Her Telden (17.Nisan.2018)

Her Telden (17.Nisan.2018)

Yayın: 16.04.2018 20:52 |Güncelleme: 17.04.2018 09:03
Paylaş:
A+ A-

190 KÜSUR LİRA BORÇ BATAĞINA SOKULAN KARDEMİR KARABÜKSPOR’DA “İFADESİ ALINANLARA..” ÇALIŞANLARDAN BAŞLANDI GALİBA..
HİKMET FERİDUN TANKUT’UN Başkanlığı döneminde 190 KÜSUR LİRA Borç batağına sokulan KARDEMİR KARABÜKSPOR’DA ifadelerin alınması işlemine ÇALIŞANLARDAN başlandı galiba..
Doğrusu ÇALIŞANLAR,çoğu Yöneticiden FAZLA BİLGİYE sahiptir mutlaka..
Kimin ne herze yediğini çalışanlar bilir veya hissederler,ifadelerin alınması oralardan başladı ise HUKUK SAĞLIK BİR YOLDA demek mümkün gibi bir yaklaşımda bulunmak gerek.
Uzunca bir süre KARABÜKSPOR’DA Mali İşleri çekip/çevirdiği bilinen HAKAN AYVAZ’IN İfadesi alınmış,bize HAKAN AYVAZ’IN beraberinde ki Avukat biraz enteresan geldi,zira aynı Avukatın KARABÜKSPOR’UN O Dönem ki bazı Yöneticilerini ÇEKLERİMİ ÖDEMEDİNİZ diye mahkemeye veren futbolcunun da Avukatlığını yapıyor gibi iddialar dile getiren çevreler var.
BUNLAR BİR İDDİA,DOĞRUDUR/YANLIŞTIR O TARAFI AYRI.
Ayrıca,BU İNSAN BİR AVUKAT HERKESİN SAVUNMASINI ALIR ELBET..
Sözün özü..
KARDEMİR KARABÜKSPOR’DA ifadelerin alınması Çalışanlardan başlamış..
“TUTANAKLARLA PARALAR NERELERE GİTMİŞ..” dersiniz..?

BORÇ BATAĞI İÇİNDE KIVRANAN KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN “KARABÜK İLE BAĞI YAKINDA KESİLİR..” VE SAFRANBOLU/YAZIKÖY’E MARŞ..
Borç batağı içinde kıvranan KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN Karabük ile bağı yakında tamamen kesilir ve SAFRANBOLU/YAZIKÖY’E marş/marş verilir herhalde..
O TESİSLERE HASTANE YAPILACAK YA..!!
TBMM Eski Başkanlarından Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN üstün delalet ve gayretleri ile HAMZALAR MEVKİİ’NDEN Temin edilen 103 Dönüm yere ALT YAPI ile İLGİLİ TESİS YAPILMASININ eşiğine gelindiğinde “İYİ SAATTE OLSUNLAR GİBİ BİR ZİHNİYET..” devreye girip işi önlemişti ya..!!
2013 Yılında temin edilen o yere inşaat başlamış olsaydı KARDEMİR KARABÜKSPOR şimdi SAFRANBOL/YAZIKÖY’E sürgün edilmezdi herhalde KENDİ TESİSLERİNDE ve KARABÜK’TE kalırdı değil mi..?
Neyse o iş bitti artık..
Geçtiğimiz gün,Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN AMCANIN Cenazesinde gördüğümüz,hasret giderdiğimiz Sevgili TOLUNAY KAFKAS ve EŞİ bu işe ne kadar gönül veriyorlardı..
O 103 Dönüm arazi üzerine FUTBOL AKADEMİSİ KURULACAKTI..!!
Hem o TESİSLEŞME,hem KARDEMİR KARABÜKSPOR yer ile yeksan edildi adeta..
Şimdi SAFRANBOLU/YAZIKÖY’E gidiyor KARABÜKSPOR iyi mi..?

YENİCE BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ZEKİ ÇAYLI “IHLAMUR SEYİR TERAS TESİSLERİNİ..” KALABALIK BİR KATILIMCI EŞLİĞİNDE AÇTI VE SİYASET..
YENİCE Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI,üzerinde uzun süre çalıştığı ve ortaya çok/çok güzel bir eserin çıkmasını temin ettiği “ IHLAMUR TESİSİ’Nİ..” çok kalabalık bir katılımcı ile birlikte açtı.
GERÇEKTEN ÇOK/ÇOK MÜKEMMEL BİR ESER KAZANDI YENİCE İLÇESİ..
Hep yazdık,her zamanda yazarız,YENİCE BELEDİYESİ imkanları ile böylesine mükemmel bir eserin kazandırılması hayli zor sayılmalı,Sayın ZEKİ ÇAYLI bunu başarmış,bu eseri Yenice Yaşayanlarına kazandırmış.
AÇILIŞ GÖRKEMLİ VE KALABALIKTI GERÇEKTEN..
Ancak SİYASET BU AÇILIŞA İLGİ GÖSTERMEMİŞ,Sayın ZEKİ ÇAYLI Siyaset Dünyasını davet mi etmedi,yoksa davet edildiler, gelmediler mi,olayın bu tarafını bilmek hayli zor..
SİYASET KURUMU,açılışa pek ilgi göstermedi..
Özellikle İKTİDAR PARTİSİ mensupları hiç mi hiç ilgisizdiler..
Oysa ki zaman/zaman görüyor ve yaşıyoruz İKTİDAR PARTİSİ mensupları çok daha küçük açılışlarda boy gösteriyorlar,konuşuyorlar,daha sonra “YA ALLAH BİSMİLLAH..” diyerek kurdele kesiyorlar..
IHLAMUR TESİSLERİ gerçekten mükemmel olmuş..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ’NİN “ÇOCUKLARA GÖSTERDİĞİ BÜYÜK İLGİ,ÇOCUK SEVGİSİ Mİ,GELECEĞE YATIRIM MI…?”
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,çocuklara çok büyük ilgi gösterir,çocukları çok sever,bu çocuk sevgisinden mi kaynaklanır yoksa SİYASETEN GELECEĞE yatırım mıdır..?
BİZE GÖRE ÇOCUK SEVGİSİNDENDİR..
Zaman/zaman oturur sohbet ederiz Sayın RAFET VERGİLİ ile,bu sohbetlerimizde TORUN SEVGİSİ, mutlaka bir iki pasajda olsa gündeme gelir üzerinde laf çeviririz.
ESNAF GÜNLERİ NEDENİ İLE,ÇOCUKLARA AÇIK EĞLENCELER VAR.
Çocukları,bu anlamda çok/çok önde tutuyor..
Çocuklara olan bu sevgisi,bu düşkünlüğü, SİYASETEN gelecekte elbet kendisine oy olarak geri dönecektir,ancak,o nokta da bir oy hesabı ile değil fıtratında olan bir sevgi ile çocuklara yönelik hizmetleri ön plana alıyor..
Bunları yazarken,hizmetleri,eylemleri elbet ki hep/her zaman çocuklara yönelik değil Sayın VERGİLİ’NİN,toplumun tüm kesimlerine karşı hizmetler yapıyor,gönüllerini alıyor.
İNSANLARA YAKLAŞIMI ÇOK/ÇOK İLGİNÇ.
Diyalogları,yaklaşımı,çok enteresan,o nedenle seçimleri silip/süpürüyor ya.

KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI MESLEK ORGANLARININ SEÇİMİ BİTTİ,BEKLENDİĞİ GİBİ “ÇOK PARÇALI BİR MECLİS ÇIKMADI..” SEÇİMLER
Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI Meslek Organları seçimi,geçtiğimiz cumartesi günü yapıldı ve söylendiği/beklendiği gibi “ÇOK PARÇALI ve GERGİNLİK YARATACAK..” bir MECLİS oluşmadı..
Hatta SEÇİM SALONUNDA işin sonucu belli oldu sözleri yankılandı..
Sayın SEZGİN DIRAVACI Meclis Başkanı olacak,Sayın MEHMET MESÇİER Yönetim Kurulu Başkanı seçilecek,SEÇİM SALONUNDA bu yönlü çok güçlü bir ifade kullanılıyordu.
SÖYLENEN SÖZLER,HEP BU YÖNDE OLDU..
Öte yandan,Sayın TUNCAY ÖZCAN’IN kendi MESLEK GRUBUNDA Seçimi kaybetmesi ,Sayın MEHMET MESÇİER’İN önünü sonuna kadar açtı ve Yönetim Kurulu Başkanlığı noktasında tek tabanca kaldı..
Şimdi,cumartesi günü yapılacak MECLİS DİVANI ile YÖNETİM KURULU Seçimlerinden sonra,Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI Yeni yapılanması ile çalışmalarına başlayacak.
SÜRPRİZ OLUR MU gibi bir soruya “PEK SANILMIYOR..” demek mümkün..
Özellikle Sayın MEHMET MESÇİER noktasında bir sürpriz beklenemez.
MECLİS BAŞKANLIĞI noktasında ise çok güçlü sözlerin verildiği biliniyordu..

SAYIN MEHMET MESÇİER İSMİNİ “KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI İÇİN..” İLK YAZDIĞIMIZ 26 OCAK 2017 TARİHİNDE “TEPKİLER NASILDI.”
Sayın MEHMET MESÇİER ismini yazdığımız 26 OCAK 2017 Tarihinde nasıl tepkiler gelmişti,bunları iyi hatırlıyoruz,TİCARET ve SANAYİ ODASI Yönetim Kurulu Başkanlığı için “ÜZERİNDE BİN BASKI OLABİLİR..” gibi yazdığımızda neler yaşanmıştı.
Öncelikle Sayın MEHMET MESÇİER,direkt bize bir şey söylememişti,ancak,birlikte Siyaset yaptıkları,yakın arkadaşları “AHMET ABİ BUNU NEREDEN ÇIKARTTI,BENİM KESİNLİKLE BÖYLE BİR NİYETİM YOK..” gibi yaklaşımlar getirmişlerdi.
Söyledikleri tamamen doğruydu Sayın MESÇİER’İN,son saniyeye kadar “BÖYLE BİR NİYETİ OLMADIĞI,DİRENDİĞİ..” haberlerini hep aldık,ancak son aşamada “DİRENCİ SİYASİ İRADE TARAFINDAN..” kırıldı diye tahmin ediyoruz.
Sayın MEHMET MESÇİER esas itibarı ile “YATIRIMCI BİR RUHA SAHİP..” Sayın MESÇİER “CEMİYET İŞLERİNE..” fazla yatkın bir isim değil,ancak “O YATIRIMCI ve BAŞARILI RUH..” kendisini CEMİYET GÖREVLERİNE taşıdı.
İSTER/İSTEMEZ CEMİYET GÖREVLERİNİ ÜSTLENMEK ZORUNDA KALDI..
O hayatta da başarılı olmasını bütün gönlümüzle dileriz..
Önce KARABÜK İÇİN,sonra KENDİSİ İÇİN dileriz..
Başarılı YATIRIMCI,başarılı CEMİYETÇİ,başarılı TSO Başkanı olacaktır İnşaallah.
Bütün gönlümüzle bunu diler,bunu isteriz..

KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI,SAYIN TİMURÇİN SAYLAR İLE SAYIN TUNCAY ÖZCAN DÖNEMİNDE “ÇOK BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPTI…”
Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI’NIN çok eski bir Üyesi olarak,şunu net bir dille söylememiz gerek “Sayın TİMURÇİN SAYLAR ile Sayın TUNCAY ÖZCAN DÖNEMİNDE..” Oda gerçekten çok parlak bir çalışma dönemi geçirdi..
Rahmetli CEMAL ÜNSAL döneminde yaptırılan “BUGÜN Kİ ODA BİNASI..”,Sayın RAFET VERGİLİ döneminde gündeme taşınan ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ hariç tutulduğunda Sayın TİMURÇİN SAYLAR ile Sayın TUNCAY ÖZCAN döneminde çok ciddi çalışmalara imza atıldı demek mümkün..
Ve ; İbrahim Hakkı Hazretlerinin “MARİFET İLTİFA TABİDİR..” sözü uyarınca bir “SON SÜREÇTE BUNLARI HEP/HER ZAMAN DİLE GETİRDİK..” kimi “KİFAYETSİZ MUHTERİSLER…” bu sözlerimizi “SANKİ BİR ADAYI LANSE EDİYORUZ..” gibi de değerlendirmiş olabilirler..!!
Şimdi,çok/çok büyük bir ihtimalle Sayın SEZGİN DIRAVACI,Sayın MEHMET MESÇİER dönemi başlayacak,işleri çok parlak bir çalışma düzeni sonrasında görevi devir alacakları için hayli zor demek mümkün,ancak HİZMET AKIŞI devam edecektir mutlaka.
Aynı şekilde,aynı cevvaliyetle,ayrı hızda HİZMET AKIŞI DEVAM EDECEKTİR..
Eğer TİCARET ve SANAYİ Odası Safranbolu gibi içine kapanırsa yazık olur..
Karabük’e gerçekten çok/çok yazık olur..
HİZMET AKIŞI aynı,hatta,daha fazla bir hızla sürdürülmeli mutlaka..

İSMETPAŞA İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ “NE ZAMAN BİTER..” NOKTASINDAN ÇOK “ORADA YAPILACAK AKARYAKIT İSTASYONU…”
Geçtiğimiz cumartesi günü,TİCARET ve SANAYİ ODASI Meslek Organlarının seçimi için SALONU gittiğimiz de,tüm MESLEK GRUPLARI dahil İLK OYU biz kullanmışız,konuyu böylesine ciddi ele aldık demek ki.
TİCARET VE SANAYİ ODASI KARABÜK’ÜN LOKOMOTİFİ OLMUŞTU..
Biz de o ciddiyette ele almış ve lik oyu kullanmışız demek ki..
SALONU ŞÖYLE BİR KULAK VERDİK..
Kimse yapılan çalışmalardan,yapılması gereken çalışmalardan,fikirden,projelen,KARABÜK’ÜN GELECEĞİNDEN pek fazla konuşmuyor,bunun yerine İSMETPAŞA METAL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE yapılması için girişim başlatılan AKARYAKIT İSTASYONU’NDAN konuşuyor..
“AKARYAKIT İSTASYONU YAPILACAKMIŞ,KİME/KİMLERE YAPILACAKMIŞ..!!”
Salonda en fazla bu mevzu konuşuluyordu iyi mi..?
Ne diyelim “TAM KARABÜKLÜLERE UYGUN BİR ORTAM VARDI ORADA..!!”
Dedikodu,tezvir,yarı iftira,yarı senaryo,yarı gerçek falan karmakarışıktı..!!

KULLANILAN ÇOK/ÇOK İLGİNÇ OYLAR,İKİ/ÜÇ KARŞI LİSTEDEN BİRER İSİM MECLİSE,TEK LİSTEDEN GİREN BAZI İSİMLERE ATILAN ÇİZİKLER FALAN
TİCARET ve SANAYİ ODASI MESLEK Organları Seçiminde,öylesine İLGİNÇ OYLAR KULLANILMIŞ Kİ,hayret etmemek mümkün değil doğrusu ve örneğin BİR MESLEK GRUBUNDA iki liste çıkmış,üç liste çıkmış,Tüccarlar HER LİSTEDEN BİR İSMİ MECLİS ÜYESİ seçmişler..
Bu arada TEK LİSTEDEN Seçime giren bazı isimleri öylesine yoğun çizmişler ki,bunlara hayret etmemek mümkün değil,karşı liste çıkartmayıp o tek listede ki isime tepki göstermişler veya iki/üç liste çıkan yerlerde de ÖTEKİ LİSTE Kİ isimlere kıyamamışlar birer isim değerlendirmişler..
Esas itibarı ile TÜCCAR KENDİSİNE GÜVEN DUYULAN İNSAN olmalı..
ÇOK ÇEŞİTLİ OYNAYANLAR yok muydu,OHOOO aramadığınız kadar..!!
Onlar “DÜN DÜNDÜR,BUGÜN BUGÜNDÜR..” gibi hareket ettiler..
Döneklik,kaypaklık,insanları yolda bırakmak falan hayli çokçaydı..!!

4 kişi görüş bildirdi

  1. Anonim

    Amet abi isten atılan sendika mağdurları ara ara benim üzerimden goy goygoycu lük yapıyorlardı. Ben istifa ettim kardemirden. Şimdi kime saracaklar.tek tabanca karsilsrindayim onlar gibi işsiz onlar gibi kimsesiz…. macasi sıkan gelsin. Varmı onların içinde bi delikanlı ahada ben burdayım.

  2. Mesçiere hayırlı olsun

    TSO Mehmet Mesçiere hayırlı olsun siyasi irade böyle istedi böyle oldu.İşallah Karabükspordaki Şefik Dizdar meselesi gibi olmaz.Orda iş yapacak Şefik Dizdarın Karabükspor başkanlığı engellenmişti sonradan Şefik abi oldu gerçi.Burdada Mehmet Mesçier Bartın TSO7dan alınıp Karabük TSO ya getirildi.Bakalım başarılı dönem devam edecekmi yoksa Karabükspor gibimi olacak.Gerçi TSO Karabükspor gibi batmazda Ahmet Beyin dediyi gibi içine kapanır çalışmalar durur.İşallah öyle olmaz olupsa hesap pusulası Mehmet Mesçier kardeşimize deyil Siyasi iradeye uzatılır heralde.

  3. Artık birşeyler yapmalı

    Ahmet Bey,sizin köşenizdeki yazıları okuyunca bu Karabük’e neler oluyor diyor insan.Kardemir Karabüksporumuz ligden düştü aynı zamanda Karabükümüz de YÖNETİM hataları yüzünden dibi görmüş durumda.Kardemir Karabükspor Yazıköye gider mi Allah aşkına,bu kadar mı olur.Oldu olacak Valiliğide Safranboluya taşıyında Karabük ilçe olsun.Karabük üniversiteden faydalanamıyor Karabükte ne bir fakülte var nede doğru düzgün bir yurt.Bütün öğrenciler 100.yıl ve Safranbolu da,Öğrenci Karabüke sadece avmlerde kıyafet almaya geliyor sonra hemen kaçıyor.Karabükte neden dursun.Şimdi de göz bebeğimiz Kardemir Karabüksporumuzu da götürüyorsunuz.İnsanlar araştırma hastanesinde acilde çok sıra var diye gece vakti Karabükten Safranbolu devlet hastanesi aciline gidiyorlar.Bunlar hep Karabükü yönetenlerin hatası.Diğer illeri gördükçe insan imreniyor.Konya,Denizli,Eskişehir,Kayseri gibi iller.Hiç mi bu iller gezilmiyor hiç mi bu illerle istişare edilmiyor anlamak çok güç.Karabük esnafı çok umutsuz ve yorgun haberiniz olsun.Artık bir şeyler yapın.Lütfen…

  4. Öğrenci

    Esnaf günleri harika hersey ucuz 3 yildir öğrenciyim boyle fazla alışveriş yapmamistim

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da 1 kişinin yaralandığı trafik kazası kamerada

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Alaca ilçesinde hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı.

Erdal K. idaresindeki 19 BE 891 plakalı otomobil, Çorum-Yozgat kara yolu Zile Kavşağı'nda Ali Yücel Ç'nin kullandığı 60 DG 424 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü, sağlık ekiplerince Alaca Devlet Hastanesine, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.