Her Telden (17 Kasım 2020)

Her Telden (17 Kasım 2020)

Yayın: 16.11.2020 21:11
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR YÖNETİM KURULU ESKİ BAŞKANLARINDAN Sayın ÖMER FARUK ÖZ “YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLARAK HUKUK ve VİCDAN İÇİNDE..”
KARDEMİR Yönetim Kurulu eski Başkanlarından Sayın ÖMER FARUK ÖZ, WhatsApp kanalı ile bir mesaj göndererek “GÖREVDE BULUNDUĞUM SÜRE İÇERİSİNDE ,KARDEMİR MENFAATLERİ NOKTASINDA YAPABİLECEKLERİMİZİ YAPMA GAYRETİ İÇİNDE OLDUK,YAPTIĞIMIZ İŞLERİ HUKUK ve VİCDAN ÇERÇEVESİNDE YAPMAYA GAYRET ETTİK..” ifadelerini kullanmış.
Sayın ÖMER FARUK ÖZ bu mesajı, 25 BİN LİRA AYLIKLA, HENÜZ KURULMAYAN ANKARA BÜROSUNA, BİR MÜDÜR ATAMASI YAPILMIŞ yolunda ki yazımızla ilgili olarak, göndermiş.
Daha sonra da “HAMDOLSUN HİÇBİR KONUDA HESABINI VEREMEYECEĞİMİZ BİRŞEY OLMADIĞINI BİLMENİZİ İSTERİM..” diyor Sayın ÖMER FARUK ÖZ .
Bizim,bu atamayı “BİRÇOK SPEKÜLASYONA ADI KARIŞAN Sayın ÖMER FARUK ÖZ’ÜN..” yaptığı iddia ediliyor, yolunda ki yazımız üzerine böyle bir açıklama gönderiyor Sayın ÖZ.
Ve; “YAZDIĞINIZ BU HABERİN ASLI HİÇ ÖYLE DEĞİL..” diyor..
Böyle bir atamanın yapılıp/yapılmadığı hakkında herhangi bir görüş vermiyor..
Veya, yapılmasının içyüzü hakkında da bilgi vermiyor..
Zarif bir dille, “HABERİN ASLI ÖYLE DEĞİL..” demekle yetiniyor..

Sayın H.ÇAĞRI GÜLEÇ “ANKARA BÜROSUNA MÜDÜR ATANMASI KARARINDA,YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLARAK, KESİNLİKLE İMZAM YOK…”
Son günlerde, KARDEMİR için ciddi bir söylenti ve tartışma konusu olan “HENÜZ KURULMAYAN,OLMAYAN,ANKARA BÜROSUNA 25 BİN LİRA AYLIKLI MÜDÜR ATANMASI OLAYI ..” iddiası dalga/dalga genişleyecek gibi görünüyor.
Dün sabah saatlerinde Gazetemizi arayan KARDEMİR Yönetim Kurulu eski Üyesi Sayın H.ÇAĞRI GÜLEÇ “BÖYLE BİR KARARDAN HABERİM DE YOK İMZAMDA YOK..” şeklinde bilgiler verdi.
Sayın H.ÇAĞRI GÜLEÇ konuya ilişkin “ASLINDA BU KONU YÖNETİM KURULU’NA DA GELMEMİŞTİR..” diyerek, kendisinin, Sayın KAMİL GÜLEÇ ve Sayın OSMAN KAHVECİ’NİN,çok şiddetle muhalefet ettiği “YAPMAYIN,BU KARAR İLERİDE ÇOK KÖTÜ SONUÇLAR VERİR..” dediği bir Yönetim Kurulu kararı ile halledilmiştir ,şeklinde de bilgiler verdi.
O Yönetim Kurulu kararının “BU TÜR PERSONEL ALIMLARINDA GENEL MÜDÜRE YETKİ VERİLMESİ..” olduğunu da anlatan Sayın H.ÇAĞRI GÜLEÇ,O karar öncesinde kendilerini dinlemeyen diğer Yönetim Kurulu Üyelerinin, bu hesabı vermesi gerektiğine de işaret etti.
O Müdür atamasının Genel Müdür kararı ile yapılmış olmasından söz etti ve “BENİM BÖYLE BİR MÜDÜR OLAYINDAN NE HABERİM, NE DE İMZA ATMIŞLIĞIM VARDIR..” dedi..
Sayın H.ÇAĞRI GÜLEÇ, ilginç bilgiler verdi..

KARDEMİR YÖNETİM KURULU Eski ÜYELERİNDEN Sayın H.ÇAĞRI GÜLEÇ “HESABI KESİLEN KARABÜK KÖKENLİLER İÇİN ÖNERGELER VERDİM..”
KARDEMİR Yönetim Kurulu eski Üyelerinden Sayın ÇAĞRI GÜLEÇ dün Gazetemizi arayarak, OLMAYAN ANKARA BÜROSUNA 25 BİN LİRA AYLIK MAAŞ İLE ATANDIĞI İLERİ SÜRÜLEN MÜDÜR, konusuna açıklık getirdi.
“Sayın KAMİL GÜLEÇ, Sayın OSMAN KAHVECİ ve BENİM,ŞİDDETLE MUHALEFET ETTİĞİMİZ,YAPMAYIN,BU KARAR ÇOK KÖTÜ SONUÇLAR VERİR DİYE İTİRAZ ETTİĞİMİZ BİR YÖNETİM KURULU KARARI İLE O İŞİ KOTARMIŞLARDIR..” dedi.
O Yönetim Kurulu kararı ile Genel Müdüre “GENEL MÜDÜR YARDIMCILARI DIŞINDA Kİ,BELİRLİ PERSONELİN ALIMI VE MAAŞ DÜZENLEMESİ İÇİN YETKİ VERİLDİĞİNE..” işaret etti Sayın ÇAĞRI GÜLEÇ ve “BİZİM BÖYLE BİR PERSONEL ALINDIĞINDAN HABERİMİZ BİLE OLMADI..” dedi.
Bu arada “BİLİYORSUNUZ,İŞİNİN ÇOK EHLİ,İŞLERİNİ ÇOK İYİ YAPAN,UZUN YILLAR KARDEMİR’E EMEK VERMİŞ,MESAİ HARCAMIŞ ve KAMUOYU TARAFINDAN KARABÜK ÇOCUĞU,KARABÜK KÖKENLİ OLARAK, BİLİNEN BAZI PERSONELLERİN HESABI KESİLDİ..” dedi.
O insanların, KARDEMİR için çok yararlı olduklarından yola çıkarak “GERİ ALINMALARI İÇİN YÖNETİM KURULU’NA ÖNERGELER VERDİM.AMA NE YAZIK Kİ BAŞARILI OLAMADIM/OLAMADIK…” iddialarını da dile getirdi Sayın ÇAĞRI GÜLEÇ.
Olmayan ANKARA BÜROSU MÜDÜRÜ ve İBRAHİM TOZLU RAPORU olarak bilinen yazılı metin hakkında MAHKEMEYE Başvurularını, ayrıca da Kamuoyu tarafından KARABÜK İNSANI olarak bilinen ve KARDEMİR’DEN hesabı kesilen,bazı ÜST DÜZEY personel hakkında bilgiler verdi Sayın ÇAĞRI GÜLEÇ..
Bakın,alınan bir Yönetim Kurulu kararı nerelerden ses vermiş..
Dileriz, BENZERLERİ ÇIKMAZ DA,bu kadarı ile kalır..

MHP KARABÜK İL KONGRESİ,BU PAZAR GÜNÜ YAPILACAK,UZMAN HEKİM Sayın ADEM KAR,YENİDEN İL BAŞKAN ADAYI OLACAĞINI AÇIKLADI..
MHP Karabük İl Kongresi,önümüzde ki Pazar günü yapılacak ve Genel Merkezin “KONGRELER TEK ADAY,TEK LİSTE İLE YAPILSIN..” yolunda ki kararı,Karabük İl Kongresi içinde geçerli oldu.
Buna göre,Karabük İl Başkanı UZMAN HEKİM Sayın ADEM KAR,yeniden Aday olacağını açıkladı ve TEK ADAY OLARAK Kongreye girecek,İL Başkanlığı görevine devam edecek.
Bu arada İl Başkan Adayı olabileceği yolunda, birçok kişi tarafından, ismi üzerinde durulan Sayın FERAMUZ AKBULUT,Genel Merkez Yöneticileri ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamayınca İL BAŞKAN ADAYI olmayacağını açıkladı.
Sayın FERAMUZ AKBULUT o açıklaması sırasında, çok ciddi eleştiriler dile getirerek, bazı isimleri adeta yerden/yere vurdu ve Genel Merkez Yönetiminin kararına uyarak Aday olmayacağını açıkladı..
MHP İL KONGRESİ Pazar günü yapılacak..

AK PARTİ İÇİNDE,BİRÇOK İL BAŞKANI YENİDEN ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLARKEN, Sayın İSMAİL ALTINÖZ BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMADI…
Eskiden Askeri birliklerde, çok yoğun biçimde SÜVARİ BİRLİKLERİ varmış ve Eğitim sırasında SÜVARİ ASKERİ atından düşürse, kesinlikle düştüm lafını kullandırmazlar ve İNDİM/BİNDİM KOMUTANIM şeklinde tekmil verirlermiş.
AK Parti de,birçok İL BAŞKANI YENİDEN ADAY OLMAYACAĞINI açıklamış, bunlar GENEL MERKEZ tarafından ikna edilen ve yeniden Aday olmalarına izin verilmeyen isimler elbet ve O isimler YENİDEN ADAY OLMAYACAKLARINI açıklıyorlar..
Düşmedim İNDİM örneği gibi.,
AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ,yapılan onca kulise karşın,böyle bir açıklama yapmadığına göre,demek GÖREVİNE DEVAM EDECEK ve yeniden İL Başkanı seçilecek..
İl Başkanı seçildikten sonra işi hayli zor gibi geliyor bize.
Belediye Meclis Üyeleri arasında neler/neler düşünenler var..!!

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI AVUKAT Sayın İSMAİL ALTINÖZ “GEREK BELEDİYE MECLİS,GEREKSE BELEDİYE ENCÜMEN ÜYELERİ DEVAM…”
Dün AK Partili bazı Belediye Meclis Üyelerinin dile getirdiği bir görüşü yazmış ve “AK PARTİLİ ÜYELER OLARAK,BU KADAR AĞIR SUÇLAMALARA KARŞI,BU SUÇLAMALARI YAPAN BAŞKAN İLE AYNI ORTAMI PAYLAŞMAMAK İÇİN,BU GÖREVLERİMİZDEN ÇEKİLMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ..” yolunda ki görüşleri dile getirmiştik.
Böyle bir gelişle,elbet ÜLKE GENELİNDE SES GETİRİRDİ.
AK Parti Karabük İl Başkanı Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ dün bizi aradı ve “BÖYLE BİR GELİŞME KESİNLİKLE OLMAZ.GEREK BELEDİYE MECLİS GEREKSE BELEDİYE ENCÜMEN ÜYELERİMİZ GÖREVLERİNE DEVAM EDECEKLERDİR..” dedi.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ bu görüşünü dile getirdikten sonra da “AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ,ŞİMDİYE KADAR,RİYASETTEN GELEN KARABÜK’ÜN LEHİNE HİÇBİR GİRİŞİME KARŞI ÇIKMADILAR.BUNDAN SONRA DA ÇIKMAYACAKLARDIR..” bilgilerini verdi.
Bu arada BELEDİYE ENCÜMEN Üyeliği noktasına değindi ve “Sayın FATİH ÇAPRAZ,ZATEN UZUNCA BİR SÜREDİR BU İŞİ YAPIYORDU.BAŞKAN VEKİLİ ATANMASINA GEREK YOKTU.GERÇİ,BU GÖREVDEN TAHAKKUK EDECEK YARA,ÖĞRENCİLERE BURS OLARAK VERİLECEKMİŞ.YENİ DE HİÇ GEREK YOKTU..” anlamında ifadeler kullandı.
“BAZI BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ, BÖYLE BİR KONUYU DÜŞÜNMÜŞ OLABİLİRLER.ANCAK AK PARTİ İL TEŞKİLATI OLARAK,BUNA İZİN VERMEYİZ VE RİYASETTEN NE GELİRSE,ARKADAŞLARIMIZ İTİRAZ ETMEDEN KABUL EDECEKLERDİR..” anlamında da görüşler dile getirdi…
KARABÜK BELEDİYE MECLİS ÇALIŞMALARI SORUNSUZ SÜRECEK..
Fikri tartışmalar elbet devam edecektir..

CHP GENEL BAŞKANI Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU,PERŞEMBE GÜNÜ GELİYOR VE SAFRANBOLU’DA TOPLANTI,DAHA SONRA İL TEŞKİLATI..
Geçtiğimiz gün CHP Karabük Milletvekili Uzman Hekim Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY aradı ve Genel Başkan Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN Perşembe günü Karabük’e geleceğini söyledi.
Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU,Safranbolu LEYLA DİZDAR Salonunda,yaklaşık 200 civarında bir katılımca ile,toplantı yapacakmış,YÖRENİN bir dizi kanaat önderi konumunda ki insan katılacakmış bu toplantıya.
Milletvekili Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY katılımcıları tespit etmekle meşguller ve toplantı Perşembe günü saat 14.00 DE LEYLA DİZDAR toplantı salonunda yapılacakmış.
Sayın KILIÇDAROĞLU SAFRANBOLU BELEDİYESİNİ DE ZİYARET EDECEK.
Daha sonra Karabük’e geçerek CHP KARABÜK İL ÖRGÜTÜNÜ ziyaret ederek,Partililer ile bir sohbette bulunarak ANKARA’YA dönecekmiş Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU..
Ziyaret Perşembe günü..
Aynı gün saat 14.00 de Safranbolu’da bir toplantı yapılacak..

YENİCE BELEDİYESİ “IHLAMUR TERAS,MACERA PARKURU..” GERÇEKTEN BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR VE ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ OLDU..
Yenice Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI,İlçesine IHLAMUR TERAS gibi güzide bir tesisi kazandırmakla,örnek,üretken,verimli bir BELEDİYECİLİK anlayışını ortaya koydu.
IHLAMUR TERAS GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR TESİS OLDU..
Kimi Belediyeler,İLÇELERİNDE Kİ SAKİNLERE,BİR BARDAK TEMİZ,KALİTELİ SU temin edemezken,Sayın ZEKİ ÇAYLI böylesine büyük bir esere imza attı.
Şimdi de IHLAMUR TERASA,MACERA PARKURU YAPTIRDI..
İnsanlar,MACERA PARKURUNA müthiş ilgi gösteriyorlar.
Bu arada YENİCE İLÇESİ’NE verilen DOĞALGAZ SÖZÜ ne yazık ki halen tutulmadı,oysa ki ne sözler verilmişti,hatta “YENİCEMİZE DOĞALGAZ HAYIRLI OLSUN..” bile denilmişti..
Bir sonuç çıkmadı..
Bir de AĞAÇ İŞLERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ düşüncesi vardı,o konuda da herhangi bir gelişme kaydedilmedi ve konu KONUŞULMA AŞAMASINDA kalakaldı..
Her ne hal ise artık.
IHLAMUR TESİSİ,MACERA PARKURU MÜTHİŞ İLGİ GÖRÜYOR..

SOĞUKSU MAHALLESİNDE “KARABÜK’ÜN BAŞINA 11 KATLI DEVASA SORUN..” VE BU SORUNA YOL AÇAN İRADE,O BİNA NE OLACAK..?
Karabük’ün elbet birçok sorunu var ve o sorunlardan birisi de SOĞUKSU MAHALLESİ’NDE Kİ 11 KATLI Devasa bina,o soruna yol açan irade kimden çıktı acaba..?
TOKİ BU BİNAYI KİMİN İSTEĞİ İLE VE NEDEN YAPTI..
Bu bina hiçbir işe yaratılamıyor,durduk yerde bozulurken,birde BEKÇİ,ELEKTRİK MASRAFI gibi masrafları çıktı ortaya ve ELEKTRİKLER GALİBA parası ödenmediği için kesilmiş.
O Bina,bir aralar Karabük gündeminde olan RAYLI SİSTEM TOPLU TAŞIMA yapılacağından yola çıkılarak yaptırıldı,RAYLI SİSTEM TOPLU TAŞIMA Sistemi yapılınca ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ bundan yararlanacaklar ve Soğuksu Üniversite arasında geliş/gidiş böyle temin edilecekti..
GALİBA BÖYLE BİR DÜŞÜNCE İLE YAPILMIŞ/YAPTIRILMIŞTI..
Biz o dönemlerde de RAYLI SİSTEM TOPLU TAŞIMA olayını Karabük kaldırmaz,bu sistem Karabük’e olmaz diyorduk ve olmadı işte,RAYLI SİSTEM TAŞIMA çok pahalı,ayrıca Karabük’te o sistemi kaldıracak yolcu kapasitesi bulmak mümkün değildi.
Neyse galiba O PROJE YAPILIRSA anlayışı ile O 11 KATLI DEVASA BİNA yapıldı/yaptırıldı ve Karabük’ün başına da 11 KATLI DEVASA BİR SORUN çıkmış oldu..
ELEKTRİKLERİNİ KESMİŞLER İYİ Mİ..?

9 kişi görüş bildirdi

  1. Sabuha

    O şahısla vicdan kelimesini aynı cümle içinde kullanmak vicdansizliktir.

  2. Emekli

    Osman Kılavuz gitti Fadıl Demirel gitti burada bitti, bu saatten sonra asla ve kat a Kardemir düzelmez

  3. Ray profil

    Şirketin başına bela olduğu günden beri böyük böyük gonuşan öfö efendi.sosyal platformlarda da boyundan böyük mesajlar veriyor.Neymiş hesaba çekileceği meselesini birinci meselesi yapmayan insan müslüman vasfı taşımazmış.Bak sen hele.Bu sözü paylaşırken şirkete verdikleri zararları bile bile gedikli baytarın ile tuttuğun beslemelerini aklına getirdin mi hiç???Boyundan böyyük mesajlar vermeyi bırak ve avanelerin ile birlikte şirketi getirdiğin bu durum için hesap gününde nasıl cevap verecen onu düşün sen.Kardemir çalışanları da Karabükte Öfö ve jurnalcı ekibini ve zararlarını asla unutmayacak.Büyük kafalarla aldığı yönetimi nasıl büyük zararlara bırakıp kaçtığınızı bilmeyen mi kaldı? 25 bin aylıklı bankamatik memuru DEVEDE KULAK sadece.

  4. Teşkilat

    Sayın gölbek ak parti ilçe başkanları seçilmiş delegeler yazılmış bu saatten sonra bu soğan baş çevirmez il başkanı belli İsmail altınöz kimse boşuna uğraşmayın herkes mütahitliğinemi devam ediyor okulunumu büyültüyor.bursayamı gidiyor bence bir tanede çatalzeytine aç bir milyoncu aydınlıkevlerdeki güzel bir tanesi işadamı derneğinde huzuru bozmussun şimdide ak partiyi bozmayamı uğraşıyon bırakın akp liler işinize gücünüze bakın

  5. Hz. Ömer

    Peygamber Efendimizin döneminde Hz. Ömer adaleti temsil ederdi. Günümüze kadar da, Hz. Ömer adaleti tabiri gelmiştir. Ömer Adaleti temsil eder, kalkınmayı da Cumhur ile Niyazi… Ahmet bey siz duayen bir gazetecisiniz. Ismail devam eder falan derken 15 -20 gün sonra amaaa Hz. Ömer rumuzlu biri şifreyi yazmış uyanamamışım demezsin inşaallah, maaşallah. Ortada sıfır seçim başarısı, konuşmuş, sinmiş, şaibeli, korkak ürkek bir teşkilat var. Ve halen Ismail mi? İsmail e teşekkür yazısı çoktan hazırlandı Ahmet bey. İyidir İsmail, hoştur. Adayımız şu deyi açıklanınca, bu yorumu hatırla. Hatta, bir okurumuz şifreyi 20 gün önce vermişmiş de yazabülüsüğ o zeman. Hadi hayırlısı merakla bekleyoz bakalım.

  6. Gözümüzede girebilirdi

    Herkese büyük geçmiş olsun, bu şahıs Ankarada yaptığı kulislerden netice alıp 3 yıl daha kalsaydı düşünsenize ne olurdu. 2 kasım genel kurulda yk üye maaşları en az 100 gayme, yönetim giderleri yıllık en az 15 trilyon olur, 2 yıla kadar şirkette KARABUKLU kalmazdı. Külliye kovulmusuda rioda, hawaide, çok anladigi demir çelik fuarlarında boy gösterirdi.

  7. adam gibi adam

    allahına seversen mhp de adıgecen feramuz akbulut un kendine faydası yok bu adam nasıl yıllarca cemiyetcilik yaptı adamın konuşmaya mecali yok adam yolda yürürken selam vermiyor adem kar işin erbabı olmuş

  8. İsmail keşke karabüklü olmasaydın

    İsmail bey keşke karabüklü olmasaydın niyemi karabüklü olmasaydın en iyi il başkanı sen olurdun Karabük’te yaşayan en dürüst en temiz en mütavazi en kalender merhametli daha sayamadığım güzel kelimeler senin üzerine adam yok derlerdi ne derlerdi biliyormusun hırsız değil arsız değil alevereci dalevereci değil Allah korkusu var derlerdi çünkü öylesin .ama karabüklü olduğun için bunu sana kimse demez buda senin şansına bence sen kütüğü değiştir

  9. Küskün

    Karabükte yaşamayan bir il başkanı olmaz

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Yeni dönemin herkese hayırlı olmasını dileyen Yazıcıoğlu, “Süreç yeni başlıyor, amacımız Tokat'ımıza hizmet etmek. Biz bu değişimi savunurken Tokat'ımızın temel sorunları üzerinde durduk. Bu temel sorunların başında kentsel dönüşüm geliyor, Tokat'ın trafiği geliyor, toplu ulaşım geliyor.” dedi.

Tokat'a hizmetin bir ekip işi olduğunu söyleyen Yazıcıoğlu, “Siz bu ekibin en değerli parçasısınız. Temel sorunlarımızı ve mahallelerimizin sorunlarını çözmek için sizlerle birlikte hızlıca adım atacağız. Bayram dolayısıyla bu pazartesi günüyle startı vermiş olduk. Tokat'ın seçim döneminde de hep uyum içinde çalışmaktan bahsetmiştim. Bu seçimi nezaketi olanlar kazandı. Aynı nezaket ve uyum içerisinde siz değerli muhtarlarımızla çalışacak, Tokat'ımızı en iyi yerlere taşıyacağız. Tokat'ımız hem mutedil hem de kin tutmayan bir şehir. Rahmetli babam çok büyük emek vermiş, parlatmış ve Tokat'ı dünyaya tanıtmış. Ben de babamın bıraktığı yaşta Tokat'ı devraldım. Ben herkesin belediye başkanıyım. Bizim makamımız hizmet makamı olacak naz makamı olmayacak. Tüm mahallelerimize aynı hizmeti götürmeye gayret edeceğiz. Kapımız her daim herkese açık.” diye konuştu.

Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nu tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.