISINA,GENEL BAŞKAN ADAYI OLARAK ÇIKAN,MÜCADELE VEREN,ZAMAN/ZAMANDA AĞIR ELEŞTİRİLER GETİREN..” Sayın MUHARREM İNCE’NİN gösterilmesinden yola çıkanlar “KARABÜK’TE BU YAPILMADI..” deniliyor.
“KARABÜK’TE BU KUCAKLAYICI TAVIR GÖSTERİLEMEDİ..” görüşleri çok fazla..
Sanıyoruz Çocuk Hekimi Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY Örgütlerin yaptığı “NABIZ YOKLAMASINDAN..” birinci olarak çıkmış ve CHP içinde çok geniş bir kesim “İÇİMİZE SİNMEDİ..” görüşünde.
Şu saatten sonra CHP CİDDİ BİR KAOSA DOĞRU GİDER..
CHP İçinde yaşanan bu durumun,ciddi bir sıkıntı yarattığı meydanda..
Buna karşılık CHP İL/İlçe Örgütlerinin “NE OLURSA OLSUN,BİZ ADAY SIRALAMAMIZI ÖNSEÇİM İLE YAPMALIYDIK.O ZAMAN HİÇBİR SIKINTI OLMUYORDU..” görüşleri de dikkati çekiyor..
CHP İÇİNDE,ADAY SIRALAMASI İÇİN MÜCADELE SÜRÜYORMUŞ..
Slogan ; “TEPEDEN DEĞİL,ÖRGÜTTEN, MİLLETVEKİLİ ADAYI İSTERİZ..”

CHP İÇİNDE SİYASET YAPAN BİR KARDEŞİMİZ “OP.DR.SAYIN GÜLTEKİN ERDOĞAN YILLARCA İL YÖNETİMDE ÇALIŞTI,İL BAŞKANLIĞI YAPTI..”
CHP İçinde Siyaset yapan bir Kardeşimiz,CHP ÖRGÜTLERİNİN MİLLETVEKİLİ LİSTESİ için yaptığı çalışmalardan Çocuk Hastalıkları Hekimi Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY’UN birinci çıkmasına müthiş tepki gösteriyordu.
“NE VERMİŞ CHP’YE BİRİNCİ ÇIKACAK..” dedi.
Kendisine “MESLEĞİ GEREĞİ CHP İLE BAĞINI OLDUKÇA DÜŞÜK PROFİLLİ TUTMUŞ OLABİLİR..” dedik,tepkisi daha da doruklara çıktı “HAKSIZLIK İNSAFSIZLIK,EMEĞE KARŞI SAYGISIZLIK..” gibi sözler etti.
Sonra da “OP.DR.Sayın GÜLTEKİN ERDOĞAN YILLARCA CHP İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLARAK ÇALIŞTI.HATTA İL BAŞKANLIĞI BOŞALINCA İL BAŞKANI OLDU..” gibi yaklaşımlar getirdi..
Öylesine hırslı,öylesine tepkiliydi ki “ABİ BENDE YILLARCA ERDOĞAN DİNÇEL İLE AYRI SAFLARDA OLDUM.ÖRGÜTLE BAĞI OLAN BU İNSANI YOK SAY GİT,DOKTOR HÜYESİN AVNİ AKSOY’U BİRİNCİ ÇIKART.ALLAHAŞKINA EKMELEDDİN İHSANOĞLU OLAYI GİBİ DEĞİL Mİ..?” falan dedi.
Sakin olmasına,sakin kalmasını söyledik,yanından ayrıldık.

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK SEÇİMLERE GİREN KAZANAN SAYIN NECDET AKSOY İLE SAYIN ZEKİ ÇAYLI VE PARTİDEN İHRAÇ İŞİ..
AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak YEREL SEÇİMLERE giren Safranbolu Belediye Başkanı Sayın NECDET AKSOY ile Yenice Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI’NİN,Parti içinde ki kader çizgileri çok enteresan aşamalardan geçti.
Sayın ZEKİ ÇAYLI,Yenice Belediyesi imkanları ile çok/çok güzel hizmetler verdi,hiçbir iş yapmasa bile IHLAMUR TERAS başlı başına bir eser ve Sayın ZEKİ ÇAYLI’NIN dürüstlüğü/hiçbir şaibeli işe adanın karışmaması kendisinin ARTI HANESİNE yazılması gereken hususlar
Sayın NECDET AKSOY’ U Partisi,yani AK Parti görevinden aldı,hizmet yapmıştır,yeterlidir/değildir o tartışılabilir,ancak AK Parti görevden aldı ,yerine KAYYUM ATADI ve Sayın ZEKİ ÇAYLI’YI Partiden ihraç eden İRADE,Sayın NECDET AKSOY’U Partisinden İHRAÇ ETMEK gereği duymadı..
NEDEN BÖYLE OLDU ACABA,BURADAKİ ÖLÇÜ OLARAK NE GÖZETİLDİ..
Sayın ZEKİ ÇAYLI hangi özelliğinin cezasını çekti sizce..?

KARABÜK’TE SEÇİMİN KADERİNİ “YENİCE SEÇMENLERİ VE KARABÜK’TE İKAMET EDEN YENİCELİLER Mİ BELİRLEYECEK..” ACABA,NE DERSİNİZ..?
Karabük’ün en politize olmuş İlçesi,hiç kuşku yok YENİCE İlçemizdir,orada Siyaset canlıdır ve böyle bir atmosferde,bu defa YENİCE SEÇMENİ bizden bir isim olsun görüşünde..
Bu bağlamda 24 Haziran Genel Seçim sonucuna ETKİ EDEBİLECEK OYLAR mutlaka,ama,mutlaka YENİCE’DEN gelecek,hele/hele BELEDİYE TEŞKİLATINDA yaşananlardan sonra YENİCE OYLARI çok daha ilginç hale gelebilir.
Dün Büromuzda SİYASET İLE ÇOK YAKIN İSİMLER bunları tartıştılar ve AK Parti YENİCEDEN BİR İSİM KOYARSA diye söze girenler 16 bin civarında ki seçmenin 10 bininden oy alınabileceğini tartıştılar.
Diğer yerlerde de İLÇEMİZDEN BİRİSİ OLSUN talebi var kuşkusuz.
Ancak YENİCE SEÇMENİ,söylediğini yapabilecek kadar politikayı iyi takip eden,bu yönde karar alabilecek, bir seçmen kitlesi olarak görülüyor ve bu anlamda Sayın SERTAŞ KARAKAŞ ismi çok önem geçiyor.
Karabük’te SİYASETE ÇOK YAKIN İSİMLER dedik,kesinlikle bu isimlerin AYNI PARTİ ÇATISI ALTINDA Siyasete yakın oldukları veya Siyaset yaptıkları gibi algılanmasın.
AYRI PARTİLERDEN İNSANLARDI,ortak noktaları,YENİCE SEÇMENİNİN durumu oldu ve bu anlamda “EĞER İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ LİSTEBAŞI Sayın DURSUN ALTIPARMAK OLURSA..” gibi YENİCE OYLARINI gündem yapan konuşmalarda yapıldı..
Karabük’te de ÇOK YOĞUN BİR YENİCELİ OY VARMIŞ..
Bu yönlü hayli muhabbetler döndü dün Büromuzda..

KARABÜK’ÜN,ŞU AN İTİBARI İLE EN BÜYÜK SORUNLARININ BAŞINDA GELEN “ŞEHİRİÇİ TRAFİK..” KISA SÜRE İÇİNDE BİZİ TESLİM ALACAK GİBİ..
Karabük’ün en büyük sorunları arasında ŞEHİRİÇİ TRAFİK BULUNUYOR elbet,bu arada ŞİRİNEVLER MAHALLESİ başta olmak üzere,MAHALLE BAZINDA DA trafik çıldırtıcı noktalara doğru evriliyor..
ÖNÜMÜZ RAMAZAN AYI..
ARAÇLAR HEMEN/HEMEN AYNI SAATTE SAFRANBOLU İSTİKAMETİNE YOLA ÇIKARLAR ve o zaman seyredin FEVZİ FIRAT ve MENDERES Caddeleri üzerinde ki ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİ,,
Hele/hele TCDD ÜST GEÇİDİ OLARAK YAPILAN KÖPRÜ ve o köprü ile tıkanma olasılığı çok fazla olan MENDERES Caddesi,FEVZİ FIRAT caddesi ÜZERİNDE KESİŞEN NOKTALARI İYİİZLEYİN BAKIN..
Bir projeden söz ediliyordu..
KARDEMİR KAVŞAĞI CİVARINDAN bir proje var deniliyordu..
Eğer süratle HAYATA GEÇİRİLMEZSE Karabük tam anlamı ile tıkanır..
Olayın tam burasında,BU PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEK olan kesimlerde,SİYASETTE KİM NEREDE OLACAK gibi bir tartışmanın içine girmişler ve sorun pek umurlarında gibi görünmüyor..
ŞEHİRİÇİ TRAFİK,KARABÜK’Ü YAKINDA TESLİM ALACAK GİBİ.

ÇELİK-İŞ SENDİKASI İÇİNDE “HUZURSUZLUK MU VAR,YOKSA,ÖYLE OLMASINI İSTEYEN MÜNFERİT TAKILAN İSİMLER Mİ VAR..” NEDİR BU İŞ..
ÇELİK-İŞ Sendikası bir zamanlar yaşadığı SENDİKALAR YASASINA göre azıklıkta kalmak gibi bir korkuyu üzerinden attı,son dönemde Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ’NİN çalışmaları ile ALINAN MESAFELER çok daha başarılı bir çizgiye gelinmesini sağladı.
Bir zamanlar SENDİKALAR YASASI ile istenen ÜYE SAYISININ hayli uzağında kalan ÇELİK-İŞ Sendikası Sayın CENGİZ GÜL ve Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ’NİN genel Başkan olarak verdikleri çabalarla,bu tehlikenin çok/çok uzağına gittiler.
ÇELİK-İŞ Sendikası ile ilgili birçok yorum geliyor Gazetemize.
Bilindiği gibi BÖLGENİN SESİ Gazetesi HER TELDEN Köşesine,İNTERNET SAYFASI kanalı ile çok sayıda YORUMLAR GELİYOR ve bu anlamda,sanki ÇELİK-İŞ Sendikası içinde HUZURSUZ BİR KESİM VAR gibi algı oluşturuluyor.
Gerçekten HUZURSUZ/GÜVENSİZ BİR KESİM Mİ VAR..?
Yoksa MÜNFERİT BAZI İLİŞKİLERDEN kaynaklanan,gelen BİREYSEL ANLAMDA TEPKİLER Mİ var,ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve birlikte çalıştıkları arkadaşları bu konuları yakından biliyorlardır kuşkusuz..
Bu yazılanlar,yorumlar MÜNFERİT OLAYLAR MI,yoksa İŞÇİ TABANINDA bu yönlü gelişmeler huzursuzluklar var mı,Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Yönetimde ki arkadaşları gelişmeleri çok yakından izliyorlar ve biliyorlardır kuşkusuz.
ÇELİK-İŞ Sendikası,gördüğümüz kadarı ile, çok iyi bir yolda ilerliyor..
Bu yazılanlar münferit gelişmelerden kaynaklanıyor olabilir.

18 kişi görüş bildirdi

  1. mesut78

    kemal kılıçdaroğlu burdan aday olsun onu bile istemezler gitsin memlekitinden koysun derler… rakı masası kurup konuşturacaksın… onun için bir cacık olmaz…

  2. çevreci

    a.k.p yeşkilatının Yenice de uyguladığı yanlış politikalar Yenice oylarının İYİ partiye kaymasına neden olacaktır. Dursun bey aday olursa keltepe ve yenicelilerin Sayın Altıparmağın partisi iyi partiyi tercih edecektir.

  3. Proje

    21 haziran 2017 de Karabüke müjde olarak anlatılan karayolları tarafından projesi tamamlanan köprülü kavşağı kimler yapmıyo veya yaptırmıyo onun araştırmasını Ahmet bey sizin yapmanız lazım yani karabük basınının dillendirmesi gerekmiyormu.2018 yılı başı itibariyle yeşilmahalleye taşınacak olan valilik neden taşınmadı belediye yaptığı restarasyon maliyeti yinemi çöpe gitti

  4. 5000 evler

    Ahmetbey vekil adaylarıyla illaki konuşmuşsunuz dur.Karabükün sorunlarını biliyolarmı biliyolarsa çözeceklerine dair bir projeler varmı ellerinde örneğin:hastane,trafik sorunu, hava kirliliği.

  5. Afet evleri

    Bir önceki seçimde 5000 evler afet evleri bölgesine ilköğretim okulu sözünü verenler bakın yapılmadı ve bir seçim daha geldi yine söz verilip kaldırılacak mıyız acaba

  6. yeniceli

    CHP de aday listesi daha açıklanmadı örgütlerde huzursuzluk falan yok parti genel merkezi sıralama ile ilgili görüş istedi bir sıralama bildirildi takdir genel merkezin örgütlerde geçmişte çalışmış il başkanlarınıda aday gösterdik ama sonuç elde edemedik hep aynı isimler halk istemiyor biraz değişik insanlarla şansımızı deneyelim

  7. Ele yüze bulaştırmak

    Ele yüze bulaştırmak deyimi sanki CHP il yönetimi için söylenmiş. Tam anlamıyla ellerine yüzlerine bulaştırdılar. İstişare etmeden, partinin duayenlerine sormadan masa başında liste yapmak ancak çocukların işidir. Çocukça bir iş yapmışlar. İl Başkanı yıllar önce kafasında belirlediği kişiyi listenin başına koyma düşüncesine yönetimdeki iyi niyetli kişileri de alet etmiş. Millet cayır cayır aday adayı tanıtımı yapıp partisini ön plana çıkarırken, hiç bir zaman sahada görülmeyen bir kişiyi liste başı yaparak aday adayı tanıtımı yapmayı da önlemiştir. Bu durumda hangi aday adayı tanıtım toplantısına gelir. Ne diyelim. Kolay gelsin.

  8. SAĞLAM ÜLKÜCÜ

    MUHTEREM MEHMET CEYLAN 1 KASIM 2015 SEÇİMİNE GÖRE MHP MİLLETVEKİLİ ÇIKARAMAZ DEMİŞ.BELKİDE HAKLIDIR.1 KASIM 2015 SEÇİMİNE HALKIN SEVGİLİSİ DURMUŞ YALÇINI ADAY GÖSTERTMEYEN KİMDİ SÖYLEYİNDE ÖĞRENELİM. BU SEÇİMDE NE YAPACAK BAKALIM O ZATI MUHTEREM MHP LİSTESİNİN BAŞINA KİMİ KOYDURACAK.MHP Yİ KARABÜKTE YİDİ BİTİRDİ.
    HAYAL KURMANIN ALEMİ YOK MHP KARABÜKTE O ADAMLAR YÜZÜNDEN BİTTİ DURMUŞ YALÇIN GİBİ VATANDAŞIN SEVDİĞİ BİR İSİM HARCANDI.ADEM KAR GİBİ HALKIN SEVDİĞİ BİR ADAM İL BAŞKANI SONRA MİLLETVEKİLİ ADAYI YAPILDI ODA HALKIN GÖZÜNDEN İYİCE DÜŞÜRÜLDÜ.MHP KARABÜKTE MAKUS TARİHİNİ İLHAMİ YILMAZLA YENEBİLİR BELKİ

  9. Ak Yolcu

    Fazla söze gerek yok.
    Karabük te birileri sayesinde Karabük evladını Osman KAHVECİ yi Kenya lı ya degiştiler.
    Hoca da hoca hoca olmazsa biz seçimi kazanamayız diye tepinenlere soruyorum
    Şimdi etekleriniz tutuştu demi.
    Yenice nin oylarını nasıl alabiliriz. Keltepe tarafının oylarını nasıl alırız korkusu sardı şimdi.
    Yeniceyi böldü parçaladı .
    Önce İlçe başkanının başını yedi
    Sonra Timurçin Sayları harcadı
    Ardından Belediye Başkanını harcadı.
    Şimdi seçim zamanı geldi aday yapılırsa KARABÜK ün başını yiyecek.
    Yeniceyi Karabük ten adeta ayırdı.
    Şimdi Yeniceli Keltepeli Espazar lı elbette ki İYİ parti ye çalışır. Bu saatten sonra Osman Kahveci den başkası bu bölgenin oylarını toplayıamaz hiç boşuna ugraşmayın . Bu yazımı da buradan iyi not alınız. Keltepede yapılan bir Düzçam göletini bile 2 yıldır bitiremedi Kenyalı hocanız. Karabük Merkezin Yenice nin Eskipazar ın Safranbolu nun Eflani nin hatta be hatta Ovacık ın oylarını Osman Kahveci den başka biri toplayamaz.
    Ak Partinin Mhp nin oyları KAHVECİ de birleşir. Küskünleri ancak KAHVECİ birleştirir. Yenice nin Osman abisinden başkası Yeniceye sahip çıkmayacaktır. Ahhh Reis göndersede KAHVECİ yi kurtarsa bizi Konyalı dan. Merkez ve Safranbolu da Ak Parti ve MHP Ersöz de birleşir. 10 yıldır ben şurada şu görevde bulundum Karabük e şu hizmetler yaptım diye ahkam kesmekle olmuyor. Çöp sorununu bile çözemediler daha. İyi düşün Ak Parti il başkanı adaylarını iyi belirle yoksa çıra gibi yandınız .

  10. Yeniceli Aday

    Yeniceli aday olması gerektiği doğru bir tespit olabilir. Ama isimlerden birini es geçiyorsunuz.
    Yıllardır bir oradan bir buradan her yere aday olan Altıparmak dönemi bitmiştir. Bir de ben gencim demekten başka özelliği görünmeyen bir çocuk…
    Bu bağlamda devletin işleyişini iyi bilen kişiliği ve eğitimci kişiliği ile ismail Kökçü Bey en idealidir bence. Memur Sen ve bağlı sendikaların Karabük Kurucu Başkanı olarak sendikal oy tabanı ile Yenice oy potansiyelini de koyarsanız tereyağlı ballı ekmek olur :))

  11. TRAFİK

    Valilik Önündeki Karabük’ün şah damarı olan kavşağa üst geçit yapılması için 2018 yılında kazma vurulacak diye gazetelerde haber yapılmıştı. Kazmanın vurulacağı tarih ve yapılacak projenin görseli paylaşılsa.
    Ne güzel olurdu.
    Şunun şurasında Haziran ayına ve seçime ne kaldı ki.

  12. Keltepeli

    Ak Yolcu kim olursan ol
    Helal osun be hele bide kayak merkezini sorsaydın ya karabüke nekazandırdıb bu vekil ekük bile yazmışın bu adayların her biride ayrı degerde emme hakikaten yenice ve karabük ü barıştıracak bi aday yok içlerinde ben anamadım çaylıyıda yedi vekil ilöe başkanınıda eh sonunda konyalı ilbaikanınıda yedi . Karabük e kim sahip çıkacak. Çöp vişi bitmedi Karabük bartın yolu hiç ses yok üniversitenin stadı başa bela oldu be tamirine harcanacak para ne kadar yapan bi açıklasınhavalanı mı vardı projesinde birilerinin. Benim olmazsa olmaz dediğim projelerim Keltepe jayak merkezi ve keltepe göleti diyemn vekilimiz vard bizim. Yenicemin Osman abisi vardı. vard Valilik binası halen bitmedi. Teslim ettiler karbük ü konyalılara ayıklayın ayıklayabişirseniz. Hastanedeki rezillikleri hiç görmüyorsunuz vekil hep görmezden geldiniz. Kapatınız üstünü bakalım. Vekil olacaksa karabüklü olsun ithal vekile son. Genç dinamik vekiller lazım. Elektrikçi Bülent Avukat Seyfettin Srrdar dereli gibi . Gölbek sokagın nabzınını iyi tutuyorsunuz. Yapacagım diyenler şimdiye kadar nerelerdeymişler. Seçimdemn seçime Aday vakitlerinde gördüğümüz ne adamja çıkıyo. Bi sorumn bu adamlara listeler açıklanınca hangi delüklere pusacaklar. Sahada kaç defa görecez bi bakınız. Herbiri partinin yolunu unutacaklar. Görecüz bakalım kaçı bana görev yazın diyecek. Aday adaylarını iyi takip edin. Bunla önümüzdeki belediye seçimindede asay olacaklar. Elektrikçi ersöz 1 kasımda çalıştı. Şimdi de haketti . Ben şuyum ben buyum diye çalom atanla hememn listeler açıklanınca Ankara yollarını tuttular koktuk kavgasına düştüler. .

  13. Çalışsan

    Ahmet bey yarın ramazan ve biz hastane personelleri maaşımızı alamadık.

  14. Karabüklü

    Çelik iş sendikasının sorunu bize sendikacı olarak sevmediğimiz isimlerin kabul ettirilmeye çalışılması ahmet abi

  15. Gerçekler

    Sayın gölbek çelikiş için yapılan yorumlar gerçek ve eksik bile genel baskan ın sube ve temsilvilerden sikayet alıyormu bilmem ama karayel gibi biri isciye yöneticilik yapıyosa bitmiş bu sendika

  16. Çelik işçi

    Sendika milletin gözü önünde gülücükler saçıp göz boyamaktan başka dertleri yok.İşine gelmeyip aidat aldığı işçiye iki yüzlü davranıp padişahım çok yaşa mantığında ilerlemektedir.Sendikacılığı iyi yapanlar değil bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenler görev başındadır…

  17. Anonim

    Kardemir Karabüksporlu bu hale getirenler suçsuzlu kalacak acaba.?.

  18. has yeniceli

    ben olaya büyük resme bakarak bakıyorum. Kendi iç çekişmelerimizi ön plana çıkaran o şöyle bu böyle denecek zamanda değiliz. Karabük bilhassa son 10 yılda kendine yapılan yatırımları sürdürmek, Hükümetin varlığını tam olarak hissetmek istiyorsa ve son 2 yılda parti içindeki kavgaları çekişmeleri bitirmek istiyorsa, her mahallesini karış karış bilen bilhassa Karabük seçimlerinde gidişatı belirleyen YENİCE lilerin Osman Abisi Sayın KAHVECİ yi biran önce aday gösterip Karabük ve Yenicedeki deki kopmaları önleyip, 3/0 la yola devam etmelidir. Yoksa inanın çıkan sonuç kimseyi memnun etmeyecektir. BAŞKA KARABÜK yok.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“TAYK CarrefourSA Kupası” yat yarışı başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – CarrefourSA sponsorluğunda Türkiye Açık Deniz Yarış Spor Kulübü (TAYK) tarafından düzenlenen yat yarışı başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TAYK tarafından, CarrefourSA ana sponsorluğunda gerçekleştirilen TAYK CarrefourSA Kupası yarışında bu yıl denizlerin sürdürülebilirliğine dikkati çekmek için kaptanlar dümene geçti. Yelkencilerin, değişen deniz ve hava koşullarıyla mücadele ettiği yarışa 41 yat katıldı.

Caddebostan açıklarından başlayan yarışın ilk ayağında yelkenciler birinci gelmek için mücadele etti. 2024 Trofesi'nde ilk defa uzaktan kumandalı robotik şamandıra kullanan TAYK ekibi, yat trofesinin ilk ayağında yarışlarda yer alan ekiplere yenilikçi yaklaşımın avantajlarını yaşatabilmek için dünyada meydana gelen yeniliklere hızla uyum sağlamayı amaçlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Melis Karatay Ebin, TAYK- CarrefourSA Kupası Yarışı'nın ana destekçisi olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Sürdürülebilir balıkçılığı teşvik eden ve deniz ürünlerini korumaya yardımcı olan sertifikalı balık ürünlerini satmaya odaklandıklarını aktaran Ebin, “Organize gıda perakende sektörünün bir oyuncusu olarak deniz ve deniz canlılarının korunmasını sağlayan çalışmalara destek vermek sorumluluklarımızdan biri. Bu doğrultuda denizlerin temizliği için hayata geçirilen farkındalık çalışmalarının yanı sıra sürdürülebilir balıkçılık uygulamalarını da destekliyoruz.

Su altı yaşam döngüsünün bozulmaması için tedarikçilerde de MSC (Marine Stewardship Council) ve ASC (Aquaculture Stewardship Council) gibi sertifikasyon programlarına katılanlarla çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde doğa ve deniz yaşamını korumak ve sürdürülebilir balıkçılığı desteklemek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” değerlendirmesini yaptı.