Her Telden (16.Ocak.2018)

Her Telden (16.Ocak.2018)

Yayın: 15.01.2018 21:03
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK’Ü GÜNLERCE MEŞGUL EDEN “ESNAF ODASI SEÇİMLERİNİN SONUCU..” VE SEÇİMİ KAZANAN SAYIN NURETTİN TÜMEN’E UYARI..
ESNAF ODASI Seçimleri günlerce Karabük’ü meşgul etti ve sonuçta Sayın NURETTİN TÜMEN Seçimi açık ara farkla kazandı,ancak,her seçimin verdiği bir mesaj vardır mutlaka.
BU SEÇİMİN MESAJI Sayın NURETTİN TÜMEN’E verildi bizce..
Bilindiği gibi Sayın NURETTİN TÜMEN’E karşı Başkan Adayı olarak çıkan Sayın VOLKAN KILINÇ,dar bir çerçevenin dışında bilinin,tanınan bir isim değildi,hele/hele esnaf camiası Sayın KILINÇ’I yakından tanımıyordu.
Fakat ekibi ile birlikte müthiş bir çalışma yaptı..
Sayın NURETTİN TÜMEN seçimi kazanmasına/kazandı,ancak,açık ara fark yapmasına rağmen,zaman/zaman zorlandığını,sanıyoruz kendisi de kabul eder.
Sayın NURETTİN TÜMEN bundan sonrası için,ESNAFLARA YİNE YAKIN davranacaktır,yine onların her sorununa koşacaktır,ancak,ESNAF ziyaretlerine de ağırlık vermesi gerekiyor..
ESNAFLARLA ÇAY İÇME İŞİNE AĞIRLIK VERMELİ,TABAN BUNU İSTİYOR..
Çok güzey bir seçim oldu,kazananda/kaybedende tam bir centilmendi..
ESNAFA YAKIŞAN BİR KONGRE YAPTILAR..

ESNAFLAR ODASI SEÇİMLERİ YAPILDI,BİTTİ,ŞİMDİ GÖZLER “ EMEKLİLER DERNEĞİ İLE TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİNE..” ÇEVRİLİR….
ESNAFLAR ODASI,kendisine yakışan bir Kongre yaptı,TÜM ESNAFLARA YAKIŞAN bir Kongre yaptı,şimdi eğri oturup/doğru konuşalım,Kongre öncesinde kime sorsanız “OLAY ÇIKMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK..” derdi.
ESNAFIN BÜYÜK BÖLÜMÜNDE BÖYLE BİR BEKLENTİ VARDI.
Divan Başkanı Sayın AHMET KARABACAK,hayli elektrikli geçmesi beklenen bu Kongreyi,gerçekten çok/çok güzel yönetti,otoritesini ortaya koydu,hiçbir taşkınlığa izin vermedi.
Başkan Adayları da ÇOK OLGUN DAVRANDILAR..
TERTEMİZ BİR KONGRE YAPTI KARABÜK ESNAFLARI..
Şimdi gündem de TİCARET ve SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ ile Üye Sayısı çok yüksek olan EMEKLİLER DERNEĞİ KARABÜK ŞUBE KONGRESİ var,bu iki seçimde de Karabük hayli hareketlenir..
TİCARET ve SANAYİ ODASI ,MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİ VAR..
KARABÜK EMEKLİLER DERNEĞİ ŞUBE SEÇİMLERİ YAPILACAK..
Her iki TÜZEL KİŞİLİĞİNDE üye sayısı anormal yüksek..

2400 CİVARINDA İNSAN/FİRMA TEMSİLCİSİ,TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİ İÇİN SANDIK BAŞINA GİDECEK..
Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI’NIN 2400 civarında Üyesi olduğunu hatırlıyoruz,bu insanlar henüz resmen belli olmamakla birlikte,KISA SÜRE İÇİNDE MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİNİ yapacaklar..
ÖNCE MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİ YAPILACAK..
Ve her MESLEK KOMİTESİ,Üye sayısına göre 5 veya 7 MESLEK KOMİTESİ ÜYESİ seçecekler,daha sonra Seçilen bu Üyeler KENDİ İÇLERİNDEN 2 veya 3 TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS ÜYESİ’Nİ seçecekler..
TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİSİ BÖYLE OLUŞACAK..
Oluşan bu TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİSİ kendi Başkanı’na,Başkanlık Divanını seçecek ve SEÇİLEN BU BAŞKANLIK DİVANI da sonra bir seçim daha yaptırarak TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU’NU belirleyecek.
BU YÖNETİM KURULU,KENDİ BAŞKANINI ve gereken diğer organları seçecek.
Biliyorsunuz,şu an TİCARET ve SANAYİ ODASI Meclis Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR,Yönetim Kurulu Başkanı ise Sayın TUNVAY ÖZCAN,öyle sanıyoruz bu yapının sürmesi için bir çalışma,bir çaba olacaktır..
TÜCCARLAR,YAVAŞ/YAVAŞ,HAVAYA GİRECEKLERDİR.

EMEKLİLER DERNEĞİ KARABÜK ŞUBE KONGRESİ “KARABÜK ÖZELİNİ VE BAZI İLÇELERİ DE ÇOK YAKINDAN İLGİLENDİRİR..”,ONBİNLERCE AİLE..
EMEKLİLER DERNEĞİ KARABÜK ŞUBE Kongresi birkaç ay içinde yapılacaktır sanıyoruz,henüz RESMİ BİR AÇIKLAMA yapılmadı ve Sayın CELAL BULUT yakında bir açıklama yapar.
EMEKLİLER DERNEĞİ,KARABÜK’ÜN EN BÜYÜK,TÜZEL KİŞİLİĞİ..
ONBİNLERCE ÜYESİ VAR BU DERNEĞİN..
Türkiye Emekliler Dernek Başkanı Sayın CELAL BULUT,kendi dönemi içinde çok güzel çalışmalara imza attı,özellikle EMEKLİLERE KONUT yapımı noktasında müthiş işleri başardı..
MUTLAKA YENİDEN ADAY OLACAKTIR..
Burası Karabük,elbet şu an RESMEN BİR ADAY YOKSA BİLE,ilerleyen süreçte karşısına ADAY ÇIKMASINI beklemek gerekir,Karabük’te böyle bir Kongre TEK ADAYLI YAPILMAZ diye düşünüyoruz.
Aslına bakarsanız EMEKLİLER DERNEĞİ KARABÜK ŞUBE Başkanı Sayın CELAL BULUT’UN bu performansı,üretken ve verimli çalışması ile şimdiye kadar GENEL MERKEZ Boyutunda bir yerlere gelmesi gerekirdi..
YAKINDA KONGRE TARİHİNİ AÇIKLARLAR SANIYORUZ.

TAŞERON İŞÇİLERİ ARASINDA “BÜYÜK BİR HAKSIZLIK SIKINTI VE BU SIKINTININ GİDERİLMESİ..” OLAYI,YEMEKHANELERDE ÇALIŞANLAR…
Bir bölüm taşeron işçisi KADROLARA GEÇİRİLİYOR ve bu insanlar nasıl mutlular yarabbi,birkaçı ile görüşme yaptık nasıl mutlular,nasıl seviniyorlar.
Ancak SİSTEM,BERABERİNDE,MUTSUZ BİR KESİMİ DE GETİRDİ..
YEMEKHANELERDE ÇALIŞANLAR KADROLARA GEÇİRİLMEMİŞ,efendi yemekhaneler gıda maddeleri ile birlikte ihale ediliyormuş ve o yüzden işçiler kadrolara geçirilemiyormuş.
İŞ Mİ YANİ,MAZERET Mİ BU..
O insanların ne günahı var Allahaşkına,ne günahı var..
Dileriz YANLIŞ OLAN BU HESAP,BAĞDAT’TAN DÖNMEZ,çabucacık giderilir..

VALİ SAYIN KEMAL ÇEBER,İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN ALİ KÖSE VE KÜÇÜCÜK ÇOCUKLARIMIZIN “ROBOTİK KODLAMA YAPMALARI..”
Vali Sayın KEMAL ÇEBER Öğrencilerimizin geleceğe hazırlanmalarını,onların teknoloji ile tanışmalarını ve büyüdüklerinde “TEKNOLOJİK DONANIM..” edinmiş olmalarını çok/çok önemsiyor.
Karabük İl Milli EĞİTİM Müdürü Sayın ALİ KÖSE’DE aynı şekilde düşünüyor ve minicik çocuklar için gereken eğitsel materyaller,İl Özel İdare kaynakları ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynakları kullanılarak temin edildi..
MİNİCİK ÇOCUKLAR ROBOTİK KODLAMA YAPIYORLAR..
Alınan EĞİTSEL MATERYALLERİ öylesine rahat,öylesine bilinçli kullanıyorlar ki,bu çocukların yaptığı çalışmalar,adeta harikalar yaratıyorlar ve geleceğin BİLİM İNSANLARI buralardan çıkacak demektir.
Vali Sayın KEMAL ÇEBER bu çocukların önünü açıyor,rahat çalışmaları için gerekli materyalleri,gerekli mekanları,gerekli öğreticileri temin ediyor ve o çocuklarda bu fedakarlıkların karşılığını veriyorlar..
İl Milli Eğitim Müdürü Sayın ALİ KÖSE ve MESAİ arkadaşları , ÖĞRENCİLERİN TEKNOLOJİK DONANIMLI YETİŞMESİ İÇİN,DEMOKRASİYİ KÜÇÜK YAŞLARDAN İTİBAREN içselleştirmeleri için büyük bir çalışmanın içinde görülüyor.
BU ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ,ÜLKENİN YARINLARI..
Şimdiden robot yapıyorlar,robotları çalıştırıyorlar..
GELECEĞE GÜVENLE BAKMAMIZ İÇİN ÇABA HARCIYORLAR..

2019 YILINDA YAPILACAK “YEREL YÖNETİM SEÇİMLERİ…” BUGÜN Kİ SİSTEMİN DEVAMI MI OLACAK,YOKSA “BÜTÜNŞEHİR YASASI ÇIKAR MI..?”
2019 Yılında yapılması beklenen YEREL YÖNETİM SEÇİMLERİ ,bugün uygulanan SİSTEMİN DEVAMI MI olacak,yoksa “BÜTÜNŞEHİR YASASI ÇIKARTILARA.BU YASAYA GÖRE Mİ YAPILACAK..?”,
Bu çok büyük bir ayrıntı elbet.
BÜTÜNŞEHİR YASASI ÇIKTIĞI AN,SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANI müthiş yetkilerle donatılıyor ve BELEDİYELERİN kendi araç/gereçlerine ilaveten İL ÖZEL İDARE araç/gereçlerinin kullanımı da BELEDİYE BAŞKANI’NA bağlanıyor..
BELEDİYE BAŞKANI ANORMAL GÜÇLENDİRİLİYOR..
MİLLETVEKİLLİĞİ İSE ÇOK DAHA GERİ PLANDA KALIYOR..
BÜTÜNŞEHİR Yasası kabul edildiğinde EN ÜCRA KÖYLER bile BELEDİYE BAŞKANLIĞI için oy kullanıyor,karara göre BELDE BELEDİYELERİ kapatılıyor,en ücra KÖYLERDE Kİ İMAR sorunlarını BÜTÜNŞEHİR BELEDİYESİ çözüyor falan.
Olayın bu noktasında AK Partili bir Kardeşimiz “BÜTÜNŞEHİR YASASI ÇIKARSA,BELDE BELEDİYELERİ KAPATILIYOR.O ZAMAN AK PARTİ’NİN YENİCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞİMDİDEN BELLİ OLDU SAYILIR.YORTAN BELDESİ KAPATILINCA,SAYIN YILMAZ TİRYAKİ YENİCE BELEDİYESİ’NE KAYDIRILIR..”dedi
BÜTÜNŞEHİR BELEDİYE YASASI,BU YEREL SEÇİMLERE YETİŞİR Mİ..?

CHP İLÇE,MERKEZ İLÇE GENÇLİK KOLLARI “HAVA KİRLİLİĞİNİ PROTESTO EDEREK ÇÖZÜM İSTEDİLER…” VE MASKE TAKARAK FARKINDALIK..
CHP Karabük MERKEZ İlçe ve İL GENÇLİK Kolları dün,Karabük Belediyesi eski BİNASI ÖNÜNDE,bir Basın Açıklaması yaparak HAVA KİRLİLİĞİNİ Protesto ettiler ve “KİRLİLİK MUTLAKA ÇÖZÜLMELİDİR..” mesajını verdiler.
CHP MERKEZ İlçe Örgütü ile İL Örgütünün de destek verdiği Basın Toplantısında,CHP’Lİ Gençlerin MNASKELER TAKARAK Toplantıya iştirak etmeleri ÇOK CİDDİ BİR FARKINDALIK YARATTI.
CHP İÇİN BU ve BUNUN GİBİ EYLEMLER SÜRDÜRÜLECEKMİŞ..
Dün CHP Lİ Gençlerin yaptığı HAVA KİRLİLİĞİ eylemi ve Basın Bildirisi Okunması olayını sorduğumuz CHP İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR “GENÇLİK KOLLARIMIZDAN BÖYLE BİR İSTEK GELDİ.BİZDE HEM HOŞ KARŞILADIK,HEM DESTEK VERDİK..” dedi.
Kendisinin bir Heyet ile birlikte YENİCE İlçesinde olduğunu söyleyen CHP İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR,”BURADA Kİ GEZİLERİMİZ YENİ SEÇİLEN ESNAF ODALARI BAŞKAN ve YÖNETİCİLERİNE OLUYOR..” gibi kısa bir bilgi de verdi.
Bilindiği gibi KİRLİK HAVA nedeni ile KARABÜK ÖZELİNDE kanser vakalarına dikkat çekiliyor ve İL SAĞLIK Müdürü Dr.Sayın9 AHMET SARI bir açıklama yaparak “KANSERDEN DEĞİL/GEÇ KALMAKTAN KORKUN..” mesajlarını vermişti.
CHP GENÇLİK KOLLARINININ BU ÇIKIŞI SEMPATİ İLE KARŞILANDI.

2017 İTİBARI İLE 1 MİLYON 500 BİN KİŞİNİN GELDİĞİ ŞİRİNEVLER HASTANESİ, BÜYÜTÜLDÜĞÜNDE, YILLIK KAÇ MİLYON KİŞİ GELECEKTİR…!!
Bilindiği gibi ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA Hastanesi’ne 1 MİLYON 500 BİN KİŞİ GELMİŞ,2017 yılı içinde 1 MİLYON 500 BİN KİŞİ gelmiş ve SAĞLIKLARINA ÇÖZÜM ARAMIŞ bu insanlar..
1 MİLYON 500 BİN KİŞİ GELMİŞ BİR YIL İÇİNDE..
BİR O KADARDA YANLARINDA İNSAN GETİRMİŞLERDİR.
Toplam 3 milyon insan eder bu rakam.
ŞİRİNEVLER HASTANESİ BU KALABALIĞA YETER Mİ/YETECEK Mİ..
O YÖRE TRAFİĞİ BU AĞIRLIĞI KALDIRABİLİR Mİ..?
Böyle bir soru kendilerine yöneltildiğinde KARABÜKLÜLER NE CEVAP VERİR..?
Bir düşünün isterseniz..!!

26 kişi görüş bildirdi

  1. Burak Hakkı

    Sayın Ahmet Gölbek bey kamu kurumlarında çalışan işkur dan girenler de hiç gündemde yok ve hatırlanmıyor.Onlar çalışırken taşörene girip kadro alanlar da oldu.Onların sesini de siyasilerimize lütfen duyuralım.Saygılar.

  2. HELAL OLSUN GENÇLER

    CHP Gençlik Kolları bir farkındalık yaratarak gündeme oturdulaür. Helal olsun onlara. Çıksınlar sokağa, kırmadan dökmeden eylemlerini yapsınlar. Bakın halk nasıl da sempati ile yaklaşacak. Siyasetin malzemesi insandır. İnsan, sorunlarına el atana yaklaşır. Halka dokunabilmek, onunla kucaklaşabilmek başarıyı getirir. Ütopik yaklaşımlardan uzak, günün ve ilin gerçeklerine el atılarak yapılacak bu tür eylemler partiyi de güçlendirecektir. Şimdi partililere düşen görev, gençler böyle eylem yaptıklarında yanlarında olmak, alanları doldurmak ve onlara destek olmaktır. CHP’nin sağduyulu üyelerinin bunu yapacaklarına inanıyoruz. Gençleri kutluyoruz.

  3. RADAR

    SAYIN SARI AÇIKLAMAN ÇOK SIRADAN OLMUŞ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ İYİ Kİ SÖYLEDİN KİMSE BİLMİYORDU ALLAH RAZI OLSUN .

    ACİZLİK İŞARETİ BU AÇIKLAMAYI KINIYOR BİRAN ÖNCE Kardemire baskı yapmasını dört gözle bekliyoruz. Açıklamayı halı sahada yaparsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Mebal altındasınız sayın yetkililer bilesiniz. Kİmse de kızmasın ve birileri artık taşın altına elini koysun YETER ARTIK RESMEN ZEHİRLENİYORUZ.

  4. ÇEVRECİ

    SAYIN VALİM
    SİZDEN KARABÜK HALKI OLARAK RİCAMIZ KARABÜK DEKİ 3 ADET HAVA KALİTESİ GÖZLEM İSTASYONLARININ YERLERİ DEĞİŞTİRİLİP DAHA GERÇEKÇİ MEVKİLERE YERLEŞTİRİLMESİ.
    BİZLER BU YERLERDEKİ ÖLÇÜMLERİ GERÇEKÇİ BULMUYORUZ.
    SAYGILARIMIZI ARZ EDERİZ.

  5. karabuk

    DÜN PROJE RUMUZUYLA YAZAN ARKADAŞ ÇOK HAKLI, 5000 EVLER VE 100 YIL KARABÜKÜN EN BÜYÜK İKİ MAHALLESİ BURADA ENAZ 50 -60 BİN KİŞİ İKAMET ETMEKTE VE ÇOĞUNLUĞU DA EMEKLİ VE ÖĞRENCİLERDEN OLUŞMAKTADIR. BU İKİ BÜYÜK MAHALLEYE SAFRANBOLU YUDA DAHİL EDERSEK KARABÜKÜN YARI NÜFUSUNU OLUŞTURUR.ANCAK BURADA BULUNAN DOĞUM VE KADIN HASTALIKLARI HASTANESİNİN YIKILMASI İLE BURALARIN SAĞLIK SORUNLARI İKİYE KATLANMIŞTIR.ACİLEN 24 SAAT GÖREV YAPACAK KÜÇÜK BİR HASTANEYE VE ACİLE İHTİYAÇ GEREK VARDIR İLGİLİ VE YETKİLİLERİN BİR AN ÖNCE BU KONUYA EL ATMALARI GEREKMEKTEDİR.BİNASI DA ŞU ANDA SEMT POLİKLİNİĞİ OLARAK HİZMET VEREN ESKİ SGK BİNASI UYGUN OLACAKTIR UFAK ÇAPLI BİR TADİLAT YAPILARAK BURAYI 20-30 YATAKLI ACİLİ OLAN KÜÇÜK BİR HASTAHANEYE ÇEVRİLEBİLİR. İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI DA ÇOK YAKININ DA OLUP BU ARADA ÇOK GÜZEL SAĞLIK HİZMETİ VEREBİLİR.SİYASİ YETKİLİLERİMİZE VE KENTİ YÖNETEN VALİMİZİN DİKKATİNE SUNUYORUM.

  6. emekli

    Ahmet Bey,

    Size gercekten katılıyorum Celal Baskan konusunda. Allah ondan razı olsun. Bizlerin de varlığını gücünü hissettirdi Karabuk’te. Toki projesi ise zaten Karabuk tarihine damga vurur.

  7. Proje

    5000 evler bölgesi karabükün üvey evladı ancak güzel bir şehir hastanesi canlandırır burayı safranbolu 5000 evler ve yüzünci yıl rahata kavuşur

  8. Sade vatandaş

    İstatistik sadece rakamlardan ibaret sayin Golbek. Hastanede verilen hizmetlerden memnun mu vatandaş. Hâlâ eksik branş hekimleri var.. insanlar sehir dışına gitmek zorunda kaliyor.. muayne olmaya gidiyorsunuz sekreterinden hemsiresi doktoruna kadar herkesin suratı asık, mutsuz çalışma motivasyonundan uzak..

  9. Üçbaşlı

    Celal başkan allah yolunu açık eylesin allah razı olsun inşalah daha iyi yerlere gelirsin biz emeklilere çok şeyler sağladın allahta sana en iyi yerlere gelmek nasip eylesin

  10. Karabük'lü

    Kesinlikle sade vatandaş a katılıyorum. Alınan hizmetten kim ne kadar memnun. Asansörler çalışmıyor. Tuvaletler pis,koridorlarda kan lekeleri. Aynı çöpler aynı yerde. 10 gün ara ile kontrole gittim. aynı kan lekesi koridorda aynı yerde. Hastanenin ennfeksiyon oralarına bakmak lazım. Çok hasta gelmesi iyimi. Gelen hasta iyileşiyor mu diye. Hala bir sonuç alamadım.

  11. KANDIRILMAK

    40 YILLIK GEÇMİŞİ OLDUĞU SÖYLENEN , SON 20 YILDIR EPEYCE TANINAN HELE HELE SON 10 YILDIR CENNET VATANIMIZI KANSER HÜCRELERİ GİBİ SARAN , YILLARDIR KUTSAL KUDUSÜ İŞGAL EDEN BİNLERCE MÜSLÜMANI KATLETMİŞ TERÖR DEVLETİ İSRAİL HAKKINDA TEK BİR KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEYEN, VE BU SESSİZLİĞİ DAHİ HAŞHAŞİ SÖZDE CEMAAT MENSUPLARINI UYANDIRMAYAN, MÜLKİYEYİ,ADLİYEYİ, MİLLİ EĞİTİMİ, POLİSİ , ÜNİVERSİTEYİ KANUNUN, AMİRİN DEĞİL ŞEREFSİZ ÖRGÜT LİDERİNİN TALİMATLARIYLA YÖNETEN, SORULAR ÇALAN, İNSANLARIN GELECEĞİNİ KARARTAN BİR ZAMANLAR KİMİLERİ ÇIKARINDAN, KİMİLERİ KORKUSUNDAN BAŞTA SİYASETÇİLER, ZENGİNLER VE BÜROKRATLAR OLMAK ÜZERE HEMEN HEMEN HER KESİMDEN İNSANIN ORGANİZASYONLARINDA GÖRÜNEBİLMEK , HİMMET VERMEK, OKULLARINDA ÇOCUK OKUTMAK İÇİN BİRBİRİNİ EZDİĞİ , 15 TEMMUZ 2017 GECESİ DARBE KALKIŞMASINDA BULUNUP 250 ŞEHİDİMİZİN KANINA GİREN , YILARI CIA NIN ELİNDE OLAN ÇOĞUNLUĞU DÜŞÜNMEYİ BIRAKMIŞ , ŞUURSUZ FETÖ/PDY TERÖR ÖRGÜT ÜYELERİNİN SİYASETÇİ, ZENGİN VE MÜDÜR VE ÜZERİ BÜROKRATLAR İÇİN KARABÜK DE NELER YAPILDI , YAPILIYOR BİRİ ÇIKIP AÇIKLASIN. TÜM SERMAYESİ PARA VE İNSAN OLAN FETÖNÜN HADİ ALT TABAKA İNSAN KAYNAKLARINA KISMEN DE OLSA İLİŞİLDİ DİYELİM PEKİ YA DİĞERLERİ. HANİ SİYASETÇİ, HANİ ZENGİN, HANİ BÜROKRATLAR ONLARA NE ZAMAN DOKUNACAKSINIZ.SİYASETÇİ VE ZENGİNLERİMİZ MAŞALLAH KENDİLERİNİ NE KADAR GÜZEL KORUMUŞLAR YA DA ŞİMDİ BİRBİRLERİNİ NE GÜZEL KORUYORLAR. VEYAHUT DA ZENGİN VE SİYASETÇİNİN KANDIRILMAYA HAKKI VAR DA GARİBANIN YOK MU????????????? HAAAA GARİBANIN KANDIRILMAYA HAKKI YOK MU??????
    2012 YILINDA KIZ ÇOCUKLARI HAYRINA DÜZENLENEN KERMESE YARDIMA GİDEN EŞİN HABERSİZ DERNEĞE ÜYE YAPILIR SONRA GELİP GİTMİYOR DİYE 2014 DE ÜYELİKTEN ÇIKARTILIR AMA MİLAT 17/25 ARALIK 2013 KABUL EDİLDİĞİNDEN EŞİN ARTIK FETÖCÜ DAMGASINI YEMİŞTİR.MÜDÜR OLMAYI BEKLERKEN HAKKINDA YAPILAN GÜVENLİK SORUŞTURMASINDA EŞİNİN KENDİNDEN HABERSİZ 2012 DE BAŞLAYIP 2014 DE BİTEN DERNEK ÜYELİĞİ ÇIKAR . DEĞİL MÜDÜR BELKİ KAPICI BİLE OLAMAZSIN ARTIK HATTA ÇOLUK ÇOCUĞUNA BİLE DEVLET KAPISINDA İŞ VERMEZLER BUNDAN SONRA NEDEN ÇÜNKÜ NE ZENGİNSİNDİR NE DE SİYASETÇİ SENİN KANDIRILMAYA HAKKIN YOKTUR.MADEM HABERSİZ ÜYE YAPILDI BU BİLGİLERİ KİMDEN ALDIN DERSENİZ KARABÜK İL DERNEKLER MÜDÜRÜNDEN AMA ŞİFAEN YANİ SÖZLÜ YAZILI DEĞİL .KONU HAKKINDA YARDIM İSTERSİN SİYASETÇİDEN YÜZÜNE BAKAN OLMAZ, VALİYE GİDERSİN KENDİ İSMİNİ TAŞIYAN DERNEK KAPATILAN ZENGİNE DESTEK OLMAK İÇİN EŞİ İLE ZİYARETE GİDEN DEVLET MEMURU OLAN YANİ İŞİ VATANDAŞA HİZMET ETMEK OLAN VALİNİN ÖZEL KALEMİ BÖYLE BİR KONU İÇİN VALİ BEYİ MEŞGUL EDEMEM DER. YARDIMCISINA GİDERSİN OHAL VAR BİLGİ, BELGE VEREMEYİZ DER.DİLEKÇE YAZARSIN DALGA GEÇER GİBİ KAPALI OLAN DERNEĞİN YÖNETİM KURULUNA GİT DERLER.SON ÇARE MİLLETVEKİLLERİNE,İÇİŞLERİ BAKANINA , BAŞBAKANA, CUMHURBAŞKANINA MEKTUP YAZAR BEKLERSİN.HA BİR ÇARE DAHA VAR 1 HAFTA 10 GÜNE KADAR YAPILACAK.SAVCILIĞA GİDİP ARKADAŞ BEN YA DA EŞİM FETÖCÜ MÜYÜZ ,DEĞİL MİYİZ , ARAŞTIRIN EĞER FETÖCÜ İSEK EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRIN , DEĞİLSEK DE BİZE YAZILI BELGE VERİN DİYE DİLEKÇE VERMEK. ONU DA YAPACAĞIM ………………..
    YA RAB BU UĞURSUZ GECENİN ,
    YOK MU SABAHI ?
    MAHŞERDE Mİ BİÇARELERİN ,
    YOKSA FELAHI ?

  12. KANDIRILMAK

    HER TELDEN KÖŞESİNİN SAYIN YORUMCULARI VE KÖŞE SAHİBİ SAYIN AHMET GÖLBEK. NE OLDU SÖZ FETÖ YE GELİNCE HEPİNİZİN DİLİ LAL OLDU. HİÇ Mİ FİKRİNİZ YOK ŞEREFSİZ,ŞARLATAN,CIA AJANI,İSRAİL DOSTU ALÇAK TERÖRİSTBAŞI VE ONUN HAŞHAŞİ ÖRGÜT ÜYELERİ HAKKINDA FİKRİNİZ, GÖRÜŞÜNÜZ. 4 GÜN ÖNCE YUKARIDAKİ YORUMU YAPTIM BAŞTA SİZ OLMAK ÜZERE BİR ALLAHIN KULU YORUM YAZMADI. KORKMAYIN BU KADAR BU TERÖRİSTLERDEN,ÇÜNKÜ KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK. ÖLÜMDEN ÖTE KÖYDE YOK. O YÜZDEN BEN BU ALÇAKLARDAN KORKMUYORUM VE SORUMU TEKRAR EDİYORUM KARABÜK DE ECZACI KÖRPENDEN VE PENCİ RAMAZANOĞLUNDAN DAHA ZENGİN FETÖCÜ YOK MU? GÜLEÇ SEVGİ EVLERİ YAPTIRMA YAŞATMA DERNEĞİ HAKKINDA BASIN NEDEN SORU SORMUYOR , YETKİLİLER NEDEN AÇIKLAMA YAPMIYOR.3 AYDIR KAPALI OLAN BİR ECZANE SAHİBİNİN YUNANİSTANA KAÇARKEN YAKALANDIĞI KONUŞULUYOR SOKAKTA FAKAT NE HİKMETSE NE BASIN SORUYOR NE YETKİLİLER AÇIKLAMA YAPIYOR.AMA SÖZ KONUSU ALT TABAKA OLDU MU HER KES ATMACA MAŞALLAH. SAFRANBOLUDA HER HALLERİNDEN BELLİ FETÖCÜLER BİR AİLE TEŞHİR EDİLİYOR FAKAT DENİLİYOR Kİ SAFRANBOLUYU BUNLAR YÖNETİYORMUŞ……….. BU AÇIKLAMAYA KADİR BİLE İNANMAZ. ONLAR KİMM YÖNETMEK KİM, HER HALLERİNDEN BELLİ EMİR KULU OLDUKLARI. NE DEMİŞ İSTİKLAL ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY”Budur cihanda en beğendiğim meslek; sözün odun olsun hakikât olsun tek.”Sahipsiz olan bir vatanın batması haktır, Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.” VATANIMIZA DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKALIM CESUR OLALIM KORKMAYALIM HAİN FETÖCÜLERDEN.

  13. YOLBULARLAR NİYE YOKTU

    İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİ UĞURLADIK.GELENLEREDE GELMEYENLEREDE SÖYLENECEK BİŞEY YOK.CENAZELERİMİZİ GÖNÜLLERİMİZE GÖMDÜK.EEEYYY YOLBULANLAR SİZİN VEFANIZ İNSANLARA BAKIŞINIZ BU KADARMI ALLAŞKINA.İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN CENAZESİNE KATILMAK SİZE AĞIRMI GELDİ.AAHHH MUTULLAH AMCA AAHH GERİDE BIRAKTIKLARINA BİR BAK ALLAŞKINA.AHMET YOLBULAN EFENDİ LAFA GELİNCE KARABÜKLÜSÜN İŞÇİLERİN CENAZESİNE GELMEYE BİLE TENEZZÜL ETMEDİNİZ.HANİ O YÖNETİM KURULU BAŞKANI YAPICANIZ TALAT YILMAZ NERDE,MUSTAFA YOLBULAN NERDE MURAT YOLBULAN NERDE BURAK YOLBULAN NERDE.ÖNCELİKLİ DEMİR İŞİ VAR KOŞTÜUR KOŞTUR GELİN KARABÜKE.İŞÇİ CENAZELERİ KALDIRILACAK DERHAL ORTALIKTAN KAYBOLUN.ÇELİK-İŞ SENDİKASI GÖRSÜN İŞTE.
    CENABI HAK BUNLARI BİLDİYİ GİBİ YAPSIN İŞALLAH

  14. remzi

    yolbulanlar paranın olmadığı yere gelmez….

  15. PARA DAĞITILACAK GELİN

    YOLBULANLAR KARDEMİRDE PARA DAĞITILACAK KOŞUN GELİN.İŞÇİLERİN CENAZESİNİ İŞÇİLER EN GÖRKEMLİ ŞEKİLDE KALDIRIR SİZE GEREK YOK.SİZİN PARANIZ BATSIN SİZİN VARLIĞINIZ BATSIN İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİ BİZ KALBİMİZE GÖMDÜK İSTER GELİN İSTER GELMEYİN AMMA SİZDEN BİRİSİ ALLAH GECİNDEN VERSİN VEFAT EDERSE İŞÇİLERDE ÖYLE DAVRANIR MERAK ETMEYİN.LAFIMIN BURASINDA SEVGİLİ MUTULLAH AMCA HARİÇ O BİZİM BABAMIZDA,AMCAMIZDI,DEDEMİZDİ.O HARİÇ.

  16. Allah bu allah

    Kalplerimize gömdüğümüz işçi kardeşlerin cenazesine katılmayı zul addeden Yolbulan tayfası allah bu allah birgün herkes ölümü tadacaktır diyor yüce dinimiz üç yiyit işçi kardeşimiz üretim yapmak için ürettiklerimizden sizlerin daha çok kazanması için işlerine gelirken öldüler sizlerden cenazemize bile gelen olmadı.Batırdığınız dibine asit döktüğünü Karabükspor maçlarına ne güzel geliyodunuz cenazeye bile gelmediniz.Allah sizlere layık olduğunuz muameleyi nasip eder işallah

  17. Allah sağlık versin

    Ahmet abi hastalanmışsın,Yolbulanların cenazeye gelmedini senden başkan kim yazabilir Karabükte kimse yazmıyor işte sen yazaydın herkes öğrenirdi iyiki şu yorum köşesini koydunda insanlar derdini telaşını yazıyor.Artık iyileş be abi.Karabük senin yoklunu hemen hissediyo.Baksana şu cenazeye gelmeme olayında bil kimsenin sesi çıkıyomu.Abi Allah acil şifa versin yazmaya başla artık

  18. Allah on9lara vermesin

    Çelik-uş genel başkanı ,yolbulanlar allah sizlere böyle kazalar vermesinde bizde cenazelerine katılmayalım.Allah cenazemize bile katılmayan bizleri yüce katında öyle deyerlendirsin.Rabbimiz işini bilir.Ölen arkadaşlarımıza yüce allah gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun

  19. 4 CENAZE AZ GELDİ

    4 CENAZE AZ GELDİ İŞÇİNİN YARISI VEFAT ETSEYDİ BELKİ GELİRLERDİ 1 KARDEŞİMİZ AĞIR YARALI YATIYOR.ÇELİK-İŞ GENEL BAŞKANI BİZİM AYİDATLARIMIZLA EVİNE EKMEK GÖTÜRÜYO YOLBULANLARI TARİFE GEREK YOK İKİ TARAFINDA ORTAK NOKTASI KAYSERİLİ OLMALARI ALLAH ONLARI İYİ YAPSIN DEYELİM.KARABÜKLÜLER BİRBİRİNE YETER KAYSERİLİYE LÜZUM YOK.ONNARI ALLAHA HAVALE EDİYORUZ.

  20. 4 cenaze

    KARABÜKLÜ GÜLEÇ AİLESİ İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE KARDEMİRİN VE KARDEMİR İŞÇİSİNİN YANINDA OLDUĞUNU BİR KERE DAHA GÖSTERDİ.ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN.
    ÇELİK İŞ BAŞKANI 4 CENAZEYE GELMEYECENDE NEYE GELECEN,İŞÇİNİN YANINDA BAŞKA HANGİ ZAMAN DA OLACAN…EYYYY , YOLBULAN CEMAATİ DİRİYE HAYRINIZ YOK BARİ ÖLÜYE SAYGINIZ OLSUN….SİZİ TÜNELDEN BU TARAFA SOKMAMAK LAZIM…
    ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN…

  21. KARABÜKÜN DOSTU KARABÜKLÜ

    4 CENAZE OLDU NE YOLBULANLAR NE ÇELİK İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI GELDİ.BU NE SAYGISIZLIK BU NE VURDUMDUYMAZLIK EN ÖNEMLİSİDE BUNLAR KAYSERİLİ KARABÜKLÜ DEYİL.KARABÜKÜN DOSTU KARABÜKLÜ GÜLEÇLER TAM KADRO ORDAYDILAR İŞÇİLERE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER TEKER TEKER TOKALAŞTILAR.DEMEK KARABÜKÜN DOSTU KARABÜKLÜ GERİSİ ALLAHA HAVALE

  22. tonyukuk

    hayatını kaybeden şoför ve işçi kardeşlerimize Allah tan rahmet,hastanede yaşam mücadelesi veren kardeşimize de acil şifalar diliyorum.Ancak bu bir kader değil ihmal.Yorumlara bakıldığında “kim cenazeye gelmiş,kim gelmemiş.Gelenden Allah razı olsun,gelmeyen Allahından bulsun şeklinde” özetlenecek bir moda girilmiş.Cenazeye gelmek tabiki özellikle kardemirin ve sendikanın yönetim kademesinde bulunanların dini ve vicdani borcu.Ama bu kaza neden oldu,sorumlular kim.Bir başka internet sitesinde madde madde ihmaller yazıyor,üzerine alınan varmı,cevaplayabilecek varmı.Cenazeye gelmekle iş bitiyormu.Cenazeye gelenler içinde ihmal ve sorumluluğu olanlar yokmu,cenazeye gelmekle onlar iyi adam,cenazeye gelmeyen yolbulan tayfası kötü adammı oldu,bu kadar basit mi bu iş. 2011 yılında da peşpeşe ölümlü iş kazaları olduğunda kamuoyunun gazını almak için ozamanın teknik emniyet müdürü görevden alınmıştı.Tek suçlu omuydu;hayır.O sadece günah keçisi idi.şimdi de ilgili ünite müdürünü yada başmüh. mi görevden alıp bu sorumluluktan kurtulacaksınız.İşin vicdani tarafı nasıl hallolacak.Gece rahat uyuyacakmısınız.Allı pullu üretim grafikleriyle şov yapmak,rekor kırdık naraları atmak güzelde; önlemini almazsan böyle istenmeyen rekorlarda gelir. İş sağlığı,iş güvenliği haftaları düzenlemekle,sıfır iş kazası hedefi koymakla,milleti toplayıp süslü cümleler kurmakla,çalışanımız birinci önceliğimiz-üretim sonra gelir demekle bu işler olmuyor.Üç kuruş tasarruf edeceğim diye bu hurdaları servis aracı olarak kullandırmak,buna müsaade etmek,göz yummak,koltuğu uğruna buna ses çıkarmamak vs. kimin ihmali varsa en tepeden aşağıya sorgulansın.kardemir karabükün ekmek teknesi,olmazsa olmazı diye hava kirliliği,türlü rezillikler göz ardı ediliyor ama bu ihmal ölümlerini göz ardı etmeyin sayın yetkililer.

  23. Gelecekler görecekler

    Tonyukuk milimi milimine haklısın ama gelecekler görecekler o acıyı yaşayacaklar sonra almadıkları tedbirlerin yarattığı faciayı hissedecek görecekler.Sendika genel başkanı nerede kardeşim,Yolbulan tayfasının Yönetim Kurulu Üyeleri nerede.Gelip o acıları bizimle yaşasalardı o zaman durumun vahametini anlarlardı.Gelmediler görmediler göreceksiniz önlem almayıda düşünmezler.Onlar bunu kader diye geçerler ve ihmali akıllarına bile getirmezler.
    Tonyukuk dostum aklınla,beyninle yüreğinle çok yaşa.
    Cenazelere katılmayanlara yuuuuh olsun.

  24. karabüklü

    ÖLENLERİN HEPSİ BİZDEN , İÇİMİZDEN,EVİNE EKMEK GETİRMEKTEN BAŞKA DERTLERİ OLMAYAN GARİBANLAR. BAŞTA KARDEMİR YÖNETİMİNDE Kİ BİR ZAMANLAR FABRİKAYI BATMAKTAN KURTARDILAR DİYE KURTARICI OLARAK GÖSTERİLEN ASLINDA MENFAATLERİNDEN BAŞKA HİÇBİR ŞEYİ, KENDİLERİNDEN BAŞKA HİÇ KİMSEYİ TANIMAYAN AİLELER, FABRİKA ÖZELLEŞTİĞİNDEN BERİ İŞÇİSİNİN DEĞİL İŞVERENİN YANINDA OLAN SENDİKA,SİYASİLER, KANUNLARI UYGULATMAYAN, BAŞTA VALİ, EMNİYET MÜDÜRÜ, ŞÖFÖRLER ODASIYDI , YOK ESNAF ODASIYDI İŞLERİ GÜÇLERİ MENFAAT OLAN İŞE YARAMAZ ODALAR, VELHASIL CENAZE NAMAZINDA ÖN SAFTA YER ALIP TİMSAH GÖZ YAŞI DÖKEN, AÇIKLAMA YAPAN ZEVATIN ALAYI SORUMLU.ALAYININ İSTİFA ETMESİ LAZIM YA NERDEEE ONLARDA O VİCDAN, NEREDE SORUMLULUK DUYGUSU. ARAÇ SAHİBİ TUTUKLANMIŞ ALIRSA O CEZA ALIR BAŞKA DA KİMSEYE BİR ŞEY OLMAZ.BALIK HAFIZALI TÜRK HALKI UNUTUR GİDER. YARIN BİR GÜN BİR RAPOR YAYINLANIR İŞÇİLER BİLE SUÇLU İLAN EDİLİR DE SORUMLULARA BİR ŞEY OLMAZ.SONRA SADECE KARDEMİR SERVİS ARAÇLARI MI BÖYLE? BAŞTA MİNİBÜSLER VE HALK OTOBÜSLERİ DE AYNI.ÖZELLİKLE SAFRANBOLU MİNİBÜS HATTI.ŞÖFÖRLER YAŞLI,MİNİBÜSLER ESKİ.MİNİBÜS HATLARINA 500.000 TL-1.500.500 TL ARASI FİYAT BİÇİYORLAR AMA MİNİBÜSLER ANKARANIN HURDAYA ÇIKARDIĞI MAGIRUSLAR.İNŞALLAH BELEDİYE YE GELEN SAYIŞTAY MÜFETTİŞİNİN DEDİĞİ YAPILIR VE TÜM HATLAR YENİDEN İHALE EDİLİR VE DOĞRU DÜZGÜN ARAÇLAR ALDIRILIR.

  25. KAZA MI ? İHMAL Mİ? KASIT MI ?

    BAŞTA ULAŞTIRMA BAKANLIĞI ŞARTLARI AĞIRLAŞTIRDI YENİ İHALE YAPARSAK MALİYETİ BİZE ÇIKAR DİYE İHALE YAPMAYIP ESKİ İHALENİN SÜRESİNİ UZATAN KARDEMİR YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ,SERVİS ŞİRKETİNİN YÖNETİCİLERİNİ, İŞÇİSİNE DEĞİL İŞVERENE HİZMET EDEN SENDİKACILARI,DENETİM YAPTIRMAYAN,HALKIN DEĞİL ZENGİNİN YANINDA OLAN SİYASİLERİ, VALİ , EMNİYET MÜDÜRÜ, ÇALIŞMA SOSYAL GÜVENLİK MÜDÜRÜ,İŞ KUR MÜDÜRÜ VE ODA BAŞKANLARINI GÖZALTINA ALIP GÖREVİ İHMALDEN , ÖLÜME SEBEBİYET VERMEKTEN SORGULAYACAKSIN.BAK BAKALIM İŞLER NASIL DÜZELİR.VAR MI BUNLAR YAPABİLECEK BABAYİĞİT.

  26. Model 2000

    Kendiniz sifir arabalara bineceksiniz isciye de 2000 model ustu servis araci 2010 model ustu niye degil sirket arabalari 3 yilda bir yenilenirken sendika arabalari da keza oyle bir de aciklama yapmis 2000 ustu olacakdiye devrin sendika baskani yaziklar olsun size de bu yakisir zaten baska aciklama yapamazsiniz yillarca sorun idi servis araclari ama hic bir tedbir alinmadi sadece sorumlumudur memur servisine isci nin binmesi yasak uyari tamiminden baska tedbir almadi sorumlu mudurluk sonuc ortada

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

arabam.com mart ayı ikinci el ilan verilerini açıkladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – arabam.com, mart ayındaki ikinci el ilan verileriyle hazırlanan analizini yayımladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, mart ayı ikinci el ilan verileriyle hazırlanan analizde ikinci el araç sektöründe hareketlilik başladı. Mart ayında ikinci el araç fiyatlarında yüzde 1 artış gözlemlendi. Artış, daha çok 800 bin liranın üzerindeki araçlara yansıdı.

Sıfır araçlardaki kampanyaların bitişi ve fiyat artışları, ikinci el araç fiyatlarını da yukarı yönlü etkileyeceği sinyalini verirken, yükselişe geçeceği ön görülen ikinci el otomobil arzı ile birlikte fiyat artışının da enflasyondaki değişimi gelecek aylarda yakalaması bekleniyor.

İkinci el araçların ortalama fiyatı 679 bin lira 4 kuruş olurken, 5 yaşa kadar olan araçların ilan oranı arttı. Mart ayında ilanı en çok görülen markalar Fiat, Renault, Volkswagen, en çok görüntülenen modeller ise Clio, Astra, Megane oldu.

– Yaşı genç araçların ilan sayısı arttı

arabam.com'da mart ayında 5 yaşına kadar olan araçların oranı yüzde 2 artarak, ilanlarda yüzde 18 ile yer aldı. 10-20 yaş arası araçlarda ise yüzde 1,2 azalma görüldü. Ayrıca, düz vitesli araçların da ilanlardaki oranı yüzde 2 azaldı.

İlanlarda 800 bin liranın üzerindeki araçlar, ağırlıklı 1 milyon lira üzerindeki araçlar olmak üzere, yüzde 2 arttı. İlanlardaki 500 bin lira 1 kuruş – 600 bin lira fiyat aralığındaki araçlar ise yüzde 1 azaldı.

500 bin lira ve altı araçların ilan oranı yüzde 47, 500 bin lira 1 kuruş – 600 bin lira aralığındaki araçlar ile 1 milyon lira ve üzeri araçların oranı ise yüzde 12 oldu.

600 bin lira 1 kuruş – 700 bin lira aralığındaki araçların oranı yüzde 11, 800 bin lira 1 kuruş – 1 milyon lira aralığındaki araçların oranı yüzde 8 ve 1 milyon liranın üzerindeki araçların oranı yüzde 12 oldu.