Her Telden (18.Nisan.2018)

Her Telden (18.Nisan.2018)

Yayın: 17.04.2018 22:08
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR KARABÜKSPOR “TARİHİNİN EN KÖTÜ DURUMUNU YAŞIYOR..” VE KARABÜKSPOR YÖNETİMİ “ALACAKLARIMIZI TAHSİL EDECEĞİZ..”
KARDEMİR KARABÜKSPOR maddi açıdan “TARİHİNİN EN KÖTÜ GÜNLERİNİ YAŞIYOR..” ve çok geniş bir çevre umutsuz görüş vererek,geleceğin daha da kötü olabileceğini söylüyor..
KAMUOYUNA DEKLARE EDİLEN YARDIMLAR GELMEDİ..
TBMM Eski Başkanlarından ve AK Parti Karabük Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN tarafından başlatılan YARDIM KAMPANYASINDA sözü verildiği söylenen paralardan büyük bölümü gelmemiş.
KARABÜKSPOR YÖNETİMİ ALACAKLARINI TAHSİL ETMELİ..
Verilen bu sözler ile KARABÜKSPOR ALACAKLI duruma geçmiş bulunuyor ve KARABÜKSPOR Yönetimi DİGER ALACAKLARI ile birlikte bu paraların peşine düşecek gibi görünüyor..
DÜŞMELİ DE ELBET..
Bir yanda parasızlıktan kıvrım/kıvrım kıvrılan bir KARDEMİR KARABÜKSPOR öte yandan ALACAKLARININ ÜZERİNE gitmeyen bir KARABÜKSPOR bu olacak iş değil elbet.
Bakın KARDEMİR KARABÜKSPOR noktasında BİR BÜYÜK TEHLİKE DE,Kulübün SAFRANBOLU/YAZIKÖY’E gitmesi olacaktır ve bunun önüne geçmek/geçebilmekte hayli zordur.
YAŞAR KAPTAN ÇEBİ Tesisleri HASTANE YAPIMINDA kullanılacak.
KARABÜKSPOR artık SAFRANBOLU/YAZIKÖY’LÜ olacak…!!

MHP GENEL BAŞKANI SAYIN DEVLET BAHÇELİ “GELENEKSEL ERKEN SEÇİM TALEBİNİ..” YİNE/YENİDEN GÜNDEME GETİRDİ VE OLACAK MI..?
MHP Genel Başkanı Sayın DEVLET BAHÇELİ,artık gelenekselleşen ERKEN SEÇİM talebini yine/yeniden gündeme getirdi ve 26 AĞUSTOS Pazar günü MALAZGİRT SAVAŞININ yıldönümüne de denk gelecek bir tarih verdi..
NASIL OLACAK BU İŞ..
Bilindiği gibi AK Parti Genel Başkanı ve CUMHURBAŞKANI Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,daha önce çeşitli vesilelerle dile getirilen,ERKEN SEÇİM OLABİLİR gibi konuları elinin tersi ile itmiş ve ERKEN SEÇİM YOK demişti.
BU DEFA TALEP YÜKSEK BİR YERDEN GELDİ..
Sayın DEVLET BAHÇELİ ve lideri olduğu MHP kayıtsız/koşulsun AK Parti Genel Başkanı’na destek veriyor,şimdi tutup “ERKEN SEÇİME GEREK YOK..” derse,ya bunu Sayın DEVLET BAHÇELİ’YE detayları ile anlatıp ikna edecek veya İTTİFAK ZORA girecek..
Sayın DEVLET BAHÇELİ bu yönlü bir çağrı yapar/yapmaz,başta CHP’LİLER olmak üzere,diğer Muhalefet Partileri talebin üzerine atladılar ve “BUERKEN SEÇİM MUTLAKA YAPILMALIDIR..” gibi bir görüşe başvurdular..
Peki ERKEN SEÇİM KESİNLEŞİRSE NE OLUR..?
Örneğin KARABÜK’TE TABLO NASIL ŞEKİLLENİR..?
Milletvekili Adayları nasıl belirlenir ve CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ KAPSAR MI..?
Haydi bakalım kolay gelsin..

ERKEN GENEL SEÇİM KESİNLİK KAZANIRSA,KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER OLABİLİR ACABA VE AK PARTİ YİNE 3-0 YAPABİLİR Mİ..?
MHP Genel Başkanı Sayın DEVLET BAHÇELİ Siyaset gündemini dalgalandıran “ERKEN GENEL SEÇİM YAPALIM..” önerisi kesinlik kazanırsa,neler olur acaba..?
Örneğin KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER OLUR..?
AK Parti yine/yeniden Karabük’ü 3-0 yapabilir mi,nasıl bir liste ile Genel Seçime girerler,ayrıca bu Seçimlerde CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ DE yapılacağına göre nasıl bir sonuç çıkar..?
Örneğin Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,Milletvekili Adayı olur ve Belediye Başkanlığını bırakır mı,diyelim böyle bir gelişme oldu,Karabük Belediye Başkanı olarak 11 ay kim görev yapar..?
Şu an itibarı ile AK Parti içinde,en merak edilen konu,Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN yeniden Milletvekili Adayı olup/olmayacağı,AK Parti içinde bu konuya bakış hayli değişik,hayli çeşitlilik arz ediyor.
“YENİDEN ADAY OLUR..” diyen var “HAYIR OLMAZ..” diyen var..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,1 Kasım Genel Seçiminde de “ADAY OLMAMAK İSTEDİĞİNİ,ANCAK,O ZAMAN Kİ GENEL BAŞKAN Sayın AHMET DAVUTOĞLU’NUN ISRARI İLE MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDUĞUNU ÇEŞİTLİ YERLERDE DİLE GETİRDİĞİ BİLİNİYOR..”
Bu kez nasıl bir tutum izler Sayın ŞAHİN acaba..?

ERKEN GENEL SEÇİM İHTİMALİ “SİYASİ PARTİLER ARASINDA İTTİFAK ARAYIŞLARINI HIZLANDIRIR MI..?” VE İYİ PARTİ İLE SAADET PARTİSİ OLAYI.
MHP Genel Başkanı Sayın DEVLET BAHÇELİ’NİN gündeme getirdiği ERKEN SEÇİM nasıl sonuçlanacak,bunu bilmek şuan itibarı ile pek mümkün değil,ancak,şurası belli ki SİŞASİ PARTİLER arasında “İTTİFAK ARAYIŞLARI..” hayli hızlanacaktır.
Özellikle İYİ PARTİ ile SAADET PARTİSİ arasında konu hızlanır..
Bu arada BÜYÜK BİRLİK Partisi,AK Parti MHP İttifakına girmek için hayli çaba gösterdi,niyet belli etti,ancak şu ana kadar bir sonuç alınamadı sanıyoruz ve MHP Kanadından bu konuya ilişkin sıcak bakış olmadığı söyleniyor.
HDP ise kimse yanaşmadığı için olası bir ERKEN GENEL SEÇİME tek başına girecek,bu arada CHP içinde İTTİFAKSIZ BİR ERKEN GENEL SEÇİM olasılığı yüksek.
CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ İKİNCİ TURA KALIRSA NELER OLUR..?
O zaman,İYİ Parti, SP,gibi Muhalefet Partilerinin oyları çok/çok önemli.
O oyların birinci adresi MUHALEFET Cumhurbaşkanı Adayı olma ihtimali hayli güçlü,elbet bir bölümü de Sayın ERDOĞAN Lehine döner,bunu gözden kaçırmamak gerekir..
Sayın DEVLET BAHÇELİ bir anda Ülke gündemini değiştirdi..

CHP PARTİ MECLİSİ ÜYESİ SAYIN SELİN SAYEK BÖKE VE GEÇTİĞİMİZ GÜN YAPILAN “OHAL DEĞİL,DEMOKRASİ İSTİYORUZ..” EYLEMİ,KATILIM..
CHP Parti Meclisi Üyesi Sayın SELİN SAYEK BÖKE geçtiğimiz gün Karabük’e geldi ve Karabük Belediye Eski Binası önünde ki “OHAL DEĞİL DEMOKRASİ İSTİYORUZ..” konulu oturma eylemine katıldı..
CHP KARABÜK’TE CİDDİ BİR KIPIRDANMA İÇİNDE GİBİ GÖRÜNDÜ..
CHP Karabük’te “PARTİ ADINA..” aynı mekanda birçok eylem yaptı,etkinlik yaptı ve gelenlerin sayısı pek fazla değildi,bu kez hayli kalabalık bir katılımcı vardı o alanda.
OTURANLARIN SAYISI AZDI ELBET,ancak,o oturma eylemine katılıp,oturmamayı tercih eden,oturanlara yürekten destek verdikleri belli olan hayli kalabalık bir insan topluluğu vardı..
CHP KARABÜK’TE CİDDİ BİR KIPIRDANMA İÇİNDE GÖRÜNÜYOR..
Daha sonra CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Sayın SELİN SAYEK BÖKE’NİN katıldığı “OHAL DEĞİL,DEMOKRASİ İSTİYORUZ..” konulu oturma eylemine,özellikle bayanların geçmiş eylemlere oranla daha fazla katılım gösterdikleri gözlendi.
CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR ile birlikte Eski Belediye Binası önünden CHP İl Lokaline geçen Sayın SELİN SAYEK BÖKE burada da kalabalık bir katılımda Basın Toplantısı yaptı..
CHP KARABÜK’TE CİDDİ BİR KIPIRDANMA İÇİNDE GİBİ GÖRÜNÜYOR..

26 OCAK 2017 TARİHİNDE YAZDIĞIMIZ “SAYIN MEHMET MESÇİER VE TİCARET/SANAYİ ODASI KONUSU..” 15 AY SONRA GERÇEK OLUYOR MU.?
26 Ocak 2017 Tarihinde Sayın MEHMET MESÇİER’E Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olması için,çok ısrarlı talepler olacağını yazmıştık.
O ZAMAN GETİRİLEN olumlu/olumsuz yorumlar bizde saklı elbet..
Dün yine yazdık,Sayın MEHMET MESÇİER İLE BİRLİKTE Siyaset yapanlar,yakın arkadaşları “ABİ MEHMET MESÇİER’İN HİÇ BÖYLE BİR DÜŞÜNCE İÇİNDE OLMADIĞINI BİLİYORUZ.KENDİSİ BÖYLE BİR GÖREVİ İSTEMİYOR..” falan diye bize mesajlar veriyorlardı.
Allahı var,kendisinden bu nokta da herhangi bir şey duymamıştık..
Gelişmeler aynen O KARDEŞLERİMİZİN dediği doğrultu da gelişti ve Sayın MEHMET MESÇİER direnmesine,görevi almamak için birçok argüman sunmasına karşın SİYASİ İRADENİN bastırması karşısında,zoraki de olsa,TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na adaylığı kabullenmek zorunda kaldı.
ÇOK BAŞARILI BİR SANAYİCİ ve İŞADAMI Sayın MEHMET MESÇİER..
Dileriz Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI görev süresi içinde de ÇOK BAŞARILI HİZMETLER verir,çok başarılı bir çizgi yakalar,Karabük’ün önü açılır,Karabük’ün önünü açmak için başlatılan çalışmalar aynı hızla devam eder..
15 AY ÖNCE YAZDIKLARIMIZ,BUGÜN,GERÇEK OLMAK AŞAMASINDA..

ÇELİK-İŞ SENDİKASI, TEMSİLCİ DEĞİŞİMİNE TEPKİ GÖSTEREN AK PARTİ, TİCARET VE SANAYİ ODASI SEÇİMLERİNE BÜYÜK AĞIRLIK KOYDU…
Geçtiğimiz aylarda ÇELİK-İŞ Sendikası bünyesinde yaşanan bir TEMSİLCİ DEĞİŞİMİNE çok büyük tepki gösteren AK Parti,geçtiğimiz cumartesi günü yapılan TİCARET ve SANAYİ Odası ORGAN SEÇİMLERİNİ çok ciddi biçimde ağırlığını koydu.
AK Parti bu seçimlere öylesine büyük ağırlık koydu ki,SEÇİM ÖNCESİNDE çıkan aykırı sesler,ortaya atılan başka isimler bir an içinde devre dışı kaldılar ve TİCARET/SANAYİ ODASI MECLİS SEÇİMLERİ dikensiz gül bahçesi gibi çıktı.
AK Parti ÇELİK-İŞ Sendikası bünyesinde yaşanan TEMSİLCİ DEĞİŞİMİNE gösterdiği,o yüksek perdeden tepkiyi,karşı çıkışı,TİCARET/SANAYI ODASI Seçimlerinde eyleme dönüştürdü sahaya indi ve sonuç aldı..
ŞİMDİ BU CUMARTESİ GÜNÜ KADROLAR BELLİ OLUYOR..
Aslında ORGAN SEÇİMLERİNİN yapıldığı salonda KADROLAR HAKKINDA çok güçlü sinyaller geliyordu,SÖZLERİN VERİLDİĞİ anlatılıyordu,ancak O SALONDA bir şey dikkatimizi çekti,adeta,”SÖZ VERMEK BİR,DÖNMEK İKİ MANTIĞI..” salona hakimdi.
O nedenle MECLİS BAŞKANLIĞI için belki tereddütlü bir durum olabilir..!!
AK Parti “TSO ORGAN SEÇİMLERİNDEN ÖNCE NASIL BİR TOPLANTI YAPMIŞTI..?” o toplantıya kimler katılmıştı ve Sayın TUNCAY ÖZCAN nasıl bir tepki göstererek O Toplantıyı Terk etmişti..?
SÖZÜN ÖZÜNE GELİRSEK,AK PARTİ SAHAYA İNDİ..
TSO Seçimlerinde BÜYÜK BİR GÜÇ OLDUĞUNU gösterdi,konu bu..

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “KANYON PARK SPOR KOMPLEKSİ YILBAŞINA KADAR BİTİRİLİP,TESLİM EDİLECEK..”
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ çok önem verdiği yatırımlardan birisini daha hayata geçirmek üzere,bilindiği gibi KANYON PARK SPOR KOMPLEKSİ sözü vermişti.
BULAK DERESİ KENARINA YAPILACAK BU YATIRIM.
Sayın VERGİLİ ihalesinin yapıldığını anlattı ve “KANYON PARK SPOR KOMPLEKSİ YILBAŞINDAN ÖNCE BİZE TESLİM EDİLMİŞ OLUR..” anlamında bilgiler verdi.
Bu nokta da parasının hazır olduğuna işaret etti.
Zaten Karabük Belediyesi Sayın RAFET VERGİLİ döneminde, hiç mi hiç,parasal sıkıntı çekmedi ve anlaşıldığı kadarı ile Belediye,halk deyimi ile,kasası tıklım/tıkış para dolu halde.
KANYON PARK SPOR KOMPLEKSİ YILBAŞINA KADAR HAZIR OLACAK..
Çok önem verilen bir yatırım daha hayata giriyor Karabük’te..

GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ,KASTAMONU ZİYARETİ YAPTIK VE BİR ZAMANLAR KARABÜK’ÜN YARI NÜFUSUNA SAHİP KASTAMONU YAKALAMIŞ
Geçtiğimiz Pazar günü KASTAMONU ziyaretinde bulunduk,bir zamanlar Karabük’ün 64 bin civarında ki nüfusuna karşın,32/35 bin civarında nüfusu olan Kastamonu,artık Karabük’ü yakalamış.
Tabela nüfusu 117 bin,gündüz nüfusu çok daha fazla elbet.
Karabük nüfusu tabelalarda 118 bin civarında,bilindiği gibi YAKIN KÖYLERİN MAHALLE olması ile birlikte,Karabük’ün gece/gündüz nüfusu çok fazla değişmez,bir tek Safranbolu’da oturup Karabük’te ticaret yapanları dikkate almak gerek.
KARABÜK’ÜN TSO TARAFINDAN KONULAN HEDEFLERİ NE OLACAK ACABA..?
İSMETPAŞA,YENİCE OSB’LERİ,OTOMOBİL FABRİKASI,ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE YENİ YATIRIMLAR falan gibi hedeflerin üzerine gidilir mi..?
Yoksa BOLU gibi,KASTAMONU’DA Karabük’ü kısa süre içinde geçer herhalde..!!

6 kişi görüş bildirdi

  1. karabuk

    sayın belediye başkanımız kanyon park kompleksini yılbaşına kadar yapacakmış,bence bunu yılbaşına yetiştirmesi imkansız zaten oraya onu yapmasa da olur.Çünkü doğal haliyle kalsa daha iyi olur,buraya aileler gelmez,burası akşamcılara ve şarapçılara mekan olurbenden söylemesi şu anda köprünün yanına arabaları çekip içki içiyorlar.

  2. AKP DOLDURUŞA GELDİ

    AHMET ABİ TİCARET SANAYİ ODASI SEÇİMLERİNDE AKP SENİN DOLDURUŞUNA GELDİ DEVAMLI ÇELİK-İŞ TEMSİLCİ DEYİŞİMİNİ ORTAYA GETİRDİN BURDA TEPKİ GÖSTERDİNİZ BUYRUN TSO SEÇİMLERİNDEDE KENDİNİZİ GÖSTERİN DİYE YAZDIN ONLARDA ÖYLE YAPTILAR.İYİDE AKAP MEHMET MESÇİERİ BAŞKAN YAPICAM DİYE NE KADAR İNSAN KÜSTÜRDÜ HİÇ HESAPLADINMI YAHUTTA AKP LİLER HESAPLADIMI.İYİ VALLA TUNCAY BEY BÜLENT BEY AKP Lİ DEYİLLERMİYDİ AKP ONLARI NİYE DIŞLADIDA MEHMUT MESÇİERE BU KADAR AĞIRLIK VERDİ.PEKİ MEHMET MESÇİER YATIRIM YAPICAKMIŞ NEREYE YAPICAK KARABÜKEMİ BARTINAMI.AKP SENİN DOLDURUŞUNA GELDİ VE HAKKATEN ÇOK HATALI DAVRANDI

  3. İşci

    Ahmet abi Ak parti ik başkanı Çelik işte temsilciliğe kim gelmiş kim gitmiş bakacağına kendi işine naksın göreve geleleli kaç ay oldu Karabükün nangi işini çözmüş madem biz işcilerle o kadar ilgili işten çıkarken hergün yarım saat 45 dakika kavşakta bekliyoz.çözse ya trafik işini.

    Hastaneya gidecez sıra yok.sıra bulsak sonuç yok çözse ya hastene sorununu.Ahmet abi hergün yazıyo Karabüke devlet hastanesi lazım diye.okusana

    bak yenişehir ilkolunu yıkıp yeniden yapacaz dediler bırak yapmayı yıkmadılar bile çocuk larımız oyana bu yana savruldu.çözse ya okul işini.

    Bizim şükür işimiz var ama dışarda işsizlik çok fazla çözse ya Karabük ün işsizlik sorununu.

    Daha sayacak çok emme yapacak adam yok

    bak beğenmediği Timuçin abi hergün uğraşıyodu,otomobil fab.Eskipazar organizeydi hiç durmuyodu.

    Bu başkan ne yapıyo o gelmiş bu gitmiş onunan uğraşıyo.
    Bak seçim geldi ne diyecen bu işcye nasıl oy istiycen ne işimizi çözdün.
    Bak ağustosda seçim geldi 4 ay sonra 3 sfır yapamazsan
    Yüzde 51 alamazsan
    ReisBaba ipini çekince netcen.
    Öyle ben Ak parti il başkanıyım deyip poz vemeynen olmaya bu işle.eski belediye reisi de iyi poz veriyodu bak nerre şindi.

  4. Kanyon Park

    Sayın Belediye Başkanım Kanyon park yapacağın yer dogal görünümü ile kalsa daha iyi olur şuan zaten orası hava karardıkdan sonra akşamcıların tinercilerin sarhoşların ayyaşların mekanı haline geldi birde orayı kanyon park olarak düzenlersen, yaparsan sabah akşam sarhoşlara ayyaşlara tinercilere mekan yapmış olursun arası aynen kalsa daha iyi olur görüşündeyiz

  5. Karabük'ten Biri

    KANYONPARK projesi gerçekten çok güzel olcaağa benziyor ama, açılış tarihi olarak eğer zamanında bitirilirse kötü bir zaman seçilmiş. Sebebi ise Kışın oranın tanıtımının, renkliliğinin, halka hitap şekillerinin anlatılması neredeyse %15 civarlarında olacaktır. O yüzden bitse bile açılış tarihinin Nisan aylarına alınması çok daha güzel ve albenili olacaktır.
    Merakımdan Soruyorum. Bir de orası tam manası ile halka açık mı olacak. Karabük kent ormanına epeydir gitmiyorum ama önceleri eşofmanlı gidenler ücretsiz, normal kıyafetle gidenler ücret mukabilinde kent ormanına girebiliyorlardı.
    Bir bilgilendirme bekliyoruz

  6. ÖZELLİKLE ESKİPAZAR

    Ahmet Bey
    iyi çalışmalar diliyorum kolay gelsin.
    Eskipazar Dolmuşlarına Dolmuşçular kooperatifi mi bakıyor acaba.
    abi çok mağdur oluyoruz. orada bir tekelcilik var. dolmuşçu ne derse o oluyor. 15 kişilik araba dolsa bile saat gelmeyince arabayı kaldırmıyorlar, yolda bekleyen yolcular onların arabasından başkasında (kardeşinin arabası da olsa) yolculuk yapamıyor. duraktan tam yolcuyla kalkan araba bir iki, bir iki yolcu alıyor, yolcular balık istifi gidiyor. Durakta yolcu kalabalık olursa ikinci arabayı kaldırıyorlar yoksa yollarda bekleyen onlarca yolcu ya ayakta gidecek ya da bir saat sonraki arabayı bekleyecek başka alternatifi yok.
    Dolmuşçular başkanı bakıyorsa en azından yarım saatte bi araba kaldırsalar ölürler mi, zaten duraktan 7-8 yolcuyla çıksa bile yolun üçte birini girtmeden araba doluyor.
    Dolmuşların Yarım Saat aralıklarka kalkması ve yolcuya ve trafiğe biraz daha saygılı olmaları için ilgililerin bir an önce harekete geçmeleri lazım diye düşünüyorum.
    İşlerine karışmak gibi olmasın ama trafik polislerimizinde özellikle Eskipazar dolmuşlarını denetlemelerinin iyi olacağı kanaatindeyim. Şöyle ki yaklaşık 35 km’lik yolu şehirlerarası yolda katediyorlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Mahzen-29” Operasyonlarında 32 Şüpheli Yakalandı

Yayın: 19.04.2024 11:42
Paylaş:
A+ A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kasten adam öldürme, öldürmeye teşebbüs, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme, 6136 sayılı Kanun’a muhalefet, uyuşturucu imalatı ve ticareti, tehdit, hakaret suçlarına karıştığı tespit edilen 32 şüphelinin yakalandığını belirtti.

8-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen operasyonlarla yakalanan şüphelilerin, M.A. isimli iş insanına yönelik kasten öldürmeye teşebbüs, Esenyurt’ta iş insanı O.Z’nin iş yerine yönelik kurşunlama, Avcılar’da iş insanı O.Z’nin ikametine yönelik kurşunlama, Esenyurt’ta basına görüntüleri yansıyan kişiyi kaçırma, Kağıthane’de D.E’nin silahla öldürülmesi, Mert Yediemin otoparkına el bombası atılması eylemlerini gerçekleştirdikleri, Eyüpsultan’da örgüt mensuplarına dağıtılmak üzere satışa hazır şekilde 30 silah temin ettikleri ve çok sayıda silah parçasını birleştirerek silah üretimi yaptıklarının tespit edildiği bilgisini veren Yerlikaya, 34 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız otomatik tabanca, bahse konu 3 farklı eylemde kullanılan araç ve araçlarda kullanılan 3 sahte plaka, muhtelif miktarda satışa hazır paketlenmiş uyuşturucu, hassas terazi, çok miktarda döviz ve Türk lirasına el konulduğunu aktardı.

Yerlikaya, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, halkımızın desteği ve duasıyla organize suç örgütlerinin kökünü kazıyacağız. Sokaklarımızda barınamayacaklar. Adalete teslim edeceğiz.” ifadelerini kullandı.