Her Telden (16.Eylül.2019)

Her Telden (16.Eylül.2019)

Yayın: 15.09.2019 23:02 |Güncelleme: 16.09.2019 08:56
Paylaş:
A+ A-

MARZİNÇ TARAFINDAN YAPILMASI DÜŞÜNÜLEN “KAPASİTE ARTTIRIMINA,ÇOK GÜÇLÜ OLAN KAYSERİ LOBİSİ ENGEL OLMUŞ/OLABİLİR Mİ..?”
Hatırlarsınız,bir süre önce MARZİNÇ Şirketi,KAPASİTE ARTTIRMAK için ÇED Raporu almak üzere bir Toplantı yapmak istedi ve 120-130 kişilik bir protestocu grup bunu yaptırmadı.
Eğer bu toplantı yapılabilseydi ve MARZİNÇ Kapasite artırımına gidebilseydi,bunun sonucunda üretilen ÇİNKO HAMMADDESİ ile Karabük’e bir ÇİNKO FABRİKASI kuracaklarını söylüyorlardı.
Toplantı yapılamadı,ardından hemen ertesi günü İlgili Bakanlık,KAPASİTE ARTTIRIMINA İZİN VERİLMEYECEĞİNİ açıkladı ve böylece KARABÜK ÇOK CİDDİ BİR FABRİKA YATIRIMINDAN süratle uzaklaştı..
Buna karşılık KAYSERİ’DE bulunan ve Karabük MARZİNÇ Tesisi kadar donanımlı,çağdaş teknoloji kullanmadığı kabul edilen, MARZİNÇ TİPİ bir Fabrika üretimini değerlendirmek üzere, KAYSERİ KÜLÇE ÇİNKO FABRİKASI KURULACAĞI açıklandı.
Şimdi belirli çevreler, MARZİNÇ Ortakları tarafından kurulması düşünülen, ÇİNKO FABRİKASI’NIN önü Ankara bağlamında çok güçlü olan KAYSERİ LOBİSİ tarafından engellendi şeklinde düşünebilir mi..?
Konu hakkında böyle düşünenler olabilir mi..?
Böyle düşünenlere SİZ HAKSIZSINIZ denilebilir mi acaba..?
Olayın bir de bu tarafını düşünmekte yarar olmaz mı..?
KARABÜK’E ÇİNKO FABRİKASI ARTIK TAM BİR HAYAL OLDU MU..?

KAYSERİ KÜLÇE ÇİNKO FABRİKASI KURULDUKTAN SONRA,AYNEN KARABÜK’TE OLDUĞU GİBİ, ”ÇİNKO HADDANELERİ DE KURULACAK ELBET..”
KAYSERİ KÜLÇE ÇİNKO Fabrikası kurulacak ve bunun yanı/sıra,aynen Karabük’te KARDEMİR’DEN veya BAŞKA YERLERDEN alınan KÜTÜK DEMİRİ işleyen Haddaneler gibi,ÇİNKO HADDANELERİ DE kurulacaktır elbet.
KÜLÇE ÇİNKO FABRİKASINDA 1100 İŞÇİ ÇALIŞACAKMIŞ..
Ülkenin yıllık 400 milyon dolar kazancı hesaplanıyor..
Direkt çalışacak 1100 işçinin yanı/sıra,dolaylı biçimde 5 bin civarında insanın KÜLÇE ÇİNKO Fabrikası’nda yararlanacağı,ekmek yiyeceği hesaplanıyor..
Şimdi,KARABÜK SİYASETİ BU KONU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜR ACABA..?
Öte yandan,Karabük’te belirli bir kesim “MARSİNÇ BİZİ ZEHİRLİYOR,MARZİNÇ BİZİM KANSER OLMAMIZA YOL AÇACAK..” falan gibi görüş dile getirirken,bu işin etkili/yetki mevkilerinde ki insanlar ise ÇOK KISIK bir sesle “MARZİNÇ TESİSİNİN ÇEVREYE ZARARI YOK,SON ÖNLEMLERLE TAMAMEN BİTTİ ORTADAN KALKTI…” gibi açıklama yapıyorlar..
Örneğin,Karabük’te hiç mi hiç sesi/soluğu çıkmayan,etkili çalışması görülmeyen,ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ ortaya çıkıp Resmi bir açıklama yapmıyor,yapamıyor..
Karabük ise SÜREKLİ BİR GERİ GİDİŞİ,NE YAZIK,SÜRDÜRÜYOR..

ÖZELLİKLE “REEL SEKTÖRDE YAŞANAN DURGUNLUK VE BUNA BAĞLI OLARAK YAŞANAN SIKINTILARA RAGMEN,KARDEMİR İLE ÇAĞ ÇELİK..”
Ülkemiz çok sıkıntılı bir ekonomik süreçten geçiyor,bunun atlatılması için,sürekli yeni programlar açıklanıyor,sürekli yeni atılımlar hayata geçiriliyor,Merkez Bankası FAİZLERİ indiriyor falan.
İNŞAALLAH,BU SIKINTILI GÜNLER AŞILACAK..
Hatta aşılmaya başlandı gibi açıklamalar,hayli hız kazandı..
Bu arada BİRÇOK FABRİKA üretimi azalttı,örneğin TOFAŞ GURUBU otomobil üretimini önemli ölçü de azalttı gibi bilgiler geliyor,bu arada özellikle ÇELİK SEKTÖRÜNDE bakıma giren bazı ÜRETİCİ FİRMALARIN,bir süreliğine de olsa üretimden çekildiklerine ilişkin haberler geliyor.
Bu bağlamda KARABÜK’E BAKTIĞINIZDA NE GÖRÜYORSUNUZ..?
KARDEMİR başladığı yatırımlarını sürdürüyor..
Durgunluğa rağmen ÇAĞ ÇELİK YATIRIMLARINI sürdürüyor..
Bu arada,özellikle İHRACAT noktasında IŞIK ÇELİK başta olmak üzere İHRACAT yaparak ÜLKE EKONOMİSİNE DE Karabük ekonomisine de çok ciddi yarar veren Karabük Firmaları var.
Örneğin MESÇİER GRUBU DA aynı kategori de sanıyoruz.

“BAŞTA BİZ EMEKLİLER OLMAK ÜZERE,İŞSİZLER,DAR GELİRLİ İNSANLAR,BU KIŞ AYLARINI ÇOK ZOR GEÇİRECEK,DOĞALGAZ KAÇ PARA OLDU.?”
Cumartesi günü AKBANK yanında ki geleneksel hale gelen yerimizde oturuyorduk,daha doğrusu,sabah yürüyüşümüzü yaptık orada nefes molası vermiştik.
KARES’İN AÇILMASINI BEKLEYEN BİR DOSTUMUZLA KARŞILAŞTIK.
Kendisi emekli ve oturduk sohbete başladık,sohbetin hemen başında bize “ARKADAŞ,BAŞTA BİR EMEKLİLER,İŞSİZLER,DAR GELİRLİLER,ASGARİ ÜCRETLİLER BU KIŞI ÇOK ZOR GEÇİRECEĞİZ..” dedi.
Sürekli yapılan zamlardan söz etti..
Daha sonra da “GEÇEN KIŞ,ÇOK İDARELİ YAKMAMA RAGMEN 300 LİRA DOĞALGAZ PARASI ÖDÜYORDUM,BU KIŞ ENAZ 450 İLE 500 LİRA ÖDEMEK ZORUNDA KALACAĞIM.ZİRA DOĞALGAZA YÜZDE 60-65 ZAM GELMİŞ DURUMDA..” falan dedi.
“İYİ DE ENFLASYON DÜŞÜYOR DİYORLAR..” dedik.
“SEN BİR MALIN 3 LİRALIK FİYATINI,ÖNCE 7-8 LİRAYA YÜKSELT,SONRA DA 5-6 LİRAYA DÜŞÜRÜYORUM,BAKIN ENFLASYON DÜŞÜYOR DİYE AÇIKLAMA YAP,OLACAK İŞ Mİ BU..?” dedi.
“AMA SİZİN MAAŞLARA DA ZAM GELDİ,ONUDA HESABA KAT..” dedik “BİZİM MAAŞA YÜZDE 4 ZAM GELDİ,PİYASALARA YÜZDE 35-40 ZAM GELDİ.NE HABEEEER..” diye bizi gırgıra aldı..
BU KIŞ GERÇEKTEN ZOR GEÇECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR..!!

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “BENİM CHP İLE HERHANGİ BİR SORUNUM OLMAZ.ANCAK BU YÖNETİM KADEMESİ İLE..”
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,CHP’NİN Kuruluş Yıldönümü Törenlerinde yapılan ÇÖP TOPLAMA işini,bir türlü içine sindiremiyor,konuşmalarından bunu anlıyorsunuz.
Geçtiğimiz hafta sonu uzun/uzun sohbet ettik.
“BENİM CHP İLE KURUMSAL ANLAMDA,TÜZEL KİŞİLİK ANLAMINDA,YAŞADIĞIM HİÇBİR SORUNUM OLMAZ.CHP SİYASETİ AYRI,BENİM SİYASİ GÖRÜŞÜM AYRI.BEN İLİŞKİLERİMİ SAYGI TEMELİNDE YÜRÜTÜRÜM.ŞİMDİYE KADARDA HEP BÖYLE YÜRÜTTÜM..” görüşünde.
Ancak “YÖNETİM KADEMELERİNDE BULUNAN KİŞİLERİN BİR BÖLÜMÜ ÇOK YANLIŞ İŞLERİN İÇERİSİNDELER..” diyerek,Parti içi bir takım kademelerde bulunan,bazı insanların yıpratılması,provoke edilmesi için, Belediyenin kullanılmasını yanlış bulduğunu söylüyor.
O insanlarında bu provokasyona gelmelerini,acemiliklerine,toplumsal yapıyı bilmediklerine ve yetersiz deneyimlerine bağlıyor,CHP Kurumsal Siyasi kimliği ile,yetersiz gördükleri isimleri,insanları çok ayrı tuttuğunun mesajlarını net biçimde veriyor.
O arada,kendisinin ATATÜRKÇÜLÜK konusunda sorgulanmaya çalışıldığına değinerek “ONLARIN ATATÜRKÇÜLÜĞÜ İLE, BENİM BU KONUDA Kİ BİLGİMİ,BİRİKİMİMİ KARŞILAŞTIRMAM BİLE.ONLARIN BÜYÜK BÖLÜMÜ ATATÜRK’ÜN DEDESİNİN ÇİFTLİĞİNDE KARGA KOVALADIĞI GÖRÜŞÜNÜN ÖTESİNE GEÇEMEMİŞ KİŞİLERDİR..” gibi görüşler dile getiriyor..
Sayın VERGİLİ,o çöp toplama olayını içine sindirememiş.
Bunu net bir dille ifade ediyor..

“CHP KADROLARI,HEMEN 30 METRE İLERİLERİNDE Kİ,KARABÜK BELEDİYESİ TEMİZLİK ELEMANINI GÖREMEYECEK KADAR PROVOKE OLMUŞ..”
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,CHP’NİN Kuruluş Yıldönümü törenleri sırasında yaşanan ÇÖP TOPLAMA olayını bir türlü içine sindiremiyor ve “BUNLAR 30 METRE ÖTELERİNDE Kİ TEMİZLİK ELEMANINI GÖRMEYECEK KADAR PROVOKE OLMUŞLAR..” diyor.
Bu alanın 30 Ağustos Törenleri için temizlendiğine işaret ediyor ve “BİRİLERİ GELMİŞLER,BU ALANI GECE TAŞ,ŞİŞE,KAĞIT ATARAK KİRLETMİŞ VE ERTESİ GÜNE HAZIRLAMIŞ.BEN ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM..” ifadelerini de net bir dille söylüyor..
“YOKSA ALANA,NEDEN ÇÖP POŞETİ İLE GELSİNLER Kİ..” diye soruyor.
Olayın “KENDİSİNİN ATATÜRK KARŞITI GİBİ GÖSTERİLMEK İSTENMESİNE,İL BAŞKANI İLE SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI’NIN YIPRATILMASI ANLAYIŞINA YÖNELİK TEZGAHLANDIĞINI GÖRÜYORUM..” açık bir dille ifade ediyor.
Bu provokasyona gelecek kadar acemi,deneyimsiz,fikri yönleri sorgulanabilecek insanlarla da,”BUNDAN BÖYLE HERHANGİ BİR İŞİM OLMAZ VE TÜM İRTİBATLARIMI KAPATIYORUM..” diyor.
Sayın RAFET VERGİLİ,olaya gerçekten çok/çok kırılmış,kızmış,alınmış.
Bir noktayı özenle çiziyor ama..
“CHP’Yİ AYRI,CHP’Yİ ŞUAN YÖNETENLERİ AYRI TUTUYORUM..” görüşünde.

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER “KIRSAL DEZAVANTAJLI İLLER PROJESİ’NİN İPARD İLE İLGİSİ VAR MI..? “ VE KARABÜK NEDEN PROJE DE YOK ACABA..?
Çok küçük ve teknik bir ayrıntıyı henüz tam çözemedik BİRLEŞMİŞ MİLLETLER öncülüğünde “KIRSAL DEZAVANTAJLI İLLER PROJESİ..” gibi çok önemli bir uygulama gündem de ve bunun İPARD ile ne derece ilgili olduğuna ulaşamadık.
İPARD bilindiği gibi KIRSAL KALKINMA PROĞRAMI..
Şimdi,uygulamaya GÜNEY İllerinde bir süredir devam eden “KIRSAL DEZAVANTAJLI İLLER PROJESİ..” üç kuzey İlinde de uygulamaya geçirilecek ve SİNOP-KASTAMONU-BARTIN bu kapsama alındı,KARABÜK NE YAZIK Kİ KAPSAM DIŞI..
Olayın özü ; YÜKSEKLİĞİ (Yani RAKIMI..) belirli bir rakamın üzerinde olup da,KIRSALDA VERİMİ DÜŞÜK yerlere,yüzde 70,yüzde 80 HİBE DESTEK verilerek oraların DEZAVANTAJLARINI gidermek.
KARABÜK BU KAPSAMIN DIŞINDA TUTULDU.
Örneğin EFLANİ,örneğin OVACIK sanırsınız ki KIRSAL ÜRETİMDE ÇOK/ÇOK VERİMLİ İlçeler ve KARABÜK BU KAPSAMA alınabilirdi,ancak,ne yazık ki alınamadı/alınmadı..
Öyle ya,Mevlid-i Şerif katılımlarından,düğün,nişan katılımlarından,köyleri hiçbir verimliliği olmadan,oralara en küçük bir yardımı olmayan gezilerden,BÖYLE KÜÇÜK İŞLERE FIRSAT MI OLUYOR YANİ..!!
KIRSAL DEZAVANTAJLI İLLER PROJESİ’NDE KARABÜK YOK..!!

“DAHA DÜNE KADAR,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NE KAYIT İÇİN NAZLANANLAR,DÜNYA DA İLK 1000 ÜNİVERSİTE OLUNCA TÜÜÜH DİYORLAR..”
Biliyorsunuz,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,Dünya Üzerinde ki EN ÖNEMLİ ÜNİVERSİTELER arasında,ilk 1000 üniversite arasına girdi ve bunun, çok ama çok,büyük başarı olduğu besbelli..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT böyle bir hedefleri olduğunu,haftalar önce bize anlatmıştı ve biz bir/iki kez bunu yazmıştık,hatta,Gazetemiz İnternet Sayfasına “BÖYLE BİR ŞEY OLMAZ,BAŞARAMAZLAR..” falan gibi yorum yollayanlar olmuştu.
DÜNYA ÜZERİNDE EN ÖNEMLİ 1000 ÜNİVERSİTE içine KARABÜK ÜNİVERSİTESİ dahil 11 Üniversite alındı ve giremeyenlerin arasında,ADI/SANI Kamuoyu tarafından çok bilinen bir yığın Üniversite var..
Geçtiğimiz cumartesi günü KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NE Öğrenci kaydı için gelen BİRKAÇ ÖĞRENCİ Ailesi ile görüştük,birisi “DAHA DÜNÜ KADAR KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ KAZANIP,KAYIT OLMAK İSTEMEYEN BİRKAÇ DOSTUMUZ ŞİMDİ TÜÜÜÜH DİYORLAR..” gibi bilgiler verdi.
Ve ; KENTİ PEK BEĞENMEDİK,AMA, ÜNİVERSİTE MÜKEMMEL..” diyenler oldu..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ çok büyük bir başarı yakaladı doğrusu

22. ZÜMRÜT YENİCE KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ,BU ŞİRİN İLÇEYE GERÇEKTEN BÜYÜK BİR HAREKET VE COŞKU GETİRDİ,KUTLUYORUZ..
YENİCE Belediyesi ve belirli Kuruluşların katkıları ile düzenlenen 22.ZÜMRÜT YENİCE KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ bu küçük,bu şirin İlçemize TARİHİ GÜNLERİNDEN birisini yaşattı denilse,hiç abartılmış olmaz.
ÇOK KALABALIK KATILIMLI BİR FESTİVAL YAPILDI..
Festival öncesinde,YENİCE Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI’NIN özellikle belirttiği gibi Festivalin kültürel yönü vardı,sanatsal yönü çok/çok ağırdı,tek kelime ile mükemmel bir Festival düzenledi Yenice Belediye Başkanı.
Hele/hele MÜZİKLİ YÖNÜ ÇOK İLGİ GÖRDÜ..MEHTERAN GÖSTERİLERİ,HAKL KONSERİ,ROCK GRUBU KONSERİ ,Yenice halkının hemen,her kesimine hitap etti..
YENİCE FESTİVALİ GERÇEKTEN MÜKEMMELDİ DOĞRUSU..

8 kişi görüş bildirdi

  1. Gönderen

    Sayın yazar Karabük Üniversitesi ilk bin listesine girdiği sıralamada hangi ölçütler alınmış?
    Bilimsel araştırma, patent, yayınlanan makale, kitap gibi ölçütler mi sözkonusu?

    Ölçütler hakkında da bilgilendirme yapsanız çok iyi olur….

  2. Anonim

    ŞİMŞEK 78(Anonim)Benim siyasetle işim yok. Onun bunun adamı da değilim Karabük te yaşayan sıradan bir vatandaşım. Sayın yazar sayın başkan herkesi çay içmeye davet ediyor.Başkana soruyorum başkan musluklardan akan suyu içiyor musun veya sabah çay demletiyor musun.Evinize veya makamınıza gelen misafirlere musluk su ile demlenmiş çay ikram ediyormusunuz. Sabah çay demlemeğe kalk şehrimizden geçen filyos çayı gibi bardakdaki çay bulanık.Başkan musluklardan ne zaman damacana kalitesinde su içmeye devam edeceğiz.Bu arıtma tesisi neden tam verimli çalışmıyor.Açıldıktan 6 ay sonra neden musluklardan kireçli su akmaya 7 yıldır devam ediyor.2012 yılında açılan Karabük İçme Suyu Arıtma Tesisi.Açılış sırasında konuşma yapan DSİ müdürü tesisin içme suyunun sertliğini tamamen giderdiğini ifade etmişti.Açılış sırasında konuşma yapan o dönem milletvekilleri artık Karabük damacana kalitesinde su içecek demişti ve pet bardaklarla su içerek artık vatandaşın marketten bakkaldan su almayacaklarını söylemişlerdi.O konuşma sırasında siz de oradamıydınız başkan. Başkan vatandaş marketten bakkaldan su almaya devam ediyor mu? Siz o dönem de belediye başkanıydınız ve hala belediye başkanısınız.O dönem yukarıdaki ifadeleri söyleyen vekiller yok.İşin başında olan bir başkan olarak ben size diyorum ki sertliği giderilmiş suyu musluklardan ne zaman içmeye devam edeceğiz.Bardağımdaki çay ne zaman filyos çayı gibi bulanık olmayacak.Şimdi diyeceksiniz ki su kullanım kapasitesi artı su sert ondan.Başkan bu tesisin adı Karabük İçme Suyu Sertliğinin Giderilmesi ise şu içmiş olduğumuz suyun sertliğini damacana suyu sertliğine yakın değerlere indirmeye çalışın.

  3. 5000 evler

    Doğum hastenesi devir işi noldu Ahmet bey kimse açıklama yapmıyor sizin bilginiz varmı.

  4. Kanyon park

    Kanyon park durumu ne oldu halen yargıdan yazımı bekleniyor.eski valilik çelik camii için yıkıldı karabük girişi harebe gibi çok kötü görünüyor.heralde camide yapılmayacak gibi …

  5. KARABUK

    ŞİMDİ YORUM YAZAN ARKADAŞLAR BURADAN SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZA BAZI SORULAR SORARAK KARABÜKÜN İÇİNDE DÜŞTÜĞÜ DURUMU GÖZLER ÖNÜNE SERİYORLAR. BU ARKADAŞLARA SONUNA KADAR KATILIYORUM SAYIN BAŞKAN SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANI İLE UĞRAŞAĞINA,ELEŞTİRİ YAPAN ARKADAŞLARA CEVAP VERSİN,AYRICA SEÇİMDEN BU YANA BEŞ AY GEÇTİ HALA BİR ÇİVİ ÇAKMIŞMI? YORUM YAZAN ARKADAŞLAR BİR SÜRÜ SORU SORMUŞ BUNLAR YAPILMIŞMI TABİKİ HAYIR.YANİ BURADA SAYIN BAŞKAN GÜNDEMİ DEĞİŞTİREREK KARABÜKÜN SORUNLARINI UNUTTURMAYA ÇALIŞIYOR.BAYIN BAŞKAN BRTV TELEVİZYONUNDA SPİKERİN SORULARINI YANITLAYACAĞINA HALKTAN GELEN SORULARI YANITLASIN BAKALIM CEVAP VEREBİLECEKMİ? YAZIK KARABÜK HALKINA YAZIK EDİLİYOR.KARABÜKLÜLER BUNU HİÇ HAKETMİYOR.

  6. Habip

    Üniversitemiz ışıklandırma konusunda iyi. Gece yoldan geçenlere görsel bir şölen sunuyor.

  7. Kenan kaşi

    500 evlerde Üniversitenin inşaatı tekrar hareketlendi işçiler şap atıyor

  8. Yilmaz

    Chp 2018 seçimlerinde Safranbolu da 9128 oy almış
    Iyi parti 5200 oy almış.
    Toplam 14.000 oy yapar.
    2019 Belediye Başkanlığı seçimlerinde 2 parti Birleşmiş 12.550 oy almış
    Başarıya bak.
    Nerde kayıp 1500 oy..
    Bu mu başarılı Abdullah çakır.
    Iyi parti olmasaydı
    Milletvekili de rüyaydı
    Belediye Başkanlığı da rüya idi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kurum Müdürlerinden Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın: 19.04.2024 13:46
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren’e nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.