Her Telden (18.Mart.2015)

Her Telden (18.Mart.2015)

Yayın: 18.03.2015 10:02
Paylaş:
A+ A-

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLARI İLÇELERİ ZİYARET EDİYORLAR VE SAYIN CEVDET AKAY,SAYIN MUSTAFA AKAY
CHP Milletvekili Aday/Adayları İlçeleri geziyorlar,hem Partilerine ciddi bir heyecan getiriyorlar,hem CHP Üyeleri ile yakından temas kurup ÖNSEÇİMDE desteklerini istiyorlar.
Geçtiğimiz günlerde CHP Milletvekili Aday/Adayı Sayın CEVDET AKAY’IN Eflani İlçesi’ne gittiğini yazmıştık,bunu Eflani’de ki bir akrabamız bize anlatmıştı ve tamamen tesadüf eseri öğrenmiştik.
Sonra,Sayın CEVDET AKAY’IN diğer İlçeleri ziyaret ettiğini de öğrendik ve bunları da yazdık,ancak,burada bir konuya açıklık getirmemiz ,hatta,CHP Aday/Adaylarını biraz eleştirmemiz de gerekiyor.
Bunları BASINLA PAYLAŞMIYORLAR.
Biz Sayın CEVDET AKAY’IN ziyaretlerini tamamen bir tesadüf eseri öğrendik ve yazdık,dün Gazetemiz İnternet Sayfasına ESENCİK rumuzu ile yorum yollayan bir Okurumuz Sayın MUSTAFA AKAY’IN DA Eflani ziyaretinden söz etmiş.
Bunu okuduk ve doğrusu üzüldük,Sayın CEVDET AKAY’IN ziyaretini tamamen tesadüf eseri öğrendik,Sayın MUSTAFA AKAY’IN ziyaretini bilmiyorduk,sanki,CHP Aday/Adayları arasında ayırım yapar bir duruma düştük ve gerçekten üzüldük.
CHP Aday/Adayları bir profesyonel çalışsınlar..
Ziyaretlerini BASIN İLE PAYLAŞSINLAR..
Basına haber versinler,KULLANAN/ KULLANIR..
En azından biz bu tür haberleri kullanırız..

MHP MİLLETVEKİLİ LİSTESİ NASIL ŞEKİLLENECEK VE BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ POZİSYON ALDI…
MHP Karabük Milletvekili Listesi nasıl şekillenecek,bunu büyük bir merakla bekliyoruz ve merakımızın temelinde,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN,Sayın DURSUN ALTIPARMAK için aldığı pozisyon yatıyor.
Sayın RAFET VERGİLİ,NET POZİSYON ALDI..
“BEN Sayın DURSUN ALTIPARMAK İLE BİRLİKTE YÜRÜMEM DEDİ..” peki Sayın RAFET VERGİLİ böyle bir pozisyon aldıktan sonra Sayın DURSUN ALTIPARMAK,MHP Listesinin birinci sırasında veya listesinde olursa ne olacak..?
BU SORUNUN CEVABI ÇOK ÖNEMLİ..
Bakın tekrar ediyoruz..
BU SORUNUN CEVABI ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ..
Karabük’ün KISA VADELİ GELECEĞİNİ yakından ilgilendirebilecek BÜYÜK SİYASİ OLAYLARA GEBE hareketler/tavırlar/tutumlar olabilir,BU SORUNUN CEVABI böyle önemli olayları peşinden sürükleyebilir..
Sayın RAFET VERGİLİ,o açıklamaları yaparken,hesaplayıp/gelecek planlaması yaptıktan sonra O CÜMLELERİ KURMUŞTUR ve Sayın RAFET VERGİLİ SİYASETTE KARARLI,İLKELİ bir isim olarak göze çarpıyor.
MHP MİLLETVEKİLİ LİSTESİ ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ..
Zira,BAZI SİYASAL OLAYLARI TETİKLEME İHTİMALİ büyük..
7 HAZİRAN tarihi bu açıdan hayli önemli..!!

CHP İÇİNDE ETKİN GÖREVİ BULUNAN BİR KARDEŞİMİZ “SAYIN CEVDET AKAY,YENİ CHP İMAJINA EN UYGUN İSİM..”
CHP İçinde etkin bir görevi olan,çok uzun yılların sarsılmaz dostluğunu paylaştığımız bir Kardeşimiz “ABİ ÜÇ ADAYIMIZ HAKKINDA YAZDIKLARINI OKUYORUM.DİĞER PARTİLİLERDE OKUYORLAR ELBET..” dedi.
“ÜÇ İSİMDE GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ.CHP ÜYELERİ ARALARINDA SEÇİM YAPARKEN ÇOK ZORLANACAKLAR.BUNU BİZDE GÖRÜYORUZ..” analizini yaptı..
Sonra da “Sayın CEVDET AKAY,YENİ CHP İMAJINA EN İYİ CEVAP VEREN İSİM OLARAK GÖRÜLÜYOR.EKONOMİK KONULARA HAKİMİYETİ VAR.YALNIZCA GELENEKSEL SÖYLEMLERE TAKILIP KALMAMIŞ,YENİ CHP İMAJINA EN UYGUN İSİM..” gibi değerlendirmeler yaptı.
CHP Son yıllarda gördüğümüz en büyük birliği yakalamış.
Büyük bir umut içindeler ve “CHP KARABÜK’TE KÖTÜ KADERİNİ YENECEK,BU DEFA MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAK ANLAYIŞINI…” her aşama da dile getiriyorlar..
2011 Genel Seçimlerinde CHP yüzde 19 oranında oy almıştı,CHP Karabük Örgütleri bu kez “EN AZ BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAK ORANDA OY ALACAKLARI İNANCI İLE..” işe sarılmışlar..
Öyle bir resim,öyle bir görüntü veriyorlar..
Ne diyelim,DİLERİZ YANILMAZLAR..

HAYDAA.!! ORMAN TEŞKİLATINA ALINACAK 500 İŞÇİ KONUSUNDA “ŞOK TARTIŞMALAR BAŞLADI..” KANDIRMACA MI.?
Dün ORMAN TEŞKİLATINA 500 geçici işçi alınacağına ilişkin çıkan/çıkartılan haberler üzerine KISA ANEKDOTLAR yazmıştık ve bunun üzerine KARABÜK DIŞINDAN Orman Teşkilatlarını kapsayan BİR SENDİKANIN Yetkilisi aradı.
BİR SENDİKACI KARDEŞİMİZ ARADI..
“KİMSE/KİMSEYİ KANDIRMASIN.ÜLKE GENELİNDE SEÇİMLERE YÖNELİK OLDUĞUNU TAHMİN ETTİĞİMİZ BİR İŞÇİ ALIMI İLAN EDİLDİ.TOPLAM SAYI 128 BİN CİVARINDA.BUNLAR 6 AYLIK DEĞİL,60 GÜNLÜK OLARAK İŞE ALINACAKLAR..” dedi..
“NEREDEN BİLİYORSUNUZ 60 GÜNLÜK OLACAĞINI..” diye sorduk “AYRILAN PARA O KADAR.60 GÜNLÜK PARA AYRILDI..” cevabını verdi..
“İNSANLARI KANDIRMAYA GEREK YOK..” dedi.
“ASLINA BAKARSANIZ,60 GÜNLÜK OLARAK ALINACAK O İNSANLARA NE İŞ YAPTIRILACAĞI DA,PEK BİLİNMİYOR.BU MANADA FİDAN DİKECEKLERİ FALAN SÖYLENİYOR,AMA,HEPSİ DE KANDIRMACA..” bilgilerini verdi.
O KARDEŞİMİZİN görevli olduğu SENDİKANIN Karabük Şubesi var ve öyle sanıyoruz ki,O SENDİKA KARABÜK ŞUBESİ DE bu konuda bir açıklama yapar..
İŞSİZLERİN DUYGULARI MI SÖMÜRÜLECEK NEDİR..?
6 Ay umudu ile işe girenlerin 60 günde çıkartılması olur mu acaba..?
O kardeşimiz bu iddialarda bulundu iyi mi..?

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLARI “ÜST KURULUN VERECEĞİ KARARI BEKLEMEYE BAŞLADILAR..” SESSİZLİK
AK Parti Milletvekili Aday/Adayları TEMAYÜL Yoklaması,MÜLAKAT Yoklaması derken yaptırılan KAMUOYU ANKET sonuçları ile ÜST KOMİSYONUN VERECEĞİ kararı beklemeye başladılar.
ÜST Komisyon AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın AHMET DAVUTOĞLU Başkanlığında çalışmalar yapacak ve Komisyonda Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’DE çok etkili bir konumda elbet.
ÜST KOMİSYONA HANGİ İSİMLER ÇAĞIRILACAK..?
Önce ki günlerde AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR’A bu konuyu sorduk “ANKETLER DEVAM EDİYOR.ÜST VE NİHAİ KOMİSYONA KİMLERİN ÇAĞIRILACAĞINI BİLMEK MÜMKÜN DEĞİL..” şeklinde bilgiler verdi.
ÜST KOMİSYON Aday/Adaylarını davet etmeden önce TEŞKİLATLARIN FİKRİNİ ALACAK MI acaba,henüz böyle bir konu içinde net bir bilgi yok..
TEŞKİLATLARIN GÖRÜŞÜ DE ÖNEMLİ ELBET..
Aday/Adaylarını en iyi onlar bilir/tartar/değerlendirir değil mi..?
TEŞKİLATLARIN GÖRÜŞÜ ALINACAK MI DERSİNİZ..?

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN’İN SİYASİ BOŞLUĞU.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,AK Parti Tüzüğünde ki ÜÇÜNCÜ DÖNEM şartı nedeni ile,7 Haziran tarihinde MİLLETVEKİLİ ADAYI olamıyor.
KARABÜK SİYASETİ AÇISINDAN BÜYÜK BİR KAYIP..
Gerçi Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN yine çok etkili görev yerlerinde olacaktır,ancak,AKTİF SİYASETİN içinde olması çok daha büyük avantaj oluyordu Karabük için.
KARABÜK BU BOŞLUĞU ZOR DOLDURUR.
Hatta,bir adım öteye giderek “KARABÜK BU BOŞLUĞU MÜMKÜN DEĞİL DOLDURAMAZ..” demek mümkün ve bunu ilerleyen süreçlerde hep birlikte görürüz.
Bu nokta da AK Parti Karabük’te sıkıntı yaşayabilir,zira,Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN önemli bir ağırlığı ve kimsenin inkar edemeyeceği ölçü de seveni var Karabük’te.
SEÇMEN KENDİSİNİ SEVİYOR,OYUNU VERİYORDU.
Zaten SEÇİM SONUÇLARI DA bunun en basit göstergesi.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ile girdiği her seçimden yüzde 58 civarında oy aldı AK Parti,Karabük özelinde oyları yüzde 58 civarına tırmandı ve öyle sanıyoruz ki,7 Haziran Genel Seçiminde bu oranı tutturması hayli zor olacaktır.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN Aktif Siyasete bir süre ara veriyor..
Karabük ve AK Parti Karabük’te bunu hissedecektir.
Kesinlikle hissedecektir..

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,CUMHURBAŞKANI,BAŞBAKAN VE HERKES TARAFINDAN “ÜLKEYE ÖRNEK..” GÖSTERİLİYOR
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,Başbakanlığı Döneminde ve YEREL SEÇİMLER sırasında Karabük’e gelip MİTİNG yaptığı zaman,konuşmasının büyük bölümünü KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NE ayırmadı mı..?
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Sayın CUMHURBAŞKANI tarafından,Sayın BAŞBAKAN tarafından,Karabük’ü ziyaret eden BAKANLAR ve diğer ZEVAT tarafından ÖVGÜ YAĞMURUNA TUTULMUYOR MU..?
BUNLARA HAYIR DEMEK MÜMKÜN MÜ..?
Efendim bir İnternet Sitesi yazarı,VİLAYETLERİN Milletvekilliği şansı olan isimlerini yazarken,KARABÜK AÇISINDAN Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’I öne çıkartmış.
EN DOĞRU TESPİTİ YAPMIŞ O YAZAR..
AK PARTİ,ADI BAŞARI İLE ANILAN,böylesine bir Milletvekili Aday/Adayını şanslı görmemesi halinde inandırıcılıktan uzak olurdu elbet yazdıklarına kimse inanmazdı..
Ülkemizde 180 civarında ÜNİVERSİTE VAR ve bunların içinde en BAŞARILI OLANI hangileridir diye sorsanız BİRİNCİ SIRAYA elbet KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ yazmanız gerekir.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL hakkında ne yazmışsa,tamamını yazamamıştır,birçok eksiği vardır O İNTERNET Yazarının.
Sayın UYSAL adı BAŞARI ile ÖZDEŞ olmuş bir isim..

D.ÇELİK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ VE STADYUMA GİDEN YOLUN KARANLIK OLUŞU, AİLELERİN KORKUSU, TEDİRGİNLİĞİ..
D.ÇELİK LİSESİNDEN aşağıya doğru inerken,YENİŞEHİR STADYUMU GÜNEY KALE ARKASINA denk gelen Sokaktan gece geçmek insanı ürpertiyor,korkutuyor,zira bu YOL ZİFİRİ KARANLIK..
Allah korusun,ALLAH KORUSUN..
D.ÇELİK Lisesi öğrencileri,genellikle karanlıkta OKULDAN ÇIKIYORLAR,aşağıda oturanların oralardan geçmesi gerçekten çok ama çok tehlikeli,SOKAK AYDINLATMALARI ne yazık ki sökülmüş.
Karabük İL EMNİYET Müdürü Sayın SERHAT TEZSEVER Karabük asayişini çok iyi kontrol altında tutuyor,ancak,KORKARIZ BU YOL belirli sıkıntılara yol açacak.
GERÇEKTEN KORKUTUCU BİR SOKAK ORASI..
Sokak aydınlatma lambaları,direkleri YENİŞEHİR DR.NECMETTİN ŞEYHOĞLU STADYUMUNUN inşaatı sırasında sökülmüş,yerine yeni AYDINLATMA YAPILMAMIŞ.
KORKARIZ İSTENMEYEN HADİSELER OLACAK..
KAPALI SPOR SALONU’NA KARANLIKTA gelen gençler,kızlar,erkekler,D.ÇELİK Lisesinden karanlıkta çıkan kızlar,genç erkekler veya o civarda ki KONUTLAR BÜYÜK TEHLİKE ALTINDALAR..
Gerçekten BÜYÜK TEHLİKE ALTINDALAR..
Kim ilgilenecek bu durum ile..?

OKULLARIN DAĞILMASI SÜRECİ,KAPALI SPOR SALONUNA GELENLER VE O CİVARDA EVİ OLAN AİLELER,KARANLIK..
D.ÇELİK Lisesi’nden aşağı istikamete giden ve YENİŞEHİR STADYUMUNUN GÜNEY KALE ARKASINDAN geçen bir sokak var,burası çok işlek bir sokak..
OKULLARIN DAĞILMA SÜRECİ,KAPALI SPOR SALONUNDA SPOR ETKİNLİKLERİ ve O CİVARDA OTURAN İNSANLAR korku içindeler..
SOKAK AYDINLATMASI YOK.
Allah korusun ciddi olaylar meydana gelebilir,POLİSİYE ve ÇOK CİDDİ OLAYLAR meydana gelebilir,akşam saatlerinde bu SOKAK TAM BİR ZİFİRİ KARANLIK..
AYDINLATMA LAMBALARI,DİREKLERİ SÖKÜLMÜŞ..
Önlemsizlik nedeni ile her an herşey olabilir ve olduktan sonra KARABÜK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ BAŞARILILAR VE YAKALARLAR mantığı ile hareket edilmemeli.
ÖNLEMLERİ OLAY OLMADAN ALINMALI..
BU AYDINLATMA SİSTEMİNİ KİM YAPACAK SİZCE..?
KARDEMİR YÖNETİMİ Mİ..?
BEDAŞ MI..?
Kim yapacaksa yapsın,o karanlık her şeye gebe gibi duruyor.

Yorumlar

  1. Yılmaz

    Sayın Vergili iki dönemdir Karabük belediyesini yüksek oy oranıyla almıştır. Mhp genel merkezi Sayın Vergili’nin görüşlerini almalı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.