Her Telden (16.Mart.2018)

Her Telden (16.Mart.2018)

Yayın: 16.03.2018 00:06
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK DERNEKLER PLATFORMU,DOSTLARIN BİR ARAYA GELİP ZİYARET YAPTIKLARI BİR KURULUŞ OLMAKTAN ÇIKIP RESMİLEŞEBİLİR Mİ..”
Karabük DERNEKLER PLATFORMU adı verilen bir oluşum var ve belirli DERNEK YÖNETİCİLERİ bir araya gelerek ziyaretler yapıyorlar,bunların resimlerini çeşitli yerlerde görmek mümkün..
Bu konu Karabük açısından,çok ama çok önemli,DERNEKLER PLATFORMU dostların bir araya gelip çeşitli ziyaretler yapmasından çıkartılarak daha Resmi bir hale getirilebilir mi..?
ÇOK ÖNEMLİ DERNERLER VAR KARABÜK’TE..
Bunlarında platforma katılması temin edilerek,KARABÜK SORUNLARININ üzerine bu platform ile gidilmesi halinde ÇOK SES GETİRECEĞİ kesin ve bu yolun aranması,açılması KARABÜK AÇISINDAN aklın alamayacağı kadar önem taşır.
KARABÜK SESSİZ BİR KENT,SORUNLARINA DA SESSİZ KALIYOR..
Böyle bir platformun kurulması halinde YAŞADIĞIMIZ SORUNLAR ciddi ve akılcı biçimde ele alınır,bu sorunların çözümü noktasında İRADENİN HAREKETE geçmesi sağlanır veya o irade harekete geçmek zorunluluğu hisseder..
Örneğin EMEKLİLER DERNEĞİ,MUHTARLAR DERNEĞİ,GAZETECİLER DERNEĞİ,ÇEVRE DERNEĞİ,gibi gerek nitelik anlamında,gerekse nicelik anlamında çok/çok önemli Dernekler var..
BUNLARIN BİR PLATFORM ÇATISINDA BİRLEŞTİĞİNİ DÜŞÜNÜN HELE..

ÖRNEĞİN “DERNEKLER PLATFORMU KURULABİLSE VE GENİŞ BİR YAPI İLE,KARABÜK’ÜN ÇEVRE SORUNLARINA EĞİLSE..” NE OLUR,DÜŞÜNÜN..
Karabük DERNEKLER PLATFORMU gibi bir oluşum,geniş tabanlı,nitelik ve nicelik açısından çok sağlam bir zemin üzerinde oluşturularak,böyle bir zemin bulunarak hareket etse neler olur bir düşünün.,.
KARABÜK’ÜN YAŞADIĞI ÇEVRE SORUNU ÇÖZÜLMEZ Mİ..?
Karabük’ün en büyük sorunu ÇEVRE KİRLİLİĞİ ve bununla mücadele etmesi gerek ÇEVRE/ŞEHİRCİLİK İl Müdürlüğü personel durum nasıl bir durum arz ediyor..
YETERLİ İDARİ/TEKNİK ELEMANLARI VAR MI BU MÜDÜRLÜĞÜN..?
Veya 2006 Yılından bu yana yapılamamış,her türlü İMKAN SAĞLANMASINA RAĞMEN YAPILAMAMIŞ,olan KATI ATIK BERTARAF Tesisi,çok ciddi bir DERNEKLER PLATFORMU iradesi karşısında,böyle sürünceme de kalır mı..?
Bakın HASTANE/HASTANELER noktasında Karabük TEK MERKEZE mecbur..
Ne yazık ki TEK MERKEZE MECBUR edildi..
DERNEKLER PLATFORMU güçlense KARABÜK SORUNLARINI çok çabuk aşar..

GAZETECİ KARDEŞİMİZ SAYIN ŞÜKRÜ GÖKKAYA VE KARDEMİR KARABÜKSPOR NOKTASINDA “DİLE GETİRDİKLERİ ELE ALDIKLARI..” KONULAR..
Gazeteci Kardeşimiz Sayın ŞÜKRÜ GÖKKAYA geçtiğimiz gün BATIKARADENİZ NET isimli İnternet Sitesinde KARDEMİR KARABÜKSPOR ile ilgili çok müthiş bir yazı kaleme almış.
BELGELERİN FOTOKOPİLERİNE KÖŞESİNE TAŞIMIŞ.
Ve,KARDEMİR KARABÜKSPOR noktasında,yaşanmış/yaşandığı iddia edilen konular için “TEK GÜVENCEMİZ HUKUK..” ifadelerini kullanmış,bu nokta KARABÜKSPOR sevdalılarının ORTAK NOKTASI olarak kabul edilmeli..
ŞU ANA KADAR SESSİZ DURAN HUKUK,KARABÜKSPOR noktasında,bu Kulübe gönül vermiş olanların ORTAK NOKTASI ve yapılan birkaç suç duyurusuna karşın HUKUK HENÜZ BİR SES VERMEDİ..
Olayın bu aşamasında HUKUK birilerine ceza vermeli dememiz mümkün değil,HUKUK bu konularda SORUŞTURMAYA GEREK YOKTUR DA diyebilir veya konuları MAHKEMELERE İNTİKAL ettirebilir..
Anlaşılamayan,çözülemeyen BU SESSİZLİK NEDEN ACABA..?
Kaldı ki Sayın ZİYA ÜNSAL’IN Başkan olduğu dönemde yaptırılmış çok geniş bir MALİ TABLO SORUŞTURMASI olmuş,galiba Sayın ŞÜKRÜ GÖKKAYA o yapılan çalışmayı bir yerlerden edinmiş ve bazı fotokopiler yayınlamış..
Öyle veya böyle HUKUKUN KARARINI BEKLEYECEĞİZ ELBET..
BİRAZ DAHA SABIR dilemekten başka yapılacak bir şey yok..

KARDEMİR KARABÜKSPOR’DA YAŞANDIĞI İDDİA EDİLEN GELİŞMELER “KARDEMİR YÖNETİM KURULU İÇİNDE Kİ ÇEKİŞMELERİ TETİKLEMİŞ Mİ..”
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN 190 küsur milyon lira borca girmesi ile sonuçlanan gelişmeler ve KARDEMİR Yönetiminde yaşanan gelişmeler birlikte ele alınırsa,ortaya çok önemli bir portre çıkıyor.
Bakın 190 MİLYON LİRA BORCU OLDUĞU söylenen KARDEMİR KARABÜKSPOR için,KARDEMİR Yönetiminden 153 milyon lira daha istenmiş ve verilen onca para ne oldu ise bu 153 milyon lira parada aynı olacaktı kuşkusuz.
Kulüp CEO’SU HAKAN AYVAZ böyle bir talepte bulunmuş KARDEMİR Yönetiminde,aynı, HAKAN AYVAZ,KARDEMİR KARABÜKSPOR Kongresinde kürsüye çıktı ve “KARABÜKSPOR’UN YILLIK ZARARI 40 MİLYON LİRA CİVARINDA..” gibi bir konuşma yaptı..
YILLIK 40 MİLYON LİRA ZARARI ENGELLEME İMKANI ANLATMADI..
Böyle bir atmosferde KARDEMİR Yönetiminden talep edilen 153 milyon lira paraya,elbet “KARDEMİR İLELEBET YAŞAMALIDIR..” yaklaşımında olan herkes karşı çıkardı..
O para verilseydi nereye harcanacak,nerelere gidecekti ki..?
KARDEMİR Yönetimi noktasında yaşanan çelişki buradan başladı galiba..

KARDEMİR KARABÜKSPOR HARCAMALARINDA “TUTUNAKLARLA ÖDENMİŞ PARALAR VE HARCANAN YERLERDEN ALINMAMIŞ BELGELER..!!”
KARDEMİR KARABÜKSPOR hesaplarında TUTANAKLARLA ÖDENMİŞ paralar var ve bu paralar FATURA/BELGE ALINMAMIŞ Firmalara verilen paralar için tutulmuş MASRAF TUTANAĞI şeklinde..
KİME/KİMLERE GİTTİ BU PARALAR ACABA..?
Mahalle bakkalı bile bu kadar ciddi paraları TUTANAKLARLA ÖDEMEZ/ÖDEYEMEZ,böyle saçma/sapan iş olur mu Allahaşkına ve ödenen bu paralar 300-500 lira falan değil yani..!!
MALİYE BU İŞİN ÜZERİNE GİDERSE,NELER YAŞANABİLİR ACABA..?
Tutanaklarla ÖDENEN PARALAR,Fotokopi ile ödenen paralar,var oğlu var yani..
İşler HUKUKA İNTİKAL ETTİ,şu ana kadar,HUKUK ne yazık ki SESSİZLİĞİNİ KORUYOR..

GEÇTİĞİMİZ GÜN,AK PARTİ KARABÜK ESKİ MİLLETVEKİLİ SAYIN ALİ ÖĞÜTEN UĞRADI,UZUNCA SÜRE SOHBET ETTİK VE YEREL SEÇİMLER ..
Geçtiğimiz gün AK Parti Karabük eski Milletvekillerinden Sayın ALİ ÖĞÜTEN uğradı Büromuza ve uzunca bir süre sohbet ettik,Sayın ÖĞÜTEN net bir şey söylemedi,ancak,YEREL SEÇİMLER noktasında nabız yokluyor gibi geldi bize.
11 Ay sonra yapılacak YEREL SEÇİMLER,sanki,KARABÜK BELEDİYE Başkan Adaylığı için ADAY ADAYI olmayı düşünüyor gibi geldi ve konuşmaları bizde böyle bir intiba yarattı.
Hatta kendisine bunu net biçimde sorduk..
Renk vermedi ve “SİYASETTEN HİÇ KOPMADIM.KARABÜK BENİM MEMLEKETİM.DENEYİMLERİMDEN,BİRİKİMLERİMDEN,MEMLEKETİMİ YARARLANDIRMAK İSTERİM ELBET.ANCAK,ŞU AN NETLEŞMİŞ BÖYLE BİR DÜŞÜNCEM YOK..” gibi ifadeler kullandı..
Belli ki bir niyeti var.
Biliyorsunuz,YEREL SEÇİMLER eğer erkene alınmaz ve zamanında yapılırsa MART 2019 Tarihinde gerçekleştirilecek,bunun ADAY BELİRLEME SEÇİM SÜRECİ falan dikkate alındığında 9-10 aylık bir zamanı var.
Sayın ALİ ÖĞÜTEN demek süreyi hesap etmiş,nabız yoklamalarına başlamış,biz kendisi ile sohbet ederken Büromuza İYİ Parti Karabük İl Yönetim Kurulu Üyesi Sayın ŞÜKRÜ BAYRAKTAR’DA geldi..
İYİ Parti,YEREL SEÇİMLERE galiba Sayın DURSUN ALTIPARMAK ile devam edecek,sohbet sırasında böyle bir izlenim aldık,Sayın ALTIPARMAK’IN Siyasi çalışmaları,insancıl yaklaşımlarını falan konuştuk Sayın ŞÜKRÜ BAYRAKTAR ile.
Sayın ALİ ÖĞÜTEN noktasında,sanki,ADAY/ADAYI olacağı izlenimini edindik

BULAK DERESİ KANYON PARK SPOR VADİSİ İÇİN “MARMARA GEZİ KAZANIŞ ŞİRKETİ..”,YANİ, MARZİNÇ’TEN 15 MİLYON KAYNAK VE NİSAN AYI
Bakın yeniden yazıyor ve çok/çok önemli olduğu için yeniden gündeme getiriyoruz MARZİNÇ geçtiğimiz ekim ayında Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ tarafından ÇEVREYİ KİRLETİYOR gerekçesi ile gündeme getirildi.
MARZİNÇ’İN HAVA KİRLİLİĞİ YAPMADIĞINI BAKANLIK AÇIKLAMIŞTI..
BAKANLIK,ATIK SU VE CURUF NOKTASINDA 2 MİLYON CEZA YAZDI..
Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’DE bu CURUF ve ATIK SU olayının üzerine,öylesine kararlı,öylesine net gitti ki,CURUFU süratle kaldırdılar ATIK SU için çökertme havuzu yaptılar,ayrıca,SU ARITMA TESİSİ kuruyorlar..
KİRLETİCİ VASIFLARI BÖYLECE ORTADAN KALKTI,NORMALLEŞTİ..
Sayın VERGİLİ olayın peşini yine bırakmadı,BULAK DERESİ KANYON PARK SPOR VADİSİ için 15 milyon liralık kaynak temin etti,bakın burada iş Sayın VERGİLİ’NİN Siyaseten başarılı olması değil olay,KARABÜK HALKI ADINA şık,hoş,geniş kesimlerin kullanacağı bir tesisin yapılması.
KANYON PARK SPOR VADİSİ yapım çalışmaları,bugün başlasa,NİSAN veya MAYIS AYLARINDA bitirilecek,iyi de, YEREL SEÇİMLER Mart 2019 tarihinde ve Sayın VERGİLİ yeniden Belediye Başkan Adayı olacak mı,olursa yeniden kazanacak mı,bunlar düşünülmemiş.
KARABÜK HALKI ADINA BU KAYNAK TEMİN EDİLMİŞ ANLAYACAĞINIZ..

KARABÜK,ŞİDDETLE BİR DEVLET HASTANESİ SIKINTISINI YAŞIYOR VE BU OLMAYINCA ŞİRNİNEVLER HASTANESİ VERİMLİ ÇALIŞAMAZ..
KBÜ ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA Hastanesi’ne,yeni yatak ilavesi için,EK BİNA yapımı noktasında bütün pürüzlerin giderildiği belirtiliyor ve AK Parti Milletvekilleri de,İl,İlçe Teşkilatları da bunu söylüyorlar.
KARABÜK ADINA SEVİNİLMESİ GEREKEN BİR KONU BU.
Ancak,Karabük’e kesinlikle bir DEVLET HASTANESİ şart,bilindiği gibi ŞİRİNEVLER HASTANESİ Afiliasyon sistemi ile çalışıyor ve bu hem DEVLET Hastanesi olarak,hem de TIP FAKÜLTESİ Hastanesi olarak hizmet verilmesi anlamına geliyor.
Öyle olunca da pek verimli olamıyor bu Hastane..
ARAŞTIRMA/EĞİTİM tarafı bir parça geri planda kalıyor,zira,her türlü ameliyata,her türlü hastaya bakmak zorunluluğu doğuyor,bir DEVLET HASTANESİ olsa,küçük ameliyatlar,basit hastalar buraya yönelecek ve TIP FAKÜLTESİ hastanesi gerçek işlevine kavuşacak.
Sonra TEK BİR YERE TOPLANAN Karabük Sağlık Sisteminin getireceği TRAFİK YÜKÜ,İNSAN YOĞUNLUĞU o civarda,göreceksiniz,HAYATI ÇEKİLMEZ hale getirecek,büyük sorunlar çıkacaktır..
HASTANELERİ KENTİN BAZI YERLERİNE YAYMAK GEREKİRDİ..
Ne yazık ki bu durum ıskalanıyor..
KARABÜK ÇOK BÜYÜK SIKINTILAR YAŞAYACAKTIR,BUNU BEKLEYİN.

ÇELİK-İŞ SENDİKASI BÜNYESİNDE YAŞANANLAR VE BU GELİŞMELERE İLİŞKİN “ENTERESAN DEĞERLENDİRMELER..” TABANDA Kİ ETKİLERİ..
ÇELİK-İŞ Sendikası bünyesinde çok enteresan gelişmeler yaşanıyor,kimi çevreler bu gelişmeleri “YAPAY GELİŞMELER,TABANDA HİÇBİR KARŞILIĞI YOK..” gibi değerlendirirken,kimi çevreler ise “TABAN KAYNIYOR.EN YÜKSEK OYU ALANLAR TASFİYE EDİLİYOR..” gibi değerlendiriyorlar..
Sayın ALİ KAPLAN,yapılan tüm seçimlerden en yüksek oyu alarak çıkmış,Genel Merkez boyutunda çok sıcak ilişkileri olduğu ileri sürülen bir ve iyi bir cemiyetçi,AK Parti mensubu olarak bilinen isim.
TEMSİLCİLİK GÖREVİNDEN,Karabük Şubesi’nin istemi ile alınmış,yerine “YİNE AK PARTİLİ OLARAK BİLİNEN..” bir başka isim getirilmiş ve çok ilginçtir “OLAYIN BURASINDA PARTİCİLİK,AK PARTİ TASFİYESİ NEREDE..?” gibi yaklaşım içinde insanlar var..
Bunun ötesinde “SENDİKA BÜNYESİNE PARTİ/BÖLGE GİBİ,BİR SENDİKA BÜNYESİNDE OLMAMASI GEREKEN DÜŞÜNCELERİ SOKMAK İSTEYENLERİN OLDUĞUNA..” ilişkin çok güçlü bir söylem de dikkati çekiyor..
Bu iddia içinde olanlar “YAPILMAK İSTENEN YAPAY GELİŞMELER,SANKİ,2010 YILINDA YAŞANAN,SENDİKAL MÜCADELENİN BAŞLANGICINDA ,GÜNDEME GETİRİLEN OLAYLARA BENZİYOR..” bile diyorlar..
“GİDEN AK PARTİLİ-GELEN AK PARTİLİ,BUNUN NERESİNDEN AK PARTİ TASFİYE EDİLİYOR MANTIĞI ÇIKARTILIYOR..” görüşünde olanlar,ayrıca “TOPLU İŞ MADDELERİNDE YER ALMAYAN HUSUSLARI GÜNDEME GETİREREK GENİŞ BİR MEMNUNİYETSİZ İŞÇİ KESİMİ YARATILMAKTA İSTENİYOR..” görüşlerini ileri sürüyorlar..
ÇELİK-İŞ Bünyesinde bir şeyler yaşanıyor..!!

11 kişi görüş bildirdi

  1. DİZAYN

    AHMET ABİ SENDİKAL BÜNYEDE BİR ŞEYLER DEGİL ÇOK ŞEYLER YAŞANIYOR MALİSEF GÖREVDEN ALINAN ARKADAŞ GERÇEKDEN ŞUBE TARAFINDANMI YOKSA GENEL MERKEZ TALİMATI İLE Mİ ALINMIŞ, ÇÜNKÜ ŞUBEDE BU KARARI ALACAK İRADE ZATEN YOK ALAMAZ DA SADECE ONLAR GENEL MERKEZDEKİ TÜRKÜCÜNÜN VERDİGİ TALİMATLARI UYGULARLAR UYGULAMAK ZORUNDALAR SENORYOYU YAZAR SUBEYE DE OYNAMAK DÜŞER DAHA ÖNCEDE YAKLAŞIK 3-4 YIL GİBİ BU ŞEKİLDE GÖREVDEN ALMALAR OLDU HEMDE DEMOKRATİK SEÇİMLE SEÇİLEN VE EN YAKIN RAKİBİNE %100 ÜN ÜZERİNDE FARK ATAN ARKADAŞIDA BU TÜRKÜCÜ GÖREVİNDEN ŞUBEYE ALDIRDI YERİNE DE DELEGE DAHİ ÇIKAMAYAN SAKALLIYI ATADI ŞİMDİ HİÇ BİR SEÇİMDEN ÇIKAMAYAN ZAT ŞUBEDE DEMOKRATİK SEÇİMDEN ZAFERLE AYRILAN ARKADAŞ İŞ YERİNDE SENDİKAL YAPI BU MALİSEF BİZİM TEŞKİLATDA ANLAT DERDİNİ KİME ANLATIRSAN BU TÜR SORUNLAR KÖŞENİZDEKİ YORUMLARDA ÇOK DEFA GÜNDEME GELMESİNE RAGMEN 2017 YILINDA YAPILAN SENDİKAL SEÇİMLER ADETA KARABÜK BASININDA HİÇ YER ALMADI DİYEBİLİRİZ O DÖNEM SIRTINI KAŞIYAN AYI HABERİ DEFALARCA BASININ GÜNDEMİNE GELMESİNE RAGMEN BU SEÇİM HAKKINDA İKİ SATIR YAZI YAZILMAMASI BU GÜN LERİN HABERCİSİ DEGİLMİYDİ SİZCE AHMET BEY BU GÜN GÖREVDEN ALINAN BU ARKADAŞ GERÇEKDEN DE KISMINDA SEVİLEN SAYILAN HEM SİYASİ HEMDE SENDİKAL FALİYETLERE KENDİNİ ADAMIŞ BİR ARKADAŞDI BİZ DE BU OLAYIN YAŞANMASINI HAYRETLER İÇERSİNDE TAKİP ETTİK VE DE EDİYORUZ HEM MESAİ ARKADAŞI OLARAK HEM DE BİR PARTİLİ OLARAK PARTİLİ OLARAK DİYORUM ÇÜNKÜ PARTİ NİN BU SENDİKAL FALİYETLERDEN VE SENDİKAL ORGANLARDAN DIŞLANMASINA PARTİLİ İŞÇİLER OLARAK BİR ANLAM VEREMİYORUZ BU SENDİKAL YAPI MALİSEF BİZİM İL BAŞKANIMIZI DAHİ KÜLTÜR MERKEZİNDEKİ KONFERASDA PROTOKOLDE İSMİNİ OKUMAYARAK VEYA ONURE ETMEYEREK TA O ZAMAN MESAFEYİ KOYMUŞDU ŞUBEDEKİ ZAT İSTENMEMESİNE RAGMEN PARTİMİZ TARAFINDAN DESTEKLENMEMESİNE RAGMEN İNAT LA GENEL MERKEZ TARAFINDAN ATAMASI YAPILMIŞDIR ATAMA DİYORUM BİZDE SEÇİM LE HELE DEMOKRATİK SEÇİMLE HİÇ BİR ORGANA GELEMEZSİNİZ SEÇİLMENİZE RAGMEN BU GÖREVDEN ALINAN ARKADAŞ SERVİS LER LE İLGİLİ YAPMIŞ OLDUGU ÇALIŞMALAR VE YAPMIŞ OLDUGU EYLEM LE MÜDÜRLÜGÜN ÖNÜNE SERVİS ARAÇINI ÇEKİP SORUNU TÜM GÜÇLERE RAGMEN ANLATMAYA ÇALIŞMASI O GÜNLER DE YAKLAŞIK 1,5- 2 YIL GİBİ SÜRE OLDU İŞ ARKADAŞLARININ GÖNLÜNDE TAHT KURMUŞDUR. BU SENE Kİ SERVİS FACİASINI HEP BİRLİKDE GÖRDÜK BU ARKADAŞ BU SORUNLARI 1,5 2 YIL ÖNCESİNDEN ANLATMAYA ÇALIŞMIŞ AMA DESTEK GÖREMEDİGİ İÇİN SENDİKAL ORGANLARDAN BU YILKI OLAY BAKİ OLMUŞDUR İŞ YERİ VE PARTİLİ ARKADAŞLARI OLARAK HER ZAMAN YANINDAYIZ BU ARKADAŞIN, BİR HEYECAN DI SENDİKAL YAPIDA ONU DA SÖNDÜRDÜLER DEVAMI GELMEZ UMARIM, BİR PARTİLİ GİTTİ BİR PARTİLİ GELDİ OLAYI DEGİL BU OLAY AHMET BEY BU OLAY TÜRKÜCÜNÜN BEN NE DİYORSAM O KRAL BENİM DESPOT BENİM DEME OLAYI GÜÇ GÖSTERİSİ DİR.. PARTİ TEŞKİLATI UMARIM GEREGİNİ YAPAR VEYA BİR DEMOKRATİK SEÇİMİN ÖNÜNÜ AÇAR İŞÇİ GEREGİNİ YAPAR

  2. sendikaya siyaseti sokmayın

    2 gündür Ak Parti il yönetiminin basın açıklamaları internet sitelerinde boy boy yayınlanıyor. insan düşünüyor Ali kaplan siyasette gelmedi ki temsilcilik görevine siz ak partinin temsilcisi gibi gösteriyorsunuz. Lütfen yapmayın bunu bende Ak partiliyim Ama sendikamın içersinde siyaset istemiyorum. bizler temsilcilerimiz hangi partiden bilmeyiz. Ak parti il başkanım Reisin dediği gibi ufak tefek işlerle ugraşmayın. görevden Genel Başkan yardımcısı Şube Başkanı falan alınmadı bir sendikanın en Alt kademesindeki 190 kişilik bir iş yerinin işyeri temsilcisi alındı yani dıdıdnın dıdısının dıdısının dıdısı bu tür basit şeyler için makamı yerlerde süründürmenin anlamı yok…..

  3. HESAPGÜNÜ

    Ahmet bey ,

    Karabükspor hakkında yazdıklarınız dudak uçuklatacak cinsten… Ulusal basında gündem olan Çiftlikbank gibi bir vurgun olmuş….
    Hesap vakti gelmiş de geçmiş…Şunu merak ediyorum , Şükrü bey yazmış , siz sayfanıza taşımışsınız , otu boku haber yapan , hatta üçü dörtü aynı anda aynı haberi servis eden Karabük’deki diğer yayın kuruluşları neden bu konuyu görmezden geliyor , nerede Karabük sevdalısı objektif basınımız … Yoksa gözlerinin önüne dolarlar mı inmiş ?
    Bu enkazın altında onlarda kalır….

    Karabükspor aydınlık günlere ilerliyor …

  4. Proje

    Vekillerimizde ayrı hastanenin şart olduğunu biliyosa yaptıracak olanlar vekillerimiz değilmi şirin evler ek bina üzerinde yoğunlaşmanın bi anlamı yok ek binayı harcayacağınız paranın biraz fazlasına 5000 evler KÖYÜNE hastane yapılsa iyi olmaz mı

  5. Yiğit

    Ahmet abi cuma günü size ailenize mutluluk saglık huzur getirmesi dileğiyle tabi yanınızda çalışan insanlarada dilerim bu arada 350 davası hakkında bilgilerinizi bekliyoruz bu dava bizim için çok önemli o nedenle bir abimiz ve büyüğümüz olarak ilgilenirseniz çok seviniriz saygılar Allah’a emanet ol kendine iyi bak teşekkür

  6. karabüklü

    ŞİRİNEVLER HASTANESİ DEVLET HASTANESİ OLARAK KALSIN.ÜNİVERSİTE ESKİ VATAN HASTANESİNİ ÜNİVERSİTE HASTANESİ OLARAK KULLANSIN VEYA MEZBELELİK OLAN FİDANLIK BÖLGESİNE VEYA 100.YIL-5000 EVLER TARAFINA YENİ ÜNİVERSİTE HASTANESİ YAPSIN DİYECEĞİM AMMA HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ KARARLARI BİZ VERMİYORUZ.SAĞLIK SEKTÖRÜNDE MAAŞ YANINDA BİR DE DÖNER SERMAYE ÜCRETİ VAR . HASTANE GELİRLERİNİN YUKARIDAN AŞAĞIYA DAĞITILDIĞI.İŞTE YENİ HASTANE YAPILIRSA HASTA SAYILARI DÜŞECEĞİNDEN DÖNER SERMAYE ÜCRETLERİ DE DÜŞER DİYE BİR ENDİŞE OLDUĞUNDAN BAHSEDİLİYOR.
    SÖZÜ GELMİŞKEN ŞİRİNEVLER HASTANESİ 25-30 YIL ÖNCESİ HASTANELERİN DURUMUNDA. TÜM HASTALAR DOKTOR ODALARININ ÖNÜNE YIĞILMIŞ.ÇOĞU DOKTOR HASTALARI ÜÇER BEŞER ALIYOR İÇERİYE (FİZİK TEDAVİ DOKTORU HASİBE UZUN GİBİ İSTİSNALARI TENZİH EDERİM-HELAL OLSUN DOKTOR HANIM İÇERİYE GİRENLERİ NAZİKÇE DIŞARIYA ÇIKARIYOR.) BİRDE HASTANE PERSONELLERİ GİRİYOR ARADA YAKINLARI İLE TAM BİR CURCUNA.ACABA BAŞ HEKİMDİR,HASTANE MÜDÜRÜDÜR KİMSE GÖRMEZ Mİ Kİ BU DURUMU YA D A DÖNER SERMAYE HATIRINA SES Mİ ÇIKARMAZLAR.SONRA ÖĞLEDEN SONRA GİDİYORSUN KONTROLE YİNE AYNI TAHLİL,TETKİK GÖSTERECEKSİN HASTALIĞIN HAKKINDA BİLGİ ALACAKSIN YANİ DOKTOR VE HASTA YALNIZ OLMASI GEREKEN BİR DURUM FAKAT YİNE İÇERİDE EN AZ 5-6 KİŞİ OLUYOR TAM DOKTOR SENİNLE KONUŞURKEN YA BAŞKA BİR HASTA BİR ŞEY SORUYOR YA DA İÇERİYE BİR HASTANE ÇALIŞANI GİRİYOR VE BİR ŞEYLER SORUYOR.NEDEN ÖĞLEDEN SONRAKİ TAHLİL TETKİK GÖSTERMELERDE SIRA NUMARASI VERİLMEZ Kİ ? VE NEDEN İNSANLAR İÇERİDE HASTA VARKEN DOKTOR ODASINA GİRMEYE ÇALIŞIRLAR,DOKTORLAR VE HASTANE YÖNETİMİ NEDEN BUNA MÜSAADE EDERLER. HEPSİNİN CEVABI PARA , PARA,PARA VE HEPSİNİ ÖNLEYEBİLECEK OLAN İRADE HASTANE YÖNETİMİ. MEDİKAR HASTANESİNDE YOK MESELA. NEDEN YOK ,ÇÜNKÜ PARALI HASTANE DE ONDAN. NE VATANDAŞ ZORLUYOR DOKTOR ODASINI, NE İÇERİDEKİ HASTA MÜSAADE EDİYOR , NE DOKTOR VE BUNLARIN HEPSİ YAPSA BİLE HASTANE YÖNETİMİ MÜSAADE ETMEZ..ÇÜNKÜ SEBEP PARA, PARA, PARA.

  7. İşçi

    Kardeşler her kesin çoluğu çocuğu eşi anası babası var insanları rencide edecek yorumları yazmayalım ahmet bey dikkat edelim herkes akşam evine gidiyor

  8. SİYASETSİZ BİR SENDİKA

    şaşırmamak elde değil karabük’ün bütün sorunları bitmiş bütün basın mensupları manşetten Ali veli Haberi Yapıyor ve adaletin kılıcını da eline almış fetocu, meralci yazdıkça yazıyor… ve benim sendikam sinema izler gibi bunu izliyor… bunu yazan basın mensubu ve arkasında kim varsa savcılığa suç duyurusunda bulunun.insanları ancak Turkiye cumhuriyeti savcıları yargılar basın mensubunun haddine mi ?
    Bu fabrikaya Çok büyük hizmetler vermiş Cengiz Gül gitti işçinin kılı kıpırdamadı 2 günde işçi unuttu. ali yi ise aynı gün unuttu.
    SAFRANBOLUMUZUN MEDAR-I İFTİHARI, ÜNLÜ YAPIMCI TÜRKER İNANOĞLU’NA YENİ FAKÜLTE BİNASI İÇİN YER BULUP TESLİM EDEMEDİK biz ne ile meşgulüz… bu sadece bir örnekti

  9. sessiz

    Ahmet bey burda hastanede çalışan bir personel olarak biz serviste çalışıyoruz. Biz kıyafet giymesek yada farklı bir renk giysek hemen uyarılıyoruz. Ama bizimle çalışanlar hemşire forması giyiyor. Bizde forma giymek istiyoruz. sesimizi duyururmusunuz.

  10. Zorla banada yazdırdınız 21 yıllık nakliyatçı

    Nakliyat çalışanıyım tamı tamına 21 yıl dır nakliyat işçisiyim ben türk metal sendikasınada iki defa gittim allah şahidim olsun Ali kaplan gibi temsilcim o zamanki günlerde olsaydı allah şahidim olsun hiç bir yere gitmezdim adam gecesini gündüzünü bizimle geçirdi çoluğunu cocuğunu ihmal etti ben şunuda çok iyi biliyorum şahidde oldum doğalgazını yatıramayan tüpü biten elektriği kesilen 50 tlye ihtiyacı olan ali kaplan başkana gitti hastanede numara bulamayan ali başkana koştu emara sıra bulamayan başkana koştu servis kazası oldu ilk olay yerine koşan sendikacı ali kaplan oldu daha bunun gibi neler neler hakkım sana kat kat helaldir

  11. tAŞERON iŞÇİ

    Bazılarımız temizlik firmasının verdiği formaları giyerken bazıları neden giymiyor. Bizde farklı renkte forma giymek istiyoruz. Neden hastane yönetiilerimiz hepimize eşit davranmyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.