Her Telden (16.Nisan.2019)

Her Telden (16.Nisan.2019)

Yayın: 15.04.2019 23:47 |Güncelleme: 16.04.2019 08:47
Paylaş:
A+ A-

YEREL SEÇİMLERDE ALINAN SONUÇ “AK PARTİ İÇİNDE DEĞİŞİMLERE YOL AÇAR MI..?” VE ÇOK ÖNEMLİ AK PARTİ YANLISI İSİMLERİN TAHMİNİ
YEREL SEÇİM sonuçları,AK Parti Karabük bağlamında DEĞİŞİMLERE yol açar mı ve sanki böyle bir beklenti var,beklentinin de ötesinde,böyle kulisler,Ankara bağlamında bu yönlü girişimler var galiba.
AK Parti içinde çok/çok önemli görevler yapmış bir Kardeşim “BİLİYORSUN,AK PARTİ’NİN KURULUŞ AŞAMASINDA AİLECE ÇOK ÖNEMLİ GÖREV ÜSTLENDİK.ÇOK ÜST DÜZEY TEMASLARIMIZ,ZİYARETÇİLERİMİZ OLDU..” dedi.
Daha sonra da “ÇOK GENİŞ BİR KESİM AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI İÇİN,AVUKAT FATİH KORKUT İSMİNİ DÜŞÜNÜYOR.GENÇ,YIPRANMAMIŞ,TEMİZ BİR İSİM.KULİSLERE,GURUPLARA İSMİ KARIŞMAMIŞ BİR İSİM VE PARTİYİ ÇOK ÇABUK TOPARLAR..” anlamında bilgiler verdi.
Bir başka AK Parti mensubu Kardeşim “BİZİM AK PARTİ İÇERİSİNDE GENİŞ BİR GURUBUMUZ VAR,EĞER İL TEŞKİLATI DEĞİŞECEKSE,İL BAŞKAN ADAYIMIZ Sayın KAMİL KARAKULLUK..” dedi.
AK Parti şu sıralar cadı kazanı gibi kaynıyor,verecekleri bilgi KAMUOYU TARAFINDAN öğrenilsin,ancak,PARTİ İÇİNDE pek kimse bizden çıktığını öğrenmesin diye düşünenler,gelip bize anlatıyorlar,zira,biliyorlar ki “ARAMIZDA KALSIN,PARTİ İÇİNDE DUYULMASIN..” denildiğinde,verilen bilgi bizde kalır.
Örneğin “EN YAKIŞAN İL BAŞKANI Sayın MUSTAFA ÇELENLİ OLUR..” diyenler oldu “PARTİYİ Sayın BÜLENT ERSÖZ TOPARLAR..” diyen oldu,hatta “BİR MİLLETVEKİLİMİZ Sayın ÖMER AYAR ÜZERİNDE DURUYOR..” diyen oldu,”Sayın HAKAN ŞENTÜRK NEDEN OLMASIN..” diyenler oldu.
AK Parti içerisinde müthiş bir kaynama var..

“AK PARTİ İL BAŞKANI AVUKAT Sayın İSMAİL ALTINÖZ KENDİSİNİ BAŞARILI GÖREBİLİR..” GÖRÜŞÜNDE OLAN,ETKİLİ BİR AK PARTİ’Lİ İSİM..
AK Parti içerisinde,çok etkili görevler almış,uzunca bir süredir aktif olarak herhangi bir PARTİSEL GELİŞMEYE katılmadığı,fikir söylemediği bilinen bir Kardeşimiz,enteresan değerlendirmeler yaptı.
Öncelikle Belediye Başkan Adayı olarak “KARABÜK’TE,ADAY/ADAYI BİLE OLMAMIŞ Sayın BURHANETTİN UYSAL ile SAFRANBOLU’DA Sayın ALİ KAYA’NIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAPILMASININ YANLIŞLIĞINA..” özenle,ısrarla vurgular yaptı.
“BU ADAYLAR ÇOK/ÇOK YANLIŞ OLMUŞTUR..” dedi.
Daha sonra,TEŞKİLATLARIN SEÇİM SAHASINA aktif biçimde sokulamadığına dikkat çekti ve “BU NOKTA DA,YEPYENİ BİR TEŞKİLATLANMA YAPISI KURULMALIDIR..” görüşlerini dile getirdi.
“NASIL BİR TEŞKİLATLANMA YAPISI KURULMALI..” diye sorduk O Kardeşimize “ BEN KENDİSİNDEN İZİN ALMADAN İSMİNİ KULLANACAĞIM, AMA,HOŞ KARŞILAYACAĞINI SANIYORUM.KABUL EDERSE MÜSİAD BAŞKANI Sayın AHMET NUR BAŞKANLIĞINDA BİR YAPI KURULURSA PARTİ TOPARLANIR..” dedi.
“YOKSA,ORTALIKTA GEZİNEN İSİMLERLE,PARTİ TOPARLANMAZ..” dedi.
O Kardeşimizin iddiası da bu yönde tecelli etti.

CHP-İYİ PARTİ İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN DURSUN ALTIPARMAK “KIRGIN, KÜSKÜN DEĞİLİM,AMA,CHP’LİLER OY VERMEDİ..”
Geçtiğimiz gün,Bankaya gidiyorduk,tam CHP’NİN önünde,CHP-İYİ Parti SEÇİM İŞBİRLİĞİ Karabük Belediye Başkan Adayı Sayın DURSUN ALTIPARMAK ile karşılaştık.
YEREL SEÇİMDEN SONRA İLK KARŞILAŞMAMIZ OLDU..
Sayın DURSUN ALTIPARMAK geniş gönüllü bir Siyasetçidir ve öyle olduğu içinde “KIRGIN,KÜSKÜN DEĞİLİM,AMA,CHP’LİLER BANA OY VERMEDİLER.KURULAN SEÇİM İŞBİRLİĞİ ADAYINA OY VERMEDİLER..” dedi.
Hemen ardından da “İYİ PARTİLİLER,SAFRANBOLU’DA Sayın ELİF KÖSE’YE,FİRESİZ OY VERDİLER..” anlamında söz ettiler ve bu arada Sayın MUHARREM İNCE’NİN Karabük’e uğramayışına değindi,bazı Parti Yetkililerinin “KENDİSİNE YETERİNCE DESTEK VERMEDİKLERİNİ..” kısaca anlattı..
Sonra her zaman ki gülümsemesi ile..
“BİLİRSİN,BEN KIRGINLIK GÜTMEM,DARGINLIK GÜTMEM,KÜSKÜNLÜK GÜTMEM.ANCAK,CHP’LİLERİN BÜYÜK BÖLÜMÜ,KURULAN İŞBİRLİĞİNE OY VERMEDİLER.OYSA Kİ BU İŞBİRLİĞİ ÇERÇEVESİNDE,BEN AYNI ZAMANDA CHP’NİNDE ADAYIYDIM..” anlamında görüşler dile getirdi..
Aslında Sayın DURSUN ALTIPARMAK’IN söyledikleri çok doğru.
Ve,çok geniş bir CHP’Lİ kesimde de “BİR MAHCUBİYET VAR..” bu görülüyor..

KARABÜK’E KURULABİLECEĞİ SÖYLENEN ÇİNKO FABRİKASI İÇİN,FİLYOS VADİSİ CİVARININ DAHA UYGUN OLACAĞI YOLUNDA Kİ GÖRÜŞ..
Geçtiğimiz süreçte KARABÜK ÇİNKO ÜRETİM TESİSİ kurulabileceğine ilişkin bazı değerlendirmelerimiz olmuştu,kimi çevreler bunu MARZİNÇ ile bağlantılı gibi falan görmüşler,hiç mi hiç alakası yol halbuki.
MARZİNÇ ile bir tek bağı,MARZİNÇ ÜRETİMİ çinko hammaddesini alıp kullanmak,geri kalan bölümünü DÜNYANIN EN ZENGİN ÇİNKO Madeni yataklarına sahip HAKKARİ’DEN alarak kullanmaktı.
Şimdi iş FİLYOS VADİSİ CİVARINA gidiyor galiba.
MARZİNÇ Üretimi hammadde FİLYOS’A ulaştırılacak,bunun için TCDD kullanılacak,HAKKARİ’DEN hammadde İSKENDERUN Limanı FİLYOS Limanı arasında GEMİLERLE nakledilecek.
BÖYLE BİR DÜŞÜNCE ÜZERİNDE DURULUYOR..
Keşke,KARABÜK ÇİNKO ÜRETİM TESİSLERİ kurulsa ve örneğin Özelleştirilen sonra kapatılan ÇİNKUR Fabrikasında(gerçi şu an bir başka Firma çalıştırıyormuş galiba..) 400-500 civarında işçi çalıştırılıyordu.
Dileriz,bu tesis Karabük’te kurulur..

İSTER KABUL EDİN,İSTER KABUL ETMEYİN,SAYIN DURSUN ALTIPARMAK’IN “BU KENTTE BİR ÖZGÜL AĞIRLIĞI VAR..” VE VALİLİK BİNASI YAPIMI
Bazı insanlara SİYASET bir güç,geçiçi bir erk sağlar,ancak,herhangi bir ÖZGÜL AĞIRLIK sağlamaz,çevrenize bir bakın SİYASETE GİRMİŞ/ÇIKMIŞ birçok insanın durumlarından bu söylediklerimizi kolayca görürsünüz.
İster kabul edin,ister kabul etmeyin CHP-İYİ Parti Karabük Belediye Başkan Adayı olarak seçimi kaybeden,Karabük Belediyesi eski Başkanlarından Sayın DURSUN ALTIPARMAK’IN bu yörelerde çok ciddi bir ÖZGÜL AĞIRLIĞI var.
Geçtiğimiz hafta içerisinde YENİŞEHİR ATATÜRK ANITI Bölgesi’ne yapılacak VALİLİK BİNASI için,BELEDİYE MECLİS Üyeleri ile birlikte bir TELEVİZYON açıklaması yaptı ve BU YATIRIMIN YANLIŞLIĞINI vurguladı..
ÇOK GENİŞ BİR KESİM,Sayın ALTIPARMAK’A hak verdi,yanında yer aldı ve YENİŞEHİR ATATÜRK ANITI Bölgesine VALİLİK BİNASI yapımını,galiba geri kalıyor,oysa ki BİR YILDIR O KONU KARABÜK GÜNDEMİNDEYDİ..
Siyasetin verdiği güç başka,insanın ÖZGÜL AĞIRLIĞI başka oluyor..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “BEN Sayın UYSAL’IN REKTÖRLÜK BAŞARISINI HEP TAKDİR ETTİM,AMA,MİLLETVEKİLLİĞİ..”
Geçtiğimiz hafta içerisinde,Karabük Belediye Başkanlığı Seçimini üçüncü kez kazanarak,Karabük’te bir TARİH YAZAN,Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ ile uzunca bir süre sohbet ettik.
Kendisi YEREL SEÇİM sürecinde,projelerini anlatmaya ağırlık verdiğini söyledi ve özellikle Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN süreç boyunca hiç proje anlatmadığına ve sürekli kendisi ile uğraştığına işaret etti.
“HER KONUŞMASINA BENİMLE BAŞLADI,BENİMLE BİTİRDİ..” dedi.
Sayın RAFET VERGİLİ,burada önemli bir konuya temas etti ve “10 YIL BOYUNCA,BENİM HİÇ Mİ BAŞARILI OLDUĞUM BİR KONU YOKTU.HİÇBİR NOKTA DA BUNU SÖYLEMEDİ.ÖRNEĞİN DÜRÜST BELEDİYECİLİK YAPTI BİLE DİYEMEDİ..” anlamında ifadeler kullandı.
Daha sonra da “BEN Sayın UYSAL’IN REKTÖRLÜK DÖNEMİNDE Kİ BAŞARILI ÇALIŞMALARINI HEP ÖVGÜ İLE ANLATTIM.REKTÖRLÜKTE BAŞARILI OLMUŞTU,ANCAK,MİLLETVEKİLİ OLARAK BAŞARISIZDI,BUNLARI SÖYLEDİM.BAŞARIYI TALTİF ETTİM,BAŞARISIZLIĞI TENKİT ETTİM..” yolunda görüşler verdi.
Sayın VERGİLİ,Seçimin son 10-15 gününün çok zor geçtiğini söyledi ve “BU ZORLUK,Sayın UYSAL’IN ÖLÇÜLERİ TAMAMEN KAÇIRMASINDAN KAYNAKLANDI.BENİM İŞ HAYATIMA,AİLE HAYATIMA KADAR İNDİRDİ.BEN CEVAP VERMEDİM…” gibi bilgiler verdi.
Sayın RAFET VERGİLİ artık her şeyin geride kaldığının altını çizdi.
“SİYASETTE,NE YAZIK BÖYLE,TUTUMLAR OLUYOR.UNUTMAK LAZIM..”
Bu sözden sonra “BEN UNUTTUM VE ARTIK HİZMETE BAKACAĞIZ..” dedi.

AK PARTİ,KARABÜK ÖZELİNDE YAŞANAN BAŞARISIZLIKTA “MEMUR-SEN NE ÖLÇÜ DE ETKİLİ OLDU..” YOLUNDA CİDDİ BİR TARTIŞMA VAR..
AK Parti Yerel Seçimlerde “İKİ KÜÇÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI..” kazanabildi ve bu durum Parti içinde çok ciddi biçimde tartışılıyor,Genel Merkeze bu yönde çok ciddi bilgi akışları gittiğinden söz ediliyor.
AK Parti,bu başarısızlığının sebeplerini arıyor..
Çok önemli kaynaklar “BU YAŞANANLARDA,PARTİ TEŞKİLATLARININ DIŞINDA,SANKİ PARTİ İLE ORGANİK BAĞI VARMIŞ GİBİ HAREKET EDEN BİR YIĞIN UNSURUN ETKİSİ OLDU..” gibi yaklaşımlar gösteriyorlar..
Örneğin alınacak bir önlem için “FALAN VAKFIN BU İŞTEN HABERİ VAR MI..?” diyen Müdür Yardımcısından söz eden AK Partililer var,yine herhangi bir Kurum da yapılacak ilerleme veya değişiklik hakkında “MEMUR SEN BU DURUMA NE DER..” gibi davranışlar olduğundan söz edenler var.
“PARTİ ADINA,PARTİ TEŞKİLATLARI DIŞINDAN BİRÇOK UNSUR, KARAR MEKANİZMASI GİBİ DAVRANINCA İŞLER SAPA SARDI..” gibi çok önemli görüşler ileten AK Parti çevreleri var.
“BAZI VAKIF ve SENDİKALAR,ALINACAK,ALINMASI GEREKEN BİRÇOK KARARDA,PARTİ TEŞKİLATLARININ ÖNÜNE GEÇTİ veya GEÇMEYE ÇALIŞINCA ORTAYA ÇIKAN TABLO BÖYLE OLDU..” gibi görüş veren çok geniş bir AK Partili çevre var.
Şimdi düşünün,Siyasette yaşanan bir başarısızlığın faturasını “GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN..” Teşkilatlar ödeyecek,buna karşılık muhtemel bir başarının,kaymağını bazı VAKIF veya SENDİKALAR yiyecek,bu Adalet mi yani..?
AK Parti içerisinde bu yönlü yoğun tartışmalar yaşanıyor..
Bakalım gelişmeler hangi nokta da ve nasıl şekillenecek..

AK PARTİ,SAFRANBOLU’DA BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ NEDEN KAYBETTİ SORUSUNA CEVAP ARANIYOR VE “BAŞARILI MIYDI SANKİ..!! “
AK Parti Safranbolu’da BELEDİYE BAŞKANLIĞI Seçimini neden kaybetti sorusuna,çok geniş bir AK Partili kesim “ MİLLİ İRADE İLE SEÇİLEN BAŞKAN ALINDI.İNSANLARDA BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI OLDU..” diye söze başlıyorlar.
Daha sonra da “MİLLİ İRADENİN SONUCU İLE OLUŞAN BİR YÖNETİM ALTINDA YÖNETİLMEYE ALIŞMIŞ,SAFRANBOLU SAKİNİ,KAYYIM OLAYINA BİR TÜRLÜ ALIŞAMADI.KAYYIM YÖNETİMİNİ KABULLENEMEDİ.KAYBIN TEMELİ KAYYIM YÖNETİMİ OLMUŞTUR..” gibi değerlendirmeler yapılıyor..
BU DEĞERLENDİRMELERİN HAKLILIK PAYI VAR MIDIR SİZCE..?
Bu değerlendirmeleri yapan çok geniş bir çevre “MİLLİ İRADE İLE SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANI’NIN NEDEN GÖREVDEN ALINDIĞINI KAMUOYU ÖĞRENEMEDİ.BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPILMADI.EN AZINDAN ŞU/ŞU/ŞU NEDENLERLE GÖREVİNDEN ALINDI DİYE BİR AÇIKLAMA YAPILMIŞ OLSAYDI..” diyor.
Şimdi Safranbolu Belediyesi ve Belediye çalışanları,hatta Safranbolu sakinleri “DEMOKRATİK REFLEKSE ALIŞMAYA ÇALIŞIYORLAR..” bakın Safranbolu Belediye Meclisi toplandı,KARAR ORGANLARINI oluşturdu ve bu anlamda Demokratik Refleks usul/usul yerleştiriliyor..
Şimdi SEÇİM KAYBININ ARAŞTIRMALARI YAPILIYOR..
Siyasi kadrolar kadar,bürokrat kadrolardan da bedel ödeyenler çıkabilir..!!
Bekleyip görmekte yarar var elbet.

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “ÖNÜMÜZDE Kİ DÖNEM ÇEVRE SORUNLARINA BÜYÜK AĞIRLIK VERECEĞİM..” DİYORDU…
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,bir sohbetimizde “YENİ DÖNEMDE ÇEVRE SORUNLARINA,DAHA BÜYÜK ÖNEM VERECEĞİZ..” demişti,bunun ısrarla söylemişti.
Daha sonra da “MARZİNÇ İŞİNİ HALLETTİK,KARDEMİR’E BÜYÜK MESAFELER ALDIRDIK/ALDIRIYORUZ.BÜTÜN DİKKATİMİZ KARDEMİR ÜZERİNE YOĞUNLAŞACAK..” ifadelerini kullanmıştı Sayın RAFET VERGİLİ.
Esas ÇEVRE OLAYINA evlerden,işyerlerinden,araç egzozlarının sıkı denetiminden,atıkların toplanıp/ayrıştırılmasında girerek,BU MÜCADELEYE daha derinlik katacağını söylemişti.
Sayın VERGİLİ dediklerini uygulamaya başladı bile.
ATIK GERİ DÖNÜŞÜM Tesislerini KENTİN MUHTELİF YERLERİNE yerleştiriyorlar ve bundan sonra ATIKLAR AYRIŞTIRILACAK,bu konuda çok ciddi bir adım atıldı..
Sayın VERGİLİ halkın duyarlılığını arttırmaktan söz ediyordu..
Bu konularda da çalışmalar başlatılacak sanıyoruz.
Sayın VERGİLİ “TEMİZ BİR ÇEVRE İNANCININ..” gereğini yapıyor..
YENİ DÖNEME bu konulara ağırlık vererek başlıyor işte..

11 kişi görüş bildirdi

  1. Karabük

    AHMET GÖLBEK BEY:HER ZAMANKİ TARZINIZLA İSİM VERMEDEN ÖYLE BİR TARİF EDİYORSUNUZKİ HERKEZ SİZE O BİLGİLERİ KİMİN VERDİĞİNİ NET OLARAK ANLAYABİLİYOR.AK PARTİ KARABÜKTE BAŞARILI OLAMADI DOĞRU TÜRKİYE’DE AK PARTİNİN KALESİ OLAN YERLER KAYBEDİLDİ KAYIP SADECE BURADA DEĞİL.AYRICA GEÇMİŞTEN GELEN SIKINTILARI HEPSİNİ ŞİMDİKİ İL TEŞKİLATININ SIRTINA YÜKLEDİNİZ.SAFRANBOLUYA KAYYUMU ŞİMDİKİ İL Mİ ATATTIRDI,YENİCE OLAYI GEÇMİŞTEN GELEN KANGREN.İL BAŞKANLIĞI İÇİN İSMİ GEÇENLERİ GÖRÜNCE ÜZÜLDÜM NİYE Mİ İL BAŞKANLIĞINA TALİP OLAN VE İSMİ GEÇENLER 24 HAZİRAN VE YEREL SEÇİMLERDE NEREDEYMİŞ. SİZE İLK BİLGİLERİ VEREN AİLESİ AK PARTİYE ÇOK EMEK VERDİ DEDİĞİNİZ KİŞİ İRFAN TOPÇU ONUN VARI YOĞU İLTER FATİH KORKUTTUR.BU ARKADAŞI GEÇTİM RAHMETLİ BABASI BİLE AK PARTİDE DEĞİLKEN İSMAİL ALTINÖZ 2003 TE İL YÖNETİMİNDE BU PARTİ İÇİN TER DÖKÜYORDU.İLTER FATİH KORKUT İL BAŞKANLIĞI YAPAMAZ TEŞKİLATLAR KABULE ETMEZ.HELE MUSTAFA ÇELENLİ VE KAMİL KARAKULLUK BİLDİĞİM KADARIYLA KENDİLERİNE BU SEÇİMDE BELEDİYE MECLİSİNDE GÖREV ALMASI İÇİN TEKLİF YAPILDI VE KABUL ETMEDİLER NİYE ŞİMDİ BİRİLERİ İSMİNİ GEÇİRİYOR TABİKİ SEÇİMSİZ 3-4 YIL VAR İKTİADAR PARTİSİNDE İL YÖNETİMLERİNE GİRİP İŞLERİNİ TAKİP EDECEKLER HELE BÜLENT ERSÖZ RAFET VERGİLİ İLE BİRLİKTE KAÇ SEÇİM TOPLANTISI YAPTI BİLİYORMUZUSUNUZ.AK PARTİDE İSE MEHMET ALİ ŞAHİN GELDİĞİ ZAMAN 2 TOPLANTIDA GÖZÜKMKLE OLMUYOR HERKES HERŞEYİN FARKINDA.ÖMER AYAR DAHAMI BAŞARILI İDİ EN SON YEREL SEÇİMDE FARK 6 BİNDİ ŞİMD TÜM TÜRKİYE AK PARTİ KAYBEDERKEN KARABÜKTE 550 FARKLA KAYBEDİLDİ HEMDE EN ÇOK BELEDİYE MECLİS LİSTESİ ELEŞTİRİLİRKEN 16 BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ KAZANILDI.ÖMER AYAR İKİ DEFA RAFET VERGİLİ KARŞISINDA KAYBETTİ.HELE AHMET NUR YA ALLAH AŞKINA PARTİ KURULALI KAÇ YIL OLDU DAHA ÜYE BİLE DEĞİL AHMET ABİ ÜST DÜZEY İŞ ADAMLARIYLA TAKILIR NORMAL HALKLA BİLE İŞİ OLMAZ AHMET BEY .BEN İSMAİL ALTINÖZ ‘Ü BİLİRİM MÜTEVAZİ DAVASINA SADIK BİRİSİDİR PARTİSİNİ SATMAZ İŞADAMLARININ BİRAYSEL MENFAATLERİ İÇİN KOŞTURMAZ TOPLUM MENFAATLRİ İÇİN KOŞTURUR ADAM GİBİ ADAMDIR.

  2. Zeki Öz/ Memur Sen İl Başkanı

    Sayın Gölbek
    Memur Sen Kamuda örgütlü yetkili sendikadır. Sendikamızın yönetici ve üyeleri herkes gibi seçimde çeşitli siyasi partiler için oy kullanır. Ak partiye oy verenler olduğu gibi başka partilere oy verenler de vardır. Ak parti aday gösterirken kurumumuza herhangi bir görüş sormamıştır. Sormak zorunda da değildir.Basın gibi STK lar da demokrasilerde tabiiki bir baskı unsurudur ve olmalıdır.Ak partinin yaptığı icraatların bir kısmına itiraz ettik etmeye devam edeceğiz. Her kurum başarısını ya da başarısızlığını kendisi değerlendirir.
    Sendikamızın böyle ucuz yorumlara alet edilmesini esefle kınıyorum.

  3. Bir Garip

    Daha başarısızlık nasıl olabilirşaydt İsmail ALTINÖZ ve yönetimi başarılıysa başarısız kim.Halk mı?Güldürmeyin insanı.İl Başkanı mütevazi ve alçak gönüllü olabilir ancak en büyük eksikliği kendi iradesine sahip değil.Riski sevmiyor.Kararlarında korkak davranıyor.Haliyle bir boşluk oluşuyor.Bu boşluğuda il başkanı adına birileri dolduruyor.Kısacası ALTINÖZ yetkili yetkisiz bir İl Başkanı.Hele hele aday adaylıkları döneminde yaptıkları.Her aday adayına gülücük dağıtarak umut verdi.
    Kısacası ALTINÖZ den il başkanı olmaz.Şayet Karabük toparlanmak istiyorsa Emin DEMİR beyi çapıracaklar ve İl başkanlığı anahtarını teslim edecekler.

  4. MERT KARABÜK

    BAŞARISIZLIĞI ÜSTLENMEK ERDEMDENDİR. YÖNETİCİLER ADAYLAR SUÇU ONA BUNA BULMAZ BAŞARISIZLIĞIN SONUÇLARINI ÜSTLENİR. BEN LİDERLİK EDECEK KŞİDEN BUNU BEKLERİM. BAŞARISIZLIKTA HERKESİN HATALARI KUSURLARI MUHAKKAK OLMUŞTUR AMA YÖNETENLER EMEKDARIM SADIĞIM GİBİ BAHANELERLE PARTİLİLERİ PARTİYE AZ ÇOK EMEĞİ GEÇENLERİ HEDEFE KOYAMAZ ADAYLARI SUÇLAYAMAZ BÖYLE DAVRANANLAR DAVADAN BAHSEDEMEZ. BÖYLE DAVRANANLAR DAVA ADAMI DA FARKLI DÜŞÜNENLER DEĞİL Mİ? BUNU SÖYLEMEYE KİMSENİN HAKKI OLAMAZ BU DAVAYA YAPILABİLECEK EN BÜYÜK KÖTÜLÜKTÜR HİÇBİRŞEY YOKMUŞ GİBİ DAVRANMAK NORMAL MİDİR YANİ? BÖYLE YAPARAK DAVAYA YARAR MI VERİLİR YA DA İTİBAR MI KAZANILIR ANLAYAMIYORUM. KİMSENİN EMEĞİNE KİMSE LAF SÖYLEYEMEZ AMA YÖNETİCİLİK YAPILACAK HAMLELERİ DOĞRU BELİRLEMEK, KİMSENİN GÖREMEDİĞİNİ GÖRÜP İLERİ ADIMLARI HERSAPLAMAK, SÜRECİ HERŞEYİYLE DOĞRU YÖNETMEK GİBİ ÖZELLİKLER GEREKTİRİR. ADI ÜSTÜNDE YÖNETİCi. İYİ ADAM OLMAK EMEK VERMEK TEK KRİTERSE BU PARTİDE SADIK EMEKTAR BİR SÜRÜ KİŞİ VAR HERKES BAŞKAN YÖNETİCİ OLSUN O ZAMAN DEMEK Kİ BUNLAR TEK BAŞINA YETERLİ OLMUYOR. DEMEKKİ YÖNETİCİLİK BAŞKA MEZİYETLERDE GEREKTİRİYOR. BUNLARI SAĞLAYAMAYAN KİŞİLERİN BENİM EMEĞİM ÇOK VS DİYEREK BAŞKALARINI SUÇLAMASI DOĞRU MUDUR? BENCE HERKES ŞAPKASINI KOYUP İYİ DÜŞÜNMELİ BEN DOĞRU MUYUM DİYE. SAYGILARIMLA.

  5. Aidat

    Memur sendikalarının asıl amaçlarının dışında uğraş verdiğine inananlardanım,nihayetinde üyelerinin aidatlarını devlet karşılamakta hem paranı verecek hemde sen pazarlık masasında üyelerinin daha fazla gelir etmesi için hükümetle çata çat pazarlık edeceksin ki bu mümkün değil,hal böyle olunca atamalarla,siyasetle,yer değiştirmelerle yani asıl varoluş nedeninin dışında işlerle uğraş veriyorlar diye düşünüyorum.Bakıldığında memur sendikaları filanca partiden yada filanca partiye yakın üyelerden oluşur algısı var buda onların çokta sağlıklı çalışamayacağı anlamına geliyor hal böyle olunca asıl amaçları dışına çıkıyorlar, zaten olsalar da olmasalar da devlet hangi zammı verirse o geçerli oluyor, gerçi bi dönem ısrar edip seyyanen zam talepleri oldu ve memuru zarara uğrattılar diye hatırlıyorum belkide yanılıyorumdur.İşin özü bence devletimiz memur sendikalarına ya grev gibi önemli haklar verecek ki sadece üyelerine odaklansın amaçları dışında işlerle uğraşmasınlar ya da hem para hem insan gücünden tasarruf için memur sendikalarını kapatsınlar devir çalışma,üretme ve tasarruf devri boş işlerle uğraşma devri değil.

  6. Zeki ÖZ'e

    Sayın Zeki Öz sendikanız da başka partili varda biz mi bilmiyoruz ? Seçim döneminde düzenlenen toplantılar,kahvaltılı organizasyonlarda AKP’li Belediye Başkanının yanından başka yerde göremedik sendikanızı ? Madem diğer partilere mensup arkadaşlarınız da vardı, diğer adaylarla niye buluşturmadınız üyelerinizi ?

  7. Tek kusursuz Altınörs

    “Yazı tarzınızdan kimi kastettiğiniz belli oluyor” diye yorum yazan, ismini “Karabük” diye gizleyince kim olduğunun anlaşılamadığını sanan şahıs, Ahmet beyin kimi kastettiği belli oluyorsa senin de kim olduğun yazından anlaşılıyor. Yeterince karakteriniz ifşa oldu, herkes herkesi biliyor artık. Kimseyi aptal yerine koymayınız. Karabük seçim sonuçları okununca da sonuçlar bunu en güzel şekilde anlatıyor ama tabi anlayabilene. bence üzerinize düşeni yapmaktansa bu tarz şeyler yaparak alçalmayınız. Neye üzülüyorum biliyor musunuz böyle şeyler yapmaya tenezzül eden zihniyetlere bir şehrin kaderi teslim edilebiliyor ya ona üzülüyorum. Esas yapması gerekenleri yapmayıp, hala daha ona buna kusur atmaya çalışan, partiyi babasının malı sanan, kendini dev aynasında gören ( ne özelliği varsa? İnsanlar göremeyip, kendisi görüyor bu özellikleri demek ki ) yazık çok yazık…ondan sonra sorulur niye böyle oldu diye. Buradan bile herşey gayet açık ortada değil mi? Neden olduğunu herkes gayet görüyor da esas görmesi gerekenler görmüyor ondan böyle oldu…

  8. Fabrika Ayarı

    Yazıklar olsun! Yukarıdaki yorumu görünce tüylerim diken diken oldu. Herkesi, her şeyi geçtim de rahmetli bir büyüğümüze bile dil uzatılmasını hazmedemedim. Tanju beye dahi dil uzatabilen birilerinin Karabük’le, siyasetle, AK PARTİ ile ilgili konuşabildiğini, yorumlar yapabildiğini görmek gerçekten çok üzücü. Kardeş, sen git önce bi öğren kim kimdir diye, AK Partiye, Karabük’e emeği geçenler kimlerdir diye. Tanju Korkut’un kim olduğunu, Karabük için AK Parti için insanlar için neler yaptığını, ne bedeller ödediğini, ne anlam ifade ettiğini öğren ondan sonra kimi istersen öv! Sen bilmesen de herkes biliyor! Rahmetli gibiler hep bedel ödedi, birileri gibi de asla nemalanmaya yeltenmediler! Oğlu Fatih bey de onun izinde oldu hep. Keşke onların duruşunun, becerilerinin, sempatikliğinin yüzde biri başkalarında olsa… Ayıptır yaptığınız! Seviyesizlik yapmayın! Ondan sonra da bilmiyorsan git İsmail abine sor bakalım yokluk, toyluk zamanlarında kim onlara büyüklük yapmış, meslekte ve partide kim sahip çıkmış, destek vermiş! Kimin ardından anma programları düzenlemişler? Kaybından sonra hep kimin yokluğunu hissetmiş, kimi aramışlar? Sen bilmesen de herkes bunları biliyor kardeş. Dünü bilmeyenler, vefasızlık edenler davadan bahsetmesin! Herkes haddini bilsin lütfen!

  9. BOŞ LAF BUNLAR

    YOK ADAY ŞÖYLE ETTİ YOK BU BÖYLE ETTİ ŞU ŞÖYLE YAPTI BU BÖYLE YAPTI…. GEÇİN BU İŞLERİ… SİZ SOĞAN BAŞI DEĞİLSİNİZ, TEŞKİLAT BAŞISINIZ TEŞKİLAT….BU KADAR LAF KALABALIĞI YAPACAĞINIZA İNSANLARA DAVAYI ANLATABİLSEYDİNİZ BU HALE GELİNMEZDİ. BÖYLE GEREKÇELER UYDURARARK ACİZ BİR GÖRÜNTÜ SERGLEMEYE KİMSENİN HAKKI YOK….YOK SADIĞIZ YOK BİLMEM NE…. DAVAYA SADIKSANUZ HİÇ Mİ SORMUYONUZ ACABA ZARAR VERİYOZ MU BU DAVAYA DİYE? DAVASINDA SAMİMİ OLAN BUNU SORAR.KARDEŞİM MADEM DAVAYA BU KADAR SADIKSINIZ MAKAMA BAKMAZSINIZ O HALDE. O BÖYLE ŞU BÖYLE SANKİ BİR TEK İSNAİL BEY VAR MEMLEKETTE. HERKESE BİR KULP TAKMAYIN YETER YAHU..ADAM KOMADINIZ PARTİDE. BAŞARISIZLIKĞIN NEDENİ BU!!! BAŞKA BİRŞEY DEĞİL…HERKESE BİR LAF ÇALMADAN ÖNCE Bİ BAKIN BAŞKAN NEREDEYMİŞ AKPARTİ’DE SİYASET YPMADAN ÖNCE?? NE YAPMIŞ NEREDEYMİŞ ÖNCEDEN SİYASET YAPMASA NEREDE OLURDU?? ŞİMDİ NERDE??? BİR BAKIN ONDAN SONRA BAŞKKALARINA KUSUR ÇALMAYA ÇALIŞIN. BAKALIM GÖREBİLECEK MİSİNİZ FARKI?? ONDAN SONRA DA KUSUR ÇALDIĞINIZ İNSANLARA DÖNÜP BİR BAKIN KİM NEYDŞLER ŞİMDİ NEREDELER??? ONA GÖRE LAF ÇALIN. HERKESİN BİR KUSURU VAR TEK KUSURSUZ İSMAİL BEY YANİ… MADEM DAVA ADAMI KOLTUKSUZDA DAVASINA DEVAMEDEBİLİR NE VAR BUNDA. DEĞERLİ OLAN HERZAMAN HERYERDE AYNI DEĞERDEDİR. KALİTELİ OLAN HERYERDE KIYMET GÖRÜR. BENCE DAVA ADAMLIĞINDAN KONUŞACAKSAK SİYASETLE TANINAN BİRYERLERE GELENLERDEN ÇOK SİYASET HARİCİNDEDE İNSANLARCA SEVİLEN SAYILAN İNSANLARA FAYDALI FEDAKAR İNSANLAR DAN KONUŞALIM.İLLA DAVA ADAMI İLAN EDİLECEKSE BÖYLE ADAMLARDAN BAHSEDİN. BU ADAMLAR DAVAYA ESAS FAYDALI OLIR. BENCE BAŞARISIZLIKLAR OLUYORSA BUNU YAPAMADIĞIMIZDAN.. YOK BİÇOK YERİ KALEYİ KAYBETMİŞİZ, İL NE YAPSINMIŞ BIRAKIN BU İŞLERİ YAAA….. BÖYLE AKPARTİYİ HATTA YUKARIYI SUÇLAYACAKSINIZ SONRADA ÇIKIP DAVA ADAMLIĞINDAN PARTİYE SADAKATTEN KONUŞACAKSINIZ……HADİ ORADANNN…. HADİ ORADAN….

  10. sayenizde

    Bence de KARABÜK rumuzlu yorum yazan arkadaş kendisini çok belli etmiş 🙂 Dediği gibi İsmail beyi çok çok yakından, hatta hiç kimsenin tanıyamayacağı kadar yakından tanıdığı, içselleştirdiği, adeta kendi gibi gördüğü yazdıklarından anlaşılıyor 🙂 Bakın Zeki bey ismini kimliğini açıkça yazarak yorumunu, eleştirisini yazmış. Ne güzel. Keşke KARABÜK rumuzlu arkadaş da madem ki kendi görüşlerini yazmış, onu bunu yaftalamaya çalışmış, keşke ismini yazmaya da cesaret etseydi. Herkes gibi onun da ifade ve eleştiri, savunma yapma özgürlüğü var tabiki. Ama aksini yaptığında, insan, ister istemez, bu kişinin gerçek kimliğinin, gerçek düşüncelerinin herkesin gözü önüne serilmesinden mi çekiniyor acaba, buna mı cesaret edemiyor diye düşünmüyor da değil. Her neyse tahminimizle kimsenin günahını daha fazla almayalım 🙂 Bu arkadaşın yorumundan yanlış anlamadıysak, bu arkadaşa göre, başarısızlığın sorumluluğunu üstlenmek yerine koltuğa yapışmayı tercih eden, davaya zarar veriyor muyum acaba diye kendi özeleştirisini yapmayan bir başkan, DAVASINA SADIK, partiye az çok emeği geçen herkesi, partilileri hatta partiyi ( birçok yer, kaleler kaybedildi biz ne yapalım diyorlar ya ) kusurlu bulan, kendisi haricinde kimsenin partide başkanlık edecek kadar emeği, sadakati, hakkı olmadığını düşünene MÜTEVAZİ, geçmişte kendisine destek veren, sahip çıkan büyüklerine, dostlarına, makama ve maddi manevi imkana SİYASET YAPMAK sayesinde ulaşınca, nefsine yenik düşerek dil uzatma cüretini gösterene de ADAM GİBİ ADAM deniyor demek ki. Emin olun, ağzınıza bu kadar kolay alabildiğiniz, iradesi hakkında söz söyleme cüretinde dahi bulunmaya yeltendiğiniz AK PARTİ tabanı da halk da sizinle aynı görüşteler… 🙂 Siz devam edin böyle düşünmeye, onu bunu suçlayıp, hiçbir şey olmamış gibi davranmaya… Herkes her şeyin farkında, sonuçlar da ortada…

  11. Uzman Latteci

    Bir seçim kaybında herkesin az çok kabahati vardır. Birçok etken birleşmiştir. Herkes elinden geleni muhakkak yapmıştır amenna, ancak en güçlü partiysen bunun hesabı mutlaka yapılacaktır. İddiasız bir parti gibi seçim kaybı normal karşılanmayacaktır. Bu noktada da aday ve başkanların sorumlulukları pek tabidir. Başarıların nimetleri olduğu kadar başarısızlıkların da külfetleri olacağı tartışılmazdır.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük PTT Sosyalfest için pul hazırlayacak

Yayın: 25.04.2024 10:11
Paylaş:
A+ A-

Karabük PTT, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için pul hazırlayacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz ile yaptığı görüşmeye göre Karabük PTT, Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Türkiye’nin Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için pul hazırlayacak.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Karabük PTT Başmüdürü Ahmet Karagöz, PTT Müdürü Ali Bakır, İşletme Müdürlüğü, Pazarlama Satış Sorumlusu Furkan Küçük ile İdari ve Mali Birimler Müdürü Nevzat Yılmaz’ı Rektörlük makamında misafir etti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, Karabük PTT tarafından Karabük Üniversitesi tarafından organize edilen Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” için hazırlanacak pul ile ilgili detaylar görüşüldü.

Ayrıca ziyarette, Rektör Kırışık ve Karabük PTT Başmüdürü Karagöz, üniversite ile PTT arasında yapılacak iş birliklerine ilişkin görüşlerini paylaştı.